VTM 2

VTM 2

VTM 2 staat voor de beste internationale series en films, topvoetbal met Champions League en heel wat programma’s rond avontuur en muziek!

Belgium

Telekava - reede, 29.03.2024

00:30
Police: Hour Of Duty
Agenten helpen een vrouw die beweert dat ze een overdosis heeft genomen. Een noodlijdende moeder wordt aangevallen door haar dochter. Een prostitutiebende wordt voor de rechter gebracht.
nl
01:20
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
02:50
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
06:55
Blind getrouwd: Australië
De Intimacy Week wordt vervolgd. Cameron en Coco ontmoeten elkaar in het geheim en vragen zich af hoe ze nu verder moeten. De stellen komen opnieuw bijeen voor een ceremonie.
nl
08:00
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
10:00
Renovate Don't Relocate
Sarah gaat aan de slag met de vrijstaande woning van een familie op het platteland van Buckinghamshire. Ze wordt geconfronteerd met een saaie lounge, een verwaarloosde eetkamer en een gesloten keuken.
nl
10:40
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
12:15
Achter gesloten deuren
Moeder en gezinsvrouw Moniek is tot over haar oren verliefd geworden op haar collega. Hoe zullen haar man en kind reageren op haar verhouding? En wat als blijkt dat Monieks collega een vrouw is?
nl
13:05
Renovate Don't Relocate
Een koppel woont in een gigantische bungalow in het Engelse Warwickshire. Na de komst van hun jonge zoon, schakelen ze de hulp van Sarah in om de onhandig ingerichte zolderruimte op te knappen.
nl
14:00
Blind getrouwd: Australië
De bruiloften worden bezocht door een aantal speciale gasten. Twee nieuwe koppels doen mee aan het experiment. Een persoonlijke onthulling zorgt ervoor dat iedereen verbaasd is.
nl
15:20
Achter gesloten deuren
Homostel Johnny en Leonard zitten midden in de procedure om een kindje te adopteren. Leonard weet niet dat Johnny flink in de financiële problemen zit door fraude waardoor de adoptie in gevaar komt.
nl
16:20
MasterChef Australië
Julie Goodwin keert terug naar de 'MasterChef'-keuken met een volgende opdracht. De kandidaten die een verkeerd ingrediënt van haar stoofpot met zeevruchten opnoemen, moeten het in de eliminatieronde tegen elkaar opnemen.
nl
17:45
Boer zkt Vrouw
Thomas is de volgende boer die staat te popelen om zijn ware liefde te vinden. Samen met Dina organiseert hij een housewarming en op die manier kan hij op een originele manier zijn dames leren kennen.
nl
19:05
Home and Away
Remi geeft Eden de opdracht om crowdfundingacties voor Lyrik te bedenken waarmee ze geld kunnen inzamelen voor het opnemen van een studioalbum. Justin polst bij Cash naar de vooruitgang in de zaak van Andrew.
nl
19:35
JEZ! Live Concerten
We sluiten 'De grote JEZ!-actieweek' af op het Stadsplein in Genk met een optreden van Regi.
nl
20:35
Jack Reacher
In een menigte worden vijf mensen neergeschoten. De verdachte is voormalig sluipschutter James Barr. Jack Reacher kent Barr uit het leger en neemt het onderzoek op zich en stuit al snel op tegenstrijdigheden.
nl
23:05
S.W.A.T.
Hondo en Hicks gaan wanhopig op zoek naar Powell, die spoorloos verdween in Mexico City, samen met een vacuümbom die duizenden levens zou kunnen eisen. Deacons trots gaat eraan in een bokswedstrijd met Rocker.
nl
23:55
Police: Hour Of Duty
Een vrouw dreigt met zelfmoord en loopt richting een brug. Een politie-eenheid wordt gestuurd om haar op te sporen, maar treft haar huis leeg aan. Ze maken haast, en beginnen de straten af te speuren.
nl

Telekava - laupäev, 30.03.2024

00:50
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
02:20
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
07:15
The Big Body Hotel
De 66-jarige Kathy heeft nog nooit zwemlessen gevolgd en dus is de vraag of ze het vertrouwen kan vinden om in een openbaar zwembad te zwemmen. Daarnaast moet Ginny haar angst overwinnen wanneer ze wordt uitgedaagd om een grote toespraak te houden.
nl
08:00
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
10:00
Geen uitzending
Geen uitzending.
nl
12:35
It's Your Fault I'm Fat
De negentienjarige studente Leanne woont bij haar moeder, haar vader en haar jongere zus in Crawley, Sussex. Als ze de tijd heeft, vindt Leanne het leuk om te koken, maar dan schept ze haar bord tot de rand toe vol.
nl
13:35
Dirty Home Rescue
Hayley gaat samen met haar poetsteam langs bij de creatieve Karen. Zij zet zich geregeld in voor het milieu, maar haar eigen woning proper houden staat minder hoog op haar prioriteitenlijst.
nl
14:30
Project Runway
Bravo's echte huisvrouwen van Potomac, Orange County en New York City komen langs. De emoties lopen hoog op als elke ontwerper wordt gekoppeld aan een huisvrouw om een reünieshow-look te creëren.
nl
15:25
SAS: Who Dares Wins Australia
Rekruten moeten vies spelen wanneer ze tegen elkaar worden opgezet in een doe-of-die-test van grit, terwijl een ondraaglijke 5 km lange boomstamtrek door ruig terrein ze als vliegen laat vallen.
nl
16:30
100 jaar jong
De honderdjarige Corrie is voor haar leeftijd een behoorlijk pittige tante en niet op haar mondje gevallen. Ze woont nog zelfstandig, met haar kat Joris, in een volksbuurtje in Den Helder. Corries heeft een nieuwe koelkast nodig.
nl
17:15
Alert: Missing Persons Unit
Jason en Nikki maken gebruik van een tweelingzus wanneer een vermissingszaak verandert in een mogelijk moordonderzoek. Ondertussen helpt Kemi C met zijn datingleven en wordt Keith roekeloos.
nl
18:10
Kitchen Nightmares
Zoon Jake en moeder Athina runnen het Griekse restaurant El Greco in Austin, Texas. De eerste acht maanden waren een groot succes, totdat de magnetron zijn intrede deed.
nl
19:10
Gestrand op Honeymoon Island
Gwenny en Niels krijgen te maken met een mierenplaag. Terwijl Kenny verliefd begint te worden, krijgt Junie een niet zo evidente opdracht om haar uitbundigheid te temperen.
nl
20:25
The Dark Tower
Er zijn meerdere realiteiten en ze worden bij elkaar gehouden door een enorme Dark Tower. De Man in Black is vastbesloten de toren omver te werpen, en de laatste Gunslinger moet hem tegenhouden.
nl
22:15
R.I.P.D.
Het 'Rest in Peace Departmen' jaagt op geesten die hun definitieve oordeel proberen te ontlopen door te schuilen tussen de levende massa. Wanneer ze een boosaardig complot ontdekken zijn zij de aangewezen personen om de wereld te redden.
nl