FilmBox

FilmBox

FilmBox - Леко, забавно съдържание за по-широки аудитории. Холивудски филми, любими евъргрийни и популярни серии.

Bulgaria

ТБ-гід - вівторок, 30.04.24

00:00
Спасяването на Грейс Б. Джоунс
реж: Connie Stevens; rok: 2009; произв.: САЩ; време: 110 min
bg
01:55
GAME OF FOUR #1
Карол (Carol) [в тази роля Елис Талиони (Alice Taglioni)] е илюстраторка на книги за деца. Уговаря се на визита у гинеколога. Гинекологът се оказва неин познат – Лайонел (Lionel) [в тази роля Франсоа Клузе (Francois Cluzet)]. По време на тази визита Карол и Лайонел случайно откриват, че техните житейски пратньори имат любовна връзка помежду си. И двамата искат да спасят своите връзки – Карол с Томас (Thomas) и Лайонел с Лиса (Lisa). И затова се уговарят да направят всичко, за да си спечелят обратно пратньорите си. За да постигнат целта си, използват най-различни методи и начини, често комични. Но след известно време нещо по-дълбоко започва да сближава Карол и Лайонел. Отмъщението е сладко ...
bg
03:20
ДОБРОТО МОМИЧЕ
реж: Miguel Arteta; rok: 2002; произв.: Германия, Холандия, САЩ; време: 89 минути
bg
06:55
Театър "Шансония"
реж: Christophe Barratier; rok: 2008; произв.: Франция, Германия, Чехия; време: 120 min
bg
08:55
FATAL RESCUE
Нещастието се случва само ден преди развода на Емили и Джейкъб. Докато си играе, синът им Тоби пропада в скрит кладенец. Джейкъб трябва да се справи с опасното положение заедно с пожарникаря Майк, който е стара тръпка на Емили. Двамата не успяват да спасят момчето. Времето и трагедията са безпощадно тиктакащи бомби и докато Джейкъб и Майк мерят егото си, се разкрива загадката на кладенеца, както и на стогодишен тунел, за които няма логично обяснение.
bg
10:25
Това вечерно слънце
реж: Scott Teems; rok: 2009; произв.: САЩ; време: 104 минути
bg
13:35
HEROES #1
Mъж пътува през провинцията и бърза да стигне навреме на бизнес среща. Той е погълнат от мисли за презентацията, която трябва да изнесе за важен клиент, която може да бъде повратна точка в неговата кариера.  Той не е подготвен за забавяния и изненади, но съдбата му е подготвила изненади. Тяло насред пътя, тяло на дете. Той натиска спирачката и успява да спре навреме.  Слава Богу, детето е добре, но е объркано.  Мъжът иска да помогне, но клиентите му го чакат.
bg
15:20
HELL OF '63, THE
Когато има съответните условия състезание по кънки на лед с лоша слава се провежда в северна Холандия. Състезанието от 200 км трябва да бъде завършено до полунощ и всички, които завършат получават медал. Филмът е по истински факти от паметния ден през 1963 г., когато заради ниските температури и трудния терен хиляди кънкьори преживяха измръзване и шокиращи травми. Само няколко ще пресекат финала, но това ще промени живота им!
bg
17:05
FIRST OF MAY
Нежелано момче и забравена старица бягат, за да се присъединят към цирка.
bg
18:55
ВЕЛИКОЛЕПНИТЕ АМБЕРСОНОВИ
реж: Alfonso Arau; rok: 2002; произв.: САЩ; време: 120 min
bg
21:00
NEGOTIATOR
Агент Лора Маршън е един от най-добрите парламентьори при ситуации със заложници. Но нейният проблем е, че тя работи в шовинистичен бизнес. Като добавим, че има непокорна дъщеря и се влюбва в партньора си, нещата за Маршън стават сериозни...
bg
22:25
80 MINUTES #1
Специално тази вечер Алекс Норт искаше единствено да прекара рождения си ден с приятелката си Мона. Но вместо Мона изведнъж пред вратата му се появява старият му приятел Уолтър, симпатичен собственик на ресторант, съпровождан от двама културисти. Алекс е изненадан. Уолтър настоява Алекс да му върне парите и за да придаде тежест на своите искания, инжектира на Алекс отрова, която ще го убие в рамките на 80 минути. Алекс ще получи противоотровата от Уолтър, само ако успее да изплати дълга си. Тогава всичко ще е простено и забравено.
bg

ТБ-гід - середа, 01.05.24

01:25
Спунър
реж: Drake Dorums; rok: 2009; произв.: САЩ; време: 79 минути
bg
02:45
KEEPSAKE
Джанин е младо момиче по пътя към нов живот, когато странен инцидент я изоставя на пуста магистрала, а обаждане за помощ ще превръща в борба за оцеляване. Преследвана и измъчвана от ненормален шофьор от "Пътна помощ", Джанин скоро се озовава в капан в свят на изтезания и поквара, затворена в мазе и получила само 30 дни живот! Тя трябва да се примири и с призраците от миналото, и с демоните от настоящето, за да оцелее.
bg
07:35
UNCLE NINO
Отчуждено, леко чалнато семейство е събрано заедно, когато отдавна изчезналият чичо Нино на бащата идва от Италия в Чикаго на изненадващо посещение.
bg
11:10
COCO BEFORE CHANEL #1
До идеално оправено легло в сиропиталище стои слабо и стройно десетгодишно момиченце с гъста черна коса. Габриел Шанел, известна като Коко, и различните етапи на живота й. История за пътя на Коко от невзрачното детство до бляскавите светлини на Париж.
bg
13:00
TRAIN MASTER
62-годишният Джеремая Уилсън наистина е Повелителят на влаковете в Willamette уестърн Railroad. Той живее, диша и се храни за железницата. Когато Брет Банер, 32-годишният наследник на New York Eastern наговаря баща си да купи Willamette уестърн, настъпва конфликт между него и Джерамая. Джерамая е уволнен от Брет две години преди да се пенсионира и се превръща в гневен, депресиран старец. Когато 9-годишният син на Брет разбира, че внука на Джеремая, Томас, може да кара локомотив, той открадва и държи като заложник любимия динозавър на Томас. Джъстин, Томас и още три деца се качват на стар двигател, който е взет за поправка, и без да искат до превръщат машина-беглец, което предизвиква верижна реакция от събития.
bg
14:35
NATIONAL TREE
Когато Sitka Spruce, принадлежащо на Рок, е избрано за национално дърво, той и баща му тръгват на вълнуващо пътуване през цяла Америка.
bg
16:05
YEAR DOLLY PARTON WAS MY MOM, THE
Елизабет Алисън Грей е просто средностатистическо 11-годишно момиче от крайградието. Тя очаква юношеството, открива, че целият и живот е бил лъжа. Като разполага единствено с въображението си, което я води, Елизабет бяга, за да открие истината.
bg
17:40
MARATHON, THE
Младият служител Юсуф предлага четирима мъже да участват в маратон и да намерят спонсор, те се съгласяват и Юсуф става техен треньор, но първоначално тренировките са фарс. Мъжете, които пушат, пият, ядат тортички и играят карти по цял ден, са в ужасна кондиция. Освен това ситуацията им вкъщи не е весела. Всеки от тях има своите проблеми. Въпреки вдъхновяващото предводителство на Юсуф, мъжете не смогват с неговата напрегната тренировъчна програма. Първото истинско изпитание - бягане в Амстердам - се оказва катастрофа. След конско от Юсуф момчетата се окопитват и мислят единствено за тренировки. Въпреки това докато тренират за маратона, става ясно, че от него зависи много повече от спасяването на гаража...
bg
19:30
SEE YOU IN SEPTEMBER
"До септември" е оригинална романтична комедия, която се развива в съвременен Манхатън. Филмът се фокусира върху Линдзи, красива жена, която на пръв поглед има всичко, но дълбоко се страхува от ангажимент. Когато открива, че нейният терапевт отива на почивка за целия август, тя се чувства шокирана и изоставена. Вместо да се примири с новината, Линдзи използва помощта на язвителната си най-добра приятелка Моника. Със съдействието на "Списъка на Крейг", Линдзи организира групова терапия за всички хора от Манхатън, които се нуждаят от лечение, но по-важното е, които са ядосани на своите терапевти за това, че са ги изоставили.
bg
22:40
MAN OF THE YEAR
Стюарт (Клейтън Ланди) прави купон за своя най-добър приятел Бил (Джон Ритър), който е на път да сключи сделка, която ще направи много богати всички присъстващи на купона. Но в тази нощ на бял свят ще излязат тайни, ще бъде разрушено доверие и отношенията ще се променят завинаги. Бъдете с тях в тази незабравима нощ, когато гостите ще открият, че Бил не е човекът, за който са го смятали, а внимателно построеният им живот ще се срине като кула от карти.
bg