RTL Plus

RTL Plus

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

Televizní program - Pondělí, 20.5.2024

00:55
Fogságban
Keller Dover (Hugh Jackman) minden szülő rémálmát éli át, amikor 6 éves kislánya, Anna a barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető rendőr, Loki (Jake Gyllenhaal) letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest (Paul Dano), de bizonyítékok hiányában szabadon kell engednie. Ekkor Keller úgy dönt, maga ered a kislánya nyomába.
hu
05:15
Megy a gőzös
Ivaros álmos kis állomás, a helybéliek, élükön az állomásfőnökkel (Koltay Róbert) élik a maguk egyhangú, kicsinyes intrikákkal teli életüket. A legfőbb nemzeti ereklyét hordozó díszvonat érkezése azonban szó szoros értelmében feldúlja nyugalmukat. Ugyanis a véletlenek összjátéka folytán a gőzös, csendőröstől, vajdástól, ereklyéstől a disznóólban köt ki. Őrületes kavarodás veszi kezdetét, melyben minden visszájára fordul.
hu
06:55
A tigris ébredése
Rob (Christian Convery) ketrecbe zárt tigrisnek érzi magát, mióta édesanyja meghalt rákban. Apja, aki képtelen szembenézni a valósággal, egy motel gondnoki állásába menekül, ahová kénytelen követni. Azonban minden megváltozik, amikor kiderül, hogy a motel mogorva tulajdonosa az erdőben egy tigrist tart, és Robot kéri meg, hogy etesse a tigrist. Rob és barátnője azonban szabadon engedik, ám a szabadsága nem tart sokáig.
hu
08:55
Szabadítsátok ki Willyt! 2.
Egy nyersolajat szállító hajó zátonyra fut, és hatalmas mennyiségű olaj kerül az öbölbe. Három bálna, köztük Willy, az öbölben rekedve életveszélyes csapdába kerül. Jesse (Jason James Richter) és társai életüket is kockára teszik, hogy barátaikat megmentsék. Jesse-t azonban a kíméletlen üzletemberek és a katasztrófa mellett más is aggasztja, féltestvére, Elvis, aki anyjuk halála miatt náluk tölti a nyarat.
hu
10:50
Szabadítsátok ki Willyt! 3.
Jesse (Jason James Richter) barátja, Randolph (August Schellenberg) a bálnák életét kutatja a Csendes-óceán északnyugati partjainál. Jesse itt találkozik újra Willyvel, a bálnával, és itt ismerkedik meg Max-szal (Vincent Berry), a tízéves kisfiúval, aki szintén imádja a tengert és a tenger különös élővilágát. Willyre és társaira azonban orvvadászok leselkednek. Jesse, Max és barátaik azonnal akcióba lépnek, hogy a Max apja, John Wesley kapitány (Patrick Klipatrick) vezette bálnavadászoktól megmentsék Willyt és családját.
hu
12:40
Szindbád - A hét tenger legendája
Szindbádot, a legendás kalózt Erisz, a viszály gonosz istennője a Béke Könyvének ellopásával vádolja meg. Ezért embereivel a világ végére kell utaznia, hogy visszaszerezze a Könyvet. Ha kudarcot vall ebben a küldetésben, gyermekkori barátja, Próteusz fogja végrehajtani Szindbád halálbüntetését, miközben Erisz megszerzi a kívánt hatalmat a halandók világában.
hu
14:20
Robin Hood, a fuszeklik fejedelme
Robin (Cary Elwes) szemtanúja lesz, amint a vára szó szerint kereket old. Mikor rájön, hogy a rottinghami seriff (Roger Rees) és az idegbajos János herceg (Richard Lewis) áll a kitolás mögött, egy csapat vidám embert toboroz. A cél ugyan még nem világos, de az fix, hogy Robin sármjához szükség van rajongókra, mint például Vaksira, a vak, régi szolgájára, és egykori cellatársa gyagya fiára, illetve más bolondokra. A palotába menet Robin beleszeret Marianbe (Amy Yasbeck), akire a seriff is szemet vetett. A vidám és eszelős összecsapás elkerülhetetlenné válik Mel Brooksnak köszönhetően.
hu
16:40
Kung Fu Panda 3.
Po és az Őrjöngő Ötös visszatér ebben a szórakoztató, a közönség és a kritika által is méltatott családi filmben! Amikor Po eljut a barátságos és lomha pandák falujába, harcost kell faragnia belőlük, hogy megküzdjenek Kaijal, a természetfeletti gonosszal, aki a kungfu elpusztítására tör.
hu
18:25
Így neveld a sárkányodat 2.
Öt év telt el azóta, hogy Hablaty és Fogatlan sikeresen egyesítette a sárkányokat és a vikingeket Hibbant-szigeten. Miközben Astrid, Takonypóc és a többiek sárkányversenyeken szórakoznak, addig Hablaty és Fogatlan egyre távolabbra jutva új világokat térképeznek fel. Egyik kalandjuk során felfedeznek egy titkos jégbarlangot, amely több száz új, vadon élő sárkánynak és a titokzatos Sárkánylovasnak ad otthont. Az öröm nem tart sokáig, ugyanis feltűnik a kegyetlenségéről ismert Drákó, aki kíméletlenül vadászik, nemcsak a sárkányokra, hanem a törzsek vezetőire is. Az egész törzsnek össze kell fognia, hogy megmentsék mind az emberek, mind a sárkányok jövőjét.
hu
20:25
Artúr király
Artúr (Clive Owen), a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielőtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az űrt. Valakire, aki nemcsak a szászok fenyegető támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Artúrnak Merlin (Stephen Dillane), a brit csapatok vezetője segítségével, valamint a gyönyörű és bátor Guinevrával (Keira Knightley) az oldalán kell megtalálnia az erőt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.
hu
23:00
Az utolsó lovagok
Lord Bartok (Morgan Freeman) nem hajlandó behódolni az uralkodó korrupt miniszterének, Mottnak (Aksel Hennie), aki dühében kisemmizi a családját és arra kötelezi Raident (Clive Owen), Bartok legendás parancsnokát, hogy végezze ki a saját urát. Mott tudja, hogy ezután már nincs biztonságban, ezért mindent elkövet, hogy Raident is halálra ítéljék. Ám az uralkodó ok nélkül nem engedélyezi, mert tart a nép haragjától. A miniszter titokban ráállítja Raidenre az embereit, akik minden lépését figyelik. Raiden azonban nemcsak a hűségéről és bátorságáról legendás, hanem a ravaszságáról is.
hu

Televizní program - Úterý, 21.5.2024

01:20
Az ismeretlen Drakula
Vlad (Luke Evans) nagyúr, feleségével és egyetlen fiával békében kormányozza a királyságot. Csakhogy közeledik a százéves hadisarc, amikor a törököknek át kell adnia ezer fiút, és a sajátját, hogy a szultán janicsárokat képezzen belőlük a saját serege számára. Vlad ígéretet tett a népének, hogy megvédelmezi a birodalmat, és amikor a török sereg megjelenik a határon, kétségbeesésében ahhoz a szörnyű hatalomhoz fordul segítségért, amely a győzelem mellett végzetes pusztulást is hozhat mindannyiuk számára.
hu
05:55
Gondolkozz pasiaggyal! 2.
A párok ezúttal Las Vegasba mennek Candace (Regina Hall) és Michael (Terrence Jenkins) esküvőjére, na és persze az azt megelőző legény- és lánybúcsúra. A két csapat beleveti magát az éjszakába, ám a buli mindkét helyen félresiklik, és olyan kompromittáló helyzetbe kerülnek, ami a nagy eseményt is veszélyezteti.
hu
07:55
Szabadítsátok ki Willyt! 3.
Jesse (Jason James Richter) barátja, Randolph (August Schellenberg) a bálnák életét kutatja a Csendes-óceán északnyugati partjainál. Jesse itt találkozik újra Willyvel, a bálnával, és itt ismerkedik meg Max-szal (Vincent Berry), a tízéves kisfiúval, aki szintén imádja a tengert és a tenger különös élővilágát. Willyre és társaira azonban orvvadászok leselkednek. Jesse, Max és barátaik azonnal akcióba lépnek, hogy a Max apja, John Wesley kapitány (Patrick Klipatrick) vezette bálnavadászoktól megmentsék Willyt és családját.
hu
09:40
Ki a Télapó?
Ha a karácsony a csodák ideje, idén a télapónak (Leslie Nielsen) is szüksége van néhány különleges csodára. Peter Albright (Steven Eckholdt) sem hitte volna, hogy a télapó belepottyan egyenesen az ő életébe, pontosabban a kocsija elé. Az eséstől amnéziássá váló mikulás nem tudja teljesíteni karácsonyi kötelességeit, így segíteni kell neki. Egyedül Peter barátnőjének, Claire-nek (Robyn Lively) a hétéves fia, Zack (Max Morrow) fog gyanút.
hu
11:30
Idétlen időkig
Phil (Bill Murray), a népszerű időjós önző, cinikus alak, aki abban leli örömét, ha pokollá teheti mások életét. Csapásként éri a hír, hogy tahófalvára, Punxsutawney-ba kell utaznia tudósítani a Mormota-napról. Egyetlen reménye Rita (Andie MacDowell), a gyönyörű producer, aki könnyű hétvégi prédának tűnik, ám Rita kikosarazza, ráadásul a kisvárosban reked a stábbal. A végső csapás akkor éri, amikor rájön, hogy az idő megakadt, és minden reggel a Mormota-napra ébred ugyanabban az ágyban. Kétségbeesésében Phil sok ostobaságot követ el, mire belátja, hogy egyedül van a problémával és senki sem tudja őt eljuttatni a holnapba. Miután átverekszi magát a depresszión, egy-két bankrabláson, felismeri, hogy végtelen lehetőség nyílt meg előtte, és bármit megtehet. Akár kedves, elégedett, segítőkész emberré is változhat.
hu
13:45
80 nap alatt a Föld körül
Phileas Fogg (Steve Coogan) feltaláló olyan találmányokkal áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Fogg különös fogadást köt Lord Kelvinnel (Jim Broadbent), a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val (Jackie Chan) és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal (Cécile De France), Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak…
hu
16:15
Robin Hood
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Ha azt hiszed, ismered őt, nem is tévedhetnél nagyobbat. A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a nottinghami seriff a szent háború ürügyén teljesen kisemmizi alattvalóit. Robin és mór barátja, Little John (Jamie Foxx) az ártatlanok védelmében egy merész tervet eszel ki: ellopják a kincstár aranyát, és megdöntik a seriff uralmát. Robin kemény harcossá képezi magát John segítségével, majd álruhát ölt. Senki sem tudja, hogy a féktelen csuklyás nyilai elég gyorsak lesznek-e ahhoz, hogy egy hadseregnyi katonát legyőzzenek.
hu
18:25
Artúr király
Artúr (Clive Owen), a Római Birodalom legészakibb védvonalának őrzésére kirendelt sereg vezére alig várja, hogy elhagyja Britanniát, és visszatérjen Róma biztonságos falai közé. Ám mielőtt elhagyná a szigetet, lovagjaival együtt még egy utolsó nagy megbízást kell teljesítenie, aminek során ráébred, hogy ha Róma elveszik, Britanniának szüksége lesz egy vezérre, aki betölti az űrt. Valakire, aki nemcsak a szászok fenyegető támadásától védi meg az országot, hanem megmutatja az utat egy új korszak felé. Artúrnak Merlin (Stephen Dillane), a brit csapatok vezetője segítségével, valamint a gyönyörű és bátor Guinevrával (Keira Knightley) az oldalán kell megtalálnia az erőt önmagában, hogy elfordítsa a történelem kerekét.
hu
21:00
Halálos fegyver 4.
Riggs (Mel Gibson), Murtaugh (Danny Glover) és Cole (Rene Russo) nyomozó állandó segítőjük, a hiperaktív Leo Getz (Joe Pesci) segítségével újra romba döntik a várost. Ezúttal a kínai triádokkal kerülnek összetűzésbe, melynek kíméletlen vezetője (Jet Li) Amerikában akar illegális pénzügyleteket bonyolítani. Ráadásul ezúttal minden szülésre képes nő terhes: Lorna Riggs gyermekét várja, míg Martaugh lánya egy zsarutól állapotos.
hu