VRT 1

VRT 1

Eén is het eerste net van de VRT, de Vlaamse openbare televisieomroep. De zender wordt gesteund door de Vlaamse overheid en gedeeltelijk gefinancierd met belastinggeld. In Nederland wordt de zender dikwijls met de naam België 1 aangeduid.

Belgium

Telekava - esmaspäev, 01.04.2024

00:05
Journaallus
Doorlopende herhalingen E36. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
06:00
Radio2 op VRT1: Sta op met Radio2
E10. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2024)
nl
09:00
Radio2 op VRT 1: radio2 lenteweek
E01. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2024)
nl
11:00
Lentebeelden
S03 E15. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
12:15
Dagelijkse kost
Notengebak met druivenmelasse S14 E3547. Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.Druivenmelasse en noten, dat is nevzine 'in een notendop'. Dit gebak op basis van walnoot is een eenvoudig, maar nationaal bekend nagerecht in Turkije. Het nagerecht wordt op smaak gebracht met pekmez, een suikersiroop met druivenmelasse als basis. De perfecte afsluiter van Jeroen zijn reis door dit fantastische land. (2023)
nl
12:30
Blokken
E6274. Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. (2023)
nl
13:00
VRT NWS journaal 13u
E92.Nieuws en sport (2024)
nl
13:25
Het weer
E92. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
13:30
Iedereen beroemd
E136. Dagelijks magazine dat laat zien waar mensen in Vlaanderen echt mee bezig zijn.Dagelijks magazine dat laat zien waar mensen in Vlaanderen echt mee bezig zijn. (2023)
nl
13:55
Thuis
S27 E5041. Een Vlaamse serie over de dagelijkse beproevingen en relaties van de inwoners van een stad in België.Waldek wordt gealarmeerd door een verontrustend telefoontje. Thilly verneemt fijn nieuws. Lowie wil iets doen voor Bob, maar tegelijk moet hij zich klaarmaken voor het huwelijk van Leo en Marianne. Op dit huwelijk doet Leo een bekentenis aan Yasmine. Acteurs: Katrien De Ruysscher (Judith), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Bart Van Avermaet (Waldek), Ann Pira (Nancy) (2021)
nl
14:25
Clips
E01. Diverse muziekclips.Diverse muziekclips. (2011)
nl
14:35
Gino's Italian Coastal Escape
Milan to Treviglio to Bergamo S07 E07. Culinaire reisreeks waarin de Italiaanse tv-kok Gino D'Acampo per trein door Noord-Italië trekt.In Milaan, de modehoofdstad van Italië, neemt Gino in een van de drukste en impressionantste treinstations van Europa de trein naar Treviglio, waar de Bianchi-fietsen geproduceerd worden. Hij maakt kalfsvlees Milanese klaar voor een groep fietsers, voor hij naar Bergamo trekt. In die middeleeuwse stad ontmoet hij ijsmaker Niccolo, wiens familie de uitvinders zijn van de beroemde stracciatella-ijssmaak, die perfect past bij Gino's zelfgemaakte citroendessert. Regisseur: Jules Whomsley (2020)
nl
14:55
Château Planckaert
S05 E04. Humaninterestreeks waarin we de familie Planckaert volgen tijdens een avontuurlijke uitdaging om van een verwaarloosd kasteel in Frankrijk een mooie chambre d'hôtes te maken.De familie is in België, want binnenkort gaat de vierkantshoeve in Bure weer open voor gasten en er zijn veel wilde plannen. Stephanie en Christopher maken werk van gezinsuitbreiding. Francesco droomt er al jaren van te gaan reizen met zijn gezin met een echte bus. Het gezin start enthousiast met de make-over van de oude touringcar. (2024)
nl
15:40
Red Rock
S01 E33. Ierse dramareeks die zich afspeelt rond een politiebureau in Red Rock, Dublin.Michael en Siobhan zijn smoorverliefd, tot grote ergernis van moeder Patricia. McKay is ervan overtuigd dat Paudge het lek is en laat de stad uitkammen om de handlangers van Beady te vinden. Katie is onder de indruk van Patricia's chique appartement, maar Davids voorstel om er samen in te trekken botst op weerstand. Wanneer Siobhan vertelt dat ze naar Thailand vertrekt, is Michael kapot van verdriet. Hij ziet maar één optie: met haar meegaan. Regisseur: Orla Walsh. Acteurs: Boyko Krastanov (Garda Adrijan Kosos), David Crowley (Garda Sean Holden), Valerie O'Connor (Detective Sergeant Nikki Grogan), Sean Mahon (Garda Sergeant Brian McGonigle), Jane McGrath (Garda Sharon Cleere) (2015)
nl
16:20
Extraordinary Places To Eat
Venice S01 E01. Culinair reisprogramma waarin Britse topchefs maître d' Fred Siriex (bekend van First dates UK) meenemen naar hun favoriete restaurants.Chef Angela Hartnett neemt Fred mee naar Venetië om te genieten van het simpele, maar overheerlijke eten in haar favoriete restaurant en om een onvergetelijke ervaring te beleven in het oudste café van Italië. Regisseur: Tara Jang. Acteurs: Angela Hartnett (Self - Chef and Guest Co-Host) (2018)
nl
17:05
Heterdaad
S04 E09. Joke Prinsen en haar vriendin Bernadette Vaerewijck zijn beide 15 jaar en slijten hun tijd liever in de jeugdclub dan thuis. Na weer zo'n avondje blijven ze tenslotte nog alleen over met de aantrekkelijke verantwoordelijke, Kurt.Joke Prinsen en haar vriendin Bernadette Vaerewijck zijn beide 15 jaar en slijten hun tijd liever in de jeugdclub dan thuis. Na weer zo'n avondje blijven ze tenslotte nog alleen over met de aantrekkelijke verantwoordelijke, Kurt. Hij stelt voor een spannend spelletje te spelen en iets op tafel te leggen dat een zeer belangrijke rol speelde in hun leven. Bernadette legt een scheermesje op tafel. Dan is het de beurt aan Joke ... Acteurs: Gilda de Bal (Matti Tomassetti), Jo De Meyere (John Nauwelaerts), Ben Van Ostade (Tibo Leemans), Oswald Versyp (Sylvain Van Mechelen), Dirk Tuypens (Reggie Bax) (1999)
nl
18:06
VRT NWS Update
E92. Kort nieuwsoverzicht.Kort nieuwsoverzicht. (2024)
nl
18:08
Het weer
E66. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
18:10
Dagelijkse kost
Stoofpot van kip met zwarte mole en een frozen mezcalita S14 E3549. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel.Bij de start van de Mexicaanse Dagelijkse kost krijg je twee toppers voor de prijs van een. Een overheerlijke stoofpot van kip en zwarte 'mole', een typisch Mexicaanse saus met veel ingrediënten. Daarbij serveert Jeroen een frisse cocktail op basis van mezcal, limoen en suiker. (2023)
nl
18:30
Blokken
E6349. Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. (2023)
nl
19:00
VRT NWS journaal 19u
E92.Nieuws en sport (2024)
nl
19:35
Switch
S13 E01. Fien Germijns presenteert opnieuw de quiz zonder punten. In de paasvakantie ontvangt ze telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel.Fien Germijns presenteert opnieuw de quiz zonder punten. In de paasvakantie ontvangt ze telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel. (2024)
nl
20:10
Het weer
E92. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
20:20
Thuis
S29 E5626. Iedereen is zwaar onder de indruk van de gebeurtenissen. Abel zet een patiënt onder druk. Tamara ontvangt een vreemd bericht. Britney kan een troostende schouder gebruiken. Tim en Dieter hebben hun handen vol.Iedereen is zwaar onder de indruk van de gebeurtenissen. Abel zet een patiënt onder druk. Tamara ontvangt een vreemd bericht. Britney kan een troostende schouder gebruiken. Tim en Dieter hebben hun handen vol. Acteurs: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin) (2023)
nl
20:45
De mosterd van Meus
Mexico S01 E05.Jeroen trekt naar Oaxaca, het culinaire hart van Mexico. Daar neemt tv-chef Benito Molina hem mee voor een duik in de zee en de lokale keuken. Van seafood tot streetfood, van mais tot mole. Jeroen ontdekt eeuwenoude culinaire tradities bij de 'cocineras tradicionales', zoals Roberta. Samen maken ze tamales, het lievelingsgerecht van Frida Kahlo. De cowboys van Zoquitlan nodigen Jeroen uit voor een speciale 'barbacoa', inclusief paardenrit en de nodige glaasjes mezcal. Dit is Mexico op z'n best! (2024)
nl
21:40
Geub
De gebroken mannen S01 E01. Komische fictiereeks waarin de vrouw van een fictieve Philippe Geubels ervandoor gaat met de dertig jaar oudere charismatische Nederlander William Van Bronkhorst.Nadat zijn vrouw hem verlaat voor een pensioengerechtigde Nederlander, blijft Philippe Geubels gebroken achter. Ook Tom Boonen blijft gebroken achter nadat hij sterft in een parachuteongeval waar Philippe getuige van is. Johnny Braeckman, de manager van Philippe, ziet dit drama als een uitgelezen kans om de sputterende carriere van zijn poulain een hoognodige boost te geven en regelt voor hem een plek als "headliner" op de begrafenis van Tom Boonen. Philippes eerste date sinds de breuk verloopt allesbehalve vlekkeloos, de begrafenis van wijlen de Bom van Balen evenmin. Acteurs: Philippe Geubels (Philippe Geubels), Derek de Lint (William Van Bronkhorst), Jonas Geirnaert (Johnny Braeckman), Vera Van Dooren (Sonja), Kyoko Scholiers (Leen) (2019)
nl
22:15
VRT NWS journaal
E37.Nieuws en sport (2024)
nl
22:30
Het weer
E92. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
22:35
Restaurant Misverstand
S03 E03. Humaninterestprogramma. Dieter Coppens opent gedurende 7 weken Restaurant Misverstand Oostende, een restaurant waar alle medewerkers een vorm van dementie hebben, zoals de ziekte van Alzheimer.De medewerkers ontwaken in hun cabins waar ze nog even kunnen genieten van een vakantiesfeer alvorens ze aan het werk gaan in Restaurant Misverstand. Seppe verrast Els met een bezoek aan haar favoriete patissier Roger van Damme. Tijdens de mise-en-place heeft Anne het moeilijk. Ze wordt geconfronteerd met basisvaardigheden die niet meer lukken door haar ziekte. Op deze tweede restaurantdag komen er enkele oude bekenden langs: de medewerkers van Restaurant Misverstand Antwerpen. De sfeer zit er intussen al goed in bij het zaal- en keukenteam. (2024)
nl
23:22
Eurodreams
(2024)
nl
23:25
Thuis
S29 E5626. Iedereen is zwaar onder de indruk van de gebeurtenissen. Abel zet een patiënt onder druk. Tamara ontvangt een vreemd bericht. Britney kan een troostende schouder gebruiken. Tim en Dieter hebben hun handen vol.Iedereen is zwaar onder de indruk van de gebeurtenissen. Abel zet een patiënt onder druk. Tamara ontvangt een vreemd bericht. Britney kan een troostende schouder gebruiken. Tim en Dieter hebben hun handen vol. Acteurs: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin) (2023)
nl
23:50
Dagelijkse kost
Stoofpot van kip met zwarte mole en een frozen mezcalita S14 E3549. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel.Bij de start van de Mexicaanse Dagelijkse kost krijg je twee toppers voor de prijs van een. Een overheerlijke stoofpot van kip en zwarte 'mole', een typisch Mexicaanse saus met veel ingrediënten. Daarbij serveert Jeroen een frisse cocktail op basis van mezcal, limoen en suiker. (2023)
nl

Telekava - teisipäev, 02.04.2024

00:05
Journaallus
Doorlopende herhalingen E37. En beursberichten.En beursberichten. (2024)
nl
06:00
Radio2 op VRT1: Sta op met Radio2
E11. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2024)
nl
09:00
Radio2 op VRT 1: radio2 lenteweek
E02. Live vanuit de Radio2-studio.Live vanuit de Radio2-studio. (2024)
nl
11:00
Lentebeelden
S03 E15. Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden.Het uitzenden van seizoensgebonden natuurbeelden. (2022)
nl
12:15
Dagelijkse kost
Stoofpot van kip met zwarte mole en een frozen mezcalita S14 E3549. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel.Bij de start van de Mexicaanse Dagelijkse kost krijg je twee toppers voor de prijs van een. Een overheerlijke stoofpot van kip en zwarte 'mole', een typisch Mexicaanse saus met veel ingrediënten. Daarbij serveert Jeroen een frisse cocktail op basis van mezcal, limoen en suiker. (2023)
nl
12:30
Blokken
E6275. Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. (2023)
nl
13:00
VRT NWS journaal 13u
E93.Nieuws en sport (2024)
nl
13:25
Het weer
E93. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
13:30
Switch
S13 E01. Fien Germijns presenteert opnieuw de quiz zonder punten. In de paasvakantie ontvangt ze telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel.Fien Germijns presenteert opnieuw de quiz zonder punten. In de paasvakantie ontvangt ze telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel. (2024)
nl
14:10
Thuis
S27 E5042. Een Vlaamse serie over de dagelijkse beproevingen en relaties van de inwoners van een stad in België.Frank schiet Tom te hulp terwijl die laatste Judith opzoekt. Eddy houdt zich in omdat hij beseft dat hij fouten kan maken. Thilly heeft een beslissing genomen. Nina's twijfel doet haar ongerustheid groeien. Een gesprek tussen Femke en Kobe moet de ongemakkelijkheid rond hun kus verhelpen. Acteurs: Katrien De Ruysscher (Judith), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Bart Van Avermaet (Waldek), Ann Pira (Nancy) (2021)
nl
14:35
Clips
E01. Diverse muziekclips.Diverse muziekclips. (2011)
nl
15:00
Inside Taronga Zoo
Training Klay S02 E16. Documentairereeks over het leven achter de schermen van Taronga Zoo in Sydney en van Taronga Western Plains Zoo in Dubbo, Austalië.Stagiaire Klay staat voor een zware opleidingsweek als verzorger in Taronga. In Sydney komen de verzorgers oog in oog te staan met enkele van de meest zeldzame schildpadden ter wereld, terwijl de collega's in Dubbo pronken met 's werelds grootste landschildpad. Verschillende afdelingen van de zoo werken samen om een bedreigde inheemse vogelsoort te beschermen. Acteurs: Naomi Watts (Self - narrator) (2020)
nl
15:30
Red Rock
S01 E34. Ierse dramareeks die zich afspeelt rond een politiebureau in Red Rock, Dublin.McKay schakelt het Bureau in om uit te zoeken wie de mol van de Red Rock Garda-post is. Paudge blijft de hoofdverdachte, maar zal hij ook breken? Michael maakt zich klaar om met Siobhan naar Thailand te vluchten en laat een briefje achter voor Patricia. David ziet de nieuwe rechercheur Rory Walsh flirten met Katie en is woedend. De zoektocht naar het lek is afgerond en er blijkt niets aan de hand. Kan McKay al zijn agenten eindelijk weer vertrouwen? Regisseur: Orla Walsh. Acteurs: Anthony Brophy (Liam Reid), Richard Flood (Garda Supt. James McKay), Roisin O'Donovan (Niamh Reid), Andrea Irvine (Garda Det. Angela Tyrell), Liam Carney (Tommy Tyrell) (2015)
nl
16:10
Remarkable Places to Eat
Edinburgh S01 E02. Tom Kerridge en Fred bezoeken Edinburgh om daar het eten te proeven in de beste restaurants van de stad en ze gaan op zoek naar de perfecte "fish and chips" in de stad.Fred gaat met chef Tom Kerridge naar Edingburgh om er te genieten van heerlijke lokale producten in een van de meest bekende restaurants in de stad en te proeven van de lekkerste fish-and-chips van Schotland. Regisseur: Tara Jang. Acteurs: Tom Kitchin (Self - Chef) (2019)
nl
16:55
Heterdaad
S04 E10. John heeft het wapen gevonden waarmee de jeugdclubverantwoordelijke Kurt Van Campenhout is doodgestoken.John heeft het wapen gevonden waarmee de jeugdclubverantwoordelijke Kurt Van Campenhout is doodgestoken. De hippe cafémuzikant Dave wordt door Matti zwaar onder vuur genomen en leidt hen nietsvermoedend naar een spoor van griezelige activiteiten, die zich in de jeugdclub afspeelden en waarbij de speurders van de ene verrassing in de andere vallen ... Acteurs: Gilda de Bal (Matti Tomassetti), Jo De Meyere (John Nauwelaerts), Ben Van Ostade (Tibo Leemans), Oswald Versyp (Sylvain Van Mechelen), Dirk Tuypens (Reggie Bax) (1998)
nl
17:55
Schermtijd
Fitness en pilates-apps S01 E19. Infotainmentprogramma dat je de weg wijst op de digitale snelweg.Fit zijn, je goed voelen in je lijf, we zijn er allemaal mee bezig. Eén op de vijf Vlamingen trekt regelmatig naar de fitness, maar heel veel mensen doen hun oefeningen gewoon thuis, met een fitness-app. Ongeveer 10% van alle apps draaien rond fitness. Maar kan zo'n app een echte coach vervangen? Lut geeft pilateslessen in Kampenhout en is volgens Maureen Vanherberghen de geknipte persoon om te oordelen wat je van zo'n app kan verwachten. (2024)
nl
18:06
VRT NWS Update
E93. Kort nieuwsoverzicht.Kort nieuwsoverzicht. (2024)
nl
18:08
Het weer
E67. Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen.Het actuele weerbericht en de weersverwachtingen voor de komende dagen. (2024)
nl
18:10
Dagelijkse kost
Chilaquiles met twee salsa's, kaas en ei S14 E3550. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak.Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Deze week kookt Jeroen allemaal gerechten geïnspireerd op de Mexicaanse keuken. (2023)
nl
18:30
Blokken
E6350. Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel.Spelprogramma waarin twee kandidaten het tegen elkaar opnemen in een quiz over algemene kennis, gecombineerd met elementen uit een computerspel. (2023)
nl
19:00
VRT NWS journaal 19u
E93.Nieuws en sport (2024)
nl
19:45
Switch
S13 E02. Fien Germijns presenteert opnieuw de quiz zonder punten. In de paasvakantie ontvangt ze telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel.Fien Germijns presenteert opnieuw de quiz zonder punten. In de paasvakantie ontvangt ze telkens vijf bekende Vlamingen die de strijd met elkaar aangaan voor het goede doel. (2024)
nl
20:20
Het weer
E93. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
20:25
Thuis
S29 E5627. Een Vlaamse serie over de dagelijkse beproevingen en relaties van de inwoners van een stad in België.Karin krijgt een belangrijke opdracht binnen en dat is niet naar de zin van Dries. Femke vraagt raad aan Niels. Sunny reageert gepikeerd op enkele moeilijke vragen van Vince. Adil zet zijn beste beentje voor, maar of dat zal helpen is nog maar de vraag. Acteurs: Lauren Müller (Thilly), Mathias Vergels (Lowie), Vanya Wellens (Femke), Nawfel Bardad-Daidj (Adil), Kadèr Gürbüz (Karin) (2023)
nl
20:55
Durf te vragen
Vrijmetselaars S05 E02. In deze aflevering worden enkele "geheimen" prijsgegeven over de vrijmetselarij. Siska bezoekt de tempels van de vrijmetselaars met Alain en Raymonda, beiden grootmeester in de loge.Humaninterestprogramma waarin Siska Schoeters op een openhartige manier gevoelige thema's bespreekbaar maakt. Elke aflevering komt een specifieke groep van mensen naar de VRT-studio om in alle openheid te antwoorden op interessante, grappige, maar ook ongepaste vragen. Siska gaat bij sommige van hen op bezoek om hen beter te leren kennen. (2024)
nl
21:45
Geub
De pizzavijs S01 E02. Komische fictiereeks waarin de vrouw van een fictieve Philippe Geubels ervandoor gaat met de dertig jaar oudere charismatische Nederlander William Van Bronkhorst.De breuk met Leen heeft Philippe niet alleen met een emotionele, maar ook met een financiële kater opgezadeld. Wanneer Philippes diepvriespizza naast ham en kaas ook een schroef blijkt te bevatten, suggereert Pannenkoek om het bedrijf via Twitter onder druk te zetten. Johnny hoopt dan weer dat het laatste optreden van Philippe zijn liefde voor comedy opnieuw kan aanzwengelen. In deze aflevering van 30 minuten, sterft er 29 minuten lang zo goed als niemand. Regisseur: Mathias De Neve. Acteurs: Philippe Geubels (Philippe Geubels), Derek de Lint (William Van Bronkhorst), Jonas Geirnaert (Johnny Braeckman), Vera Van Dooren (Sonja), Kyoko Scholiers (Leen) (2019)
nl
22:20
VRT NWS journaal
E38.Nieuws en sport (2024)
nl
22:35
Het weer
E93. Weervoorspelling voor de komende dagen.Weervoorspelling voor de komende dagen. (2024)
nl
22:40
Homo universalis
S02 E01. Spelprogramma. Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één 'Homo universalis'. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen?Spelprogramma. Honderd enthousiaste Vlamingen, slechts één Homo Universalis. Wie wordt nooit laatste in spelletjes die iedereen zou moeten kunnen? Linde Merckpoel is dit jaar hun vurigste reporter-supporter en nieuw is dat de kandidaten een hele aflevering de tijd krijgen om 1 proef uit te voeren. (2024)
nl