RTL +

RTL +

Az RTL+ a magyar RTL Csoport általános szórakoztató televízióadója

Hungary

TV-guide - torsdag, 2024-05-30

00:20
Szárnyas fejvadász 2049
Harminc évvel Deckard (Harrison Ford) eltűnése után K (Ryan Gosling), a Los Angeles-i rendőrség rendőrtisztje egy olyan rég eltemetett titkot tár fel, amely fenekestül fordíthatja fel a világ aktuális társadalmi berendezkedését. Bár 2049-ben az emberiség korszerűbb replikánsokkal dolgoztat, a korábbi, hosszú élettartalmú androidokkal továbbra is rengeteg a baj. K rájön, hogy a replikánsokat felügyelő szárnyas fejvadászoknak fontos szerepük van ebben a titokban, és az emberiség jövője múlik azon, hogy Rick Deckardot (Harrison Ford) megtalálja.
hu
03:35
Tremors 6. - Fagyos nap a pokolban
A kanadai Nunavut területen egy fiatalokból álló kutatócsoport jégmintákat vesz, ám a jég alól előtör egy drabál, és megöli őket. A visszavonultan élő Burt Gummert felkéri Dr. Rita Sims, hogy menjen el a helyszínre, és vizsgálja ki a történteket. Burtöt elkíséri fia, Travis. A drabálok valószínűleg a klímaváltozás hatására költöztek északra, és Burtnek meg segítőinek minden leleményességükre szükségük van, hogy végezzenek velük. Ráadásul egyet élve kell elfogniuk, hogy Burt fertőzésére ellenszert nyerjenek belőle.
hu
06:10
Tibor vagyok, de hódítani akarok!
Tibor (Fancsikai Péter) két barátjával az iskolai évzárón egy számítógépen éppen Lady Sandra (Gregor Bernadett) weboldalát nézi, amikor az iskolarádióból megtudja, hogy meghúzták töriből. Ezzel lőttek a horvátországi nyaralásnak, bulizásnak és a csajozásnak. Helyette irány a balatonfüredi Flamingó Hotel, apja vállalatának üdülője, és felkészülés a pótvizsgára. Az egykori szocreál üdülőre rá se lehet ismerni, csak az őt fogadó ismerős arcok, Józsi (Egri Bálint), a gyermekkori barát, Kata (Gáspár Kata), Tunyogi gondnok (Cserna Antal) lánya, és a jóságos Rózsi néni (Molnár Piroska) emlékeztet még a régi időkre. Már minden a világvége eljövetelét vetíti előre, amikor titokzatos szépség érkezik a hotelbe. Tibor, Lady Sandrát, álmai nőjét véli felfedezni a gyönyörű nőben.
hu
07:50
Step Up
Nehezen kezelhető srác Tyler Gage (Channing Tatum), a táncparkett ördöge. Nevelőszülőkkel él, ideje nagy részét a haverokkal az utcán tölti. Egy éjjeli balhé után a fiatalkorúak bíróságán köt ki, ahol közmunkára ítélik. Takarítóként kell letöltenie a büntetését abban a művészeti középiskolában, ahol barátaival randalíroztak. A fiú itt találkozik Norával (Jenna Dewan Tatum). A táncos lány felfigyel Tyler ösztönös, szinte akrobatikus tánctudására. Így, amikor lesérül a táncpartnere, és veszélybe kerül a vizsgaelőadása, Nora elintézi, hogy Tyler kerüljön a helyére. A tánc és Nora segítségével egy új élet lehetősége villan fel Tyler előtt.
hu
09:50
Step Up 2: Streetdance
Eleven utcai táncok, amelyben mozgásba lendül a test, felforrósodik a szív és szárnyra kap a képzelet. Új diák érkezik a marylandi művészeti iskolába: a lázadó Andie (Briana Evigan) megpróbál beilleszkedni új közösségébe, miközben arról álmodozik, hogy baltimore-i utcai táncosokkal dolgozhasson. Közben az iskola legnagyobb reménysége, Chase (Robert Hoffman) új kihívások után kutat, ezért létrehoz egy táncegyüttest, mellyel benevez Baltimore legnagyobb, legkeményebb utcai táncversenyére. Chase beveszi a csapatba a tehetséges Andie-t is, akitől ugyan egy világ választja el, a győzelem érdekében mégis kénytelenek megtalálni a közös hangot és mozdulatokat. Andie két világ - elit táncos-társai és az utca szabadsága - között őrlődik, s ahogy egyre forróbbá válik körülötte a levegő, rá kell jönnie arra, hogy építhet hidat a szerelem és lojalitás, a függetlenség és a karrier között. Mert csak így találhatja meg helyét az életben.
hu
11:45
Step Up 3.
Veszélyben az utcai táncosok otthona, a Kalózokat ki akarják lakoltatni a lepukkant New York-i áruházból. Egyetlen esélyük a maradásra, ha a pénzdíjas utcai táncversenyen legyőzik a rivális Szamurájok csapatát. Luke tudja, hogy ehhez különleges táncosra is szüksége van. Sikerül rátalálnia Natalie-re és Moose-ra. Közeleg a verseny napja, amikor kiderül, hogy a Szamurájok ellopták a koreográfiájukat. A szorult helyzetben Moose a régi bandájához fordul segítségért. Vajon képesek lesznek az utolsó pillanatban összehozni egy olyan számot, amellyel diadalt arathatnak?
hu
13:55
Charlie és a csokigyár
A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát (Johnny Depp), csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie (Freddie Highmore) is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival, és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja.
hu
16:25
Harry Potter és a tűz serlege
Az új tanévben a tizennégy éves Harrynek (Daniel Radcliffe) nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett, és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.
hu
19:40
Szemfényvesztők
A világ négy legjobb illuzionistája Merritt (Woody Harrelson) és Atlas (Jesse Eisenberg) vezetésével nyilvános show-műsorban kirabolja az egyik párizsi bankot, méghozzá nem is akárhogyan! A műsorszámuk végeztével a közönség sorai közé szórják a megszerzett pénzt. Az FBI nyomozója, Dylan (Mark Ruffalo) és a mellé rendelt francia nyomozónő, Alma (Mélanie Laurent) értetlenül állnak az agyafúrt attrakció előtt, ezért Thaddeushoz (Morgan Freeman) fordulnak segítségért, aki a bűvészmutatványok leleplezéséből él. Amikor a bűvészek többször is átejtik az FBI-t, majd mecénásukat, a milliárdos Tresslert (Michael Caine) is kifosztják, megkezdődik a hajtóvadászat.
hu
22:00
Social Network - A közösségi háló
Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg), a Harvard diákja ideje nagy részét a gépe előtt tölti. Így 2003-ban új ötlettel áll elő, s egy olyan oldalt indít a világhálón, ahol a haverok közösségi életet élhetnek. A kollégiumi szobából indult Facebook valóságos kommunikációs forradalmat hozott, és alapjaiban változtatta meg a világot, az emberi kapcsolatokat és alkotóját is.
hu

TV-guide - fredag, 2024-05-31

00:30
Álom doktor
Dan Torrance (Ewan McGregor) harminc éve hordozza magában a traumát, amit apja miatt szenvedett el, és harminc éve próbálja rejtegetni különleges képességét, a ragyogást. Egy kisváros jó helynek bizonyul a bujkálásra, de a sorsát senki nem kerülheti el. Egy nap találkozik a tizenéves Abrával (Kyliegh Curran), akinek hasonló képessége van, csak sokkal erősebb. Találkozásuk felfedi Danny inkognitóját, és újra életre kel a rémálom, a lány ereje ugyanis odavonzza Kalapos Rose-t (Rebecca Ferguson) és őrült szektáját, akik olyanokra vadásznak, mint Danny.
hu
03:45
Halálos csomag
Jack (John Cusack) mindig tudja, mit akar, vérbeli profi. A főnöke megbízásait kell végrehajtania - maradéktalanul, kérdezés nélkül, s persze hibátlanul. Egy nap új feladatot kap: el kell hoznia egy titokzatos csomagot egy motelből. Jack szinte gond nélkül, már-már túl könnyen elér a célhoz, indul vissza, de a motelből kijutni több mint életveszélyes - a csomag halálosnak bizonyul.
hu
06:30
Hippolyt
Schneider úr (Koltai Róbert) a rendszerváltást követő években vált újgazdag polgárrá, szippantóautója szállítmányának révén „csinált aranyat”. Ám a megszerzett vagyon ellenére megmaradt egyszerű kisembernek. A pénz és a feleség azonban kötelez: „rangot” és mellé arculatot kell szerezni. Schneiderné (Pogány Judit) tehát dönt: ha lakáj a divat, hát nekik is szükségük van lakájra. Hamarosan meg is érkezik Hippolyt (Eperjes Károly), aki már diplomáciai szolgálatban is állott, az elegancia és erkölcstan a kisujjában van, csak ki kéne rázni onnan.
hu
08:25
Segítség, apuci elütötte a Mikulást!
Carlo (Fabio De Luigi - Holl Nándor) beleegyezik abba, hogy otthon marad a gyerekekkel, és a felesége, Giulia (Valentina Lodovini - Hámori Eszter) jár el dolgozni. Csakhogy amikor Giulia állásinterjúra készül Stockholmba, ami épp karácsony délelőttre esik, Carlo kiborul. Ezért úgy döntenek, hogy a régi lakóautójukkal családi kirándulást szerveznek a hideg Stockholmba, így együtt tölthetik a karácsonyt. Persze semmi sem alakul úgy, ahogy eltervezték, és már épp feladnák, amikor váratlanul elgázolnak egy idős urat az erdei úton, aki aztán még számtalan bonyodalmat okoz a Stockholmig vezető úton.
hu
10:25
Karácsonyi történet 2.
Öt évvel később folytatódik a vidám, ünnepi történet. Ralph (Braeden Lemasters) és barátai, Flick és Schwartz hamarosan tizenhat évesek lesznek. Mint ebben a korban a legtöbb srác, Ralph is egy autóról álmodozik, és egy lányról, akit majd furikázhat benne. Lenne is egy szemrevaló járgány, ám balszerencséjére megrongálja azt, mielőtt még hozzájutna. Nincs más hátra, a srácoknak munkát kell keresniük, hogy a pénzből kifizethessék a kárt, amit okoztak.
hu
12:10
Az élet dala
A családjától eltávolodott Franny (Anne Hathaway) hazatér, amikor egy baleset következtében utcazenész bátyja kómába esik. A bűntudat mardossa amiért féléve nem állt szóba testvérével (Ben Rosenfield). Hogy jóvá tegye a mulasztását, végigjárja zenerajongó testvére kedvenc helyeit, és közben illatokat és hangokat gyűjt a két világ között rekedt Henry számára. Felkutatja kedvenc zenészét, James Forestert (Johnny Flynn) is, aki alkotói válságban szenved. A válság során Franny és James között őszinte kapcsolat alakul ki, ami mindannyiuk életét megváltoztatja.
hu
13:55
In the Heights - New York peremén
Manhattan csücskében Usnavi (Anthony Ramos), a bodegatulajdonos a szépségszalonban dolgozó gyönyörű lányról álmodozik, és arról, hogy megnyeri a lottót és visszatér szülőföldje, Dominika partjaira. Eközben Nina (Leslie Grace), Usnavi gyerekkori barátnője visszatér a szomszédba, és meglepő híreket hoz a szüleinek, akik minden pénzüket a lányuk szebb jövőjére költöttek. Végül Usnavi és az összetartó szomszédság ízelítőt kapnak abból, mit jelent igazán otthon lenni.
hu
16:55
Szerelmünk lapjai
Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenévesek voltak, amikor találkoztak, az első pillanattól kezdve rokonszenveztek egymással. Kibontakozó szerelmük hamar beteljesedik. A lány gazdag szülei azonban ellenzik kapcsolatukat, így a két fiatal útja elválik egymástól. Amikor néhány esztendővel később újra találkoznak, a szerelmük újjáéled, és Allie-nek hamarosan választania kell társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentősége van számára, egy idős úr olvassa fel újra és újra egy hasonló korú hölgynek.
hu
19:30
Social Network - A közösségi háló
Mark Zuckerberg (Jesse Eisenberg), a Harvard diákja ideje nagy részét a gépe előtt tölti. Így 2003-ban új ötlettel áll elő, s egy olyan oldalt indít a világhálón, ahol a haverok közösségi életet élhetnek. A kollégiumi szobából indult Facebook valóságos kommunikációs forradalmat hozott, és alapjaiban változtatta meg a világot, az emberi kapcsolatokat és alkotóját is.
hu
22:00
Vírus
Sam Daniels ezredes (Dustin Hoffman) halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiirtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam rádöbben, hogy a fertőzés eljuthat az Egyesült Államokba és 48 órán belül megfertőzheti az egész országot. Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban több ember is szörnyű kínok közt hal meg. A sereg karantént von a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét keresik. Azonban váratlanul felettese kizárja az ügyből. Sam hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki, és le akarja bombázni a várost, hogy így fékezze meg a mutálódott vírust, s hogy eltussolhassa az ügyet…
hu