Film+

Film+

A 2003-ban indult Film+ dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország vezető filmcsatornája lett. A Cool mellett az RTL Csoport másik zászlós hajója. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

Hungary

ТБ-гід - неділя, 05.05.24

00:50
300
Leonidasz (Gerard Butler) spártai király a szenátus vezetője, Theron (Dominic West) és a jósok tiltakozása ellenére összeszedi 300 legjobb harcosát, hogy megvédje népét Xerxész (Rodrigo Santoro) hadseregével szemben. A több ezer harcos ellen semmi esélyük, ám Leonidasz egy szűk kanyonba csalja ellenfeleit, ahol a perzsák nem tudnak élni létszámbeli fölényükkel. Mindannyian tudják, hogy ez a csata öngyilkos vállalkozás, amellyel időt próbálnak nyerni Gorgo királynőnek (Lena Heady), aki a szenátustól és a görögöktől kér segítséget.
hu
03:15
300 - A birodalom hajnala
Xerxész (Rodrigo Santoro), a Perzsa Birodalom uralkodója a szépséges boszorkány, Artemiszia (Eva Green) irányítása alatt a tengeren keresztül a görög városállamokra támad. Themisztoklész (Sullivan Stapleton), az athéni hős az Artemiszion-foknál kis hellén hajóhadával szembeszáll az óriási perzsa flottával. Természetesen nem tudják megállítani őket, ám a túlerő ellen is kitartanak olyan sokáig, hogy a városok egyesülhessenek a perzsák ellen.
hu
07:20
Marmaduke - A kutyakomédia
A kansasi Phil Winslow (Lee Pace) és családja életét alaposan felforgatja Marmaduke, a nagyra nőtt, ám igencsak játékos dán dog. Marmaduke káoszt okoz, ahol csak megfordul. Amikor Phil új állást kap, a család Kaliforniába költözik. A helyzet persze itt sem lesz jobb. Marmaduke szokás szerint rengeteg zűrt csinál, ám a szomszédban lakó afgán agár „hölgy”, Jezebel kedvéért a hajlandó lenne megváltozni.
hu
09:00
Lorax
Egy szigorú fallal körbevett városkában, ahol minden mesterséges, és még a levegő is árucikk, a 12 éves Ted arról álmodozik, hogy elnyeri a gyönyörű Audrey szívét. Amikor megtudja, hogy a lány egy igazi fát szeretne látni, felkeresi Oncelert, az öreg remetét, aki bevallja, hogy a profitéhségével ő irtotta ki a fákat és üldözte el az erdő szellemét, Loraxot. Ted azonban hisz még a csodákban, és a remetétől kapott utolsó Truffula magot hazaviszi, hogy elültesse. Csakhogy a város kapzsi polgármestere, O'Hare titkos megfigyelőrendszere kiszúrja és azonnal üldözőbe veszi Tedet, hogy megakadályozza a fák elszaporodását, ami teljesen aláásná a katasztrófára épült befolyását és üzletét.
hu
10:45
Kutyám, Skip
Javában dúl a második világháború, és ez Yazoo lakóinak hangulatára is rányomja a bélyegét. A nyolcéves Willie (Frankie Muniz) azonban nem emiatt szomorú. Nehezen illeszkedik be a közösségbe, nem talál barátot magának és a lányokkal sem ért szót. Kilencedik születésnapjára egy kutyát kap: Skipet. Az új jó barát teljesen megváltoztatja az életét. Skipnek köszönhetően a többi fiú is lassan befogadja Willie-t, tagja lehet a focicsapatnak, és az iskola legszebb lánya sem fordít hátat többé neki!
hu
12:40
Dennis, a komisz ismét pimasz
Dennis (Justin Cooper) kertvárosi otthonának csendjét ismét váratlan események kavarják fel. A kis bajkeverő egy játékos békával lepi meg legeslegjobb barátját, Wilson bácsit (Don Rickles). Aztán hamarosan megtudja, hogy nagypapája (George Kennedy) hozzájuk költözik, hogy minél több időt tölthessenek együtt. A hír Mr. Wilsont féltékennyé teszi, és versenyre kel Johnson nagypapával. Legyen az táncos rendezvény, helyi jelmezbál vagy fejest ugró bajnokság, a két öreg őrült helyzetekbe keveredik. Dennisnek két szélhámos eszén is túl kell járnia, akik azon mesterkednek, hogy Mr. Wilsonnak mindenféle fiatalító csodaszert adjanak el.
hu
14:15
Spárta a köbön
A (film)történelem ismétli önmagát. Alig egy esztendővel azután, hogy Leonidasz spártai király háromszáz katonájával a Thermopülai-szorosnál megállította Xerxész hadát, a perzsák újra beindulnak. Az új életre kelt spártai király megint bazi nagy dobásra készül a szorosnál. Egy szál bőrgatyában és csuklyával indul a tizenhárom embere élén, hogy megvédje honát. A nagy kaland során számos ismerős ismeretlennel találkoznak, a Szellemlovastól kezdve a Pókemberig, a Transformerektől a púpos Paris Hiltonig. A vígjáték az elmúlt évek szuperfilmjeit parodizálja.
hu
15:55
Trója
Parisz, a trójai herceg (Orlando Bloom) elszereti és megszökteti Helénát (Diane Kruger) férjétől, Menelaosz spártai királytól (Brendan Gleeson). Az eset az ókori Görögországban nem maradhatott megtorlás nélkül. Így hát Menelaosz bátyja, Agamemnón, a nagy hatalmú mükénéi király (Brian Cox) azonnal hadba hívja a görög seregeket, hogy Trója ellen vonuljanak. Trója fellegvárát, amelyet még soha egyetlen sereg sem tudott bevenni, a bölcs Priamosz király (Peter O'Toole) irányítja és fia, a nagyszerű katona, Hektór herceg (Eric Bana) védelmezi. Hogy Trója győz, vagy elbukik, az egyetlen ember döntésén múlik: sikerül-e megnyerni a háborúnak Akhilleuszt (Brad Pitt), az ókor leghatalmasabb és legtekintélyesebb harcosát?
hu
19:15
Jumanji
A 12 éves Alan felfedezi a díszes Jumanji-táblát, s amikor Sarah-val leülnek játszani, Alan hirtelen eltűnik és a Jumanji dzsungelbirodalmában találja magát. Nem is tud visszatérni, mert a kislány túlságosan rémült, hogy befejezze a játékot. Csak akkor kerülhet ki a csapdából, ha valaki meghatározott számot dob. Ez azonban 26 évig nem fordul elő, így Alan (Robin Williams) az esőerdő foglya marad mindaddig, míg két másik gyerek, Judy és Peter újra nem kezdi a játékot. Ám kiderül, csak akkor szabadulhat, ha a két gyerek megtalálja a felnőtt Sarah-t (Bonnie Hunt), különben veszélybe kerül a házuk, a környék és egész városuk.
hu
21:20
Vasököl
Charlie Kenton (Hugh Jackman), az egykori bokszoló 2,5 méter magas acélrobotok mérkőzéseiből él. Már nem több mint egy piti kis üzletelő, aki épp annyi pénzt keres, hogy eljusson az egyik meccshelyszínről a másikra. Amikor Charlie számára már nincs remény, úszik a tartozásokban, hirtelen a fiát is a nyakába varrják egy nyárra. Így kelletlenül összeáll Maxszel (Dakota Goyo), aki ráveszi, hogy újítsák fel a kikukázott, első generációs Atomot, és képezzék ki. Vasököl ringbe lépésével Charlie és Max kapnak még egy esélyt a visszatérésre és az egymásra találásra.
hu

ТБ-гід - понеділок, 06.05.24

00:00
Halálos fegyver 2.
Riggs (Mel Gibson) és Murtaugh (Danny Glover) visszatért! Minden idők legőrültebb és legfurcsább párosa ezúttal egy kábítószer-maffiát próbál felszámolni, melynek feje egy kegyetlen dél-afrikai politikus. A diplomáciai mentesség miatt feladatuk lehetetlennek látszik - ám mint az első részből kiderült: a két zsaru ezt az egy szót nem ismeri.
hu
02:20
X - A rendszerből törölve
Éva (Balsai Móni), a zseniális nyomozó minden apró részletet észrevesz, előtte semmi nem marad titokban. Feltűnik neki, hogy az öngyilkossági statisztikákban hirtelen nagy az ugrás. Biztos benne, hogy a négy új öngyilkos között összefüggés van, a vezetőség azonban a választások miatt hallani sem akar az ügyről. Csakhogy felkerül a központba egy új, törekvő tiszt, Péter (Schmied Zoltán), aki csodálja legendás kolléganőjét, és kiáll mellette. Újra előássák az ügyet, az elkövetőt is megtalálják, Pétert pedig kinevezik. Éva azonban érzi, hogy tévúton járnak, és hamarosan olyan nyomra bukkan, ami a legmagasabb körökbe vezet
hu
06:00
Tibor vagyok, de hódítani akarok!
Tibor (Fancsikai Péter) két barátjával az iskolai évzárón egy számítógépen éppen Lady Sandra weboldalát nézi, amikor az iskolarádióból megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője, és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok, Józsi (Egri Bálint), a gyermekkori barát, Kata (Gáspár Kata), Tunyogi gondnok (Cserna Antal) lánya, és a jóságos Rózsi néni (Molnár Piroska) emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor Lady Sandrát (Gregor Bernadett), álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.
hu
07:45
Százkarátos szerelem
Kate (Emma Thompson) és Richard (Pierce Brosnan) igazi zsémbes elvált házaspárként viselkedik egymás társaságában, és bár évek óta külön élnek, a legjobb barátoktól kezdve gyerekeikig mindenki biztos benne, hogy egyszer ismét egymásra találnak. Kate szerint azonban erre már nincs esély, ezért sokkal szívesebben ismerkedne más férfiakkal, akár interneten, akár ismerősökön keresztül. Amikor azonban Richard egy nap azzal állít be hozzá, hogy egy cégpanama következtében minden vagyonukat és nyugdíjalapjukat elvesztették, valamint veszélybe került ígéretes gyermekeik jövője is, hajlandó exével Párizsba menni, hogy megmentsék a jövőjüket. Vakmerő tervet eszelnek ki: az őket kisemmiző párizsi cég vezetőjének esküvőjére bejutva meglovasítanák a menyasszony milliókat érő gyémánt nyakláncát...
hu
09:30
A négy testőr - Ez még nem a vég
Harminc évvel a királyi háznak tett dicsőséges szolgálat után a négy muskétás öregesen tengődik. D’Artagnan (Pierfrancesco Favino) szoknyabolond disznópásztor, fájó ízületekkel, Athos (Rocco Papaleo) extra partikkal szórakoztatja magát, Porthos (Valerio Mastandrea) lefogyott alkesz, aki az ópium és a bor rabja, Aramis (Sergio Rubini) pedig kamu szerzetes egy rendházban, akit hitelezői üldöznek. Amikor Anna királynő (Margherita Buy) újra szolgálatra hívja őket, a muskétások lóra pattannak, és próbálnak új értelmet adni a „,Mindenki egyért, egy mindenkiért!” jelszónak. Az ország sorsa a négy berozsdásodott muskétástól függ.
hu
11:40
Camelot - Harcok trónja
A legendás Artúr király még nyomokban sem ismerhető fel azokban a Szent Grál-kereséséről szóló, nem mindennapi beszámolókban, amelyekben gyakorlatilag minden utazás, csata vagy kaland meghiúsul a kerekasztal lovagjainak a gyarlóságai miatt. Ennek következtében epikus kalandok helyett a szereplők rendkívül közvetlen hozzáállását kapjuk a Grál-legenda minden egyes eseményéhez, hűen a legtisztább sitcom-hagyományokhoz.
hu
14:00
Spárta a köbön
A (film)történelem ismétli önmagát. Alig egy esztendővel azután, hogy Leonidasz spártai király háromszáz katonájával a Thermopülai-szorosnál megállította Xerxész hadát, a perzsák újra beindulnak. Az új életre kelt spártai király megint bazi nagy dobásra készül a szorosnál. Egy szál bőrgatyában és csuklyával indul a tizenhárom embere élén, hogy megvédje honát. A nagy kaland során számos ismerős ismeretlennel találkoznak, a Szellemlovastól kezdve a Pókemberig, a Transformerektől a púpos Paris Hiltonig. A vígjáték az elmúlt évek szuperfilmjeit parodizálja.
hu
15:45
Trója
Parisz, a trójai herceg (Orlando Bloom) elszereti és megszökteti Helénát (Diane Kruger) férjétől, Menelaosz spártai királytól (Brendan Gleeson). Az eset az ókori Görögországban nem maradhatott megtorlás nélkül. Így hát Menelaosz bátyja, Agamemnón, a nagy hatalmú mükénéi király (Brian Cox) azonnal hadba hívja a görög seregeket, hogy Trója ellen vonuljanak. Trója fellegvárát, amelyet még soha egyetlen sereg sem tudott bevenni, a bölcs Priamosz király (Peter O'Toole) irányítja és fia, a nagyszerű katona, Hektór herceg (Eric Bana) védelmezi. Hogy Trója győz, vagy elbukik, az egyetlen ember döntésén múlik: sikerül-e megnyerni a háborúnak Akhilleuszt (Brad Pitt), az ókor leghatalmasabb és legtekintélyesebb harcosát?
hu
19:10
Aquaman
Arthur Curry (Jason Momoa) próbál átlagos életet élni, de ez nagyon nehéz olyan adottságokkal, amelyekkel ő rendelkezik. Még zavarodottabbá válik, amikor megtudja, hogy a földiek által csak legendának tartott Atlantis az óceán mélyében nagyon is létezik, és a víz alatti királyság trónja rá vár. Mint törvényes örökösnek, neki kell elfogadnia a koronát, hogy csatába vezesse a népét. Testvére, Orm (Patrick Wilson) azonban párbajra hívja a trónért. Nereus király (Dolph Lundgren) Valkót (Willem Dafoe) bízza meg Arthur kiképzésével. Nem is sejtik, hogy míg a trónért és a gyönyörű Mera (Amber Heard) kegyeiért viaskodnak, egy minden eddiginél pusztítóbb háború van kibontakozóban.
hu
22:00
Támadás a Fehér Ház ellen
Asher elnök (Aaron Eckhart) válság megoldó találkozóra készül a dél-koreai miniszterrel. Azonban a Fehér Ház ellen indított totális légitámadás mindenkit az elnök földalatti bunkerébe kényszerít, ahol végül a terroristák fogságába esnek. Mike Banning (Gerard Butler), az elnök egykori testőre és jó barátja azonnal a tettek mezejére lép. Míg a dél-koreai terroristák az amerikai katonák visszavonulását követelik, és egy veszélyes nukleáris fegyver bevetésével fenyegetőznek, Benning egyenként számol le az ellenséggel.
hu