Nicktoons

Nicktoons

Nickelodeon er et amerikansk kabel-TV-nettverk som eies av Viacom. Kanalen fokuserer på barn i alderen 7 til 14. Nick at Nite er ment for unge og/eller voksne og Nick Jr. fokuserer på barn i alderen 3 til 5. Teenick fokuserer litt eldre barn og tenåringer i alderen 10–17.

Norway

Televizní program - Úterý, 14.5.2024

00:18
Avatar: Legenden om Aang
Gjengen drar på teater for å se et skuespill om seg selv, men er ikke fornøyde med produksjonen og de uriktige fremstillingene av seg selv.
nb
00:40
Avatar: Legenden om Aang
Aang finner ut at Ozai planlegger å brenne ned jordkongeriket med en luftskipflåte. Han forsvinner på natten, etter å ha gått til en mystisk bevegelig øy i søvne.
nb
01:02
Avatar: Legenden om Aang
Gjengen finner Iroh med Junes hjelp. Iroh foreslår at Zuko utfordrer Azula for stillingen som Ildherre, med hjelp fra Katara. De andre bestemmer seg for å avskjære luftskipflåten.
nb
01:25
Best og Bestis
Best blir til en drill, og Bestis blir til en malekost // Best blir til en diamant, og Bestis blir en sprayboks.
nb
01:46
Best og Bestis
Best blir til en limstift, og Bestis blir en minibank. // Best blir en blender, og Bestis blir en bamseklem.
nb
02:07
Zokie of Planet Ruby
Zokie øver seg på å være den perfekte vert til en insektssverm, så han kan ha Studebakers over på middag.// Når Tweenkles rykte blir ødelagt av en negativ kommentar, prøver Ruby og Zokie å lære henne å være snill.
nb
02:28
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Turtles hjelper April med å arrangere en ganske umorsom bursdagsfest. - Siste nytt: Nyhetsanker som ble forvandlet til en mutant-orm pleide å melde nyheter, nå lager han overskrifter.
nb
02:49
Wallykazam!
Etter at Wally bruker den magiske staven på å gjøre skogen mørk, stikker en redd Norville av og mister Pipekyklops-leken sin. For å finne den igjen trenger de hjelp fra Trollet Dag, Lisa Lysånd og bokstaven D.
nb
03:12
Top Wing
Kadetten redder Pip og Pap og flashvingen til Swift når Baddy Mcbat stjeler flyet med kyllingene inni. - Store steiner sperrer for Skilpaddetoget!
nb
03:33
Top Wing
Salty, vennen til Penny, liker ikke folkemengder, men når Penny blir sittende fast når hun skal redde den gamle båten hans, må Salty tilkalle hele 'Top Wing'-teamet. - Rod prøver å få tre hoppemerker på en dag.
nb
03:54
Svampebob Firkant
Plankton har revet Avfallshaugen, og bygget et romersk colosseum. // Bikinibunnens symfoniorkester tar i mot bidrag til komponistkonkurransen sin, og Bleke er fast bestemt på å vinne.
nb
04:16
Svampebob Firkant
Bleke overbeviser SvampeBob om at han ikke er normal, så SvampeBob setter seg som mål å bli normal. // SvampeBob våkner en morgen og finner ut at alle i Bikinibunnen er vekk – til og med Gary!
nb
04:38
Svampebob Firkant
Mens han arbeider på Den Krispe Krabbe, får SvampeBob en flis ved et uhell. // SvampeBob og Patrik har det moro med trekkfløytene sine, og det driver selvfølgelig Bleke til vanvidd.
nb
05:00
Svampebob Firkant
Alle har nesegrus beundring for Harrys våghals-tilværelse, spesielt SvampeBob og Patrik. // Alle som er noe, er invitert til en stor fest i Bikinibunnen, men du må ha riktig brunfarge for å komme inn.
nb
05:22
Svampebob Firkant
Når Bleke blir sprayet med plantenæring, blir han kjempediger. // Når Patrik skjønner at han er den eneste i gjengen som ikke har nese, bestemmer Patrik seg for at han også må ha en nese.
nb
05:45
Svampebob Firkant
Lageret med den hemmelige ingrediensen i krabbeburgeren må fylles på, og det er SvampeBobs ansvar å sørge for at ingrediensen kommer trygt fram til Den Krispe Krabbe. // Plankton har en kunde som spiser på Avfallshaugen hver dag.
nb
06:23
Stein, Saks, Papir
Trioen vår drar på et unødvendig actionfylt oppdrag med søsteren til Papir, Sandpapir, for å skaffe syv key limes. // Når Steins mikrobølgeovnsmiddag ikke er som på bildet, kjemper han for rettferdighet. Saks jobber for selskapet.
nb
06:47
Familien Casagrande
Ronnie Anne har bestemt seg for å hjelpe CJ opp på scenen på et piratshow. // Ronnie og Sid har bestemt seg for å 'låne' penger fra en mistet pung de fant på bodegaen.
nb
07:11
Familien Casagrande
Familien prøver å hjelpe Bobby med redselen for eksamen.
nb
07:30
Bulderhuset
Etter å ha mislyktes med å lage et måltid til Chef Guy Grazer, prøver barna å få slettet opptaket før det går på lufta.// Barna leter over hele skogen for å finne igjen møblene de satte utenfor, mens de gjorde rent.
nb
07:54
Bulderhuset
Luan tror at Herr Cuconuts vil ta hevn, siden hun byttet ham ut med Lola.// Leni prøver å ta lappen for å møte Lori.
nb
08:19
Monsterskolen
Cleo prøver å lage et hjemmelaget måltid for å muntre opp Clawdeen og kurere hjemlengselen hennes.
nb
08:45
Svampebob Firkant
Jentegjengen tar med Perle til en hytte i skogen for en helg med tull og fanteri. // Herr Krabbe har en hemmelig forkjærlighet for...noe overraskende.
nb
09:10
Svampebob Firkant
SvampeBob og Patrick lager sin egen dyrehage av bobler. // Helseinspektøren finner en syk person med en farlig sykdom på Krispe Krabbe og setter alle i karantene.
nb
09:30
Familien Casagrande
Når en magiker hypnotiserer Bobby til å tro at han er en katt, må familien få ham ut av det. // Ronnie Anne og vennene avslører et bymysterium: hva skjedde med pølseboden til Bruno?
nb
09:54
Familien Casagrande
Hector blir med på drømmelaget som lykkeamulett. Men hva skjer når han ikke har hell med seg lengre? // Mens de lager Bao til festivalen, må Sid og Adelaide slåss mot tidshopperbanditter.
nb
10:18
Familien Casagrande
Sergio ber om Adelaides hjelp til å bli en gentleman. // Rosa får høre at Maria og Arturo er sammen igjen. Er det sant?
nb
10:43
Patrick Stjerne-Show
Patrick vil ha en spøkelsesepisode i TV-showet sitt, men velger en litt for billig løsning. // Etter et besøk til 1940-tallet begynner Patrick å vokse - mye.
nb
11:06
Patrick Stjerne-Show
Patrick begir seg inn i pappas kropp. // Blekkine vil lage en episode om å klare seg i naturen.
nb
11:30
Svampebob Firkant
Herr Krabbe har et uhell og må overlate ansvaret for Krispe Krabbe til SvampeBob. Da er vel alt i orden? // Patrick får seg jobb på Gosheknæsj når han oppdager at de ansatte får gratis is.
nb
11:55
Svampebob Firkant
SvampeBob passer huset til herr Krabbe mens han er borte, så han går til ekstreme tiltak for å forhindre innbrudd. // Bleke må dele hus med Patrick, men hans dominerende væremåte plager Patrick mer enn godt er.
nb
12:20
Svampebob Firkant
Herr Krabbe ansetter Bleke til å være barnevakt for Perle en kveld, men hun vil bare snike seg ut til en kul tenåringsfest!
nb
12:30
Avatar: Legenden om Aang
Katara blir ikke glad når Toph oppdager en rask måte å tjene penger på, og splittelsen dem i mellom får katastrofale konsekvenser.
nb
12:56
Familien Casagrande
Carls kjærlighet til leker gjør at han blir superpopulær som leketester. // Fridas kunst får dårlige kritikker, så ungene lager en auksjon for å få henne i bedre humør.
nb
13:09
Familien Casagrande
Ronnie Anne og Sid hjelper Casey i mattrucken-på en Yoon Kwon konsert! // Sergio får seg en overraskelse når en gjeng med fuglunger tror han er mamman deres.
nb
13:30
Familien Casagrande
Når de finner et skattekart, går familien Casagrande på jakt etter gull. // Frida og Carlos drar på flytur, mens Carl g CJ prøver å snike seg avgårde på et eget eventyr.
nb
13:56
Svampebob Firkant
Gary blir utstyrt med bein for å holde følge med SvampeBob, men får snart eieren sin til å virke treg i forhold. // Plankton øver seg på å bli verdenshersker ved å krympe størrelsen sin og erklære seg som kongen av SvampeBobs…
nb
14:20
Svampebob Firkant
Bleke blir invadert av morderiske havlopper som egentlig skulle ta SvampeBob. // Bleke spiller syk for å få seg en fridag fra Krispe Krabbe.
nb
14:45
Patrick Stjerne-Show
Avisbudet Bleke prøver å få Selmer til å betale for avisen. // Huset til familien Stjerne går sin vei.
nb
15:00
Svampebob Firkant
SvampeBob og Patrick drar på sightseeing til Overflateland, mens resten av Bikinibunnen forbereder en overraskelsesfest for SvampeBob!
nb
15:25
Bulderhuset
Lori får en servitør-jobb i farens restaurant, men det viser seg at det er tøffere enn hun trodde. // Når en klassekamerat gjør narr av Charles, bestemmer Lana seg for å trene ham til den lokale hundeutstillingen.
nb
15:48
Bulderhuset
Når mamma skal skrive en reiseartikkel tar hun med hele jobben på en biltur. Turen starter ikke helt som den skal, når Lincoln prøver å endre på det hun har planlagt.
nb
16:12
Bulderhuset
Under et besøk til det hvite hus, klarer ikke barna la være å snike seg unna for å undersøke rommene selv. // Sliten etter en tur i Rocky Mountains, prøver barna å få avbrutt den.
nb
16:37
Bulderhuset
Når barna møter mammas barndomsforelskelse som har blitt stjerne, prøver pappa å imponere Rita.
nb
17:00
Stein, Saks, Papir
Saks hjelper Papir å ha en interessant nok helg til å imponere Blyant. Enda morsommere: Stein kjøper en hatt. // Stein, Saks og Papir prøver å bevise at de ikke bør byttes ut med deres nye, fantastiske venn, Slimet.
nb
17:27
Patrick Stjerne-Show
Litt tvunget av Patrick ønsker alle i familien Stjerne å lede et gameshow.
nb
17:38
Patrick Stjerne-Show
Litt tvunget av Patrick ønsker alle i familien Stjerne å lede et gameshow.
nb
17:51
SvampeBob Firkant
Herr Krabbe vinner en luksus-cruiseferie og tar med seg SvampeBob. Det er selvsagt Plankton som vil ha herr Krabbe unna.
nb
18:05
Svampebob Firkant
En forhistorisk svamp blir vekket til live og forårsaker kaos i hele byen - og bare Svampebob kan kommunisere med ham! // Når en flokk med muslinger overfaller Bikinibunnen, må Svampebob jage dem bort før de raserer alt!
nb
18:27
Avatar: Legenden om Aang
Forvekslet med en Fire Nation-student, blir den kamuflerte Aang tvunget til å registrere seg hos en Fire Nation-skole. Aangs hår hjalp ham å skjule seg bedre med pannebånnet sitt.
nb
18:52
Familien Casagrande
Når Ronnie Anne finner ut at Tio var en berømt skateboarder, ber hun ham om å lære henne noen triks. // For å kunne kjøpe et nytt skateboard, begynner Ronnie Anne og Sid som hundepassere og det tar helt av.
nb
19:02
Familien Casagrande
Ronnie Anne og gjengen legger en plan for å få Frokost-boten til å gjøre alle jobbene deres hjemme.
nb
19:27
Familien Casagrande
Laird er nervøs for filmkvelden hjemme hos seg, så Ronnie Anne hjelper ham. // Carlota klarer ikke å følge med på noe annet enn telefonen, så Carlos får henne sammen med en mattelærer.
nb
19:50
Svampebob Firkant
Svampebob spiser en bedervet krabbeburger som bringer fram en tilsynelatende snill, men mystisk kjempehamster. // Patrick finner ut at han vil bli hest, noe som fører til et vanvittig veddeløp mot herr Krabbe, som bruker Bleke som…
nb
20:15
Svampebob Firkant
Svampebob har ikke lappen, men man trenger ikke lappen for å styre en selvkjørende bil. // Patrick tror han er blitt gammel, så Svampebob prøver å få ham til å skjønne hvor morsomt det er å være ung.
nb
20:41
Svampebob Firkant
Svampebob og Patrick bytter levende miniutgaver av seg selv, og de har sin egen vilje. // Plankton forteller bestemoren sin at han er eier av Krispe Krabbe, men når hun kommer på besøk, får han sin fulle hyre med å holde løgnen…
nb
21:05
Svampebob Firkant
Svampebob og Patrick blir fanget i en alternativ dimensjon hvor alt de tegner blir levende. // Svampebob og Patrick hjelper Smultabbor å flytte ut av morens leilighet.
nb
21:32
Stein, Saks, Papir
Trioen vår drar på et unødvendig actionfylt oppdrag med søsteren til Papir, Sandpapir, for å skaffe syv key limes. // Når Steins mikrobølgeovnsmiddag ikke er som på bildet, kjemper han for rettferdighet. Saks jobber for selskapet.
nb
21:56
Stein, Saks, Papir
Trioen leker en runde gjemsel som både strekker seg rundt kloden og tar tiår å fullføre. // For å få utleieren til å senke leien, prøver trioen å hjelpe han å nå den umulige drømmen sin.
nb
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Når Mester Mugan fra Garnet-palasset bestemmer seg for at hun trenger en ny kung fu-mester, melder Tigress seg frivillig.
nb
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Når Peng, vennen til Po, kommer tilbake til Fredsdalen blir alle veldig glade... unntatt Po. Det ingen andre vet, er at Peng er nevøen til den onde Tai Lung.
nb
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Årets vinterfestival nærmer seg, og Po har ikke nok penger til å kjøpe en så fin presang som faren fortjener. Han tar seg jobb som dusørjeger og får i oppdrag å fange en farlig fange som har rømt.
nb
23:19
Madagaskar Pingvinene
Bada og Bing får en leveranse med deilig bananer, og Kong Julien bestemmer seg for å ta en smak. // Skipper gjør det dårlig på hinderbanen, så han iverksetter en spesiell styrkeprøve for å bevise at han fortsatt kan lede gruppen.
nb
23:33
Madagaskar Pingvinene
En høne flytter inn i dyreparken, og hun har den utrolige evnen at hun kan spå fremtiden! // Pingvinene trenger en tommel, og Maurice tar jobben.
nb
23:56
Madagaskar Pingvinene
Lunacorns store isshow er i byen, og Skipper er fast bestemt på å ta med seg en. // En legendarisk putter står handlingens sentrum når Amarillo Kid kommer tilbake til dyreparken.
nb

Televizní program - Středa, 15.5.2024

00:17
Avatar: Legenden om Aang
Sokka, Toph og Suki begynner å ødelegge luftskipflåten. Aang duellerer mot Ozai, men blir raskt overveldet på grunn av hans motvilje til å drepe ham.
nb
00:39
Avatar: Legenden om Aang
Katara klarer til slutt å beseire Azula ved å fange henne i is, og helbreder Zuko. Sokka, Toph og Suki ødelegger luftskipflåten.
nb
01:00
Avatar: Legenden om Aang
Når en ung vannbøyer, med navnet Katara, og henns bror, Sokke oppdager et stort isfjell mens, de fiisker for å få tak i mat ved hjemstedet deres på Sørpolen, oppdager de at det er en gutt, med navnet Aang, inni isfjellet.
nb
01:21
Best og Bestis
Best blir til en magnet, og Bestis blir en søppelkasse. // Best blir til en saccosekk, og Bestis blir til en støvsuger.
nb
01:42
Best og Bestis
Best hikker seg tilbake til tidligere forvandlinger og Bestis blir usynlig. // Best hikker seg tilbake til tidligere forvandlinger og Bestis blir usynlig.
nb
02:03
Zokie of Planet Ruby
For å unngå å bli sent tilbake til Pudge, gjør Ruby om Chihuahuaen til gårdseieren om til en glitrende hest.// Ruby vil få sitt første speide-speider-merke, men så blir Earl hennes speidermester.
nb
02:25
The Fairly OddParents
Pappa forandrer Timmys rom til et overvåkingssenter for bevise at hans snille nabo, Dinkelberg, er ond. - På Poofs første dag på Trylleskolen, konkurrerer han og Foop om å være den mest populære eleven.
nb
02:46
Winx Club
Når Trix-heksene utfordrer Bloom til en duell med Selina, må Winx-jentene hjelpe til. Men når Selina slipper løs Alfeas mektige og livsfarlige forkjempere, er det ingen regler som gjelder.
nb
03:09
Top Wing
Pap og Pip og de små søskenbarna VROOMet avgårde i kadettenes kjøretøy. Kan Top Wing redde kyllingene og kjøretøyene?
nb
03:31
Top Wing
Når beverdammen ved et uhell brister Vroomer Team Top WIng til for å hjelpe. - Det er tid for det store "geiteløpet", men når en geit løper rett i elven må Team Top WIng redde geita og løpet.
nb
03:53
Svampebob Firkant
I et forsøk på å komme seg vekk fra SvampeBob, kjører Bleke av gårde i båten sin så raskt han kan, men han blir stoppet og må gå på båtførerskolen. // Herr Krabbe bestemmer seg for å starte i tabloidbransjen.
nb
04:15
Svampebob Firkant
Perle gjør seg klar til overnattingsfest, men Herr Krabbes innblanding i festforberedelsene begynner å komme ut av kontroll. // SvampeBob melder Gary på en dyreutstilling og gir ham en makeover etter å ha sett konkurrentene.
nb
04:37
Svampebob Firkant
SvampeBob og vennene hans blir feid bort av en store bølge og ender opp på en øde, tropisk øy. For å klare å komme seg hjem igjen, må de lære å surfe av den mest utrolig fantastiske surfeguruen, Jack Kahuna Laguna.
nb
05:00
Svampebob Firkant
SpongeBob blir den rikeste innbyggeren i Bikinibunnen etter å solgt en perle han og Patrik har funnet i en musling. // Bleke skal prøvesynge for det berømte BikiniBunnen-mannskoret, mens SvampeBob blir tilbudt plassen som hovedsolist.
nb
05:22
Svampebob Firkant
Herr Krabbe melder på SvampeBob og Patrik i en turnering der brytere fra hele verden skal prøve seg mot tungvektsmesterne.
nb
05:45
Svampebob Firkant
SvampeBob inviterer vikinger til Den Krispe Krabbe slik at han kan lære alt om dem. // Havmannen og Blåskjellgutt skal signere sin nye bok tidlig om morgenen, og SvampeBob skulker båtskolen.
nb
06:07
Svampebob Firkant
Herr Krabbe tømmer det gamle stekefettet sitt bak restauranten til Plankton, som bruker det til å ta kundene hans. Så er konkurransen i gang. // SvampeBob tror at han har mistet jobben sin, og prøver seg som skuespiller.
nb
06:23
Stein, Saks, Papir
Stein, Saks og Papir møter en annen trio med samme navn som dem. Trioen vår prøver å bevise at de ikke er de verste. // Stein og Papir prøver å få slutt på en krangel mellom Saks og en mektig tryllekunstner før magien hennes…
nb
06:47
Familien Casagrande
Ronnie Anne prøver å overbevise Pappa om å flytte til byen. Ved hjelp av Sid, legger hun en plan som ikke kan gå galt.
nb
07:11
Familien Casagrande
Bobby strever med å gi opp kontrollen over bodegaen på pizza-jubileet med Lori. // Når Ronnie Anne oppdager at hun er den eneste personen Carlitos ikke vil kopiere, bestemmer hun seg for å endre på det.
nb
07:30
Bulderhuset
Bestefar strever med å få leiren til å gå rundt og barna må hjelpe ham. //Barna hjelper Lana med redselen for å sove over.
nb
07:54
Bulderhuset
Barna knuser foreldrenes dyre vase og bestemmer seg for å dra tilbake i tide til bryllupsdager for å hindre at de får den i gave.
nb
08:19
Monsterskolen
Når Catarina Stripe (Toraleis mamma) besøker Monster High, blir Clawdeen lamslått når Catarina foreslår en uhyrlig byttehandel: Clawdeens måneklo mot Selena Wolfs gamle dagbok.
nb
08:45
Svampebob Firkant
Plankton trenger hjelp med å stjele oppskriften, så han ansetter en assistent som kjenner herr Krabbe bedre enn noen andre. // Patrick får anfall når han hører en bjelle, og vennene prøver å hjelpe ham.
nb
09:10
Svampebob Firkant
Bleke og SvampeBob sendes ut av herr Krabbe for å kreve inn det Smultabbor skylder for mat spist på krita. // Herr Krabbe leier Svampebob og Bleke til å lage en fancy middag til fru Puff, men de krangler om alle rettene.
nb
09:30
Familien Casagrande
Lei av mobberne på skolen, lærer Alexis noen triks fra Carl.
nb
09:54
Familien Casagrande
Bobbys drøm om å spille i band kan endelig skje, men klarer han å være sammen med punkevennene til Par? // Sameer er redd for at han ikke er kul nok og prøver å slå en rekord.
nb
10:18
Familien Casagrande
Casagrandene feirer Pacos bryllup, men så blir Sergio borte.
nb
10:43
Patrick Stjerne-Show
Man Ray slipper ut av fengsel og skal finne sin dommedagsbombe // For å tjene penger starter Patrick og Blekkine en barnepasstjeneste
nb
11:06
Patrick Stjerne-Show
Perle prøver å bli TV-stjerne på Patrick Stjerne Show. // Svampebob og Patrick må være barnevakter for superhelter som små.
nb
11:30
Svampebob Firkant
SvampeBob rydder i fyrtårnet ved båtkjøreskolen og får seg en søt, men innpåsliten venn. // Ingen i Bikinibunnen kan føle seg trygge for en smittsom hikke.
nb
11:55
Svampebob Firkant
Jentegjengen tar med Perle til en hytte i skogen for en helg med tull og fanteri. // Herr Krabbe har en hemmelig forkjærlighet for...noe overraskende.
nb
12:20
Svampebob Firkant
Herr Krabbe ansetter Bleke til å være barnevakt for Perle en kveld, men hun vil bare snike seg ut til en kul tenåringsfest!
nb
12:30
Avatar: Legenden om Aang
I en halloweenutgave ser gjengen inn i merkelige forsvinninger i en skummel by. Der lærer Katara hemmelige vannbøyingsteknikker av en gammel dame kalt Hama.
nb
12:56
Familien Casagrande
En besatt kylling plager Casagrandefamilien, men er han bare ute etter Sergio?
nb
13:09
Familien Casagrande
Ronnie Anne gleder seg til jul, men et besøk fra naboen ødelegger den gleden.
nb
13:30
Familien Casagrande
Ronnie Anne og gjengen legger en plan for å få Frokost-boten til å gjøre alle jobbene deres hjemme.
nb
13:56
Svampebob Firkant
Planktons vanlige dumpingplasser for råttent avfall er fulle, så han lurer SvampeBob til å skjule det rundt omkring i byen. // SvampeBob gjør seg til venns med en liten uværssky, men må beskytte den mot en rabiat værmelder.
nb
14:20
Svampebob Firkant
Svampebob får besøk av Narlene og Nobby fra Kamp Korall. // Plankton allierer seg med en hær av grumsevesener for å kapre burgeroppskriften til herr Krabbe.
nb
14:45
Patrick Stjerne-Show
Patrick får problemer med overdreven sikling.
nb
15:00
Svampebob Firkant
SvampeBob og Patrick drar på sightseeing til Overflateland, mens resten av Bikinibunnen forbereder en overraskelsesfest for SvampeBob!
nb
15:25
Bulderhuset
Lucy slåss mot vennen, Haiku, for å bli den nye presidenten for Unge Udødelige-klubben på skolen. // Leni blir midlertidig daglig leder på jobben, men hun bekymrer seg for om hun vil være en god venn med Miguel og Fiona.
nb
15:48
Bulderhuset
Når familiens biltur tar dem til Hollywood, bestemmer Lola seg for å bli en stjerne.
nb
16:12
Bulderhuset
Ronnie Anne blir venn med Sid og familen hennes vil leie leiligheten oppe. Når det ser ut som et annet par vil få den, prøver jentene å sabotere for å få paret til å trekke seg.
nb
16:37
Bulderhuset
Når en høy srømregning truer den årlige turen til Hector og Rosa, går Ronnie Anne i spissen for bruke mindre strøm. // Desperat etter å ha sitt eget rom, finner Ronnie Anne og Sid et hemmelig rom som de prøver å holde skjult for de…
nb
17:00
Stein, Saks, Papir
Trioen leker en runde gjemsel som både strekker seg rundt kloden og tar tiår å fullføre. // For å få utleieren til å senke leien, prøver trioen å hjelpe han å nå den umulige drømmen sin.
nb
17:27
Patrick Stjerne-Show
Familien Stjerne får vist hva de duger til som superhelter i et annet univers. // Selmer får seg vikarjobb som nattevakt på Lady Kaksvolds kunstmuseum.
nb
17:38
Patrick Stjerne-Show
Litt tvunget av Patrick ønsker alle i familien Stjerne å lede et gameshow.
nb
17:50
SvampeBob Firkant
Sandy skal på ferie til månen i sin selvbygde rakett og det slumper seg sånn at SvampeBob også havner i raketten. // Herr Krabbe drar på bilferie med sin datter Perle og SvampeBob blir med. Målet skal være en overraskelse.
nb
18:05
Svampebob Firkant
Når Planktons amøbekjæledyr Flekk får barn, bestemmer han seg for å bruke dem i ett av sine intrikate plott. // Herr Krabbe er livredd for å besøke legen. Hvis han ikke består legesjekken må Den Krispe krabbe stenges!
nb
18:27
Avatar: Legenden om Aang
Når gjengen kommer til en lidende fiskerlandsby, viser en mystisk ånd seg å hjelpe landsbyboerne.
nb
18:52
Familien Casagrande
Ronnie Anne og Sid ser etter noe å drive med etter skolen, men ingenting er riktig for begge to. // Når Maria endelig får en fridag, må Ronnie Anne slåss med de andre i familien om litt kvalitetstid med henne.
nb
19:02
Familien Casagrande
Carl er vant til å være best og takler ikke at Adelaide begynner på karaten og blir en stjerneelev. // Hector selger tacoene til Rosa og blir overveldet nå de blir superpopulære.
nb
19:27
Familien Casagrande
Carl tar Rosas sandaler og ødelegger balansen i byen. // Carlitos drar på ut på eventyr for å finne kosedyret sitt.
nb
19:50
Svampebob Firkant
Svampebob vil bli den første svamp som stuper helt opp til havets overflate! // Når Svampebob og Bleke lar Plankton stjele den hemmelige oppskriften ved et uhell, må de stjele den tilbake!
nb
20:14
Svampebob Firkant
Nå som Freds bein er leget, er Svampebob fast bestemt på å beskytte det, for enhver pris! // Patrick gjør det dårlig som limonadeselger inntil han får en hemmelig oppskrift av Bleke!
nb
20:40
Svampebob Firkant
Når Krispe Krabbe slipper opp for sennep, gir herr Krabbe Svampebob, Patrick og Bleke jobben med å grave opp mer! // Svampebob og Sandy må samle inn krabbeburgeringredienser, men Plankton følger hvert skritt de tar.
nb
21:04
Svampebob Firkant
Herr Krabbe ansetter Bleke til å være barnevakt for Perle en kveld, men hun vil bare snike seg ut til en kul tenåringsfest!
nb
21:31
Stein, Saks, Papir
Stein, Saks og Papir møter en annen trio med samme navn som dem. Trioen vår prøver å bevise at de ikke er de verste. // Stein og Papir prøver å få slutt på en krangel mellom Saks og en mektig tryllekunstner før magien hennes…
nb
21:55
Stein, Saks, Papir
Stein, Saks og Papir prøver å gjøre om sin uvanlige bil, Selveste Susan, til et prisvinnende kjøretøy. // Papir gir Stein mekaniske øyebryn for å hjelpe han med en audition. Saks er på eventyr med stedfortredere.
nb
22:09
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po tar utfordringen å trene opp et elskelig, men klossete medlem av keiserfamilien. Men er Pos trening nok til å beskytte dem begge fra de onde planene til en forræder i den indre krets?
nb
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Etter å ha ydmyket Taotie med nok et nederlag, blir Po forferdet når han finner ut at det skurkaktige vortesvinet har hatt et nervøst sammenbrudd.
nb
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
(Mulig Valentines Day-episode) Når Pos tulle-kjærlighetsbrev til Monkey slår tilbake på ham selv, blir forholdet dem imelllom satt på prøve, i en historie med sjalusi, svik og, ja, til og med kidnapping.
nb