Comedy Central

Comedy Central

Comedy Central înseamnă comedie. Considerat brandul #1 printre mileniali, Comedy Central oferă publicului său acces la lumea celor mai recente comedii care provoacă mereu hohote de râs tuturor. Comedy Central difuzează seriale premiate (scenarizate sau animate), precum și producții locale unice: spectacole și seriale de stand-up comedy. Canalul TV găzduiește seriale faimoase precum: South Park, Family Guy, The Big Bang Theory sau Modern Family.

Romania

ТБ-гід - субота, 04.05.24

00:25
South Park
Towelie scrie o carte care e selecţionată pentru clubul de carte al lui Oprah. Cartea devine bestseller pentru oamenii care vor să-şi învingă dependenţele.
ro
00:55
South Park
În timp ce îl asistau pe vicepreşedintele Al Gore, care era dornic de atenţie, băieţii rămân blocaţi într-o peşteră. Căutând o cale de scăpare, Cartman descoperă o comoară.
ro
01:25
South Park
Când mama lui Cartman realizează că nu îl mai poate controla, apelează la sfatul unui expert, Cesar Millan, "The Dog Whisperer", care acceptă provocarea.
ro
02:00
South Park
Cartman şi Kyle sunt în război pentru un renumit desen animat, Family Guy. Kyle îl adoră, iar Cartman îl detestă.
ro
02:25
South Park
Cartman crede că ştie cine a fost creierul atacurilor din 11 Septembrie.
ro
02:55
South Park
Cartman e noul supraveghetor al coridorului şi află că o profesoară săruta un elev în jurisdicţia lui.
ro
03:20
South Park
E Halloweenul, iar Satan dă cel mai mare bal mascat din lume.
ro
03:45
South Park
Cartman încearcă să meargă în viitor, folosind un nou joc pe computer.
ro
04:15
South Park
Cartman se criogenizează şi se trezeşte după 500 de ani.
ro
04:40
South Park
Stan devine antrenorul echipei de hochei Pee Wee şi încearcă să facă din ei nişte învingători.
ro
05:05
South Park
Randy e ridiculizat că foloseşte cuvântul "negru" în direct, la TV. Cartman nu poate rezista şi ridiculizează un om scund care vine la şcoală pentru a le vorbi copiilor despre prejudecăţi.
ro
05:30
South Park
Butters e trimis la o tabără specială, pentru a scăpa de homosexualitate prin rugăciune, după ce e prins într-o postură compromiţătoare cu Cartman. Cartman încearcă să obţină o fotografie cu această situaţie.
ro
06:00
Tătic pe bune
Când David și Amy află că Emily e figurantă în piesa de teatru a școlii, îi asigură un rol mai important, chiar dacă interpretarea ei nu este la înălțimea așteptărilor și ea nu e de fapt interesată de actorie.
ro
06:30
Tătic pe bune
Observând diferitele stiluri de parenting ale mamelor de la un grup de joacă pentru Janie, David își dă seama că trebuie să găsească o tehnică proprie. El încearcă diferite stiluri pe copii până când, în cele din urmă, aceștia intervin.
ro
07:00
Tătic pe bune
Amy e tulburată de un fotoliu vechi pe care David îl aduce acasă de pe platoul de filmare, atunci când de sub el iese un șoarece. După ce primește un deviz la suprapreț de la un exterminator, David decide să se descurce singur.
ro
07:25
Tătic pe bune
Când David și Amy află că sistemul lor de securitate are o funcție de supraveghere, îi permit lui Emily să organizeze o petrecere, dar trebuie să decidă cât de multă supraveghere vor pentru fiica lor.
ro
07:55
Tătic pe bune
Marcus îl roagă pe David să-l recruteze pe Ricky, tânărul actor care l-a interpretat pe fiul său, pentru a juca în următorul proiect. Când David ratează afacerea din cauza noului ego al lui Ricky, trebuie să aplaneze conflictul.
ro
08:30
Becker
Becker este un sitcom despre medicul de familie John Becker care are un cabinet în Bronx, New York. Irascibilul medic John Becker ( Ted Danson) intră în restaurant supărat, în stilul lui caracteristic, şi îi pune pe fugă pe clienţi.
ro
09:00
Becker
Becker ajunge la restaurant şi îi aude pe Reggie şi Jake că îşi fac planuri să meargă la un curs de sculptură. Ca de obicei, Reggie vrea să meargă pentru dezvoltarea personală, iar Jake, pentru a cunoaşte fete.
ro
09:30
Becker
Becker e bombardat de aluzii sexuale de-a lungul zilei, începând cu un vis erotic întrerupt de muzica zgomotoasă a vecinului. Apoi o tachinează pe Reggie care i se confesează din senin că alergarea o ajută să-şi descarce tensiunea sexuală.
ro
10:00
Becker
Becker intră în restaurant şi o găseşte pe Reggie supărată. După ce insistă, o convinge să-i spună că iubitul ei sportiv a părăsit-o. Becker află de la un pacient obsedat de baseball că fostul iubitul al lui Reggie nici nu juca baseball.
ro
10:30
Becker
În timp ce susţine că jucăriile de pluş Beanie Babies nu sunt bune, Becker se enervează când un curier prea prietenos, pe nume Todd, intră în restaurant. El descoperă că Todd e noul prieten al lui Reggie.
ro
10:55
Spune-mi Kat
Kat îşi cheltuieşte economiile de o viaţă ca să deschidă o cafenea cu pisici.
ro
11:25
Spune-mi Kat
Mama lui Kat îi aranjează o întâlnire cu un necunoscut.
ro
11:55
Spune-mi Kat
Kat câştigă o excursie în Puerto Rico pentru ea şi un prieten.
ro
12:25
Mr. Bean
La piscină, Mr. Bean devine foarte încântat de perspectiva unei scufundări de pe trambulina de sus. Când descoperă că nu prea are curajul să facă asta, își pierde rapid respectul de sine.
ro
13:00
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Ca pedeapsă că au deranjat ora de istorie, Chris şi colegii lui trebuie să memoreze un faimos discurs din Al Doilea Război Mondial şi să-l spună în faţa clasei.
ro
13:25
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Chris şi-a luat permisul de conducere, iar Rochelle şi Julius i-au permis să-şi cumpere maşină. Când maşina i-a fost furată şi vandalizată, Chris şi-a dat seama că maşina e o mare răspundere.
ro
13:50
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Chris ia atitudine faţă de mama lui, Rochelle, şi refuză să-şi facă treburile casnice. Rochelle i se plânge lui Julius că fiul ei nu o respectă.
ro
14:15
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Chris îşi face curaj să o întrebe pe Tasha dacă vrea să fie prietena lui şi e surprins când ea acceptă. Din păcate, Chris nu ştie că trebuie să renunţe la tot timpul lui liber, ca să facă doar ce vrea Tasha.
ro
14:40
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Chris îl accidentează din greşeală pe Greg când conducea maşina îngrijitorului, iar Greg ajunge în spital cu un picior rupt.
ro
15:05
Vecinii noștri
Când un locatar certăreţ, cu puțini fani în comunitate moare, soţii Butler propun organizarea unei slujbe, provocându-i lui Calvin o revelație neașteptată despre el însuşi.
ro
15:35
Vecinii noștri
Dave este încântat când Calvin îl invită să joace golf, convins că e un progres în relația lor, dar Calvin ar putea avea un alt motiv.
ro
16:05
Vecinii noștri
La un an după ce familia Johnson s-a mutat lângă familia Butler, Dave este dornic să-și asume un rol mai important în grătarul anual dat de Calvin și să demonstreze cât de bine s-a integrat în comunitate.
ro
16:30
Vecinii noștri
Când Tina decide să aducă îmbunătățiri casei, Dave se oferă voluntar să zugrăvească, încălcând 'codul masculin' al lui Calvin și declanșând un lanț de evenimente ce afectează ambele familii.
ro
17:00
Vecinii noștri
Când Grover se încaieră cu un bătăuș la școală, Gemma e împărțită între rolul de directoare și cel de mamă protectoare. Calvin îl încurajează pe Marty să-l înfrunte pe propriul lui agresor, dar e șocat atunci când află cine e acela.
ro
17:30
Spune-mi Kat
Kat şi Sheila încearcă să facă psihoterapie.
ro
18:00
Spune-mi Kat
Kat încearcă să afle dacă Max simte ceva pentru ea.
ro
18:30
Spune-mi Kat
Kat e finalistă pe lista 'Twenty Under Forty'.
ro
19:00
Teoria Big Bang
Fostul iubit al lui Penny, Zach, şi soţia lui vor un copil, dar, cum Zach e steril, îi cer ajutorul lui Leonard. Între timp, Raj încearcă să repare lucrurile cu fosta sa logodnică, Anu.
ro
19:25
Teoria Big Bang
Teoria superasimetriei a lui Sheldon şi Amy e confirmată de doi fizicieni din Chicago. Se bucură, până când ei încearcă să împiedice nominalizarea lui Amy la Premiul Nobel. Bernadette are un succes la muncă, iar Penny o să fie implicată.
ro
19:50
Teoria Big Bang
Sheldon e încântat să-i ajute pe Howard şi Bernadette să se ocupe de acte birocratice, până când află că aceştia încalcă legea. Acum, trebuie să aleagă între a respecta regulile şi a le rămâne loial prietenilor săi.
ro
20:15
Teoria Big Bang
Penny încearcă să deturneze planul lui Leonard de a deveni donator de spermă.
ro
20:40
Teoria Big Bang
Băieţii încearcă să intre neinvitaţi la jocul de D&D cu vedete al lui Will Wheaton.
ro
21:05
Frasier
Frasier și Roz încearcă să-i cupleze pe părinții lor, cu rezultate dezastruoase.
ro
21:35
Frasier
Barmanul Woody Boyd de la Cheers își prelungește vizita la Seattle mai mult decât ar trebui.
ro
22:05
Frasier
Ziua Îndrăgostiților îi găsește pe Niles, pe Frasier, pe Martin și pe Daphne la întâlniri foarte diferite.
ro
22:35
Frasier
Niles angajează pentru divorț un nou avocat agresiv, care ar putea să-l dea de gol că e îndrăgostit de Daphne de mult timp.
ro
23:05
Frasier
Niles plănuiește în secret să strice noua idilă a lui Daphne cu avocatul lui.
ro
23:35
Frasier
Planurile lui Frasier pentru un dineu elegant sunt zădărnicite la fiecare pas.
ro

ТБ-гід - неділя, 05.05.24

00:05
Frasier
Riscând să fie evacuat de asociația de locatari snobi, Niles dă o petrecere, încercând să le reintre în grații.
ro
00:35
Frasier
Rivalitatea dintre Frasier și Niles atinge un punct culminant când își compară punctajele la testele de inteligență.
ro
01:05
Oraşul femeilor
Abbi şi Ilana au probleme grave cu garderoba în drum spre o expoziţie a unui prieten şi încearcă cu disperare să găsească o toaletă publică.
ro
01:35
Oraşul femeilor
Abbi trebuie să pretindă că e Ilana, pentru a-i ţine locul la muncă, iar Ilana merge în Long Island, pentru o programare importantă la doctor.
ro
02:00
Oraşul femeilor
Ilana are o nouă oportunitate la Deals, Deals, Deals, iar Abbi încearcă să-şi ţină în frâu latura competitivă la Ziua Jocurilor de la Soulstice.
ro
02:30
Oraşul femeilor
După o deratizare costisitoare, Jaime şi Ilana decid să dea o petrecere, pentru a recupera banii. Între timp, Abbi se îmbarcă într-o misiune de a cunoaşte oameni noi.
ro
03:00
Oraşul femeilor
Ilana îşi găseşte noua chemare, iar Abbi trebuie să se aventureze în cel mai temut loc din lume: Serviciul de Permise Auto.
ro
03:30
South Park
Butters e trimis la o tabără specială, pentru a scăpa de homosexualitate prin rugăciune, după ce e prins într-o postură compromiţătoare cu Cartman. Cartman încearcă să obţină o fotografie cu această situaţie.
ro
04:00
South Park
Cartman decide să descopere sursa unei epidemii de păduchi, la Şcoala Elementară din South Park, ca să poată face haz de el.
ro
04:30
South Park
Cetăţenii din South Park se pregătesc pentru sosirea lui Hillary Clinton. Cartman bănuieşte că un nou student, musulman, e implicat într-un posibil atentat terorist.
ro
05:00
South Park
Stan vrea să afle motivul pentru care se încondeiază ouăle de Paşti şi descoperă un secret despre Biserica Catolică.
ro
05:30
South Park
Dna Garrison decide că e lesbiană după ce e părăsită iar. Băieţii angajează emigranţi mexicani să le facă temele.
ro
06:00
Tătic pe bune
Un paparazzi care îl urmărește pe David surprinde câteva fotografii nevinovate cu el, dar le modifică pentru a-l face să pară un tată oribil. Între timp, Amy se preface indiferentă când paparazzi nu o recunosc.
ro
06:30
Tătic pe bune
Familia Hobbs trebuie să aibă grijă de Kevin atunci când acesta se rănește, dar Kevin simte că e o povară pentru ei și pleacă. În cele din urmă îl găsesc, învățând pe parcurs mult mai multe despre el și îl ajută.
ro
07:00
Tătic pe bune
Când Amy află despre prima nuntă a lui David, e geloasă pe aventura lui exotică comparând-o cu ceremonia lor rapidă, așa că David și copiii își propun să îi ofere nunta pe care o merită.
ro
07:30
Tătic pe bune
Când David face pe inaccesibilul în timpul renegocierii contractului cu un purtător de cuvânt - și îi dă același sfat lui Emily - strategia sa nu funcționează. Așa că acum trebuie să găsească o soluție la problemele cauzate fiicei sale.
ro
08:00
Tătic pe bune
Amy trebuie să lucreze în Ajunul Crăciunului, așa că David promite să se ocupe de tot, dar stresul de a crea sărbătoarea perfectă pentru copii îl copleșește și pierde temporar din vedere ce înseamnă cu adevărat Crăciunul.
ro
08:30
Becker
În timp ce Becker e la restaurant cu Jake şi Reggie, intră un omuleţ ciudat, pe nume Bob. Vorbind despre el la persoana a treia, Bob pretinde că e un coleg de clasă din liceu al lui Reggie.
ro
08:55
Becker
Becker e furios când e trezit de o lumină puternică şi intermitentă, care intră din stradă. În loc să facă o cerere într-un mod politicos, el lasă un mesaj ameninţător celor de la serviciul public.
ro
09:25
Becker
Becker are probleme cu spatele în timp ce încearcă acasă să închidă o fereastră blocată. Neajutorat, ia telefonul şi o sună pe Margaret, dar aceasta îl refuză pe motiv că e vineri seară.
ro
09:55
Becker
Prost dispus, Becker îşi varsă frustrarea pe un om care vorbeşte la telefon şi a cărui soţie e în travaliu. În cinstea naşterii copilului său, bărbatul îi dă lui Reggie două bilete la un meci de hochei şi îl ignoră pe Becker.
ro
10:25
Becker
Becker intră în restaurant mai prost dispus ca de obicei şi se ia de Jake şi de muzica rap. Furia lui este accentuată când cineva îi loveşte maşina.
ro
10:50
Mr. Bean
La piscină, Mr. Bean devine foarte încântat de perspectiva unei scufundări de pe trambulina de sus. Când descoperă că nu prea are curajul să facă asta, își pierde rapid respectul de sine.
ro
11:25
Spune-mi Kat
Kat şi Sheila încearcă să facă psihoterapie.
ro
11:50
Spune-mi Kat
Kat încearcă să afle dacă Max simte ceva pentru ea.
ro
12:15
Spune-mi Kat
Kat e finalistă pe lista 'Twenty Under Forty'.
ro
12:40
Toată lumea îl urăşte pe Chris
În ultima săptămână de şcoală, Chris e informat că, dacă mai întârzie o dată, va trebui să repete clasa a zecea.
ro
13:05
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Departe de cartierul lui, la o şcoală unde predomină albii, la două ore depărtare de părinţii lui care muncecsc din greu, Chris se zbate să se integreze în timp ce îşi supraveghează fraţii acasă şi în timp ce se confruntă cu hărţuirea la şcoală.
ro
13:35
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Julius cumpără o cutie mare cu cărnaţi şi îi obligă pe toţi să mănânce la fiecare masă. Tonya refuză şi apar certuri între ea şi Rochelle.
ro
14:05
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Mama lui Chris, Rochelle, o angajează pe vecina Keisha să-l mediteze la matematică pe Drew. Chris vede ocazia perfectă ca să o impresioneze. Dar altcineva are aceeaşi intenţie.
ro
14:35
Toată lumea îl urăşte pe Chris
Chris intră în echipa de baschet a şcolii, dar un test picat ameninţă să-l elimine din echipă. Acasă, Julius găseşte un chiriaş după ce oferă un contract de şase luni, în ciuda faptului că asta o enervează pe Rochelle.
ro
15:05
Vecinii noștri
Când Dave taie din greșeală electricitatea familiei Butler în timpul unui val de căldură, Calvin și Tina îşi petrec noaptea la familia Johnson, unde Calvin face o descoperire surprinzătoare despre Dave.
ro
15:35
Vecinii noștri
Soţii Butler și Johnson decid să meargă la o întâlnire dublă și toată lumea primește mai mult decât se aştepta la un restaurant nou. De asemenea, Grover îi cheamă pe Malcolm și Marty să fie primii invitați la noul său podcast.
ro
16:00
Vecinii noștri
Dave și Tina descoperă o legătură comună când participă împreună la un concert. De asemenea, Gemma caută ajutorul soţilor Butler atunci când un vizitator nedorit își stabilește domiciliul în casa Johnson.
ro
16:30
Vecinii noștri
Pentru Calvin și Tina, urmează o aniversare importantă. Dave și Gemma decid să-i ajute să aibă nunta pe care au ratat-o prima dată. Malcolm și Marty pregătesc un spectacol de neuitat pentru ocazia specială a părinților lor.
ro
17:00
Vecinii noștri
Lui Calvin îi lipseşte un coechipier pentru campionatul său anual de bowling, iar Dave se oferă să-i ţină locul, dar abilitățile de mediere îi sunt puse la încercare atunci când întâlnește concurenţa: rivalii lui Calvin, Pink Ladies.
ro
17:30
Spune-mi Kat
Kat se gândeşte să-şi congeleze ovulele.
ro
18:00
Spune-mi Kat
Vărul lui Randi vine în oraş.
ro
18:30
Spune-mi Kat
Kate are emoţii înaintea primei ei întâlniri cu Oscar.
ro
19:00
Teoria Big Bang
Sheldon vrea să facă experimente pe copiii lui Howard.
ro
19:25
Teoria Big Bang
Amy şi Sheldon încearcă să-i câştige de partea lor pe laureaţii Nobel.
ro
19:55
Teoria Big Bang
Greutatea câştigării unui Nobel o apasă puternic pe Amy.
ro
20:20
Teoria Big Bang
Penny îl încurajează pe Leonard să-şi susţină punctul de vedere.
ro
20:40
Teoria Big Bang
Amy şi Sheldon încearcă să fie superiori moral în privinţa Premiului Nobel.
ro
21:10
Mr. Bean
Mr. Bean și-a cumpărat primul televizor și, de la început, are probleme cu recepția, dar în curând găsește o soluție neobișnuită. Mr. Bean mai are o nouă jucărie, o cameră polaroid și o ia în parc.
ro
21:40
Frasier
Frasier e îngrozit când psihiatra cu voce blândă, angajată de postul de radio la recomandarea lui se dovedește a fi o tirană cu un limbaj dur.
ro
22:10
Frasier
Frasier nu se poate hotărî dacă să rămână cu iubita lui sau să aleagă o nouă tipă voluptuoasă.
ro
22:40
Frasier
Spre încântarea lui Niles, după ce Daphne are o serie de viziuni paranormale, nu mai e sigură dacă ar trebui să se mărite cu Donny.
ro
23:10
Frasier
Demoralizat că Daphne s-a logodit, Niles are o aventură cu o chelneriță de la Café Nervosa.
ro
23:40
Frasier
Frasier, Martin, Niles și Roz au decepții în dragoste.
ro