FilmBox Premium

FilmBox Premium

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV rehberi - Pazartesi, 27-05-2024

01:25
RED 2
Frank Moses, un agentul C.I.A. ieşit la pensie, îşi reuneşte echipa de operatori de elită pentru o misiune globală de depistare a unui dispozitiv nuclear portatbil care a dispărut.
ro
03:20
MINUTE YOU WAKE UP DEAD, THE
"Un agent de bursă dintr-un mic oraş din sud se implică într-o înşelătorie de asigurări cu un vecin, fapt care duce la mai multe crime.
ro
07:10
NO LIMIT KIDS
Ashton, Celeste și Becca sunt trei adolescenți rebeli care întemeiază un club într-un teatru abandonat. Acolo fac cunoștință cu Charlie, un om al străzii  (Bill Cobbs, “Night at the Museum”) care împărtășeste fascinația lor pentru teatrul musical. Când cei patru află că teatrul are să fie demolat încearcă să împiedice planul autorităților și pregătesc o versiune modernă a piesei  “Mult zgomot pentru nimic” a lui Shakespeare. Pe parcursul repetițiilor, acest grup de prieteni va învăța să îi trateze pe ceilalți cu respect și să lupte pentru idealuri. Un lucru demn de menționat este faptul că în acest film îl putem urmări pe Lee Meriwether, câştigîtorul premiilor Emmy și Golden Globe.
ro
08:40
TAD, THE LOST EXPLORER #1
Aventurierul Tad Jones se grăbeşte să găsească un oraş pierdut într-o comedie 3D spectaculară, care te va purta din jungla amazoniană înspre vârfurile muntoase ale Anzilor.
ro
10:10
ARMY OF ONE
Bazat, în amre, pe povestea lui Gary Faulkner, un constructor din Colodaro cu probleme de sănătate care a încercat de mai multe ori să ajungă în Pakistan şi Afganistan în căutarea şefului Al-Qaida, filmul va merge pe urmele lui Charles, interpretat de Sacha Cohen, fiind o comedie precum Borat, Bruno şi Dictatorul.
ro
11:40
MAYBE I DO
"Michelle şi Allen sunt într-o relaţie. Ei decid să-şi invite părinţii să se întâlnească în sfârşit pentru a vorbi despre căsătorie. Se pare că părinţii se cunosc deja bine, ceea ce duce la unele opinii diferite despre căsătorie.
ro
13:15
ABOUT MY FATHER
"C
ro
14:45
POKER FACE
Crowe îl interpretează pe Jake, un miliardar din domeniul tehnologiei care îşi adună prietenii din copilărie la proprietatea sa din Miami pentru ceea ce se transformă într-un joc de poker cu miză mare. Aceşti prieteni au o relaţie de dragoste şi ură cu gazda, un maestru al jocului/planificator, iar acesta a pus la cale un plan elaborat menit să le facă tuturor o anumită dreptate. Cu toate acestea, Jake se trezeşte regândindu-şi strategia.
ro
16:20
GREATEST DAYS
"O adaptare a musicalului ""The Band"", cu melodiile Take That."
ro
18:00
HUNTER KILLER
"
ro
20:00
UPSIDE, THE
"O privire comică asupra relaţiei dintre un om bogat cu tetraplegie şi un şomer cu cazier judiciar care este angajat să-l ajute.
ro
22:05
JOY RIDE
"Filmul urmăreşte patru prieteni asiatici americani în timp ce leagă o prietenie şi descoperă adevărul despre ce înseamnă să ştii şi să iubeşti persoana care eşti, în timp ce călătoresc prin China în căutarea uneia dintre mamele lor biologice.
ro
23:40
SLEEPING WITH OTHER PEOPLE
A good-natured womanizer and a serial cheater form a platonic relationship that helps reform them in ways, while a mutual attraction sets in.
ro

TV rehberi - Salı, 28-05-2024

01:20
SURVIVOR, THE
Bazat pe o poveste adevărată, filmul are acțiunea plasată după Al Doilea Război Mondial și îl are drept cap de afiș pe Ben Foster, care-l interpretează pe Harry Haft, un pugilist care a luptat cu alți prizonieri din lagărul de concentrare pentru a supraviețui. Bântuit de amintiri și de propria vinovăție, el încearcă să-și regăsească prima iubire cu ajutorul unor meciuri intens mediatizate împotriva unor legende ale boxului precum Rocky Marciano.
ro
03:25
97 MINUTES
Se derulează un scenariu cu ceas, în timp ce un avion 767 deturnat se confruntă cu un dezastru iminent atunci când aprovizionarea sa cu combustibil scade, cu doar 97 de minute rămase.
ro
06:55
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
10:15
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
13:25
WILL YOU MERRY ME
Rebecca este o fată din înalta societate care locuiește la Los Angeles. Henry a crescut într-o familie mai săracă dar cu tradiții bogate. Cei doi tineri sunt îndrăgostiți unul de celălalt la nebunie și doresc să se căsătorească. Rebecca și Henry vor să înștiințeze familia în legătură cu planurile lor în timpul Crăciunului. De aceea, ei hotărăsc să invite ambele familii în casa viitorului mire. Atunci lucrurile se complică pentru că părinții Rebeccăi sunt evrei iar părinții lui Henry sărbătoresc Crăciunul într-un mod pompos. Acest conflict îi face pe tineri să-și dea seama de faptul că n-o să fie ușor să întemeieze o familie fericită.
ro
14:55
MISSING IN AMERICA
Un veteran din Vietnam (Danny Glover), care trăieşte în exil în pădurile Pacificului de Nord-Vest, este pus în faţa unei decizii ce-i va schimba viaţa, după ce este vizitat de un fost membru al plutonului (David Strathairn) şi de tânăra lui fiică, o metisă americaino-asiatică (Zoe Weizenbaum).
ro
16:35
TAKING A CHANCE ON LOVE
După ce a fost reunită cu Christine, fiica pe care a dat-o spre adopție cu 18 ani mai devreme, Peyton MacGruder învață încă să fie părinte. Este ocupată și cu scrierea unei rubrici pentru €Heart Healer€,  precum și cu gestionarea unei relații cu colegul și prietenul ei King Danville. Dar atunci când King îi cere lui Peyton se căsătorească cu el, îi este prea frică să riște la o viață pe care o merită. O notă a lui Peyton de la un cititor fidel al rubricii ei duce la o nouă prietenie, una care o va învăța pe Peyton că atunci când vine vorba de luarea deciziilor, există un moment potrivit de a fi precaută și un moment potrivit pentru a-ți urma inima.
ro
18:00
WAITING FOR BOJANGLES
"În faţa băieţelului lor, Camille şi Georges dansează pe melodia lor preferată ""Mr Bojangles"". Cu ei, există doar loc pentru distracţie şi fantezie.
ro
20:00
WILD CARD
"Nick Wild (Jason Statham) este un bodyguard din Las Vegas cu abilităţi profesionale letale şi o problemă personală cu jocurile de noroc. Când un prieten este bătut de un răufăcător sadic, Nick ripostează, doar pentru a afla că criminalul este fiul unui şef mafiot puternic. Dintr-o dată, Nick este aruncat în lumea interlopă criminală, urmărit de forţele de ordine şi căutat de mafie. După ce a ridicat miza, Nick are o ultimă şansă pentru a-şi schimba norocul ... Şi de data aceasta, este totul sau nimic."
ro
21:30
PLAN B S1E04
"Even if he has ''erased'' Evelyn's infidelity, Philip can’t shake off his jealousy. Now that she's developing into an accomplished musician, Philip becomes obsessed with pervasive images of her cheating with her conductor. Five months pregnant, Evelyn sets off on tour, despite Philip's reluctance and his increasingly controlling behaviour. Two days later, an infection results in premature birth. Their daughter is hospitalised and fighting for herlife. Philip finds this infection suspicious and is still very angry that Evelyn went on tour and hid her abnormal symptoms. He’s so upset that, in the meantime, he cedes control of the business to his partner Patrick who makes some shady deals behind his back. Determined to save his daughter, Philip contacts PLAN B."
ro
22:15
ESCAPE THE FIELD
"Şase străini se trezesc prinşi într-un lan de porumb nesfârşit doar pentru a descoperi că ceva misterios îi vânează.
ro
23:40
ENFORCER, THE
"Un bătăuş trebuie să sacrifice totul pentru a salva o tânără fată cu care s-a împrietenit cu şefa lui, o femeie fatală, care este implicată în traficul de sex cibernetic.
ro