Comedy Central

Comedy Central

Comedy Central înseamnă comedie. Considerat brandul #1 printre mileniali, Comedy Central oferă publicului său acces la lumea celor mai recente comedii care provoacă mereu hohote de râs tuturor. Comedy Central difuzează seriale premiate (scenarizate sau animate), precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Canalul TV găzduiește seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Romania

Οδηγός TV - Κυριακή, 26/05/2024

12:20 πμ
Becker
One Wong Move, S3 E3
ro
12:40 πμ
Oraşul femeilor
Când gaşca decide să sărbătorească dobândirea cetăţeniei de către Jaime, Bevers le ia pe Abbi şi pe Ilana cu el, promiţându-le ceva de băut. Între timp, Lincoln şi Jaime trebuie să se descurce într-o mare de avocaţi.
ro
01:10 πμ
Oraşul femeilor
Abbi descoperă ceva din trecutul lui Trey, ceva ce schimbă balanţa puterii la Soulstice, iar Ilana educă tânăra generaţie.
ro
01:35 πμ
Oraşul femeilor
Abbi îşi propune să returneze o haină pierdută, iar Ilana explorează o nouă aventură romantică, ce i se pare straniu de familiară.
ro
02:05 πμ
Oraşul femeilor
Aniversarea a 23 de ani a Ilanei e "deturnată" de un adolescent fugar, care le obligă să-l urmărească prin St. Mark.
ro
02:35 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă un nou set de eşecuri, incluzând cum să nu mergi cu roller-coasterul şi clipuri amuzante cu înotători. În acest episod, sunetul săptămânii este reverberaţia.
ro
03:00 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă un nou set de eşecuri. Avem dezastre la nuntă, animale de companie imperfecte şi ghidul după care să spargi internetul. În acest episod, sunetul săptămânii este huruiala.
ro
03:30 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă un nou set de clipuri amuzante. În această săptămână vedem animale scăpate de sub control, dezastre în sporturile pe apă şi bucătari amatori catastrofali. Sunetul săptămânii este pocnetul.
ro
04:00 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă un nou set de eşecuri. Copiii merg cap la cap cu adulţii. Şi vedeţi cel mai prost gimnast amator. În acest episod, sunetul săptămânii este zăngănitul.
ro
04:30 πμ
Beton!
Comicul Darren Harriott prezintă cele mai amuzante clipuri. În această săptămână afli cum să nu te urci în telescaun şi vezi ratări incredibile. Sunetul săptămânii este bubuitura.
ro
05:00 πμ
Beton!
Comicul Darren Harriott prezintă eşecurile săptămânii. Vedem topul celor mai mari şmecheri de pe internet şi cei mai proşti fotbalişti. În acest episod, sunetul săptămânii este ciocnitul.
ro
05:30 πμ
Beton!
Comicul Darren Harriott prezintă eşecurile săptămânii. Vedem motociclişti scăpaţi de sub control, amatori în modelling şi avem ghidul mersului pe gheaţă. Sunetul săptămânii este pârţul.
ro
06:00 πμ
Tătic pe bune
David decide să le ceară alor lui să-i elibereze biroul. Când însă câteva cutii cu amintiri din perioada sitcomului 'Tătic pe bune' sunt donate din greşeală şi cumpărate de fanul lui cel mai înfocat, familia se dă peste cap să le recupereze.
ro
06:30 πμ
Tătic pe bune
Sperând să se apropie de Joe, David decide să-l ajute să-şi construiască o căsuţă în copac, dar nu e la fel de priceput pe cât se crede. Emily are parte de primul ei job pe platoul pe care filmează Amy, dar provoacă haos.
ro
07:00 πμ
Tătic pe bune
David îl lasă pe Joe să chiulească de la şcoală ca să-l ajute să scape de stres. Joe se simte vinovatşi dezvăluie adevărul, aşa că ajunge să fie pedepsit alături de David.
ro
07:30 πμ
Becker
Becker e mentorul unui elev. Reggie, Bob şi Jake ajung în impas în relaţia lor de prietenie.
ro
08:00 πμ
Becker
Cabinetul lui John Becker este vandalizat şi un detectiv vine să investigheze. În timpul anchetei, Becker îşi dă seama că are mai mulţi duşmani decât credea.
ro
08:30 πμ
Becker
Becker se întâlneşte cu o fostă iubită şi se luptă cu conştiinţa lui, fiindcă vrea să-şi petreacă noaptea cu ea, dar acum e femeie măritată.
ro
08:55 πμ
Becker
Becker trebuie să ia o decizie etică în privinţa unui pacient. Reggie primeşte o invitaţie la a doua întâlnire cu un bărbat.
ro
09:25 πμ
Becker
Becker încearcă să se lase de fumat.
ro
09:50 πμ
Frasier (1993)
Frasier şi Niles o presează pe iubita bogată a lui Martin să salveze de la faliment şcoala lor.
ro
10:20 πμ
Frasier (1993)
Frasier se retrage din clubul degustătorilor de vin ca să prezinte o emisiune radio despre vinuri şi se supără când află că Niles le spune membrilor clubului să nu participe la emisiune.
ro
10:40 πμ
Frasier (1993)
Niles şi Daphne discută despre povestea lor de dragoste.
ro
11:05 πμ
Frasier (1993)
Daphne încearcă să-i demonstreze lui Niles că are viziuni premonitorii, iar Frasier se simte lezat când află că Roz are o relaţie amoroasă cu mentorul lui.
ro
11:35 πμ
Trăsniţii din Queens
Doug se teme că noua slujbă a lui Carrie o va îndepărta de el.
ro
12:05 μμ
Trăsniţii din Queens
Doug află că soţia lui Richie îl înşală şi nu ştie dacă să îi spună sau nu acestuia.
ro
12:30 μμ
Trăsniţii din Queens
Când mătuşa preferată a lui Doug vine în vizită, Arthur se îndrăgoşteşte de ea.
ro
01:00 μμ
Trăsniţii din Queens
Carrie e tristă că Arthur nu are prieteni şi îl roagă pe Doug să-l ia cu el pe Arthur. Doug e de acord, fără tragere de inimă, şi descoperă că, pentru generozitatea lui, Carrie e foarte recunoscătoare.
ro
01:30 μμ
Trăsniţii din Queens
Se dovedeşte că piatra inelului de logodnă pe care Doug i l-a cumpărat lui Carrie valorează foarte mult.
ro
02:00 μμ
Vecinii noștri
Când Dave află că Calvin nu a fost la medic de aproape un deceniu, el insistă ca tatăl familiei Butler să se programeze la un control. Dar Calvin e dezamăgit când doctorul Fisher insistă să fie supus unei colonoscopii de rutină.
ro
02:30 μμ
Vecinii noștri
Când trupa lui Dave își pierde solista chiar înainte de un concert, Tina se oferă s-o înlocuiască, dar standardele sale ridicate nu corespund cu ale grupului. Marty regretă că l-a lăsat pe șeful său nevoiaș, Jerry, să rămână în noua sa casă.
ro
03:00 μμ
Vecinii noștri
Îngrijorat de siguranța unei căsuţe în copac construită de Calvin pentru Grover, Dave îi cere lui Marty să-l supravegheze discret. De asemenea, o greșeală inocentă din partea lui Malcolm duce la o întrecere de copt între Tina și Gemma.
ro
03:30 μμ
Vecinii noștri
Când Tina și Gemma obțin mai mult decât se aşteptau la un curs de artă revelator, Calvin nu își poate ascunde invidia și ia măsuri drastice. De asemenea, Dave, Marty și Malcolm fac echipă pentru a rezolva misterul nedescifrat dintr-un roman.
ro
04:00 μμ
Vecinii noștri
Dave îi câștigă respectul lui Calvin când împiedică un jaf la frizerie, până când laudele i se urcă la cap și începe să exagereze. De asemenea, Marty o invită pe Gemma, nerăbdătoare, să încerce noul său hobby antistres.
ro
04:30 μμ
Iubirea bat-o vina
Jeff urmează sfatul lui Russell și răspunde avansurilor unei colege, dar descoperă că ea vrea o relație cu el. Russell îl trimite pe Timmy să-i recupereze telefonul dintr-un apartament unde a avut o aventură.
ro
04:55 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey și Jeff schimbă locurile în pat. Moțăit cu vânătăi. Când Jeff și Audrey schimbă locurile în pat, Jeff o lovește în față pe Audrey din greșeală, iar ea ajunge în spital.
ro
05:20 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey vrea să-l facă pe Jeff să se simtă vinovat că a plecat în Atlantic City. Audrey vrea să-l facă pe Jeff să se simtă vinovat că nu i-a spus că petrecerea burlacilor din Atlantic City s-a anulat. Planul se întoarce împotriva ei.
ro
05:50 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey e supărată când Jeff îi spună că nu o crede că a văzut fantoma bunicii ei moarte. Russell vrea să-l convingă pe Timmy să renunțe la căsătoria aranjată.
ro
06:20 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey îl convinge pe Jeff să facă terapie de cuplu. Cele patru coloane. Ca să o facă pe Audrey fericită, Jeff acceptă să facă terapie de cuplu. Russell se îndrăgostește de logodnica lui Timmy.
ro
06:50 μμ
Teoria Big Bang
Penny şi Leonard organizează un meci de paintball care duce la haos când Sheldon e gelos pe Amy, Raj o prinde pe Anu cu fostul ei iubit, iar Stuart nu vrea să se mute cu Denise.
ro
07:15 μμ
Teoria Big Bang
Fostul iubit al lui Penny, Zach, şi soţia lui vor un copil, dar, cum Zach e steril, îi cer ajutorul lui Leonard. Între timp, Raj încearcă să repare lucrurile cu fosta sa logodnică, Anu.
ro
07:40 μμ
Spune-mi Kat
Vărul lui Randi vine în oraş.
ro
08:00 μμ
Spune-mi Kat
Kate are emoţii înaintea primei ei întâlniri cu Oscar.
ro
08:30 μμ
Spune-mi Kat
Carter şi Kat ajung la cuţite.
ro
09:00 μμ
Teoria Big Bang
Teoria superasimetriei a lui Sheldon şi Amy e confirmată de doi fizicieni din Chicago. Se bucură, până când ei încearcă să împiedice nominalizarea lui Amy la Premiul Nobel. Bernadette are un succes la muncă, iar Penny o să fie implicată.
ro
09:25 μμ
Teoria Big Bang
Sheldon e încântat să-i ajute pe Howard şi Bernadette să se ocupe de acte birocratice, până când află că aceştia încalcă legea. Acum, trebuie să aleagă între a respecta regulile şi a le rămâne loial prietenilor săi.
ro
09:55 μμ
Frasier (1993)
Frasier întâlneşte o veche prietenă din liceu şi se îndrăgosteşte de Claire, prietena acesteia.
ro
10:25 μμ
Frasier (1993)
Frasier îl meditează pe fiul Lanei ca să obţină o întâlnire cu Claire. Martin merge la o petrecere cu câini, iar Daphne şi Niles nu pot dormi în acelaşi pat.
ro
10:55 μμ
Frasier (1993)
Planurile de vacanţă ale lui Frasier cu Claire sunt spulberate când Daphne, Niles şi Martin sosesc în aceeaşi staţiune şi Frasier începe să o viseze pe Lana.
ro
11:25 μμ
Frasier (1993)
Niles devine gelos. Frasier o învaţă pe Lana ce înseamnă să fii cinstit când vinzi o proprietate imobiliară. Martin merge la audierea la tribunal a bărbatului care l-a împuşcat.
ro
11:50 μμ
Becker
Margaret are un vis erotic cu John, iar Linda încearcă să-l analizeze. Reggie, Jake şi Bob se îmbată cu bere.
ro

Οδηγός TV - Δευτέρα, 27/05/2024

12:20 πμ
Becker
John are probleme când se gândeşte să se întâlnească cu o femeie mai tânără. Reggie primeşte ameninţări din partea unui fost condamnat.
ro
12:40 πμ
Oraşul femeilor
Abbi şi Ilana au probleme grave cu garderoba în drum spre o expoziţie a unui prieten şi încearcă cu disperare să găsească o toaletă publică.
ro
01:10 πμ
Oraşul femeilor
Abbi trebuie să pretindă că e Ilana, pentru a-i ţine locul la muncă, iar Ilana merge în Long Island, pentru o programare importantă la doctor.
ro
01:35 πμ
Oraşul femeilor
Ilana are o nouă oportunitate la Deals, Deals, Deals, iar Abbi încearcă să-şi ţină în frâu latura competitivă la Ziua Jocurilor de la Soulstice.
ro
02:05 πμ
Oraşul femeilor
După o deratizare costisitoare, Jaime şi Ilana decid să dea o petrecere, pentru a recupera banii. Între timp, Abbi se îmbarcă într-o misiune de a cunoaşte oameni noi.
ro
02:35 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă cele mai amuzante clipuri. Snowborderii merg cap la cap cu schiorii şi vedem cum poţi să cazi cu stil. În acest episod, sunetul săptămânii este lătratul.
ro
03:00 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă cele mai amuzante clipuri. Vedem scufundări dezastruoase, surferi proşti şi avem ghidul farselor pentru prieteni. În acest episod, sunetul săptămânii este dăngănitul.
ro
03:30 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă eşecurile săptămânii. Aflăm cum să nu obţii o promovare la muncă şi vedem ciclism versus alergat. În acest episod, sunetul săptămânii este ciomăgitul.
ro
04:00 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă cele mai amuzante clipuri cu cei mai ridicoli adolescenţi şi aflăm cum să supravieţuim unui festival de muzică. În acest episod, sunetul săptămânii este mieunatul.
ro
04:30 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă un nou set de eşecuri. Aflăm care sunt mai ridicoli, copiii sau animalele de companie. Şi vedem cum să nu faci antrenament acasă. În acest episod, sunetul săptămânii este tânguitul.
ro
05:00 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă un nou set de clipuri amuzante. Aflăm cum să nu gătim un ou. Şi vedem omul versus animal, ca să aflăm care e mai ridicol. În acest episod, sunetul săptămânii este râsul.
ro
05:30 πμ
Beton!
Darren Harriott prezintă eşecurile săptămânii. Vedem patinatori scăpaţi de sub control şi vacanţe care merg prost. Apoi aflăm ce se întâmplă când tehnologia nu funcţionează. Sunetul săptămânii este izbitul.
ro
06:00 πμ
Castelul lui Takeshi Indonezia
Concurenţii de săptămâna asta vor reuşi să treacă de proba Podbal? Vor putea ajunge să atace castelul lui Takeshi? Fiţi alături de gazda concursului, Roman Kemp, ca să aflaţi!
ro
06:30 πμ
Tătic pe bune
David e vizitat de Bernie, tatăl lui în sitcom, dar e şocat când acesta pleacă şi-i lasă bebeluşul pe cap, aşa că vrea să-l convingă că rolul lui cel mai bun ar fi cel de tată în viaţa reală. La şcoală, Emily nu se descurcă deloc în rolul de 'mamă'.
ro
07:00 πμ
Trăsniţii din Queens
De când s-au căsătorit, Carrie a pus câteva kilograme, iar Doug se teme că va ajunge să semene cu mama ei.
ro
07:30 πμ
Trăsniţii din Queens
Doug se teme că noua slujbă a lui Carrie o va îndepărta de el.
ro
08:00 πμ
Becker
The Film Critic, S3 E1
ro
08:30 πμ
Becker
Super Bob, S3 E2
ro
08:55 πμ
Becker
One Wong Move, S3 E3
ro
09:25 πμ
Frasier (1993)
Daphne Returns, S8 E19
ro
09:50 πμ
Frasier (1993)
The Wizard of Roz, S8 E20
ro
10:20 πμ
Frasier (1993)
Semi-Decent Proposal, S8 E21
ro
10:50 πμ
Iubirea bat-o vina
Russell îi provoacă pe Jeff și Adam la un concurs, să vadă care dintre ei, celibatar, logodit sau căsătorit, e mai sigur de el.
ro
11:20 πμ
Iubirea bat-o vina
În Iubirea, bat-o vina!, un cuplu căsătorit, unul proaspăt logodit și prietenii lor necăsătoriți încearcă să facă față complicațiilor întâlnirilor amoroase, ale căsniciei și angajamentelor, în situații extrem de distractive.
ro
11:45 πμ
Trăsniţii din Queens
Când mătuşa preferată a lui Doug vine în vizită, Arthur se îndrăgoşteşte de ea.
ro
12:05 μμ
Trăsniţii din Queens
Carrie e tristă că Arthur nu are prieteni şi îl roagă pe Doug să-l ia cu el pe Arthur. Doug e de acord, fără tragere de inimă, şi descoperă că, pentru generozitatea lui, Carrie e foarte recunoscătoare.
ro
12:30 μμ
Vecinii noștri
Când Victor Alvarez, proprietarul lanțului de ateliere auto Motor Boys, încearcă să-i fure clienții lui Calvin, familiile Butler și Johnson își unesc forțele într-un plan de a revigora afacerea și de a oferi ceva comunității.
ro
01:00 μμ
Vecinii noștri
Când Gemma îl surprinde pe Dave cu vestea că își dorește un nou copil, el se teme că a uitat cât de dificil e un nou-născut, așa că apelează la o păpușă robotică și la abilitățile tehnologice ale lui Marty pentru a-i reaminti.
ro
01:30 μμ
Becker
The Film Critic, S3 E1
ro
02:00 μμ
Becker
Super Bob, S3 E2
ro
02:30 μμ
Frasier (1993)
A Passing Fancy, S8 E22
ro
03:00 μμ
Frasier (1993)
Cranes Go Caribbean, S8 E23
ro
03:30 μμ
Frasier (1993)
A Day In May, S8 E24
ro
04:00 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey își minte o prietenă că e pe lista cu femei cu care s-ar culca Jeff. A treia roată. Fără să știe Jeff, Audrey o minte pe prietena ei Liz că e pe lista cu femei cu care s-ar culca Jeff.
ro
04:25 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey e surprinsă că Jeff e interesat de reality show-ul ei preferat, până descoperă motivul. Spre încântarea lui Russell, Timmy are rețineri privind căsătoria lui aranjată.
ro
04:55 μμ
Becker
The Trouble With Harry, S3 E12
ro
05:25 μμ
Becker
The Princess Cruise, S3 E13
ro
05:50 μμ
Trăsniţii din Queens
Doug se simte depăşit la un curs de literatură engleză la care l-a convins Carrie să se înscrie.
ro
06:20 μμ
Trăsniţii din Queens
Doug îşi pierde permisul de conducere când jurnalistul de la Newsday, Ray Barone, îl obligă să trişeze la testul de conducere.
ro
06:50 μμ
Teoria Big Bang
Teoria superasimetriei a lui Sheldon şi Amy e confirmată de doi fizicieni din Chicago. Se bucură, până când ei încearcă să împiedice nominalizarea lui Amy la Premiul Nobel. Bernadette are un succes la muncă, iar Penny o să fie implicată.
ro
07:15 μμ
Teoria Big Bang
Sheldon e încântat să-i ajute pe Howard şi Bernadette să se ocupe de acte birocratice, până când află că aceştia încalcă legea. Acum, trebuie să aleagă între a respecta regulile şi a le rămâne loial prietenilor săi.
ro
07:40 μμ
Spune-mi Kat
Kat descoperă un secret neaşteptat despre trecutul lui Daniel.
ro
08:00 μμ
Spune-mi Kat
Kat îl roagă pe Max s-o înveţe să danseze salsa.
ro
08:30 μμ
Spune-mi Kat
Kat, Randi şi Oscar îşi repară greşelile.
ro
09:00 μμ
Teoria Big Bang
Penny încearcă să deturneze planul lui Leonard de a deveni donator de spermă.
ro
09:25 μμ
Teoria Big Bang
Băieţii încearcă să intre neinvitaţi la jocul de D&D cu vedete al lui Will Wheaton.
ro
10:00 μμ
Frasier
Don Juan in Hell - (Part 1), S9 E1
ro
10:25 μμ
Frasier
Don Juan in Hell - (Part 2), S9 E2
ro
10:55 μμ
Frasier
The First Temptation of Daphne, S9 E3
ro
11:25 μμ
Iubirea bat-o vina
După ce descoperă că e în pericol căsnicia ei, Audrey îi permite prietenului lor, Steve, să stea la ei.
ro
11:50 μμ
Iubirea bat-o vina
Audrey îl convinge pe Jeff să facă ceva amuzant cu profitul din vânzarea mașinii.
ro