FilmBox

FilmBox

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

ТБ-гід - п'ятниця, 03.05.24

01:25
GOOD GIRL
O tânără căsătorită a cărei viaţă mondenă ia o întorsătură greşită atunci când are o aventură cu un angajat al unui supermarket, care crede că este Holden Caulfield.
ro
02:55
KILLER BEAN
S-ar putea întâmpla în oricare dintre junglele urbane ale lumii. Depozite pline de mărfuri ilegale, mafioţi cu mitraliere şi o poliţie suprasolicitată. Dar noroc că e vorba despre Oraşul Boabelor ! O lume cu break dancing, boabe de cafea şmechere înarmate până-n dinţi, boabe asasini plătiţi sub acoperire, găşti de boabe, batalioane de boabe mercenare şi boabe poliţiste care stau mereu cu degetul arcuit pe trăgaci.
ro
05:15
GRAND THEFT PARSONS
Câteodată trebuie să îngropi morţii. Dar nu şi acum.
ro
15:45
RIDURI
regizor: Ignacio Ferreras; premiera: 2011; producător: Spain; timp: 89 min;
ro
17:15
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
19:15
THAT EVENING SUN
Un bătrân fermier din Tennessee se întoarce la ferma sa şi trebuie să înfrunte o trădare a familiei, reapariţia unui duşman mai vechi şi pierderea fermei sale.
ro
21:00
INTERVENTION
Mark, o vedetă porno care a devenit producător, este dependent de alcool, droguri, jocuri de noroc şi sex. Joe este un comediant neozeelandez cu o problemă cu alcoolul, Sara este un fost model care se recuperează după o dependenţă de heroină şi care are probleme cu furia şi cu alimentaţia, iar Harry este un dependent de medicamente dintr-o familie privilegiată. Consiliaţi de terapeutul Bill (COLM FEORE) şi de soţia sa, (ANDIE MACDOWELL), terapia de grup din week-end devine o înşiruire de aventuri nostime şi crize.
ro
22:30
SERENADĂ LA NEW YORK
regizor: Frank Whaley; premiera: 2007; producător: SUA; timp: 98 min min;
ro

ТБ-гід - субота, 04.05.24

00:10
FBI: NEGOCIATOAREA
regizor: Nicholas Kendall; premiera: 2005; producător: SUA; timp: 137 min min;
ro
01:35
SAMARITEANUL
regizor: Thomas Jahn; premiera: 2008; producător: Germany; timp: 95 min;
ro
06:10
MARATONUL
regizor: Diederick Koopal; premiera: 2012; producător: NETHERLANDS; timp: 105 min;
ro
08:00
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
11:40
IADUL DIN '63
regizor: Steven de Jong; premiera: 2009; producător: Olanda; timp: 104 min min;
ro
16:40
SNIFF AND THE GHOST CASTLE
Sniff, ciobănescul german, a fost crescut de Tom. El şi-a dresat câinele şi împreună cu prietena lui, Mirjam, se avântă în aventuri emoţionante. În timpul vacanţei de vară, Tom stă alături de Mirjam şi Sniff la unchiul său, Hans şi nepotul Jaap. Ei au auzit de o fantomă în castelul din vecinătate. Legenda castelului spune că în Evul Mediu, un anume cavaler Betram s-a îndrăgostit de menajera Ada, dar ea îl iubea deja pe grăjdar. Betram decide să se răzbune pe cei doi într-un mod oribil şi, de atunci, se spune că pădurea din jurul castelului e bântuită. În drumul prin pădurea dinspre castel, Tom, Mirjam şi Sniff urmăresc o bandă de hoţi. Aceasta conduce din nou către o aventură palpitantă.
ro
19:35
Me two
Jean-Christian Ranu (Daniel Auteuil) este un contabil uşor excentric care trăieşte de azi pe mâine. La rândul său, Gilles Gabriel (Alain Chabat) este un cântăreţ de muzică pop, care cândva a fost un star foarte cunoscut. Nimeni nu s-ar fi aşteptat ca vieţile acestor doi bărbaţi, care nu au mai nimic în comun, să fie brusc unite într-un mod bizar. Gilles se pregăteşte pentru marea sa revenire pe scenă, însă planurile sale sunt brusc întrerupte, când îl loveşte cu maşina pe Jean-Christian. După ce victima îşi revine, descoperă cu îngrozire că în capul său a apărut un al doilea glas. Se pare că Gilles a murit şi într-un mod inexplicabil s-a mutat în mintea contabilului. Din acest moment, Jean-Christian reprezintă două persoane în acelaşi trup...
ro
21:00
SOLO DE PIAN
regizor: Riccardo Milani; premiera: 2007; producător: Italy; timp: 99 min;
ro
22:40
WAKE
Carys are o metodă neconvenţională de a trece peste momentele grele. În momentul în care viaţa ei devine insuportabilă, femeia merge la înmormântările oamenilor necunoscuţi. Într-o zi, în timpul unei înmormântări, Carys face cunoştinţă cu Tyler care o înmormântează pe logodnica sa. Deşi prietena fetei - Shane şi colega de cameră - Lili o avertizează, Carys intră într-o relaţie profundă cu bărbatul. Cautând rezolvarea cea mai bună a dilemei, Carys se întâlneşte cu mama ei ca să se confrunte cu trecutul. După această întâlnire, Carys începe să-şi dea seama că deschizându-se în faţa iubirii, ea riscă mai mult decât să-şi frângă inima.
ro