Disney Junior

Disney Junior

Disney Junior (voorheen: Playhouse Disney) is een digitale Nederlandstalige televisiezender voor jonge kinderen en hun ouders in het bezit van The Walt Disney Company.

Belgium

Telekava - laupäev, 06.04.2024

00:15
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Als Black Cat het Vrijheidsbeeld steelt, moeten Miles, Ant-Man en The Wasp het beeld terugbrengen. Team Spidey en Reptil nemen het samen op tegen de nieuwe Dino Mech van Green Goblin.
nl
00:40
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Team Spidey en Black Cat bundelen hun krachten om de Maltese kitten te verdedigen.
nl
01:04
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Electro steelt de elektriciteit van de metro en het team gebruikt zijn kennis om haar te stoppen. Team Spidey moet meneer Von Carnegie redden van Gobby en Rhino, die op zoek zijn naar een schat.
nl
01:29
Mickey Mouse Funhouse
Wanneer Donald een gigantische schelp openbreekt, veroorzaakt hij per ongeluk een vloek. De vrienden helpen Goofy zijn angst te overwinnen en vergezellen hem op een leuk slaapavontuur.
nl
01:53
Mickey Mouse Funhouse
De vrienden helpen kapitein Salty Bones om de Rutabaga Ruby te redden van Belching Idol. Wanneer de vrienden in Korea zijn, weigert Goofy nieuw eten te proberen tijdens het nieuwjaarsfeest.
nl
02:18
Mickey Mouse Funhouse
Mortimer gaat met de vrienden mee op een zeiltocht, wat tot stormachtige verrassingen leidt. De vrienden bouwen een nieuwe sneeuwpop en noemen haar Rosie, maar voor Sunny gaat het er wat te ruig aan toe.
nl
02:42
Eureka!
Eureka ontdekt dat Barry het liefst een strandfeest wil houden voor zijn verjaardag in de winter. Eureka is zo goed in het spel Ptero-Tap, dat ze een balmachine uitvindt waartegen ze kan spelen.
nl
03:06
Eureka!
Eureka denkt het restaurant te kunnen runnen met haar uitvindingen. Barry nodigt KB uit om zijn huisgenoot te worden, maar ontdekt al snel dat KB niet de huisgenoot is op wie hij had gehoopt.
nl
05:00
Eureka!
Bog schenkt normaal gesproken weinig aandacht aan zijn huisdier Ump, totdat hij ontdekt dat Ump een ei heeft gelegd. Eureka en haar vrienden delen een pizza en zijn vastbesloten om elk stuk eerlijk te maken.
nl
05:30
Mickey Mouse Funhouse
Minnie's picknick wordt verregend. De bende gaat op reis om de Sneeuwprinses te ontmoeten.
nl
06:00
Mickey Mouse Funhouse
Kyle wil geen berenknuffel. De Funhouse Friends proberen Funny een bezoekje te brengen.
nl
06:30
Kiya & De Kimoja Helden
Acrobrat haalt een reeks streken uit in Kimoja om te bewijzen wie de betere grappenmaker is tussen hem en Jay. Haddy corrumpeert de heldenuitrusting van Motsie als onderdeel van zijn plan om de enige technologische tovenaar in de stad te zijn.
nl
07:00
Bluey
Bluey en Bingo hebben een magische xylofoon waardoor ze papa in de tijd en ruimte kunnen bevriezen. Maar papa weet de magische xylofoon in handen te krijgen en gebruikt deze om Bluey te bevriezen.
nl
07:10
Bluey
Dokter Blue moet op bezoek komen wanneer papa een rare röntgenfoto krijgt van zuster Bingo. Het lijkt alsof er een kat in de buik van papa zit, dus dokter Blue moet meteen een operatie uitvoeren.
nl
07:20
Bluey
Bluey, Bingo en mama spelen Hooghoudertje rond het huis met hun laatste ballon, maar het wordt competitief wanneer papa meedoet.
nl
07:30
Bluey
Bluey en Bingo krijgen Papa-robot zover om de speelkamer schoon te maken als zij dat zelf niet willen, maar Papa-robot blijkt uiteindelijk niet goed te werken.
nl
07:40
Bluey
Bluey en Bingo spelen samen met papa in de tuin. Plotseling merkt Bingo een wandelend blad op. Ze wil het aan haar vader laten zien. maar hij is veel te druk bezig met het spel en merkt haar daarom niet op.
nl
07:50
Bluey
Bluey heeft een barbecue lunch in de achtertuin, maar het is aan Bingo om te zoeken naar paprika's voor de salade, zoals gevraagd door haar neven en nichten.
nl
08:00
Bluey
Bluey probeert te dromen dat ze een nachtelijke fruitvleermuis is wanneer ze niet naar bed wil gaan. Dit doet ze zodat ze de hele nacht op kan blijven en al snel vliegt ze door de nachtelijke hemel.
nl
08:10
Bluey
De kinderen hebben een paardenbruiloft in elkaar gezet om Socks af te leiden als ze Bluey's favoriete speeltje niet wil loslaten. Papa en oom Stripe zadelen op als de verloofde pony's.
nl
08:20
Bluey
Bluey en Bingo besluiten om een gek hotel te runnen met papa als hun verwaande gast. Maar wanneer Bingo ontslag neemt vanwege Bluey's controlerende aard, moet papa hen het belang van een compromis leren.
nl
08:30
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi hoeden een kudde wezens. De kinderen moeten een groep ontsnapte trainingsdroids tegenhouden.
nl
09:00
Pupstruction
Pupstruction verbouwt hun hoofdkwartier vanwege een vieze geur en iedereen heeft grootse ideeën. Phinny breekt per ongeluk een geliefde kiepwagen van oma Dee.
nl
09:30
Super Katjes
De SuperKitties voorkomen dat Mr. Puppypaws al het hout in het park in apporteerstokken verandert.
nl
10:00
Bluey
Bluey wil leren fietsen, maar raakt gefrustreerd als het niet meteen wil lukken. Totdat ze ziet dat andere kinderen in het park ook zo hun uitdagingen hebben en deze vervolgens overwinnen.
nl
10:10
Bluey
Op school is het Bingo's beurt om handpop Bob Buidel een weekend mee naar huis te nemen en hun belevenissen in zijn plakboek te noteren. En dan valt het ineens op hoeveel de familie op schermpjes zit te kijken.
nl
10:20
Bluey
Wanneer Bingo stopt met het spelen van Bluey's spionagespel in het park, werkt hun apparaat om de volwassenen te besturen niet meer goed. Bluey ziet nu hoe belangrijk Bingo is en ze moet haar terugwinnen.
nl
10:30
Bluey
Als papa per se loempiaatjes wil meenemen als ze hun eten ophalen bij een restaurant, moeten ze vijf minuten extra wachten tot de bestelling klaar is. Maar in vijf minuten kan behoorlijk veel gebeuren.
nl
10:40
Bluey
Bluey, Bingo en vriendinnetje Judo spelen het spelletje 'vlinders' in de achtertuin, totdat Judo en Bluey weglopen en Bingo alleen achterlaten. En dat moet Bluey natuurlijk wel gaan goedmaken.
nl
10:50
Bluey
Bluey en Bingo pakken papa's zitbal af zodat hij niet thuis kan werken. Natuurlijk gaan ze er mee spelen, maar voor Bingo is dat soms nog een beetje te ruw. Ze leert van zich af te bijten en tegen papa te zeggen wanneer ze het niet meer leuk vindt.
nl
11:00
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De jonge Jedi verkennen een grot waar het spookt. Kai moet samenwerken met zijn rivaal.
nl
11:30
Alice's Wonderland Bakkerij
Tijdens hanami neemt Alice een kersenbloesem genaamd Sakura mee op een tour door Wonderland.
nl
11:45
Alice's Wonderland Bakkerij
Alice maakt een van Cookie's uitdagende recepten met de hulp van haar nieuwe vriendinnetje Milly.
nl
12:00
Mickey Mouse clubhuis
Minnie is haar Winter Strik Show aan het organiseren, maar is vergeten dat ze op haar nichtjes Millie en Melody zou passen. Terwijl ze druk doorwerkt, maken de nichtjes er een bende van.
nl
13:00
Mickey Mouse Funhouse
Wanneer Funny een loodgieter nodig heeft, probeert hij de bende af te leiden. Ze moeten boodschappen doen om een bezoek van de funhouse dokter te voorkomen. Funny neemt iedereen mee naar Big Fish Swamp om te gaan vissen.
nl
13:30
Pupstruction
Professor Frazzle blijft haar lab vernielen met explosieve experimenten; onder water helpt Pupstuction een chagrijnige krab en zijn buurman te scheiden door een muur tussen hun huizen te bouwen.
nl
14:00
Super Katjes
De Super Katjes voorkomen dat de Cat Burglar alle krabpalen van de katten van Kittydale steelt. Mr. Puppypaws probeert de zingende eekhoorns zover te krijgen dat ze hem een privéconcert geven.
nl
14:30
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
De helden voorkomen dat Gobby en Rhino een ravage aanrichten, maar het juweel van Reptil verandert hen in dinosaurussen; het team moet voorkomen dat Electro de nachtdieren in het bos verstoort.
nl
15:00
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Rhino en Green Goblin spannen samen. Black Cat en Doc Ock vormen een niet te stoppen team.
nl
15:30
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi leren luchtsurfen. Kai en zijn vrienden helpen een familie te herenigen.
nl
16:00
Mickey Mouse Funhouse
De groep helpt Boris the Mighty om een standbeeld van zichzelf uit een bergwand te houwen, maar wordt gedwarsboomd door de magie van Careabelle. Minnie en Martian Minnie spelen minigolf.
nl
16:30
Mickey Mouse Funhouse
Koning Ludwig brengt een nieuwe troubadour naar het koninklijk hof en de koninklijke troubadour maakt zich zorgen dat hij vergeten zal worden. Minnie voelt zich verdrietig als ze geen coole pod-mod krijgt om te testen.
nl
17:00
Mickey Mouse Funhouse
De tandenfee heeft hulp nodig om de grote en zware tand van Woodsman Willie op te halen. Pete the Mighty doet mee aan de Heroic Games en onderschat Saiya, een korte Maya-held.
nl
17:30
Mickey Mouse Funhouse
De Wezels stelen een trein vol Rocky Road-ijs om het allemaal voor zichzelf te hebben. De bende en hun huisdieren worden uitgenodigd voor een bal en Mortimer weigert goede manieren te gebruiken.
nl
18:00
Mickey Mouse clubhuis
Mickey en zijn vrienden zijn gestrand in de buurt van een spookachtig kasteel. Ze ontmoeten graaf Mikula die op Mickey lijkt, behalve zijn hoektanden en het feit dat hij kan vliegen.
nl
19:00
Mickey Mouse Funhouse
Mickey en zijn vrienden spelen in de magische sneeuw op de Winterberg. Als ze een sneeuwpop bouwen, komt hij tot leven. De groep moet voorkomen dat de sneeuwpop smelt terwijl ze spelen.
nl
19:30
Bluey
Op school kunnen Bluey en haar vriendjes zich uitleven in allerlei spelletjes. Juffrouw Calypso houdt de kinderen in het juiste spoor met een liedje of een wijze opmerking. Maar of de mysterieuze Pretzel ook gaat meedoen?
nl
19:40
Bluey
Honey kan niet wachten tot ze aan de beurt is bij Dr. Bingo, omdat andere patiënten met interessantere symptomen voor haar komen. Bluey, de receptioniste, nodigt haar uit om te wachten.
nl
19:50
Bluey
Mama en papa bouwen thuis hun eigen magische klauwmachine voor Bluey en Bingo om mee te spelen. Maar papa zorgt ervoor dat winnen niet gemakkelijk is.
nl
20:00
Bluey
Bluey is overweldigd door alle opties op de markt, wanneer ze vijf euro heeft gekregen van de tandenfee. Maar wanneer zij en Indy op zoek gaan naar de perfecte aankoop, blijkt het uitgeven ervan moeilijk.
nl
20:10
Bluey
Bluey, Bingo, mama en papa spelen een spelletje met handpoppen. Ze trekken door de Blauwe bergen en zijn de brutale vos te slim af, zodat ze de zachtste bedden ter wereld kunnen vinden.
nl
20:20
Bluey
Bluey en papa plagen mama over haar kieskeurigheid, bij het inpakken om naar het zwembad te gaan. Maar wanneer ze onvoorbereid aankomen, realiseren ze zich dat mama al die tijd gelijk had.
nl
20:30
Pupstruction
Wanneer de pupcakes die Harry maakt voor Bailey's klas verpest worden, helpen de Pups met het opnieuw maken van de snack; de Pup Crew en het brandweer- en reddingsteam van Petsburg ruilen om te zien welke crew de beste is.
nl
21:00
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Doc Ock stuurt haar favoriete octo-bot, CAL, naar de WEB-Quarters om het systeem te infiltreren. Spidey herinnert Hulk eraan om zelfbeheersing toe te passen nadat Rhino hem heeft uitgedaagd voor een krachtwedstrijd.
nl
21:30
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Kai en Nubs werken samen voor een trainingsoefening; Lys en Kai moeten Nubs redden van de Ganguls.
nl
22:00
Alice's Wonderland Bakkerij
Op hanami neemt Alice een kersenbloesem genaamd Sakura mee op een tour door Wonderland; Alice maakt een van Cookie's uitdagende recepten met de hulp van haar nieuwe timmermansvriendin, Milly.
nl
22:30
Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie en vrienden willen Funny meenemen op een picknick, maar Funny voelt zich niet goed. Funny neemt de bende mee naar Underwater Ocean World en verandert ze in zeemeermensen.
nl
23:00
PJ Masks: Pyjamahelden
De PJ Maskers worden verleid door een valse An Yu om alle regels te breken en een feest te houden op Mystery Mountain. An Yu probeert de wilde Wolfies te domesticeren.
nl
23:25
PJ Masks: Pyjamahelden
Armadylan en Catboy strijden om een exclusieve Master Fang strip, in de veronderstelling dat deze een heldengeheim bevat. Armadylan verliest de speciale jet van de PJ's aan Night Ninja.
nl
23:50
PJ Masks: Pyjamahelden
Owlette veroorzaakt een ongeluk met een asteroïd. Terwijl ze het proberen goed te maken, ontmoeten de PJ Maskers een andere nachtelijke held, Newton. Newton houdt van de PJ Maskers, maar houdt ook van zijn eenzaamheid.
nl

Telekava - pühapäev, 07.04.2024

00:15
Alice's Wonderland Bakkerij
Cheshire vergezelt Alice wanneer ze op zoek gaat naar de wortelkelder van haar overgrootmoeder. Alice probeert de perfecte taart te maken voor Oogstdag, maar daardoor mist ze zelf bijna het feest.
nl
00:40
Alice's Wonderland Bakkerij
Wanneer Wonderland half dag en half nacht is, ziet Alice dat iedereen afhankelijk is van de zon. Alice en haar vrienden bakken een bijzondere pizza voor het pizzafeestje van de koningin.
nl
01:05
Alice's Wonderland Bakkerij
Hattie's Tanabata feest gaat mis. Alice en vrienden werken samen om zijn wensen uit te laten komen. Het pompoenpizzaseizoen is voorbij, maar de Wonderlanders willen meer.
nl
01:30
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Spidey en Iron Man moeten Stark Tower terugpakken van Doc Ock; Hulk en Miles moeten nieuwe manieren vinden om Sandman te stoppen nadat hij heeft ontdekt hoe hij hun kenmerkende moves kan ontwijken.
nl
01:55
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Black Cat steelt knuffeldieren en alleen Team Spidey kan haar stoppen; het Spidey Team werkt samen om het huisdier van de Hulk, Buns Buns, te redden nadat Doc Ock haar heeft vermenigvuldigd.
nl
01:57
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Black Cat steelt knuffeldieren en alleen Team Spidey kan haar stoppen; het Spidey Team werkt samen om het huisdier van de Hulk, Buns Buns, te redden nadat Doc Ock haar heeft vermenigvuldigd.
nl
02:21
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Het team moet Gobby stoppen, die voor problemen zorgt in de stad. Team Spidey moet Doc Ock stoppen.
nl
02:45
Mickey Mouse Funhouse
Goofy is jaloers als hij hoort dat Cora de Reuzenkrab de eerste stuurman van kapitein Salty Bones is. Professor Von Drake heeft nog een uitvinding achter de hand, maar zijn laboranten maken hem per ongeluk onzichtbaar.
nl
03:12
Mickey Mouse Funhouse
De tandenfee heeft hulp nodig om de grote en zware tand van Woodsman Willie op te halen. Pete the Mighty doet mee aan de Heroic Games en onderschat Saiya, een korte Maya-held.
nl
03:36
Mickey Mouse Funhouse
Mickey, Minnie en hun vrienden helpen Buccaneer Belle, en eerste stuurman Kloekoekkuiken brengt de papegaaien naar het Piratenstrand. Kapitein Salty Bones heeft de hulp van de vrienden nodig om een schat te vinden.
nl
04:03
Eureka!
Het lukt alleen Bog om Eureka's nieuwe uitvinding te bespelen, dus nodigt ze hem uit om deel te worden van haar band. Als twee activiteiten op dezelfde dag vallen, bouwt Eureka een tokkelbaan waarmee ze heen en terug kan reizen.
nl
04:36
Eureka!
Eureka bouwt een soort wiel om Rollo te helpen meerdere potten tegelijk te maken. Eureka probeert een supersterke lijm te maken waarmee ze een schilderij aan haar muur wil hangen.
nl
05:00
Eureka!
Eureka vindt een manier om de maan in huis te halen zodat haar vrienden 's nachts kunnen lezen. Dipply wordt wakker met kiespijn maar is bang om naar Sierra, de tandarts van Rocky Falls, te gaan.
nl
05:30
Mickey Mouse Funhouse
Koning Ludwig brengt een nieuwe troubadour naar het koninklijk hof en de koninklijke troubadour maakt zich zorgen dat hij vergeten zal worden. Minnie voelt zich verdrietig als ze geen coole pod-mod krijgt om te testen.
nl
05:59
Mickey Mouse Funhouse
Von Drake neemt de bende mee naar de Prehistorische Wereld om hete lava te vinden om hun spel te repareren. De bende gaat op reis om instrumenten te verzamelen voor een grote jamsessie.
nl
06:31
Kiya & De Kimoja Helden
Wanneer een vogel geïnteresseerd raakt in Jay's muziek, zou Jay willen dat hij met de vogel kon omgaan als zijn huisdier. Kiya leert dat jaloezie een prijs heeft.
nl
07:01
Bluey
Bluey en haar vrienden hebben veel plezier met het doen alsof ze in de winkel zijn, maar als ze beginnen te twijfelen aan de regels in twijfel en veranderen wie wie speelt, weet niemand of het spel gaat eindigen.
nl
07:08
Bluey
Papa neemt Bluey en Bingo mee op een ritje met de huifkar naar het park. Bluey wil graag het klimrek uitproberen, maar ze moet leren om geduld te hebben wanneer papa blijft stoppen en met andere volwassenen blijft kletsen.
nl
07:15
Bluey
Bluey doet alsof ze de eigenaar is van een taxi. Haar eerste passagier is zakenman Papa, die dringend naar het vliegveld moet zien te komen.
nl
07:29
Bluey
Mama gaat alleen op het strand wandelen, maar Bluey wil haar een schelp laten zien en rent achter haar aan. Voor het eerst reist ze alleen en treedt ze in de voetsporen van mama. Bluey heeft een aantal spannende ontmoetingen.
nl
07:36
Bluey
Bluey, Bingo en Missy gaan naar hoge zeeën en spelen piraatje op de hangmatschommel. Maar ze moeten al hun moed verzamelen om stormen en aanvallen van walvissen te overleven.
nl
07:43
Bluey
Papa en de kinderen besluiten een tochtje te maken naar de plaatselijke sloot, nadat ze zich vervelen in de speeltuin. Bluey ziet de schoonheid van de natuur, maar ze voelt zich niet helemaal op haar gemak.
nl
07:58
Bluey
Er is tovenarij in het huis van Bluey. Staartjes zijn versierd, overal zitten stickers en mama heeft een baard van wasknijpers. Om de kleine onruststokers te stoppen, moet de familie nu bij elkaar staan en de bron zoeken.
nl
08:05
Bluey
Tijdens een spelletje werk neemt Pa Bluey en Bingo in dienst in zijn afvoerpijpenfabriek. Als Bluey de leiding neemt, is pa niet erg onder de indruk van haar niet dansen-regel.
nl
08:12
Bluey
Bingo ligt in het ziekenhuis. Om haar op te vrolijken hebben Bluey en papa samen met de andere vriendjes en familieleden een filmpje gemaakt over de missie van Barnicus en haar zieke puppy.
nl
08:29
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
De Jedi onderzoeken wie torenspitsen op Batuu omhakt. Taborr en de Jedi moeten samenwerken.
nl
09:01
Pupstruction
Luna gaat niet naar de kapper omdat ze dat nooit heeft gedaan; Phinny helpt Bailey met een cadeau.
nl
09:29
Bluey
Papa denkt dat hij wat beweging nodig heeft, maar Bingo doet zich voor als de nieuwe werknemer van baas Bluey midden in papa's training in de achtertuin.
nl
09:35
Bluey
Papa doet zich voor als een makelaar die het huis van de oma's aan mama verkoopt.
nl
09:42
Bluey
Bluey en Bingo bouwen een heel speciaal hok voor hun knuffel, Kimjim.
nl
10:02
Bluey
Papa vertelt Bluey en Bingo een waargebeurd sprookje over opgroeien in de jaren tachtig, over een jongen die vervloekt werd toen hij gemeen was tegen zijn broertje.
nl
10:09
Bluey
Bingo en Bluey kunnen het antwoord op een vraag niet bedenken terwijl ze doen alsof ze oma's zijn. Ze bellen Nana om uit te vinden of oma's eigenlijk kunnen dansen.
nl
10:16
Bluey
Wanneer Bingo mama's ontbijt op bed op de grond laat vallen, is ze ervan overtuigd dat ze haar grote dag heeft verpest. Bluey vindt een manier om haar zus op te vrolijken en ze voeren een show op over hoe mam en pap elkaar voor het eerst ontmoetten.
nl
10:33
Bluey
Als Bluey hulp nodig heeft bij het tekenen van een draak voor een verhaal waar ze aan werkt, vraagt ze haar vader Bandit om hulp.
nl
10:40
Bluey
Papa doet zich voor als een makelaar die het huis van de oma's aan mama verkoopt.
nl
10:47
Bluey
Coco wil Wild Girls spelen met Indy, maar Chloe wil dat ze een ander spel speelt.
nl
11:03
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Als de lievelingsboom van Nubs ineens blad verliest, is er iets meer aan de hand dan je zou denken. Senna wil premiejager worden, net zoals haar grote broer. Maar hij is plotseling verdwenen.
nl
11:30
Alice's Wonderland Bakkerij
Alice en Fergie zeggen dat ze de beste aardappelschotel maken. Hattie bakt een omgekeerde taart.
nl
12:01
Mickey Mouse clubhuis
Mickey en zijn vrienden zijn gestrand in de buurt van een spookachtig kasteel. Ze ontmoeten graaf Mikula die op Mickey lijkt, behalve zijn hoektanden en het feit dat hij kan vliegen.
nl
13:00
Mickey Mouse Funhouse
De vrienden zijn moe nadat ze de hele dag het Reuzenkrabeiland hebben verkend. Maar Goofy wil nog niet gaan. De vrienden helpen burgemeester Klarabella om de geesten uit de stad te verjagen.
nl
13:31
Pupstruction
Bobby probeert de bouw van de bibliotheek van de Pup Crew te saboteren met behulp van een robotkat; de Pupstruction Crew leert dat ze een school voor vissen onder water moeten bouwen.
nl
14:01
Super Katjes
De Super Katjes moeten voorkomen dat Mr. Puppypaws alle dierensnoepjes in hondensnoepjes verandert. Buddy maakt per ongeluk de Super Katjes-kit van Spark kapot en vertelt het hem niet.
nl
14:32
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Doc Ock krimpt Spidey, Ghost-Spider en Spin tot de grootte van daadwerkelijke spinnen. Green Goblin verpest de eierenjacht van Team Spidey, en de helden hebben geen keuze dan zijn plannen te verijdelen.
nl
15:01
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Team Spidey is bomen aan het planten in het park, maar Green Goblin onderbreekt deze activiteit door overal gas te spuwen. Peter gebruikt zijn nieuwe uitvinding om de rommel op te ruimen.
nl
15:30
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Wanneer Taborr probeert te stelen van Starlight Baken, is het aan de Jedi om hem tegen te houden.
nl
16:00
Pupstruction
De pups bouwen een helling voor Roxy; de pups ontwerpen een boomhut om hun buurman Ollie te helpen.
nl
16:32
Pupstruction
Luna gaat niet naar de kapper omdat ze dat nooit heeft gedaan; Phinny helpt Bailey met een cadeau.
nl
17:01
Pupstruction
Phinny worstelt om stilletjes te bouwen voor een gezin waarvan de chinchillabuurman moet slapen. Bobby Boots wil de puppy aan de burgemeester laten zien, maar zijn pogingen werken niet.
nl
17:29
Pupstruction
Wanneer een hamsterbal uit de hand loopt, probeert de Pupstruction-ploeg de hamsterbal te stoppen. Luna speelt zo graag met haar nieuwe graafmachine dat ze geen werk meer gedaan krijgt.
nl
18:01
Mickey Mouse clubhuis
Minnie is haar Winter Strik Show aan het organiseren, maar is vergeten dat ze op haar nichtjes Millie en Melody zou passen. Terwijl ze druk doorwerkt, maken de nichtjes er een bende van.
nl
19:01
Mickey Mouse Funhouse
De koning heeft de hulp nodig van Mickey, Minnie en hun vrienden met een knorrige trol. Daisy's belofte om zich aan de regels te houden wordt op de proef gesteld.
nl
19:31
Bluey
Bingo slaapt in haar eigen bed en heeft daar een hele intense droom, waarin ze samen met Floppy een fantastisch intergalactisch avontuur beleeft. De rest van de familie moet echter de hele nacht dealen met het feit dat ze constant uit bed springt.
nl
19:39
Bluey
Papa doet zich voor als een makelaar die het huis van de oma's aan mama verkoopt.
nl
19:46
Bluey
Als er een zware zomerregen over het huis van Heeler dondert, is Bluey vastbesloten om het water in de voortuin af te dammen, terwijl mama probeert te voorkomen dat ze constant modder het huis binnenkomt.
nl
20:01
Bluey
Bluey en Bingo bouwen een heel speciaal hok voor hun knuffel, Kimjim.
nl
20:08
Bluey
Mama gaat alleen op het strand wandelen, maar Bluey wil haar een schelp laten zien en rent achter haar aan. Voor het eerst reist ze alleen en treedt ze in de voetsporen van mama. Bluey heeft een aantal spannende ontmoetingen.
nl
20:15
Bluey
Bingo ligt in het ziekenhuis. Om haar op te vrolijken hebben Bluey en papa samen met de andere vriendjes en familieleden een filmpje gemaakt over de missie van Barnicus en haar zieke puppy.
nl
20:31
Bluey
Wanneer papa een paar hardnekkige krabben van het strand mee naar huis neemt, willen Bluey en Bingo een spelletje Kietelkrabben spelen. Papa moet leren de pijn van hun gekietel te verdragen totdat hij uiteindelijk wordt gered door een zeemeeuw.
nl
20:38
Bluey
Papa doet zich voor als een makelaar die het huis van de oma's aan mama verkoopt.
nl
20:45
Bluey
Papa en mama verzuchten dat het zoveel gemakkelijker zou zijn als Bingo en Bluey wat meer op elkaar zouden lijken. En dat is precies wat ze krijgen. Dus altijd voorzichtig zijn met wat je wenst, vooral als ouder...
nl
21:00
Spidey en zijn Geweldige Vriendjes
Een apparaat van Green Goblin zorgt ervoor dat mensen niet kunnen stoppen met dansen. Spin en Ghost-Spider gaan op avontuur met Ant-Man en The Wasp nadat het museum is beroofd door mieren.
nl
21:32
Star Wars: Jonge Jedi Avonturen
Wanneer Taborr probeert te stelen van Starlight Baken, is het aan de Jedi om hem tegen te houden.
nl
22:01
Alice's Wonderland Bakkerij
De tijd staat stil en dat zorgt voor problemen. Alice en de koning proberen een taart te bakken.
nl
22:30
Mickey Mouse Funhouse
De superhelden van Herotropolis zijn verdwenen. De wezels en de vrienden maken er een puinhoop van. Katrien denkt dat Donald vals speelt, maar leert dat goede vrienden elkaar moeten vertrouwen.
nl
22:59
PJ Masks: Pyjamahelden
Met de hulp van de PJ Maskers leert Newton dat hij niet alleen hersens heeft. Na zijn ervaring met Romeo heeft Newton het vechten tegen schurken afgezworen.
nl