Comedy Central

Comedy Central

Comedy Central înseamnă comedie. Considerat brandul #1 printre mileniali, Comedy Central oferă publicului său acces la lumea celor mai recente comedii care provoacă mereu hohote de râs tuturor. Comedy Central difuzează seriale premiate (scenarizate sau animate), precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Canalul TV găzduiește seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Romania

Οδηγός TV - Παρασκευή, 17/05/2024

12:20 πμ
Becker
Becker se simte bătrân după ce a trebuit să-şi reînnoiască permisul de conducere.Ca să scape de acest sentiment, îşi cumpără o motocicletă de la un pacient. Se răneşte când se preface că o conduce. Margaret îi cere să o vândă.
ro
12:45 πμ
South Park
Băieţii se lovesc cu o şalupă de un baraj făcut de castori.
ro
01:10 πμ
South Park
Cartman e convins că fetele au un dispozitiv cu care pot vedea viitorul, aşa că Butters se îmbracă în fată şi se infiltrează printre ele.
ro
01:45 πμ
South Park
Încercând să-l împiedice pe dl Slave să se însoare cu Big Gay Al, dl Garrison apelează la ajutorul copiilor într-un experiment, pentru a demonstra că mariajele între homosexuali nu merg.
ro
02:15 πμ
South Park
Cartman suferă de 'roşcoveală' şi se raliază împotriva persecutării altor roşcaţi.
ro
02:40 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, emisiunile pentru tinere talente vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la spectacole eşuate, la dezastre muzicale. Avem de toate.
ro
03:05 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, şoferii vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la parcări de groază şi la eşecuri de transport. Avem de toate.
ro
03:35 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, pinguinii şi alte animale sălbatice vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Toate, de la maimuţe maniace la urşi furioşi.
ro
04:00 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, bicicletele şi plăcile vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de la calamităţi pe bicicletă, la orori pe hover board.
ro
04:30 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, vremea va avea parte de cel mai ridicol tratament. De la tornade înfricoşătoare la distracţie la inundaţie. Avem de toate.
ro
05:00 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, sugarii vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la crize de nervi la mizerie la masă. Avem de toate.
ro
05:30 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, dezastrele din sala de sport vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la eşecuri la ridicarea greutăţilor şi pe banda de alergare.
ro
06:00 πμ
Castelul lui Takeshi Indonezia
E plin de noroi, e nebunie, e Castelul lui Takeshi, care revine cu o nouă serie. O sută de noi concurenţi trebuie să treacă de probele Fagurele şi Zidul alunecos înainte să ajungă la castel. Prezintă Roman Kemp.
ro
06:30 πμ
Tătic pe bune
Familia Hobbs trebuie să aibă grijă de Kevin atunci când acesta se rănește, dar Kevin simte că e o povară pentru ei și pleacă. În cele din urmă îl găsesc, învățând pe parcurs mult mai multe despre el și îl ajută.
ro
07:00 πμ
Trăsniţii din Queens
Doug şi Deacon îi ţin locul şefului O'Boyle la IPS. Carrie regretă că s-a decis să se plângă de darul făcut de companie, pentru că lucrează la un proiect important.
ro
07:30 πμ
Trăsniţii din Queens
Jignit că nu a fost invitat la o petrecere în bloc, Doug adoptă un câine ca să le demonstreze vecinilor că e un tip de treabă, dar regretă repede această decizie. Arthur devine dependent de jocuri când vrea să-l scape pe Danny de dependenţă.
ro
08:00 πμ
Becker
Becker are un bilet în plus spre Chicago, iar Reggie se decide să meargă cu el. Ajung să fie blocaţi în avion două zile. Bob şi Jane au restaurantul pentru ei şi vor să facă nişte bani cât timp e plecată Reggie.
ro
08:30 πμ
Becker
Un vechi prieten al lui Becker e în oraş. El habar nu are că Nicky este vechiul lui prieten Chuck. Reggie se chinuieşte să ţină secrete. Margaret trebuie să vorbească cu un prieten despre bani.
ro
08:55 πμ
Becker
Medicul John Becker este împuşcat. Frances Fisher interpretează rolul medicului său.
ro
09:25 πμ
Frasier (1993)
În ajunul zilei nunţii ei, Daphne trebuie să aleagă între bărbatul pe care îl iubeşte şi bărbatul cu care urmează să se căsătorească.
ro
09:55 πμ
Frasier (1993)
Niles şi Daphne fug de la nunta ei, dar descoperă ce preţ mare trebuie să plătească pentru că au recunoscut că se iubesc. Donny, mirele abandonat, şi Mel, soţia dezamăgită, vor să se răzbune.
ro
10:20 πμ
Frasier (1993)
Mel e de acord să divorţeze de Niles, dar îi interzice să se întâlnească cu Daphne.
ro
10:50 πμ
Iubirea bat-o vina
Se apropie examenul fizic pentru asigurare și Jeff se luptă să slăbească și să fie în formă optimă. Iar Jennifer e geloasă după ce Adam s-a întâlnit cu o fostă iubită.
ro
11:20 πμ
Iubirea bat-o vina
Adam se teme că Russell se va supăra că tatăl lui l-a folosit pe Adam într-un video promoțional filmat pentru compania lui.
ro
11:45 πμ
Trăsniţii din Queens
Carrie e convinsă că Deacon şi Kelly îşi permit o vacanţă acasă, fiind mai ieftină. Arthur încearcă să-l ajute pe Spence să obţină o slujbă nou.
ro
12:05 μμ
Trăsniţii din Queens
Doug intră în panică când primeşte mesaje erotice destinate altui Doug Heffernan, dar lui Carrie nu îi pasă. Danny vrea să se amestece între Spence şi o nouă prietenă.
ro
12:35 μμ
Vecinii noștri
După ce a aflat că Dave și Gemma merg ocazional la terapie de cuplu pentru a-și menține relaţia, Tina decide că ea și Calvin ar trebui să facă același lucru, spre consternarea lui Calvin.
ro
01:00 μμ
Vecinii noștri
Sosirea lui Wyatt, un nou vecin ecologist, și a cocoșului său perturbă comunitatea, iar Dave și Calvin fac echipă într-o misiune secretă, pentru a restabili ordinea.
ro
01:30 μμ
Becker
John încearcă să se lase de fumat şi ajunge să schimbe o dependenţă cu alta, sexul. Reggie e obligată să-şi analizeze viaţa şi e dezamăgită de ceea ce vede, aşa că se decide să meargă la facultate, să-şi termine studiile.
ro
02:00 μμ
Becker
Linda are o surioară şi primeşte o lecţie despre rebeliune. Iar John se amestecă în viaţa amoroasă a lui Reggie.
ro
02:30 μμ
Frasier (1993)
Frasier merge cu autobuzul cu Roz pentru prima dată. Frasier se foloseşte de Martin ca să întâlnească o femeie la un azil. Niles şi Daphne recreează o întâlnire.
ro
03:00 μμ
Frasier (1993)
Frasier e mentorul unui milionar care copiază tot ce face el.
ro
03:30 μμ
Frasier (1993)
Tensiunea creşte când Mel îl supune pe Niles la umilinţe în societate, înainte să-i acorde divorţul. În final, el nu mai poate suporta lipsa de respect şi lucrurile explodează la o petrecere.
ro
04:00 μμ
Iubirea bat-o vina
După ce a fost tachinat că a adormit în timp ce urmărea un film, Jeff încearcă să-i demonstreze lui Audrey că e tânăr și plin de viață.
ro
04:25 μμ
Iubirea bat-o vina
Frustrată de lingușelile colegilor față de colega însărcinată, Audrey pretinde că și ea va avea un copil.
ro
04:55 μμ
Becker
Becker e obligat să dea o petrecere ca să dovedească că e sociabil. Liz munceşte din greu, dar singurii oameni care vin la petrecere sunt Reggie, Brad, prietenul ei din facultate, şi un bărbat pe care nimeni nu-l cunoaşte.
ro
05:25 μμ
Becker
Becker se luptă pentru o taxă de telefon. Reggie e supărată că nu a fost invitată la o nuntă. Bob are prea multă încredere după ce ascultă casete motivaţionale.
ro
05:50 μμ
Trăsniţii din Queens
Reuniunea de 20 de ani de la liceul lui Doug pare un eşec până când un vechi prieten vine cu ideea să se răzbune pe director. Danny şi Spence vor să se cupleze cu foste colege. Carrie şi Arthur vor să se uite la filme.
ro
06:20 μμ
Trăsniţii din Queens
Carrie e în extaz când apare în Manhattan un apartament pe care şi-l permit, dar Doug nu vrea să părăsească Queens. Arthur se întâlneşte cu cântăreaţa Ava St. Clair.
ro
06:50 μμ
Teoria Big Bang
În timp ce Leonard face tot posibilul pentru a asigura localul perfect de nuntă pentru Sheldon și Amy, Howard și Bernadette nu se pot hotărî care dintre ei ar trebui să rămână acasă cu copiii și care să se întoarcă la muncă.
ro
07:15 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
07:40 μμ
Spune-mi Kat
Kat îşi petrecere ziua cu Max şi cu Thor, nepotul acestuia, şi îşi dă seama că îi place să fie în preajma unui copil. Carter recunoaşte că l-a minţit pe Randi că îi plac filmele horror şi e stresat de decizia de a le vedea.
ro
08:05 μμ
Spune-mi Kat
Kat decide că vrea să fie mamă, iar prietenii vor să o ajute să găsească un donator. Max şi Carter se duc să vadă un bar abia deschis, care le face concurenţă, deţinut de Zac, interpretat de Kevin Sussman.
ro
08:35 μμ
Spune-mi Kat
Carter organizează o petrecere de Halloween şi Octoberfest la The Middle C, dar se zbate să atragă clienţi. Randi sugerează o noapte a doamnelor, care se dovedeşte a fi un succes. Kat caută în continuare un donator.
ro
09:05 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
09:30 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
10:00 μμ
Beavis și Butt-Head
Beavis şi Butt-Head adulţi merg la o şedinţă a primăriei, ca să ceară demolarea apartamentului lor. // Beavis şi Butt-Head se străduiesc să le facă o farsă vecinilor.
ro
10:25 μμ
Beavis și Butt-Head
Beavis şi Butt-Head cad într-un canal şi cred că au murit şi au ajuns în iad. // Butt-Head îl învaţă pe Beavis un joc nou, care îl bagă în spital.
ro
10:50 μμ
Frasier (1993)
Frasier primeşte un premiu pentru întreaga lui activitate. Martin, tatăl lui, acceptă premiul în numele lui, pentru că Frasier a plecat să-şi analizeze viaţa cu vechiul mentor de la Harvard, profesorul Tewsbury.
ro
11:20 μμ
Iubirea bat-o vina
Adam și Jennifer vor să cumpere un apartament în clădirea în care locuiesc toți. Jeff și Audrey se oferă să-i recomande comitetului de proprietari. Jeff face o impresie proastă asupra președintelui comitetului.
ro
11:50 μμ
Iubirea bat-o vina
Russell acceptă fără plăcere să-i permită lui Audrey să organizeze o ședință foto în apartamentului lui imaculat.
ro

Οδηγός TV - Σάββατο, 18/05/2024

12:20 πμ
Becker
Din greşeală, Becker îi spune altei familii că tatăl lor a murit. Iar Margaret şi Linda se ocupă de prietena deprimată a Lindei, Lynda.
ro
12:40 πμ
South Park
Băieţii vizitează Sea World şi descoperă o balenă vorbitoare. Fără să-şi dea seama că e o farsă, încearcă să ducă balena înapoi, de unde a venit: pe Lună.
ro
01:10 πμ
South Park
Tatăl lui Stan e arestat pentru conducere sub influenţa alcoolului. În oraşul vecin, o statuie sângerândă a fecioarei Maria atrage tot felul de ciudaţi care vor să fie vindecaţi.
ro
01:35 πμ
South Park
Oraşul e entuziasmat când Chef se întoarce, după ce călătoreşte prin lume cu 'The Super Adventure Club'.
ro
02:05 πμ
South Park
Locuitorii din South Park cumpără maşini hibride. Dar tocmai când oamenii sunt mai încântaţi că salvează planeta, o masă întunecată se adună deasupra oraşului.
ro
02:35 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, cascadoriile şi farsele vor avea parte de cel mai ridicol tratament, totul de la parkour la glume.
ro
03:00 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, petrecerile vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la calamităţi cu tort la orori de Halloween.
ro
03:35 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, pisicile vor avea parte de cel mai ridicol tratament. Aşteptaţi-vă la eşecuri ale felinelor şi la haos printre pisoi
ro
04:00 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, vacanţele vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de la parcuri acvatice la camping.
ro
04:30 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, dispozitivele vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de la calamităţi cu echipamente de bucătărie la eşecuri cu tablete şi telefoane.
ro
05:00 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, animalele de companie vor avea parte de cel mai ridicol tratament, de toate de la papagali fără minte la iepuri rebeli.
ro
05:30 πμ
Beton!
Cea mai ciudată emisiune cu clipuri virale revine, iar de data asta, glumele şi jocurile vor avea parte de cel mai ridicol tratament. De la jocuri extreme pe placă la orori la drumeţie. Avem de toate.
ro
06:00 πμ
Tătic pe bune
Când Amy află despre prima nuntă a lui David, e geloasă pe aventura lui exotică comparând-o cu ceremonia lor rapidă, așa că David și copiii își propun să îi ofere nunta pe care o merită.
ro
06:30 πμ
Tătic pe bune
Când David face pe inaccesibilul în timpul renegocierii contractului cu un purtător de cuvânt - și îi dă același sfat lui Emily - strategia sa nu funcționează. Așa că acum trebuie să găsească o soluție la problemele cauzate fiicei sale.
ro
06:55 πμ
Tătic pe bune
Când Joe vrea să participe la concursul de istorie tată-fiu al școlii sale, David își dă seama că nu știe nimic despre acest subiect și că nu a trecut niciodată la istorie, când era la școală.
ro
07:25 πμ
Becker
Aflăm mai multe despre copilăria Lindei şi intrăm în lumea ei după o serie de dificultăţi care au condus la renunţarea la slujbă.
ro
07:55 πμ
Becker
Reggie aleargă după o fantezie din liceu. Ea se întâlneşte cu pasiunea ei din liceu, dar tipul a ajuns un ticălos.
ro
08:25 πμ
Becker
Becker are un bilet în plus spre Chicago, iar Reggie se decide să meargă cu el. Ajung să fie blocaţi în avion două zile. Bob şi Jane au restaurantul pentru ei şi vor să facă nişte bani cât timp e plecată Reggie.
ro
08:55 πμ
Becker
Un vechi prieten al lui Becker e în oraş. El habar nu are că Nicky este vechiul lui prieten Chuck. Reggie se chinuieşte să ţină secrete. Margaret trebuie să vorbească cu un prieten despre bani.
ro
09:25 πμ
Becker
Medicul John Becker este împuşcat. Frances Fisher interpretează rolul medicului său.
ro
09:50 πμ
Becker
Frances Fisher apare din nou în rolul medicului Elizabeth Carson. Ea îi dezvăluie lui Becker că e atrasă de el. Margaret şi Linda se chinuiesc să aibă grijă de cabinet în timp ce el îşi revine după ce a fost împuşcat.
ro
10:20 πμ
Frasier (1993)
Niles i se alătură lui Martin la o pândă. Roz şi Frasier flirtează cu ideea de a deveni mai mult decât prieteni.
ro
10:45 πμ
Frasier (1993)
Frasier îşi pune la îndoială demnitatea profesională când devine prezentatorul unui emisiuni televizate absurde.
ro
11:05 πμ
Frasier (1993)
Un stripper îi încurcă socotelile lui Frasier. Maris încearcă să saboteze noua relaţie a lui Niles.
ro
11:35 πμ
Trăsniţii din Queens
Planurile de vacanţă ale soţilor Palmer sunt distruse când Doug îl sperie atât de tare pe Major, încât acesta refuză să rămână în grija familiei Heffernan.
ro
12:05 μμ
Trăsniţii din Queens
O poză deloc măgulitoare pe care i-o face Major îl determină pe Arthur să vrea bretele. Kelly îl angajează pe Spence, care e şomer, să o ajute cu treburile casei.
ro
12:30 μμ
Trăsniţii din Queens
Doug şi Deacon îi ţin locul şefului O'Boyle la IPS. Carrie regretă că s-a decis să se plângă de darul făcut de companie, pentru că lucrează la un proiect important.
ro
01:00 μμ
Trăsniţii din Queens
Jignit că nu a fost invitat la o petrecere în bloc, Doug adoptă un câine ca să le demonstreze vecinilor că e un tip de treabă, dar regretă repede această decizie. Arthur devine dependent de jocuri când vrea să-l scape pe Danny de dependenţă.
ro
01:30 μμ
Trăsniţii din Queens
Doug se decide să cumpere o maşină pentru îngheţată din banii returnaţi din taxe. Carrie pretinde că e mamă şi descoperă că îi revin instinctele materne.
ro
02:00 μμ
Vecinii noștri
Când Calvin decide să filmeze o reclamă TV pentru afacerea sa, el îi solicită pe Dave, Tina și Marty să-l ajute, dar nu durează mult până când apar disputele creative.
ro
02:30 μμ
Vecinii noștri
Când Grover se alătură echipei de baschet pentru tineret a lui Calvin, Gemmei îi displac unele dintre tehnicile vecinului ei. De asemenea, Tina și Marty sunt forțați să se confrunte cu un secret uitat al familiei Butler.
ro
03:00 μμ
Vecinii noștri
Când Tina primește vești neașteptate, Calvin, Dave și Gemma o încurajează să îmbrățișeze un nou capitol, făcând un mare salt, la propriu, prin skydiving. Marty îl ajută pe Grover să creeze un robot luptător pentru o competiție științifică școlară.
ro
03:25 μμ
Vecinii noștri
O livrare surpriză îi determină pe Dave și Gemma, precum și pe Calvin și Tina, să examineze dinamica puterii în relațiile lor de cuplu.
ro
03:55 μμ
Vecinii noștri
Un accident gata să se producă trezește sentimentul de datorie civică al lui Dave, determinându-l să facă echipă cu Calvin pentru siguranța comunității lor. O călătorie la târgul județean devine o aventură pentru Malcolm, Marty și Grover.
ro
04:25 μμ
Iubirea bat-o vina
Adam și Jennifer vor să cumpere un apartament în clădirea în care locuiesc toți. Jeff și Audrey se oferă să-i recomande comitetului de proprietari. Jeff face o impresie proastă asupra președintelui comitetului.
ro
04:55 μμ
Iubirea bat-o vina
Russell acceptă fără plăcere să-i permită lui Audrey să organizeze o ședință foto în apartamentului lui imaculat.
ro
05:25 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey descoperă că Russell e mare admirator al musicalurilor de pe Broadway. Promite să păstreze secretul în schimbul biletelor gratis la teatru.
ro
05:50 μμ
Iubirea bat-o vina
După un lung șir de asistente, Russell își dă seama că un asistent ar fi în avantajul lui. După ce se oferă voluntar să citească celor bătrâni, Audrey face un pariu cu Jeff.
ro
06:20 μμ
Iubirea bat-o vina
Jeff e surprins când Audrey îi spune că noul lui prieten de la sala de sport e homosexual. Russell se teme că tânăra cu care se întâlnește ar putea fi fiica lui.
ro
06:50 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
07:15 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
07:40 μμ
Spune-mi Kat
Kat şi Max ies la o primă întâlnire, după o partidă fierbinte, dar nu se pot purta natural. Carter vrea să-l antreneze pe fiul lui, CJ, pentru cursă, dar îşi dă seama că Randi e un antrenor mai bun.
ro
08:05 μμ
Spune-mi Kat
Kat este epuizată după ce a ajutat-o pe Sheila cu diverse comisioane prin tot oraşul. Phil este epuizat fiindcă petrece în fiecare noapte cu noul lui prieten, Jalen, interpretat de John Griffin. Carter are nevoie de încredere. Apare şi Ted Wass.
ro
08:30 μμ
Spune-mi Kat
Tema poliţistă folosită de Kat nu e pe placul celorlalţi. Phil are o dilemă amoroasă. Kat încearcă să-l încurajeze pe Max în privinţa carierei, dar se teme că are o problemă mai mare.
ro
09:00 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
09:25 μμ
Teoria Big Bang
Leonard și Sheldon sunt fizicieni geniali, "savanți distrați" care înțeleg secretele universului. Ceea ce nu-i ajută în relațiile cu oamenii, în special dacă este vorba despre femei. 
ro
09:55 μμ
Frasier (1993)
Bucuria lui Frasier că portretul lui va fi expus într-o clădire locală celebră e spulberată când acesta vede că portretul nu e deloc măgulitor.
ro
10:25 μμ
Frasier (1993)
Sosirea lui Simon, fratele insuportabil al lui Daphne, declanşează un torent emoţional care o trimite pe Daphne la terapie.
ro
10:55 μμ
Frasier (1993)
Tocmai când Daphne decide să-i spună lui Niles că îl iubeşte, acesta face un anunţ năucitor.
ro
11:20 μμ
Frasier (1993)
În ajunul zilei nunţii ei, Daphne trebuie să aleagă între bărbatul pe care îl iubeşte şi bărbatul cu care urmează să se căsătorească.
ro
11:50 μμ
Becker
Becker şi Liz îşi dau seama că au o relaţie ciudată, fiindcă amândoi umblă prin lucrurile celuilalt. Bob câştigă şi pierde biletele de loterie.
ro