Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

Οδηγός TV - Δευτέρα, 06/05/2024

12:03 πμ
Teenage Mutant Ninja Turtles
Sköldpaddorna återvänder till staden för att leta efter Splinter, men upptäcker att den har tagits över av Kraang.
sv
12:25 πμ
Avatar: The Last Airbender
En professor för ungarna till ett andligt bibliotek mitt ute i öknen, där Sokka hoppas upptäcka kraftfulla hemligheter att användas mot Eldnationen.
sv
12:47 πμ
Avatar: The Last Airbender
Aang letar efter Appa, medan Katara kämpar för att alla ska hålla ihop, så de kan överleva i den väldiga öknen. Under tiden, söker Iroh och Zuko hjälp från en hemlig, gammal förening
sv
01:09 πμ
Avatar: The Last Airbender
Gänget samlas kring kartan för att diskutera åt vilket håll dem ska gå - Ormpassagen verkar bli den genaste vägen.
sv
01:32 πμ
Avatar: The Last Airbender
Aang upptäcker ett hemligt supervapen, som Eldnationen riktar rätt mot Ba Sing Se och måste stoppa det innan det förstör den väldiga mur som skyddar staden från invasion.
sv
01:54 πμ
Best & Bester
Best och Bester ger sig ut för att ta reda på varför deras favoritflingor "Tenta-Flakes" har en så lilaaktig smak. // Besters påhittiga sätt att göra minigolf kul för kunderna leder nästan itll katastrof, men Best räddar dagen.
sv
02:15 πμ
Zokie of Planet Ruby
Ruby hjälper Zokie att uppskatta jorden när hennes föräldrar utmanar honom att göra något annat än smörgåsar. // Ruby och Zokie hjälper Earl bekämpa duvmaffian i en kamp om en gammal taco.
sv
02:36 πμ
Best & Bester
Best och Bester tycker att Butter-Byxan behöver mer spänning och tar honom på den mest extrema testunden någonsin. // I årets fånga flaggan-tävling lyssnar Best på andras idéer även om de inte har ett krigsrum!
sv
02:57 πμ
Top Wing
Kapten Dilles danspartaj försvinner till sjöss mitt i natten. Brody möter sin rädsla för mörker och kommer till undsättning! - Top Wing kadetterna måste lära sig att arbeta tillsammans för att få sina andrepilotmärken.
sv
03:18 πμ
Top Wing
Brody och Penny måste rädda Brodys vänner som fastnat i en grotta. - Kadetterna arbetar en dag i Citronhyddan.
sv
03:39 πμ
SvampBob Fyrkant
Bläckward får snabbt ta sig till sjukhuset när SvampBob råkar smälla en dörr i ansiktet på honom. // En dag blåser det extra mycket i Bikini Botten, blåsten viner igenom SvampBob och skapar en kör av vackra flöjtliknande toner.
sv
04:01 πμ
SvampBob Fyrkant
Syster Surströmming som är emot allt som är roligt och gott, ser till så att Krångliga Krabban blir bannlyst i Bikini Botten. // När Stanley, SvampBobs kusin kommer på besök, blir SvampBobs liv snabbt upp och nervänt.
sv
04:24 πμ
SvampBob Fyrkant
När Bläckward ser sin rival, Oktavus, i ett tv-program om vackra hem blir han rasande och försöker bräcka honom. // SvampBob tror av misstag att Plankton har starta ett band. Plankton beslutar att utnyttja detta.
sv
04:48 πμ
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob och Patrik har fastnat för den senaste flugan - att låta sin egen hjärna flyga som en drönare. // När Svamp-Bob och Patrik leker 'Vattumannen och Sjöpojken' är allt frid och fröjd, tills deras fiende dyker upp.
sv
05:00 πμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba råkar se SvampBob plocka upp något från gatan. Han blir helt besatt av tanken att SvampBob har hittat en peng - en peng som han skulle ha hitta före honom. // SvampBobs båtskola ska på utflykt.
sv
05:22 πμ
SvampBob Fyrkant
Plankton har rivit Glada Hinken och byggt ett romerskt kolosseum. // Bikini Botten symfoniorkester tar emot bidrag till sin kompositionstävling. Bläckward är säker på att han kommer vinna.
sv
05:45 πμ
SvampBob Fyrkant
När Bläckward poängtera att SvamBob inte är normal. Gör SvampBob allt i sin makt för att bli normal. // SvampBob vaknar upp en morgon och upptäcker att alla är försvunna i Bikini Botten - till och med Gary.
sv
06:23 πμ
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
06:47 πμ
Familjen Casagrande
Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar? // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord.
sv
07:11 πμ
Familjen Casagrande
När Mama Lupe kommer på besök, försöker Abuela vässa familjens kulturella kunskaper. // Adelaide och Carl har ett äventyr på herr Changs tågsträcka, men kommer de att kunna samarbeta och rädda situationen?
sv
07:30 πμ
Lugn i stormen
Luan ber farbror Kokos om hjälp när hon stöter på svårigheter som regissör av skolpjäsen. // Lisa ställer upp som taktikcoach i Lynns fotbollslag för att bevisa att matte alltid vinner över känsla.
sv
07:54 πμ
Lugn i stormen
När Leni och hennes vänner börjar umgås med Sture, startar Lincoln och gänget ett revirbråk för att ta tillbaka kontrollen. // Lucy blir avundsjuk på all uppmärksamhet Lola får när hon går med i Dödgrävarklubben.
sv
08:19 πμ
Monster High
Det är Mernatt, det största monsterfirandet! Men gängets Mernattsfest förvandlas snabbt till en mardröm. // Draculauras Mernattsfest avbryts av en oväntad gäst som utmanar hennes tro.
sv
08:45 πμ
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre är strandsatt med Patrik i ett träsk, där dom letar efter en försvunnen actionfigur. // Svampbob lär sig ett nytt trolleritrick men ingen vill se på.
sv
09:10 πμ
SvampBob Fyrkant
Plankton klonar sig själv och Herr Krabba, men ingen restaurang går säker för nykomlingen. // Bläckvard byter glatt jobb med en busschaufför och det blir en trevlig tur, tills Svampbob och Patrick kommer ombord.
sv
09:30 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker hitta något att göra efter skolan, men de kan inte enas om något som båda gillar. // När Maria äntligen får en ledig dag, måste Ronnie Anne konkurrera med familjen för att få kvalitetstid med Maria.
sv
09:54 πμ
Familjen Casagrande
Adelaides groda har dött och Ronnie Anne och Sid försöker trösta henne genom att berätta om de dödas dag.
sv
10:18 πμ
Familjen Casagrande
Familjen hittar ett ställe som säljer goda tamales, men de försöker hålla det hemligt för Abuela. // Ronnie Anne tror inte på spådomen om att 'kärleken ska finna henne,' tills den verkar slå in.
sv
10:43 πμ
Patrik Stjärnas Show
Patrik Show får konkurrerande sponsorer / Familjen Stjärna besöker Kung Neptuns palats.
sv
11:06 πμ
Patrik Stjärnas Show
Cecil visar Patrik sin mustaschsamling. // Familjen Stjärna tar in en alrune-rot i huset.
sv
11:30 πμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba förvandlar Krångliga krabban till ett fängelse när Plankton begått ett lagbrott. Ock brott lönar sig väldigt sällan.
sv
11:55 πμ
SvampBob Fyrkant
Gary får ett par ben för att hänga med i Svampbobs tempo, och snart framstår husse som en långsam snigel i jämförelse. // Plankton kan äntligen få regera världen, genom att krympa sig. Han utser sig till kung över Svampbobs akvarium.
sv
12:20 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob vill bli den första svampen som dyker hela vägen upp till havets yta! // När Svampbob och Bläckward av misstag ger Plankton chansen att stjäla det hemliga receptet, får dom se till att stjäla tillbaks det igen!
sv
12:30 μμ
Avatar: The Last Airbender
Efter att Aang råkat ut för flera skador i slutet av säsong 2, så vaknar han upp och hittar sig själv ombord på Eldnationens skepp. Samtidigt är Zuko på väg hem.
sv
12:56 μμ
Familjen Casagrande
Familjen Chang åker på semester och ber Ronnie Anne och hennes kusiner passa familjens orm Cam. // Ronnie Anne och hennes skateboard-kompisar samarbetar för att visa tränaren att de har vad som krävs för att bli ett lag.
sv
01:09 μμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? // En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.
sv
01:30 μμ
Familjen Casagrande
Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?
sv
01:56 μμ
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
02:20 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Bläckward fixar en leverans till en plats där logik inte längtre styr. // Svampbob kan inte sluta bita på naglarna. Och han inte begripa varför!
sv
02:45 μμ
Patrik Stjärnas Show
Patrik och Bläckina rapporterar allt nytt som hänt i Bikinibotten // Patriks Show presenterar den episka sammanfattningen av showen vars säsong nått halvvägs.
sv
03:00 μμ
SvampBob Fyrkant
Plankton klonar sig själv och Herr Krabba, men ingen restaurang går säker för nykomlingen. // Bläckvard byter glatt jobb med en busschaufför och det blir en trevlig tur, tills Svampbob och Patrick kommer ombord.
sv
03:25 μμ
Lugn i stormen
Ronnie Anne blir kompis med Sid, vars familj vill flytta in i en lägenhet på våningen nedanför. Men när det visar sig att även andra familjer är intresserade av lägenheten, bestämmer sig tjejerna för att sabotera alla…
sv
03:48 μμ
Lugn i stormen
Farbror Knot försöker få lugn och ro efter att ha flyttat ifrån familjen Lugn.
sv
04:12 μμ
Lugn i stormen
När en vampyr flyttar till Storskoga, måste Lucy övertyga honom om att förvandla Dödgrävarklubben till vampyrer.
sv
04:37 μμ
Lugn i stormen
När Lily börjar bete sig illa hemma, tror mamma och pappa att det är hennes nya förskolevänner som är orsaken. // När Per blir avstängd, rycker Nyhetsgänget in för att rentvå hans namn.
sv
05:00 μμ
Sten, Sax, Papper
När Sax får slut på pengar försöker han bli städare, men upptäcker att jobbet innebär så mycket mer än han först trodde. Under tiden försöker Sten och Papper hjälpa Sax med motivationen på ett ovanligt sätt.
sv
05:24 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
05:51 μμ
SvampBob Fyrkant
SvampBob har svårt att kasta sina gamla ägodelar eftersom de är förknippade med så många fina minnen.
sv
06:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Tjejerna tar Pearl till deras koja i skogen där helgen ska ägnas åt pranks. // Herr Krabba har förkärlek för nåt...överraskande.
sv
06:27 μμ
Avatar: The Last Airbender
I det här avsnittet går vi tillbaka i tiden till ett ögonblick när Appa stals, och får exakt reda på vad som hände och var han höll hus hela den tiden - och var han är nu.
sv
06:52 μμ
Familjen Casagrande
Carl hittar en musikgrupp som kan sjunga hans nya hit, men han måste få deras godkännande innan den kan spelas på radio!
sv
07:02 μμ
Familjen Casagrande
Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes!
sv
07:27 μμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det? // Carl drömmer om att vara DJ i Catos halvlekspaus, och utger sig för att ingå i skolbandet!
sv
07:50 μμ
SvampBob Fyrkant
Svambob tar hand Herr Krabbas hus när han är bortrest. Han är extremt ambitiös så ingen ska bryta sig in. // Bläckward tvingas dela rum med Patrik. Hans dominerande hållning smittar av sig på Patrik mer än önskvärt.
sv
08:15 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob gör i ordning båtskolans fyr. Och där hittar han en gullig men något olämplig kamrat. // Alla i Bikinibotten kan drabbas av den otäcka hickepidemin.
sv
08:41 μμ
SvampBob Fyrkant
Tjejerna tar Pearl till deras koja i skogen där helgen ska ägnas åt pranks. // Herr Krabba har förkärlek för nåt...överraskande.
sv
09:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
09:32 μμ
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
09:56 μμ
Sten, Sax, Papper
När Sax ljuger om Stens födelsedag för att få gratis tårta måste trion fly från födelsedagspolisen.
sv
10:09 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po och de Fruktade Fem står inför sitt livs största utmaning: en övernaturlig varelse som inte Kung Funs kraft rår på.
sv
10:32 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po och de Fruktade Fem står inför sitt livs största utmaning: en övernaturlig varelse som inte Kung Funs kraft rår på.
sv
10:55 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Tranans mamma kommer på besök till Fredens dal. Tranan berättar för Po att eftersom hans mamma avskyr Kung Fu har han lovat att aldrig ha någonting med det att göra. Han ber Po och de andra om att inte röja hans hemlighet.
sv
11:19 μμ
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Juliens ärkerival, Clemson, återvänder för att göra anspråk på lemurkronan. Nu måste båda visa att de är värdiga tronen. // Basses favoritgodisfabrik ska stänga.
sv
11:33 μμ
Pingvinerna från Madagaskar
När Kowalski uppfinner en fiende-detektor, går något fel och vänner blir ovänner, och ovänner blir vänner. Nu kan allt hända! // Alla ser fram emot zoots årliga övernattning, men V-tvillingarna köper alla biljetter själva.
sv
11:56 μμ
Pingvinerna från Madagaskar
Basse välter en urna och frigör den onde Kuchikukans ande, som tar plats inuti en av hans månhörnings-leksaker. Nu ställs pingvinerna inför en kamp om världsherreväldet.
sv

Οδηγός TV - Τρίτη, 07/05/2024

12:17 πμ
Avatar: The Last Airbender
Aang och ungarna anländer äntligen till Ba Sing Se för att träffa Jordkungen, och upptäcker mystiska krafter i staden som gaddar ihop sig för att stoppa dem.
sv
12:39 πμ
Avatar: The Last Airbender
En serie noveller, belyser olika karaktärer och deras individuella äventyr i staden. Historier om Katara och Toph, Iroh, Sokka, Aang, Zuko och Momo.
sv
01:00 πμ
Avatar: The Last Airbender
I det här avsnittet går vi tillbaka i tiden till ett ögonblick när Appa stals, och får exakt reda på vad som hände och var han höll hus hela den tiden - och var han är nu.
sv
01:21 πμ
Best & Bester
Besters rekordförsök står på spel när Best stjäl rampljuset genom att vara roboten istället för att lära sig av den. // På jakt efter vårens första hackspett, inser Best att han gillar naturen mer än han trott.
sv
01:42 πμ
Best & Bester
Best och Bester förvandlar sig till schackpjäser men måste överge matchen för att rädda ubåten från översvämning. // Best och Bester får i uppgift att neutralisera fiende-agenternas system för Bättreholms Investigeringsbyrå.
sv
02:03 πμ
Zokie of Planet Ruby
Stan har blivit inspirerad av Ruby och Zokie och tar en kreativ risk genom att baka världens mest smakrika tårta till en tävling. // Ruby försöker impa på hennes andra följare medan Tweenkle kidnappar Zokie för att slippa konkurrens.
sv
02:25 πμ
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Våra blivande hjältar försöker lösa det största lilla problemet i staden. // Turtles måste bekämpa deras dåliga vanor och en mutantkock.
sv
02:46 πμ
Wallykazam!
Wallys vresiga granne, Tristan i Träsket, vill inte ge tillbaka Wallys nya leksaksflygplan förrän Wally fått honom att skratta. Kan Wally använde sin magiska pinne för att trolla fram ord på M som kan få träskmonstret att skratta?
sv
03:09 πμ
Top Wing
Ett fallande träd hotar Ellies hem. Kadetterna ber henne att sova över och hon hjälper till att vägleda deras räddningsinsats.
sv
03:31 πμ
Top Wing
Kadetterna hjälper till att städa upp skräp på Virvelön. Men när tåget som de lastat allt skräp på plötsligt börjar rulla iväg måste de snabbt komma på ett sätt att stoppa det! - Pennys vän Anjo har ett kompiskalas!
sv
03:53 πμ
SvampBob Fyrkant
När SvampBob lagar mat, råkar han få en flisa i handen. // SvampBob och Patrik har roligt med sina nya "dragflöjter" och det, i sin tur, gör naturligtvis Bläckvard tokig.
sv
04:15 πμ
SvampBob Fyrkant
Allihop är imponerade av Hummern Harrys våghalsiga liv, särskilt SvampBob och Patrik. // Alla som är något i Bikini Botten ska gå på ett stort party. Men man måste ha en viss solbränna för att komma in.
sv
04:37 πμ
SvampBob Fyrkant
När Bläckward blir nersprejad med gödningsmedel så blir han gigantisk. // När Patrik inser att han är den enda bland sina vänner som inte har en näsa så beslutar han sig för att skaffa en.
sv
05:00 πμ
SvampBob Fyrkant
Det är dags att fylla på den hemliga ingrediensen till Krabburgaren och det är SvampBobs ansvar att se till att den blir levererad tryggt och säkert. // Plankton har en kund som äter på Glada Hinken varje dag.
sv
05:22 πμ
SvampBob Fyrkant
I ett försök att komma bort från SvampBob så kör Bläckward iväg i sin båt så fort han kan. Men han åker fast och måste gå på båtskola. // Herr Krabba beslutar sig för att ge sig in i tidningsbranschen.
sv
05:45 πμ
SvampBob Fyrkant
Pearl gör sig redo för sitt pyjamasparty men Herr Krabbas inblandning i partyts planering börjar bli ohållbart. // SvampBob anmäler Gary till en djurshow. När han har sett hur den andra djuren ser ut, ger han Gary en makeover.
sv
06:07 πμ
SvampBob Fyrkant
Bläckvard får ett eget TV-program och blir en populär stjärna. // Bläckvard försöker sabotera SvampBobs stora audition.
sv
06:21 πμ
Sten, Sax, Papper
Sax hjälper Papper att ha en tillräckligt intressant helg för att impa på Penna. Ännu mer spännande: Sten köper hatt. // Sten, Sax och Papper försöker bevisa varför de inte borde bli utbytta av sin nya otroliga vän, Spackel.
sv
06:45 πμ
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande firar Pacos bröllop, men de måste hitta las arras som Sergio tappat bort!
sv
07:10 πμ
Familjen Casagrande
Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. // Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris!
sv
07:32 πμ
Lugn i stormen
Barnen hjälper pappa att hitta den mystiska personen som skrev en dålig recension om Lynns Salong. // Häftiga Nyhetsteamet måste tillgodose Chandlers krav när han köper ny utrustning till klubben.
sv
07:55 πμ
Lugn i stormen
När pappa får veta att hans barnsdomsläger ska stänga, bestämmer han sig för att ta med familjen dit en sista gång. // Snart upptäcker de en karta som kan leda till en skatt som kan rädda en gammal lägerlegend.
sv
08:19 πμ
Monster High
Draculaura, som är rädd för att bli utskämd på en danstävlng, ger i smyg sin partner Clawd förtrollade skor. // Cleo vill ha huvudrollen i skolpjäsen och plundrar familjegraven för att hitta den perfekta kostymen.
sv
08:43 πμ
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
09:09 πμ
SvampBob Fyrkant
SvampBobs kära väckarklocka går sönder och ingenting annat låter tillräckligt högt för att väcka honom i tid. // Karen får snabbt lära sig att barn växer fort när hennes nya barn anländer.
sv
09:31 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne vill hjälpa CJ att komma upp på scenen på en pirat middagsshow. // Ronnie och Sid måste bestämma om de ska "låna" pengar från en borttappad plånbok som de hittar på mercadot.
sv
09:55 πμ
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
10:18 πμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne försöker övertyga sin pappa att flytta till stan när han hälsar på. Med Sids hjälp gör hon en plan som verkar för bra för att misslyckas.
sv
10:43 πμ
Patrik Stjärnas Show
Kapten Kvasar får träffa Pat-Trons robotfamilj.
sv
11:07 πμ
Patrik Stjärnas Show
Patriks organ överger honom i protest.
sv
11:30 πμ
SvampBob Fyrkant
Det är fullt där Plankton brukar slänga sitt fiskrens. Så han lurar Svampbob att slänga renset på olika illa valda platser i stan. // Svampbob hjälper ett litet åskmoln. Och han blir tvungen att skydda molnet mot en galen meteorolog.
sv
11:55 πμ
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre är strandsatt med Patrik i ett träsk, där dom letar efter en försvunnen actionfigur. // Svampbob lär sig ett nytt trolleritrick men ingen vill se på.
sv
12:19 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob vill bli den första svampen som dyker hela vägen upp till havets yta! // När Svampbob och Bläckward av misstag ger Plankton chansen att stjäla det hemliga receptet, får dom se till att stjäla tillbaks det igen!
sv
12:32 μμ
Avatar: The Last Airbender
Ett missförstånd gör att den utklädde Aang tas för en elev på Eldnationsskolan, vilket gör att han måste skriva in sig där. Förklädnaden förbättras av att han sätter ett pannband i håret.
sv
12:57 μμ
Familjen Casagrande
Abuela lär Ronnie Anne att det inte är någon lätt uppgift att hitta ingredienser till middagen. // När det blir översvämning i Vitos lägenhet, försöker barnen lista ut vilken lägenhet som passar honom bäst.
sv
01:09 μμ
Familjen Casagrande
När Bobby och Par får ansvaret för Ziggys butik, måste de motstå frestelsen att jamma med affärens musikskatter. // Familjen försöker hindra den ökända skvallerbyttan Hector att skvallra till alla i staden, men lyckas han vara tyst?
sv
01:33 μμ
Familjen Casagrande
Carl får veta att El Falcon söker ny medhjälpare. Han blir El Pollito och försöker vinna! // När Carlitos somnat, måste Carl och CJ leka - och bråka - men de måste vara tysta!
sv
01:57 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
02:21 μμ
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba råkar ut för en olycka och låter Svampbob ta hand om Krångliga krabban. Kan nåt gå fel? // Patrik börjar jobba på Tossiga Toker.
sv
02:46 μμ
Patrik Stjärnas Show
Patrikin ilkeä kaksoisserkku saapuu pilaamaan Patrikin maineen.
sv
03:01 μμ
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
03:27 μμ
Lugn i stormen
Efter att elräkningen blivit på tok för hög försöker Ronnie Anne hitta på sätt att minska familjens elförbrukning. // Ronnie Anne och Sid hittar ett hemligt rum, och gör allt de kan för att ingen annan ska hitta det.
sv
03:50 μμ
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
04:13 μμ
Lugn i stormen
Gänget hjälper Sigge att bättra på sitt rykte för att imponera på en ny kärlek. // När Dödgrävarklubben inte har råd med biljetter till Kistmässan, startar de ett företag för tjäna pengar.
sv
04:38 μμ
Lugn i stormen
När barnen upptäcker att Matilda har ett mystiskt förflutet, försöker de avslöja henne innan morfar friar. // Lynn och Liam blir osams när de tvingas vara skolans korridorvakter tillsammans.
sv
05:00 μμ
Sten, Sax, Papper
När värmepannan går sönder fryser trions lägenhet till is. Papper försöker rädda sina vänner, Lou går på hyresvärds-con. // Papper hjälper Sten och Sax i ett buskrig mot Råttbrorsorna och Penna. Men Penna har ett hemligt vapen.
sv
05:24 μμ
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
05:49 μμ
SvampBob Fyrkant
När Patrik låter skägget växa ser han mycket vuxen ut och bestämmer sig för att det även är dags att bete sig som en vuxen.
sv
06:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
06:27 μμ
Avatar: The Last Airbender
Medan de letar efter Appa, stöter ungarna på Jet, men är oense om de kan lita på honom eller inte. Under tiden letar Zuko också efter Appa.
sv
06:52 μμ
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
07:03 μμ
Familjen Casagrande
Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.
sv
07:28 μμ
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner utser Carlos X till coach inför en skateboardtävling mot Tony Hawk!
sv
07:51 μμ
SvampBob Fyrkant
Plankton behöver hjälp med att stjäla receptet, så han skafaren praktikant som vet mer än nån annan om Herr Krabba. // Patrik blir svårt destruktiv så fort han hör en klocka. Hans vänner hjälper honom på sina speciella vis.
sv
08:15 μμ
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
08:40 μμ
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
09:05 μμ
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
09:31 μμ
Sten, Sax, Papper
Sax hjälper Papper att ha en tillräckligt intressant helg för att impa på Penna. Ännu mer spännande: Sten köper hatt. // Sten, Sax och Papper försöker bevisa varför de inte borde bli utbytta av sin nya otroliga vän, Spackel.
sv
09:54 μμ
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
10:07 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Syrsan tycker att han är för liten och äter ett tillväxtmedel som gör honom gigantisk. Han blir överlycklig men inser snart att hans nya storlek medför stora risker för hela byn och alla hans vänner.
sv
10:30 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Eftersom Po och de Fruktade Fem driver varandra till vansinne, tar Shifu med dem på en ödesdiger bilresa.
sv
10:56 μμ
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Fung hittar en gammal pappersrulle med instruktioner till att skapa livs levande terrakottakrigare, blir det upp till Po och de Fruktade Fem att stoppa hans enorma lervarelser.
sv