VTM 4

VTM 4

vtm 4 is een Belgische commerciële televisiezender die sinds 1 oktober 2016 uitzendt en te ontvangen is via alle Vlaamse digitale televisiedistributeurs. De zender komt op de plaats waar eerst Acht te zien was.

Belgium

TV vodič - nedjelja, 12.05.2024

00:45
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
08:45
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
15:15
All New Traffic Cops
De verkeerspolitie zijn handen vol aan dronken feestgangers die achter het stuur kruipen. De stress van de feestdagen leidt tot nachtelijke escapades en schreeuwwedstrijden. Winkeldieven slaan hun slag voor Kerstmis.
nl
16:00
Road Wars
Agenten met tasers, de politiehelikopter en hondengeleider Darryl worden opgetrommeld voor het opsporen van een motordief.
nl
17:00
MythBusters
De MythBusters onderzoeken of een waterverwarmer van 300 kilo in een torpedo kan veranderen en onderzoeken daarna of een slaapzak kan ontploffen nadat iemand er een wind in heeft gelaten.
nl
18:00
Top 20 Funniest
Een man verkleed als dinosaurus laat onwetende voorbijgangers schrikken en in Rusland blijken ze een ongewone manier te hebben om defecte wagens te takelen.
nl
18:50
Top 20 Funniest
Omstaanders zijn getuige van een huwelijksaanzoek dat niet gaat zoals gehoopt en enkele voorbijgangers krijgen de schrik van hun leven wanneer een baby lijkt te gaan vliegen.
nl
19:40
Top 20 Funniest
Met deze keer: katten versus honden, een baby met winderige darmen, een vleugje magie van de beruchte Zach King, en egels en hamsters die zich volproppen met taart.
nl
20:30
Dief!
Frans Van Reeth was gedurende meer dan vijftien jaar een van de beruchtste en kleurrijkste figuren uit de Belgische misdaadwereld. Hij was nooit gewapend. Zijn inbraken en overvallen waren spectaculair en gedurfd en meestal onvoldoende voorbereid, zodat Van Reeth de helft van zijn leven sleet in strafinstellingen. Vijf keer slaagde hij erin om te ontsnappen. Zijn hele leven was een kat-en-muisspel met politie en de rijkswacht.
nl
22:15
Top 20 Funniest
De rust in een skiresort wordt verstoord door een sneeuwmonster, stereotypes uit het fitnesscentrum, en kijk mee wat er gebeurt wanneer een kameleon geconfronteerd wordt met een gsm.
nl
23:00
De Eerste op de Moordplek
Een Amerikaans stadje wordt opgeschrikt wanneer een geliefd koppel neergeschoten wordt in hun eigen huis. Alles wijst in eerste instantie op een homejacking, maar niets is wat het lijkt.
nl

TV vodič - ponedjeljak, 13.05.2024

00:00
All New Traffic Cops
De Britse politie staat voortdurend voor zware uitdagingen en moet vaak beslissingen nemen in het heetst van de strijd. Extra duidelijk wordt het wanneer Karl een stel dieven probeert te stoppen, die meer dan één aas in petto blijken te hebben.
nl
00:55
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
08:55
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
14:20
All New Traffic Cops
Automobilisten onder invloed zijn een groot probleem in het VK, vooral als het om drugs gaat. De verkeerspolitie probeert een dealer te stoppen, terwijl Stuart een huiszoeking doet waarbij grote hoeveelheden cannabis worden gevonden.
nl
15:05
All New Traffic Cops
Karl wordt gedwongen een elektrisch pistool te gebruiken wanneer een automobilist plotseling besluit aan te vallen. Als er versterking arriveert, is de politie in shock over wat zich in de auto blijkt te bevinden.
nl
15:55
Walker, Texas Ranger
Wanneer een klein meisje ontvoerd wordt, start Trivette een onderzoek. De moeder vertrouwt op een helderziende om haar dochter terug te vinden.
nl
16:55
Stargate Atlantis
Stargate-wetenschappers op Antarctica ontdekken na jarenlang onderzoek de precieze locatie van Atlantis, de Verloren Stad van de Ouderen. Die bevindt zich in het ver sterrenstelsel.
nl
17:55
Police Interceptors
Hondengeleider Steve en het vuurwapenteam bevinden zich in een dramatische confrontatie voor de deur, waarbij een man iemand zou hebben aangevallen met een bijl en een machete.
nl
18:50
All New Traffic Cops
Vorig jaar waren er 42 mensen om het leven gekomen bij verkeersongevallen in Derbyshire. Een van de gevaarlijkste wegen van het land loopt door de stad en er komt een oproep binnen over een ernstig motorongeluk.
nl
19:45
Top 20 Funniest
Ontdek hoe je kan weten of iemand je leuk vindt, leer de enige juiste manier om een 'high five' te geven en een blik op enkele trouwdagen die niet geheel volgens plan verlopen.
nl
20:35
Best of the Best II
Travis Brikley, een lid van het Amerikaanse nationale taekwondoteam, wordt gedood tijdens een illegale vechtwedstrijd. Alex en Tommy, twee van zijn vrienden uit het team, gaan op onderzoek uit om de daders op te sporen en Brickley te wreken.
nl
22:30
MythBusters
Brian en Jon proberen of de benzinetank van een auto ontploft als je er een brandende pijl in schiet. Daarna proberen ze een inwijdingsritueel dat er nogal gevaarlijk uitziet.
nl