Cartoonito

Cartoonito

Boomerang is a 24-hour digital cable and satellite network offering the best in classic and contemporary animated entertainment. Boomerang targets boys and girls aged 4-7 and their families, offering an exciting mix of light-hearted and fun family favourite cartoons such as Be Cool Scooby-Doo, The Tom & Jerry Show, Mr Bean, Wabbit, Bunnicula, My Knight & Me, Grizzy & the Lemmings and The Looney Tunes Show.

United Kingdom

Telekava - esmaspäev, 01.04.2024

00:00
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush vill bli som Starmush när han blir äldre, eftersom han är övertygad om att Starmush är den grymmaste Svampinjonen som finns och att hans liv måste vara superhäftigt.
sv
00:11
Mush-Mush & the Mushables
Chep har hittat en ny frökapsel-art. Mushpot varnar honom för att ta den. Men frestelsen blir för stor, så Chep måste bara ta med den hem och öppna den, men i kapseln finns det klipulver. Åh!
sv
00:22
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush ser verkligen fram emot att få visa sina trollerikonster i skogen för alla. Men Amanita förstör Mush-Mushs framträdande genom att lista ut alla tricks. Grr!
sv
00:33
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush är väldigt stolt över att ha kommit på en ny lek, Fruktstuds, då han och hans vänner studsar så högt som möjligt på den studsigaste frukten dom kan hitta.
sv
00:45
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har uppfunnit ett nytt popcorn-spel som går ut på att man kastar popcorn och fångar dem med munnen. Grizzy märker att han älskade hon-björn dras till doften av grillad majs och bestämmer sig för att bjuda över henne på lite…
sv
00:52
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill lära sig dansa mambo för att imponera på hon-björnen som han är kär i. Hon avgudar verkligen den dansen. I skogvaktarens hem hittar han utbildningsutrustning som har en dansmatta med fotavtryck som tänds i takt.
sv
00:58
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en trollkarlshatt som slänger ut föremål som man har placerat i den på förhand om man rör vid den med en trollstav. Han bestämmer sig för att imponera på sin älskade hon-björn med ett trollerinummer.
sv
01:05
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill testa den splitternya chokladförpackningen han hittar i skogvaktarens skåp, en jättestor burk som ser smaskig ut, och han tänker inte dela med sig till Lämlarna.
sv
01:11
Grizzy och lämlarna
En magisk stridsyxa delar Grizzy i två likadana björnar med helt olika personligheter. En har kort stubin och den andra är supersnäll.
sv
01:18
Grizzy och lämlarna
Efter att ha studerat en tidningsannons med ett par som står framför en SUV tror Grizzy att om han bara hade en fin bil så skulle hans favoritbjörnhona bli intresserad av honom.
sv
01:25
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har fångat en liten spindel. Hennes klibbiga, elastiska trådar passar perfekt att hoppa bungy jump med. Grizzy, som inte vill fastna i nätet, bestämmer sig för att krossa insekten.
sv
01:32
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna bråkar om chokladburkslock. De använder dem som spelmarker i en tävling där man kan vinna godsaker. Och visst, bredvid mataffären står två jackpot-maskiner som locken passar i.
sv
01:38
Grizzy och lämlarna
Grizzy har lagat en tevemiddag som han ska äta framför sin favoritserie. Men den trevliga stunden avbryts plötsligt av oförklarliga störningar. Grizzy upptäcker snart att lämlarna är de verkliga "störningarna".
sv
01:45
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har ravefest. När Grizzy slänger deras bergsprängare i floden utlöser han ett strömavbrott. Om han inte hittar en annan energikälla innan lämlarna gör det kan han glömma sin tevekväll!
sv
01:51
Grizzy och lämlarna
När Grizzy inser att hans älskade hon-björn avgudar doften av blommor bestämmer han sig för att ge henne pelargonierna som pryder fönsterblecken i skogvaktarens stuga.
sv
01:58
Grizzy och lämlarna
Det här är inte Grizzys dag. Efter att ha gjort bort sig inför björnhonan som han är kär i blir han utsparkad av lämlarna, som är i toppform.
sv
02:05
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mushs favoritgroda har fått sitt hem invaderat av en ödla. Mushpot säger åt dem att inte lägga sig i, naturen löser sånt själv.
sv
02:16
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush och hans vänner är taggade på att vinna det stora Barkloppet, men deras viktiga fjärde medlem hoppar av. Våra vänner ber Mushpot att hoppa in som deras tränare, men han blir senare deras fjärde medlem.
sv
02:27
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush är sugen på att klättra i Mushberget och skyndar sig därför att mäta nektarnivån i blommorna, ett jobb som kräver tid och omsorg. Snart uppstår en krissituation när Mush-Mush skrämmer iväg alla bina.
sv
02:38
Mush-Mush & the Mushables
Mushpie älskar att sjunga. Men hon är urusel på det! Men Lilit, som aldrig hört hennes sång förut, vill göra Mushpie glad och organiserar en konsert där hon kan uppträda inför dom andra Svampinjonerna. Men dom ogillar idén skarpt!
sv
02:50
Grizzy och lämlarna
Grizzy tror inte sina ögon när han ser saker röra sig av sig själva. När han inser att det är lämlarna som leker med en extremt stark magnet får han en snilleblixt.
sv
02:57
Grizzy och lämlarna
Efter ett missförstånd är Grizzy övertygad om att björnhonan som han är kär i har förvandlats till en groda. Medan han letar efter ett sätt att förvandla tillbaka sin älskade i skogvaktarens sagobok försöker lämlarna ta tillbaka…
sv
03:03
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en tvättbjörnsunge nära timmerstugan. När han ser ungens stora, fuktiga ögon smälter han och adopterar djuret.
sv
03:10
Grizzy och lämlarna
Av en slump upptäcker Grizzy hur kul det är att spela dataspel på skogvaktarens spelkonsol. Lämlarna vill testa joysticken, men Grizzy vägrar avbryta sitt gokartspel.
sv
03:16
Grizzy och lämlarna
Grizzy bygger en robotkopia av sig själv för att hålla lämlarna borta medan han förbereder ett popcorn-party för sin älskade björnhona. Men hans kopias artificiella intelligens är inte så bra.
sv
03:23
Grizzy och lämlarna
När björnhonan Grizzy är kär i råkar bli slagen i huvudet tror hon att hon är en lämmel. Grizzy tror att en till välplacerad smäll i huvudet kan få ordning på hennes tankar igen.
sv
03:30
Grizzy och lämlarna
När en meteorit landar nära timmerstugan börjar det växa underliga bär. En av bärens egenskaper är att de får alla som äter dem att växa helt oproportionerligt. Till exempel en rapphöna.
sv
03:35
Mush-Mush & the Mushables
Grizzy och Lämlarna upptäcker en uramerikansk stentavla med kraften att visa det förflutna. Dom återupplever sina anfäders första konfrontationer och lär sig att chokladkräm uppfanns för länge, länge sen.
sv
03:46
Mush-Mush & the Mushables
När Chanterelle ser hur bra Lilit är på att måla, erbjuder hon sig att bli hennes lärare. Men Lilits konstlektioner krockar med ett roligt projekt hon har jobbat på med Mush-Mush och Chep.
sv
03:57
Mush-Mush & the Mushables
När Mush-Mush upptäcker att Morel är mörkrädd, erbjuder han sig att tälta med Svamplingarna tillsammans med Lilit och Chep.
sv
04:08
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush är imponerad över hur Mushpot använder Visdomens Stav. Han vill vara lika cool som Mushpot, så han ber att få låna staven av honom. Men med staven följer mycket ansvar …
sv
04:20
Grizzy och lämlarna
Under timmerstugans trägolv upptäcker Grizzy och lämlarna ingången till ett underjordiskt rum med en gammal skattkarta som markerar platsen för en skatt. Vid en närmare titt liknar skatten en gigantisk burk med chokladpålägg.
sv
04:27
Grizzy och lämlarna
När Grizzy svingar en indianspira som lämlarna tog med hem tillsammans med andra antika föremål, ser han hur lämlarna bugar sig djupt inför honom och beter sig som hans tjänare.
sv
04:33
Grizzy och lämlarna
Grizzy försöker imponera på björnhonan han är kär genom att göra en skulptur av henne utav en träbit. Men så fort konstnären vänder ryggen till börjar lämlarna gnaga på konstverket för att förvandla det till en kälke.
sv
04:40
Grizzy och lämlarna
Lämlarna ordnar en överraskningsfest för en i stammen. När "Ha den äran" börjar spelas blir det en lika stor överraskning för Grizzy, som försöker sova middag efter ett stort mål mat, som det är för lämmeln som fyller år.
sv
04:47
Grizzy och lämlarna
En vindpust blåser bort blomman som Grizzys älskade björnhona bär i håret. Grizzy ser det som ett gyllene tillfälle att hänföra henne genom att ta tillbaka den.
sv
04:53
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar två identiska vaser som faktiskt är två sammanlänkade kärl i en indiankista. Om han sticker ner handen i en, kommer den ut i den andra, oavsett hur långt ifrån de är.
sv
05:01
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar ett gammalt stoppur i garaget som gör att man kan vrida tillbaka den minut som precis har passerat. Det kan även stoppa tid och rörelse i omgivningen.
sv
05:08
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir störd mitt i sitt tv-ätande av ett märkligt flöde av absurda objekt som har förvandlats till luftballonger.
sv
05:14
Grizzy och lämlarna
Grizzy upptäcker till sin stora glädje att parkvakten har köpt en helt ny, multifunktionell, stressavlösande fåtölj. Men även en fåtölj som är gjord för välmående, det bästa inom avslappning, kan användas för andra syften av…
sv
05:21
Grizzy och lämlarna
Lämlarna leker draksurfning med en hemmagjord drake. Grizzy lägger märke till att björnhonan han är kär i ser på i beundran när draken utför arabesker i luften.
sv
05:30
Mr. Bean
Mr Bean är besatt av sitt favoritprogram på TV, Super Spy. Men hans snokande går lite för långt.
sv
05:40
Mr. Bean
Mr Bean blir dagens scoutledare men hans besatthet av att samla märken ger honom inga vänner.
sv
05:50
Mr. Bean
Mr Bean bli oavsiktligt lärare. Kan han kontrollera den stökiga klassen?
sv
06:00
Mush-Mush och Svampinjonerna
Mitt i värmeböljan slåss Grizzy och lämlarna om frysen. Gnagarna vill göra sig till isbitar och åka iskana, medan Grizzy helst bara vill ligga ner i kylan.
sv
06:07
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna skickas iväg av Grizzy och landar på en gammal keltisk plats där de hittar ett magiskt armband som gör dess bärare tio gånger starkare. Grizzy bevittnar det hela och börjar tråna efter armbandet.
sv
06:14
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna hoppar studsmatta på säckpipor, vilket genererar öronbedövande ljud. Grizzy slungar då iväg föremålet långt från slottet.
sv
06:20
Tom och Jerry i New York
En av hotellets VIP-gäster vill rengöra Tom innan han passar hennes fina husdjur. Toms "lyckoslant" verkar inte hjälpa mot en högljudd katt och mus är på rymmen i biblioteket och i parken.
sv
06:40
Mr. Bean
Mr Bean har målat sitt rum ljusgrönt – men kommer mrs Wicket att godkänna det?
sv
06:50
Mr. Bean
Mr Bean tar bus eller godis till nästa nivå i ett krig mot grannarna i lägenheten bredvid!
sv
07:00
Batbilarna
Buff tränar med Batwing för att bli mer graciös och använder det han lärt sig i ett känsligt uppdrag mot Gåtan.
sv
07:10
Batbilarna
Efter att Catmobilen Kitty räddar Bam när han är illa ute, bestämmer sig Bam för att ta med henne på en patrullrunda. Han hoppas att hon kan bli en Batbil, om han bara kan få henne att skärpa sig och fokusera på uppdraget.
sv
07:25
Universella Ella
När Slippy, Madhu och Ella ger sig iväg för att se en Supernova kommer de för sent för att Slippy förberedde sig så länge. Gänget bestämmer sig för att åka linbana på Ganymedes i stället.
sv
07:36
Universella Ella
Ella, Tilly, Slippy och Madhu leker en lek på månen när den börjar mullra. Marken spricker upp och de ramlar ner i vad de inser är ett stort underjordiskt tunnelsystem.
sv
07:45
Snurres Sprätts Byggare
När Looneybyggarna deltar i en sandslottsbyggartävling ser Pip konkurrensen och tappar tron på sin egen idé.
sv
08:00
Lu och Småkrypsgänget
Lu vill att Fia bara ska leka med henne på Skalskolan idag.
sv
08:07
Lu och Småkrypsgänget
Lu kan inte förstå varför Bosse är rädd för dammsugaren.
sv
08:15
Paddan och vänner
Smuts blir chef för en dag och föreslår att sabotera statyn av Padda! Men Padda älskar den modernistiska versionen och försöker hitta konstnären.
sv
08:25
Paddan och vänner
En stormig dag struntar Padda i Råttas instruktioner om hur man viker seglet. Vinden lyfter seglet och tar med Råtta, Mulle och Häcke upp i luften.
sv
08:34
Masha och Björnen
Vem är den bästa kocken i hela skogen? Masha har inga tvivel om hur man svarar rätt på denna fråga. Och beviset är precis framför dig. Och det är makaroner tillagade av Masha själv. Vad kan vara enklare?
sv
08:40
Masha och Björnen
Åh, kärlek, kärlek! Björnen förbereder en present till Björnhonan och drömmer som vanligt om att vinna över hennes hjärta. Men Masha är också här! Och hennes inblandning kommer att sluta i en total röra!
sv
08:47
Masha och Björnen
Tjoho, det är Björns födelsedag! Eller ja, det kan vara ett "tjoho" för någon men kanske inte för någon annan: det enda som Björn själv drömmer om är att dagen ska få bli avkopplande.
sv
08:55
Masha och Björnen
När du är med dina bästa vänner finns äventyret ständigt precis runt hörnet! Den här gången är Masha och hennes trogna följeslagare på en fantastisk jakt efter piratskatter. Vad väntar dom modiga resenärerna under vägens gång?
sv
09:00
Batbilarna
Bibi önskar att hon fick leva ett liv utan regler som Jestah. Därför bestämmer hon sig för att bara fokusera på att ha kul.
sv
09:10
Batbilarna
Green Arrow och hans Arrowplan, Goldie, hjälper Batman att fånga Gåtan. Batwing blir så glad över att träffa ett annat flygande fordon att hon väcker Goldie till liv och de blir bästisar.
sv
09:20
Batbilarna
När Redbird försöker sig på livet som "Superspionen V-8", inser han snart att han tagit sig vatten över huvudet. Redbird tar hjälp av Bibi för att rädda Amusement Mile från Dr. Spy.
sv
09:30
Mr. Bean
Lämlarna sticker iväg med den sista chokladkrämen. Grizzy hinner ifatt dem, men de kastar burken som landar i ett närliggande tempel. Björnen och lämlarna måste lösa gåtor och övervinna farliga hinder för att komma åt krämen först!
sv
09:40
Mr. Bean
Mrs Wicket begär att Bean stannar inne för att ta emot en ny fåtölj.
sv
09:50
Mr. Bean
Mr Bean är hundvakt åt Irma och får idén att börja med hundpromenader — hur svårt kan det vara?
sv
10:05
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill inte dela med sig av maten som både han och lämlarna älskar, så han låser in den i skogvaktarens nya och till synes inbrottssäkra kassaskåp.
sv
10:11
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir imponerad av en magiker på tv som förvandlar en påfågel till en blombukett. För att bli av med lämlarna en gång för alla, eftersom de gör honom galen med sina ständiga lekar, försöker Grizzy trolla bort dem.
sv
10:18
Grizzy och lämlarna
En varm dag blir Grizzy sugen på glass efter att ha sett glassreklam på tv. Han kollar i frysen, och där leker lämlarna snölekar med all hans glass. Han försöker rädda glassen, men lämlarna gör det inte lätt för honom.
sv
10:25
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har upptäckt en ny lek: Ett reality-program på skogvaktarens surfplatta. De går omkring i stugan med surfplattan, som visar virtuella hinder som om de fanns i verkligheten.
sv
10:30
Grizzy och lämlarna
Det enda ätbara som finns i skogvaktarens stuga är en underbar lax som är infryst längst in i frysfacket. Grizzy är utsvulten och försöker smälta isen med hårtorken. Men lämlarna använder redan den till sin nya raketlek i rörsystemet.
sv
10:40
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har hittat en låda full med födelsedagsisfacklor som skjuter ut stora ljuskaskader. De har jättekul när de sätter sig på de fantastiska leksakerna och virvlar runt överallt.
sv
10:45
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har snott Grizzys sista burk choklad och njuter av den i hemlighet. För att hitta lämlarnas gömställe lär Grizzy en tvättbjörn, vars luktsinne är lika bra som en tryffelhunds, att reagera på doften av choklad.
sv
10:50
Grizzy och lämlarna
Grizzy har slagit sig ner i soffan för att vila sin värkande rygg och drar sig för att lämna den. Han kommer på smarta strategier för att göra allt på avstånd.
sv
10:57
Grizzy och lämlarna
Vibrationerna som Grizzys snarkningar orsakar ger lämlarna en idé om en hopplek. Men när Grizzy vänder på sig och slutar snarka måste lämlarna hitta andra vibrationskällor. De fungerar bara inte så bra ihop med Grizzys tupplur.
sv
11:05
Batbilarna
När en flock gatuhundar, ledda av en heroisk herrelös hund, räddas från Catwoman av den godhjärtade Buff, tar han dem alla tillbaka till Batgrottan utan att berätta för resten av Batfamiljen
sv
11:15
Batbilarna
Efter att Buff har bekämpat Gåtan med ett imponerande trick ger Batbilarna honom smeknamnet "Tuffe Buff", men han är inte förtjust i namnet och vännerna lär sig att man inte ska hitta på smeknamn utan att fråga.
sv
11:25
Batbilarna
Batbilarna går med på att byta moderkort och kroppar för att lära sig att "köra en mil med varandras däck". De ger sig ut på ett utmanande uppdrag för att stoppa Zoom-legionen!
sv
11:35
Batbilarna
Efter att vägrat träna på sin nya undervattensteknik, misslyckas Batwing med att rädda Batman från Pingvinens fälla i ett sjunket skepp.
sv
11:45
Batbilarna
Efter att Bibis uppdrag att stoppa Jokern går snett inser hon att hon har en alldeles förfärlig dag. Hon tror sig inte behöva Batgirls hjälp, men en dålig dag betyder inte en dålig morgondag.
sv
11:55
Batbilarna
Jestah skadar sig när hon övar inför en tävling i extremsport med alla andra Zoomers. Bibi hjälper henne att överkomma sin rädsla för att gå till mekanikern så att hon kan bli hel tills tävlingen börjar.
sv
12:05
Mr. Bean
Mr. Bean upptäcker att Mrs. Wickets brorson och Bruiser Junior utbyter fotbollsklistermärken och bestämmer sig för att han också vill fylla i ett klistermärkesalbum.
sv
12:15
Mr. Bean
Mr. Bean tror att han har grävt upp ett värdefullt mynt i trädgården och rusar iväg till museet för att få det värderat, helt ovetande om att det faktiskt är Mr. Bruisers älskade men värdelösa falska guldmedalj.
sv
12:25
Mr. Bean
Mr. Bean upptäcker att Declan ger Irma skjuts i sin nya fina SUV. Mr. Bean är inte imponerad förrän Declan visar upp alla bilens funktioner. Mr. Bean påstår att hans bil är bättre.
sv
12:35
Mr. Bean
Mrs. Wickets brorson bor hos henne när han vinner två biljetter till en aktivitetspark. Mrs. Wicket vägrar följa med men ropar in Mr. Bean för att ta hand om barnet. De två startar en tävling för att se vem som vinner pokalen.
sv
12:45
Mr. Bean
Mr Bean blir besatt av tv-spel efter att ha träffat mrs Wickets brorson. Han vill ha sin egen spelkonsol — tills han upptäcker hur dyra de är.
sv
12:56
Mr. Bean
Mr Bean blir besatt av tv-spel efter att ha träffat mrs Wickets brorson. Han vill ha sin egen spelkonsol — tills han upptäcker hur dyra de är.
sv
13:10
Tom & Jerry Show
Ett lurigt spöke inuti en spegel byter plats med Tom, och det hänger på Jerry och Tuffy att stoppa honom.
sv
13:17
Tom & Jerry Show
Överviktige Jerry börjar träna med en styrketräningsmaskin som han fått av sin kusin Muskler. För att inte överträffas börjar Tom bygga.
sv
13:24
Tom & Jerry Show
Toms besatthet över sin nya tuggleksak driver resten av hushållet till vansinne, som tvingar dem till drastiska åtgärder.
sv
13:30
Tom & Jerry Show
Mössbesökare från Mars tvingar Tom att förändra sitt sätt att behandla Jerry.
sv
13:37
Tom & Jerry Show
Tom och Jerry anlitas för att hitta en värdefull maltesisk duva.
sv
13:43
Tom & Jerry Show
Tom tar hjälp av ett sjöodjur för att terrorisera musbyn, vilket får Jerry van Musling att ingripa och lösa situationen.
sv
13:50
Tom & Jerry Show
När en söt liten valp förvandlas till en läskig varulv, måste Tom och Jerry samarbeta för att rädda sina liv.
sv
14:00
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en födelsedags-piñata i skogvaktarens vardagsrum. Tanken på att slå sönder en staty i papier-maché med ett slagträ, som det står i instruktionerna, gör honom glad.
sv
14:07
Grizzy och lämlarna
I en mystisk grotta hittar Grizzy och lämlarna ett magiskt gåsspel. Händelserna på rutorna som spelarna hamnar på blir verklighet. När Grizzy och lämlarna inser det är det för sent att stoppa spelet.
sv
14:15
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir störd av ett föremål som sitter fast mellan soffkuddarna. Det är en stor lämmel-handdocka i skinn. Han stoppar in sin hand och låtsas att dockan stryper honom.
sv
14:20
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar resterna från ett halloweenparty i skogvaktarens stuga, som dekorerades inför festen. Men medan den underliga miljön förvirrar Grizzy är lämlarna i sjunde himlen och har jättekul när de hoppar runt i en kastrull full…
sv
14:26
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill ge björnhonan han är kär i en plastring som han tycker är riktigt tjusig. Men eftersom ringen har legat i soporna måste han tvätta den först, och lämlarna använder husets enda tvål som kälke.
sv
14:35
Batbilarna
Efter att Bibi, Batgirl och Robin lyckats fånga Toyman och hans Gör-Om Kontroll är alla extatiska - förutom Bibi, som är generad för att hon inte lyckades hålla fast vid sin landning under jakten!
sv
14:45
Batbilarna
Bibi önskar att hon fick leva ett liv utan regler som Jestah. Därför bestämmer hon sig för att bara fokusera på att ha kul.
sv
14:55
Lu och Småkrypsgänget
Lu vill att Fia bara ska leka med henne på Skalskolan idag.
sv
15:02
Lu och Småkrypsgänget
Lu kan inte förstå varför Bosse är rädd för dammsugaren.
sv
15:10
Lu och Småkrypsgänget
Bosse kräver att Lu ska följa reglerna.
sv
15:20
Mush-Mush & the Mushables
Varje gång Mush-Mush har försökt överraska sin vän med en gåva, har Chep alltid lyckats lura ut vad det är. Men Chep lovar att inte göra det denna gång.
sv
15:30
Mr. Bean
Mr Bean har målat sitt rum ljusgrönt – men kommer mrs Wicket att godkänna det?
sv
15:40
Mr. Bean
Mr Bean tar bus eller godis till nästa nivå i ett krig mot grannarna i lägenheten bredvid!
sv
15:50
Masha och Björnen
Vem är den bästa kocken i hela skogen? Masha har inga tvivel om hur man svarar rätt på denna fråga. Och beviset är precis framför dig. Och det är makaroner tillagade av Masha själv. Vad kan vara enklare?
sv
15:55
Masha och Björnen
Åh, kärlek, kärlek! Björnen förbereder en present till Björnhonan och drömmer som vanligt om att vinna över hennes hjärta. Men Masha är också här! Och hennes inblandning kommer att sluta i en total röra!
sv
16:00
Masha och Björnen
På hösten är skogen helt underbar. Man kan plocka svamp, lyssna på fågelsång ... Men tänk om det inte finns några svampar alls då? Masha hittar en originell lösning på det här problemet. Vad då för lösning?
sv
16:07
Masha och Björnen
Björnen från Himalaya tävlar återigen med Björn! Den här gången har de arrangerat ett cykelrejs, men något verkar inte vara helt rätt: Björnen från Himalaya tänker fuska för att vinna!
sv
16:15
Masha och Björnen
Vet du vad ornitologi är? Det är en vetenskap där man studerar fåglar! Och det är också Dashas nya hobby. Hon kommer för att hälsa på Masha och björnen och upptäcker en ny unik fågelart! Vad är det här fantastiskt, ovanlig fågel?
sv
16:21
Masha och Björnen
Biodling är inte lätt. Speciellt när man har Masha som assistent! Men du ska inte vara rädd för bin, för med rätt tillvägagångssätt och kunskap om dom blir även dom mest, till synes, farliga insekterna vänner!
sv
16:35
Paddan och vänner
Det är dags för Huggormen att ömsa sitt kliande skinn, men de andra flodborna förstår inte varför hon är så irriterad och fortsätter att störa henne.
sv
16:45
Paddan och vänner
När Råtta och hans bror Reggie lånar Paddas vagn för att åka på utflykt på landet, börjar syskonen bråka och konkurrera med varandra.
sv
16:55
Batbilarna
Green Arrow och hans Arrowplan, Goldie, hjälper Batman att fånga Gåtan. Batwing blir så glad över att träffa ett annat flygande fordon att hon väcker Goldie till liv och de blir bästisar.
sv
17:05
Batbilarna
När Redbird försöker sig på livet som "Superspionen V-8", inser han snart att han tagit sig vatten över huvudet. Redbird tar hjälp av Bibi för att rädda Amusement Mile från Dr. Spy.
sv
17:15
Batbilarna
När en flock gatuhundar, ledda av en heroisk herrelös hund, räddas från Catwoman av den godhjärtade Buff, tar han dem alla tillbaka till Batgrottan utan att berätta för resten av Batfamiljen
sv
17:30
Snurres Sprätts Byggare
Looneybyggarna bygger en skejtpark åt barnen, men den krockar snart med Ulf Ugglas och hans vänners aktiviteter.
sv
17:40
Snurres Sprätts Byggare
När Looneybyggarna bygger en upp-och-nervänd radiostudio åt Kajsa Flax blir Pelle bekymrad men säger ingenting.
sv
17:50
Snurres Sprätts Byggare
Drottning Beatrice anlitar Looneybyggarna för att bygga en verkstad i bikupan, men gänget har svårt att följa den enda regeln.
sv
18:00
Mr. Bean
Mrs Wicket begär att Bean kör henne och miss Wince till spa — och att han väntar utanför tills de är färdiga.
sv
18:10
Batbilarna
Efter att Buff har bekämpat Gåtan med ett imponerande trick ger Batbilarna honom smeknamnet "Tuffe Buff", men han är inte förtjust i namnet och vännerna lär sig att man inte ska hitta på smeknamn utan att fråga.
sv
18:20
Batbilarna
Batbilarna går med på att byta moderkort och kroppar för att lära sig att "köra en mil med varandras däck". De ger sig ut på ett utmanande uppdrag för att stoppa Zoom-legionen!
sv
18:30
Batbilarna
Efter att vägrat träna på sin nya undervattensteknik, misslyckas Batwing med att rädda Batman från Pingvinens fälla i ett sjunket skepp.
sv
18:45
Tom och Jerry i New York
Jery hjälper en elefant rymma från museet. En högtflygande lek startar när Tom och Jerry tar med drakar till parken, och stör gatukonstnärer i hela staden. En tam kameleont försvinner efter att den kommit lös på hotellet.
sv
19:05
Masha och Björnen
Vem är den bästa kocken i hela skogen? Masha har inga tvivel om hur man svarar rätt på denna fråga. Och beviset är precis framför dig. Och det är makaroner tillagade av Masha själv. Vad kan vara enklare?
sv
19:12
Masha och Björnen
Åh, kärlek, kärlek! Björnen förbereder en present till Björnhonan och drömmer som vanligt om att vinna över hennes hjärta. Men Masha är också här! Och hennes inblandning kommer att sluta i en total röra!
sv
19:20
Batbilarna
Efter att Bibis uppdrag att stoppa Jokern går snett inser hon att hon har en alldeles förfärlig dag. Hon tror sig inte behöva Batgirls hjälp, men en dålig dag betyder inte en dålig morgondag.
sv
19:30
Batbilarna
Jestah skadar sig när hon övar inför en tävling i extremsport med alla andra Zoomers. Bibi hjälper henne att överkomma sin rädsla för att gå till mekanikern så att hon kan bli hel tills tävlingen börjar.
sv
19:40
Batbilarna
När alla Batbilarna, förutom Bam, försvinner på ett mystiskt sätt, måste Bam ta hjälp av Adam, den allra första Batbilen för att rädda vännerna.
sv
19:50
Mr. Bean
Lämlarna sticker iväg med den sista chokladkrämen. Grizzy hinner ifatt dem, men de kastar burken som landar i ett närliggande tempel. Björnen och lämlarna måste lösa gåtor och övervinna farliga hinder för att komma åt krämen först!
sv
20:00
Mr. Bean
Mrs Wicket begär att Bean stannar inne för att ta emot en ny fåtölj.
sv
20:10
Mr. Bean
Mr Bean är hundvakt åt Irma och får idén att börja med hundpromenader — hur svårt kan det vara?
sv
20:25
Paddan och vänner
Paddan har mogna päron i trädgården och alla som bor vid strandkanten är sugna på dom. Råtta erbjuder sig att vakta päronen hela natten, men på morgonen är vartenda päron spårlöst försvunnet och specialutredare Råtta tillkallas.
sv
20:35
Paddan och vänner
När Råttas bror kommer på besök är hans enda val att låtsas som han bor i ett stort hus. Paddan blir motvilligt Råttas butler och låter Råtta vara herre över Paddeborg i en dag tills brorsan har åkt hem igen.
sv
20:45
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har upptäckt en ny lek: Ett reality-program på skogvaktarens surfplatta. De går omkring i stugan med surfplattan, som visar virtuella hinder som om de fanns i verkligheten.
sv
20:50
Grizzy och lämlarna
Det enda ätbara som finns i skogvaktarens stuga är en underbar lax som är infryst längst in i frysfacket. Grizzy är utsvulten och försöker smälta isen med hårtorken. Men lämlarna använder redan den till sin nya raketlek i rörsystemet.
sv
21:00
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har hittat en låda full med födelsedagsisfacklor som skjuter ut stora ljuskaskader. De har jättekul när de sätter sig på de fantastiska leksakerna och virvlar runt överallt.
sv
21:05
Tom & Jerry Show
Tom får problem när han ska laga krabbor till middag.
sv
21:15
Tom & Jerry Show
Tom får problem när han ska laga krabbor till middag.
sv
21:25
Tom & Jerry Show
Ginger upptäcker att några gäster slagit sig ner i bakgården – det är en härmtrast som byggt sitt bo på en gren precis utanför deras fönster. När Rick och Ginger är där sjunger fågeln vackra små sånger…
sv
21:35
Tom & Jerry Show
Ginger upptäcker att några gäster slagit sig ner i bakgården – det är en härmtrast som byggt sitt bo på en gren precis utanför deras fönster. När Rick och Ginger är där sjunger fågeln vackra små sånger…
sv
21:45
Tom & Jerry Show
Våra djurdetektiver är på jakt efter ett försvunnet får, men med så många får att räkna lär de snart bli ertappade med att sova på jobbet.
sv
21:55
Grizzy och lämlarna
Nutty Hill plågas av en kvävande värmebölja. Grizzy letar förgäves efter lite kall luft och får plötsligt en strålande idé. Han ska sätta sig i kylskåpet, där temperaturen är mer uthärdlig.
sv
22:00
Grizzy och lämlarna
Grizzy är frustrerad. Precis när han ska breda chokladpålägg på en stor, fin lax och krypa ner framför teven upptäcker han att skafferiet är tomt! Frustrationen förvandlas till raseri när han hittar den sista burken i lämlarnas klor.
sv
22:08
Grizzy och lämlarna
Irriterande vibrationer stör Grizzys tupplur. Han hittar skogvaktarens mobiltelefon i soffan. Den har olika funktioner, bland annat ett spel som han genast blir beroende av.
sv
22:15
Grizzy och lämlarna
Ett mystiskt, gigantiskt ägg har lossnat från den smältande isen och glider fram till timmerstugans dörr. Lämlarna ser på när en stor dinosaurieunge, som genast tror att de är hans "mammor", kläcks.
sv
22:21
Grizzy och lämlarna
Innan Grizzy tar en tupplur låser han in maten i ett skåp för att inte Lämlarna ska få tag på den. För att vara säker på att de inte kan bryta upp låset kastar han dessutom alla husets verktyg i ravinen.
sv
22:28
Grizzy och lämlarna
Grizzy och Lämlarna stöter på en indiansk begravningsplats under skogvaktarstugan. När de råkar aktivera en magisk skiva som representerar jorden blir de tillbakaskickade till forntiden.
sv
22:35
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en flaska som innehåller en kärleksdryck. Den som dricker den blir kär i den första varelsen han ser. Grizzy föreställer sig hur han blir oemotståndlig för sin älskade björnhona.
sv
22:42
Grizzy och lämlarna
Lämlarna märker att Grizzy lämnar burken med choklad varje gång han jagar flugan som surrar runt honom. Insekten orkar dock aldrig hålla ut så länge att Lämlarna hinner länsa burken.
sv
22:48
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har uppfunnit ett nytt popcorn-spel som går ut på att man kastar popcorn och fångar dem med munnen. Grizzy märker att han älskade hon-björn dras till doften av grillad majs och bestämmer sig för att bjuda över henne på lite…
sv
22:55
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill lära sig dansa mambo för att imponera på hon-björnen som han är kär i. Hon avgudar verkligen den dansen. I skogvaktarens hem hittar han utbildningsutrustning som har en dansmatta med fotavtryck som tänds i takt.
sv
23:00
Mr. Bean
Mr Bean får reda på att han är en lord och besöker sitt skotska familjehem. Men att ha ett slott är kostsamt.
sv
23:10
Mr. Bean
Mr Bean står änrligen inför en uppgörelse med den mystiskt tillitsfulla Robin. Vem kommer vinna?
sv
23:20
Mr. Bean
Mr Bean måste få bruden till kyrkan i tid… oavsett vad!
sv
23:30
Mr. Bean
Mr Bean vill ha en smarttelefon, men de är för dyra – i synnerhet som man kan bygga sin egen!
sv
23:40
Mr. Bean
Mr Bean får oväntade gäster som tror att han driver ett hotell!
sv
23:50
Mr. Bean
Mr Bean ger sig ut på jakt efter vilda djur, men förväntar sig inte att få se nåt förhistoriskt!
sv

Telekava - teisipäev, 02.04.2024

00:00
Mush-Mush & the Mushables
Chep är väldigt glad; i natt kommer en sällsynt och extremt illaluktande växt att blomma! Men han har redan lovat Mush-Mush att leka deras favoritlek.
sv
00:11
Mush-Mush & the Mushables
När myror invaderar Fungs och Miffs träd erbjuder sig våra Svampinjon-vänner att de kan bo hos dem, men Fung och Miff visar sig vara outhärdliga rumskamrater.
sv
00:22
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush kan inte förstå varför hans fot surrar så förskräckligt, tills en jordbävning drabbar skogen. Mush-Mush är säker på att han förutsåg det!
sv
00:33
Mush-Mush & the Mushables
Eftersom Mush-Mush, Chep och Lilit alltid är ute på äventyr, har Bolly döpt dom till Äventyrarna.
sv
00:45
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en trollkarlshatt som slänger ut föremål som man har placerat i den på förhand om man rör vid den med en trollstav. Han bestämmer sig för att imponera på sin älskade hon-björn med ett trollerinummer.
sv
00:52
Grizzy och lämlarna
Grizzy vill testa den splitternya chokladförpackningen han hittar i skogvaktarens skåp, en jättestor burk som ser smaskig ut, och han tänker inte dela med sig till Lämlarna.
sv
00:58
Grizzy och lämlarna
En magisk stridsyxa delar Grizzy i två likadana björnar med helt olika personligheter. En har kort stubin och den andra är supersnäll.
sv
01:05
Grizzy och lämlarna
Efter att ha studerat en tidningsannons med ett par som står framför en SUV tror Grizzy att om han bara hade en fin bil så skulle hans favoritbjörnhona bli intresserad av honom.
sv
01:11
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har fångat en liten spindel. Hennes klibbiga, elastiska trådar passar perfekt att hoppa bungy jump med. Grizzy, som inte vill fastna i nätet, bestämmer sig för att krossa insekten.
sv
01:18
Grizzy och lämlarna
Grizzy och lämlarna bråkar om chokladburkslock. De använder dem som spelmarker i en tävling där man kan vinna godsaker. Och visst, bredvid mataffären står två jackpot-maskiner som locken passar i.
sv
01:25
Grizzy och lämlarna
Grizzy har lagat en tevemiddag som han ska äta framför sin favoritserie. Men den trevliga stunden avbryts plötsligt av oförklarliga störningar. Grizzy upptäcker snart att lämlarna är de verkliga "störningarna".
sv
01:32
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har ravefest. När Grizzy slänger deras bergsprängare i floden utlöser han ett strömavbrott. Om han inte hittar en annan energikälla innan lämlarna gör det kan han glömma sin tevekväll!
sv
01:38
Grizzy och lämlarna
När Grizzy inser att hans älskade hon-björn avgudar doften av blommor bestämmer han sig för att ge henne pelargonierna som pryder fönsterblecken i skogvaktarens stuga.
sv
01:45
Grizzy och lämlarna
Det här är inte Grizzys dag. Efter att ha gjort bort sig inför björnhonan som han är kär i blir han utsparkad av lämlarna, som är i toppform.
sv
01:51
Grizzy och lämlarna
Grizzy tror inte sina ögon när han ser saker röra sig av sig själva. När han inser att det är lämlarna som leker med en extremt stark magnet får han en snilleblixt.
sv
01:58
Grizzy och lämlarna
Efter ett missförstånd är Grizzy övertygad om att björnhonan som han är kär i har förvandlats till en groda. Medan han letar efter ett sätt att förvandla tillbaka sin älskade i skogvaktarens sagobok försöker lämlarna ta tillbaka…
sv
02:05
Mush-Mush & the Mushables
Truff är lycklig. Han har hittat ett coolt halsband som gör honom Truffigare. Men han vet inte att det Starmushs.
sv
02:16
Mush-Mush & the Mushables
Lilit är stressad. Truff, Svampstans bästa musiker, har frågat om hon, Mush-Mush och Chep vill starta ett band med honom.
sv
02:27
Mush-Mush & the Mushables
Eftersom han vann mossbollmatchen föregående år, ansvarar Puff för årets picknick. Det gillar han inte…
sv
02:38
Mush-Mush & the Mushables
Mush-Mush och hans vänner ser att Mushpie är i så fin form. De vill också må bra, och försöker luska ut hennes hemlighet.
sv
02:50
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en tvättbjörnsunge nära timmerstugan. När han ser ungens stora, fuktiga ögon smälter han och adopterar djuret.
sv
02:57
Grizzy och lämlarna
Av en slump upptäcker Grizzy hur kul det är att spela dataspel på skogvaktarens spelkonsol. Lämlarna vill testa joysticken, men Grizzy vägrar avbryta sitt gokartspel.
sv
03:03
Grizzy och lämlarna
Grizzy bygger en robotkopia av sig själv för att hålla lämlarna borta medan han förbereder ett popcorn-party för sin älskade björnhona. Men hans kopias artificiella intelligens är inte så bra.
sv
03:10
Grizzy och lämlarna
När björnhonan Grizzy är kär i råkar bli slagen i huvudet tror hon att hon är en lämmel. Grizzy tror att en till välplacerad smäll i huvudet kan få ordning på hennes tankar igen.
sv
03:16
Grizzy och lämlarna
När en meteorit landar nära timmerstugan börjar det växa underliga bär. En av bärens egenskaper är att de får alla som äter dem att växa helt oproportionerligt. Till exempel en rapphöna.
sv
03:23
Grizzy och lämlarna
Under timmerstugans trägolv upptäcker Grizzy och lämlarna ingången till ett underjordiskt rum med en gammal skattkarta som markerar platsen för en skatt. Vid en närmare titt liknar skatten en gigantisk burk med chokladpålägg.
sv
03:30
Grizzy och lämlarna
När Grizzy svingar en indianspira som lämlarna tog med hem tillsammans med andra antika föremål, ser han hur lämlarna bugar sig djupt inför honom och beter sig som hans tjänare.
sv
03:35
Mush-Mush & the Mushables
Chep ber Lilit och Mush-Mush att följa med på stormjakt, men ingen har lust. Då får Lilit dåligt samvete…
sv
03:46
Mush-Mush & the Mushables
Fung och Miff har hittat en konstig barkbit som träffats av blixten.
sv
03:57
Mush-Mush & the Mushables
Chep vet så mycket om naturen, att Mush-Mush och Lilit är övertygade om att han snart blir en expert som Mushpot…
sv
04:08
Mush-Mush & the Mushables
Chep tittar på när Sushi-Mushi tillagar olika munkrecept. När Mush-Mush får smaka, inser han att Sushi-Mushi har lagat den perfekta munken!
sv
04:20
Grizzy och lämlarna
Grizzy försöker imponera på björnhonan han är kär genom att göra en skulptur av henne utav en träbit. Men så fort konstnären vänder ryggen till börjar lämlarna gnaga på konstverket för att förvandla det till en kälke.
sv
04:27
Grizzy och lämlarna
Lämlarna ordnar en överraskningsfest för en i stammen. När "Ha den äran" börjar spelas blir det en lika stor överraskning för Grizzy, som försöker sova middag efter ett stort mål mat, som det är för lämmeln som fyller år.
sv
04:33
Grizzy och lämlarna
En vindpust blåser bort blomman som Grizzys älskade björnhona bär i håret. Grizzy ser det som ett gyllene tillfälle att hänföra henne genom att ta tillbaka den.
sv
04:40
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar två identiska vaser som faktiskt är två sammanlänkade kärl i en indiankista. Om han sticker ner handen i en, kommer den ut i den andra, oavsett hur långt ifrån de är.
sv
04:47
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar ett gammalt stoppur i garaget som gör att man kan vrida tillbaka den minut som precis har passerat. Det kan även stoppa tid och rörelse i omgivningen.
sv
04:53
Grizzy och lämlarna
Grizzy blir störd mitt i sitt tv-ätande av ett märkligt flöde av absurda objekt som har förvandlats till luftballonger.
sv
05:01
Grizzy och lämlarna
Grizzy upptäcker till sin stora glädje att parkvakten har köpt en helt ny, multifunktionell, stressavlösande fåtölj. Men även en fåtölj som är gjord för välmående, det bästa inom avslappning, kan användas för andra syften av…
sv
05:08
Grizzy och lämlarna
Lämlarna leker draksurfning med en hemmagjord drake. Grizzy lägger märke till att björnhonan han är kär i ser på i beundran när draken utför arabesker i luften.
sv
05:14
Grizzy och lämlarna
Grizzy snor den sista burken med chokladpålägg framför näsan på lämlarna. I utbyte erbjuder han dem leksaken på insidan av locket: en miniflöjt.
sv
05:21
Grizzy och lämlarna
Lämlarna leker en ny lek och fladdrar som flaggor i vinden från fläkten som står på max. Grizzy, som har bestämt sig för att titta på sin favoritdokumentär om lax på tv, tar snabbt bort den här störningen från vardagsrummet.
sv
05:30
Mr. Bean
Mr Bean får reda på att han är en lord och besöker sitt skotska familjehem. Men att ha ett slott är kostsamt.
sv
05:40
Mr. Bean
Mr Bean står änrligen inför en uppgörelse med den mystiskt tillitsfulla Robin. Vem kommer vinna?
sv
05:50
Mr. Bean
Mr Bean måste få bruden till kyrkan i tid… oavsett vad!
sv
06:00
Mush-Mush och Svampinjonerna
Grizzy vaknar av att lämlarna leker tornerspel på får. Björnen lockar iväg fåren med mat, vilket får lämlarna att bestämma sig för att göra sig av med björnen för gott – men han återvänder, beväpnad med en katapult.
sv
06:07
Mush-Mush och Svampinjonerna
Efter att ha räddat en Svampling blir Mush-Mush, Lilit och Chep hjältar i Svampstan, och de älskar det! Så våra Svampinjoner startar ett räddningsteam, men tyvärr vill ingen bli räddad!
sv
06:14
Mush-Mush och Svampinjonerna
Lämlarna tar bilder av sig själva ute tillsammans med ett får. Men när fåret känner doften av Grizzys kakor springer han genast in i stugan. Grizzy blir förtjust i ullbollen, men lämlarna vill ha sin kompis tillbaka!
sv
06:20
Tom och Jerry i New York
I ett försök att lura av Tom maten, spår Butch in i framtiden. Jerry hjälper till att rädda ett skomakeri. Toms uppdrag är att hålla Jerry borta från presentaffärens godisavdelning - och undvika hotellets nya, energiska dörrvakt
sv
06:40
Mr. Bean
Mr Bean blir femte hjulet när mrs Wicket blir förälskad i en man som mr Bean inte litar på.
sv
06:50
Mr. Bean
Mr Bean plågas av skuldkänslor efter att han jagat Scrapper och råkar få en tillplattad katt.
sv
07:00
Batbilarna
När alla Batbilarna, förutom Bam, försvinner på ett mystiskt sätt, måste Bam ta hjälp av Adam, den allra första Batbilen för att rädda vännerna.
sv
07:10
Batbilarna
När Buffs pålitliga vinsch går sönder under en jakt på Poison Ivy, måste han lära sig att improvisera och tänka ut nya kreativa lösningar.
sv
07:25
Universella Ella
När Glitchs fack öppnas och en stor mängd skräp flyger ut, föreslår Ella att Slippy ska göra sig av med det. De åker till Vesta. Madhu hittar något som ser ut som en robot, så gänget letar reda på de andra delarna.
sv
07:36
Universella Ella
Slippys kusin Gem vill ha en paus från sin tvillingbror Ilo men det vill inte han. Hans envishet gör att hon förlorar en omgång av Fånga flaggan.
sv
07:45
Snurres Sprätts Byggare
Looneybyggarna anlitas av Mac och Tosh Jordekorre för att bygga ett bo under jord. Daffy får inte bort sten från området tillräckligt fort, men vill inte be om hjälp.
sv
08:00
Lu och Småkrypsgänget
Lu och Hamza kan inte komma överens om hur man leker med en kartong.
sv
08:07
Lu och Småkrypsgänget
Bosse blir upprörd när han inte kan slutföra sin raket som han hade planerat.
sv
08:15
Paddan och vänner
Padda får veta att han är släkt med kungligheter. När spöket Sir Robert påminner om att han själv är närmare släkt med dem blir Padda betjänt.
sv
08:26
Paddan och vänner
En ankunge kläcks och knyter an till Padda. När Padda försöker hjälpa sin nya beundrare tillbaka till familj, utsätter han den för fara.
sv
08:35
Masha och Björnen
Dags för ännu ett nytt år! Masha har mycket erfarenhet av att organisera oförglömliga fester, så hon tar saken i egna händer även denna gång. Och alla i skogen kommer att dansa!
sv
08:40
Masha och Björnen
Masha är säker på att hon är världens bästa barnvakt eftersom alla barn helt enkelt älskar henne! Men stämmer verkligen det tror du?
sv
08:47
Masha och Björnen
Björn måste gå iväg ett tag och lämna Masha, pandan och pingvinen ensamma hemma. Det låter ju som en enkel situation – tänker kanske dom vuxna. Men vem av barnen kommer att ha ansvaret?
sv
08:55
Masha och Björnen
Vem är den bästa kocken i hela skogen? Masha har inga tvivel om hur man svarar rätt på denna fråga. Och beviset är precis framför dig. Och det är makaroner tillagade av Masha själv. Vad kan vara enklare?
sv
09:00
Batbilarna
Snowy och Jestah smider en mystisk plan där frysbär är inblandade. Batwing och Buff måste samarbeta för att stoppa duon, men när Batwing vill genomföra uppdraget själv, utsätter hon både sig själv och Buff för fara.
sv
09:10
Batbilarna
När Bam skickas ut för att ta hand om Prank, ber Redbird att få vara med i kampen, men Bam insisterar på att han hänger tillbaka - att det är för farligt! Redbird hänger med i hemlighet, men hans närvaro gör mer ont än det hjälper.
sv
09:20
Batbilarna
Bam känner sig försummad efter att ha blivit förpassad på uppdrag och ber Moe att installera experimentella uppgraderingar för att få Batmans fördel.
sv
09:30
Mr. Bean
Mr Bean kör sin Mini i gyttja och är desperat att tvätta både sig själv och bilen ren.
sv
09:40
Mr. Bean
Mr Bean råkar skicka ett fånigt grattiskort till Irma och måste förhindra att det delas ut till henne.
sv
09:50
Mr. Bean
Mr Bean har sönder sin säng när han använder den som trampolin. Han försöker laga den utan att lyckas. Nästa morgon, efter en fruktansvärd natt, åker han för att köpa en sprillans ny säng.
sv
10:05
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en underlig statyett som kan byta två levande varelsers andar med varandra, och blir själv fången i en karibus kropp.
sv
10:11
Grizzy och lämlarna
När Grizzy fiskar lax på flodbanken får han en ovanlig fångst: en gammal handspegel från en saga. Istället för att visa en spegelbild av personen som håller i den visar spegeln en förskönad bild av omgivningarna.
sv
10:18
Grizzy och lämlarna
I en låda som en cirkuskaravan har tappat hittar lämlarna ett trollspö som kan förtrolla föremål och väcka dem till liv. Grizzy är säker på att ett sånt spö skulle kunna bespara honom mycket arbete.
sv
10:25
Grizzy och lämlarna
När Grizzy fiskar lax på flodbanken får han en ovanlig fångst: en gammal handspegel från en saga. Istället för att visa en spegelbild av personen som håller i den visar spegeln en förskönad bild av omgivningarna.
sv
10:30
Grizzy och lämlarna
I sin eviga kamp om skogvaktarstugan som de vägrar dela råkar Grizzy och Lämlarna spränga stugan i luften. Bland bråten hittar de ett mystiskt paket: ett armétält med all utrustning som behövs för att skapa ett ,hem, i naturen.
sv
10:40
Grizzy och lämlarna
Grizzy gör sig av med Lämlarna genom att krossa dem med en av skogvaktarens tunga koffertar. Han tar omedelbart ut den ur stugan, och hans fiender sitter på den som klistermärken.
sv
10:45
Grizzy och lämlarna
Ett främmande föremål levereras till skogvaktarens stuga: en over-board! Det är den allra senaste skateboarden som leviterar ovanför marken utan hjul.
sv
10:50
Grizzy och lämlarna
Lämlarna stöter på en isbjörn som har drivit hela vägen till dem på ett isflak som långsamt smälter. Björnen är en fantastisk rodeopartner, han behöver bara tillräckligt med is för att hålla sig sval.
sv
10:57
Grizzy och lämlarna
Efter att ha studerat en tidningsannons med ett par som står framför en SUV tror Grizzy att om han bara hade en fin bil så skulle hans favoritbjörnhona bli intresserad av honom.
sv
11:05
Batbilarna
Ankan får en ultrabränslecellsuppgradering, vilket gör honom till det snabbaste fordonet i Gotham. Bam måste samla Batbilarna som deras självsäkra ledare för att stoppa turbo-Ankan!
sv
11:15
Batbilarna
Bibis temperament får det bästa av henne, när Jestahs förolämpningar utlöser några heta utbrott. Bibi kommer att behöva lära sig att strunta i den stora mobbares ord, om hon ska hjälpa Batgirl fånga Harley.
sv
11:25
Batbilarna
Bam gör ett svårt ledarskapssamtal, som får Batwing att krascha. Han blir besatt av att göra upp till henne under ett flyguppdrag med höga insatser mot Pingvinen och hans gigantiska anka luftskepp.
sv
11:35
Batbilarna
Buff blir vän med Mr. Freezes Snowcrawler "Snowy", men när de andra Batbilar brinner vid tanken på att umgås med en "bad guy", hoppas Buff kunna ändra sig.
sv
11:45
Batbilarna
Efter att Bibi, Batgirl och Robin lyckats fånga Toyman och hans Gör-Om Kontroll är alla extatiska - förutom Bibi, som är generad för att hon inte lyckades hålla fast vid sin landning under jakten!
sv
11:55
Batbilarna
Efter att ha kämpat för att lösa en gåta från Riddlers helikopter Quizz, måste Redbird lära sig att säga ifrån och dela sina idéer med Batbilarna om de hoppas kunna ta reda på skurkens sanna plan.
sv
12:05
Mr. Bean
Mrs Wicket begär att Bean stannar inne för att ta emot en ny fåtölj.
sv
12:15
Mr. Bean
Mrs Wicket begär att Bean stannar inne för att ta emot en ny fåtölj.
sv
12:25
Mr. Bean
Mr Bean är hundvakt åt Irma och får idén att börja med hundpromenader — hur svårt kan det vara?
sv
12:35
Mr. Bean
Mr Bean är hundvakt åt Irma och får idén att börja med hundpromenader — hur svårt kan det vara?
sv
12:45
Mr. Bean
Mr Bean kör sin Mini i gyttja och är desperat att tvätta både sig själv och bilen ren.
sv
12:56
Mr. Bean
Mr Bean kör sin Mini i gyttja och är desperat att tvätta både sig själv och bilen ren.
sv
13:10
Tom & Jerry Show
Mössbesökare från Mars tvingar Tom att förändra sitt sätt att behandla Jerry.
sv
13:17
Tom & Jerry Show
De berömda detektiverna är precis i färd med att lösa ännu ett brott, när de får veta att de måste uppdatera sina kunskaper för att förnya sina licenser.
sv
13:24
Tom & Jerry Show
När Tom oavsiktligt släpper lös Snömannen i stan, måste Jerry van Musling besegra besten.
sv
13:30
Tom & Jerry Show
Tom tas ombord på ett flygande piratskepp, där han ansluter sig till kaptenens guldjakt.
sv
13:37
Tom & Jerry Show
Tom får Spike ivägskickad på lydnadsträning och Jerry står helt utan beskyddare. När Spike återvänder försöker Tom att få Spike tillbaks på sin gamla bana.
sv
13:43
Tom & Jerry Show
Tom får Spike ivägskickad på lydnadsträning och Jerry står helt utan beskyddare. När Spike återvänder försöker Tom att få Spike tillbaks på sin gamla bana.
sv
13:50
Tom & Jerry Show
Jerry spelar huvudrollen som Van Mausling i ett Faust-inspirerat avsnitt där Tom ovetandes bildar en pakt med den ondskefulle magikern Mike.
sv
14:00
Grizzy och lämlarna
En liten jakt slutar med att Tom får en smäll rätt i nyllet, vilket får honom att däcka totalt. Efter lite första hjälpen-behandling (som inte inkräktar på Dandy Do-Gooders) vaknar Tom upp som kung-fumästare.
sv
14:07
Grizzy och lämlarna
När Grizzy jagar lämlarna, som stal hans burk med chokladpålägg, krockar han med ett arkadmaskin nära mataffären, med en modell av en spåkvinna och hennes kristallkula.
sv
14:15
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har vänt upp och ner på stugan för att organisera medeltida torneringar med skogvaktarens fäktningsutrustning. Grizzy, som vill ha tillbaka sin soffa, försöker städa upp, men jagas iväg av deras fäktningsfasoner.
sv
14:20
Grizzy och lämlarna
Grizzy hittar en flaska som innehåller en kärleksdryck. Den som dricker den blir kär i den första varelsen han ser. Grizzy föreställer sig hur han blir oemotståndlig för sin älskade björnhona.
sv
14:26
Grizzy och lämlarna
Innan Grizzy tar en tupplur låser han in maten i ett skåp för att inte Lämlarna ska få tag på den. För att vara säker på att de inte kan bryta upp låset kastar han dessutom alla husets verktyg i ravinen.
sv
14:35
Batbilarna
När Buffs pålitliga vinsch går sönder under en jakt på Poison Ivy, måste han lära sig att improvisera och tänka ut nya kreativa lösningar.
sv
14:45
Batbilarna
Snowy och Jestah smider en mystisk plan där frysbär är inblandade. Batwing och Buff måste samarbeta för att stoppa duon, men när Batwing vill genomföra uppdraget själv, utsätter hon både sig själv och Buff för fara.
sv
14:55
Lu och Småkrypsgänget
Lu och Hamza kan inte komma överens om hur man leker med en kartong.
sv
15:02
Lu och Småkrypsgänget
Bosse blir upprörd när han inte kan slutföra sin raket som han hade planerat.
sv
15:10
Lu och Småkrypsgänget
Lu vill att Fia bara ska leka med henne på Skalskolan idag.
sv
15:20
Mush-Mush & the Mushables
Mushpie älskar att sjunga. Men hon är urusel på det! Men Lilit, som aldrig hört hennes sång förut, vill göra Mushpie glad och organiserar en konsert där hon kan uppträda inför dom andra Svampinjonerna. Men dom ogillar idén skarpt!
sv
15:30
Mr. Bean
Mr Bean blir femte hjulet när mrs Wicket blir förälskad i en man som mr Bean inte litar på.
sv
15:40
Mr. Bean
Mr Bean plågas av skuldkänslor efter att han jagat Scrapper och råkar få en tillplattad katt.
sv
15:50
Masha och Björnen
Dags för ännu ett nytt år! Masha har mycket erfarenhet av att organisera oförglömliga fester, så hon tar saken i egna händer även denna gång. Och alla i skogen kommer att dansa!
sv
15:55
Masha och Björnen
Vem är den bästa kocken i hela skogen? Masha har inga tvivel om hur man svarar rätt på denna fråga. Och beviset är precis framför dig. Och det är makaroner tillagade av Masha själv. Vad kan vara enklare?
sv
16:00
Masha och Björnen
Vilket fantastiskt fynd i skogen! Masha har kommit över en helt äkta, magisk hatt! Behöver man ens nämna hur glad den lilla busiga tjejen är över alla underverk som händer runt henne?
sv
16:08
Masha och Björnen
Åh, vilket moget, sött och ljuvligt doftande hallon! Masha har plockat bär, fastän Björn strängt har förbjudit det. Hon tänker göra vad som helst för att slippa erkänna att hon inte lydde honom.
sv
16:15
Masha och Björnen
Tjoho, det är Björns födelsedag! Eller ja, det kan vara ett "tjoho" för någon men kanske inte för någon annan: det enda som Björn själv drömmer om är att dagen ska få bli avkopplande.
sv
16:21
Masha och Björnen
När du är med dina bästa vänner finns äventyret ständigt precis runt hörnet! Den här gången är Masha och hennes trogna följeslagare på en fantastisk jakt efter piratskatter. Vad väntar dom modiga resenärerna under vägens gång?
sv
16:35
Paddan och vänner
Häcke känner sig splittrad när hon försöker hjälpa alla sina vänner på samma gång.
sv
16:45
Paddan och vänner
Portly fångar en fjäril i en glasburk för att undersöka den, men när han själv får utegångsförbud inser han att ingen tycker om att vara instängd.
sv
16:55
Batbilarna
Efter att ha kämpat för att lösa en gåta från Riddlers helikopter Quizz, måste Redbird lära sig att säga ifrån och dela sina idéer med Batbilarna om de hoppas kunna ta reda på skurkens sanna plan.
sv
17:05
Batbilarna
När Batman vägrar att engagera Jokern i ett lopp, lockar Prank Bam till en revansch. Kan Bam lära sig att inte ge efter för översittarens vågor och ta den stora vägen?
sv
17:15
Batbilarna
Redbird offrar sin smygljuddämpare för att låta lika högt som de andra Batbilar - men hans modifieringar slår tillbaka, när Robin behöver sina smygande färdigheter för att fånga den svårfångade Catwoman!
sv
17:30
Snurres Sprätts Byggare
Borgmästare Ture Tupp anlitar Looneybyggarna att bygga en gigantisk vattenrutschkana i Looneyburgs vattenpark. Han lägger till saker till ritningen med stöd av Snurre tills det går överstyr.
sv
17:40
Snurres Sprätts Byggare
Taz fyller år, så Looneybyggarna bygger en stor glassbomb åt honom. Pelle är rädd att göra fel så bygget blir försenat och glassen börjar smälta.
sv
17:50
Snurres Sprätts Byggare
Looneybyggarna tävlar mot klockan för att hinna bygga Cecil Sköldpaddas nya racerbana. Daffy svävar ut i egna drömmar om att tävla och ändrar delar av ritningen.
sv
18:00
Mr. Bean
Bean blir övertalad av Irma — och sporrad av sin egen avundsjuka mot välgörenhetsstjärnan Declan — att samla in pengar till det lokala åsnehemmet.
sv
18:10
Batbilarna
Moe vill veta hur det är att vara medlem i Batbilarna, men boten får mer än han förhandlat om, när Bam bjuder in honom på ett spännande uppdrag för att stoppa Poison Ivy.
sv
18:20
Batbilarna
Efter att Jokern har översvämmat Batgrottan, evakuerar Batbilarna och flyttar till ett närliggande parkeringsgarage. När de anpassar sig till sitt tillfälliga hem lär de sig viktiga lektioner om familjen och att få ut det mesta av…
sv
18:30
Batbilarna
Redbird blir upphetsad, när han får reda på att Batman och Robin tar honom och Bam på en biltur upp längs kusten! Men när Jokern och hans skåpbil Prank dyker upp oväntat och förstör Redbirds stranddagsplaner, hjälper Bam honom att…
sv
18:40
Tom och Jerry i New York
I ett försök att lura av Tom maten, spår Butch in i framtiden. Jerry hjälper till att rädda ett skomakeri. Toms uppdrag är att hålla Jerry borta från presentaffärens godisavdelning - och undvika hotellets nya, energiska dörrvakt
sv
19:05
Masha och Björnen
Dags för ännu ett nytt år! Masha har mycket erfarenhet av att organisera oförglömliga fester, så hon tar saken i egna händer även denna gång. Och alla i skogen kommer att dansa!
sv
19:12
Masha och Björnen
Vem är den bästa kocken i hela skogen? Masha har inga tvivel om hur man svarar rätt på denna fråga. Och beviset är precis framför dig. Och det är makaroner tillagade av Masha själv. Vad kan vara enklare?
sv
19:20
Batbilarna
Zoom-legionen är trött på att alltid förlora. De bestämmer sig för att ta en sida från Batbilarna och försöka använda lagarbete för att få till stånd ett vågat rån. Men kommer de att kunna arbeta tillsammans?
sv
19:30
Batbilarna
När Batdator stängs av för en systemuppdatering måste de andra Batbilar ta över åt henne samtidigt, som de hjälper Batman i en kamp mot Harley Quinn.
sv
19:40
Batbilarna
När Zoomlegionen vill fuska till sig segern i Gotham-rallyt gör Batbilarna allt för att tävlingen ska vinnas genom att spela schysst.
sv
19:50
Mr. Bean
Mr Bean kör sin Mini i gyttja och är desperat att tvätta både sig själv och bilen ren.
sv
20:00
Mr. Bean
Mr Bean råkar skicka ett fånigt grattiskort till Irma och måste förhindra att det delas ut till henne.
sv
20:10
Mr. Bean
Mr Bean har sönder sin säng när han använder den som trampolin. Han försöker laga den utan att lyckas. Nästa morgon, efter en fruktansvärd natt, åker han för att köpa en sprillans ny säng.
sv
20:25
Paddan och vänner
Mulles glasögon har gått sönder och Häcke beger sig till Grävling i Storskogen för att laga dom. När Mulle följer efter spelar vesslorna ett spratt med honom så han hamnar i ett dike tillsammans med Häcke.
sv
20:35
Paddan och vänner
Paddan skryter att han kan flyga fram och tillbaka till havet i en varmluftsballong innan sin stora galamiddag, men det uppstår problem med ballongen ovanför Storskogen.
sv
20:45
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har snott Grizzys sista burk choklad och njuter av den i hemlighet. För att hitta lämlarnas gömställe lär Grizzy en tvättbjörn, vars luktsinne är lika bra som en tryffelhunds, att reagera på doften av choklad.
sv
20:50
Grizzy och lämlarna
Grizzy har slagit sig ner i soffan för att vila sin värkande rygg och drar sig för att lämna den. Han kommer på smarta strategier för att göra allt på avstånd.
sv
21:00
Grizzy och lämlarna
Vibrationerna som Grizzys snarkningar orsakar ger lämlarna en idé om en hopplek. Men när Grizzy vänder på sig och slutar snarka måste lämlarna hitta andra vibrationskällor. De fungerar bara inte så bra ihop med Grizzys tupplur.
sv
21:05
Tom & Jerry Show
Våra djurdetektiver är på jakt efter ett försvunnet får, men med så många får att räkna lär de snart bli ertappade med att sova på jobbet.
sv
21:15
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
21:25
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
21:35
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
21:45
Tom & Jerry Show
De eviga katt- och musrivalerna återvänder med Tom & Jerry Show, en ny tolkning av den klassiska serien.
sv
21:55
Grizzy och lämlarna
Lämlarna har jätteroligt när de river ner sina byggstavsbyggnader, som de bygger upp minst lika fort. Grizzy märker att björnhonan har är kär i är imponerad av lämlarnas byggnad och låtsas att den är hans konstverk.
sv
22:00
Grizzy och lämlarna
Lämlarna blir inspirerade av lektioner i en kampsportsbok och börjar slå sönder alla träobjekt de kan få tag på. När Grizzy försöker stoppa dem går de vidare till nästa lektion och får fast honom i ett judogrepp.
sv
22:08
Grizzy och lämlarna
Grizzy drömmer att han är en modig riddare som just har befriat sin älskade. Precis när han ska ta henne i sina armar blir han väckt av lämlarnas oväsen, som har valt just den här dagen att spela hög musik.
sv
22:15
Grizzy och lämlarna
Grizzy står framför skafferiet och är desperat. Hans förråd av chokladpålägg är helt tomt. Han inser att lämlarna gör lite själva efter ett komplicerat recept. Om de klarar det så kan väl han? Men först måste han få tag på receptet!
sv
22:21
Grizzy och lämlarna
När han blir inspirerad av en tidning med reklam för smycken, där en man ger en diamant till en kvinna, föreställer sig Grizzy hur han själv ger skogsvaktaren förlovningsring till sin älskade björnhona.
sv
22:28
Grizzy och lämlarna
När en mikroprocessor råkar fastna på hans panna förvandlas Grizzy till en oerhört intelligent varelse som kan förutsäga händelser långt i förväg.
sv
22:35
Grizzy och lämlarna
Lämlarna förbereder ett underbart mellanmål med den sista burken av chokladpålägg i skåpet. Men vilken otur, Grizzy kommer!
sv
22:42
Grizzy och lämlarna
Grizzy upptäcker till sin stora glädje att han kan skriva ut bilder som tas med skogvaktarens kamera, som är kopplad till en toppmodern skrivare.
sv
22:48
Grizzy och lämlarna
En skåpbil kör upp till skogvaktarens stuga med en låda full med chokladpålägg. När Grizzy och lämlarna slåss över en kofot för att öppna den stjäl någon lådan. Grizzy och lämlarna måste leda en utredning för att hitta skattens spår.
sv
22:55
Grizzy och lämlarna
Precis som vanligt dyrkar Grizzy upp låset till skogvaktarens stuga för att kunna gå in och göra sig som hemma. Men den här gången är det omöjligt att komma in!
sv