TV1000

TV1000

TV1000 je filmski kanal za sve zaljubljenike u ovu umetnost. Od francuskih komedija do skandinavskih trilera, od britanskih drama do najboljeg iz Holivuda. Od savremenog do vanvremenskog, donosimo priče koje određuju svet i oblikuju naše živote. Verujemo da su emotivni narativ i zanimljivi likovi presudni. Prenosimo veličanstvene priče sa bioskopskog platna do vaše dnevne sobe. Volimo filmove koliko i vi i zbog toga ih slavimo zajedno.

Serbia

Telekava - esmaspäev, 13.05.2024

02:00
Dž. F. K.
Ovo je priča o okružnom tužiocu iz Nju Orleansa, Džimu Gerisonu, koji preuzima na sebe da istraži ubistvo predsednika Džona Kenedija, u Dalasu, u državi Teksas, 1963. godine.
sr
02:10
Amitivilski užas
Mladence terorišu demonske snage nakon što su se preselili u veliku kuću koja je bila mesto masovnog masovnog ubistva godinu dana ranije.
sr
04:00
Elizabeta: Zlatno doba
Nastavak kritički hvaljenog biografskog filma iz 1998, Elizabeta istražuje romansu iz XVI veka između "Devičanske Kraljice" i poznatog avanturiste, ser Voltera Rolija.
sr
06:35
Podmornica U-571
Prerušeni američki vojnici ukrcavaju se na nemačku podmornicu, u nastojanju da se dokopaju mašine za šifrovanje poruka.
sr
08:50
Mačak u čizmama
Mačak odmetnik, njegov drug iz detinjstva i mala maca kreću na misiju da pronađu zlatna jaja da bi skinuli ljagu sa mačkovog imena, vratili mu ugled i povratili poverenje njegove majke i celog grada.
sr
10:40
Dani groma
Ovo je priča o mladom reli vozaču koji dobija priliku da se takmiči na najvišem nivou.
sr
12:40
Radnik meseca
Lenjivac se takmiči sa večitim pobednikom za titulu "Radnik meseca", kako bi stekao naklonost nove koleginice.
sr
14:45
Šaolinski fudbal
Mladi pratilac šaolina se ujedinjuje sa svojom braćom, kako bi osnovali fudbalski tim, a za uspeh u fudbalu koristiće svoje borilačke veštine.
sr
16:40
Serija nesrećnih događaja, Lemonija Sniketa
Nakon što im roditelji ginu u velikom požaru, troje dece biva predato na starateljstvo svom rođaku, glumcu, grofu Olafu, koji potajno kuje plan da prisvoji veliko bogatstvo njihovih roditelja.
sr
18:50
xXx - Povratak Zendera Kejdža
Zender Kejdž je navodno stradao u jednoj nesreći, ali se on tajno vraća u akciju, zajedno sa svojim pomoćnikom Augustusom Gibonsom.
sr
21:00
Nebraska
Ostareli otac, sklon alkoholu, putuje iz Montane u Nebrasku, zajedno sa svojim sinom, kako bi preuzeo nagradu vrednu nekoliko miliona dolara.
sr
23:15
Krvavo prosto
Vlasnik bara u jednom malom gradu u Teksasu otkriva da jedan od njegovih zaposlenih ima aferu sa njegovom suprugom.
sr

Telekava - teisipäev, 14.05.2024

01:05
Američki psiho
Patrik Bejtmen, bogati njujorški investicioni bankar, krije svoj dvostruki psihopatski ego od svojih kolega i tone sve više u svoje nasilne, hedonističke fantazije.
sr
03:00
Bamblbi
1987. je godina i Bamblbi se nalazi u bekstvu. Skrovište nalazi na nekom otpadu, u jednom malom primorskom gradu u Kaliforniji.
sr
05:30
Šaolinski fudbal
Mladi pratilac šaolina se ujedinjuje sa svojom braćom, kako bi osnovali fudbalski tim, a za uspeh u fudbalu koristiće svoje borilačke veštine.
sr
07:15
Deca špijuni
Karmen i Džuni nemaju pojma o tome da su njihovi roditelji bili vrhunski tajni agenti. Nestanak nekoliko njihovih starih kolega će ih naterati da se vrate na posao. Glavna uloga Antonio Banderas.
sr
09:00
Deca špijuni 2: Ostrvo izgubljenih snova
Dečiji super-špijunski duet brata i sestre iz iznenađujućeg hita Roberta Rodrigeza iz 2001 gorine se vraća da ponovo spasi svet u skupljem i glamuroznijem nastavku.
sr
10:55
Deca špijuni: 3D: Igra je gotova
Maloletni agenti Džuni i Karmen Kortez kreću u najnoviju, najluđu misiju do sada: putovanje u svet virtuelne realnosti 3D video igre, napravljene da ih nadmudri.
sr
12:30
Leri Kraun
Kada Larija Krauna otpuštaju sa posla, on se vraća na fakultet i zaljubljuje se u svoju profesorku.
sr
14:25
Bamblbi
1987. je godina i Bamblbi se nalazi u bekstvu. Skrovište nalazi na nekom otpadu, u jednom malom primorskom gradu u Kaliforniji.
sr
16:35
Kuća čudovišta
Tri tinejdžera otkrivaju da je kuća njihovog suseda pravo živo strašno čudovište koje planira da pojede svu decu za Noć veštica! U glavnoj ulozi Stiv Bušemi. 2006.
sr
18:25
Pinokio
Đepetova drvena kreacija, Pinokio, magično oživljava sa željom da postane pravi dečak. Na tom putu, Pinokio nailazi na mnoge avanture.
sr
21:00
Noćni let
Na redovnom letu, ženu kidnapuje muškarac. Budući da joj preti da će joj ubiti oca, ona biva primorana da mu pomogne da izvrši politički atentat.
sr
22:35
Hana
Šesnaestogodišnja devojčica, koju je otac podizao tako da bude savršeni ubica, biva poslata na misiju po Evropi, a prati je surovi obaveštajni agent i njeni operativci.
sr