TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

Telekava - esmaspäev, 01.04.2024

00:10
 Prey for the Devil
I skräckfilmen Prey for the Devil har det skett en ökning av demonisk besatthet över världen och den katolska kyrkan börjar åter lära ut exorcism-riter.
sv
01:40
 The rental
Skräckthriller om två par som hyr ett hus vid havet för en lugn weekend, men snart infinner sig en olustig stämning när de misstänker att ägaren spionerar på dem.
sv
03:05
 1917
De två unga brittiska soldaterna, Scofield och Blake, kastas in i ett till synes omöjligt uppdrag. I en kamp mot klockan måste de korsa fientligt territorium för att förhindra en förödande attack.
sv
05:00
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:05
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:15
 Coco: livet före Chanel
Drama med Audrey Tautou och Benoît Poelvoorde.
sv
07:05
 The Imitation Game
Det matematiska geniet Alan Turing räddade miljontals människoliv när han knäckte nazisternas Enigma-kod under andra världskriget. Men Turings liv präglas också av att han var homosexuell i en tid när det var straffbart med fängelse.
sv
08:55
 Wonder
Baserad på New York Times-bästsäljande bok. En hjärtevärmande historia om den osannolika unga hjälten August ”Auggie” Pullman, född med en grav ansiktsdeformation.
sv
10:45
 17 Again
Efter en mirakulös händelse vaknar 37-årige Mike upp och är plötsligt åter 17 år gammal. Vid 37 års ålder kan Mike konstatera att livet inte blivit som han tänkt sig.
sv
12:25
 Second Act
Komedi om 40-åriga Maya som tröttnar på att aldrig bli befordrad på stormarknaden och med hjälp av ett fejkat CV landar ett chefsjobb på ett storföretag.
sv
14:05
 Sune vs. Sune
När Sune ska börja fyran möts han av en chock. En ny kille sitter på hans plats, och han är allt som Sune vill vara. Inte nog med det, han heter Sune också.
sv
15:35
 A Dog’s Purpose
En hund återföds som olika hundraser. Under de olika liven som hunden lever adopterar, räddas och förälskar sig olika människor i var och en av sina fyrbenta vänner.
sv
17:15
 Hustlers
I det rosade kriminaldramat Hustlers möter vi stripporna Ramona och Destiny som har svårt att få tillvaron att gå ihop.
sv
19:05
Hairspray
Succémusikalen om en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot rasdiskriminering i 1960-talets Baltimore. Nikki Blonsky charmade byxorna av både publik och kritiker i rollen som Tracy, en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot…
sv
21:00
 Peppermint
Explosiv actionthriller om Riley (Jennifer Garner) som beger sig ut på episk hämnarstråt när hennes man och dotter mördats av medlemmar i en drogkartell som klarat sig undan rättvisan. För regin står Pierre Morel som gjorde "Taken".
sv
22:40
 Beck - Inferno
I Beck - Inferno får gruppen ett fall där en tvåbarnspappa skjutits ihjäl på en bensinstation. Samtidigt är Josef avstängd efter en incident med en säkerhetspolis.
sv

Telekava - teisipäev, 02.04.2024

00:15
 Maktens män
Stephen Meyers, en ung presstalesman för guvernör Morris valkampanj, ställs inför ett svårt dilemma. En journalist hotar att publicera en artikel som kan äventyra både hans jobb och kampanjen.
sv
01:55
 Regression
I Minnesota anklagas en familjefar för att ha sexuellt utnyttjat sin tonårsdotter. Mannen hävdar att han inte minns något av händelsen, men hans dotter är övertygande.
sv
03:40
 En man som heter Ove
En dramakomedi om 59-åringen Ove som är bostadsområdets vresige ordningsman. När den höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot, och råkar krocka med Oves brevlåda, blir det upptakten till en berättelse om…
sv
05:35
Joan Baez I Am a Noise
Dokumentär om den legendariska folksångaren och aktivisten Joan Baez som djupyker i unikt material från hennes arkiv.
sv
07:25
 Pavarotti
Dokumentär om operalegenden Luciano Pavarotti, från barndomen i Modena till en otrolig karriär där han blev världsberömd långt utöver den klassiska musiksfären.
sv
09:15
 The King's Speech
Historien om Kung George VI av Storbritannien. När hans bror abdikerar måste en ovillig George överta tronen. Han är plågad av svår stamning och anses vara olämplig som kung.
sv
11:10
Valentino
Den italienske modeskaparen Valentino är en av modevärldens största. Matt Tyrnauer är korrespondent på Vanity Fair och har gjort filmen om Valentinos karriär och liv, om hans förhållande med sin affärspartner och kompanjon Giancarlo…
sv
12:45
 Bad Moms
Tvåbarnsmamman Amy kroknar under kraven från hemmet, jobbet och skolan. När hon gör uppror mot översittarna i föräldrarådet råkar hon i trubbel, men finner också nya vänner i andra stressade mammor.
sv
14:25
 Sune - Best Man
Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka iväg tillsammans. Men så inser Sune plötsligt att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik!
sv
15:50
 A Dog's Journey
Bailey är tillbaka! Den här gången hittar den älskvärda hunden meningen med sitt eget liv genom de människoliv som han möter.
sv
17:35
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
19:25
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
21:00
 All Eyez on Me
Artisten Tupac Shakur föddes i New York, som son till en Black Panther-medlem, och växte upp i Baltimore där han tog de första stegen i sin oerhört framgångsrika karriär.
sv