TV4 Stars

TV4 Stars

Sweden

Telekava - laupäev, 30.03.2024

00:15
 Non-Stop
Under en långflygning mellan New York och London börjar märkliga meddelanden dyka upp på flygpolisen Bill Marks mobil. Han ska instruera myndigheterna att sätta in pengar på ett konto. Annars börjar passagerarna dö.
sv
02:00
 Winchester - House of Ghosts
Rysare som tar oss med till det verkliga Winchester House, en gigantisk viktioriansk byggnad med sju våningar och 160 rum i San José, Kalifornien.
sv
03:40
 Our Kind of Traitor
Det brittiska paret Gail och Perry semestrar på en marockansk turistort när de av en slump lär känna en bankir och hans familj.
sv
05:25
 Nybyggarna
Fortsättningen på Utvandrarna är ännu mer gripande. Karl-Oskar och Kristina har inget mer än varandra, vädret är extremare - men slitet bär frukt.
sv
08:40
Hairspray
Succémusikalen om en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot rasdiskriminering i 1960-talets Baltimore. Nikki Blonsky charmade byxorna av både publik och kritiker i rollen som Tracy, en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot…
sv
10:35
 All Inclusive
Tove och Malin firar deras mammas 60-årsdag med en gemensam resa. Som nydumpad kan hon behöva det, men systrarna har väldigt olika syn på vad som är bäst för deras mor.
sv
12:05
 Mitt liv som hund
En dramakomedi om tolvårige Ingemar som bor i stan med sin mamma och storebror. När mamman blir allvarligt sjuk skickas Ingemar till morbror Gunnar som bor i en småländsk by med sin fru Ulla.
sv
13:45
 Världens bästa Karlsson
Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt.
sv
15:25
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
17:15
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
19:10
 Joe vs. Carole
Carole stämmer Joe för varumärkesintrång. Joe hämnas genom att läsa Caroles dagbok på internet och hävda att hon mördat sin ex-man. Howard föreslår förlikning och försöker att få fram ett avtal.
sv
20:05
 Joe vs. Carole
Joe anlitar en realityproducent vid namn Rick Kirkham i ett försök att stärka sitt varumärke på internet. Joes videor hotar Caroles juridiska möjligheter, och Joe, John och Travis inleder en okonventionell relation.
sv
21:00
 Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Tobias får ett skadestånd för att man glömde bort honom i fängelset. Morran ska också bidra och Tobias beställer reklamblad som hon ska dela ut.
sv
21:15
 Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Det är Morrans födelsedag. Helst önskar hon sig "Go'kväll” som på tv med ”gör om mig” och ”önskemiddag”. Tobias gör om Morran och ordnar hennes fantasimiddag med kända gäster, samtidigt som han livesänder allt på nätets mörkaste…
sv
21:30
 Feed
Svensk skräckfilm om några ungdomar, med en influencer i spetsen, som blir inbjudna till en lyxig camping i vildmarken. Men där ruvar något ondskefullt och snart handlar allt bara om att överleva.
sv
23:15
 Deepwater Horizon
Den 20 april 2010 ska Deepwater Horizon, en oljeborrningsrigg som drivs av den privata underleverantören Transocean, börja borra utanför Louisianas södra kust på uppdrag av BP.
sv

Telekava - pühapäev, 31.03.2024

01:00
 Yves Saint Laurent
Den legendariska modeskaparen Yves Saint Laurent börjar jobba som assistent åt självaste Christian Dior i unga år. När Dior plötsligt går bort blir han chefsdesigner för modehuset som 21-åring.
sv
03:45
 The Bunker Game
Skräckthriller där en grupp lajvare deltar i ett avancerat rollspel i en bunker från andra världskrigets dagar. Men det dröjer inte länge innan de blir instängda och upptäcker att något ondskefullt ruvar i de mörka gångarna.
sv
04:15
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:05
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:35
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:45
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
07:15
 100 steg från Bombay till Paris
Familjen Kadam packar in sig i bilen och lämnar sitt Indien för nya äventyr. Strax utanför en liten fransk by dör bilen och pappa Kadam ser detta som ett omen.
sv
09:15
 Monica Z - ett lingonris i ett cocktailglas
Biografiskt drama om den svenska jazzikonen Monica Zetterlund. Filmen skildrar Monica under några år på 60-talet, fyllda av såväl triumfer som djupa svackor.
sv
11:05
 Hans och hennes
En varm och rolig relationsfilm om ett ungt par på landsbygden som gör allt för att skaffa barn. Johan arbetar på sin fars bondgård och lever tillsammans med Anna-Karin i ett lyckligt förhållande.
sv
12:35
Jiro Dreams of Sushi
I en av Tokoyos tunnelbanestationer ligger Jiro Onos anspråkslösa restaurang där sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushibitar.
sv
13:55
 Rasmus på luffen
Rasmus är föräldralös och bor på ett barnhem. Rasmus högsta önskan är att ha egna föräldrar. Ibland kommer det barnlösa par till barnhemmet som vill adoptera ett barn men de väljer alltid flickor, så till slut bestämmer sig Rasmus…
sv
15:40
 The Best of Me
En man och en kvinna återförenas 20 år efter att deras tonårsförälskelse slutat i katastrof. Hemligheter och skuld kommer upp till ytan, men också de gamla känslorna...
sv
17:35
 Mother's Day
Sandy är frånskild med två söner och en ex-man som träffat en yngre förmåga, Miranda är en ambitiös karriärkvinna utan barn och Jesse har en komplicerad relation till sin mamma.
sv
19:30
 Five bedrooms
Ainsley befinner sig i en trygg relation för första gången i sitt liv, men har ändå svårt att anpassa sig till sin nya situation. Samtidigt försöker Harry komma vidare i planen med att få ett barn med Geri.
sv
20:15
 Five bedrooms
Heather befinner sig i limbo efter allt som har hänt med Ben och uppmanar honom att dejta någon annan. Ainsley och Harry anordnar en egen dejt till henne, som visar sig vara med ett bekant ansikte.
sv
21:00
 Sanningen
Seriestart. Iris Broman är ny chef för Kalla Fall-gruppen i Malmö. Hon har precis brutit upp från sitt gamla liv i Stockholm och flyttat in i sin halvsysters hus vid havet i Ystad.
sv
21:40
 Sanningen
Kalla fall-utredningen om Benjamins förvinnande fortsätter. Iris och Jens lyckas få fram nya spår trots Kerstins motvilja att jobba vidare med fallet.
sv
22:25
 Bedragaren
Miljardären Robert Miller är en skrupelfri man. Han har fifflat med sin bokföring och fört såväl sina anställda som sin familj bakom ljuset.
sv