Nickelodeon

Nickelodeon

Nickelodeon is the number-one brand for kids with original cartoons, sitcoms, movies, award shows, products, and more! Here on our Nickelodeon YouTube channel you’ll find the shows and animated series you know and love like SpongeBob SquarePants, The Loud House, Teenage Mutant Ninja Turtles, Henry Danger, ALVINNN!!! and The Chipmunks, and more! You’ll also get exclusive access to our digital original series like The JoJo & BowBow Show Show, Inside Nick, and Nia Sioux’s Slumber Party plus fun Nick recipes, DIY projects, how-tos, and a behind the scenes look at the lives of your favorite Nick stars including JoJo Siwa and Jace Norman! What more could you ask for? Join the fun!

Netherlands

Telekava - reede, 12.04.2024

00:01
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan och Rebecca anordnar en stor fest för att marknadsföra sitt nya skivbolag.
sv
00:27
Danger Force
När en ny mystisk frisör attackerar Swellview med hemska frisyrer, är det upp till Danger Force att avslöja frisörens identitet innan deras egna hår klipps av.
sv
00:59
Lugn i stormen
Luan och Mångetterna startar ett barnband för att samla in pengar till ny utrustning.
sv
01:25
Monster High
De an dra monstren bryr sig inte om Lagoonas kreativa vision när de gör en film till Monster Highs filmfestival. // Toralei är irriterad på sina klasskompisar så hon och hennes band släpper lös hörmaskar som kan styra allas tankar.
sv
01:55
SvampBob Fyrkant
För att spara pengar avskedar Herr Krabba SvampBob men SvampBob trivs inte med livet som arbetslös så han gör allt för att få ett jobb igen - på vilka villkor som helst.
sv
02:22
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik ska arbeta en dag på gamle Jensens bondgård. Det blir inte angenämt för Jensen. // Sandy berättar om Garys och hans vän Prickens nattliga äventyr.
sv
02:55
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen. // När Papper försöker imponera på grannen, Penna, råkar han behöva rädda världen från en invasion av utomjordingar.
sv
03:27
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
03:53
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!
sv
04:23
Lugn i stormen
Barnen måste lova att uppföra sig om de vill följa med föräldrarna till ett lyxigt spahotell. - När Lucy blir kär i en "normal" kille ger hennes systrar henne en riktig makeover.
sv
04:49
Lugn i stormen
Clyde vill desperat lära sig att bete sig normalt kring Lori och går till Leni för hjälp. Men då blir Lori svartsjuk! // Syskonen är oroliga över sina föräldrars hälsa och uppmuntrar dem att börja motionera!
sv
05:00
Henry Danger
För att fira Charlottes födelsedag är gänget på väg till en Boo Man Group-föreställning, men efter att Kapten Man och Kid Danger fått ett nödsamtal måste de först göra några avstickare.
sv
05:27
Henry Danger
Kapten Man och Kid Danger blir avundsjuka när det dyker upp ett par nya brottsbekämpare i staden.
sv
05:52
Familjen Thunderman
I ett desperat försök att få tillbaka sin mammas surfplatta som konfiskerats i skolan, vänder sig Billy och Nora till Phoebe för att få hjälp. Phoebe gör det gärna eftersom hon vill visa att hon är lika lurig som Max.
sv
06:19
Familjen Thunderman
Max och Phoebe ger mamma den fulländade födelsedagspresenten genom att spåra upp hennes försvunna syster, men det blir inte som de tänkt sig när det visar sig att systrarna legat i luven på varandra i åratal.
sv
06:45
Danger Force
Miles ser i sina syner att Rick Twittler är tillbaka. Danger Force reser in i Man-nästet för att hitta honom. På färden stöter de på en gammal fiende.
sv
07:11
SvampBob Fyrkant
Bläckward ska till sjukhuset för en näsoperation och Svamp-Bob hänger med som moraliskt stöd.
sv
07:37
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob har upptäckt att imitationer är den ärligaste formen av smicker - synd bara att ingen har lärt honom hur man slutar. // När maskar flyttar in i Svamp-Bobs hål, måste han göra allt för att gömma de äckliga nya vännerna.
sv
08:04
Sten, Sax, Papper
Sten, Sax och Papper försöker omvandla sin ovanliga bil Susan till ett fordon att få pris för. // Papper ger Sten mekaniska ögonbryn inför en audition. Sax har ett äventyr med vikarier.
sv
08:30
Smurfarna
Kokettsmurfen ger en av smurfarna en makeover för att se precis ut som Gammelsmurfen. // Sprattsmurfen lurar Poetsmurfen till att skriva en helt otrolig men väldigt falsk berättelse för smurf-dagsbladet.
sv
09:00
SvampBob Fyrkant
Pearl försöker skaffa sig ett jobb i ett köpcentrum för att få hänga med sina kompisar. Men det är inte så lätt. // SvampBob har fått en skada på sina tummar efter att ha gjort för mycket tummen upp.
sv
09:25
SvampBob Fyrkant
Svampbob blir medlem i ett hajgäng och tror att de ska slåss mot ett gäng sugkoppar. Men uppgörelsen är inte att slåss. // Plankton gör en SvampBob kopia för att sno Krabburgar-receptet men den riktiga SvampBob kan förstöra allt.
sv
09:49
Lugn i stormen
Barnen lovar att komma på kreativa sätt att marknadsföra pappas nya restaurang. Men deras galna kampanjer och totala brist på samarbete blir i slutändan rena mardrömmen!
sv
10:14
Lugn i stormen
Ronnie Anne blir kompis med Sid, vars familj vill flytta in i en lägenhet på våningen nedanför. Men när det visar sig att även andra familjer är intresserade av lägenheten, bestämmer sig tjejerna för att sabotera alla…
sv
10:38
Lugn i stormen
För att försöka göra gympalektionerna lättare att stå ut med försöker Lincoln och Clyde få gympaläraren att börja dejta fröken Jonsson. // Luan hjälper till att utveckla Lucys konstnärliga sida så att hon kan förbättra sin poesi.
sv
10:49
Lugn i stormen
Efter att elräkningen blivit på tok för hög försöker Ronnie Anne hitta på sätt att minska familjens elförbrukning. // Ronnie Anne och Sid hittar ett hemligt rum, och gör allt de kan för att ingen annan ska hitta det.
sv
11:13
Familjen Casagrande
Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? // En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.
sv
11:37
Familjen Casagrande
Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?
sv
11:59
Sten, Sax, Papper
Sten, Sax och Papper försöker omvandla sin ovanliga bil Susan till ett fordon att få pris för. // Papper ger Sten mekaniska ögonbryn inför en audition. Sax har ett äventyr med vikarier.
sv
12:23
Danger Force
När Kapten Man vägrar betala för konst som han förstörde under ett uppdrag och går ut i strejk, hyr vice borgmästaren in en annan hjälte som kan försvara Swellview - Monsieur Man.
sv
12:47
Danger Force
Det är föräldramöte på SKOB och Ray måste få Danger Force att ta ett kort med sina föräldrar annars hotar nedstängning. Problemen hopar sig när Chapa hyr in Jake Hart som sin låtsaspappa.
sv
13:11
Danger Force
När Danger Force blir det nya dragplåstret på en djurpark för utomjordingar, måste Miles hitta ett sätt att befria dem innan de blir utomjordingarnas middag.
sv
13:36
Hunters hemlighet
Olivers lojalitet sätts på prov när Miss Luca manipulerar honom och utsätter Daniel för fara. Jenny får reda på mer om Miss Lucas bakgrund och hennes bittra fejd med Erik Hunter. Annika och Jasmin oroar sig allt med för Daniel.
sv
13:59
Familjen Casagrande
När Arturo inser att Bobby inte har några överlevnadskunskaper, tar han med Bobby ut i skogen för att öva! // Frida bjuder Carlota på en spadag för att få kvalitetstid tillsammans, men kan de låta bli sina mobiler?
sv
14:23
Familjen Casagrande
Hector går med i sitt drömfotbollslag som en lyckobringare, men vad händer när hans tur tar slut? // Sid och Adelaide tvingas möta tidsresande banditer när de förbereder bao inför den kinesiska kulturmarknaden.
sv
14:47
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
14:59
Patrik Stjärnas Show
Patrik Show söker en yngre publik // En klassisk superskurk söker sig till sitt gamla hem - som är intaget av familjen Stjärna
sv
15:23
SvampBob Fyrkant
Plankton slår fast för den stendumme Patrik att han är Patriks samvete för att han ska kunna stjäla en krabburgare. // När Herr Krabba sätter in ett öppet kök får Svampbob scenskräck och måste upptäcka en ny persona.
sv
15:48
SvampBob Fyrkant
SvampBob upptäcker att hans milkshake-tillstånd har gått ut och han tvingas gå tillbaka till skolbänken på Milkshake-akademin. / Bläckward slår sig i huvudet och återgår till bebis-stadiet.
sv
16:00
Sten, Sax, Papper
När Penna kommer över för att se en skräckfilm oroar sig Papper för om han ska bli alldeles för rädd. // En lätt bris blåser och Papper är långt hemifrån. Kommer Sten och Sax rädda honom eller kommer Papper blåsa bort för alltid?
sv
16:24
Lugn i stormen
Lincoln och gänget är fast i skogen med magister Bolhofner, som kanske inte är den han säger sig vara. // Lana ställs inför en utmaning när hon ska lära upp Stellas olydiga nya kanin.
sv
16:49
Lugn i stormen
När Ronnie Anne får veta att alla i familjen förväntas framföra något på Hectors födelsedag ber hon Sid om hjälp. // När Ronnie Anne försöker lära känna sin häftiga kusin Carlota lite bättre, slutar det hela med ett buskrig mot…
sv
17:00
Monster High
I ett försök att få veta mer om sin försvunna mamma öppnar Clawdeen en portal som leder in i katakomberna. // Medan ett odjur från en annan dimension terroriserar Monster High hittar Clawdeen en oväntad bundsförvant.
sv
17:25
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln och Clyde har tröttnat på att inte få vara ifred. De startar en exklusiv klubb men inser snart att Lincolns syster har gjort detsamma.
sv
17:49
Danger Force
När Danger Force utmanas att tävla i Swellviews gaturslagsmåls-turnering, måste de lära sig en urgammalt storts gatuslagsmål och slåss för sin ära...utan att använda sina superkrafter.
sv
18:15
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan och Rebecca leker äktenskapsmäklare när de inser att Viola har blivit kär.
sv
18:39
Henry Danger
När miss Shapens brorsdotter Noelle bjuder ut Jasper på middag blir Henry snabbt misstänksam. Det visar sig att Noelle har betydligt farligare planer för Jasper än bara ett restaurangbesök.
sv
19:01
Monster High
De an dra monstren bryr sig inte om Lagoonas kreativa vision när de gör en film till Monster Highs filmfestival. // Toralei är irriterad på sina klasskompisar så hon och hennes band släpper lös hörmaskar som kan styra allas tankar.
sv
19:17
Monster High
Frankie stänger in sina känslor när hen inte kommer med i cheerleading-laget och orsakar ofrivilliga elektriska utbrott.
sv
19:43
Familjen Casagrande
När en trollkarl hypnotiserar Bobby till att tro att han är en katt, måste familjen få honom att vakna! // Ronnie Anne och hennes vänner utreder ett av stadens mysterium: vad hände med Brunos varmkorvsvagn?
sv
20:09
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker hitta något att göra efter skolan, men de kan inte enas om något som båda gillar. // När Maria äntligen får en ledig dag, måste Ronnie Anne konkurrera med familjen för att få kvalitetstid med Maria.
sv
20:21
Lugn i stormen
Clyde och farmor Gayle möter svåra motståndare i finalen av "Dansa med ditt barnbarn."
sv
20:47
Lugn i stormen
Lincoln och hans vänner försöker hitta en annan väg till skolan efter ett bråk med några äldre mobbare. // Lincoln och Clyde blir osams när de inser att det bara finns plats får en av farmödrar i Solnedgången.
sv
20:59
Patrik Stjärnas Show
Patrik blir störd mitt i sin show av en mycket märklig lukt. // Bläckina hyr in en assistent som är lite för bra på sitt jobb.
sv
21:25
SvampBob Fyrkant
Efter ett missförstånd försöker Svampbob och Patrik bevisa att deras livförsäkringar skyddar dem från alla faror! // När Svampbob blåser en bubbelbåt till sig själv vill alla i stan ha en! Alla förutom Fru Puff, förstås.
sv
21:52
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen. // När Papper försöker imponera på grannen, Penna, råkar han behöva rädda världen från en invasion av utomjordingar.
sv
22:24
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
22:56
Monster High
Cleo försöker laga en måltid från grunden för att muntra upp Clawdeen och bota hennes hemlängtan.
sv
23:29
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln och Clyde har tröttnat på att inte få vara ifred. De startar en exklusiv klubb men inser snart att Lincolns syster har gjort detsamma.
sv

Telekava - laupäev, 13.04.2024

00:01
Tyler Perry's Young Dylan
Dylan och Rebecca leker äktenskapsmäklare när de inser att Viola har blivit kär.
sv
00:27
Danger Force
När Danger Force blir det nya dragplåstret på en djurpark för utomjordingar, måste Miles hitta ett sätt att befria dem innan de blir utomjordingarnas middag.
sv
00:59
Lugn i stormen
Lincoln och Clyde får praktik hos Sigges Snacks & Soppa, och det hela blir en tävling för att se vem som kan befordras snabbast. // När Lincoln ser hur tråkig hans morfar blivit, tar han med honom ut för en heldag.
sv
01:30
Monster High
Ghoulias dröm (och mardröm) är på väg att besannas när hon måste uppträda för den superkända Skelly Vonderbone.
sv
01:57
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba förvandlar Krångliga krabban till ett fängelse när Plankton begått ett lagbrott. Ock brott lönar sig väldigt sällan.
sv
02:29
SvampBob Fyrkant
Bläckward tätar Svampbobs glipa mellan tänderna, det orsakar en dramatisk förändring i hans beteende.
sv
02:56
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
03:22
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!
sv
03:54
Familjen Casagrande
Hector går med i sitt drömfotbollslag som en lyckobringare, men vad händer när hans tur tar slut? // Sid och Adelaide tvingas möta tidsresande banditer när de förbereder bao inför den kinesiska kulturmarknaden.
sv
04:21
Lugn i stormen
När Lincolns fyraåriga syster Lisa plötsligt börjar i Lincolns klass hotas hans sociala status! // Familjen försöker övertala pappa att köpa en ny bil.
sv
04:49
Lugn i stormen
Clyde vill desperat lära sig att bete sig normalt kring Lori och går till Leni för hjälp. Men då blir Lori svartsjuk! // Syskonen är oroliga över sina föräldrars hälsa och uppmuntrar dem att börja motionera!
sv
05:00
Danger Force
För att inte tvingas sluta skolan, måste Danger Force sätta upp en skolpjäs som slår alla med häpnad. Samtidigt försöker gänget hindra Frankini från att kidnappa vice borgmästaren.
sv
05:27
Danger Force
Danger Force ser en chans att tjäna snabba pengar genom att hålla i Swellviews hetaste musikfestival, men de får Kramp när Krampus hotar att riskera deras planer.
sv
05:53
Danger Force
När Danger Force förhindrat ett rån på Club Soda och firar stort, utmanar Ray barnen att upprepa den legendariska natten utan deras superhjältedräkter och krafter.
sv
06:20
 Familjen Thunderman
Phoebe och Max låter sin gamla rivalitet blossa upp när de hjälper Billy och Nora med deras projekt för skolan teknikmässa.
sv
06:46
 Familjen Thunderman
Phoebe har anmält sig som frivillig för att ta hand om klassens Flugfälla över helgen, men när Max utför experiment på den, börjar den växa och hotar till slut att ta över hela huset.
sv
07:13
Lugn i stormen
När Luna får veta att Chunk var precis som henne när han var ung, börjar hon tvivla på sina rockstjärnedrömmar. // När någon tar Lincolns sparade matrester utbryter det ett krig om kylskåpet mellan syskonen!
sv
07:39
Sten, Sax, Papper
När värmepannan går sönder fryser trions lägenhet till is. Papper försöker rädda sina vänner, Lou går på hyresvärds-con. // Papper hjälper Sten och Sax i ett buskrig mot Råttbrorsorna och Penna. Men Penna har ett hemligt vapen.
sv
08:08
Sten, Sax, Papper
När Sax får slut på pengar försöker han bli städare, men upptäcker att jobbet innebär så mycket mer än han först trodde. Under tiden försöker Sten och Papper hjälpa Sax med motivationen på ett ovanligt sätt.
sv
08:35
Familjen Casagrande
Kändismediet Ernesto Estrella förutspår att Jätteholma kommer att drabbas av otur och Abuela tror honom!
sv
09:00
Familjen Casagrande
När en trollkarl hypnotiserar Bobby till att tro att han är en katt, måste familjen få honom att vakna! // Ronnie Anne och hennes vänner utreder ett av stadens mysterium: vad hände med Brunos varmkorvsvagn?
sv
09:26
Lugn i stormen
När Lily börjar bete sig illa hemma, tror mamma och pappa att det är hennes nya förskolevänner som är orsaken. // När Per blir avstängd, rycker Nyhetsgänget in för att rentvå hans namn.
sv
09:50
Lugn i stormen
Lisa tar över klassens undervisning och inser att det är svårare än vad man tror att vara lärare. // Leni ställs mot borgmästaren i Storskogas val.
sv
10:15
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
10:39
Lugn i stormen
Lola och Lana utmanar Cheryl och Meryl för att bli Fannys Finrums nya representanter.
sv
11:04
Lugn i stormen
Klassen får i uppdrag att starta ett företag, så Lincoln och Clyde bestämmer sig för att sälja Lincolns tjejexpertis. // Det är dags för familjen Lugns årliga garageloppis, och syskonen tävlar om vem som kan sälja mest.
sv
11:30
Sten, Sax, Papper
Sten, Sax och Papper försöker omvandla sin ovanliga bil Susan till ett fordon att få pris för. // Papper ger Sten mekaniska ögonbryn inför en audition. Sax har ett äventyr med vikarier.
sv
11:52
Familjen Casagrande
Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!
sv
12:05
Familjen Casagrande
När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp. // Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.
sv
12:29
Danger Force
Bose råkar ut för märkliga saker när han blir kär i en utomjording.
sv
12:54
Danger Force
Kapten Man lägger sig till med divalater på Swellviews årliga modevisning. Med hjälp av två modemedvetna tvillingar, avslöjar Danger Force det farliga mysteriet bakom Kapten Mans deltagande på visningen.
sv
13:18
Henry Danger
När Kapten Man dyker upp med en häftig ny massagestol får Henry, Charlotte och Jasper ställa upp i en tuff tävling som utmanar dem både fysiskt och psykiskt, för att se vem av dem som får stolen.
sv
13:43
Henry Danger
Kapten Man och Kid Danger försöker fånga mobb-bossen Rob Moss, och bestämmer sig därför för att infiltrera hans högkvarter.
sv
14:07
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln och hans vänner gör sig i ordning inför årets skoldans. Clydes pappor är särskilt ivriga. Lincoln, däremot, misslyckas ständigt med sina försök att uppvakta Charlie.
sv
14:32
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln bestämmer sig för att släppa sitt ansvar som bror ett tag och åka på semester. Clyde tar hans plats i familjen, och i början går allt bra, men plötsligt vänder Clydes tur och han måste ringa Lincoln för att få hjälp.
sv
15:00
Lugn i stormen
Luna och Mångetterna måste hitta en gitarrist som kan ersätta Luna i bandet när hon skadar händerna.
sv
15:25
Lugn i stormen
Vanzilla går sönder.
sv
15:50
Familjen Casagrande
Hector går med i sitt drömfotbollslag som en lyckobringare, men vad händer när hans tur tar slut? // Sid och Adelaide tvingas möta tidsresande banditer när de förbereder bao inför den kinesiska kulturmarknaden.
sv
16:14
Familjen Casagrande
Sergio tar hjälp av Adelaide för att bli en gentleman och vinna tillbaka Priscilla! // Rosa hör Ernesto Estrellas förutsägelse om att Maria och Arturo kan hitta tillbaka till varandra - kan det vara sant?
sv
16:39
Sten, Sax, Papper
Trion beger sig av på ett onödigt actionfyllt äventyr med Pappers syster, Sandpapper, för att hämta sju styken key lime. // När Stens tevemiddag inte är samma som på bilden, kämpar han för rättvisa. Sax jobbar för företaget.
sv
17:01
Sten, Sax, Papper
Sten, Sax och Papper träffar en annan trio med samma namn. Vår trio försöker bevisa att dom inte är dom sämsta. // Sten och Papper försöker få slut på en fejd mellan Sax och en kraftfull magiker innan hennes magi förstör allas liv.
sv
17:25
Lugn i stormen, på riktigt!
Lincoln ser fram emot att få stanna uppe sent med sin bästa vän Clyde. De ska se på Steffe Tuffbergs midnattsmaraton, men planerna grusas när pappa inför ett tidigt utegångsförbud.
sv
17:50
Lugn i stormen, riktigt!
När Lincoln försöker slippa sina sysslor på städdagen, får han och Clyde åka med i en polisbil, och drar till sig oönskad uppmärksamhet från ledaren för den ökända Vaniljligan. Under tiden tappar pappa även bort alla de andra barnen.
sv
18:14
Danger Force
När Danger Force råkar glömma bort att de har gjort planer med Ray, överraskar han dem med en helt ny medlem för att göra dem svartsjuka.
sv
18:39
Danger Force
Utan deras vetskap, utsätter Kapten Man gänget i Danger Force för olika tester för att se om han kan lita på dem. Testerna spårar ur och frågan vem som kan lita på vem ställs på sin spets.
sv
19:00
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
19:26
Patrik Stjärnas Show
Patrik och Bläckina rapporterar allt nytt som hänt i Bikinibotten // Patriks Show presenterar den episka sammanfattningen av showen vars säsong nått halvvägs.
sv
19:53
Patrik Stjärnas Show
Patrik tvingar hela sin familj att delta i ett antal utmanande lekar.
sv
20:05
Smurfarna
Sprattsmurfen ger Bondsmurfens tävlingssniglar en trolldryck som gör dem supersnabba.
sv
20:21
Smurfarna
Barasmurfen som är omgiven av alla andra smurfar som heter det dom gör, letar fortfarande efter sitt kall. // När Gammelsmurfen är borta, använder Glasögonsmurfen en trolldryck för att äntligen få alla i byn att göra som han säger.
sv
20:49
Korallkollo: Svampbobs underår
Efter att Svampbob och Patrik äter av ett hemligt matexpereiment måste Plankton motverka dom monstruösa biverkningarna. // Herr Krabba måste hitta en barnvakt till Pearl, men hon visar sig vara krävande att ta hand om.
sv
21:16
SvampBob Fyrkant
I en alternativ verklighet är alla invånare i Bikinibotten robotar. // Herr Krabba installerar en hemsökt telefonautomat på Krångliga krabban. // Farfrik reser genom tid för att ta sig hem.
sv
21:44
Sten, Sax, Papper
Sten, Sax och Papper försöker omvandla sin ovanliga bil Susan till ett fordon att få pris för. // Papper ger Sten mekaniska ögonbryn inför en audition. Sax har ett äventyr med vikarier.
sv
22:11
Lugn i stormen
Lincoln ska presentera sig själv för skolans nya tjej. Nu måste han bara undvika sina systrar och alla deras råd. // Morfar introducerar sin nya flickvän för familjen.
sv
22:37
Lugn i stormen
När Luna får veta att Chunk var precis som henne när han var ung, börjar hon tvivla på sina rockstjärnedrömmar. // När någon tar Lincolns sparade matrester utbryter det ett krig om kylskåpet mellan syskonen!
sv
22:59
Danger Force
Kapten Man har ett nytt superhjältegäng, Danger Force, men när han säger att det råder brottstorka i Swellview, misstänka de att han bekämpar brott utan deras hjälp.
sv