Nick Jr.

Nick Jr.

Çocukların oldukça keyif alarak izleyeceği bu kanal oldukçada eğiticidir. Nick Jr., Nickelodeon'ın okul öncesi çocuklara yönelik yayın yapan kanalıdır. Kanal 2 Şubat 1999 tarihinde Noggin olarak yayına başlamıştır.

Turkey

Televizní program - Čtvrtek, 23.5.2024

00:00
 Peppa Pig
Baba Domuz yatmadan önce Peppa ve George'a bir masal anlatır. George uyanır, bu yüzden Peppa başka bir masal uydurmak zorunda kalır. Uyku Vakti Masalı - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
00:05
 Peppa Pig
Güzel bir gün ama Peppa, George, Baba Domuz ve Büyükbaba Domuz evde oturmuş araba yarışı seyrediyor! George'un Yarış Arabası - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
00:15
 Peppa Pig
Japon Balığı Goldie biraz yalnız hissediyor, Peppa onu akvaryuma götürüyor. Akvaryum - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
00:20
 BARBAPAPA Ailesi
Barbataşkın Nereye Gitti? / Büyük Kötü Tavuk - Barbataşkın, gizli ajan gibi, Barbapapa'nın pastasını kimin çaldığını bulmak için aletleriyle bir soruşturmaya başlar. Barbalala, evin etrafında dev bir tavuk duyduğuna emindir. Barbabebekler, nöbet tutmak için organize olurlar.
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Gizem ve Dans / Barbaböri - Barbabebekler, anneye doğum günü için gösteri hazırlar. Sonra karnavala giderler ve Barbaartist bir alette mahsur kalır. Üç ayrı hikaye avlunun ortasında büyük bir hikayeye dönüşür.
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Uzaydan Gelen Robot Bebek - Özel Görev Blaze iş başında! Uzaydan Gelen Bebek Robot herkesi bebeğe dönüştürdüğünde, günü kurtarmak Blaze'e ve onun yeni Özel Görev Modlarına kalıyor! Arkadaşlarını kurtarabilecek mi, yoksa sıradaki bebek o mu olacak?
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Pis Ördek - Pis Ördek Axle Şehri'ni iğrenç, yapışkan iğrençlikle kapladığında, makinesini durdurmak ve dünyayı iğrençleşmekten kurtarmak sonsuza kadar Özel Görev Blaze'e kalıyor!
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Antartikalı Marslıyı Kurtarıyor / Köpekçikler Labirent Kaşiflerini Kurtarıyor - Gezgin Travis Antartika'da muhteşem bir geziye çıktığını sanır ama aslında Mars'a gelmiştir! Bay Porter ve Alex geziye çıkar ama dev bir labirentte mahsur kalırlar! Paw Patrol..
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Garson Robotu Kurtarıyor / Köpekçikler Turta Garsonu Kurtarıyor - Bay Porter'ın kafedeki yardımcı yüksek teknoloji garson robotu temizlik yapmayı durduramaz.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Uğurlu Kolye / Vigo'nun Sürprizi - Baby, şanslı kolyesini bir başkasına devretme zamanı geldiğinde onu bırakmakta zorlanır. Süper Köpekbalığı ve Kaptan Kelp, Vigo'yu kasabada ayak işleri yaparken görürler ve onun uğursuz bir plan yaptığına ikna olurlar.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Babaannenin kurabiyeleri fırına girmeden önce kaybolunca, dedektif Baby Shark ve William Watson için bir vaka ortaya çıkmış olur. Dedektif Baby Shark - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA Ailesi
Mükemmel Akşam Yemeği / Yavru Kediler - Barbapapa ve Barbaanne doğum günlerini kutlamak için dışarı çıkar. Evin sorumluluğunu alan Barbabelle bunalır. Barbasüslü, Bali'nin yavru kedilerine bir şey olması diye onları dışarı çıkarmaz. Barbaanne kedilere yardım etmek zorunda.
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Yaz Tatili Başlıyor / Paddington'ın Cankurtaran Eğitimi - Brown'lar tatil için sahile giderler ve vardıklarında deniz feneri bekçisi Shantee ile tanışırlar.
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Fıskiye Gösterisi İnşa Ediyor! / Köpüşler Atlıkarınca İnşa Ediyor! - Parıltılı Sierra'nın konser sahnesinin biraz daha ışıltıya ihtiyacı olduğunda, Rubble ve Ekibi bir inşaata başlar.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Büyük Kırmızı Tavuk, Uyan! / Gizemli Hediye - Dora ve Boots, Büyük Kırmızı Tavuk bir şelalenin üzerinden uçmadan önce onu uyandırmak zorunda! Dora ve arkadaşları gizemli bir hediyeyi açmak için bir dizi soru ve zorluğu çözmelidir.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Yastık Korsanı - Hırsız bir korsan Axle Şehri'ndeki tüm yastıkları çaldığında, uyku vaktini kurtarmak Özel Görev Blaze'e kalıyor! Yeni Özel Görev Modlarını ve toplama işleminin gücünü kullanan Blaze bu yastık sorununu çözebilecek mi?
tr
04:55
 Geyik Takımı
Bir Patlamayla Başlamak / Dert Çıkarma Yeteneği - Çelik ve Geyik Takımı, Profesör Scratch'in doğum günü için parti düzenlemek ister ama ikizler mahvedeceklerdir.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show!
Derin Karanlık Disko / Yüzgeç-langıç - Köpekbalıkları, Wavey Jones'un disko topunu bulmasına yardım eder, böylece muhteşem bir parti verebilir. Hank yanlışlıkla Swimmy Hall'dan önemli bir hazineyi alınca, işleri düzeltmek için sinsi bir göreve çıkar.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show!
İhtiyar Köpekbalığı Gelin / Yalnız Yüzmek - Bebek, Büyükanne ve Büyükbabanın yemin törenlerine yardım ederken kendini kaptırır.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Asi Kuş Sürüsünü Kurtarıyor / Köpekçikler Karton Araba Yarışını Kurtarıyor - Mnyah kuşu Myrna tüylü dostlarının yolunu kaybetmesine sebep olunca Paw Patrol sürüye yardım ediyor.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Domuzcuk Cornelius rüzgar sörfü tahtasıyla gidince Zuma çılgınca bir su kurtarma görevine başlar. Köpekçikler Sörfçü Domuzu Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Katlı Otopark İnşa Ediyor! / Ekip, Kamp Alanı İnşa Ediyor. - Café Carl'ın dondurma makinesi İnşaatçı Koyu'na çok sayıda araba getirince Ekip park sorununa yardımcı olur.
tr
06:55
 Peppa Pig
Kostüm Partisi - Peppa ve George bir kostüm partisi düzenler. Peppa bir masal prensesi, George da bir dinozor olur. Peppa, en iyi kostümü giyen arkadaşını seçmelidir.
tr
07:00
 Peppa Pig
Babaları Peppa ve George'a yağmurun durmasını beklerken oynayacakları eğlenceli bir oyun öğretir. Yağmurlu Gün Oyunu - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
07:04
 Peppa Pig
Anne Tavşan büyük bir haberle geldiğinde herkes heyecanlanır, o hamiledir! Tek bebek mi yoksa ikiz mi olacak? Anne Tavşan'ın Haberi - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
07:10
 Peppa Pig
Pedro Pony bahçedeki kampında hikayeler anlatarak gerçek bir kovboymuş gibi davranır. Kovboy Pedro - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Gülümseme Günü - Froga, birisinin bahçesindeki kabaklarından birine korkunç, asık suratlı bir yüz çizdiğini görünce Anna ile çok üzülürler - özellikle de bugün gülümseme günü olduğu için!
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Panik Yok! - Christopher bir fırtınanın yaklaştığını duyar ve çileklerini koruması için Froga'yı uyarması gerekiyor! Anlaşılan gök gürültüsü sesi Bubu'nun yeni icadından geliyormuş: bir hava durumu makinesi!
tr
07:30
 Minik Şef
Turna Yemişi Kurabiyeleri / Tavada Tatlı Bezelye - Minik Şef, mahalleye taşınan bir uğurböceğini karşılamak için kurabiye pişirir. Minik Şef tavada tatlı bezelye yapar ve kendi başına yemek yapmakta zorlandığında arkadaşlarının iyi mutfak yardımcıları olduğunu öğrenir.
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Tur Otobüsünü Kurtarıyor / Köpekçikler Müzedeki Geceyi Kurtarıyor - Vali Humdinger'ın tur otobüsü kontrolden çıkınca turistleri Sisli Kasaba'ya götürür. Paw Patrol onları kurtarmaya gider! Eğlenceli bir müze gecesi Alex ve mini-patrol kaybolunca bölünür.
tr
08:10
 Paw Patrol
Paw Patrol, Bay Porter'ı kurtarmalı ve kuşların başı belaya girmeden devekuşu ailesini bir araya getirmeli.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Yetenek Yarışması Sahnesini Onarıyor / Ekip, Enstrüman İnşa Ediyor! - Hız Ustası Yetenek Gösterisi sahnesini sabote edince, yavrular günü kurtarmak için Motor'un yeteneğini kullanıyor.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Kumdan Kale Felaketi / Baykuş Ekibi - Çelik, Stu ve Safia için kumdan kale yaptığında kum yengeci ailesini kızdırır. Kai, Janice'in ses tanıma özelliğini aceleyle geliştirir ve Janice, bir baykuşun ötüşlerini Alex'ten komutlar sanarak aletlerinin çıldırmasına neden olur.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington ve Güneş Tutulması / Paddington ve Gizemli Mucit - Paddington ilk güneş tutulmasının tadını çıkarmak için zamana karşı yarışıyor. Paddington, Simi için bir mucit ödülünü kabul ediyor ama Simi neden daha sonra kıskançlık ve üzüntü duyuyor?
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Yumi'nin nefis balı ve arı kovanları çiftlikten kaybolunca ortalık karışır! Köpekçikler Balı Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Seçim Gününü Kurtarıyor / Köpekçikler Baloncuk Maymunları Kurtarıyor - Vali Humdinger Macera Koyu valiliğine aday olur, Vali Mobil'i kontrolden çıkınca Paw Patrol günü kurtarır! Ryder ve köpekçikler ormanda İzci ve Carlos'u ziyaret ederken bir grup maymunla..
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dev Bir Baraj İnşa Ediyor! / Ekip, Sincap Korumalı Çiftlik İnşa Ediyor! - Rubble ve Ekibi, yağmurun kasabayı sular altında bırakma tehdidi sonrası İnşaatçı Koyu'nu kurtarmak için iş başında.
tr
10:30
 Kaşif Dora
Minik Dansçı / Uykulu Güneş - Dora ikizlere, içinde baila folklorico dansçısı olan müzik kutusu gösteriyor! Bailarina'nın çizmeleri kaçtı, onları geri almalılar. Güneş batmıyor çünkü bir türlü uykuya dalamıyor! Sol için Dora'nın Yastık Bulutu'nu bulması gerekiyor.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Efsanevi Ganimet / Evet Günü - Efsanevi Ganimet'in bir haritasını bulan Shark ailesi, hazineyi avlamak için yola çıkar. Bebek, babasını bir günlüğüne her şeye 'evet' demeye ikna eder. En kötü ne olabilir ki?
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Süper Köpekbalığı / William Vahşi Doğaya Karşı - En sevdikleri TV şovu She-Shark'tan esinlenen, Baby Shark ve William süper kahraman olmak ister.
tr
11:35
 Peppa Pig
Büyükbaba Domuz Peppa ve George için birkaç tohum getirir. Baba Domuz onlara bir korkuluk olarak yardım eder. Peppa ve George'un Bahçesi - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
11:40
 Peppa Pig
Doktor Hamster, neredeyse tüm hayvanlar onun yardımına aynı günde ihtiyaç duyduğunda harekete geçer. Uçan Veteriner - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
11:45
 Peppa Pig
Kanguru Kylie - Peppa ve George, Kanguru Kylie ve kardeşi Joey ile tanışır. Peppa Kylie'ye çamurlu su birikintisinde nasıl zıplayacağını gösterir, en yükseğe kim zıplayacak?
tr
11:50
 Peppa Pig
Anne Köpek ve Danny çok heyecanlı! Kaptan Baba Köpek denizden döndü ve hediyeleri var! Hediyeler nedir? Kaptan Baba Köpek - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
11:55
 Peppa Pig
Grampy Rabbit'in Dinozor Parkı - Freddy Fox'un doğum günü kutlaması için bir Dinozor Parkı'na giderler. Liderleri Grampy Rabbit ile, Freddy'nin doğum günü ikramını bulmak için dinozor ayak izlerini takip ederler.
tr
12:00
 Peppa Pig
Baba Domuz yatmadan önce Peppa ve George'a bir masal anlatır. George uyanır, bu yüzden Peppa başka bir masal uydurmak zorunda kalır. Uyku Vakti Masalı - Peppa, domuz ailesiyle birlikte yaşayan sevimli küçük bir domuzdur: ağabeyi George, annesi ve babası. Peppa oyun oynamayı, güzel giyinmeyi, keyifli uzun yolculuklar yapmayı ve çamur banyosu yapmayı sever.
tr
12:05
 Peppa Pig
Güzel bir gün ama Peppa, George, Baba Domuz ve Büyükbaba Domuz evde oturmuş araba yarışı seyrediyor! George'un Yarış Arabası - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
12:15
 Peppa Pig
Japon Balığı Goldie biraz yalnız hissediyor, Peppa onu akvaryuma götürüyor. Akvaryum - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
12:20
 BARBAPAPA Ailesi
Barbataşkın Nereye Gitti? / Büyük Kötü Tavuk - Barbataşkın, gizli ajan gibi, Barbapapa'nın pastasını kimin çaldığını bulmak için aletleriyle bir soruşturmaya başlar. Barbalala, evin etrafında dev bir tavuk duyduğuna emindir. Barbabebekler, nöbet tutmak için organize olurlar.
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Gizem ve Dans / Barbaböri - Barbabebekler, anneye doğum günü için gösteri hazırlar. Sonra karnavala giderler ve Barbaartist bir alette mahsur kalır. Üç ayrı hikaye avlunun ortasında büyük bir hikayeye dönüşür.
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Uzaydan Gelen Robot Bebek - Özel Görev Blaze iş başında! Uzaydan Gelen Bebek Robot herkesi bebeğe dönüştürdüğünde, günü kurtarmak Blaze'e ve onun yeni Özel Görev Modlarına kalıyor! Arkadaşlarını kurtarabilecek mi, yoksa sıradaki bebek o mu olacak?
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Pis Ördek - Pis Ördek Axle Şehri'ni iğrenç, yapışkan iğrençlikle kapladığında, makinesini durdurmak ve dünyayı iğrençleşmekten kurtarmak sonsuza kadar Özel Görev Blaze'e kalıyor!
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Antartikalı Marslıyı Kurtarıyor / Köpekçikler Labirent Kaşiflerini Kurtarıyor - Gezgin Travis Antartika'da muhteşem bir geziye çıktığını sanır ama aslında Mars'a gelmiştir! Bay Porter ve Alex geziye çıkar ama dev bir labirentte mahsur kalırlar! Paw Patrol..
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Garson Robotu Kurtarıyor / Köpekçikler Turta Garsonu Kurtarıyor - Bay Porter'ın kafedeki yardımcı yüksek teknoloji garson robotu temizlik yapmayı durduramaz.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Uğurlu Kolye / Vigo'nun Sürprizi - Baby, şanslı kolyesini bir başkasına devretme zamanı geldiğinde onu bırakmakta zorlanır. Süper Köpekbalığı ve Kaptan Kelp, Vigo'yu kasabada ayak işleri yaparken görürler ve onun uğursuz bir plan yaptığına ikna olurlar.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Babaannenin kurabiyeleri fırına girmeden önce kaybolunca, dedektif Baby Shark ve William Watson için bir vaka ortaya çıkmış olur. Dedektif Baby Shark - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA Ailesi
Mükemmel Akşam Yemeği / Yavru Kediler - Barbapapa ve Barbaanne doğum günlerini kutlamak için dışarı çıkar. Evin sorumluluğunu alan Barbabelle bunalır. Barbasüslü, Bali'nin yavru kedilerine bir şey olması diye onları dışarı çıkarmaz. Barbaanne kedilere yardım etmek zorunda.
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Yaz Tatili Başlıyor / Paddington'ın Cankurtaran Eğitimi - Brown'lar tatil için sahile giderler ve vardıklarında deniz feneri bekçisi Shantee ile tanışırlar.
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Fıskiye Gösterisi İnşa Ediyor! / Köpüşler Atlıkarınca İnşa Ediyor! - Parıltılı Sierra'nın konser sahnesinin biraz daha ışıltıya ihtiyacı olduğunda, Rubble ve Ekibi bir inşaata başlar.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Büyük Kırmızı Tavuk, Uyan! / Gizemli Hediye - Dora ve Boots, Büyük Kırmızı Tavuk bir şelalenin üzerinden uçmadan önce onu uyandırmak zorunda! Dora ve arkadaşları gizemli bir hediyeyi açmak için bir dizi soru ve zorluğu çözmelidir.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Yastık Korsanı - Hırsız bir korsan Axle Şehri'ndeki tüm yastıkları çaldığında, uyku vaktini kurtarmak Özel Görev Blaze'e kalıyor! Yeni Özel Görev Modlarını ve toplama işleminin gücünü kullanan Blaze bu yastık sorununu çözebilecek mi?
tr
16:55
 Geyik Takımı
Bir Patlamayla Başlamak / Dert Çıkarma Yeteneği - Çelik ve Geyik Takımı, Profesör Scratch'in doğum günü için parti düzenlemek ister ama ikizler mahvedeceklerdir.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show!
Derin Karanlık Disko / Yüzgeç-langıç - Köpekbalıkları, Wavey Jones'un disko topunu bulmasına yardım eder, böylece muhteşem bir parti verebilir. Hank yanlışlıkla Swimmy Hall'dan önemli bir hazineyi alınca, işleri düzeltmek için sinsi bir göreve çıkar.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show!
İhtiyar Köpekbalığı Gelin / Yalnız Yüzmek - Bebek, Büyükanne ve Büyükbabanın yemin törenlerine yardım ederken kendini kaptırır.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Asi Kuş Sürüsünü Kurtarıyor / Köpekçikler Karton Araba Yarışını Kurtarıyor - Mnyah kuşu Myrna tüylü dostlarının yolunu kaybetmesine sebep olunca Paw Patrol sürüye yardım ediyor.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Domuzcuk Cornelius rüzgar sörfü tahtasıyla gidince Zuma çılgınca bir su kurtarma görevine başlar. Köpekçikler Sörfçü Domuzu Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Katlı Otopark İnşa Ediyor! / Ekip, Kamp Alanı İnşa Ediyor. - Café Carl'ın dondurma makinesi İnşaatçı Koyu'na çok sayıda araba getirince Ekip park sorununa yardımcı olur.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Alebrij Macerası / Buzlu Dondurma Vakti - Alebrije Ale Dora'dan yardım istiyor! Alebrije ağacı soluyor, bu yüzden gökkuşağı suyunu bulmak Dora'ya kaldı. Sıcak bir günde herkes paleta istiyor ama Val'in paleta kamyonu sıkışmış! Dora kurtarıp herkese paleta almaya gidiyor.
tr
19:25
 BARBAPAPA Ailesi
Gizem ve Dans / Barbaböri - Barbabebekler, anneye doğum günü için gösteri hazırlar. Sonra karnavala giderler ve Barbaartist bir alette mahsur kalır. Üç ayrı hikaye avlunun ortasında büyük bir hikayeye dönüşür.
tr
19:45
 Minik Şef
Elmalı Turta / Guakamole - Minik Şef, büyük yarışma için elmalı turta pişiriyor ve bir kazadan sonra giriş bulmak için hızlı düşünmek zorunda. Minik Şef piknik için Guakamole yapar, arkadaşları mutfak aletlerini kullanarak yardım edince paylaşmayı öğrenmeli.
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Paraşütçüleri Kurtarıyor / Köpekçikler Kapkeykleri Kurtarıyor - Vali Goodway ve Çiftçi Al paraşütle atlayıp eğlenmeye hazır ama maceraları hemen alt üst oluyor.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Ağaç Ev İnşa Ediyor! / Ekip Bir Tavuk Yemliği İnşa Ediyor! - Park Korucusu Rose'un en sevdiği ağaç, Rubble ve Büyükbaba bir çözüm bulamazsa yasaklanabilir.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Hazine Gemisi / Kıvılcım Adasında Pijama Partisi - Bobbi, Sir Çelik'in ışıltılı çapasını hazine sandı.
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Gizemli Mağara Keşfi / Paddington ve Fosil Avı - Mağaradaki garip sesleri ne çıkarıyor? Jonathan denizkızı olduğunu düşünüyor, ama Paddington emin değil.
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Vali Goodway'in cüzdanı içinde Çikiletta'yla birlikte kaybolur! Vali Goodway'in Cüzdanını Köpekçikler Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Orman Madencisini Kurtarıyor / Köpekçikler Otis Amca'yı Kulübesinden Kurtarıyor - Otis Amca altın madenine geziye gider. Rotadan sapınca köpekçikler ve Ryder'ın onu bubi tuzaklarından kurtarması gerekir.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
22:30
 Kaşif Dora
Yağmur Ormanı Ritim Dansı / Sihirli Fındık - Isa, herkesin Yağmur Ormanı Ritmo'sunda dans edeceği bir parti düzenliyor.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
Gösteri Devam Etmeli / Dedektif Baby Shark - Goldie'nin canı sıkılınca Baby ve arkadaşları onu keyiflendirmek için bir müzikal sahneleme kararı alırlar.
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Bir Balığa Dilek Dile / Köpekbalığı Yarışı - Bebek ve arkadaşları Dilek Dağı'na tırmanmak ve efsanevi denizyıldızı Ol' Sea Breeze'de dilek dilemek için yola çıkar. Shadow, en iyi köpekbalığının kim olduğunu kanıtlamak için Baby Shark'a meydan okur.
tr
23:35
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
23:40
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
23:45
 Peppa Pig
Japon Balığı Goldie biraz yalnız hissediyor, Peppa onu akvaryuma götürüyor. Akvaryum - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
23:50
 Peppa Pig
Güzel bir gün ama Peppa, George, Baba Domuz ve Büyükbaba Domuz evde oturmuş araba yarışı seyrediyor! George'un Yarış Arabası - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
23:55
 Peppa Pig
Küçük Tekne - Büyükbaba Tavşan'ın teknesini nehir kenarındaki piknik yerine götürdüklerinde Baba Domuz arkada kalır. Biri onu unutmayıp biraz pasta ayıracak mı?
tr

Televizní program - Pátek, 24.5.2024

00:00
 Peppa Pig
Kum Havuzu - Peppa ve arkadaşları bir kum havuzunda ıssız bir ada yapmaya çalışıyorlar. Ormanı, gölü, evleri ve dükkanları ile, hepsi sonuçla gurur duyuyor.
tr
00:05
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
00:15
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
00:20
 BARBAPAPA Ailesi
Hikaye Yarışı/ Barbabebeklerin Dünyası - Barbaçalışkan, Barbalala ve Barbasüslü, sırayla kendi dokunuşlarını katarak aynı hikayeyi anlatır. Barbapapa ailesi sahilde bir gün geçiriyor. İki takıma bölünen Barbabebekler kumlu bir yarımada için savaşır.
tr
00:40
 BARBAPAPA Ailesi
Aç Gözlüler / Bali Nerede? - Dağdan bir keçi kaçar ve yoluna çıkan her şeyi yiyerek ortalığı kasıp kavurur! Bali kaybolur, Barbapapa onu aramak için hayal gücünü zorlarken onları güzel bir sürprizin beklediğinden habersizdir!
tr
01:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Atari Macerası - Blaze, AJ ve Kıvılcım atari salonundalar ve Kıvılcım'ın gözü muhteşem bir parıltılı rokette! Ancak, roket için yeterli bileti olmadığında, arkadaşlar farklı video oyunlarının içine atlamalı ve ödülü almak için yeterli bileti kazanmalıdır!
tr
01:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Turşu Dünyası - Burası Turşu Dünyası! Axle Şehri'ndeki en havalı, en turşu kokulu tema parkı. Ne yazık ki Turşu'nun ailesi yolda kayboldu! Şimdiye kadarki en cesur maceralarında, aileyi kurtarmak ve onları parka geri getirmek Blaze ve Turşu'ya düşüyor.
tr
01:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Roket Pateni Kurtarıyor / Köpekçikler Ryder'ın Sürprizini Kurtarıyor - Teslimatta bir karışıklık Bayan Marjorie ve Danny'nin Macera Koyu'nda hızla kontrolden çıkmasına sebep olur.
tr
02:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Mahsur Valileri Kurtarıyor / Köpekçikler Yarışmayı Kurtarıyor - Kuzeyde balık tutarken Vali Goodway ve Humdinger, Chickaletta'yla bir buz çatlağına sıkışır. Wingnutların çiftliğinde Kovboy Kız Beryl bir yarışma programı düzenler.
tr
02:30
 Baby Shark's Big Show!
Bana Billiam De / Arkadaşlık Kalesi Tuzağı - Rayna, William'dan sorumlu davranmasını isteyince William, Billiam adında yetişkin balık olmaya çalışır.
tr
02:50
 Baby Shark's Big Show
Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir. Başkan Bebek - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
03:00
 BARBAPAPA Ailesi
Fuşya Okyanus / Sıfır Atık - Kimyasal spreyler kırları pembe yapar! Barbapapalar hasta kuşları korumak için bir büyük kuş evi inşa eder. Aile çöplerle kaplı bir kumsal görür ve sahili temizleyip, çöplerden minyatür golf sahası yapmaya karar verir.
tr
03:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington Martılara Karşı / Paddington ve Deniz Feneri - Paddington martıların cipslere bayıldığını ve almak için her şeyi yapacaklarını anlar, ama öğle yemeğini sıcak teslim edebilir mi? Deniz feneri bozulur ve sisli gecede Paddington denizdeki tekneyi kurtarmaya yardım..
tr
03:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
04:10
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
04:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Kaydıraklı Kupa - Blaze ve Gasquatch Süper Kaydırak Kupasını kazanmak için yarışıyor! Ancak yol boyunca sorunlarla karşılaştıklarında, Gasquatch bunları çamurla nasıl çözeceğini biliyor.
tr
04:55
 Geyik Takımı
Yarasalar Dostlar / Çanta Karmaşası - Scratch'in Gizli Ada'ya tatili, tabletinden gelen gürültü yarasanın adayı ziyaretini tehdit edince ters gider. Lady Fluffpot, profesör Scratch'e çantasındaki saklama alanını artırmasını söyler ama Scratch'in aleti her şeyi içine çeker.
tr
05:15
 Baby Shark's Big Show!
Donma / Kristal Mercan Bilmecesi - Chucks, arkadaşlarıyla bir sorun hakkında yüzleşmek yerine yeni bir arkadaş grubu bulmaya karar verir. Kristal Mercan Ağacı kaybolduğunda, Dedektif Baby Shark ve William Watson olayın peşine düşer.
tr
05:40
 Baby Shark's Big Show!
Balık Gücü / Süper Kahraman Eğitim Günü - Vola, Goldie, Chucks ve Hank, Baby ve William'ın sır sakladığını öğrenince dışlanmış hissederler.
tr
06:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Tebeşir Sanatını Kurtarıyor /Köpekçikler Patatesleri Kurtarıyor - Mini Patrol ve köpekçikler yağmurdan önce bir duvar resmini kurtarmaya koşar. Çiftçi Al Yumi bahçesinin deliklerle dolu olduğunu görür ve bir tür patatesi kayıptır.
tr
06:20
 Köpecik Pit Ekibi
Paw Patrol, Çiftçi Al'ın tarlasında uzaylıların kayıp oyuncağı ile ilgili bir mesaj bulur. Kayıp uzay oyuncağı bulunmalıdırlar! Yavrular Uzay Oyuncağını Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
06:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
06:55
 Peppa Pig
Müze - Peppa ve ailesi müzeye giderler. Peppa kendini Kral ve Kraliçe odasındaki bir Kraliçe gibi hayal eder. George ise kendisinin Dinozor Odası'ndaki bir dinozor olduğunu düşünür.
tr
07:00
 Peppa Pig
Madam Gazelle'in Veda Partisi - Çocuklar mutsuz çünkü en sevdikleri öğretmenleri Madam Gazelle kreşten ayrılıyor. Ancak güzel bir veda partisi iyi bir uğurlama sağlayacaktır.
tr
07:04
 Peppa Pig
Kraliçe - Bayan Tavşan'a Kraliçe Çalışkanlık Ödülü verilecek, Peppa ve arkadaşları da Kraliçe ile tanışmak için saraya kadar ona eşlik edecekler!
tr
07:10
 Peppa Pig
Issız Ada - Bir balık tutma gezisi ters gittiğinde Büyükbaba Domuz, Büyükbaba Köpek ve Büyükbaba Tavşan ıssız bir adada mahsur kalır ve onları kurtarabilecek tek kişi Kaptan Baba Köpek'tir.
tr
07:15
 Anna ve Dostları
Ron'un Güneş Yanığı - Ron güneşte çok yandı ve çıkıp dostlarıyla oynamaya çok utanıyor. Onlarla oynaması için akıllarına gelen her şeyi denerler. Hatta onu Froga'nın taze pişmiş kurabiyeleriyle cezbetmeye çalışırlar!
tr
07:20
 Anna ve Dostları
Bubu'nun Portresi - Anna sürpriz olarak Bubu'nun güzel bir portresini çiziyor. Bir boyası eksik olduğu için kısa süreliğine tabloyu çayırda bırakır. Bu arada, Christopher gelir ve terk edilmiş tabloyu bulur, onu Bubu'y'a götürmeye karar verir.
tr
07:30
 Minik Şef
Elmalı Turta / Guakamole - Minik Şef, büyük yarışma için elmalı turta pişiriyor ve bir kazadan sonra giriş bulmak için hızlı düşünmek zorunda. Minik Şef piknik için Guakamole yapar, arkadaşları mutfak aletlerini kullanarak yardım edince paylaşmayı öğrenmeli.
tr
07:50
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Paraşütçüleri Kurtarıyor / Köpekçikler Kapkeykleri Kurtarıyor - Vali Goodway ve Çiftçi Al paraşütle atlayıp eğlenmeye hazır ama maceraları hemen alt üst oluyor.
tr
08:10
 Paw Patrol
Başkan Goodway'in defilesinde, yavrular Çiftçi Al ve Başkan Humdinger'ı kurtarmalı, çünkü kabarık bir gömlek onlarla uçup gitti.
tr
08:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Bir Ağaç Ev İnşa Ediyor! / Ekip Bir Tavuk Yemliği İnşa Ediyor! - Park Korucusu Rose'un en sevdiği ağaç, Rubble ve Büyükbaba bir çözüm bulamazsa yasaklanabilir.
tr
08:50
 Geyik Takımı
Hazine Gemisi / Kıvılcım Adasında Pijama Partisi - Bobbi, Sir Çelik'in ışıltılı çapasını hazine sandı.
tr
09:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Gizemli Mağara Keşfi / Paddington ve Fosil Avı - Mağaradaki garip sesleri ne çıkarıyor? Jonathan denizkızı olduğunu düşünüyor, ama Paddington emin değil.
tr
09:30
 Köpecik Pit Ekibi
Vali Goodway'in cüzdanı içinde Çikiletta'yla birlikte kaybolur! Vali Goodway'in Cüzdanını Köpekçikler Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
09:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Orman Madencisini Kurtarıyor / Köpekçikler Otis Amca'yı Kulübesinden Kurtarıyor - Otis Amca altın madenine geziye gider. Rotadan sapınca köpekçikler ve Ryder'ın onu bubi tuzaklarından kurtarması gerekir.
tr
10:05
 Rubble ve Ekibi
Köpüşler Büyük Bir Bisiklet Mağazası İnşa Ediyor / Ekip Süper Küvet Yapıyor - Rubble ve yavruları Bisiklet Festivali için büyük bir bisiklet dükkânı inşa etmeye çalışıyor tabii Speed Meister önce davranmazsa! Motor aile fotoğrafından önce banyo yapmak istemeyince,..
tr
10:30
 Kaşif Dora
Yağmur Ormanı Ritim Dansı / Sihirli Fındık - Isa, herkesin Yağmur Ormanı Ritmo'sunda dans edeceği bir parti düzenliyor.
tr
10:50
 Baby Shark's Big Show
Gösteri Devam Etmeli / Dedektif Baby Shark - Goldie'nin canı sıkılınca Baby ve arkadaşları onu keyiflendirmek için bir müzikal sahneleme kararı alırlar.
tr
11:15
 Baby Shark's Big Show
Bir Balığa Dilek Dile / Köpekbalığı Yarışı - Bebek ve arkadaşları Dilek Dağı'na tırmanmak ve efsanevi denizyıldızı Ol' Sea Breeze'de dilek dilemek için yola çıkar. Shadow, en iyi köpekbalığının kim olduğunu kanıtlamak için Baby Shark'a meydan okur.
tr
11:35
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:40
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:45
 Peppa Pig
Japon Balığı Goldie biraz yalnız hissediyor, Peppa onu akvaryuma götürüyor. Akvaryum - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:50
 Peppa Pig
Güzel bir gün ama Peppa, George, Baba Domuz ve Büyükbaba Domuz evde oturmuş araba yarışı seyrediyor! George'un Yarış Arabası - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
11:55
 Peppa Pig
Küçük Tekne - Büyükbaba Tavşan'ın teknesini nehir kenarındaki piknik yerine götürdüklerinde Baba Domuz arkada kalır. Biri onu unutmayıp biraz pasta ayıracak mı?
tr
12:00
 Peppa Pig
Kum Havuzu - Peppa ve arkadaşları bir kum havuzunda ıssız bir ada yapmaya çalışıyorlar. Ormanı, gölü, evleri ve dükkanları ile, hepsi sonuçla gurur duyuyor.
tr
12:05
 Peppa Pig
Okulun çatısı yine sızdırıyor, bu yüzden çocuklar yeni bir çatı yapmak amacıyla para toplamak için bir panayır düzenliyor. Çocuk Şenliği - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
12:15
 Peppa Pig
Peppa, Büyükanne Domuz'un lavantalı parfümünü kokladıktan sonra bahçedeki çiçekleri kullanarak kendine özel bir koku yaratır. Parfüm - Peppa, kardeşi George, Anne Domuz, ve Baba Domuz ile birlikte yaşayan sevimli, arsız küçük bir domuzcuktur. Peppa'nın en sevdiği şeyler arasında oyun oynamak, giyinmek, dışarı çıkmak ve çamurlu su birikintilerine atlamak vardır.
tr
12:20
 BARBAPAPA Ailesi
Hikaye Yarışı/ Barbabebeklerin Dünyası - Barbaçalışkan, Barbalala ve Barbasüslü, sırayla kendi dokunuşlarını katarak aynı hikayeyi anlatır. Barbapapa ailesi sahilde bir gün geçiriyor. İki takıma bölünen Barbabebekler kumlu bir yarımada için savaşır.
tr
12:40
 BARBAPAPA Ailesi
Aç Gözlüler / Bali Nerede? - Dağdan bir keçi kaçar ve yoluna çıkan her şeyi yiyerek ortalığı kasıp kavurur! Bali kaybolur, Barbapapa onu aramak için hayal gücünü zorlarken onları güzel bir sürprizin beklediğinden habersizdir!
tr
13:00
 Blaze ve Yol Canavarları
Atari Macerası - Blaze, AJ ve Kıvılcım atari salonundalar ve Kıvılcım'ın gözü muhteşem bir parıltılı rokette! Ancak, roket için yeterli bileti olmadığında, arkadaşlar farklı video oyunlarının içine atlamalı ve ödülü almak için yeterli bileti kazanmalıdır!
tr
13:25
 Blaze ve Yol Canavarları
Turşu Dünyası - Burası Turşu Dünyası! Axle Şehri'ndeki en havalı, en turşu kokulu tema parkı. Ne yazık ki Turşu'nun ailesi yolda kayboldu! Şimdiye kadarki en cesur maceralarında, aileyi kurtarmak ve onları parka geri getirmek Blaze ve Turşu'ya düşüyor.
tr
13:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Roket Pateni Kurtarıyor / Köpekçikler Ryder'ın Sürprizini Kurtarıyor - Teslimatta bir karışıklık Bayan Marjorie ve Danny'nin Macera Koyu'nda hızla kontrolden çıkmasına sebep olur.
tr
14:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Mahsur Valileri Kurtarıyor / Köpekçikler Yarışmayı Kurtarıyor - Kuzeyde balık tutarken Vali Goodway ve Humdinger, Chickaletta'yla bir buz çatlağına sıkışır. Wingnutların çiftliğinde Kovboy Kız Beryl bir yarışma programı düzenler.
tr
14:30
 Baby Shark's Big Show!
Bana Billiam De / Arkadaşlık Kalesi Tuzağı - Rayna, William'dan sorumlu davranmasını isteyince William, Billiam adında yetişkin balık olmaya çalışır.
tr
14:50
 Baby Shark's Big Show
Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir. Başkan Bebek - Küçük Baby Shark, anne ve babasından öğrendiği yaşam becerilerini kendi arka bahçesinde yani okyanusta test ediyor!
tr
15:00
 BARBAPAPA Ailesi
Fuşya Okyanus / Sıfır Atık - Kimyasal spreyler kırları pembe yapar! Barbapapalar hasta kuşları korumak için bir büyük kuş evi inşa eder. Aile çöplerle kaplı bir kumsal görür ve sahili temizleyip, çöplerden minyatür golf sahası yapmaya karar verir.
tr
15:25
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington Martılara Karşı / Paddington ve Deniz Feneri - Paddington martıların cipslere bayıldığını ve almak için her şeyi yapacaklarını anlar, ama öğle yemeğini sıcak teslim edebilir mi? Deniz feneri bozulur ve sisli gecede Paddington denizdeki tekneyi kurtarmaya yardım..
tr
15:45
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Dondurma Dükkanı İnşa Ediyor! / Ekip Bir Gıcırtıyı Düzeltiyor! - Rüzgârlı günde bir dondurma inşaatı raydan çıkınca Rubble, Mix, Wheeler ve Charger peşlerine düşer. Belediye Binası'nda bir gıcırtı var.
tr
16:10
 Kaşif Dora
Dost-dönümü Macerası / Swiper'ın Doğum Günü Sürprizi - Boots ve Dora, Isa'ya bir dost-dönümü hediyesi getirmek için Muz Tepesi'ne gidiyor. Boots'un boyadığı bir saksı! Dora ve arkadaşları Arakçı'ya doğum günü partisi düzenler.
tr
16:30
 Blaze ve Yol Canavarları
Süper Kaydıraklı Kupa - Blaze ve Gasquatch Süper Kaydırak Kupasını kazanmak için yarışıyor! Ancak yol boyunca sorunlarla karşılaştıklarında, Gasquatch bunları çamurla nasıl çözeceğini biliyor.
tr
16:55
 Geyik Takımı
Yarasalar Dostlar / Çanta Karmaşası - Scratch'in Gizli Ada'ya tatili, tabletinden gelen gürültü yarasanın adayı ziyaretini tehdit edince ters gider. Lady Fluffpot, profesör Scratch'e çantasındaki saklama alanını artırmasını söyler ama Scratch'in aleti her şeyi içine çeker.
tr
17:15
 Baby Shark's Big Show!
Donma / Kristal Mercan Bilmecesi - Chucks, arkadaşlarıyla bir sorun hakkında yüzleşmek yerine yeni bir arkadaş grubu bulmaya karar verir. Kristal Mercan Ağacı kaybolduğunda, Dedektif Baby Shark ve William Watson olayın peşine düşer.
tr
17:40
 Baby Shark's Big Show!
Balık Gücü / Süper Kahraman Eğitim Günü - Vola, Goldie, Chucks ve Hank, Baby ve William'ın sır sakladığını öğrenince dışlanmış hissederler.
tr
18:00
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Tebeşir Sanatını Kurtarıyor /Köpekçikler Patatesleri Kurtarıyor - Mini Patrol ve köpekçikler yağmurdan önce bir duvar resmini kurtarmaya koşar. Çiftçi Al Yumi bahçesinin deliklerle dolu olduğunu görür ve bir tür patatesi kayıptır.
tr
18:20
 Köpecik Pit Ekibi
Paw Patrol, Çiftçi Al'ın tarlasında uzaylıların kayıp oyuncağı ile ilgili bir mesaj bulur. Kayıp uzay oyuncağı bulunmalıdırlar! Yavrular Uzay Oyuncağını Kurtarıyor - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
18:30
 Rubble ve Ekibi
Ekip Oyun Bahçesi İnşa Ediyor / Ekip Bir Çatıyı Onarıyor! - Speed Meister güvensiz oyun alanı inşa edince, Rubble ve Ekibi eski malzemelerle yeni oyun alanı inşa eder.
tr
19:05
 Kaşif Dora
Tres Leches Problemi / Cızır Cuzur Cız - Dora, Boots ve Benny, Benny'nin büyükannesine büyük, narin tres leches keki götürmek için yağmur ormanlarında yürümek zorunda.
tr
19:25
 BARBAPAPA Ailesi
Hikaye Yarışı/ Barbabebeklerin Dünyası - Barbaçalışkan, Barbalala ve Barbasüslü, sırayla kendi dokunuşlarını katarak aynı hikayeyi anlatır. Barbapapa ailesi sahilde bir gün geçiriyor. İki takıma bölünen Barbabebekler kumlu bir yarımada için savaşır.
tr
19:45
 Minik Şef
Tomrukta Karıncalar / Quesadilla - Minik Şef, piknik için Tomrukta Karıncalar yapar, ancak yiyecekler kaybolmaya başlayınca bir gizemi çözmesi gerekir! Minik Şef, Quesadilla yapar ama en sevdiği salsa kavanozunu o ve arkadaşları ne kadar uğraşırsa uğraşsın açamaz!
tr
20:05
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Kraliçe Gıdak Gıdak'ı Kurtarıyor / Köpekçikler Çölde Balon Kurtarıyor - Vali Goodway rüyasında Chickaletta'nın hüküm sürdüğü gizemli Gıdak Gıdak Adası'na gittiğini görür! Gezgin Travis'in balonu Flaunder'a takılır.
tr
20:25
 Rubble ve Ekibi
Ekip, Oto Yıkama İnşa Ediyor / Ekip, Büyükbaba Günü Planlıyor! - Başkan Greatway'in motosikletinin temizlenmesi gerekiyor! Wheeler ve yavruları büyük yarıştan önce çözüm üretmeli.
tr
20:50
 Geyik Takımı
Penguen Karmaşası / Mağara Çıkmazı - Bir buzdağı teknesi kıyıya vurduğunda, şehir ve orman bir anda sorunlu penguenlerin istilasına uğrar! Geyik Takımı kristal mağaralarda ayrı düştüğünde, güvenli bir şekilde çıkmak için birbirleri gibi düşünmeli ve hareket..
tr
21:10
 Ayı Paddington'un Maceraları
Paddington'ın Korsan Hazine Avı / Paddington'ın Kumdan Kale Gösterisi - Paddington, Kaptan Yeşil Sakal'ın ganimeti için hazine avına çıkar, ama arkadaş kalıp paylaşabilecekler mi? Herkes kumdan kale yarışmasını kazanmak ve özel bir dondurma ödülünün tadını çıkarmak..
tr
21:30
 Köpecik Pit Ekibi
Bu koku da ne? Tuhaf bir koku ormandaki hayvanları evinden kaçırıyor. Köpekçikler ve Kokulu Baloncuk Sorunu - PAW Patrol okul öncesi programı ve altı tane köpekçik baş rolü paylaşıyor: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble ve Skye, başlarında da teknoloji meraklısı 10 yaşında bir çocuk olan Ryder var.
tr
21:45
 Köpecik Pit Ekibi
Köpekçikler Valinin Çöplerini Kurtarıyor / Köpekçikler Kraliyet Zırhını Kurtarıyor - Vali Humdinger'ın çöp kamyonu sahili kirletir. Durumu Rocky'nin yeni Geri Dönüşüm Kamyonu kurtaracak! Prenses'in hediyesi kasabanın her yerine dağılır.
tr
22:05
 Rubble ve Ekibi
Ekip bir kaykay parkı inşa ederken bir aksilik yaşar. Ekip bir pop yıldızının tur otobüsünü şehre getirmesine yardım eder. Ekip, Kaykay Parkı İnşa Ediyor! / Ekip, Tünel İnşa Ediyor! - Rubble, inşaat yavrularından oluşan ailesiyle birlikte yakındaki Builder Cove kasabasına taşınır ve burada yaşar, oynar ve topluluğun ihtiyacı olan her şeyi inşa ederler.
tr
22:30
 Kaşif Dora
Gökkuşağı'nın Kayıp Renkleri / Boots'un Lastik Topu - İkizler ilk gökkuşağını gördükleri için çok heyecanlılar ama gökkuşağı eksik! Dora renkleri geri getirmek için yola koyulur. Boots'un topu Yandaki Orman'a kaçar ve geri almak için Kırkayak Cynthia'dan yardım ister.
tr
22:50
 Baby Shark's Big Show
Kaptan Kelp / Minik Su Ayısı - Super Shark ve Kaptan Kelp olarak Baby Shark ve William oyun süresinden tasarruf etmek için yola çıktılar ancak Kaptan Kelp sadece bir yardımcı mı? Baby Shark minicik bir evcil hayvanı sahipleniyor ama büyük bir sorumluluğa hazır mı?
tr
23:15
 Baby Shark's Big Show
Başkan Bebek / Ya Batarsın Ya Çıkarsın - Şehrin kalamar arzının kaderi, büyük bir günde yanlışlıkla Belediye Başkanı rolünü üstlenen Baby'nin yüzgeçlerindedir.
tr
23:35
 Peppa Pig
Uzaydaki Aksi Tavşan - Aksi Tavşan uzay roketleri hakkında konuşmak için Peppa'nın oyun grubunu ziyaret eder. Aksi Tavşan'ın sesi kısılana kadar her şey çok iyi gidiyordu. Doktor Kahverengi Ayı onun tekrar konuşmasını sağlayabilecek mi?
tr
23:40
 Peppa Pig
Peppa'nın Sirki - Büyükbaba Domuz bahçesine bir çadır kurdu. Peppa ve arkadaşları sirk kurmak için orasının mükemmel bir yer olduğuna karar verirler. Sirk müdürü Peppa ile şov başlayabilir!
tr
23:45
 Peppa Pig
Balık Havuzu - Baba Domuz küçükken gittiği balık havuzunu görmeleri için Peppa ve George'u oraya götürür. O zamandan beri bazı şeylerin değiştiğini görünce biraz şaşırır.
tr
23:50
 Peppa Pig
Eski Günler - Anne Domuz, Peppa ve arkadaşı Koyun Suzy'ye bebeklik fotoğraflarını gösteriyor. Peppa ve Suzy o kadar küçüklüklerini hatırlamıyorlar ama her zaman en iyi arkadaş olduklarını görmekten mutlu oluyorlar.
tr
23:55
 Peppa Pig
Karlı Dağ - Peppa ve arkadaşları Karlı Dağ'da kayak yapmayı öğreniyor. Öğretmenleri Bayan Gazelle kayakta çok iyi ve bir zamanlar dünya şampiyonuydu! Ama sonunda herkesi etkileyen kişi Anne Domuz oluyor..
tr