Discovery Vl

Discovery Vl

Discovery is hét mannenmerk bij uitstek. Het vertelt de verhalen van mensen die voortdurend hun grenzen verleggen en doorgaan waar anderen stoppen. Pioniers die baanbrekende uitvindingen doen, onvoorstelbare reizen maken of werk doen waar alleen de meest gedreven personen voor in aanmerking komen. Discovery staat voor ‘Intelligent Entertainment’: voor programma’s die ons inspireren, onze verbeelding tot leven brengen en stof geven tot praten. Met het verleggen van hun grenzen maken de heldhaftige pioniers niet alleen hun eigen wereld groter, maar ook dat van jou, de kijker. Iedere dag opnieuw.

Belgium

Telekava - laupäev, 30.03.2024

00:30
Border Control Sweden
Op luchthaven Arlanda krijgt Alex een tip over een man die zich verdacht gedraagt. Ondertussen worden Mimmi en Olivia onaangenaam verrast door de levende inhoud van een stinkende tas.
nl
01:20
Border Control: Europe
In Barcelona worden een vader en zoon door de autoriteiten aangehouden voor het vervoeren van illegale goederen die ze niet aangegeven hebben. Ondertussen verbergt een andere passagier een geheim in zijn broek.
nl
01:45
Outback Opal Hunters
De pogingen van Slim Pickings ontsporen door een uitglijdende graafmachine.
nl
02:35
Aussie Gold Hunters
De installaties van de Gold Devils komen in gevaar door een aantal tegenslagen. Ondertussen zoeken de Ferals op de Mount Shovel-concessie van Kim North tevergeefs naar goud.
nl
03:20
Deadliest Catch
Sig bedenkt een plan om zijn visoperatie te redden. Terwijl Beringzee-legende Johnathan Hillstrand terugkeert om te helpen, strijden de veteranen om te bewijzen dat ze kunnen samenwerken en de Amerikaanse droom kunnen verdedigen.
nl
04:50
Wheeler Dealers
Mike koopt een Ford Bronco uit 1970, maar de auto blijkt vol roest te zitten. Gelukkig houdt Edd het hoofd koel.
nl
05:35
How Do They Do It? Met Teun en Joep
Teun en Joep ontdekken hoe Wensleydale, de favoriete kaas van Wallace en Gromit, wordt gemaakt. Daarnaast zien we hoe uit eucalyptusplanten aromatische olie wordt gewonnen en destilleerd.
nl
06:00
Salvage Hunters
Op een gigantische markt in het midden van Wales heeft Drew de keuze uit meer dan duizend kraampjes met artikelen van wereldklasse. Hij ziet een tweehonderd jaar oude Windsor-stoel in de beste staat die hij ooit heeft gezien.
nl
06:45
Salvage Hunters
Drew is op een roadtrip door Engeland, en reist naar Norfolk, Pembroke en Essex in zijn zoektocht naar schatten. In Pembroke vindt hij een 150 jaar oude kerk die is omgetoverd tot een antiekwinkel die werkelijk alles verkoopt.
nl
07:30
Salvage Dawgs
Het team trotseert hoge temperaturen tijdens de jacht op materialen in een sigarettenfabriek in Virginia. Later bouwen Mike en Tay een liefdesteken van hergebruikte materialen voor de aanstaande Dawg Bowl-opening.
nl
07:55
How Do They Do It?
Het productieproces van Aquavit en het proces van de schoonmaak van de St. Patrick's Cathedral in New York komt aan bod. En hoe kunnen Australische kangoeroes motorrijders beschermen wanneer ze een ongeluk krijgen?
nl
08:20
Wheeler Dealers
Mike zoekt de eerste Bond-auto, een Sunbeam Alpine uit 1963. Hij vindt een roestvrij, raceklaar exemplaar, waarna Edd de problemen met de motor mag oplossen.
nl
09:05
Wheeler Dealers
Mike gaat op zoek naar een legervoertuig, de Humvee en maakt er een kampeerauto van met vierwielaandrijving, die op plekken kan komen waar gewone campers niet kunnen komen.
nl
09:50
Mighty Truckers
We volgen truckers uit Duitsland, Italië en Nederland tijdens hun werk.
nl
10:35
Mighty Truckers
Het truckersbestaan is vaak zwaar, onder andere door de lange dagen, zware ladingen en drukke wegen. Truckers uit Duitsland, Italië en Nederland bieden een inkijkje in hun dagelijks werk.
nl
11:20
The Repair Shop
Het team restaureert een modelschip gemaakt van luciferstokjes, gemaakt door de overleden vader van een vrouw. Een retro machinistenstoel en een zwart-witte hond van papier-maché, synoniem voor de muziekindustrie.
nl
12:10
The Repair Shop
Speelgoedrestaurateurs Amanda en Julie hebben hun handen vol aan het weer tot leven wekken van een hond die verbrand is. Metaalexpert Dominic en Mark Stuckey repareren een retro keukenmixer. En zilversmid Brenton bewerkt een verpleegstersriem.
nl
13:00
The Repair Shop
Speelgoedrestaurateurs Julie en Amanda verwelkomen een opgezette aap in de schuur. Metaalexpert Dominic staat voor de zware taak om een metalen bankschroef los te maken. Houttovenaar Will Kirk spakt een Scandinavisch volksbeeldje aan.
nl
13:50
Border Control Sweden
Een man wordt plotseling agressief als zijn koffers worden gecontroleerd en Alex ontdekt ondertussen een verdacht busje waarvan hij het vermoeden heeft dat er drugs in kunnen zitten.
nl
14:45
Border Control Sweden
Op luchthaven Arlanda heeft iemand een tas achtergelaten. De tas ruikt bovendien naar ontbinding en bevat iets wat op botten lijkt. Speurhond Dusty is ondertussen een wapen op het spoor.
nl
15:40
Salvage Hunters
Tijdens een rit van Manchester naar Hampshire koopt Drew bij diverse exclusieve handelaren een officiersstoel, een achttiende-eeuwse boekenkast en een negentiende-eeuws beeld van een hert.
nl
16:35
Abandoned Engineering
Een uniek inkijkje in een verlaten gevangenis in Atlanta, een blik op de vergeten overblijfselen van fraude en fusie in Argentinië, en een bezoek aan een oud complex dat zich in Cambodja bevindt.
nl
17:30
Homestead Rescue
De Raneys geven een stel in Vermont deskundig advies over het leven op een homestead. Marty maakt een toegangsweg door het overgroeide terrein en Misty bouwt een ondergrondse tuin.
nl
19:30
The Repair Shop
Deze keer moet het team een paar oude hardloopschoenen uit de Tweede Wereldoorlog, een historische foto uit Zuid-Afrika en een speelgoedezel met grote betekenis voor een familie repareren.
nl
20:30
Crimes Gone Viral
Een man bezoekt zijn vriendin op werk voor Valentijnsdag, wanneer er opeens een overvaller op de toonbank springt. In een andere zaak ziet een man op straat hoe een vrouw tegen haar wil wordt meegesleurd. Beide mannen grijpen op heroïsche wijze in.
nl
21:00
Crimes Gone Viral
Het verhaal van een verpleeghulp die op weg naar huis na een familiefeest wordt ontvoerd. Een andere vrouw wordt ontvoerd terwijl ze medicijnen ophaalt. De moedige vrouwen blijven echter kalm en bedenken een manier om hun belagers te slim af te zijn.
nl
21:30
Car Pound Cops: Give Me My Car Back!
Bewaarders van motorvoertuigen debatteren over het vrijgeven van voertuigen van verkeersovertreders.
nl
22:30
Hustlers Gamblers Crooks
Een man zet al zijn spaargeld in op een enkele draai aan het roulettewiel. Een charismatische oplichter verdient geld op alle mogelijke manieren. En het leven van een poolhosselaar staat op het spel nadat hij erin is geluisd.
nl
23:30
Exposed: Naked Crimes
In Miami richt een doorgedraaide naakte man vernielingen aan in een sportschool en op straat. Ondertussen laat in Houston een naakte indringer een huiveringwekkend bericht achter.
nl

Telekava - pühapäev, 31.03.2024

00:00
Exposed: Naked Crimes
Een naakte man met een machete belaagt een tankstation, een winkeldief propt steaks in zijn broek en laat hem vervolgens zakken en een naakte automobilist laat zijn woede de vrije loop.
nl
00:30
Heli Heroes
In het luchtruim boven Duitsland laten helikopterpiloten zien hoe veelzijdig hun werk is.
nl
01:15
Border Control Sweden
Op luchthaven Stockholm-Arlanda probeert een man 30 miljoen in contant geld het land uit te smokkelen. Bij de grens in Skåne wordt een auto met een grote partij alcohol aangehouden.
nl
03:00
Car Pound Cops: Give Me My Car Back!
Bewaarders van motorvoertuigen debatteren over het vrijgeven van voertuigen van verkeersovertreders.
nl
03:45
Deadliest Catch
Als Mandy een plan bedenkt om samen te werken, moet Sig zijn eigen tactiek heroverwegen. Op de Time Bandit spannen John en Josh samen om een Russische kapitein te slim af te zijn. De pleuris breekt uit als twee schepen met elkaar in botsing komen.
nl
04:30
Yukon Men
De mensen in Alaska richten hun leven in naar de jaargetijden. Snel zullen er nog maar een paar uur per dag licht zijn. Daarom moeten Chris en Jessi er zeker van zijn dat ze voorzien zijn van elektriciteit.
nl
05:15
Wheeler Dealers
Mike en Edd hebben een snelle en luxueuze Mercedes 500 SEC uit 1983 op de kop getikt. Ze restaureren de auto in zijn oude glorie.
nl
06:00
Salvage Hunters
Drew komt in Zuid-Londen oog in oog te staan met de meest bijzondere verzameling Amerikaanse auto's die hij ooit heeft gezien. Hij treft Evel Knievel's Messerschmitt, en bekijkt een auto die op maat is gemaakt voor Alvin en de Chipmunks.
nl
06:45
Salvage Hunters
De zoektocht naar nieuwe voorraden leidt Drew naar de Cotswolds. Hij vindt een enorme hoeveelheid Indiase en Afghaanse schatten die rechtstreeks van het Indiase subcontinent komen.
nl
07:30
Salvage Dawgs
Het team is in Bath County, Virginia om herbruikbare materialen te bergen uit de historische Cascades Inn. Later gaat Mike in de werkplaats aan de slag om het erfstuk van een klant te transformeren.
nl
07:55
Salvage Dawgs
Het team bergt materialen uit een Liberty Trust-gebouw, een oude bank in het centrum van Roanoke, Virginia. Later gaan ze naar de werkplaats om een huwelijkscadeau te maken voor de bruiloft van Grayson.
nl
08:20
Wheeler Dealers
Mike ontdekt een Maserati Bi-Turbo uit 1985 die in het begin van de jaren negentig is omgebouwd naar elektrisch. Ze hopen winst te maken op hun allereerste elektrische auto?
nl
09:05
Wheeler Dealers
Edd heeft een verrassing voor Mike: een Cadillac uit 1916. Samen werken ze er hard aan om de auto klaar te maken voor de rally Peking-Parijs, een race van bijna 15.000 km.
nl
09:50
Wheeler Dealers
Mark en Elvis krijgen een sportieve Japanse Mitsubishi Evo VII in handen en gaan ermee aan de slag.
nl
10:35
Rust Valley Restorers
De autofanaten knappen een GMC-pickup uit 1983 op en verkopen een Plymouth 'Cuda uit 1973 door. Ook vinden ze wat losse onderdelen om te verkopen op een lokale beurs.
nl
11:20
Custom Carolina
Een goede klant van de garage komt met een groot verzoek. Tommy en zijn team moeten een Chevy Corvette uit 1954 op tijd gereed maken voor een belangrijke lokale autotentoonstelling.
nl
12:10
Gold Rush: White Water
Het team verkent de zwaarste duiklocatie tot nu toe terwijl ze op zoek zijn naar miljoenen aan goud.
nl
13:00
Gold Rush: White Water
Dustin en de goudzoekers zijn ontredderd nadat ze tragisch nieuws krijgen te horen. Ze proberen eerder dan ooit tevoren een duiker in het water te krijgen, en hun vastberadenheid wordt beloond.
nl
13:50
Outback Opal Hunters
De pogingen van Slim Pickings ontsporen door een uitglijdende graafmachine.
nl
14:45
Aussie Gold Hunters
De installaties van de Gold Devils komen in gevaar door een aantal tegenslagen. Ondertussen zoeken de Ferals op de Mount Shovel-concessie van Kim North tevergeefs naar goud.
nl
15:40
Salvage Hunters: Classic Cars
Drew en Paul vinden in Somerset een VW Type 3 Fastback uit de jaren 70. En ze geven een Rover P6 die op het dieptepunt van de crisis bij British Leyland is gemaakt een makeover.
nl
16:35
Salvage Hunters: Classic Cars
In Hampshire ontdekken Drew en Paul een zeldzame MGC uit de jaren 60 en in Dorset vinden ze een BMW 635 coupé uit de jaren 80 die 15 jaar in een schuur heeft gestaan.
nl
17:30
Chasing Classic Cars
Wayne ontdekt een zeldzame Griffith 200 die al meer dan twintig jaar stond te wachten om ontdekt te worden. Het zal moeten blijken of hij de auto na jaren van verwaarlozing weer nieuw leven kan inblazen.
nl
18:30
Chasing Classic Cars
Wayne restaureert zijn zeer zeldzame Bristol Coupé uit 1954 en zijn Arnolt Bristol Roadster uit 1955. Daarnaast ontdekt hij een MG TC die in een verrassend goede conditie verkeert.
nl
19:30
The Repair Shop
Jay Blades en het team restaureren een belangrijk schilderij met zeegezicht, een pop van een kind dat gevlucht is uit Bosnië, een oude zaaimachine van een boer en een Parijs bord.
nl
20:30
Why Ships Sink: The Zeebrugge Disaster
In 1987 leidt een reeks catastrofale fouten tot de scheepsramp bij Zeebrugge. Overlevenden vertellen hun aangrijpende verhaal en delen hun herinneringen aan de dag van deze ramp.
nl
21:30
Road Rage
Een boze man belaagt een automobilist. Een oudere man wordt meegenomen op een wilde rit over de snelweg. Een stel richt een pistool op een medeweggebruiker.
nl
22:00
Road Rage
Een woedende bestuurder achtervolgt een andere auto. Een boze buurman gaat te ver. Een gewapende automobilist bedreigt een medeweggebruiker. Een motorrijder vecht voor zijn leven.
nl
22:30
Spooked Scotland
Het team wordt in een spectaculair 16e-eeuws kasteel geconfronteerd met de toorn van vermoorde Britse soldaten.
nl