no
NRK2

NRK2

NRK2 er en norsk tv-kanal fra NRK og startet regulære sendinger i september 1996. Kanalen het opprinnelig NRK TO, men skiftet til sitt nåværende navn i 2000.

Norway

Telekava - pühapäev, 07.04.2024

01:05
Apokalypse - verden i krig
1944: Allierte styrker går i land i Normandie. På østfronten kjemper Den røde armé seg mot Berlin. De sivile tapene på begge sider er enorme. Ingenting kan nå redde Tyskland. I Stillehavet kjemper den japanske hæren til siste mann.
nb
02:05
 Vigil
Når fleire døyr under ein våpentest, blir Amy Silva sendt for å granske ulukka.
nb
03:00
 Vigil
Etter eit livsfarleg møte, følgjer Amy eit nytt spor som leier til Midtausten. I mellomtida er Kirsten på jakt etter ein drapsmann i Skottland.
nb
03:55
 Vigil
Etter at eit befal blir knivstukke på basen, får Amy ein streng beskjed frå Eliza. I mellomtida gjer Kirsten ei viktig oppdaging.
nb
04:53
 Ingen sending
Ingen sending
nb
06:00
Ingen sending
Ingen sending
nb
06:50
Kebnekaise - åtte årstider
Vinterturistane kjem, men rasfaren er stor. Forskarane hentar vêrdata frå kalvingsområda til reinen, og nokre reinar treng ekstra foring.
nb
07:20
Datoen
21.11.1983 blir Arne Reitan Sæther, Caroline Knutsen og Leo Ajkic født. Selv om de vokser opp i samme tid, skal de leve helt ulike liv og oppleve svært ulike sider av både Norge og verden.
nb
08:20
Verdas lengste skirenn: Mot mål
Tre mil står att og mållinja nærmar seg. Kva finn forskarane ut om den belastninga løparane har vore gjennom? Og kven blir vinnaren i år?
nb
08:50
Ski Classics: Summit 2 Senja
Eliteløperne skal gjøre opp om Ski Classics-trøyene for både kvinner og menn i det 60 km lange skirennet fra Bardufoss til Finnsnes.
nb
12:30
Gudstjeneste: Søm kirke
Familiegudstjeneste ved kapellan Kristin Brandsæter Torgersen og organist Reidar Skaaland.
nb
13:30
Nytt blod
Marie tror det blir mer plass til henne nå som Tuva må operere ankelen, men det skal kanskje mer til enn en dårlig fot for å stoppe Tuva.
nb
13:55
De neste
Talentene skal endelig fremføre sine første versjoner av artistenes hits, og artistene blir mildt sagt blåst av banen av talentenes skyhøye nivå.
nb
15:00
NRK nyheter
Siste nytt fra NRKs nyhetsredaksjon med verdensværet.
nb
15:10
Operasjon Muskedunder
Spesialsoldatene Rune Gjeldnes og Ronny Bratli gjenopplever den dramatiske, men glemte sabotasjeaksjonen mot kraftstasjonen i Glomfjord under andre verdenskrig. Aluminiumproduksjonen til nazi-Tyskland skulle stoppes for enhver pris.
nb
16:00
Nytt på nytt
Etter en påske med eggmangel blir det nå ministermangel i regjeringen. For landbruksminister Geir Pollestad kommer til oss. Og Anne Rokkan fra DN!
nb
16:30
Verdens dyreste klokker
Tid er penger, sies det. Det vet ur-entusiastene Brian og Peter alt om. Hvorfor blir noen så begeistret av armbåndsur til flere hundre tusen kroner?
nb
17:30
Jubileumskonsert med Morten Abel og Kork
Hitmaskinen Abel feirer bursdag og 40 år som artist med konsert i Oslo Spektrum. Med seg har han både Kringkastingsorkesteret og gospelkoret Safari.
nb
18:40
Willem og Frieda mot nazistene
De reddet tusenvis av jøder med smart sabotasje og falske ID-papirer. Hvorfor er da disse kunstnernes innsats nesten ukjent? Stephen Fry undersøker.
nb
19:50
Hovedscenen: Nysirkus festival fra Paris
En galla med det ypperste av nysirkusartister fra hele verden. Akrobatikk og gjøglerglede på øverste nivå
nb
20:55
Hovedscenen: Romanikonsert med KORK
Romanifolket har en lang og rik musikktradisjon som har påvirket komponister til alle tider. Her fremfører KORK Sigøynersanger og Concert Românesc.
nb
21:25
Michael Palin i Irak
Irak er eit av dei få landa Michael aldri har besøkt før. Eventyret startar med ei togreise frå den spektakulære Hazarsjøen aust i Tyrkia.
nb
22:10
Hidden Letters
En poetisk og vakker film om det hemmelige skriftspråket nushu, utviklet av kinesiske kvinner som i tusenvis av år ble nektet å lese og skrive.
nb
23:40
Store små mennesker
Balder og Haakon er to år og bestevenner. Men overgangen til stor avdeling blir litt vanskelig. En nydelig film om å vokse og bygge vennskap.
nb

Telekava - esmaspäev, 08.04.2024

00:35
Følelsen av frihet
De tok kampen som skuespillere, sangere, låtskrivere og aktivister. Alicia Keys, Halle Berry og Samuel L. Jackson forteller om pionerenes betydning.
nb
01:35
Følelsen av frihet
Fra karikaturer og klovner til hele mennesker – kampen for større mangfold i mediene fortsetter.
nb
02:35
Beat for beat
Artistene som gir oss musikkglede i kveld er Maren Hallberg Solhaug og Knut Kippersund samt Egil Skurdal og Jenny Jenssen.
nb
03:40
Mine besteforeldre og krigen: Kit Harington
Kongeleg beordra spionasje og dristige militæroperasjonar – skodespelar Kit Harington utforskar dei utrulege krigshistoriene til besteforeldra sine.
nb
04:27
Ingen sending
Ingen sending
nb
06:00
Ingen sending
Ingen sending
nb
07:40
Klassequizen
Marinbiolog Pia har med skjell fra 1000 meters dyp, og vet du hva kvadratroten av 121 er?
nb
08:45
Sprek med Sofia
Trening for musklene i rygg og midje.
nb
09:05
 Heartbeat
Nick får eit anonymt tips om ei popstjerne med uønska dragnader.
nb
09:55
Bonderøven - sæson 15
Gårdens andre kvigekalv kommer til verden og får navnet Bea. Og langs våningshusets solfylte fasade planter Frank ut fiken.
nb
10:40
Hagen min
I første program skal vi til en mektig hage der Elsa Dannevig sår det meste selv. Gjennom fire årstider følger vi hele prosessen fra et frø settes i jorda til planten er ferdig utvokst. Møt også eksperttrioen Steinar Johansen,…
nb
11:15
Sprek med Sofia
Trening for musklene i rygg og midje.
nb
11:35
Norsk attraksjon
- tar deg til attraksjonar du garantert ikkje finn i guideboka - ei reise i hyggeleg norsk galskap med Linda Eide som guide og reiseleiar. Sesong 1 (4:8)
nb
12:05
7-fjellsturen fjell for fjell:
Turistattraksjonen Fløyen er det femte fjellet på 7-fjellsturen. Visste du at Fløyen har navn etter en gigantisk værhane?
nb
12:30
Min superhund
Labradoren Tristan er i trening. Håpet er at han kan hjelpe krigsveteranen René, som lever med posttraumatisk stresslidelse.
nb
13:00
I Jan Baalsruds fotspor
Spesialsoldatene Ronny Bratli og Rune Gjeldnes gjenopplever flukten som Jan Baalsrud mirakuløst overlevde vinteren 1943. Historien ble verdensberømt etter krigen gjennom boka og filmen Ni Liv.
nb
15:15
Bakemesterskapet: Mange lag med kaos
Det kan ikke bli for mange lag med krem og marsipan når Norges mest tradisjonelle kake skal bakes. Og hvem får kardemommeknute på tråden?
nb
16:00
Antikduellen
Danske antikkhandlere utfordres hver uke til å konkurrere om de beste kjøpene og den beste restaureringen.
nb
16:30
 Heartland
Olivia øydelegg for Amy, som prøver å hjelpe Georgie å takle ein snarleg avskjed.
nb
17:10
 Heartbeat
Nick får eit anonymt tips om ei popstjerne med uønska dragnader.
nb
18:05
Med Monsen på villspor
Lars får seg en overraskelse når helikopteret drar og han tar av seg bindet for øynene. Han står nemlig på en holme i et iskaldt fjellvann.
nb
19:05
Antikkmagasinet
Krus fra Höganäs finnes i alle svenske hjem – og mange norske. Men de utgjør bare en del av den skånske Kullabygdens rike keramikktradisjoner.
nb
19:30
Et møte med
Agnes har laget en dokumentar fra Romania om romsk slaveri. I Joakims jobb i en hjelpeorganisasjon møter han ofte etterkommere av romske slaver.
nb
20:00
 Heartbeat
Nick får eit anonymt tips om ei popstjerne med uønska dragnader.
nb
20:55
Ikke spør om det
Er det greit å si sigøyner? Må dere spille trekkspill?
nb
21:25
 Heartland
Olivia øydelegg for Amy, som prøver å hjelpe Georgie å takle ein snarleg avskjed.
nb
22:05
Lavina
Lavina har et anstrengt forhold til faren, men prøver som god rom å ta ansvar for familien. Når bestemor dør, må hun konfrontere faren med fortida.
nb
22:25
Skottar på noregsflørt: Nord for polarsirkelen
Karane byter ut bilen med hundespann i nord. Dei kjem tett på det arktiske dyrelivet, før turen går til Tromsø for å møte popstjerna Dagny.
nb
22:55
KORK - hele landets orkester
8. april er romanifolkets dag! KORK feirer i Store studio sammen med Norges fremste tatersanger, datteren Veronica og et stjernelag av musikere.
nb