TV8

TV8

TV8 är en svensk tv-kanal som sänder serier, dokumentärer, reality, sport och gameshows.

Sweden

Οδηγός TV - Κυριακή, 31/03/2024

12:40 πμ
 The Seagull
En tragikomisk historia utspelar sig när vänner och familj samlas, eftersom alla är förälskade i någon som i sin tur är förälskad i någon annan.
sv
TV8
03:35 πμ
 En plats på landet
Ett nyligen pensionerat par som vill minska ner storleken från sitt hem i Essex åker till Staffordshire med Sonali Shah där de hoppas hitta lugn, pubar och ett fristående hus med utsikt.
sv
TV8
04:20 πμ
 En plats på landet
Två pensionerade poliser med 600 000 pund i budget utforskar de hisnande landskapen i norra Wales på husjakt med Jules Hudson
sv
TV8
05:10 πμ
 My Big Family Farm
Familjen tar itu med livet under lockdown, precis när lammsäsongen är i full gång. Filmteamet får inte komma in på gården, så Amanda använder sin telefon för att filma en videodagbok - med hjälp av barnen.
sv
TV8
06:00 πμ
 Dr. Phil
Advokaten Alex Murdaugh och hans familj har kopplats till dödsfall, korruption, försäkringsbedrägerier, klientbedrägerier och morden på hans fru och son 2021.
sv
TV8
06:55 πμ
 En plats på landet
Alistair Appleton lockar en nygift olympier och hans fru att buda upp till 525 000 pund för en av de tre fantastiska fastigheter som erbjuds i det underbara Wiltshire.
sv
TV8
07:50 πμ
 En plats på landet
Sonali Shah träffar ett par från Warwickshire som har en dröm om att äga en fastighet som skulle ge dem ett hem och möjlighet att hyra ut semesterbostäder.
sv
TV8
08:45 πμ
 Buying the View
Chantal Vignola ska hitta en ny lägenhet åt sina blivande svärföräldrar. De är på jakt efter en takvåning med utsikt över staden och vattnet, utomhusutrymmen för underhållning och en båtplats.
sv
TV8
09:10 πμ
 Buying the View
Saodat och Azmairnin är på jakt efter ett hem i West Vancouver. Azmairnin ritade deras nuvarande hem under sina ungkarlsdagar men det är nu ont om utrymme med tre vuxna och fyra barn under samma tak.
sv
TV8
09:40 πμ
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie ger fish and chips en hemlagad omarbetning som är hälsosammare och supergott.
sv
TV8
10:15 πμ
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie kryddar middagen med sin variant av peri peri-kyckling och gör rökta koljafiskkakor med en härligt krämig gräslökssås.
sv
TV8
10:50 πμ
 Dragons' Den
En kirurg som blivit uppfinnare tror att han har löst ett universellt problem för föräldrar. Ett Norwich-baserat par säljer sina barns förvaringskorgar med en twist.
sv
TV8
12:20 μμ
 Dyreværnet - Bag Facaden
Susanne återvänder till sin familj på Lolland/Falster och efter flera obehagliga överraskningar måste hon ge ett tråkigt besked. Nina träffar en hundägare vars hund lider av allergier.
sv
TV8
01:00 μμ
 Dyreværnet - Bag Facaden
Claus hjälper till i ett polisfall, där en person med tre hundar avlidit. Jette kör runt på Jylland, där många djurägare har känt av den ekonomiska krisen.
sv
TV8
01:45 μμ
 Kärleken checkar in
Marisa är en lågavlönad, ensamstående mamma som arbetar som husfru på ett av New Yorks exklusivare hotell. Hon möter hotellgästen som misstar henne för att vara en gäst på hotellet.
sv
TV8
04:00 μμ
 NCIS: New Orleans
En marinofficer som har tillgång till topphemligt material mördas efter att han börjar arbeta ihop med en byggherre. Samtidigt mekar Pride med en bil han först gett till sin hustru.
sv
TV8
05:00 μμ
 NCIS: New Orleans
En underofficer hittas död i en flytande lagringsanläggning med en förlovningsring i handen. Utredningen tar en vändning när teamet inte kan hitta hans förmodade flickvän.
sv
TV8
06:00 μμ
 Elementary
En brutal seriemördare har följt Holmes från London till New York. Den nya faddern har lovat att spåra upp honom för att lösa ett personligt vendetta, men Watson är rädd att han får ett återfall.
sv
TV8
06:55 μμ
 Elementary
Holmes har blivit avstängd av kommissarie Gregson och ägnar sin tid åt att provocera konspirationsteoretiker på nätet. När en av dem försvinner försöker han ta reda på sanningen bakom försvinnandet.
sv
TV8
08:00 μμ
 Fader Brown
Fader Brown upptäcker att det finns mer dramatik utanför scenen än på scenen i Kembleford Players senaste produktion.
sv
TV8
09:05 μμ
 Morden i Midsomer
Barnaby får återuppleva sin tid som atlet när ett dödsfall på en lokal Rugby klubb skickar honom och Winter i en härva av rivaliteter och romanser… och chokladpraliner.
sv
TV8
11:10 μμ
 Wisting
Ett nytt försvinnande får Wisting och Stiller att frukta att mördarna är på väg att fly landet. Men har det nya offret verkligen blivit kidnappat? Ett nytt spår får polisen att gripa en misstänkt.
sv
TV8

Οδηγός TV - Δευτέρα, 01/04/2024

12:05 πμ
 Grey's Anatomy
Merediths känsla av att det ska bli en dålig dag besannas när ett vårdfall kommer in som visar sig hota alla i operationssalen till livet.
sv
TV8
01:05 πμ
 Grey's Anatomy
Trots Seattle Grace-personalens ansträngningar förvärras högrisksituationen.
sv
TV8
02:10 πμ
 The Sweetest Heart
Maddie kämpar för att rädda sin cupcakeverksamhet, och med hjälp från en stilig investeringsrådgivare börjar allt falla på plats, tills en gammal flamma kommer tillbaka in i hennes liv.
sv
TV8
03:55 πμ
 Antiques Road Trip
Det är den sista striden för Louise Gostelow och David Harper när de åker runt i West Yorkshire på jakt efter antikviteter för sin sista auktion.
sv
TV8
05:00 πμ
 Antiques Road Trip
Natasha Raskin Sharp och Raj Bisram upptäcker magi i Kent. Hon köper en fransk klocka, medan han gillar en gammal ringklocka. Dags att se vem som är bäst i klassen.
sv
TV8
06:00 πμ
 OSL 24-7
Specialtränade hundar söker i terminalen efter smuggelpengar. Det är inte tillåtet att ta med mer än 25 000 kr utan att deklarera för det, och hundarna får vittring på en stor sedelbunt.
sv
TV8
06:30 πμ
 En plats på landet
Tre generationer av samma familj behöver hjälp från Jules Hudson för att hitta ett nytt hem på landsbygden i Norfolk.
sv
TV8
07:25 πμ
 Antiques Road Trip
Antikexperterna Raj Bisram och Paul Martin tar sin öppna bil till Dorset, Devon, Somerset och vidare. Kommer de att göra vinst på auktionen i Worcestershire?
sv
TV8
08:20 πμ
 Dragons' Den
Bland dem som trotsar värmen i Lion's Den ikväll finns en entreprenör med sitt sortiment av billiga men lyxiga ansiktsoljor utan vatten, och en teknikentreprenör med en fitnessapp för kvinnor.
sv
TV8
09:35 πμ
 Grey's Anatomy
Trots Seattle Grace-personalens ansträngningar förvärras högrisksituationen.
sv
TV8
10:35 πμ
 Dr. Phil
Legaliseringen av sportsbetting har väckt frågor om spelberoende och onlinespel. Poddaren Sean Green och författaren Natasha Schull gästar Dr Phil.
sv
TV8
11:30 πμ
 Doc Martin
På Louisas bröllopsdag får hennes brudtärna en serpentin i ögat och behöver hjälp. Inte nog med det så blir dessutom den lokala floristen gripen av polisen och tvingas därför stänga sin butik.
sv
TV8
12:40 μμ
 NCIS
Bishop är mer beslutsam än någonsin att få fast hennes förra pojkväns mördare efter att Gibbs och teamet hittar nya ledtrådar. Torres lär de andra agenterna konsten att "ficktjuva".
sv
TV8
01:35 μμ
 McLeods döttrar
När Rose återvänder till Drover's måste Stevie bestämma sig för om hon ska berätta sanningen om vem som är hennes mamma.
sv
TV8
02:40 μμ
 McLeods döttrar
Stevie jobbar med programmet för embryotransplantation efter att ha lovat Michelle att inte berätta sanningen för Rose. Men Rose hittar Stevies gamla prylar och upptäcker att Stevie har fött ett barn.
sv
TV8
03:45 μμ
 En plats på landet
Ett stort kök är en stor prioritet för Steve Browns par idag när de tar in sevärdheterna och ljuden från det exceptionella landskapet i North Yorkshire.
sv
TV8
04:50 μμ
 Antiques Road Trip
Raj Bisram och Paul Martin når Shakespeare-landet, där de träffar alpackor och skapar lite balett. Programmet innehåller också inkaer, tutus och strumpbyxor.
sv
TV8
05:55 μμ
 Morden i Midsomer
Ett flertal mord nära ett statligt skyddshus i Midsomer ser ut att vara kopplat till en grupp brittiska spioner som var stationerade i Östberlin under kalla kriget.
sv
TV8
08:00 μμ
 NCIS
McGee upptäcker att det har varit inbrott i hans lägenhet, av en tjuv som letat efter något som tillhört en brottsling.
sv
TV8
09:00 μμ
 En oväntad vänskap
Mångmiljonären Philippe är förlamad från halsen och ner efter en skärmflygningsolycka och måste leva resten av sitt liv i rullstol. Han bor i lyxiga omgivningar i Paris och ska anställa en ny assistent.
sv
TV8