TV 2 Zebra

TV 2 Zebra

TV 2 Zebra gir deg friske og nyskapende tv-programmer, gode filmer og serier, realityserier fra hele verden samt vågale humorprogrammer.

Norway

Televizní program - Neděle, 19.5.2024

03:10
 Våre beste menn
Egil «Drillo» Olsen overtar som landslagstrener og blir møtt med skepsis fra både Fotballforbundet og spillerne. Men - han skal snart overbevise alle.
nb
04:10
 Våre beste menn
Landslaget vinner kamp etter kamp og kvalifiserer seg til VM for første gang på flere tiår. Frode Grodås kjemper sin egen personlige kamp.
nb
05:05
 FBI
Når en lastebilsjåfør blir drept på rutinetur fra Canada, peker alt mot en kriminell på FBIs liste over mest ettersøkte terrorister.
nb
06:00
 Ødemarkens menn
Få uker før vinteren er over, når Tom endelig målet sitt. Morgan søker beskyttelse mot bjørnene.
nb
06:55
 Ødemarkens menn
Elven gir Tom et fatalt slag, og Marty kjemper seg gjennom isen for å komme seg hjem. Jason slåss mot en deadline for å kunne forsørge familien sin
nb
07:45
 Ødemarkens menn
Morgan må bekjempe store og små rovdyr, og i Idaho sliter Tom med nedbør.
nb
08:45
 Ødemarkens menn
Tom drar på bjørnejakt for å berge sesongen, og Morgan kjemper for fremtiden med flammer.
nb
09:40
 Ødemarkens menn
Tom må betale prisen for to påfølgende elendige vintre, og Morgan kaller inn forsterkninger for hestene sine.
nb
10:35
 Code 1: Minute by Minute
Tragedien var et faktum, da en rusavhengig pleier i november 2011 satte fyr på pleiehjemmet der han jobbet, for å skjule medisintyveri.
nb
11:45
 SAS: Who Dares Wins Sweden
En og en får peke ut hvem de stoler minst på, og for en av dem blir det en åpenbaring som resulterer i at personen åpner seg for gruppen.
nb
12:40
 SAS: Who Dares Wins Sweden
Rekruttene begynner å bli ordentlig slitne etter lite søvn og mat, men intensiteten kommer bare til å øke. De utfordres i Cat Crawl, og avslutter kvelden med å bli jaget av en fiende.
nb
13:35
 SAS: Who Dares Wins Sweden
Det er klart for det siste døgnet av konkurransen, og til den mest brutale delen av den – sluttavhøret.
nb
14:30
 SAS: Who Dares Wins Sweden
Instruktørene sørger for at rekruttene får en sjokkstart når de tvinger dem til å svømme til stranden i iskaldt vann. Allerede samme dag venter en av de tøffeste utfordringene.
nb
15:25
 SAS: Who Dares Wins Sweden
Rekruttene går sammen i par og må sette høydeskrekken sin alvor på prøve.
nb
16:20
 Police Interceptors
En fartsfylt biljakt slutter brått når sjåføren krasjer inn i en parkert bil. Det ser imidlertid ikke ut til å stoppe ham, og han fortsetter raskt flukten til fots.
nb
17:15
 Police Interceptors
Det britiske politiet sliter med å stoppe en bilist som krasjer og flykter til fots. Det viser seg at han har flere kilo marihuana i bilen.
nb
18:10
 Police Interceptors
Den rutinerte politibetjenten Bob Hoyle har en tøff dag på jobb når han kjører i grøften under en biljakt. Kollegene Claire og Jamie blir kalt inn, men spørsmålet er om de finner gjerningsmennene?
nb
19:05
 Police Interceptors
En biltyv blir tatt på fersken av politiet, men til tross for at flere styrker er på plass, klarer gjerningsmannen å rømme.
nb
20:00
The Andes Tragedy
50 år etter at charterflyet med det uruguayanske rugbylaget krasjet i Andesfjellene, er isbreer og snø borte og avslører rester av dramaet som utspant seg.
nb
21:00
 Natural Born Killers
Massemorderparet Mickey og Mallory reiser rundt og nyter sine grusomheter. Dette kontroversielle dramaet er en av 90-tallets mest omdiskuterte filmer og er ifølge regissør Oliver Stone et speilbilde på det syke, perverse og korrupte…
nb
23:00
 FBI
En narkolanger blir skutt i en park, og teamet starter jakten på gjerningspersonen. Samtidig kommer Maggie søster tilbake til New York.
nb
23:50
 Blålys
Politiet fatter mistanke om at en mann er i Norge med falsk identitet, og Serbest tar del i en aksjon for å pågripe mannen. I Lillestrøm blir det en travel vakt for Jørgen og Tore som må håndtere byens uteliv.
nb

Televizní program - Pondělí, 20.5.2024

00:15
 Blålys
En melding om en motorsykkelulykke i Bergen påvirker hele Vest politiditrikt. De ansatte på Operasjonssentralen må ta den vanskelige telefonsamtalen.
nb
00:40
 Blålys
På Barnehuset i Moss blir to barn avhørt etter at det har kommet inn en bekymringsmelding fra skolen. Samtidig er foreldrene tatt inn til avhør der far blir konfrontert med mistanken om at han har vært voldelig mot barna.
nb
01:05
 Blålys
En mann har blitt knivstukket og Linda og Martin blir satt til å jakte etter gjerningspersonen. I Bergen påstår en mann å ha blitt frastjålet penger av noen prostituerte.
nb
01:30
 Blålys
Operasjonssentralen får besøk av en helt spesiell gjest som ønsker å takke dem for at de reddet livet hans da han noen måneder tidligere falt 15 meter ned i en bresprekk på Folgefonna.
nb
01:55
 Blålys
I Bergen bistår politiet Mattilsynet i kontroll av byens gatekjøkken og avdekker store mangler. Øyvind og Andreas leter etter en mann som er meldt savnet fra en fest. Det er vinter og kaldt, og kona er bekymret for han.
nb
02:20
 Blålys
En jakketyv på Gardermoen oppfører seg ufint mot politibetjent Ingvild. Utenfor Sarpsborg må Innsatsleder Stig handle raskt for å avverge en alvorlig hendelse.
nb
02:45
 Blålys
Anne-Kathrine og teamet hennes i Ullensaker lensmannsdistrikt har mistanke om at noe er på gang denne helgen. Politiet er bekymret over en ny trend, såkalt «beefing», hvor ungdommer avtaler å møtes for å slåss.
nb
03:10
 End of the Rope
Trask og teamet drar til Seattle for å arbeide på den ikoniske Space Needle. Her må de fikse et vindu i en gammel heiskurv til vindusvask.
nb
03:55
 Wunderland
Torodd er fortsatt på leting etter hus og det samme er Mats og Sandra, som ønsker et større sted nå som de skal bli en familie. I Lom deltar Jon Arild og Hugsten på veteranbilløpet Flåklypa Grand Prix, som byr på mye moro.
nb
04:15
 Wunderland
Mats og Sandra drar på ultralyd og får endelig vite om de får en gutt eller jente. I Skjåk har Jon Arild funnet en gammel buss i garasjen sin som han vil dra på roadtrip med. For Torodd sin del begynner tiden å renne ut.
nb
04:40
 Wunderland
Jon Arild og Hugsten reiser på bussraggen til Vestlandet, og som vanlig har de pakket med akkurat det de trenger. Torodd har endelig funnet en alternativ løsning dersom han ikke skulle klare å skaffe seg bolig.
nb
05:05
 Wunderland
En gammel flamme dukker opp i Bakken sitt liv. Det skaper utfordringer når hun, i tillegg til Kenneth, også flytter inn. Torodd har hatt en kjip sommer, og opplever at lykken endelig snur.
nb
05:30
 Wunderland
Jon Arild og Hugsten er fortsatt på bussraggen, der de havner borte i mye rart. Bakken har kjøpt seg en feltvogn og drar med Mats ut på feltvognraggen. I Kongsvinger har Torodd begynt flytteprosessen.
nb
06:00
 Highway Thru Hell
Plutselig frost tvinger Team Green i arbeid. Dylan håndterer en veltet tømmerbil . Jamie møter uventede komplikasjoner. Ty og Chris finner vrak i sølen.
nb
07:00
 Highway Thru Hell
To rotatorer må til i MSAs tøffe oppdrag. To nykommere i Reliable Mission utfordres timer unna sivilisasjonen, og mørket faller på. Jamie backer Greg.
nb
08:00
 Cops
En uansvarlig sjåfør rømmer fra både politiet og kjærlighetssorgen. En kvinne med en broket fortid sliter med å starte på nytt.
nb
08:30
 Cops
Det blir en slags gjenforening når politiet innhenter en kjent person og temperaturen stiger etter at en manns elskerinne skaper problemer for kona hans
nb
09:00
 Ekspedisjon Lothepus
Lothe tar med seg Alex Rosén til trandisjonsbygda Røros, for å prøve seg på ting de overhodet ikke kan noe om. Og situasjonen blir ikke bedre når gutta bestemmer seg for å sove ute i 20 minusgrader, med en halvliter karsk som…
nb
09:30
 Ekspedisjon Lothepus
Lothepus er selvoppnevnt mannemann som aldri er redd og som fikser all motgang. Eli Kari ønsker å utfordre og tar med seg Lothe på ekspedisjon for å teste ekspedisjonsegenskapene hans.
nb
10:00
 Ødemarkens menn
Tom drar på bjørnejakt for å berge sesongen, og Morgan kjemper for fremtiden med flammer.
nb
11:00
 Ødemarkens menn
Tom må betale prisen for to påfølgende elendige vintre, og Morgan kaller inn forsterkninger for hestene sine.
nb
12:00
 All New Traffic Cops
En biljakt tar en dramatisk vending når fluktbilens sjåfør kolliderer med en tankbil. Fem tenåringer sitter fast i kjøretøyet.
nb
13:00
 Highway Thru Hell
Jamie tar med neste generasjon til et havari som vekker minner. Dylan improvisererfor å rikke en veltet trailer. Al og Gord hjelper firhjulinger i trøbbel på the Coq.
nb
14:00
 Highway Thru Hell
Jamie og hans LA Rotator angriper et havarert vogntog alene. Cary er under press, veien må åpnes! MSA møter en gjenganger i en hengemyr.
nb
15:00
 SAS: Who Dares Wins Sweden
Instruktørene hinter om at det finnes en muldvarp blant rekruttene, og dette sprer usikkerhet og spekulasjon i gruppen. Dagens utfordring er å fire seg ned en 120 meter høy fjellvegg – med hodet først!
nb
16:00
 Ødemarkens menn
Tom Oar, Marty Meierotto og Eustace Conway avslører historier fra sin første vinter i ødemarken, som frem til nå har blitt holdt hemmelige. Vi får vite mer om bragdene som har gjort dem til fjellets legender.
nb
17:00
 Ødemarkens menn
Vinterens er brutal, og Marty sliter i nærmere 50 minusgrader. Morgan og Tom former en ny allianse, og Rich tar opp kampen med en gråbjørn.
nb
18:00
 All New Traffic Cops
Trafikkpolitiet følger en hensynsløs sjåfør som nekter å stoppe. Det ender i en hårreisende biljakt og flere politibiler blir hardt skadet.
nb
19:00
 Cops
En etterlyst mann forsøker å stikke av med betjenter i hælene og politiet havner i en biljakt når en sjåførs frykt tar overhånd.
nb
19:30
 Cops
Betjentene tar på hansker når de pågriper en nervøs mistenkt med alvorlig hudtilstand. En kommende far innser raskt at å løpe bare gjør ting verre.
nb
20:00
 Police Interceptors
En fartsfylt biljakt i Bradford setter innbyggernes liv i fare, mens Matt og Bob rykker ut etter en melding om et antatt selvmordsforsøk.
nb
21:00
 Police Interceptors
Veteranene Nick og James rykker ut for å hjelpe sine kolleger som blir beskutt. Gjerningsmennene flykter til fots, men forhåpentligvis har helikopteret kontroll på hvor de tok veien.
nb
22:00
 Wunderland
Hugsten har bursdag og Jon Arild fikser, selvsagt, opp til bursdagsfeiring. Torodd har kommet godt inn i det nye huset og trives bedre enn noen gang, og Mats og Sandra venter i spenning når det gjenstår få dager til termin.
nb
22:30
 Wunderland
Mats og Sandra har endelig blitt foreldre for første gang og inviterer en skeptisk Bakken på besøk. Jon Arild og Hugsten reiser på en “kort” dagstur til Geiranger og Torodd rigger opp til den årlige Toroddfestivalen.
nb