RTL Klub

RTL Klub

Az RTL Klub egy magyarországi országos, földfelszíni, kereskedelmi televízióadó, a magyar televíziós piac és a hazai filmgyártás egyik legjelentősebb résztvevője.

Hungary

TV-guide - tisdag, 2024-05-28

00:15
XXI. század - a legendák velünk élnek
Papíron nem is létezett, olyannyira, hogy az ellenőrzésére létrehozott erkölcsrendészeti osztályt is felszámolták- így viszonyult a szocialista államvezetés a prositúcióhoz. A szocialista embereszmény képébe nem fért bele a testi örömök önmagukért való élvezete így az apácarendekkel együtt a prositúciót is betiltották. De ami tilos, az remek táptalaja a zsarolásnak, a kompromitációnak és a megfélemlítésnek. Így talán nem is meglepő, hogy az örömlányok munkája felett nemcsak szemet hunyt a rendőrség, hanem még használta is őket az állambiztonság. Hogy mire és miért, az kiderül a XXI. század adásából, ahogyan az is, mit kerestek titkárnők és gyári munkások a Balatonon, amikor nem a vállalati üdülőkben töltötték az időt.
hu
00:50
S.W.A.T.: Különleges egység
Lázadás tör ki a börtönben, és három banda túszul ejti az őröket, kivégzik az igazgatót és a megsebesített Carmelita nővért pajzsnak használják. Mire a csapat kiér a helyszínre, elszabadul a pokol, a folyosókon mindenfelé áldozatok hevernek. Hondót megdöbbenti a börtönben uralkodó nyomor és az egyik fegyőr kegyetlensége. Ahogy egyre beljebb hatolnak a háborús övezetbe, úgy derülnek ki újabb és újabb szabálytalanságok.
hu
01:50
S.W.A.T.: Különleges egység
Hetekig kínoz embereket egy sorozatgyilkos, aki fiatal, feltörekvő színészekre vadászik Los Angelesben. A különleges egység sikeresen rajtaüt, és megmenti az egyik áldozatot, de a Hiú névre keresztelt gyilkos eltűnik a robbanásban. Luca azonban biztos benne, hogy a férfi túlélte, és négy hónappal később beigazolódik a gyanúja. A parkban ugyanis Luca felismeri a férfit, akinek újabb két áldozata van.
hu
03:05
Döglött akták
1978-ban felgyújtják a város legfelkapottabb diszkóját, éppen egy táncverseny idején. Nagyon sokan a lángok közt lelik halálukat. Egy építkezés során az egykori diszkó alagsorában egy szénné égett holttest maradványaira bukkannak. Rush nyomozó előveszi az ügyet, ugyanis a koponyán lőtt seb nyoma látható.
hu
04:15
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
05:45
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06:00
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06:05
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
07:00
Reggeli
<strong>Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL sikerműsora.</strong><br/>
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.<br/>
<br/>
A <strong>Reggeli műsorvezető-házigazdái</strong> várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.
hu
10:00
Szerelem és más bajok
Çinar elintézi Ayazt, de nem mondja el Esrának, hogyan tette. Menekse és Yalçin egy randit szervez Zümrütnek, Rükneddin, a kiválasztottjuk meg is érkezik a randira, azonban Zümrüt nem kedveli az öregurat és mindent elkövet, hogy távol tartsa magától. Ozant felhívják Ela óvodájából, hogy a kislány az apja után sír, ezért Ozan elmegy érte és magával viszi Zümrüthöz, aki éppen Menekse éttermében van. Amikor Çagla megtudja, hogy Ozan elvitte a lányát, kihívja a rendőrséget az étteremhez, ahonnan nagy botrány közepette Çagla elszakítja Elát az apjától. Az ügyvédje tanácsára az ügyet úgy állítja be, mintha Ozan elrabolta volna a gyereket, és ezt a bíróságon Ozan ellen akarja felhasználni.
hu
11:05
Teleshop
Teleshop, 2024
hu
11:40
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
11:45
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
12:20
Drága örökösök - A visszatérés
Vali végre elindítja a cukrászdát, ám az első napon váratlan kihívásokkal kell szembenéznie. Nándi kísérletet tesz rá, hogy visszafoglalja az irodáját Dorothytól. Zénó egy régi rendőr ismerősétők kér segítséget a Goran utáni nyomozásban. Renátó az első munkanapján a panzióban egy szerencsétlen félreértésbe keveredik. Irina visszatér Ökörapátiba, és pozitívan csalódik Zsocában.
hu
13:10
A gyanú árnyékában
A 27 éves Kajtár Nóra megkönnyebbül: több éves, nehéz kapcsolatot és bonyolult szakítást követően harmadik hónapja végre külön él volt barátjától, a 30 éves Radics Eriktől. Mégsem tudja élvezni újonnan megszerzett szabadságát, mert Erik továbbra is boldogsága útjában áll. Minden eszközt bevett, hogy, visszahódítsa Nórát. Már-már zaklatja a lányt szerelmével. A jólelkű lány igyekszik, hogy bizonytalan idegzetű volt barátját ne terhelje feleslegesen, mindmáig nem mondta meg neki: új barátja van, a forróvérű a 28 éves Lisztes János, akivel már második hónapja tart a viszonya. Egy éjjel, amikor Nóra és János lefekvéshez készülnek, váratlanul csengetnek, Nóra új albérletében. A küszöbön Erik, Nóra exbarátja áll; részeg. Térden állva, a fiatal lány kezét szorongatva bocsánatért esedezik; kezében rózsacsokor és egy gyűrű… Nóra, mint akit villámcsapás ért. A jelek szerint volt barátja még mindig nem fogta fel, hogy kapcsolatuknak egyszer és mindenkorra vége. Amikor ezt óvatosan az értésére adja és hogy új párja van, a részeg Erik előbb könyörög, majd támadóvá válik. Erik teljesen kiborul, de János is, hogy Nóra miért nem közölte exével, hogy új kapcsolatba kezdett. Erik dühöngve fenyegetőzik: ezt még megbánják. Erik továbbra sem hagyja abba Nóra keresését, minden alkalmat kihasznál, hogy vagy találkozzon a lánnyal vagy felhívja őt. János egyre ingerültebb. Aztán pár nap múlva Erik lezuhan egy ház tetejéről…
hu
14:15
Aranykalitka
Szedát megint Dzsávithoz rohan segítségért, amikor nem tudja leállítani Alpert. Nagybátyja még egyszer utoljára hajlandó kihúzni a bajból, ám komoly feltételt szab. Nálán aggódik Muzó miatt, aki a botrány után teljesen elzárkózik. Güldzsihán és Szelen előadják Ráfetnek a közösen kitalált hazugságot, ami nagyon megviseli a családfőt. Dzsáná rábeszéli Szedátot, hogy a helyzetet kihasználva vegye rá az apját Dzsávit feltételének a teljesítésére.
hu
15:20
S.W.A.T.: Különleges egység
Deacon átadja a levelét Annie-nek, ami az egész csapatra nagy hatással van. Ugyanis mindannyiuknak van a saját szekrényében egy előre megírt levele a szeretteinek arra az esetre, ha egy bevetésről nem térnének vissza. Jess szeretné, ha a bizottság elé kerülne a reformtervezete, Hicks parancsnok azonban úgy véli, hogy ezzel csak háborút szítana a jó és a korrupt zsaruk között, ezért nem támogatja.
hu
16:20
A mentalista
Patrick Jane a Kira Tinsleytől kapott információ alapján azt tervezi, hogy egy helyen összegyűjti a fennmaradó Red John gyanúsítottakat, hogy végre kiderítse, melyikük a valódi sorozatgyilkos. A kollégái segítségével, részben szép szóval, részben fenyegetéssel megpróbálja rávenni Thomas McAllister seriffet, Reede Smith-t, Gale Bertramot, Ray Haffnert és Bret Stilest, hogy jelenjenek meg az általa megszabott helyen és időben. Lisbon ragaszkodik hozzá, hogy ő is ott lehessen a leleplezésnél, és Jane látszólag bele is egyezik, de végül ott hagyja egy isten háta mögötti helyen, és egyedül megy a találkozóra.
hu
17:30
Keresztanyu
Zsiga helyett Pityke intézkedik a határon és a szerelmi ügyekben. Lajos önkényes szabadítóakcióba kezd. Jóskáéknál tovább fokozódik a családi nézeteltérés. Viki vajon készen áll-e, hogy megismerjen egy újabb családi titkot?
hu
19:00
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL-en mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. <br/>
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.
hu
19:55
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
21:00
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
22:30
Drága örökösök - A visszatérés
A rendőrségre megérkezik Zénóék régi ismerőse, Pintér Márk, hogy beépült nyomozóként segítse a munkájukat. A laza, pesti csávó viszont rögtön fel is kelti a helyiek figyelmét. Eközben Goran újabb emberét veszíti el, szerencsére még így is akad egy lelkes újonc, akire számíthat. Szamóca vajon bevallja végre az érzéseit? És az is kiderülhet végre, milyen titkot őriz Rebeka.
hu
23:50
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL Híradó - Késő esti kiadása a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend terén; koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.
hu

TV-guide - onsdag, 2024-05-29

00:20
Házon kívül
A Házon kívülben kritikával fogadjuk a politikusok nyilatkozatait. Utánajárunk a botrányoknak, és a valódi tények után kutatunk. És kérdezünk mindenkitől, akkor is, ha nem akarják.<br/>
<br/>
Szeretnénk, ha a műsor készítésében Önök is részt vennének: várjuk történeteiket <br/>
a [email protected] címen <br/>
és a facebookon (https://hu-hu.facebook.com/HazonKivul/).
hu
00:55
S.W.A.T.: Különleges egység
Lucero, a Los Rayes banda hírhedt bankrablója kétségbeesésében túszul ejt egy családot. Hondo és csapata ugrásra készen várja a lehetőséget a férfi kiiktatására, és meglepetésükre a szokásosnál gyorsabban sikerül lezárni az ügyet. Ám a központban elszabadul a pokol, Lucero ugyanis kiszabadul, és túszul ejti Cortezt, a parancsnokot, és Planket. Mint kiderül, Lucerót a húgával zsarolja a banda, ezért a csapat megpróbálja kiszabadítani a lányt.
hu
02:05
Lime
A magazin célja bemutatni Magyarország különböző régióit, körüljárva annak lehetőségeit és az általuk kínált élmények lehetőségét.<br/>
Minden egyes epizódban egy-egy térséget, szállást vagy kikapcsolódási attrakciót mutatunk be, magas színvonalú jellemzőivel és érdekességeivel, mindezt két műsorvezetőnk, <strong>Farkas Betti</strong>, <strong>Schönekker László</strong> segítségével, akik felkészülve a témából, interaktívan, élményszerűen, testközelből mutatják be az adott helyszínt, témát.<br/>
Megszólaltatjuk az aktuális téma szakértőjét, és mindazokat a személyeket, akik befolyással lehetnek a célközönség döntéseire egy desztináció kiválasztásánál.<br/>
A műsor a lehetőségek széles spektrumának bemutatásával alternatívát kínál a nézőknek, hogy könnyebben döntsenek a kikapcsolódásról, ezáltal növelve a turisztikai cél, térség népszerűségét.<br/>
Beszélgető partnereink számára mindig készülünk humorral fűszerezett Lime-os meglepetéssel, ami emlékezetessé teszi a forgatást.<br/>
<strong>Lime - minden szombaton premier adással az RTL műsorán.</strong>
hu
02:40
Éjszakai játék
Annie (Rachel McAdams) és Max (Jason Bateman) verhetetlen házaspár, senki nem tudja őket társasjátékban legyőzni. Csupán egyetlen személy van az ismert univerzumban, aki beárnyékolja őket. Nem más, mint Max szupermenő bátyja, Brooks (Kyle Chandler), aki Wall Street-i tőzsdeügynök-milliomos. Brooks érkezésének híre Max házaséletére is kihat, ezért Annie úgy dönt, hogy közös erővel fogják megalázni Brooksot a legközelebbi hétvégi játékpartin. A dörzsölt testvér azonban nagy meglepetést tartogat. Egy ügynökség által szervezett krimijátékkal rukkol elő, ám a játék nem a tervek szerint halad. Mire a résztvevők ráébrednek, hogy valódi emberrablás történt, addigra teljesen belekeverednek a bűnügybe. A barátok elhatározzák, hogy együtt oldják meg a titokzatos bűntényt.
hu
04:50
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
06:00
Nevess csak!
Poén poén hátán a mit sem sejtő, hétköznapi emberek közt rejtett kamerával forgatott sorozatban. Vigyázat, kandikamera indul! - Te pedig Nevess csak!
hu
06:05
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
07:00
Reggeli
<strong>Reggeli - Interaktív és erőteljes közösségi blokkokkal, friss hírekkel, időjárás-jelentéssel minden hétköznap reggel az RTL sikerműsora.</strong><br/>
A minden eddiginél interaktívabb, erős közösségi médiatámogatással bíró műsor a nézők hétköznapjait meghatározó témákat könnyed formában, fiatalosan és lendületesen dolgozza fel.<br/>
<br/>
A <strong>Reggeli műsorvezető-házigazdái</strong> várják hétköznap reggelente azokat, akik vidám, jókedvű, friss információkkal és humorral teli ébredésre vágynak.
hu
10:00
Szerelem és más bajok
Ekrem és Elif romantikus estéjét Ekrem nagybátyja szakítja félbe. Rükneddin szerenádot ad Zümrütnek. Çagla megtudja, hogy Mert odament a lányához a parkban, ezért felszólítja, hogy tartsa távol magát Elától. Mert a bíróságon rákényszeríti Çaglát, hogy láthassa a lányát. Çagla végül beleegyezik ebbe. A vezetői ülésen megjelenik Ayaz, ahol Ozan megtudja, hogy Ayazt Çinar hozta be a cégbe. Çinart elhagyja Esra, mert nem tudja megbocsájtani neki, hogy a fiát és őt veszélybe sodorta azzal, hogy Ayazt behozta a cégbe. Çinar úgy gondolja, ezzel a lépésével tudja a családját megvédeni. Esra hazaköltözik a szüleihez. Ayaz elmondja Ozannak, hogy ő Atlas fia. Ozan bosszút tervez Esra ellen, el akarja venni tőle Atlast.
hu
11:05
Teleshop
Teleshop, 2024
hu
11:35
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
12:15
Drága örökösök - A visszatérés
A rendőrségre megérkezik Zénóék régi ismerőse, Pintér Márk, hogy beépült nyomozóként segítse a munkájukat. A laza, pesti csávó viszont rögtön fel is kelti a helyiek figyelmét. Eközben Goran újabb emberét veszíti el, szerencsére még így is akad egy lelkes újonc, akire számíthat. Szamóca vajon bevallja végre az érzéseit? És az is kiderülhet végre, milyen titkot őriz Rebeka.
hu
13:10
A gyanú árnyékában
Kovács Anna nemrég költözött 15 esztendős fiával, Erikkel Budapest belvárosából Érdre, mert ott él Kovács József, az asszony új férje. A banki alkalmazottként dolgozó férfi 17 esztendős lányát, Szabinát hozta a házasságba, korábbi kapcsolatából. A két gyerek ugyanabba a szakközépiskolába jár. Eriket egy napon gyomorpanaszokkal kórházba szállítják. Kiderül, hogy a betegség pszichoszomatikus eredetű, mert állítólag a tizenéves fiút egyik osztálytársa, Júlia és barátnői durván zaklatják. A fiút azzal is meggyanúsítják, hogy ellopta egyik osztálytársa mp4-es lejátszóját. Az anya számon kéri fiát, de ő mindent tagad. Igazából akkor kezd Anna felfigyelni a dolgokra, amikor Erik egy nap nadrág nélkül megy haza, egy másik alkalommal pedig osztálytársai egy kukába tuszkolják. A család próbálja rávenni Eriket, hogy védje meg magát, de a fiú nem kér a tanácsokból. A zaklatások nem maradnak abba, így nincs más lehetőség a határozott anya harcba indul fiáért: beszél az iskola igazgatójával, az osztályfőnökkel és Júlia szüleivel is, de nem jár sikerrel. Mikor a zaklatás egyre durvább formát ölt, a fiú egyszer csak búcsúlevelet ír és eltűnik…
hu
14:15
Aranykalitka
Szedát megkapja Dzsávittól az ígért támogatást, de nem veszi észre, hogy ennek Nálán is tanúja. Ráfet meglepő elhatározásra jut, aminek következtében Dzsávit bosszút esküszik. Szedát magyarázkodni próbál Nálánnak, de végül Dzsánához fordul, hogy segítsen menteni a helyzetet. Nálán elmondja Muzónak, hogy mit tudott meg Meliháról. Szedát végső kétségbeesésében beállít Feridéhez, aki a váratlan látogatásból rögtön tudja, hogy nagy baj van a fiatalok között.
hu
15:20
S.W.A.T.: Különleges egység
Toro Ochoa, a helyi banda vezére egy újonccal megölet egy járókelőt. Az ügyhöz kirendelik Hondo egységét, ám a helyszínen szembesülnek azzal, hogy a szövetségieket is riasztották. A két csapat akciója bekerül a médiába, és Street hibája miatt elmérgesedik a helyzet a bevándorlók és a rendőrség között. Jessica tervezete is kiszivárog a sajtónak, ráadásul Plank rájön Jess és Hondo kapcsolatára.
hu
16:20
A mentalista
Két év telt el, mióta Red Johnt megölte Patrick Jane, és most egy spanyol nyelvű szigeten él, melynek nincs kiadatási egyezménye az Egyesült Államokkal, így ott biztonságban van. Lisbon egy kisváros rendőrfőnökeként dolgozik, Cho csatlakozott az FBI-hoz, Rigsby és Van Pelt pedig a saját cégüket vezetik. Az FBI kideríti, hol rejtőzködik Jane, és Abbott ügynök a szigetre érkezik, hogy ajánlatot tegyen neki.
hu
17:30
Keresztanyu
Ludmilla elkezdi kiterjeszteni befolyását Makkosszálláson, Bonifácnak szembesül vele, hogy a tetteinek milyen következményei vannak. Jóska egyre jobban megismeri Anatolij családját, Vikinek viszont gyanússá válik a nagyapja megváltozott viselkedése, Iminek és Zénónak pedig ismét sikerül elbaltázniuk valamit.
hu
19:00
RTL Híradó - Esti kiadás
Az RTL-en mindennap többször is láthatjuk, mi történt a nagyvilágban. <br/>
Nem csupán a fontosabb bel- és külpolitikai hírekről, hanem gazdasági, sport és kulturális vonatkozású eseményekről is tájékoztatnak bennünket a műsorvezetők.
hu
19:55
Fókusz
Hétköznaponként jelentkező információs szórakoztató magazin a legfrissebb hírekkel, aktuális információkkal, eseményekkel, emberi sorsokkal, érdekes történetekkel és helyszínekkel a világ minden részéről.
hu
21:00
The Floor - Csak egy maradhat
<strong> The Floor – Csak egy maradhat - az RTL képernyőjén minden hétköznap este</strong> <br/>
A monumentális díszletben zajló izgalmas, fordulatos vetélkedőt <strong>Szujó Zoltán</strong> vezeti.<br/>
<br/>
A Hollandiából indult és a világ számos országát már meghódító gameshow-ban minden hét elején 49 játékos lép az ország legnagyobb led játéktáblájára, a Floor-ra, de a hét végére csak 1 maradhat, aki 8.000.000, azaz nyolcmillió forinttal lesz gazdagabb. A győzelemhez elengedhetetlen egy olyan témakör, amelyben igazán otthon érzi magát a versenyző, tájékozottság, összpontosítás és némi taktikai érzék. A versenyzők párbajok során mérkőznek meg egymással, ahol a kihívó a kihívott témakörében játszik. Akinek először fogy el az ideje a párbaj során, az kiesik a játékból, a győztes pedig elfoglalja a vesztes mezőjét. A játéknapon a legtöbb területet elfoglaló 500.000 forint napi nyereményt vihet haza.<br/>
<strong>Aki a hét végén a teljes Floort birtokolja, azé a győzelem és a vele járó 8 millió forintos heti fődíj.</strong><br/>
Az eseménydús és feszültséggel teli kvízműsor bármelyik pillanatban újabb és újabb fordulatot vehet, hiszen elég, ha csak egy pillanatra elkalandozik a játékos figyelme a párbaj során, nem képes koncentrálni és máris véget érhet számára a játék.<br/>
<br/>
A műsor hangulatát tovább fokozza a népszerű műsorvezető, Szujó Zoltán személye, aki első alkalommal vezet kvízshow-t, és amellyel egy régi álma vált valóra. <br/>
<strong>A vetélkedő gyártója a Scripted Productions.</strong><br/>
<br/>
<strong>A The Floor – Csak egy maradhat nem csupán a stúdióban versenyzőknek nyújt élményt, hanem izgalmas kikapcsolódást biztosít minden hétköznap este az RTL-en. <br/>
A kvízműsor epizódjai visszanézhetők az RTL+ streaming platform felületén.</strong><br/>
<br/>
A műsor hivatalos oldalai:<br/>
<em>https://rtl.hu/thefloor<br/>
https://www.facebook.com/RTLKLUB<br/>
https://www.facebook.com/ejjelnappalrtl<br/>
https://instagram.com/rtlmagyarorszag<br/>
https://www.tiktok.com/@rtlhu</em>
hu
22:30
Drága örökösök - A visszatérés
Subicz vissza akarja csábítani Icukát a panzióba. Zsóka feltűnően sokat faggatja Katát a környékbeli pincékről, ami felkelti Kata gyanakvását. Dándi és Stefi együtt felvételiztetik Márkot Goran pókerbajnokságára. Marosi váratlan lehetőséget tár a család elé, amivel segíthetnek Kálmánon.
hu
23:45
RTL Híradó - Késő esti kiadás
Az RTL Híradó - Késő esti kiadása a klasszikus híradó mintáját követi a hírsorrend terén; koncentrál a fontos politikai, közéleti, gazdasági, külpolitikai témákra és az ezekkel kapcsolatos információkat gyűjti, szemlézi. Így a megszokott módon a műsor elején a legfontosabb hírek, a végén pedig színesebb, könnyedebb témák várhatók.
hu