FilmBox

FilmBox

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Televizní program - Pátek, 24.5.2024

00:05
SOLO DE PIAN
regizor: Riccardo Milani; premiera: 2007; producător: Italy; timp: 99 min;
ro
01:45
HALÁLI HAVEROK
regizor: Dark Gregory; premiera: 2009; producător: Statele Unite Ale Americii; timp: 76 min min;
ro
03:05
ÎNARMAT
regizor: Timothy Woodward Jr.; premiera: 2016; producător: Statele Unite Ale Americii; timp: 94 min min;
ro
05:30
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
07:30
YEAR DOLLY PARTON WAS MY MOM, THE
Elizabeth Alison Gray  este doar o tânără tipică de 11 ani din suburbii care își așteaptă adolescența atunci când află că întreaga ei viață a fost o minciună. Având numai imaginația ca singur ghid, ea fuge de acasă pentru a afla adevărul.
ro
09:05
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
10:40
THAT EVENING SUN
Un bătrân fermier din Tennessee se întoarce la ferma sa şi trebuie să înfrunte o trădare a familiei, reapariţia unui duşman mai vechi şi pierderea fermei sale.
ro
12:25
RUNWAY, THE
Filmul este inspirat dintr-o poveste adevărată a unui pilot de avion sud-american care, în anul 1983,  a  aterizat lângă  Mallow. Locuitorii acestui oraș se reunesc pentru a construi o pistă de decolare pentru ca pilotul să se poată întorce acasă. Pe lângă aceasta, filmul prezintă povestea unui băiat pe nume Paco care a crescut fără tată. Paco reușește să-i convingă pe toți să-l ajute pe pilot să zboare acasă.
ro
13:55
SCORE: HOCKEY MUSICAL
Farley, un adolescent în vârstă de 17 ani duce o viață comodă, fiind obișnuit cu școlarizarea la domiciliu, alimente organice și vizite la galeriile de artă. Spre dezamăgirea părinților, Farley adoră să joace hockey cu ceilalți copii din zonă. Spre disperarea lor, Farely este recrutat și luat de proprietarul unei echipe locale de juniori, unde devine rapid un star. Însă descoperă că faima vine cu un preț, și că pe gheață trebuie să lupte. Având pe umeri și relația tensionată cu prietenul său cel mai bun, Farley se trezește în plină derivă..
ro
15:25
DISENGAGEMENT
Ana este de origine israeliană dar şi-a petrecut majoritatea vieţii în Franţa. După moartea tatălui său, Ana se reîntâlneşte cu fratele său vitreg, Uli (Liron Levo), pe care practic nu-l cunoaşte deloc. Această întâlnire după mulţi ani perturbă definitiv vieţile amândurora. În timpul ce Uli se pregăteşte pentru serviciu, Ana hotărăşte să-şi anuleze căsătoria şi să plece în Israel unde doreşte s-o găsească pe fiica sa pe care a părăsit-o imediat după naşterea acesteia. Pentru a-şi realiza planurile, femeia stăruie să-l însoţească pe fratele său în călătoria lui fără să se gândească la consecinţele acestei decizii.
ro
19:15
WAITING FOR ANYA
regizor: Ben Cookson; premiera: 2019; producător: Marea Britanie; timp: 104 min min;
ro
21:00
TRIGGER
O echipă de asasini profesionişti primeşte o sumă mare de bani ca să călătoarească 5 ani înapoi în timp şi să ucidă un grup select de oameni nevinovaţi, dintre care unul va ajunge să ajute o armată de fiinţe inter-dimensionale să anihileze rasa umană.
ro
22:30
PERFECT HIDEOUT
Nick şi Celia vor să parăseasca Statele Unite pentru îşi organiza viaţă din nou. Din păcate, Nick este debitorul unor oameni care nu-i vor anula datoriile. Cuplul este urmărit şi de către poliţia. Fiind desperaţi, Nick şi Celia intră în casa lui Victor şi îl iau ca otagiu. Pe această cale ei ar vrea să căpăte libertate. Dar Victor nu este un om obişnuit. În sufragerie la masă stă familia lui Victor. Toţi sunt morţi. Victor este ucigaşul.
ro

Televizní program - Sobota, 25.5.2024

00:05
BLACKTHORN #1
În Bolivia, Butch Cassidy (care acum își spune James Blackthorne) duce dorul unei singure nopți acasă, ceea ce îl face să se asocieze cu un tânăr proscris într-un duo care va fi urmărit și de gangsteri și de oamenii legii.
ro
03:25
NOBLE THINGS
Jimmy Wayne Collins se trezește la voia întâmplării în Memphis, Tennessee. Obligat să se întoarcă acasă din pădurile de pini din sud-estul Texasului, Jimmy va înfrunta un frate trimis la închisoare, un tată care este pe moarte și demonii pe care i-a lăsat în urmă.
ro
07:25
ARCA LUI NOE
regizor: Pablo Buscarini Juan; premiera: 2007; producător: Argentina, Italia; timp: 85 min. min;
ro
08:50
RASPBERRY MAGIC
"Raspberry Magic" este o poveste de maturizare despre Monica Shah în vârstă de 11 ani care crede că trebuie să câştige competiţia ştiinţifică pentru a-l readuce înapoi pe tatăl ei care şi-a părăsit familia. Ea se învinovăţeşte pentru problemele părinţilor ei şi preia controlul atunci când mama sa cade într-o depresie puternică. Realizat pe fundalul unei frumoase păduri, experimentul Monicăi utilizează terapia tactilă pentru a ajuta zmeura să se coacă mai repede. Ea se întreabă dacă natura sau nutriţia sunt cele care fac intr-adevăr o fiinţă să crească. Dar oare contează? În succesele şi dezamăgirile alături de familia sa ea învaţă că aceasta este o întrebare complexă iar răspunsul nu este atât de simplu.
ro
10:10
OD PELNI DO PELNI
regizor: Tomasz Szafranski; premiera: 2009; producător: POLAND; timp: 98 min min;
ro
11:50
SNIFF AND THE FLYING PHANTOM
Războiul s-a sfârşit şi pacea s-a instalat în sat. Dar apoi, în mod misterios, o siluetă îmbrăcată în negru începe să urmărească pe unii dintre locuitori. Legenda spune că Fantoma Zburătoare s-a întors. Tom, prietena lui, Miriam, şi Snigg încep investigaţia. Graţie îndemânării lui Sniff, fantoma este prinsă şi o poveste sinistră de crimă şi răzbunare este dezvăluită la timp.
ro
13:25
SNIFF THE WAR HERO
După ce părinţii lui sunt ucişi într-un bombardament în al Doilea Război Mondial, Tom este trimis să locuiască cu rudele sale la o fermă din Olanda. El este trist, nervos şi speriat, şi se simte nedreptăţit să locuiscă cu mătuşa şi unchiul său. Dar când Tom primeşte un ciobănesc german, Sniff, totul se schimbă. El îşi pune toată încrederea în Sniff şi, împreună, dau tot ce pot pentru o viaţă bună, chiar dacă satul lor este sub dominaţie germană. Cu ajutorul lui Sniff, Tom salvează un pilot olandez care a fost împuşcat şi rănit. Dar când colaboratorul nazist olandez trimite soldaţi în căutarea pilotului, e în sarcina lui Sniff şi a lui Tom să demaşte trădătorul. Pilotul se întoarce la unitatea sa şi Sniff conduce trupele înapoi pentru a elibera oraşul. SNIFF, EROUL DE RĂZBOI, se livrează în două formate: un lung-metraj şi, de asemenea, 4 jumătăţi de oră de emisie.
ro
15:05
MERCHANT OF VENICE
Veneţia, 1596. Melancolicul Antonio îl iubeşte pe tânărul Bassanio, iar când Bassanio îi cere 3000 de ducaţi, Antonio spune da, înainte să ştie că sunt pentru a o cere în căsătorie pe Portia. Cum banii îi erau blocaţi în flota comercială, Antonio apelează la Shylock, un cămătar evreu pe care îl urăşte. Shylock maschează ranchiuna în bunătate, oferindu-i un împrumut pe trei luni fără nicio dobândă, dar dacă nu va putea restitui banii la timp, Antonio va plăti jumate de kg de carne. Fiica evreului fuge cu un creştin, alimentând ura lui Shylock. În timp ce Bassanio îi face curte lui Portia, Antonio îşi pierde corăbiile, iar Shylock cere jumatea de kg din carnea lui Antonio. Curtea fiind convocată şi procesul început, Portia încearcă să-l salveze pe prietenul lui Bassanio.
ro
17:15
ESCROCUL
regizor: Bruce Caulk; premiera: 2018; producător: SUA; timp: 95 min min;
ro
18:55
GREAT DEBATERS, THE
În oraşul Marshall din Texas, descris de către James Farmer Jr.,ca fiind ultimul oraş care s-a predat la sfârşitul războiului civil, se află colegiul universitar Wiley College, unde, în 1936, profesorul Melvin Tolson (câştigător a două premii Oscar, Denzel Washington) instruieşte stdenţii care fac dezbateri, de-a lungul unui sezon neîntrerupt, care are parte de prima dezbatere din Statele Unite, între studenţii albi şi cei de culoare. Aceştia primesc o invitaţie pentru a înfrunta campionii naţionali de la Harvard. Echipa formată din patru studenţi, care are în componenţă o femeie şi pe Jamer Framer, foarte tânăr pe atunci, va fi supusă unor teste dure, aplicate de Jim Crow, teste care includ discriminare sexuală, o gloată pusă pe linşat, o arestare, o semi-revoltă, o relaţie de dragoste, gelozie şi audienţă aţională pe posturile de radio.
ro
22:30
PERICULOS
regizor: James Bruce; premiera: 2000; producător: USA; timp: 90 min min;
ro