SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

Telekava - pühapäev, 31.03.2024

00:50
 Älskar älskar inte
Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är pilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. Men en dag råkar Patrik ut för en allvarlig olycka och med ens förändras allt för dem.
sv
03:30
 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
Efter nästan 30 år ger sig Gösta och Gun åter ut på vägarna. De ska resa till sonens bröllop i en nyinköpt husbil. Det blir en kaotisk färd med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och en råtta med smak för…
sv
04:00
 Från och med Herr Gunnar Papphammar
Herr Gunnar Papphammar i den grå överrocken och den fåniga hatten har en förmåga att alltid råka illa ut. Om han är hemma eller borta spelar ingen roll. Alltid slutar det med någon form av katastrof.
sv
06:05
 Emil & Ida i Lönneberga
Emil och hans lillasyster Ida bor med mamma Alma och pappa Anton, drängen Alfred och pigan Lina, på en gård i Katthult. Emil är egentligen en snäll pojke, men det blir ofta fel ändå.
sv
07:05
 Pippi Långstrump på de sju haven
Pippi får en flaskpost med ett nödrop från sin pappa. Han har tillfångatagits av sjörövare i Söderhavet. Pippi tar med sig Tommy och Annika över de sju haven på en farofylld räddningsexpedition.
sv
08:40
 Elvis! Elvis!
Elvis Karlsson är döpt efter sin mammas största idol Elvis Presley, och det är inte lätt för honom att leva upp till sin mammas förväntningar. Frågan är hur det blir när Elvis börjar skolan.
sv
10:20
 Bröderna Karlsson
Vad händer när två enäggstvillingar till bröder, som lever väldigt olika liv, träffas för första gången? Hans och Nicklas är två enäggstvillingar som båda är ovetande om varandras existens.
sv
12:00
 Nybyggarna
Fortsättningen på Utvandrarna är ännu mer gripande. Karl-Oskar och Kristina har inget mer än varandra, vädret är extremare - men slitet bär frukt.
sv
15:15
 Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan ska stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter men får konkurrens av en gammal fiende. Denna gång ska Jönssonligan stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter.
sv
16:55
 Agnes Cecilia - en sällsam historia
När Nora är fem år omkommer hennes föräldrar. Men de vuxna påstår att mamma och pappa är bortresta. Tio år senare flyttar Nora och hennes nya familj till en ny lägenhet och det underliga börjar.
sv
19:10
 Angel
På 80-talet var Angelica Holst en firad rockstjärna men hennes skivor har inte legat på topplistorna på många år. I ett desperat försök att få fart på karriären igen och hamna på tidningarnas löpsedlar iscensätter hon sin egen död -…
sv
21:00
 Ett öga rött
Har du genomskådat hur allt hänger ihop? Kan du se igenom och knäcka alla koder? Är du skönaste casanovan som aldrig låter dig knäckas? Är du en tankesultan?
sv
22:30
 Den enfaldige mördaren
Sven är harmynt och eftersom omgivningen har svårt att förstå vad han säger, kallas han allmänt för Idioten. När Svens mor avlider ackorderas han ut till fabrikör Höglund, en grym och hänsynslös man som gärna utnyttjar och plågar…
sv

Telekava - esmaspäev, 01.04.2024

00:15
 Kvinnors väntan
Rakel, Marta, Karin och Annette är gifta med fyra bröder. Medan de väntar på att deras män ska komma till sommarstugan delar de hemligheter med varandra om sina äktenskap.
sv
02:00
 Vägen ut
När Reine tvingas ta ett jobb som fritidspedagog på Kumla anstalten får han en djärv idé - han ska sätta upp en pjäs med fångarna!
sv
03:45
 Kill your darlings
Erik, en desperat manusförfattare i Hollywood, luras med på en galen resa genom Kalifornien av mystiska Lola, som visar sig vara en livsfarlig psykopat.
sv
05:15
 Kalle Blomkvist - mästerdetektiven lever farligt
I sommaridyllen Lillköping vilar lugnet. Men skenet bedrar - här utkämpas ett krig mellan Röda och Vita Rosen. Mitt under kampen hittas dock plötsligt gubben Gren död. Då är det dags för mästerdetektiven Kalle Blomkvist att rycka ut!
sv
06:40
 Håkan Bråkan & Josef
Sunes lillbrorsa får det tufft i denna andra långfilm om familjen Andersson. När en ny familjemedlem gör entré – den högljudda Isabelle – förlorar Håkan föräldrarnas uppmärksamhet.
sv
08:00
 Joker
Nicke älskar practical jokes och när Pelle ska gifta sig står Nicke självklart för svensexan som ska börja med kidnappning. Men allt går snett och Pelle kidnappas på riktigt av en terroristgrupp.
sv
09:45
 Bröderna Karlsson
Vad händer när två enäggstvillingar till bröder, som lever väldigt olika liv, träffas för första gången? Hans och Nicklas är två enäggstvillingar som båda är ovetande om varandras existens.
sv
11:25
 Två killar och en tjej
Thomas, Klasse och Anna träffades i Stockholm under 60-talet. De umgicks alla tre och blev framgångsrika artister inom studentrevyn men efter avklarade studier skildes deras vägar åt.
sv
13:10
 Förortsungar
Amina och hennes morfar har väntat i tre år på att få uppehållstillstånd i Sverige, men när morfadern plötsligt dör så ställs allt på sin spets. Amina måste nu gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan.
sv
14:45
 I rymden finns inga känslor
Artonåriga Simon är en pojke med Aspergers syndrom, en form av autism, som tycker om rymden, vetenskap och cirklar. Hans värld vänds plötsligt upp och ner när hans äldre bror Sam gör slut med sin flickvän.
sv
16:10
 Hip hip hurra!
Skagen i Danmark, sent 1800-tal. Konstnären Søren Krøyer har kommit till konstnärsparet Anna och Michael Ancher för att måla - och för att leva. Kring honom samlas en brokig skara konstnärer och andra människor.
sv
18:00
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
18:50
 Sånt är livet
Barpianisten Tin-Tin har en begynnande 30-årskris. Hennes två stora drömmar – att spela i pianobaren på Grand Hotel och att gifta sig före sin 30-årsdag – har ännu inte gått i uppfyllelse.
sv
21:00
 Sista kontraktet
Polisen Roger Nyman värvas till säkerhetspolisen efter att ha skadats i tjänst. Han får ett tips om en person som ska ha tagit sig in i landet under falskt namn, och utredninger leder till misstanken att någon planerar att mörda…
sv
22:50
 Jack
Jack är i 25-årsåldern. Med sina polare håller han igång i Stockholm - röker brass, dricker vin och raggar tjejer. Men till skillnad från många vet Jack vad han vill, han ska bli författare.
sv