RTL Klub

RTL Klub

Az RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

ТБ-гід - вівторок, 30.04.24

00:25
Lucifer
Amenadiel komolyan aggódik amiatt, hogy felfedték a kilétüket Charlotte előtt, és ebből nagy baj lesz. Félelme hamarosan beigazolódik. Ugyanis minden jel arra vall, hogy Lucifer alvajáró lett, és éjszakánként félálomban azzal tölti az idejét, hogy rászorulókon segít. Pierce és Maze titokban szövetséget kötnek, hogy mindketten haza juthassanak. A sokadik angyali segítség után azonban Lucifer rájön, hogy Pierce áll a háttérben, aki csak kihasználja Chloe szerelmét.
hu
01:25
CSI: New York-i helyszínelők
A csapat nyomozása összekapcsolódik egy fiúkat kereső pár kutatásával.
hu
02:40
Döglött akták
Évekkel korábban megöltek egy fiatal stoppos fiút, miután tetemes összeget nyert egy kaszinóban. Az eset megoldatlanul a dobozba került. Most, amikor újabb hasonló gyilkosságok történnek, az ügy ismét előkerül, s egy kamionsofőrre terelődik a gyanú...
hu
03:25
Döglött akták
Kilenc évvel korábban megöltek egy egyetemista lányt. Akkoriban a művészettörténet tanárt gyanúsították, de bizonyíték hiányában felmentették. Az egykori tanár jelentkezik Rush nyomozónál egy újságcikkel, miszerint egy prostituáltat hasonló körülmények között fojtottak meg. Szeretné, ha végleg tisztázódna a vád alól, és visszakaphatná egyetemi állását. A tanár a lány egykori diáktársát, egy skizofrén festőt ajánl a nyomozók figyelmébe.
hu
04:10
Tango és Cash
Tango (Sylvester Stallone) és Cash (Kurt Russell) két belevaló Los Angeles-i zsaru. Örökös vetélkedésük célja: ismerje el a másik, hogy ő a nyomozók toplistájának éllovasa. Miközben hol az egyik, hol a másik göngyölít fel egy nagy ügyet, a helyi kábítószer- és fegyverkereskedő maffia megelégeli, hogy állandóan keresztbe tesznek a jó üzleteinek. Félreállításukra fantasztikus tervet eszelnek ki: nyakukba varr egy friss hullát, egy heroinos és egy dollárkötegekkel megtömött táskát. A két zsaru rács mögé kerül, és csak egyetlen módjuk van a szabadulásra, ha összefognak.
hu
05:45
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06:00
A semmi közepén
Frankie-nek egyre több borzasztó emlék jut eszébe a nászútjáról. Sue, aki gimnazista lett, nem hagyja békén Axlt, folyton kérdésekkel bombázza a gimis életről. Brick nem hajlandó a természettel ismerkedni, inkább a természetről olvas.
hu
06:20
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
07:00
Reggeli
<strong>Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL sikerműsora.</strong><br/>
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.<br/>
<br/>
A <strong>Reggeli műsorvezető-házigazdái</strong> várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.
hu
10:00
Szerelem és más bajok
Zümrüt és Menekse a felvételek alatt összeverekednek és a felvétel véletlenül kikerül az internetre. A felvételt olyan sokan látják, hogy bekerülnek a hírekbe is, és az éttermet elárasztják az emberek, hogy velük szelfizhessenek. Arif elintézi, hogy Ziya visszalépjen az Ozannak tett ajánlattól, így Ziya a találkozón nem köt egyezséget Ozannal az új ötletre. Simin, Pinar, Adem és Eren felmondanak a cégnél és beállnak Ozanhoz dolgozni. A közös munka során Ozan és Esra egyre közelebb kerülnek egymáshoz.
hu
11:05
Teleshop
Teleshop, 2024
hu
11:35
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
11:45
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
12:20
A gyanú árnyékában
Gaszler Mariann férjével, Krisztiánnal és lányával, a 15 éves Virággal él Budapesten. A házaspárnak néhány hét múlva születik meg a második gyermeke: Zénó. Minden tökéletes lehetne, de ekkor szörnyű dolog történik. Míg a házaspár a kisbaba szobájának berendezésével foglalkozik, a rendőrség csönget be hozzájuk. Krisztiánhoz jöttek. A terhes kismamának végig kell néznie, ahogy férjét letartóztatják. Az egyik pletykás szomszédasszony, a 67 éves Olívia tanúvallomása szerint Krisztián megpróbálta megölni szomszédját, a 35 éves Meiszer Eriket. Mariannban egy világ omlik össze: hogy az ő Krisztiánja, akinek még soha nem volt dolga a rendőrséggel, se nem agresszív, se nem indulatos és meg akart ölni egy embert?? Ráadásul pont Eriket, a szomszédot. Vele és feleségével, Nórával egy ideje szoros baráti viszonyban vannak. Erik súlyos sérülésekkel fekszik az intenzív osztályon. Krisztián előzetes letartóztatásban van, és nem szeretne a vádakra reagálni. Az állapotos Mariannak a szomszédok ellenségeskedését is kezelnie kell. A rendőrségen közlik vele: Krisztiánt azzal gyanúsítják, hogy egy veszekedést követően szomszédját annak kerti tárolójában megverte, majd megpróbálta megölni. Mariannak egyre inkább szembesülnie kell a gondolattal, hogy talán férje mégsem alaptalanul ül a börtönben. Gyötri a kérdés: mi történhetett a két férfi között? Egyáltalán tényleg Krisztián az elkövető?
hu
13:10
Szívek szállodája
Emily felfogad egy neves rendezvényszervezőt, hogy utólagosan is rendezzen Lorelai-éknak egy lagzit. Christophernek is tetszik az ötlet, így aztán Lorelai nemcsak az anyjával, de a férjével is összekap. Lucy Logantől tudja meg, hogy Rory és Marty már régóta ismerik egymást. Luke és Christopher a maguk módján oldják meg a köztük lévő, feszült helyzetet.
hu
14:10
Aranykalitka
Szedát szeretne egy szép, drága gyűrűt ajándékozni Nálánnak az újrakezdés jelképeként, a lány azonban ragaszkodik a régihez. Alp megtudja, hogy Dzsáná a gyerekekkel Londonba akart utazni, ezért bosszút áll. Muzó barátnője lenyűgözi Nálánt a közös vacsorán, Szedátnak azonban gyanúsan ismerősnek tűnik a lány. Muzó a lakására viszi Melihát, ám egy váratlan látogató miatt el kell bújnia. Nálán titokban elolvassa Dzsáná üzenetét, és elmegy a találkahelyre, hogy leleplezze a férjét.
hu
15:15
Magnum
Katsumoto elvállalja a szigeten turnézó popsztár biztonsági szolgálatát. Rae Song idegesítően szeszélyes, és nem veszi komolyan Katsumoto utasításait, ám az énekesnőre váratlanul rálőnek. Közben Higgins és Rick veszélybe kerülnek, amikor Rick egyik barátjának próbálnak segíteni. Magnumnak gyanússá válik Greene kapitány halála.
hu
16:20
A mentalista
Jane, hogy Red John nyomára bukkanjon, megszökteti Lorelei Martinst a börtönből. Az egész esetet úgy állítja be, mintha a nő elrabolta volna őt. Miután Lorelei ügye már a nemzetbiztonsági hivatal hatásköre, a tőlük érkező Kirkland ügynök irányítja a nyomozást, amely során rá is bukkannak Jane-re, de Lorelei-t már nem találják.
hu
17:30
Keresztanyu
A Harangozó család otthonában egy bizarr látogató jelenik meg, Damilra hidegzuhanyként ömlik rá egy merőben új információ. Igor és Bonifác egy különös gyűlés közepén találják magukat, Krasznahorkai pedig meglepő fordulatot tud meg Róza mama egyik emberéről Sótonyi poloskáján keresztül.
hu
19:00
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL-en mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. <br/>
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.
hu
19:55
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
21:00
Az álommeló
<strong>A világ egyik legsikeresebb üzleti reality-je, Az álommeló</strong> (gyártó: UFA Magyarország Kft.) <strong>új évada az RTL-en.</strong> <br/>
<br/>
Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.<br/>
<br/>
A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.<br/>
<br/>
Az idei évben Levente átalakította a kiválasztási folyamatot: amikor egy jelöltet elküld az elnök úr, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, amihez már nem érkeznek új jelöltek, onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.<br/>
<br/>
<strong>Balogh Levente</strong> segítői idén is: <strong>Farmosi Larisza</strong> közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el. <strong>Dr. Krasznai István</strong> ügyvéd (a Krasznai Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.<br/>
<br/>
<strong>Az álommeló minden hétköznap az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetők az RTL+-on.</strong><br/>
<br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
https://rtl.hu/azalommelo<br/>
https://www.facebook.com/alommelortl<br/>
https://www.instagram.com/alommelortl
hu
22:35
A mi kis falunk
A Doktor a mindent látó távcsövétől mindentudó is lesz. Rá is csodálkozik fél Pajkaszeg. A Pap alvás híján kicsit kitér a hitéből, meg is gyónja ezt az új orvosnőnek. Szifon és Marcsi úgy összevesznek, hogy végül házasságuk is veszélybe kerül...
hu
23:50
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL Híradó - Késő esti kiadása a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend terén; koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.
hu

ТБ-гід - середа, 01.05.24

00:25
Házon kívül
A Házon kívülben kritikával fogadjuk a politikusok nyilatkozatait. Utánajárunk a botrányoknak, és a valódi tények után kutatunk. És kérdezünk mindenkitől, akkor is, ha nem akarják.<br/>
<br/>
Szeretnénk, ha a műsor készítésében Önök is részt vennének: várjuk történeteiket <br/>
a [email protected] címen <br/>
és a facebookon (https://hu-hu.facebook.com/HazonKivul/).
hu
00:55
Lucifer
Miután Chloe szerelmet vall Pierce-nek, a férfi rájön, hogy a lány a legsebezhetőbb pontja, ahogy Lucifernek is. Lucifer megdöbbenve fedezi fel, hogy Pierce mentesült az átok alól, és végre visszaküldheti a túlvilágra. Csakhogy Pierce már nem akar visszajutni, mert időközben beleszeretett Chloéba. Maze sem örül a változásnak, ugyanis az ő hazajutása is meghiúsul, ha a hadnagy nem tartja magát az eredeti tervhez.
hu
02:05
Lime
A magazin célja bemutatni Magyarország különböző régióit, körüljárva annak lehetőségeit és az általuk kínált élmények lehetőségét.<br/>
Minden egyes epizódban egy-egy térséget, szállást vagy kikapcsolódási attrakciót mutatunk be, magas színvonalú jellemzőivel és érdekességeivel, mindezt két műsorvezetőnk, <strong>Farkas Betti</strong>, <strong>Schönekker László</strong> segítségével, akik felkészülve a témából, interaktívan, élményszerűen, testközelből mutatják be az adott helyszínt, témát.<br/>
Megszólaltatjuk az aktuális téma szakértőjét, és mindazokat a személyeket, akik befolyással lehetnek a célközönség döntéseire egy desztináció kiválasztásánál.<br/>
A műsor a lehetőségek széles spektrumának bemutatásával alternatívát kínál a nézőknek, hogy könnyebben döntsenek a kikapcsolódásról, ezáltal növelve a turisztikai cél, térség népszerűségét.<br/>
Beszélgető partnereink számára mindig készülünk humorral fűszerezett Lime-os meglepetéssel, ami emlékezetessé teszi a forgatást.<br/>
<strong>Lime - minden szombaton premier adással az RTL műsorán.</strong>
hu
02:55
CSI: New York-i helyszínelők
Különösen brutális bűncselekmény-hullám árasztja el a várost. Mac kötelességtudata összeütközésbe kerül a felettesei által megkívánt módszerekkel.
hu
03:35
Napszállta
Leiter Írisz (Jakab Juli) hosszú évek után tér vissza Triesztből a Monarchia-beli Budapestre. A korán árván maradt lány a családja legendás kalapszalonjában szeretne dolgozni, ám az új tulajdonos, Brill Oszkár (Vlad Ivanov) elutasítja. Úgy tűnik, el kell hagynia a várost, amikor váratlanul egy idegen keresi fel, és a bátyja hollétét tudakolja tőle. Írisz ekkor döbben rá, hogy Leiter Kálmán néven él egy testvére, akinek eddig a létezéséről sem tudott. Nyomozásba kezd, és bátyja után kutatva egyre sötétebb titkok tárulnak fel a szülei halálával kapcsolatban.
hu
06:00
A semmi közepén
Frankie-nek egyre több borzasztó emlék jut eszébe a nászútjáról. Sue, aki gimnazista lett, nem hagyja békén Axlt, folyton kérdésekkel bombázza a gimis életről. Brick nem hajlandó a természettel ismerkedni, inkább a természetről olvas.
hu
06:20
Molly és Emily
A háború az amerikai családokat is eléri. A kis Molly (Maya Ritter) egy nap megtudja, hogy imádott édesapja önkéntesnek állt, és katonaorvosként a frontra utazik. Míg dúl a háború, Molly és barátnői pedig egy táncversennyel próbálják elterelni a figyelmüket a háború fenyegetéséről. Mollyt újabb csapás éri, amikor a családja váratlanul befogad egy angol kislányt, Emilyt (Tory Green). Az új jövevény meglehetősen fennhordja az orrát, és komoly riválisnak tűnik minden téren.
hu
07:50
Molang
A rajzfilmsorozat szeretetteljes és humoros szemszögből mutatja be egy különc, ám vidám és lelkes nyuszi, valamint egy félénk és visszahúzódó kiscsibe barátságát. A rövid történetek Molang és Piu Piu mindennapjait tárja fel ellenállhatatlan kedvességgel és bájos humorral.
hu
08:00
Molang
A rajzfilmsorozat szeretetteljes és humoros szemszögből mutatja be egy különc, ám vidám és lelkes nyuszi, valamint egy félénk és visszahúzódó kiscsibe barátságát. A rövid történetek Molang és Piu Piu mindennapjait tárja fel ellenállhatatlan kedvességgel és bájos humorral.
hu
08:15
Mouk
Mouk, a hétéves mackó és barátja Chavapa világraszóló kalandokról és egzotikus tájakról álmodozik. A két barát összeszedi minden bátorságát és kerékpárra pattan, hogy körbeutazzák a világot, miközben számtalan új baráttal találkoznak.
hu
08:30
Draco, a borzasztó
A történet a Transzilvániai Bentlakásos Szörnyképző Intézetben játszódik, itt tanul Draco a vidám, kétbalkezes vámpírgyerek és négy barátja. Nagy, komoly vámpírrá szeretne válni, ám ennek van egy akadálya: már a vér látványától is elájul. Laboratóriumot rendez be, és szintetikus vért próbál előállítani. A kísérlet sikerül, ám a művér nem várt mellékhatásokat idéz elő...
hu
08:40
Draco, a borzasztó
A történet a Transzilvániai Bentlakásos Szörnyképző Intézetben játszódik, itt tanul Draco a vidám, kétbalkezes vámpírgyerek és négy barátja. Nagy, komoly vámpírrá szeretne válni, ám ennek van egy akadálya: már a vér látványától is elájul. Laboratóriumot rendez be, és szintetikus vért próbál előállítani. A kísérlet sikerül, ám a művér nem várt mellékhatásokat idéz elő...
hu
08:55
Draco, a borzasztó
A történet a Transzilvániai Bentlakásos Szörnyképző Intézetben játszódik, itt tanul Draco a vidám, kétbalkezes vámpírgyerek és négy barátja. Nagy, komoly vámpírrá szeretne válni, ám ennek van egy akadálya: már a vér látványától is elájul. Laboratóriumot rendez be, és szintetikus vért próbál előállítani. A kísérlet sikerül, ám a művér nem várt mellékhatásokat idéz elő...
hu
09:15
Gondolkozz kutyául!
Oliver (Gabriel Bateman) a technika megszállottja. Olyan gépen dolgozik, amivel az agyi hullámokat felerősítve hallja mások gondolatait. Mivel egyik kísérlete során kutyájára, Henryre, teszi a jeladót, sikerül kommunikálnia a kutyával. Henry kihallgat egy telefonbeszélgetést, és elmondja Olinak, hogy apja új állása miatt talán egy másik városba költöznek. Ekkor derül ki, hogy a szülők válni készülnek. Oli és Henry ezt mindenáron meg akarja akadályozni. Közben Ram Mills tech mogul meg akarja szerezni Oliver találmányát, ezért elrabolja a kutyát.
hu
11:10
A szerelem hálójában
Kathleen Kelly (Meg Ryan) a világ talán legszebb gyermekkönyvboltjának a tulajdonosa. Egy nap azonban az utca túloldalán Joe Fox (Tom Hanks) megnyitja könyváruházát, ami korántsem olyan meghitt, viszont sokkal nagyobb, mint Kathleené. A két magányos üzletvezető és harcias ellenfél éjszakánként NY152 és Shopgirl álnév alatt ismerkedik, és hamarosan egymásra is találnak a hálón. Álnéven egymásnak tanácsokat adnak, és még egymásba is szeretnek. De eljön a nap, amikor fény derül kilétükre.
hu
13:45
A törött szívek múzeuma
Összetörték Lucy (Geraldine Viswanathan) szívét, méghozzá sokadszorra. Ezúttal azonban a New York-i galériában dolgozó fiatal és persze rendkívül kreatív nő alkotó energiává alakítja a bánatát, és létrehozza az Összetört Szívek Galériáját. Egyfajta pop-up helyet, ahol az emberek letehetik a korábbi kapcsolataikból származó csecsebecséket. A galéria híre hamar elterjed, mozgalom indul, amely újrakezdésre buzdít minden romantikust, beleértve Lucyt is.
hu
16:15
Micsoda nő!
A jóképű és sikeres Edward Lewis (Richard Gere) üzleti ügyben Los Angelesben tartózkodik, amikor egyik este szórakozásképpen felcsípi az utcán sétáló csinos, de kezdő örömlányt, Viviant (Julia Roberts). Az este kellemesen telik, s másnap a férfi különös ajánlatot tesz a nőnek: megkéri, vegye át partnere szerepét egy igen fontos üzleti héten. Viviannek tetszik az ajánlat, bár gyakran nehéz feladatok elé kerül, ám varázslatos természetességgel és különös megérzéseivel oldja meg a kihívásokat. A különleges és izgalmas lánynak még végül a jégszívű üzletember sem állhat ellen.
hu
19:00
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL-en mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. <br/>
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.
hu
19:55
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
21:00
Az álommeló
<strong>A világ egyik legsikeresebb üzleti reality-je, Az álommeló</strong> (gyártó: UFA Magyarország Kft.) <strong>új évada az RTL-en.</strong> <br/>
<br/>
Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva állt a jelentkezők előtt.<br/>
<br/>
A jelölteknek a második évadban is adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket. A tét pedig 2024-ben is hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.<br/>
<br/>
Az idei évben Levente átalakította a kiválasztási folyamatot: amikor egy jelöltet elküld az elnök úr, helyette érkezik egy új ember, majd a második hét végére kialakul a végleges csapat, amihez már nem érkeznek új jelöltek, onnantól pedig 14 jelölt küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióért.<br/>
<br/>
<strong>Balogh Levente</strong> segítői idén is: <strong>Farmosi Larisza</strong> közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél majd pár évet külföldön töltött, visszatérése után pedig ismét Levente mellett helyezkedett el és egyik cégénél ügyvezetői feladatokat lát el. <strong>Dr. Krasznai István</strong> ügyvéd (a Krasznai Ügyvédi Iroda tulajdonosa és vezető ügyvédje) Balogh Leventének és cégbirodalmának több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója. A munkanapok végén ők segítenek majd eldönteni az elnök úrnak, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben.<br/>
<br/>
<strong>Az álommeló minden hétköznap az RTL műsorán. Az epizódok visszanézhetők az RTL+-on.</strong><br/>
<br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
https://rtl.hu/azalommelo<br/>
https://www.facebook.com/alommelortl<br/>
https://www.instagram.com/alommelortl
hu
22:20
Anyád napja
Charlotte (Jennifer Lopez) végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát (Jane Fonda) is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúltban ki nem rúgták. Viola most attól retteg, hogy hamarosan elveszti a fiát, ahogy elvesztette imádott munkáját is. Elhatározza hát, hogy a világ legrosszabb anyósává alakulva örökre elijeszti Kevin újdonsült menyasszonyát. Charlie nem esik kétségbe, és úgy dönt, felveszi az elé vetett kesztyűt. Megkezdődik a harc, amelynek nem kisebb a tétje, mint hogy melyikük legyen a család Első Asszonya.
hu