FilmBox Extra

FilmBox Extra

FilmBox Extra HD - холивудски блокбъстъри във Full HD - качество

Bulgaria

ТБ-гід - вівторок, 30.04.24

01:25
22 JUMP STREET
След като завършват гимназия (два пъти), за полицаи Шмид и Дженко предстоят големи промени, когато отиват под прикритие в местния колеж.
bg
03:15
FACING THE ENEMY
Гриф Маклиъри е ченге, но синът му се прострелва със служебното му оръжие. Година по-късно, той и жена му все още не са се съвзели. Гриф се чувства изолиран от жена си Оливия и решава да се изнесе. Сега той разследва случай на убийство-самоубийство, но вярва, че не е имало самоубийство. Разследването го отвежда до момиче на име Ники. Тя изглежда доста крехка и няма късмет с мъжете. Докато Гриф й помага, тя го пита дали може да остане при него, и след като двамата спят заедно, тя научава, че той е ченге и я държи под око. Опустошената Ники се застрелва. Гриф е отстранен от служба. Но той не подозира, че любовникът на Ники Харлан иска да си отмъсти и преследва уязвимата Оливия, след като научава за случилото се между Гриф и Ники.
bg
11:10
MAYOR CUPCAKE #1
Мери (Mary) е необразована пекарка в малко градче, майка на три деца и прекрасна домакиня. Нейният подреден живот се разклаща в момента, когато дъщеря й изпраща нейната кандидатура за кмет на града. Когато настоящият кмет не е повече в състояние да изпълнява своите задължения, Мери е принудена да поеме властта в градчето, което тъне в дългове. Жената бързо се научава, че няма невъзможни неща, когато има толкова много сърдечни и готови за помощ ръце.
bg
12:35
Това вечерно слънце
реж: Scott Teems; rok: 2009; произв.: САЩ; време: 104 минути
bg
14:20
REWRITE, THE
реж: Marc Lawrence; rok: 2014; произв.:; време: 104 min
bg
16:05
RASPBERRY MAGIC #1
Това е историята на единадесетгодишната Моника (Monikа), която се обвинява за проблемите у дома. Момичето смята, че когато спечели научен конкурс, татко й ще се върне вкъщи, а мама ще се справи с емоционалните си проблеми и депресията. Моника също така прави експеримент. Сред прекрасната природа в гората тя провежда терапия с докосване, която има за цел да накара малините да растат по-бързо. Момичето си задава въпроса, кое е за тях по-добро: дали природата или начинът на третиране? На фона на превратностите в семейството тя си дава сметка, че отговорът на този въпрос няма да е лесен.
bg
17:25
DECLARATION OF WAR
реж: Valerie Donzelli; rok: 2011; произв.:; време: 95 min
bg
19:05
COBBLER, THE
Филмът проследява четвърто поколение обущар, който открива магическа шевна машина в мазето на баща си, което му позволява да изживее животите на други хора, докато носи обувките им.
bg
20:40
GUIDO SUPERSTAR
Италиански имигрант се оказва в света на наркобосове, суперколи и тайни агенти в тази забавна комедия. След като губи работата си в Disco Valet Company за неоправдан героизъ, Гуидо (Silvio Pollio) трябва да се преструва, че е сицилийски гангстер за ФБР, за да бъде инфилтриран в силна азиатска банда. Нещата стават неприятни и става още по-лошо. Гуидо трябва да оправи нещата преди да го разкрият или убият, или още по-лошо - да го депортират.
bg
22:05
PINK PANTHER (2006), THE
Преди полуфинала на Световното първенство между Франция и Китай, професионален убиец убива известния френски треньор и някак успява да открадне най-ценната му вещ - безценния диамант Розовата пантера.
bg
23:35
FIGHTING WITH MY FAMILY
Бивш кечист и семейството му си изкарват прехраната с изпълнения по малки зали из страната, докато децата мечтаят за Световната федерация по кеч.
bg

ТБ-гід - середа, 01.05.24

01:20
HIT & RUN (2012)
реж: Jeffrey Lau; rok: 2005; произв.:; време: 95 min
bg
03:00
ARBITRAGE
Хедж фонд магнат с проблеми, който отчаяно иска да завърши продажбата на своята търговска империя, прави грешка, която го принуждава да се обърне за помощ към неочакван човек.
bg
06:40
SCOUT CAMP
16-годишният Йорк Хейс е водач на групата Огнени дракони и се завръща в лагер Ракута за последната седмица от обучението за скаути. Той е решен тази седмица да е най-добрата. За съжаление, нещата не вървят по план още от самото начало и той е принуден да прекара цялото време в решаване на проблемите на неопитните членове на групата.
bg
08:05
NO ONE CAN BRUSH MY HAIR LIKE THE WIND
реж: Peter Del Monte; rok: 2014; произв.: Италия; време: 89 минути
bg
09:35
HEROES #1
Mъж пътува през провинцията и бърза да стигне навреме на бизнес среща. Той е погълнат от мисли за презентацията, която трябва да изнесе за важен клиент, която може да бъде повратна точка в неговата кариера.  Той не е подготвен за забавяния и изненади, но съдбата му е подготвила изненади. Тяло насред пътя, тяло на дете. Той натиска спирачката и успява да спре навреме.  Слава Богу, детето е добре, но е объркано.  Мъжът иска да помогне, но клиентите му го чакат.
bg
11:20
DAYS AND CLOUDS #1
"Дни и облаци" на Силвио Солдини - съсценарист с Дориана Леондеф, Франческо Пиколо и Федерика Понтремоли, разказва историята на Елза и Микеле - богато почтено семейство. Те имат вече двадесетгодишна дъщеря и водят охолен живот, който най-после ще позволи на Елза да напусне работа и да осъществи дългогодишната си мечта - да завърши история на изкуството.
bg
13:15
VAMPS
Две вампирки в съвременния Ню Йорк Сити се изправят пред възможности за романтика.
bg
14:45
TURNING THE TABLES
Кариерата на Майкъл Медсен върви на зле заради публикация в таблоид от Били Дант, най-печално известния папарак. Медсен решава да му върне жеста и наема трима документалисти, които да заснемат живота, аферите и проблемите на Дант. Но отмъщението придобива собствен живот...
bg
16:10
LUCKY TROUBLE #1
Кой е казал, че трябва да спечелиш, за да станеш шампион? Слава Колотилов (Slava Kolotiloff), който е учител в едно сънливо морско градче с име Фингърс (Fingers), пристига в Москва, за да я завоюва с ръкописа на първия си роман. Вместо това, съвсем случайно спечелва сърцето на красивата Надя (Nadia) (в тази роля Milla Jovovich). Денят на тяхната сватба се приближава и Слава трябва само да приключи делото си и още някои работи във Фингърс, преди да се върне в Москва и да започне там нов живот със своята младоженка. Обаче, поради редица изненадващи случайни обстоятелства, не е в състояние да напусне Фингърс. В Москва приготовленията за сватбата вървят с пълна пара, а Надя трябва да отблъсква ухажванията на своето бившо гадже Даня (Danya), което е решено на всичко, за да я придобие отново.
bg
17:50
TWO NIGHT STAND
След изключително прискърбна връзка за една нощ, двама непознати се събуждат в капан, след като виелица е затрупала целия Манхатън. Сега те са в малък апартамент, принудени да се опознаят повече, отколкото е нормално за връзка за една нощ.
bg
19:15
SERIOUS MOONLIGHT
Адвокатка с много власт привързва неверния си мъж към тоалетната с тиксо...точно преди в дома им да нахлуят крадци.
bg
20:40
AMBASSADOR TO BERN, THE
Фиктивен разказ за нападението срещу унгарското посолство в Берн през 1958 г. По действителни събития, развили се след Унгарската революция от 1956 г.
bg
22:00
PINK PANTHER 2, THE
След като е награден за разкриване на загадката около диаманта Розовата пантера, инспектор Жак Клузо получава дребни задачи от шефа си Драйфус, за да не му се пречка повече.
bg