Barnkanalen

Barnkanalen

SVT Barnkanalen (2008–2012 användes logotypen SVT B) är en av Sveriges Televisions tv-kanaler som sedan den 23 december 2002 sänder barnprogram. Till skillnad från konkurrenterna Nickelodeon, Nick jr., Nicktoons, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network och Boomerang distribueras kanalen gratis i samtliga större distributörers basutbud.

Sweden

Televizní program - Sobota, 25.5.2024

00:25
Hall of fame - teckenspråkstolkat
I januari 1988 var tio svenskar rankade bland de 50 bästa i världen. I slutet av 1994 var Magnus Larsson den bäste svensken i tennisvärlden. Idag har Magnus sedan länge lagt av och bäste svensk är rankad som 193:e spelare.
sv
00:55
30 dagar i fängelse - teckenspråkstolkat
Anstalten är som ett eget litet samhälle innanför stängsel och murar med arbete i verkstan, skola, löneutbetalningar och kioskinköp. Ett oförberett urinprov leder till konflikt.
sv
01:25
EU-val 2024: Toppkandidaterna - teckenspråkstolkat
Partiernas toppkandidater inför EU-valet svarar på väljarnas frågor i en direktsändning från Malmö.
sv
02:25
Inget program
Inget program
sv
05:00
Drama forever
En helt ny värld öppnar sig för Ella när hon och Alexa testar Bonnies smink. Tyvärr råkar hon låna ut något som inte är hennes.
sv
05:10
Drama forever
Olivia har bestämt att de ska göra i ordning sig inför diskot tillsammans. Men Ella måste väl få bestämma själv? Hon kan inte missa chansen med Alexa.
sv
05:20
Inget program
Inget program
sv
06:00
I drömmarnas trädgård
Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.
sv
06:25
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.
sv
06:40
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
sv
06:45
Sara och Anka
Vilsna tallrikar. Sara och Anka bor i en liten stad i ett litet hus med en liten trädgård. Tillsammans ger de sig ut på äventyr, ibland ihop med sina vänner.
sv
06:55
Hej Jycke
Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?
sv
07:00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
07:05
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
07:20
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
07:30
Max och Maja
Max och Maja är bästisar, fast kan man alltid hålla sams även när man är det? Om man är snäll vad som än händer så går det nog bra.
sv
07:40
Octonauterna
Krabban och sjöborren. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
sv
07:55
Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!
sv
08:05
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.
sv
08:15
Greta Gris
Brittisk tecknad serie. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
08:20
Thomas och vännerna
Thomas är varken det största eller snabbaste tåget men han vill bli det bästa tåget han kan bli! Tillsammans med sina vänner älskar han att vara på äventyr eller bara ha kul.
sv
08:30
Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att…
sv
08:40
Fåret Shaun
Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård.
sv
08:50
Daniel Tigers kvarter
Daniel Tiger leker med vännerna i sitt kvarter och lär sig saker som är viktiga för att förstå andra människor och världen han växer upp i.
sv
09:00
Edmond och Lucy
Edmond och Lucy bor i ett stort och ståtligt kastanjeträd. Varje dag är ett nytt äventyr och en ny lärdom om allt naturen har att ge.
sv
09:10
Pyjamashjältarna
På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.
sv
09:25
Hajar med Doreen
I det här avsnittet får Doreen vara med och fånga och märka en livs levande sandtigerhaj! Häng med och träffa hajar på riktigt nära håll och få reda på hur och varför man märker hajar.
sv
09:30
Tre vänner
Mammas vän. Anna och Elias är bästa vänner och grannar när Lotta flyttar in. Att ha en bästa vän är bra men att ha två är ännu bättre.
sv
09:35
Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel.
sv
09:50
PAW Patrol
Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!
sv
10:00
Räddningsvänner
I en fantasivärld med talande bilar hjälper räddningsvännerna till med både små och stora problem.
sv
10:25
Labyrint
Vinnarskallarna är det sista laget som får chansen att tävla om en plats till slajmfesten. Som vanligt blir det mycket slajm och spännande tävlingar. Det är det nu avgörs vilka lag som får komma till slajmfesten om en vecka.
sv
10:55
Lilla Aktuellt lördag
Veckans nyheter sammanfattas i Lilla Aktuellt lördag.
sv
11:10
Ett fall för KLURO
Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem.
sv
11:25
Djupet
Flera ledtrådar har dykt upp under sökandet efter Ante och Fontannes farmor och farfar men de är långt ifrån säkra på var de kan befinnna sig. Samtidigt måste familjen koncentrera sig på sina uppdrag och värna världshaven.
sv
11:45
Vilse i Oz
12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
sv
12:05
Zorro - legenden föds
Det var en gång en maskerad hjälte som kämpade för fred och rättvisa - och ristade sitt märke på dem som stod i vägen!
sv
12:25
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
sv
12:50
Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur.
sv
13:10
Super-duper-asgrymt!
Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!
sv
13:25
Heidi
Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem.
sv
13:45
Octonauterna
Sardinstimmet. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
sv
13:55
Biet Maya
Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en…
sv
14:10
Hunden Klapp
Hunden Klapp är en trogen vän och hjälper gärna sin matte när hon hamnar i trubbel. Detta avsnitt: Maxi-golf.
sv
14:20
Lilla Aktuellt teckenspråk
Nyheter på teckenspråk för barn och ungdomar.
sv
14:30
Alicia testar
Stig-Oves isbitar har försvunnit i hans väska. Någon måste ha tagit dem. Alicia förklarar vad som hänt för Stig-Ove och vill samtidigt testa att lyfta upp en isbit med hjälp av en garnstump. Hur funkar det?
sv
14:40
Alicia testar
Stig-Ove är förtvivlad: vattnet i hans flaska har försvunnit. Någon måste ha stulit det. Eller? Alicia vill testa roliga saker med vatten, bl.a. hur man håller ett vattenglas upp och ner utan att vattnet rinner ut.
sv
14:50
Lilla ridskolan - samiska
I dag får eleverna på Lilla ridskolan sin allra första ridlektion. Men först lär vi oss hur man leder en häst, och hur man tar sig upp på hästryggen.
sv
14:55
Lilla ridskolan - samiska
Idag lär Ina oss hur man ryktar en häst. Vilka olika typer av borstar det finns och vad man ska tänka på vid ryktning.
sv
15:00
Djuren på Djuris - teckenspråkstolkat
Ull, Fiolin och Satsumas vill leka bebis med Flöjt. De vill gosa och kramas och gulla. Men de glömmer att fråga om Flöjt vill bli kramad.
sv
15:10
Pinos dagbok - teckenspråkstolkat
Pino åker till månen i en rymdraket. Katten följer med och hamnar i knipa när de har landat.
sv
15:15
Muy i trafiken - teckenspråkstolkat
Vännerna Megahertz och LeWow tränade karate så länge att det blivit mörkt. Det är viktigt att bilisterna kan se en. Vad har katter, cyklar och Megahertz overall gemensamt? Det kommer vi att få reda på nu.
sv
15:20
Vara vänner - teckenspråkstolkat
När Ilona var sjuk startade några kompisar i klassen en chatt - Bästischatten. De blev snabbt ett gäng som hängde ihop både i chatten och på rasterna. Ilona blev frisk och fick vara med. Men ingen svarar på det hon skriver.
sv
15:30
Grejen med demokrati - teckenspråkstolkat
Mina vill veta vad grejen med fria medier och tryckfrihet är. Den ytliga influeraren "Demokratiälskaren" tar på sig uppdraget att få Mina att förstå det - men det går inte så bra.
sv
15:35
Sommaren före sexan - teckenspråkstolkat
Dagen för hämnden är här. Men gruppen är splittrad och det verkar osäkert om planen ens ska kunna genomföras. I ett försök att verka modigare än han är går Dushan över gränsen.
sv
15:45
Malory Towers
Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och hennes klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium..
sv
16:05
100 saker att göra före high school
CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?
sv
16:30
Blue water high
Sex ungdomar kommer till Blue Water Bay för ett helt år på surfakademin Solar Blue. Ett wildcard till den professionella surftouren står på spel och under året kommer de tävla och träna hårt men också få vänner för livet.
sv
16:55
Big Top Academy
Nicholas familj är återförenad och allt fokus är tillbaka på att fila på cirkuskonsterna inför de kommande föreställningarna. Max är inte helt övertygad om att allt är som det ska och han börjar ifrågasätta sin egen pappa.
sv
17:25
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
sv
17:35
Andys akvatiska äventyr
Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!
sv
17:50
Ricky Zoom
Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna.
sv
18:05
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
18:15
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
18:20
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
18:30
Monsterbarnvakterna
Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
sv
18:45
Fåret Shaun
Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård.
sv
18:50
Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.
sv
19:00
Drakens kompis
Janis och Malte bakar pepparkakor, men vad finns egentligen i burken dom hittar?
sv
19:05
Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad.
sv
19:10
Fix och trix - dags att bygga det
Bihn och Boo gillar att vara i sin trädkoja och skapa olika världar till sina leksaker. Med lite "fix och trix" kan man bygga allt möjligt.
sv
19:25
Bluey
Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa.
sv
19:35
Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel.
sv
19:45
Lilla Brandstyrkan
I dag är det lektion i att rädda människor vid en trafikolycka.
sv
20:00
Sommarskuggan nr 9
Sommarskuggan avslöjas, och alla blir förvånade. Vad händer om superskurken får Sommarskuggans buskrafter.
sv
20:10
Agenterna
Strax innan Krimsta Citys viktigaste konsert ska hållas märker kapellmästaren till sin förfäran att det enda originalet av noterna är stulet!
sv
20:35
Skattsökarna
På några av världens mest spektakulära platser gömmer sig fantastiska klenoder och skatter. Det är Skattsökarnas uppgift att övervinna faror och mysterier för att beskydda dem. Denna gång: Tunnelseendet.
sv
20:50
Livet på botten
Hur ter sig livet för en guldfisk? Går det att rymma, få coolare föräldrar eller kanske bara en gnutta uppmärksamhet?
sv
20:55
Larva
Animerad serie om två maskar.
sv
21:00
Muren
Tävlingsnerverna dras åt när två återvändare får en ny chans att riva Muren. Säsongens sista program bjuder på störiga grannar, män som klättrar på pålar och fenomenet “bottomless brunch”.
sv
22:00
Bäst när det gäller
Träningslägret i Albufeira avslutas och friidrottssäsongen utomhus 2023 drar igång. Starka formbesked visar sig direkt när våra svenska friidrottare börjar tävla runt om i världen. Ett enda snedsteg kan släcka drömmen på en sekund.
sv
23:00
Trädgårdstider - syntolkat
Det är dags att avrunda säsongen på Apelgården, och John Taylor ger tips inför vintern. Men det är också äntligen dags för besök och inspektion av Jenny Strömstedt och Victoria Skoglund.
sv

Televizní program - Neděle, 26.5.2024

00:00
 Ivar Kreuger - syntolkat
Ivar Kreuger är förtrollad av finskan Tuula som Kreugers sekreterare Karin Bökman har mycket svårt att acceptera. Hon försöker få Tuula att förstå att Ivar inte fäster sig vid någon.
sv
00:55
Fotbollens historia - syntolkat
Hanna Ljungberg, Frida Östberg och Malin Moström svetsas samman som unga i Umeå IK, en liten förening i norr. Tidigt bestämmer de och klubben sig för att bli bäst i Europa.
sv
01:25
Hall of fame - syntolkat
I januari 1988 var tio svenskar rankade bland de 50 bästa i världen. I slutet av 1994 var Magnus Larsson den bäste svensken i tennisvärlden. Idag har Magnus sedan länge lagt av och bäste svensk är rankad som 193:e spelare.
sv
01:55
30 dagar i fängelse - syntolkat
Anstalten är som ett eget litet samhälle innanför stängsel och murar med arbete i verkstan, skola, löneutbetalningar och kioskinköp. Ett oförberett urinprov leder till konflikt.
sv
02:25
Inget program
Inget program
sv
05:00
Bolibompafamiljen
En köttfärsås blir ännu godare om man hjälps åt att laga den.
sv
05:05
Klassen
Vera får oväntad hjälp av Sigge när han hittar henne gråtande i musiksalen. Vad är Vera rädd för?
sv
05:15
Klassen
Calle är fortfarande sårad eftersom Love inte vill erkänna offentligt att de är ihop. På grund av en massa missförstånd blir Calle ännu mer sårad och hämnas genom att släppa ett klipp på Snitch.
sv
05:25
Inget program
Inget program
sv
06:00
I drömmarnas trädgård
Vi möter Daisy, Igglepiggle, Makka Pakka och några till. De bor i en vacker trädgård och är med om många upptäckter och äventyr.
sv
06:25
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.
sv
06:40
Modiga kaniner
Kaninfamiljen ger sig ut på äventyr med sin kaninbuss och på vägen träffar de nya vänner.
sv
06:45
Min lillebror
Det blir mycket lek och bus när lillebror Jack ger sig ut på upptäcktsfärd tillsammans med Hamsterkören och vännerna Gnagis, Cissi och Pingeling.
sv
06:55
Hej Jycke
Hej små vänner! Undrar vad Jycke tänkt hitta på med er idag?
sv
07:00
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
07:05
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
07:15
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
07:30
Max och Maja
Max och Maja är bästisar, fast kan man alltid hålla sams även när man är det? Om man är snäll vad som än händer så går det nog bra.
sv
07:35
Heja! Heja! Billy Bilsson
Billy Bilssons lilla syster Chrissy ger sig iväg på egna äventyr.
sv
07:40
Octonauterna
Jättekelpskogen. Kapten Sjöbjörn och hans besättning av octonauter och vegemaler bor tillsammans på havets botten. Deras uppdrag är att utforska, hjälpa och bevara havens alla varelser.
sv
07:50
Karl, den pyttelilla riddaren
Även den som är väldigt liten kan utföra stordåd!
sv
08:05
Lilla prinsessan
Tecknad brittisk serie om en nyfiken och vetgirig prinsessa. Om den lilla prinsessan inte får som hon vill blir hon arg.
sv
08:15
Greta Gris
Brittisk tecknad serie. Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med Mamma Gris, Pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
08:20
Thomas och vännerna
Thomas är varken det största eller snabbaste tåget men han vill bli det bästa tåget han kan bli! Tillsammans med sina vänner älskar han att vara på äventyr eller bara ha kul.
sv
08:30
Safirdrakens krafter
Ko Ni står på tur att bli byns beskyddare och måste lära sig behärska Safirdrakens krafter. Mäster Li hjälper honom med träningen och tillsammans med Goji och Mei lär sig Ko Ni att skydda byn och stoppa den elake apan Mogo från att…
sv
08:40
Petronix
Varhelst skurkar försöker stjäla åt sig ett djur någonstans i världen finns våra fyra superhjältar med högteknologiska hjälpredor där för att rädda dem!
sv
08:55
Vegetasaurier
För länge, länge sen, dominerades världen av de färskaste och saftigaste djuren någonsin. De mäktiga Vegetasaurierna!
sv
09:00
Sofia den första
Sofia är en helt vanlig liten flicka vars liv förändras när hennes mamma gifter sig med kungen och hon själv blir prinsessa.
sv
09:20
Bluey
Bluey och hennes syster Bingo är fulla av energi och nyfikenhet. De älskar att leka och att få med sig sina föräldrar i lekarna, helst pappa.
sv
09:30
Heja! Heja! Billy Bilsson
Häng med Billy och lillasyster Chrissy på äventyr i Stötfångarstad.
sv
09:40
Smurfarna
De små, blå smurfarna drar ut på äventyr och tillsammans försöker de lura den elake Gargamel.
sv
09:50
Pyjamashjältarna
På natten förvandlas Oscar, Amanda och Jens till de tre pyjamashjältarna Kattpojken, Ugglis och Gecko. Tillsammans skyddar de staden mot alla skurkar.
sv
10:00
Cleo löser fallet
Hamstersyskonen Cleo och Ossy driver en detektivbyrå under Bernards djuraffär mitt i London. Scotland Yards detektiv McFlare är en trogen kund och tillsammans löser de riktigt kluriga fall. Detta avsnitt: Osårbar motståndare.
sv
10:25
Labyrint
De två lagen som samlat mest vinstpuckar är nu tillbaka för att tävla mot varandra. I flera nya tävlingar avgörs det vilket lag som kammar hem den mäktiga pokalen fylld med slajmkulor.
sv
10:55
Ett fall för KLURO
Har din bil någon gång börjat dansa, har ditt hus förvandlats till en rymdraket eller har siffrorna i din mattebok försvunnit spårlöst? Agenterna på KLURO fortsätter lösa kluriga problem.
sv
11:05
Djupet
Flera ledtrådar har dykt upp under sökandet efter Ante och Fontannes farmor och farfar men de är långt ifrån säkra på var de kan befinnna sig. Samtidigt måste familjen koncentrera sig på sina uppdrag och värna världshaven.
sv
11:25
Vilse i Oz
12-åriga Dorothy sveps iväg till landet Oz av en magisk dagbok. Det är bara början på hennes fantastiska äventyr i jakten på de goda - och en väg hem.
sv
11:50
Legendarerna
Legendarerna reser land och rike runt för att reparera sitt misstag; i strid med den onde Mörkhell råkade de krossa Jovenia-stenen så att alla i världen förvandlades till barn! Detta avsnitt: Prinsessan av Orkidia.
sv
12:10
Space Nova
Det är år 2162 och rymdäventyren för tvillingarna Adelaide och Sid Nova är precis på väg att börja, på riktigt!
sv
12:35
Ranchen
Lena, Anais, Angelo och Hugo delar alla samma intresse - hästar. På Lenas farfars gamla ranch tar de också gärna hand om andra övergivna eller skadade djur.
sv
12:55
Den ostoppbara gula yetin
Kan det bli knasigare än att flytta till en helt ny stad där det alltid är vinter och det dessutom finns en gul yeti? Jodå - mycket knasigare!
sv
13:10
Super-duper-asgrymt!
Gluko och Lennon, två asgrymma kompisar som gör hela världen bättre! Du med! Alltså, du är ju asgrym själv bara för att du läser den här texten! Kolla programmet också! Tjohoo!
sv
13:20
Heidi
Föräldralösa Heidi skickas till bergen för att bo hos sin farfar - en allvarlig, sorgtyngd man. Det blir en tuff omställning för Heidi som dock så småningom visar sig mer än kapabel till att klara sig i sitt nya hem.
sv
13:40
Biet Maya
Maya är inte som alla andra bin - hon bor nämligen inte i en kupa. Ängen är hennes hem och platsen där hon upplever alla sina äventyr med sina ovanliga vänner - och sin bästis Villy, som trots att han också är ett bi egentligen är en…
sv
13:55
Monsterbarnvakterna
Häng med kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
sv
14:05
Octonauterna och den stora pingvintävlingen
Octonauterna åker till Pesos hemtrakter, där Pinto anmält sin storebror till den årliga pingvintävlingen "Järnmusslan".
sv
14:30
Lilla ridskolan - romani gurbeti
Idag lär Ina oss hur man ryktar en häst. Vilka olika typer av borstar det finns och vad man ska tänka på vid ryktning.
sv
14:35
Lilla ridskolan - romani gurbeti
Idag kommer hovslagaren Nils till stallet. Han har jobbat som hovslagare i över 17 år och berättar varför det är så viktigt att hästen får rätt hovvård. Sedan är det longering på Curro!
sv
14:40
Lilla ridskolan - romani gurbeti
Idag får Tilde, Alina, Alicia och Juni lära sig mer om hästens utrustning. Vad behöver man egentligen för olika saker för att kunna rida på en häst?
sv
14:45
Affe experimenterar - meänkieli
Affe gör en egen ofarlig bomb av saker man har hemma. Vi lär oss om rörelseenergi och kemisk reaktion.
sv
14:50
Affe experimenterar - meänkieli
Affe och Meja gör ett experiment där de blandar färger som inte blandas ihop. Vi lär oss om vätskors olika densitet.
sv
14:55
Affe experimenterar - meänkieli
Affe experimenterar fram blå elefanttandkräm. Vi lär oss om hur snabb kemisk reaktion kan bildas.
sv
15:00
Vilda djur i Norden - syntolkat
I det grunda vattnet nära stranden håller en hummer på att bygga ett sommarhus. Men en annan hummer kommer och försöker flytta in i sommarhuset. De två humrarna slåss mot varandra med sina stora klor.
sv
15:05
Vilda djur i Norden - syntolkat
En hungrig sjöstjärna attackerar en mussla. Sjöstjärnan hoppas kunna öppna musslan och äta den. Men musslan flyr och sjöstjärnan måste följa efter. Vem kommer att ge upp först?
sv
15:10
Pinos dagbok - syntolkat
Pino på upptäcktsfärd. I skogen hittar Pino ekollon, hungriga fågelungar och en groda som ska räddas.
sv
15:15
Muy i trafiken - syntolkat
Vännerna Megahertz och LeWow tränade karate så länge att det blivit mörkt. Det är viktigt att bilisterna kan se en. Vad har katter, cyklar och Megahertz overall gemensamt? Det kommer vi att få reda på nu.
sv
15:20
The Gun - syntolkat
Cleo har lämnat Ruby och Elijah som försöker få hjälp av paret i skogen. Men det visar sig att de inte är att lita på. I sista minuten kommer Cleo tillbaka och de flyr vidare.
sv
15:30
Sommaren före sexan - syntolkat
Dagen för hämnden är här. Men gruppen är splittrad och det verkar osäkert om planen ens ska kunna genomföras. I ett försök att verka modigare än han är går Dushan över gränsen.
sv
15:40
Malory Towers
Livet på internatskolan Malory Towers går vidare för Darrell och hennes klasskamrater. Det är inte bara undervisning som står i fokus när konflikter och vänskap varvas med ett och annat mysterium..
sv
16:05
100 saker att göra före high school
CJ och hennes två bästa vänner känner pressen av att high school börjar närma sig. De bestämmer sig för att genomföra en serie äventyr medan de fortfarande har friheten att kunna ta risker och ha kul, för vem vet vad som händer sen!?
sv
16:25
Blue water high
Sex ungdomar kommer till Blue Water Bay för ett helt år på surfakademin Solar Blue. Ett wildcard till den professionella surftouren står på spel och under året kommer de tävla och träna hårt men också få vänner för livet.
sv
16:50
Big Top Academy
Nicholas familj är återförenad och allt fokus är tillbaka på att fila på cirkuskonsterna inför de kommande föreställningarna. Max är inte helt övertygad om att allt är som det ska och han börjar ifrågasätta sin egen pappa.
sv
17:15
Den ostoppbara gula yetin
Kan det bli knasigare än att flytta till en helt ny stad där det alltid är vinter och det dessutom finns en gul yeti? Jodå - mycket knasigare!
sv
17:25
Gigantosaurus
Spännande äventyr med fyra små dinosaurier och en jättestor Gigantosaurus.
sv
17:35
Andys akvatiska äventyr
Andy och Teja är tillbaka för att ge er nya episka äventyr, den här gången med kopplingar till vatten! Häng med och utforska över hela världen för att hitta både kända och okända vattenlevande djur!
sv
17:50
Ricky Zoom
Fullt ös i Däckköping med Ricky och hojpolarna.
sv
18:05
Charlie och Lola
Tecknad småbarnsserie. Charlie hänger ofta ute med sin kompis Marv. Han gillar fotboll, raketer och att hitta på historier. Han gillar också sin lillasyster Lola. Det är bara en sak - hon är väldigt bestämd och envis.
sv
18:15
Greta Gris
Greta är en glatt grymtande liten gris som bor med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg. Greta tycker om att spela spel, leka och klä ut sig men det absolut bästa hon vet är att hoppa i lerpölar.
sv
18:20
Regnbågsstadens hjälte
När Kokos hjärta börjar glöda rycker Regnbågsstadens hjälte ut för att hjälpa stora som små.
sv
18:30
Monsterbarnvakterna
Häng med bästa kompisarna Esme och Roy - de bästa monsterbarnvaktarna i stan - när de får monsterstora och -små problem på halsen!
sv
18:45
Fåret Shaun
Fåret Shaun är tillbaka med nya galna upptåg på den helt ovetande bondens gård.
sv
18:50
Mumfie
Elefanten Mumfie bor på en liten ö där det alltid är nära till vänner och äventyr.
sv
19:00
Draken följer med
Draken följer med barn till en massa olika ställen.
sv
19:05
PAW Patrol
Inget jobb är för stort, ingen valp är för liten!
sv
19:15
Lu och småkrypsgänget
Följ med nyckelpigan Lu och hennes småkrypsvänner till Skalskolan. Här händer det många roliga saker varje dag.
sv
19:25
Pettson och Findus på nya äventyr
Det går inte en dag utan att katten Findus och gubben Pettson hittar på nya upptåg eller uppfinningar!
sv
19:35
Vem är du, Mamma Mu?
Barnen Lina och Lillebror sätter upp en spännande teaterpjäs för korna i ladugården. Mamma Mu blir så inspirerad att hon bestämmer sig för att sätta upp en alldeles egen pjäs, en mu-sikal!
sv
19:45
Andys globala äventyr
Andy och Teja är tillbaka med nya äventyr, över hela vår planet! Till sin hjälp har de numera också den avancerade AI-roboten Sigma!
sv
20:00
Livet på botten
Hur ter sig livet för en guldfisk? Går det att rymma, få coolare föräldrar eller kanske bara en gnutta uppmärksamhet?
sv
20:05
Min bror kollokungen
Harry fyller femton och familjen ordnar kalas. Efter en incident på kalaset försvinner Harry, men Sonja följer efter. Hon hejdar sig dock när hon ser att Fanny, som kommer på sin moppe, stannar vid Harry.
sv
20:30
Zoki Poki
Följ fyra bästisar på deras plats i världen, lekar och äventyr i både den verkliga och fantasivärlden.
sv
20:55
Bernies Äventyr
Att vara en eremitkrabba på havets botten är inget kul, särskilt inte när ens bästis bor uppe på land! På botten är det botten, men hur tar man sig upp? Detta avsnitt: Kommunikationssvårigheter.
sv
21:00
EU-val 2024: Utfrågningen - teckenspråkstolkat
Centerpartiets toppkandidat Emma Wiesner frågas ut inför valet till Europaparlamentet.
sv
21:30
Detektiverna - syntolkat
Det är Nisses tur att vara spelledare och han vill ta reda på hur väl de andra känner sin partner och hur många ballonger i luften detektiverna kan ha.
sv
22:30
30 dagar i fängelse - teckenspråkstolkat
Anstalten är som ett eget litet samhälle innanför stängsel och murar med arbete i verkstan, skola, löneutbetalningar och kioskinköp. Ett oförberett urinprov leder till konflikt.
sv
23:00
Advokater - teckenspråkstolkat
En ung kvinna misstänks ha förvarat vapen som använts vid en gängskjutning. Det finns DNA-spår men Kristofer Stahre pekar på en alternativ förklaring som kan fria kvinnan helt. 11 års fängelse för knarksmuggling eller en fri man?
sv
23:30
Fotbollens historia - teckenspråkstolkat
Hanna Ljungberg, Frida Östberg och Malin Moström svetsas samman som unga i Umeå IK, en liten förening i norr. Tidigt bestämmer de och klubben sig för att bli bäst i Europa.
sv