FilmBox Family

FilmBox Family

FilmBox je televizní stanice, která vysílá výhradně filmy. Vysílá v Česku, na Slovensku, v Polsku, v Maďarsku a v Rumunsku. Filmová základna distribuční společnosti SPI International obsahuje 1300 filmů.

Czechia

Telekava - laupäev, 11.05.2024

00:10
Přestávka ve vysílání
cs
04:55
Když byla Dolly Parton má matka
Elizabeth Alison Grayová je obyčejná jedenátiletá dívka z předměstí, která čeká na příchod puberty - když v tom zjistí, že celý její dosavadní život byl jedna velká lež. Vydá se na cestu za odhalením pravdy - a doprovod jí dělá jen vlastní fantazie.(oficiální text distributora)
cs
06:30
Nico - bájný jednorožec
Otec 12tiletého postiženého chlapce právě zemřel. Ten hledá útěchu u poníka, kterého zachránil a jenž nečekaně porodí jednorožce. Podaří se uchránit mládě před lidmi, kteří je chtějí jen zneužít?(Filmbox)
cs
08:05
Princ a já 2
Americká studentka Paige se zamilovala do dánského prince Edvarda. Ale dánské zákony jsou pro své obyvatele s modrou krví velice přísné. Aby princ zůstal princem, smí se Edvard oženit pouze se šlechtičnou. Pokud si vezme obyčejnou dívku, je povinen se vzdát trůnu. Přetrvá jejich láska všechny strasti a pasti?
cs
09:40
Regina
Pro Reginu na Islandu je nemyslitelné, aby o letních prázdninách nepodnikla nic vzrušujícího. Kdyby tak její máma, ovdovělá sociální pracovnice, potkala někoho zajímavého, pak by ji snad poslala na letní tábor?!!(oficiální text distributora)
cs
11:10
Dobrodružní skauti
Skupina dětí sejme gang motorkářů.(oficiální text distributora)
cs
12:35
STARS! (- BEN AFFLECK)
- Jodie Foster. Dokument Fr. (2009). Příběhy, šarm, filmy a drby o vašich oblíbených hollywoodských hvězdách. To je recept na úspěch! Účinkují Anglina Jolie, Scarlett Johanssonová, Matthew McConaughey a další.
cs
12:40
STARS! (- ANTONIO BANDERAS)
- Jodie Foster. Dokument Fr. (2009). Příběhy, šarm, filmy a drby o vašich oblíbených hollywoodských hvězdách. To je recept na úspěch! Účinkují Anglina Jolie, Scarlett Johanssonová, Matthew McConaughey a další.
cs
12:45
Až najdu domov
Příběh o setkání opuštěného chlapce a opuštěné staré ženy. Cory byl už v několika náhradních rodinách a teď je u Sáry a Dana. Se skupinkou dalších opuštěných dětí zpívají v starobinci. Tam se Cory seznámí se starou Carlottou, která prožila mládí v cirkuse. Carlotta vypráví Corymu o krásných cirkusáckých letech a celkem změní chlapcův život...
cs
14:35
Deset pravidel, jak se zamilovat
Sukničkářský otec učí neohrabaného syna desatero svádění: deset zaručených pravidel, jak získat lásku kterékoli ženy. Výsledky ale nedopadnou podle očekávání.(Filmbox)
cs
16:10
Vysněný život
Příběh Barryho Minkowa, mladého charismatického obchodníka, který se dostává na vrchol pomocí lží a podvodů.(SPI Film)
cs
17:50
Jack Hunter: Ztracený poklad Ugaritů
Ugarit bylo starověké město, nyní zaplavené písky Sýrie. Podle legend se v něm nachází pohádkový poklad, zvaný Nebeská Hvězda, který místní lidé ukryli před Egypťany. Archeolog a dobrodruh Jack Hunter se vydává hledat jej. Není však zdaleka sám, kdo po pokladu touží, a tak ho čekají perné chvíle!(H.C.E.)
cs
19:25
Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona
Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje!(oficiální text distributora)
cs
21:00
Neprůstřelný plán
Kevin, Samantha a Rob žijí pro Neprůstřelný plán, svůj vlastní soukromý klub, kde pomocí vyspělých, pečlivě promyšlených a vybroušených plánů páchají ty nejnemožnější loupeže - ovšem je teoreticky. Nikdy vlastně nic neprovedli. Ale to všechno se změní, když britský hrdlořez Leo ukradne jejich bezchybné plány na loupež diamantu a s úspěchem je použije. Leo je teď má proti nim kompromitující důkazy a vydíráním je přiměje k loupeži: tentokrát půjde o korporátní dluhopisy v hodnotě 20 milionů dolarů.
cs
22:35
Lidé, které možná znáš
Jsi znuděn rutinou každodenního života? Vytvoř si lepší život….život online! Miliony sledujících ti garantujeme, ale je to cesta ke štěstí(Filmbox)
cs

Telekava - pühapäev, 12.05.2024

00:05
Přestávka ve vysílání
cs
04:40
Tunel do Číny
Jak těžké bývá někdy naplnit dětské sny, zvláště, když se někdo na pennsylvánském venkově touží překopat s pomocí rýče do Číny. Harriet Frankovitz, jednou nohou v dětství a druhou v pubertě, touží uniknout před všedností jejího života. Žije s matkou alkoholičkou a promiskuitní starší sestrou. Celá rodina se živí provozováním malého venkovského motelu. Všichni si o Harriet myslí, že je podivínka, věří na UFO a její snem je vydat se na cestu do daleké Číny, kde snad najde někoho, kdo ji pochopí takovou jaká ve skutečnosti je. Jeji osud se změní po seznámení se s mentálně postihnutým Rickym, jemuž je 30 let. Stanou se z nich dobří přátelé, odkázani jeden na druhého. Okolí vnímá oba jako stracené existence. Spoločně vymyslí plán jak změnit své osudy. Naneštěstí se jejich tajné království prozradí a podezíravé rodiny obou pochybují o nevinnosti jejich vztahu. Sila lásky a vzájemné úpřimnosti je silnější než odpor okolí, s kterým se musí potýkat.(SPI Film)
cs
06:20
Sniff a strašidelný hrad
Německého ovčáka Sniffa vycvičil Tom. Naučil psa mnoho speciálních dovedností a spolu se svou přítelkyní Mirjam s ním zažívají vzrušující dobrodružství. Během letních prázdnin je Tom spolu s Mirjam a Sniffem u strýce Hanse a synovce Jaapa. Doslechli se, že v blízkosti je strašidelný hrad. Legenda o něm praví, že ve středověku se jistý rytíř Betram zamiloval do služebné Ady. Ta ale milovala podkoního. Betram se rozhodl, že se jim ohavným způsobem pomstí a od té doby se říká, že v lese u hradu straší. Tom, Mirjam a Sniff při své cestě na hrad vypátrají v lese skupinu pašeráků, což opět vede k velkému dobrodružství...(Filmbox)
cs
07:40
Hrdinové
Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...
cs
09:25
Průšvihář na útěku
Snímek vypráví příběh osmnáctiletého Bena Sweeta, který v roce 1968 nastupuje na univerzitu v Berkeley, kde chce studovat účetnictví a vyhnout se vojně. Zde začíná jeho odysea zahrnující sex, drogy a rock´n roll. Seznamuje se i s politickými aktivisty, což naprosto převrátí jeho konzervativní vnímání světa. Ben se zde ocitá na cestě k sebepoznání.(oficiální text distributora)
cs
11:00
Asterix a Olympijské hry
V tradičním lasvegaském kasinu tamější největší smolař ke zděšení svého šéfa zlomí své prokletí, když se zamiluje.
cs
12:55
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
cs
14:45
Květy války
Válečný velkofilm od režiséra filmu "Hrdina". V roce 1937 stojí Nanking v přední linii války mezi Čínou a Japonskem. Když útočící japonská císařská armáda obsadí hlavní město Číny, zoufalí civilisté hledají útočistě za zdánlivě ochrannými zdmi západní katedrály. Tady nalezne úkryt i John Miller, uvězněn uprostřed válečného chaosu a následné okupace. Připojí se k němu skupina nevinných školaček a třináct kurtizán, které jsou stejně jako on odhodlány uniknout hrůzám, které se dějí za kostelními zdmi. Nakonec je to hrdinský čin, co vede zdánlivě nesourodou skupinu zpět do boje ve snaze přežít násilí a pronásledování ze strany japonské armády.
cs
16:20
Písečný muž
Filatelista Benno má rád pořádek, Beethovena a krásné ženy. Jeho sousedka Sandra sní o kariéře zpěvačky, po nocích ho ruší hlasitým zpěvem ve svém baru a je neúspěšnému dirigentovi vůbec trnem v oku. Jednoho rána najde Benno ve své posteli písek. Když zpozoruje, že písek trousí on sám, změní se jeho dosud spořádaný život v naprostý chaos. Den ze dne se z něho sype více písku a brzy hrozí, že se celý rozpadne. Jakmile Benno zjistí, že právě Sandra je klíčem k záchraně, začíná zoufalý závod proti času... Písečný muž je moderní pohádka se špetkou černého humoru o síle proměny a odvaze ukutečnit tajné sny.(Das Filmfest)
cs
17:50
Jack Hunter: Nebeská hvězda
Dobrodruh Jack Hunter se dozvěděl, že nebeská hvězda by mohla být ukryta v Turecku. Vydává se tedy do horského kláštera, v patách mu ale je prohnaný Litman, který se o poklad také zajímá. Osud celé výpravy visí na vlásku. Litman se ve svém honu nezastaví před ničím - ani před vraždou!(H.C.E.)
cs
19:25
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
cs
21:00
Franny
Titulní hrdina je zámožný filantrop, jemuž se po pěti letech „hibernace" na analgetikách naskytne příležitost jednou provždy zahnat bolestivé trauma spojené s jeho blízkými přáteli. Pozorný divák si za okázalými gesty sympaticky dandyovského bonvivána Francise L. Wattse řečeného Franny nemůže nevšimnout intenzivní samoty, do níž bohatého muže uvrhl osud.
cs
22:30
Hodná holka
Prodavačka v obchodu se zlevněným zbožím si začne románek se zajímavým chlapíkem, který se považuje za vtělení Holdena Caulfielda.
cs