MTV Sub

MTV Sub

Finland

Televizní program - Neděle, 19.5.2024

01:25
Simpsonit
Kausi 12, 12/21. Tenniskenttä. Simpsonit ryhtyvät rakentamaan tenniskenttää. Isoisä saa vanhainkodin mitalin.
fi
01:55
Simpsonit
Kausi 12, 13/21. Bobin kosto. Kun Hassu-klovnin entinen kaveri Bob saa selville, että Hassu on pyyhkinyt kaikki nauhat, missä he esiintyvät yhdessä, hän suunnittelee pamauttavansa Hassun taivaan tuuliin.
fi
02:25
Simpsonit
Kausi 12, 14/21. New Kids on the Blecch. Kun kykyjenetsijä huomaa Bartin ja kavereiden musiikkilahjat, heistä ruvetaan muotoilemaan uutta poikabändisensaatiota.
fi
02:55
Simpsonit
Kausi 12, 15/21. Nälkälakko. Homer aloittaa nälkälakon kuultuaan, että Springfield Isotopes -joukkueen omistaja aikoo siirtää sen pois kaupungista.
fi
03:25
Virkakoirat
Kausi 7, 9/10. Pullavarkaita ja vitsiniekkoja. Aidan ja Iko etsivät leipomoon murtautunutta kaksikkoa, ja huumekoira Waldo merkkaa lentokentällä miehen, jonka vitsit eivät naurata. Uusiseelantilainen realitysarja.
fi
03:55
Virkakoirat
Kausi 7, 10/10. Salametsästäjien jäljillä. Jason ja Farris jahtaavat yöllisiä salametsästäjiä. Waldo merkkaa japanilaisen, jonka olematon englannin taito paranee yllättävästi tutkinnan edetessä.
fi
04:20
Baywatch
Kausi 11, 13/22. Piinaaja. Carrie pelastaa nuorukaisen, joka ihastuu häneen liiankin palavasti. Leigh epäröi jatkaa seurustelua Samin kanssa, koska tämä tuntuu salailevan jotain. Amerikkalainen klassikkosarja.
fi
04:25
Baywatch
Kausi 11, 13/22. Piinaaja. Carrie pelastaa nuorukaisen, joka ihastuu häneen liiankin palavasti. Leigh epäröi jatkaa seurustelua Samin kanssa, koska tämä tuntuu salailevan jotain. Amerikkalainen klassikkosarja.
fi
07:00
Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 15/25. Nipsu on reipas apuri. Nipsu keksii ryhtyä ansaitsemaan toimimalla apurina kaikenlaisissa töissä ja askareissa. Vilijonkka tarvitsee lapsenvahtia.
fi
07:25
Muumilaakson tarinoita
Kausi 4, 16/25. Muumipeikko ja Haisuli vaihtavat paikkaa. Muumipeikko ja Haisuli törmäävät toisiinsa ja törmäyksen seurauksena vaihtavat paikkaa. Haisulista tulee Muumipeikko ja Muumipeikosta Haisuli.
fi
07:50
Kaisu Kuu
Kausi 1, 39/52. Päin Honkia. Justuksen täytyisi kirjoittaa kouluaine luolamiehistä. Kaisu tarjoaa apua ja herättää eloon museon luolamiespatsaan, jotta Justus voisi kuulustella sitä.
fi
08:05
Paavo Pesusieni
Kausi 4, 4/20. Kourakone / Hyvät naapurit. Palkittu animaatiosarja kertoo merenpohjassa sijaitsevasta Tangalan kaupungista, jossa Paavon lisäksi asustaa joukko muitakin persoonallisia hahmoja. Puhuttu suomeksi.
fi
08:30
Valtateiden sankarit
Kausi 6, 3/4. Skotlannin korkeimmalla sijaitsevan kylän kapeat tiet pitää aurata, jottei se eristy ulkomaailmasta. Myrskytuuli repii kerrostalon teräskaton irti ja heittää sen vilkkaalle kadulle Brittiläinen tosi-tv-sarja.
fi
09:30
Poliisit UK: Ajojahti
Kausi 18, 7/17. Tuliase leikkikentällä. Aseistettu poliisi joutuu järkyttävän tilanteen eteen, kun tuliaseen hallussapidosta epäilty kolmikko kävelee lasten leikkikentälle. Brittiläinen poliisisarja.
fi
10:35
Hypoteesi UK
Kausi 2, 4/8. Mona Lisa. Millä ilveellä pääsisi piirtämään Mona Lisalle marihuanasätkän? Englantilainen paneeliohjelma.
fi
11:30
Elämää äärirajoilla: Alaska
Kausi 3, 4/20. Tuntemattoman edessä. Suen mökissä on ollut luvattomia asukkaita. Andy hakee koiravaljakolla polttopuita, mutta liikkumien liukkaalla jäällä voi olla vaarallista. Amerikkalainen dokumenttisarja.
fi
12:30
Teknavi
Kausi 27. Jakso 8/8. Pasi Mäenpää ottaa selvää Yale -kodinturvatekniikan uutuuksista. Näemme parhaat palat Ferrarin upeasta Purosanguesta. Hyppäämme ajassa taakse päin nuoren Kalle Rovanperän Teknavi-fiiliksiin.
fi
13:00
Simpsonit
Kausi 22, 3/22. Hauskanpitoa hampaat irvessä. Lisa ryhtyy Bartin futistiimin valmentajaksi, jolloin he ajautuvat riitaan keskenään. Kumpi on tärkeämpää: hauskanpito vai voitto?
fi
13:30
Simpsonit
Kausi 22, 4/22. Kauhutalo 21. Perinteisessä kauhujaksossa ollaan karmivissa tunnelmissa. Luvassa on vampyyreja ja verta. Supersuosittu amerikkalainen piirrossarja.
fi
14:00
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 9, 29/30. Säteitä ja sirkushuveja. Dave saa yhteyden sisäiseen supersankariinsa. Darrell pääsee tutustumaan sirkuksen saloihin. Mary ja Ivy löytävät valovoimaisen aarteen. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
14:30
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 9, 30/30. Tanssii hevosten kanssa. Brandi ja Jarrod löytävät hevosmaisen yllätyksen. Ivy haalii itselleen erikoisen mittalaitteen. Darrell törmää kasaan vanhoja aurinkolaseja. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
15:00
Ulosottomiehet
Kausi 4, 23/24. Parhaat palat, osa 2/3. Erikoisjaksossa palataan sarjan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. Brittiläinen realitysarja.
fi
16:00
UEFA Champions League viikkomakasiini
Dortmund ja Real Madrid ovat matkalla kohti finaalia Wembleyllä, missä Hummels ja Reus kokivat viimeksi tappion 11 vuotta sitten. Lisäksi tutustutaan faneihin, jotka ovat todistaneet kahdeksaa Madridin finaalivoittoa.
fi
16:30
Sunnuntailounas
Kausi 4, 10/10. Severin muistolle. Eevi totuttelee uuteen elämäänsä. Taavi tapaa unelmiensa naisen. Taunon järjestötoiminta tulee päätökseensä, ja Jani päätyy juontamaan Sambatonnia. Severi lavastaa oman kuolemansa.
fi
17:00
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
fi
17:30
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 3/38. Suuria tarjouksia. Rene ja Dave taistelevat antiikkihuonekaluista Arcadian kaupungissa. Ivy on tyytymätön uuden meklarin korkeisiin hintoihin. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
18:00
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 4/38. Uusi tulokas. Costa Mesan huutokauppaan saapuu uusi tulokas Kenny, joka yrittää päästä mukaan alalle. Dave löytää varastosta mielenkiintoisen hatun. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
18:30
Doc: The Trouble with Kanye
BBC:n dokkarissa toimittaja Mobeen Azhar käy läpi hiphopin megatähden Kanye Westin uran myöhempiä, kohuja herättäneitä vaiheita aina epäonnistuneista presidenttipyrkimyksistä törkeän antisemiittisiin lausuntoihin asti. Missä määrin selitys löytyy Kanyen mielenterveysongelmista, vai onko kohujen herättäminen tarkkaan harkittu julkisuusstrategia?
fi
20:00
Suurmestari UK
Kausi 16, 8/10. Kisaajat pääsevät teeskentelemään nukkuvaa, suorittamaan tehtäviä onnenpolulla ja esittämään sananlaskuja pantomiimina. Palkintokisassa kuullaan rumpujen pärinää.
fi
21:00
Elokuva: Jason Bourne
Kun CIA:n entinen agentti Jason Bourne viimein muistaa kaiken, on aika lopettaa piileskely ja tasata tilit. Vauhdikas toimintaelokuva vie meidät matkalle maailman ympäri, kun Bournen isänmaallisuus punnitaan jälleen kerran. Voiko hän sittenkin palata agentiksi?
fi
23:35
Elokuva: Tulimyrsky
Riitaisat McCaffreyn veljekset ovat seuranneet edesmenneen palomiesisänsä jalanjälkiä. Isoveli Stephen on aseman karski esimies, joka haluaa taistella tulta vastaan paljain nyrkein, kun taas herkemmän pikkuveljen Brianin on vaikeaa sopeutua vaaralliseen työhön. Brian löytääkin uuden uran päästessään eksentrisen palotutkija Rimgalen avuksi tutkimaan ihmishenkiä vaatineita outoja tulipaloja.
fi

Televizní program - Pondělí, 20.5.2024

02:20
Suurmestari UK
Kausi 13, 1/10. Sinisestä lähtevä ääni. Kauden ensimmäisessä jaksossa etsitään ankkoja labrasta ja maalataan suurmestarin muotokuva huulilla. Kuka käy jännittävimmän kaksintaistelun Alexin kanssa? Brittiläinen viihdeohjelma.
fi
03:20
Baywatch
Kausi 11, 14/22. Isä on pahin. Kekoan isä haastaa Seanin oikeuteen ja suututtaa tyttärensä lopullisesti, kun tämä kuulee isänsä todellisen motiivin. Amerikkalainen klassikkosarja.
fi
03:25
Baywatch
Kausi 11, 14/22. Isä on pahin. Kekoan isä haastaa Seanin oikeuteen ja suututtaa tyttärensä lopullisesti, kun tämä kuulee isänsä todellisen motiivin. Amerikkalainen klassikkosarja.
fi
07:00
Monchhichi
Kausi 1, 34/52. Näpit irti monchhiautostani! Hanae pelastaa Bellan kuoriaispesästä korkealta piikkimonchhipäärynäpuusta Silmun auton avulla, mutta yhtäkkiä auto kaahaakin tiehensä ¿ Hanae jumissa sen peräpenkillä.
fi
07:10
Monchhichi
Kausi 1, 35/52. Uni uhattuna, osa 1. Kauniita unia kaipaava Läiske vie Unipuusta tsurun, mutta tämä päätyy Aikorille, joka onnistuu tekemään siitä jättimäisen! Nyt Aikor saa varastettua myös hehkuhedelmiä, ja kolmikkomme on p
fi
07:25
Monchhichi
Kausi 1, 36/52. Uni uhattuna, osa 2. Parantaakseen Saarneen painajaistaudin sekä pelastaakseen lasten unet ja Unipuun kolmikkomme on kerättävä siitepölyä kukasta nimeltä liljoni. Kukka sijaitsee Käärmelaakson toisella puolen,
fi
07:35
Monchhichi
Kausi 1, 37/52. Pitkä matka Lootuslaaksoon, osa 1. Monchhiötökkäemot ovat munineet ja valmistautuvat pitkään matkaan Lootuslaaksoon. Siellä kuoriutuvien poikasten on heti juotava kukkien mettä vahvistuakseen lentotaitoisiksi.
fi
07:50
Monchhichi
Kausi 1, 38/52. Pitkä matka Lootuslaaksoon, osa 2. Ystävyksemme ovat ylittäneet Ikiusvan jyrkänteen, mutta liskot ovat yhä heidän kannoillaan. Niinpä heidän on kuljettava hyppykaalikedon poikki - Viljun varoituksista huolimat
fi
08:00
Simpsonit
Kausi 29, 15/21. Sanoista pahoihin tekoihin. Bart hyödyntää kirjaviisautta piinatessaan Homeria, ja Marge taas tajuaa lapsuuden suosikkikirjansa olevan hirvittävän rasistinen. Amerikkalainen animaatiosarja.
fi
08:30
Simpsonit
Kausi 29, 16/21. Patjapainajainen. Moen menneisyys patja-alalla paljastuu, kun hänen inhottu isänsä ottaa yhteyttä ja yrittää tehdä sopua. Amerikkalainen animaatiosarja.
fi
09:00
Suurmestari UK
Kausi 13, 5/10. Vähän hykerryttää. Kilpailijoiden täytyy viedä avain paikkaan, josta se on vaikea mutta mahdollista noutaa. Mutta kuka avaimen lopulta noutaa ja mihin sitä tarvitaan? Brittiläinen viihdeohjelma.
fi
10:00
Moderni perhe
Kausi 10, 9/22. Perintö. DeDen leski Jerry tuo Clairelle ja Mitchellille perintökalleuksia. Jerry antaa Jaylle tärkeitä parisuhdeneuvoja. Amerikkalainen komediasarja.
fi
10:30
Virkakoirat
Kausi 8, 9/10. Kallis porkkana. Poliisikoira Gabby saa eteensä haastavan jäljitystehtävän, ja lentokentällä tullikoira Zeta löytää kalliin porkkanan. Uusiseelantilainen realitysarja.
fi
11:00
Virkakoirat
Kausi 8, 10/10. Tuulinen päivä. Poliisin koirapartio etsii murtovarkaita ja rauhoittaa riehujia. Kova tuuli häiritsee huumekoira Stormin työskentelyä vankilalla. Uusiseelantilainen realitysarja.
fi
11:30
Laittomien autojen takavarikoijat
Kausi 2, 4/8. Operaatio Jaguar. Northamptonissä autojen takavarikkotoimintaan erikoistunut Threadgold-yritys avustaa poliisia erikoisoperaatiossa, jonka tuloksen takavarikoitavaa riittää. Brittiläinen tosi-tv-sarja.
fi
12:30
Sunnuntailounas
Kausi 4, 10/10. Severin muistolle. Eevi totuttelee uuteen elämäänsä. Taavi tapaa unelmiensa naisen. Taunon järjestötoiminta tulee päätökseensä, ja Jani päätyy juontamaan Sambatonnia. Severi lavastaa oman kuolemansa.
fi
13:00
Simpsonit
Kausi 29, 21/21. Bartin painajainen. Bart joutuu onnettomuuteen, ja seikkailee koomapainajaisissaan elämän ja kuoleman rajamailla. Amerikkalainen animaatiosarja.
fi
13:30
Vintiöt
Istu ja pala. He ovat takaisin ruudussa. Eikö millään ole enää väliä? Tämäkö on Suomi-popin tulevaisuus vai kotimaisen sketsiviihteen loppu? Ota itse selvää.
fi
14:00
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 1/38. Taistelu videopeleistä. Orangen kaupungissa huutokaupan metsästäjilä on vastassa uusi meklari. Rene ja Mary taistelevat varastosta, joka on täynnä videopelejä. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
14:30
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 2/38. Roska-aarteita. Moreno Valleyn huutokaupassa nähdään tuttuja kasvoja, kun Jarrod ja Brandi tekevät paluun. Darrell yrittää kouluttaa ystäväänsä Chadia aarteiden löytämisessä. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
15:00
Ulosottomiehet
Kausi 4, 24/24. Parhaat palat, osa 3/3. Erikoisjaksossa palataan sarjan ikimuistoisimpiin tapauksiin ja tavataan uusiakin velallisia. Brittiläinen realitysarja.
fi
16:00
Suurmestari
Kausi 5, 10/12. Suurmestari pyytää jakson tehtävissä hämmästyttäviä ja ällistyttäviä toteutuksia, ja niitä hän todellakin saa. Vierailevana kilpailijatiiminä Jenni Kokander & Mikko Penttilä.
fi
17:00
Simpsonit
Kausi 12, 16/21. Uusi tyttö. Lisa haluaa olla ystävällinen uudelle luokkatoverilleen, mutta tyttö vastaa paukauttamalla häntä nenään. Homer perustaa vauvanturvayrityksen.
fi
17:30
Simpsonit
Kausi 12, 17/21. Safari. Simpsonit kokevat uskomattomia seikkailuja, kun Homer voittaa koko perheelle Afrikan matkan yllättävällä tavalla.
fi
18:00
Ultimate Police Interceptors
Kausi 1, 1/15. Kourallinen käteistä. Pakoautoakin voi käyttää aseena poliisia vastaan. Maskipäinen ryöstäjä jää kiinni verekseltään käteiset kourassaan. Brittiläinen realitysarja.
fi
19:00
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 5/38. Mummin kyydissä. Ivy kerää Montebellon huutokaupassa halpoja varastoja, ja Rene ja Dave taistelevat työkaluista. Brandi ja Jarrod sijoittavat lumilautoihin. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
19:30
Huutokaupan metsästäjät
Kausi 10, 6/38. Tyttövoimaa. Brandi ja Mary päättävät tehdä yhteistyötä Daven päihittämiseksi. Dave löytää kallisarvoista antiikkia, mutta asiantuntija on epäileväinen. Yhdysvaltalainen tosi-tv-sarja.
fi
20:00
Frendit
Kausi 2, 21/24. Lippisvarkaat. Pari riidanhaastajaa saa Rossin ja Chandlerin tohkeisiinsa. Phoebe tapaa lähisukulaisen. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
fi
20:30
Frendit
Kausi 2, 22/24. Tuplakemut. Rachelille järkätään yllätyssynttärit. Varsinainen yllätys onkin se, että hänen avioeroon ajautuneet vanhempansa tupsahtavat paikalle. Amerikkalainen komediasarja kuuden ystävyksen yhteiselosta.
fi
21:00
Elokuva: Then Came You
19-vuotias Calvin kärsii luulosairaudesta ja pelkää aivan kaikkea. Sitten hän kohtaa oikeasti kuolemansairaan Skyen, joka haluaa toteuttaa pitkän listan tempauksia ennen kuolemaansa. Kaksikon yhteinen aika pakottaa Calvinin kohtaamaan pelkonsa.
fi
23:00
Tabu
Kausi 1, 4/6. Pekka tapaa Jaakon, Siljan, Maikin, Mion ja Katin ja keskustelee pettymyksistä, pornolehdistä ja perheistä. Tabu on sarja, jossa nauretaan yhdessä asioille, joille ei saisi nauraa.
fi