SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

Telekava - teisipäev, 07.05.2024

00:25
 Såsom i en spegel
Bergmans Oscarbelönade film där en splittrad familj återförenas under ett dygn ute på en isolerad sommarö. En splittrad familj återförenas under ett dygn ute på en isolerad sommarö.
sv
01:55
 Utvandrarna
Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika.
sv
05:00
Eva & Adam - 4 födelsedagar & 1 fiasko
Eva och Adam har varit ihop i nästan tre år men Eva börjar fundera på om förhållandet verkligen är det rätta, så hon gör slut.
sv
06:30
 Tjorven, Båtsman och Moses
Tjorven på Saltkråkan blir jätteglad när hon får en egen sälunge, Moses. Men när fiskargubben Vesterman får veta att han kan sälja Moses vill han ha honom tillbaka. Aldrig, tänker Tjorven.
sv
08:00
 Att angöra en brygga
Fyra söndagsseglare är på väg till Ensamholmen i Stockholms skärgård. Där väntar man med nykokta kräftor till kvällens stora kräftskiva – och ombord på båten finns spriten.
sv
09:40
 Åsa-Nisse i agentform
När mystiska saker händer i bygden kläcker Åsa-Nisse och Klabbarparn en plan. De ska träna upp handlare Sjökvist till hemlig agent och övertalar honom att genomgå ett träningsprogram i värsta James Bond-anda.
sv
11:10
 P & B
Under en presenning i Stockholm möts Petterson och Bendel som båda är nedgångna och panka. Ändå föreslår Bendel att de båda ska bilda ett bolag och bli rika.
sv
12:55
 Göta kanal 2 - kanalkampen
Det är för dags nya äventyr på Göta kanal och den här gången ska tävlingen bli dokusåpa. TV-bolagets vd är nervös och Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant. Miljoner står på spel.
sv
14:30
 Förortsungar
Amina och hennes morfar har väntat i tre år på att få uppehållstillstånd i Sverige, men när morfadern plötsligt dör så ställs allt på sin spets. Amina måste nu gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan.
sv
16:05
 Elvis! Elvis!
Elvis Karlsson är döpt efter sin mammas största idol Elvis Presley, och det är inte lätt för honom att leva upp till sin mammas förväntningar. Frågan är hur det blir när Elvis börjar skolan.
sv
17:45
 Picassos äventyr
Den berömda spanska konstnären Pablo Picasso var under sin livstid också känd för sin humor, vilket speglas tydligt i denna komedi.
sv
19:35
 Yrrol
På berget Attika år 490 f Kr förmedlar den blinde siaren Teresias sin vision av vår tid till filosofen Leif GW Platon. Ett grundtema anslås: kommunikationens meningslöshet.
sv
21:00
 Hamilton 2 - men inte om det gäller din dotter
När Hamiltons guddotter kidnappas gör de svenska myndigheterna inte mycket och han blir tvungen att agera. Spåren leder till en rik shejk i öknen. Tillsammans med några millitära kollegor planerar han en räddningsaktion.
sv
22:30
 Sista kontraktet
Polisen Roger Nyman värvas till säkerhetspolisen efter att ha skadats i tjänst. Han får ett tips om en person som ska ha tagit sig in i landet under falskt namn, och utredninger leder till misstanken att någon planerar att mörda…
sv

Telekava - kolmapäev, 08.05.2024

00:25
 Sommarnattens leende
Ingmar Bergmans romantiska komedi om kärleken och erotiken som den gestaltas en svensk sommarnatt på ett slott vid sekelskiftet. Advokat Egerman och hans älskarinna, skådespelerskan Desirée Armfeldt, står i centrum.
sv
02:15
 Nybyggarna
Fortsättningen på Utvandrarna är ännu mer gripande. Karl-Oskar och Kristina har inget mer än varandra, vädret är extremare - men slitet bär frukt.
sv
05:30
 Kajsa Kavat
Kajsa hjälper gärna mormor att sälja polkagrisar på torget. Men en dag får mormor ont i benet och Kajsa måste ta hand om polkagrisförsäljningen helt själv.
sv
06:05
 Lotta på Bråkmakargatan
Lotta på Bråkmakargatan är en käck och busig femåring. En dag när Lotta ser sina syskon Jonas och Mia komma cyklande i en farlig fart, skriker hon "Jag kan visst cykla, tänk för att jag kan det ni!
sv
07:20
 Karlsson på taket
En dag när Lillebror känner sig ensam får han plötsligt oväntat besök av en vacker, lagom tjock och genomklok man i sina bästa år - nämligen världens bästa Karlsson!
sv
08:35
 Äppelkriget
En tysk finansman kommer till Skåne för att omvandla den idylliska lilla byn Änglamark till en gigantisk nöjespark. Det är dock inte alla som välkomnar honom med öppna armar...
sv
10:15
 Åsa-Nisse och den stora kalabaliken
Allt börjar med en annons i en lokal dagstidning. Ungkarlen Sjökvist är i behov av kvinnligt sällskap. Utrustad med måttband, penna och papper väljer och vrakar "Nesse" och hans kamrat Knohultaren bland ett antal kvinnor.
sv
11:30
 Höstsonaten
Charlotte Andergast, en internationellt framgångsrik pianist, har precis förlorat sin make. Hans bortgång får henne att bestämma sig för att resa till sin dotter Eva.
sv
13:00
 Göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet
Vi är tillbaka på Anderssons båtvarv där alla jobbar hårt på att få färdigt motorerna till Italien. Men kommer Anderssons varv någonsin bli skuldfritt? Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons båtvarv.
sv
14:30
 Ogifta par en film som skiljer sig
Marie och David har en stormig relation och ifrågasätter gång på gång om de är menade för varandra. Trots att de grälar försonas de ändå alltid med varandra och stannar kvar tillsammans.
sv
16:00
 Agnes Cecilia - en sällsam historia
När Nora är fem år omkommer hennes föräldrar. Men de vuxna påstår att mamma och pappa är bortresta. Tio år senare flyttar Nora och hennes nya familj till en ny lägenhet och det underliga börjar.
sv
18:10
 Ronja Rövardotter
Ronjas liv började storslaget. När hon föddes åskade det hemskt i berg och skogar och rövarhövdingen Mattis var vild av lycka. Nu skulle Mattisätten fortsätta att leva och här fanns ämne till en ny rövarhövding. Trodde Mattis, ja.
sv
20:10
 Från och med Herr Gunnar Papphammar
Herr Gunnar Papphammar i den grå överrocken och den fåniga hatten har en förmåga att alltid råka illa ut. Om han är hemma eller borta spelar ingen roll. Alltid slutar det med någon form av katastrof.
sv
21:00
 Snabba cash
I Stockholms undre värld korsas tre mycket olika individers vägar med våldsamma följder. Jorge har rymt från fängelset och jagas av både polisen och maffian. Mrado är indrivare åt den jugoslaviska maffian.
sv