Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

Οδηγός TV - Δευτέρα, 29/04/2024

12:08 πμ
Teenage Mutant Ninja Turtles
Gänget hittar ett Kraang-skepp som begravts under Aprils hus där dom hittar Aprils mamma! Men när April återförenas med sin mamma, är hon verkligen den äkta varan?
sv
12:30 πμ
Avatar
Aang, Katara och Sokka anländer till en stad som terroriseras av en mystisk kraft från andevärlden. Aang vet inte hur han ska hjälpa de människorna, och upptäcker att han har mycket att lära sig om hur det är att vara Avataren.
sv
12:52 πμ
Avatar
Under vintersolståndet måste Aang nå ett Eldnationstempel, medan han slingrar sig ifrån prins Zuko, kommendör Zhao och Eldsmännen som vaktar det.
sv
01:14 πμ
Avatar
Efter att Katara försökt lära Aang vattenbändning, vill hon desperat förbättra sin förmåga.
sv
01:36 πμ
Avatar
När de reser mot Nordpolen, blir gänget nästan fångade av Eldnationen.
sv
01:58 πμ
Best & Bester
Bättreholm firar Bättre-Dan' men Best och Bester lyckas än en gång förarga invånarna med rackartyg. // Efter en stunds exil återvänder Best och Bester i hopp om att reda ut saken med grannarna och varandra.
sv
02:19 πμ
Best & Bester
Tvillinarna tar med en kaktus vid namn Gaddgumpen till stranden vilket slutar upp med ett dramatiskt räddningsuppdrag. // Best och Bester låter inte Butterbyxans golfrunda förstöra deras chans att se finalen av deras favoritprogram.
sv
02:40 πμ
Best & Bester
Best till undsättning när Besters kamelfobi hotar att sabba hennes chanser på att bli dansmästare. // Best och Bester blir gatumusikanter, men kan Best hantera motståndet och vad som händer när burgare och banjos krockar?
sv
03:02 πμ
Top Wing
När ett isflak med en familj isbjörnar dyker upp är det upp till Penny att rädda dagen. Hon lyckas dessutom få en ny vän på köpet! - När Ellie Ekorres flygmaskin håller på att krascha rycker Team Top Wing ut för att rädda dagen!
sv
03:23 πμ
Top Wing
När två pirater stjäl alla citroner på ön är det upp till Top Wing-kadetterna att ta tillbaka dem! - Penny försöker ta sitt kartläsarmärke, men det hela slutar med att hon måste rädda resten av Team Top Wing från ett piratskepp!
sv
03:44 πμ
SvampBob Fyrkant
När Bläckward ser sin rival, Oktavus, i ett tv-program om vackra hem blir han rasande och försöker bräcka honom. // SvampBob tror av misstag att Plankton har starta ett band. Plankton beslutar att utnyttja detta.
sv
04:06 πμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba råkar se SvampBob plocka upp något från gatan. Han blir helt besatt av tanken att SvampBob har hittat en peng - en peng som han skulle ha hitta före honom. // SvampBobs båtskola ska på utflykt.
sv
04:27 πμ
SvampBob Fyrkant
Plankton har rivit Glada Hinken och byggt ett romerskt kolosseum. // Bikini Botten symfoniorkester tar emot bidrag till sin kompositionstävling. Bläckward är säker på att han kommer vinna.
sv
04:49 πμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba köper Bläckwards konst, men ska tavlorna kunna ge nån avkastning, måste han får bort konstnären ur bilden!
sv
05:00 πμ
SvampBob Fyrkant
När Bläckward poängtera att SvamBob inte är normal. Gör SvampBob allt i sin makt för att bli normal. // SvampBob vaknar upp en morgon och upptäcker att alla är försvunna i Bikini Botten - till och med Gary.
sv
05:22 πμ
SvampBob Fyrkant
När SvampBob lagar mat, råkar han få en flisa i handen. // SvampBob och Patrik har roligt med sina nya "dragflöjter" och det, i sin tur, gör naturligtvis Bläckvard tokig.
sv
05:45 πμ
SvampBob Fyrkant
Allihop är imponerade av Hummern Harrys våghalsiga liv, särskilt SvampBob och Patrik. // Alla som är något i Bikini Botten ska gå på ett stort party. Men man måste ha en viss solbränna för att komma in.
sv
06:22 πμ
Alvinnn!!! och gänget
Efter ännu en kvarsittning tror Alvin att Dave vill köra ut honom i öknen och överge honom där. // Alvin och Theodore leker vad som verkar vara en oskyldig lek men som får oanade konsekvenser.
sv
06:33 πμ
Alvinnn!!! och gänget
Alvins försök att tjäna pengar på att vara internetkändis får nästan en lokal leksaksaffär att gå i konkurs. // När ekorrarna råkar förstöra Daves nya paviljong så låter dom Fru Miller ta på sig skulden.
sv
06:47 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop!
sv
07:11 πμ
Familjen Casagrande
Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!
sv
07:30 πμ
Lugn i stormen
Lynns vidskeplighet mot sport, skapar tumult under en professionell hockeymatch. // Barnen vill inte skiljas från sina gamla leksaker, och försöker övertyga mamma och pappa om att de fortfarande leker med dem.
sv
07:54 πμ
Lugn i stormen
Lori ångrar allt hon inte gjorde i högstadiet, och lovar att ta igen det under sista året. // Lola tar hjälp av Lily när hon inser att hon skulle kunna slå igenom i nöjesbranschen om hon var dubbelt så söt.
sv
08:19 πμ
Monster High
Draculaura utövar otillåten häxkonst så Clawdeen och Frankie hjälper henne att söva potatisbullen hon väckt till liv. // Frankie som drabbats av en förbannelse från sitt tidgare liv får hjälp av Draculaura och Clawdeen att bryta den.
sv
08:45 πμ
SvampBob Fyrkant
Efter ett missförstånd försöker Svampbob och Patrik bevisa att deras livförsäkringar skyddar dem från alla faror! // När Svampbob blåser en bubbelbåt till sig själv vill alla i stan ha en! Alla förutom Fru Puff, förstås.
sv
09:10 πμ
SvampBob Fyrkant
Plankton stänger Glada Hinken och flyttar till en annan stad. Men Herr Krabba misstänker att han har nåt fult i kikarn. // När SvampBob råkar plocka upp Neptuns magiska treudd, är det ingen ände på vad han kan ställa till med!
sv
09:30 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes primos försöker vinna en resa jorden runt till Maria. // När Carlota misslyckas på sitt hårtest, får hon hjälp av mästerfrisören - CJ!
sv
09:54 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil, på Yoon Kwans konsert! // Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma!
sv
10:18 πμ
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande hittar en skattkarta och ger sig ut på en vild jakt för att leta rätt på Pancho Villas guld. // Frida och Carlos ska ta en lyxig flygtur, men Carl och CJ försöker smyga ombord för att få ett eget äventyr.
sv
10:43 πμ
Patrik Stjärnas Show
Patrik Show söker en yngre publik // En klassisk superskurk söker sig till sitt gamla hem - som är intaget av familjen Stjärna
sv
11:06 πμ
Patrik Stjärnas Show
Pearl gästar Patriks Show // Patrik och Svampbob reser tillbaks i tiden för att se när Vattumannen och Sjöpojken var ett nytt påfund.
sv
11:30 πμ
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob har upptäckt att imitationer är den ärligaste formen av smicker - synd bara att ingen har lärt honom hur man slutar. // När maskar flyttar in i Svamp-Bobs hål, måste han göra allt för att gömma de äckliga nya vännerna.
sv
11:55 πμ
SvampBob Fyrkant
Bläckward är så trött att Svamp-Bob och Patrik inte kan väcka honom men de tänker inte låta honom missa sin stora audition.
sv
12:20 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob har inget körkort, men det behövs inte när man har en självkörande bil. // Patrik tror han är gammal, så det är upp till Svampbob att få honom att förstå hur roligt det är att vara barn.
sv
12:30 μμ
Avatar: The Last Airbender
I det här avsnittet går vi tillbaka i tiden till ett ögonblick när Appa stals, och får exakt reda på vad som hände och var han höll hus hela den tiden - och var han är nu.
sv
12:56 μμ
Familjen Casagrande
När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp. // Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.
sv
01:09 μμ
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande förbereder Lalo för hans stora provspelning för att bli Phoebe Powers nya hund-sidekick! // När de vuxna har en utekväll, turas Bobby och Carlota om att passa barnen - och gå på fest!
sv
01:30 μμ
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
01:56 μμ
Patrik Stjärnas Show
Patrikin hallitsematon kuolaus lähtee käsistä, ja suusta.
sv
02:20 μμ
SvampBob Fyrkant
Patrik inviger Svampbob i sitt prestigefyllda sällskap av tjockskallar och dårfinkar. // Patrik tar snusket till en ny nivå. Han leker runt bland skräp så han till slut är oigenkännlig.
sv
02:46 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob gör i ordning båtskolans fyr. Och där hittar han en gullig men något olämplig kamrat. // Alla i Bikinibotten kan drabbas av den otäcka hickepidemin.
sv
03:00 μμ
SvampBob Fyrkant
Patrik inviger Svampbob i sitt prestigefyllda sällskap av tjockskallar och dårfinkar. // Patrik tar snusket till en ny nivå. Han leker runt bland skräp så han till slut är oigenkännlig.
sv
03:25 μμ
Lugn i stormen
Under ett besök i Vita Huset, kan inte barnen Lugn låta bli att smita i väg och utforska de olika rummen som inte ingår i rundturen.
sv
03:48 μμ
Lugn i stormen
När familjen springer på mammas gamla kärlek som blivit kändis på marknaden, försöker pappa överträffa honom för att imponera på Rita.
sv
04:12 μμ
Lugn i stormen
När familjen Lugns roadtrip tar dem till Hollywood, är Lola fast beslutad att bli en filmstjärna.
sv
04:37 μμ
Lugn i stormen
Vanzilla går sönder.
sv
05:00 μμ
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen.
sv
05:12 μμ
Monster High
Draculaura och Toralei sitter magiskt ihop på Spökandadagen medan Clawdeen och Frankie letar efter ett Häxikon. // På karriärdagen måste Heath och hans pappa Hades samarbeta för att rädda skolan från en svärm onda slummerflugor.
sv
05:25 μμ
Monster High
För att undvika monsterjägare måste Clawdeen acceptera att hon är den hon är för att rädda sig själv och Cleo. // Frankies identitetskris under skolfotograferingen leder till att hon förvandlar en kamera till ett levande,…
sv
05:51 μμ
Monster High
Clawd måste undvika Bloodgoods häst, Nattmara, för att fånga Sockerkicksskurken som har stulit talismaner.
sv
06:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Bläckward fixar en leverans till en plats där logik inte längtre styr. // Svampbob kan inte sluta bita på naglarna. Och han inte begripa varför!
sv
06:27 μμ
Avatar: The Last Airbender
Aang letar efter Appa, medan Katara kämpar för att alla ska hålla ihop, så de kan överleva i den väldiga öknen. Under tiden, söker Iroh och Zuko hjälp från en hemlig, gammal förening
sv
06:52 μμ
Familjen Casagrande
När Fridas roliga pappa kommer på besök, försöker Hector vinna tillbaka sina barnbarns uppmärksamhet. // Ronnie Anne och Lincoln gör sig redo för en stor dag fylld av spratt. Nybörjaren Sid vill självklart vara med!
sv
07:02 μμ
Familjen Casagrande
Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar? // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord.
sv
07:27 μμ
Familjen Casagrande
Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.
sv
07:50 μμ
SvampBob Fyrkant
När ett gäng ungar stjäl Krångliga Krabbans grill går Svampbob och Herr Krabba hur långt som helst för att få tillbaks grillen.
sv
08:15 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob hälsar på i sin gamla polare Bubbelkompis' hemstad; Bubbelstad! // Sandy bjuder med Karin och Fröken Puff på en helkväll ute för att få släppa lite på trycket.
sv
08:41 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik störs av Sandy när dom fiskar maneter. Sandy tar över med sin tävlingsinriktade personlighet. // Svampbob börjar dra i en lös tråd på Bläckwards skjorta...som inte verkar ha någon ände.
sv
09:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik ska arbeta en dag på gamle Jensens bondgård. Det blir inte angenämt för Jensen. // Sandy berättar om Garys och hans vän Prickens nattliga äventyr.
sv
09:32 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik ska arbeta en dag på gamle Jensens bondgård. Det blir inte angenämt för Jensen. // Sandy berättar om Garys och hans vän Prickens nattliga äventyr.
sv
09:56 μμ
SvampBob Fyrkant
SvampBob och Patrik får lära sig hemligheten om hjältarna Vattumannen och Sjöpojken.
sv
10:09 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Shifu gör illa sin rygg får Po hoppa in som mästare i Jadepalatset.
sv
10:32 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Kung Fu förbjuds maskerar sig Po för att bekämpa brott.
sv
10:55 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po står ansikte mot ansikte med sin värsta mardröm... hoppande vampyrspöken!
sv
11:19 μμ
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Julien slängs ut från sitt kungarike och hamnar på New Yorks gator. Men går hans kungliga charm hem hos den hårda illern Zoe? // Skepparn är med om sin värsta mardröm när han sprayas med Inflatium och blåses upp som en ballong.
sv
11:33 μμ
Pingvinerna från Madagaskar
Skepparn har en turdag och passar på att stjäla ambassadens dokument om honom. Tyvärr har hans medhjälpare inte samma flyt.
sv
11:56 μμ
Pingvinerna från Madagaskar
Delfinen Doris och näbbdjuret Parker ber Kowalski om hjälp för att hitta Doris bror Francis. Kowalski ställer gärna upp för att imponera på Doris, men det visar sig att Francis egentligen är den skruvade "Dr. Blåshål", och Parker är…
sv

Οδηγός TV - Τρίτη, 30/04/2024

12:17 πμ
Avatar
När Aang och vännerna kommer till randen av en stor ravin, ombeds dem att hjälpa två grupper av flyktingar över densamma.
sv
12:39 πμ
Avatar
En kraftfull storm tvingar fram smärtfulla minnen från det förgångna - och utsätter alla nuvarande för fara.
sv
01:00 πμ
Avatar
Efter att Sokka och Katara blivit sjuka på grund av stormen, hittar Aang ett botemedel och upptäcker att han behöver frusna grodor för att göra dem friska.
sv
01:21 πμ
Best & Bester
Bester förstår att hon bara kan få Bests uppmärksamhet genom att vara med i matchen han ser på. // Best och Bester arrangerar ett galet reklamtrick för Graffifis verkstad som får alla att frukta för sina liv.
sv
01:42 πμ
Best & Bester
Best och Bester lurar de stridande magikerna "Skriktröjan och Abrakabrallan" att göra ett sista uppträdande. / Diamondo håller en mysteriemiddagsfest, men Best och Bester löser ett riktigt mysterium som inte hör till leken.
sv
02:03 πμ
Planet Sheen
Sheen får användning för sina detektivkunskaper när han måste leta reda på Nesmiths borttappade mössa. // Sheen fastnar i Ooms tunga.
sv
02:25 πμ
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Turtles upptäcker för första gången att de inte är det konstigaste som finns i New York.
sv
02:46 πμ
Wallykazam!
Efter att det regnat på Jennys picknick, bestämmer sig Wally för att muntra upp henne med en överraskningspicknick. Vännerna måste distrahera henne medan han använder sin magiska pinne för att skapa saker med H för att få klart…
sv
03:09 πμ
Top Wing
Swift och Brody måste samarbeta för att leda två vilsna gäss till säkerhet genom en tjock dimma! - Efter att Rods högljudda sjungande startat ett jordskred är det upp till Swift att rädda dagen!
sv
03:31 πμ
Top Wing
Timmy Sköldpadda tappar sin nya lunchlåda i floden. Nu måste Top Wing-kadetterna rädda både matlådan och Timmy! - När kadetterna ställer upp i en tävling måste Brody välja mellan att vinna tävlingen eller rädda en av motståndarna.
sv
03:53 πμ
SvampBob Fyrkant
När Bläckward blir nersprejad med gödningsmedel så blir han gigantisk. // När Patrik inser att han är den enda bland sina vänner som inte har en näsa så beslutar han sig för att skaffa en.
sv
04:15 πμ
SvampBob Fyrkant
Det är dags att fylla på den hemliga ingrediensen till Krabburgaren och det är SvampBobs ansvar att se till att den blir levererad tryggt och säkert. // Plankton har en kund som äter på Glada Hinken varje dag.
sv
04:37 πμ
SvampBob Fyrkant
I ett försök att komma bort från SvampBob så kör Bläckward iväg i sin båt så fort han kan. Men han åker fast och måste gå på båtskola. // Herr Krabba beslutar sig för att ge sig in i tidningsbranschen.
sv
05:00 πμ
SvampBob Fyrkant
Pearl gör sig redo för sitt pyjamasparty men Herr Krabbas inblandning i partyts planering börjar bli ohållbart. // SvampBob anmäler Gary till en djurshow. När han har sett hur den andra djuren ser ut, ger han Gary en makeover.
sv
05:22 πμ
SvampBob Fyrkant
SvampBob och hans vänner sveps med i en stor våg och landar på en öde tropisk ö. För att ta sig hem igen måste de lära sig surfa av den fantastiska surfgurun Jack Kahuna Laguna.
sv
05:45 πμ
SvampBob Fyrkant
När SvampBob blir den rikaste mannen i Bikini Botten så märker han helt plötsligt att han har fått flera nya vänner. // Det är dags för uttagningen av det stora solot i Bikinibottens manskör. Bläckward är fylld med förväntan.
sv
06:07 πμ
Alvinnn!!! och gänget
Alvins försök att tjäna pengar på att vara internetkändis får nästan en lokal leksaksaffär att gå i konkurs. // När ekorrarna råkar förstöra Daves nya paviljong så låter dom Fru Miller ta på sig skulden.
sv
06:22 πμ
Alvinnn!!! och gänget
Alvin är för kort för parkens nya spännande åkattraktion, så han bestämmer sig för att prova den efter stängningsdags.
sv
06:34 πμ
Alvinnn!!! och gänget
Alvin är för kort för parkens nya spännande åkattraktion, så han bestämmer sig för att prova den efter stängningsdags.
sv
06:47 πμ
Familjen Casagrande
Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!
sv
07:11 πμ
Familjen Casagrande
När Carl tar Rosas toffel rubbas stadens ordning och toffel-kraften härjar fritt! // Carlitos ger sig ut på ett vilt äventyr för att hämta sitt favoritgosedjur från arkaden.
sv
07:30 πμ
Lugn i stormen
Lana vill vinna en åktur med sin idol, så hon och Lincoln ställer upp i en rallytävling. // När Luan måste gå en matlagningskurs, passar pappa på att dela sitt intresse för matlagning med ett av sina barn.
sv
07:54 πμ
Lugn i stormen
När strömmen går hemma hos familjen Lugn, turas barnen om att berätta en historia. // Lucy och dödgrävarklubben försöker sabotera en skolresa till stranden.
sv
08:19 πμ
Monster High
För att undvika monsterjägare måste Clawdeen acceptera att hon är den hon är för att rädda sig själv och Cleo. // Frankies identitetskris under skolfotograferingen leder till att hon förvandlar en kamera till ett levande,…
sv
08:45 πμ
SvampBob Fyrkant
SvampBob måste komma på hur han ska kunna jobba efter att han råkat krympa sig själv. // Bläckvard uppfinner en helt ny sport för att hämnas på SvampBob och Patrik som irriterat honom.
sv
09:10 πμ
SvampBob Fyrkant
När SvampBob tror att en förrymd fånge är hans körskollärare, är det hans nya lärare som får lära sig en läxa. // När Herr Krabba skickar SvampBob för att leta efter en försvunnen leksak, så förlorar sig SvampBob på…
sv
09:30 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop!
sv
09:54 πμ
Familjen Casagrande
Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!
sv
10:18 πμ
Familjen Casagrande
Carl, som är van att vara bäst, får en kris när Adelaide går med i hans karategrupp och blir lektionens stjärna. // Hector börjar sälja Rosas goda tacos men blir överväldigad när de blir mer populära än på mercadon!
sv
10:43 πμ
Patrik Stjärnas Show
Patrik och Bläckina rapporterar allt nytt som hänt i Bikinibotten // Patriks Show presenterar den episka sammanfattningen av showen vars säsong nått halvvägs.
sv
11:06 πμ
Patrik Stjärnas Show
Patrikin ilkeä kaksoisserkku saapuu pilaamaan Patrikin maineen.
sv
11:30 πμ
SvampBob Fyrkant
När Svampbob lagar mat hemma kommer Herr Krabbas kunder från restaurangen dit. // När Plankton sparkas ut ur huset måste Svampbob hjälpa honom att vinna tillbaka hans dator-fru.
sv
11:55 πμ
SvampBob Fyrkant
Efter ett missförstånd försöker Svampbob och Patrik bevisa att deras livförsäkringar skyddar dem från alla faror! // När Svampbob blåser en bubbelbåt till sig själv vill alla i stan ha en! Alla förutom Fru Puff, förstås.
sv
12:20 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik byter små versioner av varandra. Det uppstår självklart allt möjligt kul och vansinnigt. // Plankton säger till sin mamma att han ger Krångliga Krabban. Den lögnen måste han bibehålla när hon hälsar på.
sv
12:30 μμ
Avatar: The Last Airbender
Medan de letar efter Appa, stöter ungarna på Jet, men är oense om de kan lita på honom eller inte. Under tiden letar Zuko också efter Appa.
sv
12:56 μμ
Familjen Casagrande
Carlota är orolig för att hennes familj ska skämma ut henne efter att en känd musiker har upptäckt hennes vlogg. // När Hector bestämmer sig för att gå färdigt skolan blir han Ronnie Anne och Carls nya klasskompis.
sv
01:09 μμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!
sv
01:30 μμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!
sv
01:56 μμ
Patrik Stjärnas Show
Patrik sählää aikajatkumon kanssa. // Heikin ja Pupun juhliessa hääpäiväänsä ulkoavaruudessa, Patrik ja Kalmiina pitävät bileet.
sv
02:20 μμ
SvampBob Fyrkant
Gary får ett par ben för att hänga med i Svampbobs tempo, och snart framstår husse som en långsam snigel i jämförelse. // Plankton kan äntligen få regera världen, genom att krympa sig. Han utser sig till kung över Svampbobs akvarium.
sv
02:46 μμ
SvampBob Fyrkant
Tjejerna tar Pearl till deras koja i skogen där helgen ska ägnas åt pranks. // Herr Krabba har förkärlek för nåt...överraskande.
sv
03:00 μμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba förvandlar Krångliga krabban till ett fängelse när Plankton begått ett lagbrott. Ock brott lönar sig väldigt sällan.
sv
03:25 μμ
Lugn i stormen
När Sergio hälsar på familjen Lugn, får han problem när han vägrar umgås med de andra husdjuren.
sv
03:48 μμ
Lugn i stormen
När Liam provar på att vara reporter, blir eleverna fascinerande av hans liv på Hunnicutt-gården.
sv
04:12 μμ
Lugn i stormen
Luna vill vinna en sångskrivartävling och måste därför bestämma sig för vilken sorts låt hon ska skriva. Ska hon skriva en låt som kommer från hjärtat, eller en som tilltalar så många som möjligt?
sv
04:37 μμ
Lugn i stormen
Lincoln och Clyde ska besöka ett spökhus, men först måste de tuffa till sig och bli kvitt sina rädslor. // Lola upptäcker att Lucy har en gammal ömtålig docka och bestämmer sig för att låna den utan hennes tillåtelse.
sv
05:00 μμ
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
05:25 μμ
Monster High
Toralei och Lagoona hotar med att avslöja att Draculaura är häxa, vilket skulle äventyra hennes roll som hejaskräcksledare.
sv
05:51 μμ
Monster High
Clawdeen tycker det är jobbigt att delvis vara människa när hon visar några andra varulvar runt i människovärlden.
sv
06:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Planktons enorma stridshandske löper amok i stan. Men Svampbob har en hjälpsam vän som ställer upp. // Svampbob tar sin första paus från jobbet. Men hur ska han tillbringa den värdefulla tiden?
sv
06:27 μμ
Avatar: The Last Airbender
Gänget samlas kring kartan för att diskutera åt vilket håll dem ska gå - Ormpassagen verkar bli den genaste vägen.
sv
06:52 μμ
Familjen Casagrande
När Sancho hamnar i trubbel i stan, hjälper Sergio honom att bli det perfekta husdjuret! // Bobby oroar sig för att Lori har en ny kärlek, och hälsar på henne på college och försöker imponera med sina nya golfkunskaper.
sv
07:02 μμ
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande firar Pacos bröllop, men de måste hitta las arras som Sergio tappat bort!
sv
07:27 μμ
Familjen Casagrande
Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes!
sv
07:50 μμ
SvampBob Fyrkant
Patrik inviger Svampbob i sitt prestigefyllda sällskap av tjockskallar och dårfinkar. // Patrik tar snusket till en ny nivå. Han leker runt bland skräp så han till slut är oigenkännlig.
sv
08:15 μμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba förvandlar Krångliga krabban till ett fängelse när Plankton begått ett lagbrott. Ock brott lönar sig väldigt sällan.
sv
08:41 μμ
SvampBob Fyrkant
Gary får ett par ben för att hänga med i Svampbobs tempo, och snart framstår husse som en långsam snigel i jämförelse. // Plankton kan äntligen få regera världen, genom att krympa sig. Han utser sig till kung över Svampbobs akvarium.
sv
09:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Det är fullt där Plankton brukar slänga sitt fiskrens. Så han lurar Svampbob att slänga renset på olika illa valda platser i stan. // Svampbob hjälper ett litet åskmoln. Och han blir tvungen att skydda molnet mot en galen meteorolog.
sv
09:32 μμ
SvampBob Fyrkant
Planktons enorma stridshandske löper amok i stan. Men Svampbob har en hjälpsam vän som ställer upp. // Svampbob tar sin första paus från jobbet. Men hur ska han tillbringa den värdefulla tiden?
sv
09:56 μμ
SvampBob Fyrkant
För att få ett andra öga tar Plankton en tår med DNA från SvamBob och blir snäll på kuppen.
sv
10:09 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När två krokodiler börjar tjafsa, blir det upp till Po och Herr Ping att ordna upp situationen.
sv
10:32 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
I ett försök att slippa undan sin träning köper Po ett par förtrollade skor som sägs kunna vässa hans kung fu-kunskaper men skorna bär på en ond hemlighet och snart är både Po och hans vänner i stor fara.
sv
10:55 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po skäms över att hans pappa släpar med honom på ett galet uppdrag men snart visar det sig att hans pappa inte är så tokig trots allt.
sv