Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Οδηγός TV - Σάββατο, 30/03/2024

05:50 πμ
Pikku Kakkonen
30.03.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52 πμ
Hyrräpäät
Hyrräpäät auttavat puodinpitäjää hintalappujen asettelussa. Leikkiauto tuo Hyrräpäille erivärisiä laattoja.
fi
06:04 πμ
Humps
Harri-sedän avaimet. Humps saa kantaa Harri-sedän avaimia ja sattuu pieni vahinko.
fi
06:11 πμ
Pipsa Possu
Pipsan perhe lähtee luontoretkelle, mutta Isäpossun kartanlukutaito pettää taas. Onneksi Pipsa löytää salaperäisiä jalanjälkiä.
fi
06:16 πμ
Urheat pupuset
Viidakossa asuu Eeli-norsu, joka tykkää leikkiä kuningasta. Eelin kärsä tekee vaikutuksen pupuihin, ja hän voittaa ujoutensa näyttäessään, mitä sillä voi tehdä. Lopuksi tanssitaan ystävyystanssi!
fi
06:23 πμ
Miio työn touhussa
Kenraali Töpöhäntä tuo arkeologin asusteensa pesuun. Kun lapset saavat vihjeen Kattilantiksen kadonneesta kaupungista, kolme pientä arkeologia on heti valmiina seikkailuun!
fi
06:34 πμ
Hirviökoulu
Sarvelo on kömpelö hirviö, ja hän rikkoo vahingossa ope Kammolan opettajapalkinnon. Uskaltaako Sarvelo tunnustaa, ennen kuin ope Kammola huomaa tapahtuneen?
fi
06:41 πμ
Pikku Kakkonen
30.03.2024 07:41.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:42 πμ
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Tällä kertaa Paten erikoiskuljetus on hyvin erityinen ja hyvin salainen. Sen toimittaminen osoittautuu mutkikkaaksi.
fi
06:57 πμ
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Siina ja Nalle sekä muusikot Isa-Eerika ja Janne.
fi
07:22 πμ
Pii ja Poju
On suuren vuohigaalan aika, mutta pahaksi onneksi vuohet ovat vilustuneet eivätkä pysty muuta kuin aivastelemaan. Mikä avuksi, miten gaalan odotettu jodlausesitys saadaan pelastettua?
fi
07:33 πμ
Linnunradan Ella
Maikkiin tulee vika, jonka vuoksi se on vaarassa menettää muistinsa. Korjaukseen tarvitaan palladiummetallia, mutta sitä on vaikea löytää.
fi
07:44 πμ
Pelastajapartio
Ansala kaappaa lumileopardin, joka tunnetaan myös nimellä vuoren aave. Pelastajapartio kiiruhtaa pelastustöihin myrskyisälle Himalajalle.
fi
07:56 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:58 πμ
Pikku Kakkonen
30.03.2024 08:58.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:59 πμ
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:00 πμ
Patu-koira
Lola saa hoidettavaksi luokkansa lemmikkitoukan, jonka pulut yrittävät syödä. Katoilevasta toukasta huolehtiminen jää Patun vastuulle, ja toukka saadaankin lopulta takaisin kauniina perhosena.
fi
08:08 πμ
Meidän iskä
Tytöt väsyvät iskän loputtomiin piloihin aprillipäivänä ja toivovat vitseille loppua. Kun iskä vakavoituu toden teolla, tytöillä on hätä kädessä.
fi
08:19 πμ
Poika, tyttö, koira, kissa, hiiri ja juusto
Lapset osallistuvat Ekoleirille, missä opetellaan kasvattamaan vihanneksia. Heidän harmikseen paikalla ovat myös Suski ja Teme. Leirin aikana osapuolten välille muodostuu kuitenkin yllättävä yhteistyö.
fi
08:30 πμ
Täysi susi
UPJ yrittää muuttaa Taran äidin takaisin puusta ihmiseksi. Omari ottaa johdon Svenbergissä löytääkseen omituisten otusten varastaman Kerstin moukarin.
fi
08:53 πμ
Ihan pohjalla
Kalajokien suurperhe on muuttopuuhissa. Melli tainnuttaa vahingossa rehtorin. Allu saa lahjan tädiltään.
fi
09:00 πμ
Kaksosenergiaa
Tehtaalla tapahtuu onnettomuus, jonka seurauksena Anni ja Teemu altistuvat mystiselle aineelle. Kaksoset ja heidän ystävänsä Carmen ja Oleg ovat juuri päässeet kesälomalle ja nelikko joutuu heti ongelmiin. Kaksosten vanhemmat kertovat lapsilleen järkyttävän uutisen.
fi
09:20 πμ
Kaksosenergiaa
Anni ja Teemu ovat murtuneita vanhempiensa erosta. Kaksosille alkaa valjeta altistumisen seuraukset. Isän uuden naisystävän tapaaminen ja perinteiset juhannustaiat herättävät lapsissa hämmentäviä tunteita.
fi
09:38 πμ
Kaksosenergiaa
Kaksoset yrittävät hallita voimiaan harjoittelemalla. Heitä harmittaa isän suhde Kastehelmeen, joten he yrittävät erottaa kyyhkyläiset yliluonnollisten kykyjen avulla. Öinen reissu BMX-radalle päättyy tragediaan.
fi
09:57 πμ
Kaksosenergiaa
Teemu ja Anni joutuvat arestiin. He kertovat supervoimista ystävilleen ja pohtivat kyvyille eri käyttötarkoituksia. Teemu keksii, miten voimat voisivat auttaa kaksosia perhekriisin ratkomisessa.
fi
10:14 πμ
Kaksosenergiaa
Oleg ja Carmen ovat suuttuneita Annille ja Teemulle heidän tunteettomuudestaan. Anni pääsee äidin työpaikalle, jossa äiti kertoo hänen kolmannesta lapsestaan, joka ei ole ihminen. Kaksoset kuulevat äidin perintötalon kohtalosta.
fi
10:30 πμ
Kaksosenergiaa
Kiinteistönvälittäjä tulee arvioimaan perintötaloa ja äitiä ärsyttää kaksosten huono asenne. Anni paljastaa, että hänellä on lisää vaarallista ainetta piilossa. Kalajoki kutsuu kaksosia, isää ja Kastehelmeä, mutta matkalla tapahtuu jotain järkyttävää.
fi
10:46 πμ
Kaksosenergiaa
Kaksoset kuulevat sairaalassa mullistavia uutisia Kastehelmestä. Anni ja Teemu yrittävät näyttää miten supervoimia voi hyödyntää. Yhdessä ystäviensä kanssa he alkavat myös suunnittelemaan murtoa tehtaalle.
fi
11:02 πμ
Kaksosenergiaa
8/8. Ystävykset murtautuvat laboratorioon ja tilanne päätyy takaa-ajoon. Lasten yliluonnollinen voima paljastuu vanhemmille. Paljussa kaksoset, äiti ja isä kertovat totuuksia ihmissuhteista.
fi
11:20 πμ
Naalin paluu
Naalin paluu on Kimmo Ohtosen käsikirjoittama ja ohjaama dokumenttielokuva, joka seuraa kahden vuoden ajan äärimmäisen uhanalaisen naalin paluuyritystä Suomen luontoon pesiväksi lajiksi, sekä ihmisiä, jotka yrittävät pelastaa lajin. Kimmo Ohtosen väsymätön uurastus lopulta palkitaan, kun hän onnistuu taltioimaan Suomessa ensimmäistä kertaa miltei 30 vuoteen pesineen naaliperheen matkan romanssin syttymisestä poikasten kasvattamiseen.
fi
12:13 μμ
Poika ja ilves
Villieläin ystävänä, erämaa piilopaikkana, edessä suuri seikkailu! Tomi muuttaa isänsä kanssa etelästä Lappiin, lähelle eläinpuistoa. Isä on eläintutkija, joka koittaa sopeuttaa ilvestä erämaahan.
fi
01:50 μμ
Pikku Kakkonen
Nalle ja Leikki-Heikki kutsuvat kaikki leikkimään pääsiäistä.
fi
01:51 μμ
Pikku Kakkonen: Musiikkivideot
Pikku Kakkosen Susannan laulu keväälle, valolle, hiirenkorville ja pajunkissoille. Menossa mukana myös Tuomo ja Jaakko.
fi
01:53 μμ
Arvaa kuinka paljon sinua rakastan
On kevät, ja niityllä on tapahtunut kummia. Pikku Pupun ja Pikku Hiiren tutut leikkipaikat tuntuvat pienemmiltä ja matalammilta talven jälkeen.
fi
02:04 μμ
Pikku Kakkonen
Susanna ja Ville auttavat Iinaa pääsiäisrunossa.
fi
02:06 μμ
Tiketi Tok
On aika lomailla! Kaikki lähtevät lomalle merenrantaan. Lepatti ja Puhkuli jäävät rannalle, kun Raksunen vie muut purjehdusretkelle, mutta kun myrsky yllättää laivan, koko joukko ajautuu autiolle saarelle.
fi
02:29 μμ
Pikku Kakkonen
Susanna ja Ville leikkivät pääsiäismunan piilotusta.
fi
02:30 μμ
Kaapo
Kaapo lähtee mummin ja ukin kyydissä kesämökille uimaan. Siellä tutustutaan melkoiseen sukellusmestariin.
fi
03:12 μμ
Pikku Kakkosen posti
Iina, Susanna ja Ville esittelevät pääsiäisaiheista postia.
fi
03:15 μμ
Petteri Kaniini
Ankkarouva pyöräyttää kevään ensimmäisen munan ja koko metsä valmistautuu kevätkarkeloon. Kesken kaiken muna katoaa. Saako Petteri varkaan kiinni, vai vetääkö röyhkeä rotta Samuli Viiksinen pidemmän korren?
fi
03:38 μμ
Pikku Kakkonen
Ville esittelee Tuomolle lauluyllätyksen.
fi
03:40 μμ
Ryhmä Hau
Jännälahdessa käydään suuret kilpa-ajot. Mestarikuski Ralli on ennakkosuosikki, mutta Hanttisen häijy pikkuserkku heittää kapuloita rattaisiin. Samppa joutuu tuuraamaan sankariaan.
fi
04:22 μμ
Leikitään Pikku Kakkosta
Tervetuloa leikkimään pääsiäistä Pikku Kakkosen kanssa. Leikitään Pikku Kakkosta -kesäkonserteista tuttu Leikkikontti on nyt parkkeerattu studiolle, jossa Leikkiorkesteri yhdessä Nallen, Leikki-Heikin, Susannan ja Iinan kanssa luovat iloisen pääsiäistunnelman ja kutsuvat kaikki mukaan laulamaan ja leikkimään.
fi
04:57 μμ
Elokuvan hetki
Kirjailija Hannele Lampela kertoo, mistä Prinsessa Pikkiriikki sai alkunsa ja millaisia arvoja tarina edustaa. Elokuvan ohjaajan, teatteriohjaaja Lauri Maijalan mielestä Prinsessa Pikkiriikin tarinan kertominen elokuvana on tärkeää, erityisesti tässä ajassa.
fi
05:00 μμ
Tarinoita tuntureilta
Kuukkeli, Metsä-Lapin vilkas ja utelias lintu, tulee toivottamaan niin paikallisen kuin turistinkin tervetulleeksi nuotiopaikalle.
fi
05:04 μμ
Tarinoita tuntureilta
Vaikka kalenterissa kevät alkaa maaliskuun alussa, Lapissa on silloin vielä kevättalvi, päivät ovat jo pitkiä mutta lunta on paksulti tuntureiden yllä.
fi
05:10 μμ
Taivaan tulet
Perinneruokakilpailu kokoaa kylän torillle. Jetsu yllättää kirkkoyleisön. Huumejuttu selviää venäläisten avulla. Syntymä ja kuolema kohtaavat.
fi
06:00 μμ
Sohvaperunat
Sohvaperunat tempaistaan mukaan Suureen Seikkailuun, missä kotisohvat eivät vaikene edes hetkeksi. Sohvikset hyppäävät myös keskelle Kolmiodraamaa ja Lähiöbotox-bändin mukana African Metal Tourille. 
fi
06:50 μμ
Siskonpeti
Jaksossa jätetään parhaalla mahdollisella tavalla ja päästään erosta huonosti toipuneen matkaoppaan kierrokselle.
fi
07:12 μμ
Siskonpeti
Puhetta Jeesuksesta ja talousosaston kuumista miehistä.
fi
07:35 μμ
Kummeli
Pikaraportti Mauno Ahonen veturihalli, Esko Mörkö, Aas Weckström, Juhlijat Heikki ja Olli, Martti Mielikäinen, Paras A-ryhmä ja paljon muuta älämölöä.
fi
08:01 μμ
Helene
Helene Schjerfbeck elää 1915 unohdettuna mutta taiteelleen intohimoisesti omistautuneena. Kaikki muuttuu kun taidekauppias haluaa järjestää hänelle suuren yksityisnäyttelyn - ja Helene kohtaa ihailijansa Einar Reuterin. N: Laura Birn, Johannes Holopainen, Pirkko Saisio, Krista Kosonen. O: Antti J. Jokinen. Suomi 2020. Kuvailutulkkausmahdollisuus tv-lähetyksessä.
fi
10:00 μμ
Lunastajat
Kaksi kultin jäsentä tekee käännytystyötä ovelta ovelle mutta joutuvat sattumalta keskelle liveroolipelaajien illanviettoa. Itsehillintä pettää, eivätkä asiat etene suunnitellusti. Nuoret käännyttäjät yrittävät pelata mukana, piilotella ruumista ja selvitä illasta jäämättä kiinni. Päärooleissa: Roope Salminen ja Eino Heiskanen. Ohjaajat: Miro Laiho & Niko Kelkka. Tuotanto: Time Films. (Suomi 2022) Kuvailutulkattu. Keskustele chatissä tekijöiden kanssa 4.1. klo 21.30 alkaen!
fi

Οδηγός TV - Κυριακή, 31/03/2024

05:50 πμ
Pikku Kakkonen
31.03.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52 πμ
Nappulat
Tänään aukeaa Pipunan luukku, ja yllätykseksi saadaan värikynät! Leikkien lisäksi kuullaan Elefanttimarssi, nähdään, kuinka Selma tekee hedelmäsalaattia, ratkaistaan tehtävä, ihaillaan kääpiövuohia, ja miten Adam taiteilee junakuvan palikoilla painaen. Laululeikkinä Huugi-guugi.
fi
06:06 πμ
Fantti ja työkoneet
Tutki Fantin kanssa, mitä konttikurottaja tekee.
fi
06:15 πμ
Tilkkupeiton tarinoita
Tilkkupeiton eläimet odottavat malttamattomina Tipun kuoriutumista.
fi
06:19 πμ
Pikku Kakkosen talo
Kokeillaan jakolaskua Jyrkin ja Neposen kanssa torikojulla.
fi
06:23 πμ
Killen kimppakyyti
Leopold johtaa pingviiniryhmää partiolaisten katselmukseen, kun vaunun matkustajat alkavat saada kummia kutitusoireita yksi toisensa jälkeen.
fi
06:34 πμ
Vilja hoitaa
Junon murtunut jalka on parantunut, joten kipsi voidaan ottaa pois. Juno on kuitenkin ajanvarauslistan lopussa, eikä millään jaksaisi odottaa omaa vuoroaan.
fi
06:46 πμ
Rikke
Koirilla ei ole riittävästi rahaa kakkuun. Rikke saa ajatuksen: he auttavat mummia ja pyytävät rahaa siitä! Onneksi mummin työt johtavat maistuvaan lopputulokseen...
fi
06:51 πμ
Nukketeatteri Sampon lauluja
Nukketeatteri Sampo esittää pääsiäislaulun Pääsiäisaamuna.
fi
06:53 πμ
Oktonautit
Kausi 3. Hirmumyrsky tuhoaa pienen riutan, jonka asukkaat joutuvat vaaraan.
fi
07:05 πμ
HYRRÄ: Tanssivideot
Esitt. Maija Sariola, Osmo Ikonen, säv&sov. Jyri Sariola, san. Kaisa Happonen, koreografi Riikka Korpi
fi
07:07 πμ
Ryhmä Hau
Kausi 7. Pennut pelastavat rakettirullailijan. Marketta saa vahingossa Rampan rakettirullaluistimet. / Pennut pelastavat Rikun lahjan. Rikun lahja hukkuu viidakon kätköihin.
fi
07:29 πμ
Pikku Kakkosen iso peli
Haasteissa ryömitään makuupusseissa, tanssitaan tunnareiden tahtiin ja ajetaan donitseilla. Lasten kanssa pelaavat Saara ja Lassi. Kisan juontavat Jari ja Dj Jekku Ykkönen.
fi
07:56 πμ
Pikku Kakkosen iso peli
Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:57 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:58 πμ
Pikku Kakkonen
31.03.2024 08:58.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:59 πμ
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
08:00 πμ
Näin meillä
Lindan jenkkifutisjoukkueella ei mene hyvin, joten Liisa pestautuu heidän analytiikkavalmentajakseen. Numerot ja matematiikka auttavat pelikuvioiden laatimisessa, mutta vain tiettyyn pisteeseen asti.
fi
08:12 πμ
Ellun kamut
Anja soittaa hädissään. Kilpikonnien omistajat ovat postittaneet Reijon kilven häälahjana, koska luulivat sen olevan maljakko.
fi
08:23 πμ
Supersisarukset
Totin ja Sannin äidin tärkeät cowboysaappaat varastetaan salaperäisesti, ja sisarukset joutuvat turvautumaan ainoaan silminnäkijään - huonekasviin!
fi
08:35 πμ
Ninjalinja
Papukaija varastaa kipparin onnenhatun. Kapteenihattutilaus vie ninjat risteilyalukselle, ja harhauttaa Konpekin lomatunnelmiin.
fi
08:46 πμ
Tipu Touhukas
Tipu, Kotko ja Tirppa maailmalla.
fi
08:47 πμ
Emman DIY-studio
Emma on saanut DIY-studioon vieraaksi Aaronin. Kaksikko tuunaa puhelimen kuoret eikä sotkulta vältytä tälläkään kertaa. Aaron epäilee omia askartelutaitojaan, mutta lopputuloksena on upeat uniikit kuoret, jollaisia ei muilla ole.
fi
08:52 πμ
Seuraajat päättää biisin
Mitä koulun discossa tapahtuu? Elon ja Viivin esittämä biisi kokoaa yhteen seuraajien parhaat disco-muistot. Vastausten perusteella discossa on jännittävintä kisoihin osallistuminen, odottaa pyytääkö joku tanssimaan ja muut tanssijat. Huomaako ihastus?
fi
08:55 πμ
Haju-uutiset
Erikoishajutoimittaja Teea Torttu haastattelee puhuvaa mikrobia ja sukeltaa syvälle hajujen maailmaan.
fi
09:00 πμ
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen muuttaa Hämeenperältä kaupunkiin, oppii puhumaan käsillään ja tutustuu järjestyspoliisin työhön.
fi
09:31 πμ
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen solmii ystävyys-, yhteistyö- ja avunantosopimuksen sosiaalivirkailija Ailin ja tämän 40 orvon kanan kanssa.
fi
10:01 πμ
Reinikainen
Selvitellessään sunnuntaiaamuista katutappelua joutuvat Reinikainen ja konstaapeli Ek ratkomaan erään toimitusjohtajan kadonneiden tekohampaiden arvoitusta.
fi
10:33 πμ
Reinikainen
Reinikainen hajottaa opiskelijoiden mielenosoituksen, jonka jälkiseurauksena koirapartioon siirtynyt konstaapeli Ek saa sielunvamman.
fi
11:02 πμ
Reinikainen
Reinikainen ja Jänkälä törmäävät yövuorossa klassiseen musiikkiin ja kaneihin erikoistuneeseen murtovarkaaseen. Reinikainen selvittää sotkun ja oppii uuden laulun.
fi
11:27 πμ
Reinikainen
Keskellä kesähellettä kaupungille hirvijahtiin hälytetyt poliisit joutuvat jutun vuoksi puhumaan saksaa sekä vierailemaan teurastamossa ja mielisairaalassa.
fi
11:55 πμ
Reinikainen
Konstaapeli Reinikainen vie puistosta löytämänsä juopuneen varusmiehen kotiinsa selviämään. Juttu on viedä häneltä sekä yöunet että mielenrauhan.
fi
12:19 μμ
Reinikainen
Sähkökatkos aiheuttaa sekaannusta poliisilaitoksella. Reinikainen juuttuu hissiin tunnetun tv-tähden kanssa ja ylikomisario Rautakallio yrittää alaisineen ulos pimeästä saunasta.
fi
12:50 μμ
Reinikainen
Reinikainen viettää vapaapäivää Ailin ja konstaapeli Hautamäen kanssa. Mitä muuta mökillä voi tehdä kuin listiä hyttysiä, saunoa tai paistella makkaraa. Näppärä konstaapelimme kyllä keksii.
fi
01:20 μμ
Reinikainen
Haaparannassa sattunut onnettomuus herättää poliisilaitoksella hämminkiä. Kumpi on soveliaampi kertomaan tapauksesta omaisille - Ek vai Reinikainen?
fi
01:51 μμ
Reinikainen
Missä viettää Reinikainen aamuhetket yövuorojen jälkeen? Kuinka hyvin Keke Rosberg tunnetaan maailmalla? Löytääkö Aili uuden olkapään? Kaikkeen on vastaus.
fi
02:25 μμ
Reinikainen
Vanhuksetko muka väsyneitä? Eräs herttainen vanha nainen pistää Reinikaisen, Hämeenperän poliisin, Mäyräsen ja vanhainkodin päiväjärjestyksen sekaisin.
fi
02:55 μμ
Reinikainen
Reinikainen saa panna parastaan puhuttaessaan huvilaan linnoittautuneen murtovarkaan panttivankeineen ulos. "Rauhanneuvottelujen" lopputulos on yllätys kaikille.
fi
03:27 μμ
Reinikainen
Reinikainen saa panna parastaan puhuttaessaan huvilaan linnoittautuneen murtovarkaan panttivankeineen ulos. "Rauhanneuvottelujen" lopputulos on yllätys kaikille.
fi
03:57 μμ
Reinikainen
Vappu, suomalainen kevätkarnevaali on poliisin tiloissa tuiki toisenlainen kuin kadulla, toreilla ja kapakoissa. Tai oli ennen Reinikaisen taloon tuloa.
fi
04:27 μμ
Maamerkkien uusi elämä
Hylätty paloasema Belgiassa saa vaikuttavan lisäosan. Singaporessa pelastetaan ränsistynyt varasto. Yhdysvalloissa tutkijat ja insinöörit uudistavat kultakaivoksen laboratorioksi.
fi
05:12 μμ
Kohteessa
Jonathan palaa Intiaan ja tutustuu Kolkatassa paikallisten myyttien rikkaaseen symboliikkaan. Hän käy Intian viimeisessä chinatownissa ja kulkee raiteita ja jokia pitkin tutustumassa mogulivaltakunnan historiaan.
fi
05:56 μμ
Pohjoisen eläinlääkärit
5/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
06:17 μμ
Pohjoisen eläinlääkärit
6/10. Sarjan uusissa jaksoissa seurataan eläinlääkärien työtä Manitobassa, Kanadassa, jossa he pelastavat loukkaantuneita ja sairastuneita villieläimiä.
fi
06:40 μμ
Stacey Dooley: Stalkkerin vainoamat
Kausi 1, 2/2. Stacey tutkii pitkäaikaista sekä tuntemattomien ihmisten vainoamista. Pakkomielteinen fani on vainonnut 21-vuotiasta Abbya jo pitkään. Hän jatkaa toimiaan vankilatuomion jälkeenkin. Poliisi pidättää miehen, joka stalkkaa työkavereitaan netin kautta. Tom on vainoaja, joka on yrittänyt hoitaa ongelmaansa 2 vuoden terapiajaksolla. Jaksosta on julkaistu uusi versio 12.10.2022.
fi
07:30 μμ
Josephine Skriver, influensserin elämä
1/4. Josephine Skriver on tanskalainen huippumalli, LBGT+ -aktivisti, yrittäjä ja ennen kaikkea influensseri, somevaikuttaja. Hänellä on yli 8 miljoonaa seuraajaa Instagramissa ja hän tekee kansainvälistä uraa Los Angelesissa. Kilpailu alalla on kivenkovaa, miten Josephine Skriver pysyy pinnalla?
fi
08:00 μμ
Unelmien pelikirja
Eräänä päivänä Pat tulee tavallista aikaisemmin töistä kotiin ja yllättää vaimonsa suihkusta toisen miehen kanssa. Pat passitetaan pakkohoitoon, josta vapauduttuaan hän muuttaa vanhempiensa luo.
fi
10:00 μμ
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Jari Tervo ja Jani Halme jatkavat odysseiaansa tosisuomalaisuuden sanallistamiseen pohtimalla, mitä meistä muualla maailmassa ajatellaan. Suomalaisen itsetunto vahvistuu, kun ulkomaalainen tuntee nimeltä sankareitamme ja tietää tuhansien järvien maan. Mitä meistä oikeasti tiedetään?
fi
10:30 μμ
Trauma
Veli-Pekka Joki-Erkkilän 17-vuotias tytär, Laura, löytyi ex- poikaystävänsä asunnosta surmattuna. Tiedon saatuaan isä huusi ääneen ulos omaa tuskaansa. Mikä saa hänen huutonsa lopulta lakkaamaan?
fi