FilmBox Premium

FilmBox Premium

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV rehberi - Perşembe, 30-05-2024

01:00
CHILD 44
Bazat pe prima trilogie a lui Tom Rob Smith şi amplasat în era stalinistă a Uniunii Sovietice. Subiectul este despre un ofiţer de securitate idealist pro-Stalin, care se decide să investigheze o serie de crime a unor copii, într-o ţară în care acest tip de crimă se presupune că nu există. Statul exclude existenţa unui criminal de copii, şi cu atât mai mult a unui criminal în serie. Este declasat şi exilat, dar se decide să-şi continue cazul cu ajutorul soţiei sale.
ro
03:15
MY NEIGHBORS KEEPER #1
Cât de departe ai merge pentru a avea tot ce îți dorești? Tot ce ai nevoie. Ce-ar fi dacă tot ce-ți lipsește este un copil? Iar cea mai bună prietenă a ta și vecina ta are doi copii frumoși, care te iubesc. Și ce-ar fi dacă cea mai bună prietenă a ta și vecina ta a fost ucisă și tu îi adăpostești. Cine te-ar suspecta că ai merge atât de departe pentru a avea tot ce-ți dorești? Soțul ei? Soțul tău? Vecinii tăi aflați în impas?
ro
05:30
TAD, THE LOST EXPLORER #1
Aventurierul Tad Jones se grăbeşte să găsească un oraş pierdut într-o comedie 3D spectaculară, care te va purta din jungla amazoniană înspre vârfurile muntoase ale Anzilor.
ro
07:05
SOCCER NANNY
Atunci cînd Helen Hazelton îl angajează pe Oddmund, un jucător de fotbal norvegian, să lucreze ca bonă pentru cei doi fii ai săi, Oddmund aduce voia bună în casă şi împărtăşeşte dragostea pentru fotbal cu micul oraş din Kansas
ro
10:05
AREA Q #1
Thomas Mathews, un jurnalist de investigație a cărui lume este întoarsă cu susul în jos atunci când fiul său dispare, este trimis în Brazilia pentru a investiga de aproape confruntări ce au loc acolo.
ro
12:00
WORDS AND PICTURES
regizor: Fred Schepisi; premiera: 2013; producător: USA; timp: 110 min min;
ro
13:55
MERCHANT OF VENICE
Veneţia, 1596. Melancolicul Antonio îl iubeşte pe tânărul Bassanio, iar când Bassanio îi cere 3000 de ducaţi, Antonio spune da, înainte să ştie că sunt pentru a o cere în căsătorie pe Portia. Cum banii îi erau blocaţi în flota comercială, Antonio apelează la Shylock, un cămătar evreu pe care îl urăşte. Shylock maschează ranchiuna în bunătate, oferindu-i un împrumut pe trei luni fără nicio dobândă, dar dacă nu va putea restitui banii la timp, Antonio va plăti jumate de kg de carne. Fiica evreului fuge cu un creştin, alimentând ura lui Shylock. În timp ce Bassanio îi face curte lui Portia, Antonio îşi pierde corăbiile, iar Shylock cere jumatea de kg din carnea lui Antonio. Curtea fiind convocată şi procesul început, Portia încearcă să-l salveze pe prietenul lui Bassanio.
ro
16:05
SWING
regizor: Howard Deutch; premiera: 2022; producător: SUA; timp: 114 min min;
ro
18:00
HUNTER KILLER
"
ro
20:00
FORCE OF NATURE
A gang of thieves plan a heist during a hurricane and encounter trouble when a cop tries to force everyone in the building to evacuate.
ro
23:10
PLAN B S1E04
"Even if he has ''erased'' Evelyn's infidelity, Philip can’t shake off his jealousy. Now that she's developing into an accomplished musician, Philip becomes obsessed with pervasive images of her cheating with her conductor. Five months pregnant, Evelyn sets off on tour, despite Philip's reluctance and his increasingly controlling behaviour. Two days later, an infection results in premature birth. Their daughter is hospitalised and fighting for herlife. Philip finds this infection suspicious and is still very angry that Evelyn went on tour and hid her abnormal symptoms. He’s so upset that, in the meantime, he cedes control of the business to his partner Patrick who makes some shady deals behind his back. Determined to save his daughter, Philip contacts PLAN B."
ro
23:55
GILLE'S WIFE
Soția lui Gilles, Elise, care zâmbește atunci când se gândește la el, gătește, face curățenie și face dragoste cu el cu mare plăcere, bănuiește în timpul celei de-a treia sarcini că el are o aventură cu sora sa cochetă mai tânără, Victorine. Elise suferă în tăcere, de obicei. Ea asculă aiurelile soțului ei; merge la preotul ei pentru sfaturi; sparge ramele pozelor; plânge. Ea plănuiește o strategie prin care să-l păstreze. Oare va reuși?
ro

TV rehberi - Cuma, 31-05-2024

03:05
BRICKLAYER, THE
Cineva şantajează CIA, asasinând jurnalişti străini şi făcând să pară că agenţia este responsabilă.
ro
05:00
LUCKY DRAGON
Un tânăr dragon chinez pedepsit de către zei a fi un simplu muritor este trimis pe pământ. El este obligat să trăiască într-un ținut straniu până când, la un moment dat forțele malefice îi descoperă adevărata identitate. Luați parte la o lume plină de imaginație în timp ce urmăriți călătoria unui dragon neastâmpărat care este fost transformat prin magie într-un băiețel și exilat din lumea lui pentru a trăi printre oameni. Când forțele binelui și ale răului deopotrivă află că un dragon a sosit, acestea îl caută fiindcă el este singurul care poate să găsească sabia magică – al cărei stăpân poate să conducă universul! Oare va găsi la timp sabia înainte ca aceasta să cadă în mâini nepotrivite? Oare va deveni din nou un dragon?
ro
06:35
UNCLE NINO
Unchiul Nino soseşte în America să-şi viziteze nepotul pe care nu l-a văzut până acum. Această întâlnire le face amândurora numai bine. Fiind un om priceput şi experimentat, Nino poate să-l înveţe pe nepotul său totul despre viaţă.
ro
08:15
TRAIN MASTER
Jeremiah Wilson, în vârstă de 62 de ani, este cu adevărat şeful de tren pe calea ferată Wilamette Western. Calea ferată este viaţa lui. Atunci când Brett Banner, moştenitorul în vârstă de 32 de ani al căii ferate New York Eastern îl convinge pe tatăl său să cumpere Wilamette Western, se produce un conflict imediat între el şi Jeremiah. Jeremiah este concediat de către Brett cu doi ani înainte de pensionare şi se transformă într-un bunic nervos şi deprimat. Atunci când Justin, fiul lui Brett în vârstă de 9 ani, îşi dă seama că Thomas, nepotul lui Jeremiah, poate să conducă o locomotivă, el răpeşte dinozaurul preferat al lui Thomas şi îl păstrează ca răscumpărare. Justin, Thomas şi alţi 3 copii se urcă într-o locomotivă veche adusă pentru reparaţii şi o transformă din greşeală într-o locomotivă fără control cauzând evenimente cu reacţie în lanţ.
ro
09:50
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
11:25
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
13:20
MY NAME IS SARAH
Singuratica şi nefericita Sarah Winston a urmat primul din cei doisprezece curajoşi paşi către dragoste la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi, acolo unde l-a întâlnit pe Charlie, bărbatul visurilor ei. Problema este că Sarah nu este alcoolică iar acum trebuie să recunoască în faţa iubitului ei că l-a înşelat, fapt care ar putea distruge relaţia şi le-ar putea pune capăt fericirii.
ro
14:50
ALL ROADS LEAD TO ROME
MAGGIE (Parker) este o mamă singură și o profesoară înfumurată de colegiu din New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă problematică SUMMER (Day), Maggie decide să pornească în călătorie la Toscana, la satul pe care îl vizita des în tinerețe. La sosire, Maggie îl întâlnește pe LUCA (Bova), fostul ei iubit frumos, un burlac care locuiește cu mama lui în vârstă de optzeci de ani CARMEN (Cardinale). Summer (căreia îi e dor de iubitul ei "bad boy"  din New York) și Carmen (care planifică în secret nunta cu MARCELINO, iubirea ei adevărătă din Roma, împotriva dorinței lui Luca) fură mașina lui Luca și fugă spre Roma. Maggie și Luca decid să-le urmărească, ceea ce le permite să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă, iar celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună.
ro
16:20
HIDDEN CAMERA
Atunci când un reporter al premiului Pulitzer este ucis într-o crimă în masă într-o cameră de hotel Barcelona,reporterul deviant Dan Kovaks, fratele jurnalistului mort , lansează o anchetă toate proprie. Dar acum el şi producătorul său cu caracter dificil, Alejandra Velor, fiind vânaţi de ucigaşi şi o reţea vastă de agenţii guvernamentale aflate de ambele părţi ale conflict militar din Coreea de Nord. Dar cine lucrează pentru cine şi cine poate fi de încredere? Acestea sunt întrebările care îi frământă pe Dan şi pe Alejandra în timp ce luptă pentru a rămâne în viaţă şi pentru a descoperi misterul unui element super-secret numit "Mega-Bill."
ro
17:50
LIGHT BETWEEN OCEANS, THE
Administratorul unui far şi soţia sa locuiesc pe coasta de vest a Australiei şi cresc un copil găsit într-o barcă.
ro
20:00
PARKER
Un hoţ cu un set unic de reguli de etică profesională este trădat de echipajul său şi lăsat să moară. Luându-şi o nouă deghizare şi formând o alianţă nerealistă cu o femeie din interior, acesta încearcă să deturneze rezulatul celui mai recent jaf al echipajului.
ro
21:55
JOY RIDE
"Filmul urmăreşte patru prieteni asiatici americani în timp ce leagă o prietenie şi descoperă adevărul despre ce înseamnă să ştii şi să iubeşti persoana care eşti, în timp ce călătoresc prin China în căutarea uneia dintre mamele lor biologice.
ro
23:30
DARE, THE
"O noapte rară în familie pentru Jay ia o întorsătură brutală atunci când se trezeşte într-un subsol cu alţi trei prizonieri. În timp ce răpitorul lor răzbunător este de neoprit, Jay se angajează într-o luptă întortocheată pentru a rezolva puzzle-ul trecutului său şi pentru a salva viitorul familiei sale.
ro