Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Οδηγός TV - Τρίτη, 02/04/2024

05:50 πμ
Pikku Kakkonen
02.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:53 πμ
Hei Taavi
Oravat löytävät aarrekartan Taavin suuren, säihkyvän rubiinin sisältä. Oikea kohta on merkattu ruksilla! Pystyvätkö he löytämään aarteen, kun matkan varrella on niin monia esteitä?
fi
06:00 πμ
Tulipop
Ystävykset tutustuvat uusiin otuksiin, hillohilaajiin. Saavatko he vietyä otukset turvaan luolaan?
fi
06:07 πμ
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tutustutaan Jaakon kanssa T-kirjaimeen.
fi
06:09 πμ
Nelli ja Noora
Nellin ja Nooran leikkiessä tuuli tuo tullessaan inhottavan hajun. Tytöt miettivät ratkaisua pulmaan.
fi
06:16 πμ
Onni-siili
Onnin ystävät ovat kaikki hyviä jossakin. Onni tulee surulliseksi, koska hän ei tunne olevansa missään hyvä.
fi
06:23 πμ
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna ja Heikki etsivät kaikille sukille parit.
fi
06:25 πμ
Pippa ja Popi
Pippa ja Popi leikkivät avaruustutkijoita. Pippa näkee linnunmunia ja jää odottamaan kuoriutumista. Popi haluaisi jatkaa leikkiä. Nokkelasti ystävykset yhdistävät mielitekonsa.
fi
06:32 πμ
Kiri ja Lolo
Kausi 2. Talvaanin mahtavat korvat saavat luonnon äänet soimaan erityisen kauniisti.
fi
06:37 πμ
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Miguel ja Nalle leikkivät Seuraa Nallea! -leikkiä.
fi
06:39 πμ
Puu Fu Tom
Tikku heittää vahingossa siekkonsa kanjoniin, jossa tarinoiden mukaan asuu pelottava hirviöhämähäkki Rimpula Synkistö.
fi
07:01 πμ
Askarrellaan
Vilja askartelee Nillan suunnitteleman veneen. Askarteluohjeet löytyvät yle.fi/lapset -sivustolta.
fi
07:06 πμ
Mimosa ja Lennu
Kaarlo-luurangon paras ystävä Delfiinos on kadonnut, ja koko Luurankosaari on murheen murtama. Mimosa ja Lennu lähtevät etsimään kaunista vaaleanpunaista delfiiniä.
fi
07:18 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:20 πμ
Pikku Kakkonen
02.04.2024 08:20.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:21 πμ
Siivekkäät
Puunlatvassa nököttää televisio, joka syytää ilmoille mainoksia. Siivekkäät intoutuvat hankkimaan kaikki ihanat tavarat. Kestääkö puun kantokyky?
fi
07:25 πμ
Dronettajat
Tämänkertainen dronekisa käydään saalistajien ja saaliiden välillä. Kummankin joukkueen menestys riippuu siitä, kuinka hyvin yhteistyö sujuu. Vai sujuuko se?
fi
07:50 πμ
Jumppahetki
Tiistaisin Jumppahetkessä vetreytetään selkää ja hartioita.
fi
08:00 πμ
Strömsö
Tänään otetaan pienen asunnon vähistä neliöistä kaikki irti. Jim nikkaroi seinälle nostettavan sängyn, ja Lee tekee rahin, jossa voi säilyttää kaikenlaista. Ella todistaa, että alkoholiton juoma voi olla sekä juhlavaa että hyvää.
fi
08:30 πμ
Unelmakoti Sisiliassa
Palermossa Bill ja Marie ihastuvat katutaiteilija Tutto e Nienten töihin ja toivovat tämän koristavan myös heidän talonsa ainutlaatuisella maalauksella. Illalla kieltenopettaja Benedetta käy antamassa Billille ja Marialle parhaat vinkkinsä Sisilian "kansallisruoan" valmistamiseen puutarhan ulkoilmakeittiössä, Italian taivaan alla.
fi
09:00 πμ
Piilotetut kyvyt
Tanskalaissarjassa seurataan autismin kirjon henkilöitä, joilla on usein jokin erityinen kyky. Autismin kirjolla oleva voi oppia vieraan kielen lyhyessä ajassa tai hänellä voi olla valokuvamuisti. Louise yrittää saada pysyvän työn. Hän on ratkaissut kahden vuoden työtehtävät kolmessa kuukaudessa, mutta sosiaaliset tilanteet ovat hänelle haastavia. Nina on taitava piirtäjä, mutta onnistuuko hän tapaamaan kuuluisan laulajan Adelen ja hankkimaan nimikirjoituksen muotokuvaan? Tuotanto: DR, 2017.
fi
09:45 πμ
Unelma Lapista
Dokumenttisarja elämänmuutoksesta
fi
10:10 πμ
Tarinoita tuntureilta
Teno sivujokineen on maailman monimuotoisin lohijoki, johon suuret, jopa yli 30 kiloiset lohet nousevat kutemaan.
fi
10:15 πμ
Riistametsällä
Mufloni. Jørgen ja Nikolaj lähtevät pienelle tuulenpieksämälle saarelle metsästämään villilampaita. Kumpikaan ei ole aiemmin syönyt muflonia, joten kuinkahan käy?
fi
10:45 πμ
Erämaan armoilla
Norjalainen Lars Monsen jatkaa seikkailujaan lumen ja jään keskellä. Vietettyään kaksi viikkoa tunturissa Monsenin retkikunta suuntaa jälleen etsimään parhaita pilkkipaikkoja. Retkeläiset toivovat myös parempia säitä. Osa 2/2. (Monsen, Monsen og Mattis, T: NRK, 2021)
fi
11:25 πμ
Kuukkeli, metsän emäntä
Kuukkeli on erämaan lintu johon liittyy monia tarinoita ja uskomuksia. Sen ja luonnossa vaeltavan ihmisen välillä vallitsee erikoinen luottamus ja ystävyys. O: Jenny Nyroos.
fi
11:50 πμ
Tarinoita metsästä
14/20. Metsän valtias, tuttu suurnisäkkäämme. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy.
fi
11:55 πμ
Tanskalainen maajussi
Jatkuvat sateet ovat viivästyttäneet auringonkukkien siementen sadonkorjuuta, ja lopuksi käy ilmi, että herkut ovatkin jo menneet parempiin suihin. Pellavan sadonkorjuun kanssa on parempi onni, ja nokkosten seasta löytyy lautasaura.
fi
12:25 μμ
SuomiLOVE
Huikea Agents saa illan yllätykseen riveihinsä Dannyn. Estradeina musiikkiesityksille toimivat mm. katto, nyrkkeilykehä ja joogasali. Iloa iltaan tuovat myös Eva + Manu, Club For Five ja LOVEband.
fi
01:25 μμ
Søren Vesterin puutarha
Søren Vester on ryhtynyt työhön toteuttaakseen pitkäaikaiset suunnitelmansa unelmien puutarhasta. Søren ei halua tyytyä minkäänlaisiin tavanomaisiin ratkaisuihin. Hän haluaa rakentaa puutarhaan erilaisia oleskelutiloja sekä leikitellä rakenteilla ja muodoilla. Mukaan on saatava innostunut maisema-arkkitehti ja asiantuntija, joka rakastaa erilaisia nurmikkokasveja. Tanskalainen puutarhasarja, osa 2/12, T: DR, 2021
fi
01:55 μμ
Luontoretkellä
Lasten retkeilykerhon vetäjä Laila Todnem Stavangerista lähtee patikoimaan Viglesdaleniin, ja teemana on tietenkin lasten patikkaretket.
fi
02:10 μμ
Sohvaperunat
Sohvaperunat tempaistaan mukaan Suureen Seikkailuun, missä kotisohvat eivät vaikene edes hetkeksi. Sohvikset hyppäävät myös keskelle Kolmiodraamaa ja Lähiöbotox-bändin mukana African Metal Tourille. 
fi
03:00 μμ
Punkaharjun pojat
2/10. Punkaharjulla unelmoidaan isosti. Ex-hiihtopummit Janne ja Kaitsu kuvaavat jo leffan teaseria. Vaikka ryhmää vaivaa pieni jännitys, on tie auki kohti unelmia. Miten kestää ystävyys, kun dream life on pelkkää työtä?
fi
03:30 μμ
Yliopistollinen eläinsairaala
kerroksen ikkunasta asfaltille pudonneen Minni-kissan tila on hengenvaarallinen. Päivystykseen saapuu myös oksenteleva koira Poldi ja reviiriään tappeluissa puolustanut Aapo-kissa, jonka taisteluarvet ovat tulehtuneet.
fi
04:00 μμ
Pikku Kakkonen
Tiistai 2.4.2024. Katsellaan Iinan kanssa Momolu ja ystävät, Tie tähtiin, Isot koneet, Kettu ja Jänö, Älbin ja Pälvikki ja Petteri Kaniini.
fi
05:00 μμ
SuomiLOVE
Aikakone käynnistää bileet megahitillään ja Sonata Arctica saa aikaan kylmät väreet! Lisäksi tunnelman kattoon nostavat mm. Freeman ja Lauri Tähkä sekä pienet musafanit yllättävä Hevisaurus.
fi
06:00 μμ
Siskonpeti
Siskonpedin naiset yökylässä Pekka Strangin luona ja fantasioiden paljastusta. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan.
fi
06:25 μμ
Kummeli
TV-johtaja, Satu ja Tuija, Virsikirjan lisälehdillä, Ponsan harrastajat, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka ja paljon muuta älämölöä.
fi
06:56 μμ
Siskonpeti
Nelikymppisilläkin on vielä unelmia.
fi
07:00 μμ
Maailman kauneimmat rautatiematkat
Minuetto-juna aloittaa matkan Sisilian kaakkoiskulman Comisosta pohjoiseen Etnavuoren luo. Reitille osuu muun muassa Ragusa, Modica ja Syrakusa. Joonianmeren rantaa hipoen reissataan Cataniaan, ja lopuksi tehdään retki tulivuoren huipulle.
fi
07:45 μμ
YleX Otto
Uusia sovituksia JVG:n hittibiiseistä
fi
08:00 μμ
70 on vain numero
Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta "koko kansan rakastamana" artistina hän ei päästä ketään lähelleen. Seija tosin tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin ja rakastuu...
fi
09:40 μμ
Rikostutkijat
Kausi 2, 2/4. Nuoren kodittoman Danielin murhatutkimus jatkuu. Kuulusteluissa selviää, että paikalla olleella miehellä on tapauksesta lisää tietoa. Toisaalla, Boltonissa, paikallinen mies on kadonnut. Tutkijat jäljittävät miehen viimeisimpiä liikkeitä puhelimen paikannustietojen avulla.
fi
10:40 μμ
Play Rape
"Sano vaan, jos tuntuu pahalta". Ammatissaan kunnianhimoinen nuori näyttelijä valmistautuu raiskauskohtaukseen. N: Julia Lappalainen. K+O: Anna Paavilainen.
fi

Οδηγός TV - Τετάρτη, 03/04/2024

05:50 πμ
Pikku Kakkonen
03.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:53 πμ
Martta puhuu
Martta menee kouluun. Rouva Koski tarvitsee itselleen sijaisopettajan. Sijaisopettajaksi päätyy Martta. / Tero ja tuomion lamppu. Koulussa opiskellaan keksijöistä ja keksinnöistä. Tero on haluton aloittamaan tehtävää.
fi
06:16 πμ
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko on taas tärkeän tiedon äärellä.
fi
06:17 πμ
Tilkkupeiton tarinoita
Kummituseläin ei saa unta, ja lähtee etsimään ystävää, joka voisi laulaa tuutulaulun.
fi
06:21 πμ
Ella, Oskari ja Huu
Oskari haluaa leikkiä sankariaan Kapteeni Superviittaa. Ella lennättäisi mieluusti leijaa - ellei supersankari vähän väliä puuttuisi peliin.
fi
06:32 πμ
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna ja Alli leikkivät eläinleikkiä.
fi
06:34 πμ
Pablo
Mauno kuulee radiosta hauskankuuloisen mainoksen. Mitä varten sanoja on? Voiko niitä sanoa huvikseen
fi
06:46 πμ
Tipo
Tipotiimi maalaa päämajaa. Välkky ja Panu tahtovat kuunnella musiikkia, jotta työ sujuisi mukavammin. Koska kumpikin tahtoo kuunnella omaa musiikkiaan, täytyy sopia vuoroista.
fi
06:53 πμ
Mitä ihmettä?
Ajattelenko minä jatkuvasti?
fi
06:58 πμ
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Piipittäjät. Neponen arvuuttelee, mikä on aamun eläin.
fi
07:01 πμ
Auvo Raitanen
Sepi soittaa Auvon hätiin rikkoutuneen ikkunan vuoksi. Vahingon syyksi paljastuu Manun ja opossumien raju palloleikki, murskapallo. Auvo ottaa joukkion mukaansa keksimään uusia leikkivaihtoehtoja.
fi
07:12 πμ
Dinofarmi
Tiensuut ovat saaneet vihiä, että Dinofarmin alla sijaitsisi salainen smaragdikaivos. Dinoremmi yrittää estää heitä kaivamasta kuoppia ympäri farmia, mutta olisiko smaragdihuhussa sittenkin perää?
fi
07:24 πμ
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:26 πμ
Pikku Kakkonen
03.04.2024 08:26.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:28 πμ
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:29 πμ
Pok ja Mok
Mokin perhe lähtee elokuviin, mutta elokuvan valinta aiheuttaa erimielisyyttä. Asia päätetään ratkaista kilpailulla.
fi
07:36 πμ
Näin meillä
Lola rikkoo vahingossa Lotan rakkaan vatsastapuhumisnuken ja joutuu sitten sen tuuraajaksi.
fi
07:50 πμ
Jumppahetki
Keskiviikkoisin Jumppahetkessä keskitytään kehonhallinnan vahvistamiseen.
fi
08:00 πμ
Strömsö
Kootut suosikit. Paul antaa kesäksi grillivinkkejä ja valmistaa kunnon T-luupihvin. Jimiin iskee autonostalgia, joten hän tekee puusta tuoksukuusia. Camilla koristelee jakkaroita mosaiikilla.
fi
08:30 πμ
Unelmakoti Sisiliassa
Sisilian kesä alkaa kallistua kohti loppuaan. Pernilla Månsson Coltin on aika tulla Palazzo Cirilloon katsomaan, miten Billin ja Marien kuluneen vuoden projektit ovat onnistuneet. Talon pohjakerroksen eteishalli ja yksiö saadaan valmiiksi, ja lopultakin myös viinikellari voidaan sisustaa! Vaan mahtuuko paikalliselta sepältä tilattu viinikaappi sinne?
fi
09:00 πμ
Piilotetut kyvyt
Tanskalaissarjassa seurataan autismin kirjon henkilöitä. Pomo on kutsunut Louisen keskustelemaan, ja lopputulos on molemmille yllätys. Trine rentoutuu kokoamalla palapelejä ja haastaa myös professori Troels Kjærin kokoamaan palapelin tietyssä ajassa. Kumpi voittaa? Entinen atomifyysikko Niels Jørgen Kjær tapasi työssään ihmisiä, joilla on maailman terävimmät aivot, ja monet heistä kuuluvat autismin kirjoon.
fi
09:45 πμ
Unelma Lapista
Dokumenttisarja elämänmuutoksesta
fi
10:15 πμ
Riistametsällä
Isokauris. Jørgen ja Nikolaj lähtevät pohjoisjyllantilaiselle metsästystilalle. Tarkoituksena on kaataa isokauris ja valmistaa siitä maukasta ruokaa. Nikolaj odottaa saalista jo vesi kielellä.
fi
10:45 πμ
Erämaan armoilla
Lars Monsen lähtee jälleen uusiin seikkailuihin erämaahan. Mikkel Nivan kanssa Monsen suuntaa lumisille tuntureille. Onko edessä kaikkien aikojen kovin reissu? Osa 1/6. (Med Monsen på villspor, T: NRK, 2022).
fi
11:46 πμ
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
11:50 πμ
Tanskalainen maajussi
Luvassa on syysmyrskyä, joten rakennustelineet pitää kiinnittää ja ankkuroida lujemmin. Kiinankaalit sidotaan tiiviiksi keräksi niinellä, ja sitten Frank haluaa kokeilla papavin kasvatusta. Vanha lämpölasi-ikkuna saa uuden elämän. (Huomio! Ennen vuotta 1977 valmistetut lämpölasi-ikkunat voivat sisältää PCB:tä, eikä niitä tule uusiokäyttää.)
fi
12:20 μμ
SuomiLOVE
Aikakone käynnistää bileet megahitillään ja Sonata Arctica saa aikaan kylmät väreet! Lisäksi tunnelman kattoon nostavat mm. Freeman ja Lauri Tähkä sekä pienet musafanit yllättävä Hevisaurus.
fi
01:20 μμ
Søren Vesterin puutarha
Puutarhaa uudistaessaan Søren Vester heittäytyy myös grillauksen maailmaan. Hän saa neuvoja grilliruokiin erikoistuneelta keittokirjailijalta. Seppä osaa tehdä Sørenin pahvimallin perusteella jykevän ulkokeittiön raudasta. Aika kuluu, luonto muuttuu ja puutarhassa alkaa näyttää erilaiselta. Tanskalainen puutarhasarja, osa 3/12, T:DR, 2021
fi
01:50 μμ
Luontoretkellä
Norjalaiset liikkuvat mielellään luonnossa. Kaupunkien ympäristöissäkin on runsaasti nähtävää. Tänään tutustutaan Tromssan maisemiin.
fi
02:05 μμ
Siskonpeti
Syödään munkkeja masennukseen ja rakastetaan ehjäksi.
fi
02:30 μμ
Kummeli
TV-johtaja, Satu ja Tuija, Virsikirjan lisälehdillä, Ponsan harrastajat, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka ja paljon muuta älämölöä.
fi
03:00 μμ
Punkaharjun pojat
3/10. Biisonimafia on koetuksella, kun rahaa tuotantoon ei vielä ole ja kuvauksiin valmistaudutaan jo täysillä. Tietysti mukaan mahtuu yksi autonrämä. Elokuvasäätiön päätöksiä odotellessa Janne ottaa vähän etäisyyttä.
fi
03:30 μμ
Yliopistollinen eläinsairaala
Nuori koiranpentu Sona on vakavasti sairas, ja omistaja on vaikean päätöksen edessä. Hebe-kissan jatkuvalle yskälle koetetaan löytää syytä ja maalaiskoira-Riku tuodaan tutkimuksiin pitkittyneiden iho-oireiden takia.
fi
04:00 μμ
Pikku Kakkonen
Keskiviikko 3.4.2024. Katsellaan Aapelin ja Alman kanssa Hau Hau, Piip ja Veli, Isot koneet, Puuhailukylä, Vegesaurukset, Tähtioppilas sekä Robottijunat.
fi
05:00 μμ
SuomiLOVE
Päätöskonsertti! Mukana Sunrise Avenue, Elastinen, Juha Tapio, Ida Paul & Kalle Lindroth, Gasellit, Samae Koskinen + lukuisia yllätysesiintyjiä! Keihin areenan valot kääntyvätkään yllätysten kohdalla?
fi
07:00 μμ
Tervo & Halme tosisuomalaisuutta etsimässä
Reissuveljet Jari Tervo ja Jani Halme suuntaavat matkailuautollaan kohti pohjoista, kohti sitä Suomea, jolla meitä ulkomaisille turisteille myydään. Tutkimusmatkallaan Lapissa veljekset uivat avannossa, tapaavat poroja ja Jari alkaa epäillä, että Jani uskoo edelleen Joulupukkiin.
fi
07:30 μμ
Trauma
Julia Järvelinin pahimmat pelot kävivät toteen, kun hänen isoveljensä, Janne, surmattiin mitättömän huumevelan takia. Löytääkö Julia vielä oman paikkansa maailmassa ilman menneisyyden painolastia?
fi
08:00 μμ
Taivaan tulet
Ministerin vierailu saa tylyn lopun. Sini kapinoi.
fi
08:50 μμ
Karpo
Tutkiva toimittaja, pienen ihmisen puolustaja virkamiehen mielivaltaa vastaan. Hannu Karpo loi vuosikymmeniä kestäneen toimittajauran aikana mediatempauksillaan maineen ja ilmiön, jolle ei löydy vertaistaan. Nyt on aika katsoa taaksepäin, kuinka Hannu näkee elämäntyönsä nyt. O: Ari Matikainen T: Napafilms
fi
10:15 μμ
Kansanradio runonlaulajien maa
Virpi Suutarin lyhyt dokumenttielokuva on karnevalistinen muotokuva suomalaisesta sielun- ja asuinmaisemasta. Se pohjautuu Yleisradion ikoniseen Kansanradio-ohjelmaan ja sen kuvallinen aineisto on toteutettu road movie -metodilla ajamalla halki kesäisen Suomen. Tuotanto Euphoria Film Oy, 2021.
fi
10:45 μμ
Kotkan poikii ilman siipii
Lyhytelokuva Kotkan historiasta, tästä päivästä sekä ravintola Kairosta, jossa musisoivat Pertti Metsärinteen orkesterin johdolla Junnu Vainio, Pelle Miljoona ja Erkki Liikanen. Ohjaaja: Pekka Mandart. Tuotanto: Mandart Production.
fi