Filmcafe

Filmcafe

Film Cafe este un canal de televiziune ce difuzează filme şi aparţine de AMC Networks International. Filmcafe vine din 18 mai cu un nou design și conținut exclusiv, cu seriale în premieră din cele mai populare genuri: comedie, crimă, aventuri si fantasy!

Romania

TV-guide - tisdag, 2024-05-28

01:20
Din adâncuri
În captivantul thriller Din Adâncuri, Nancy Adams (Blake Lively) face surfing pe o plajă pustie, într-un loc care se dovedeşte a fi zona de vânătoare a unui mare rechin alb. Deşi ea se află la doar 200 metri de mal, supravieţuirea pare a fi pentru Nancy testul suprem, care-i va pune la încercare ingeniozitatea, calităţile şi stăpânirea de sine.
ro
03:10
Abraham Lincoln: Vânător de Vampiri
Abraham Lincoln, al 16-lea președinte al Statelor Unite, descoperă că vampirii plănuiesc să pună stăpânire pe Statele Unite. El își face misiunea de a-i elimina.
ro
05:25
Close Up
An: 2017 / Durata: 00:32
ro
06:00
Zoom In - Black Panther: Wakanda Forever
An: 2022 / Durata: 00:13
ro
06:10
Close Up
An: 2017 / Durata: 00:32
ro
06:45
Profii
Ultima clasata din intreaga Franta, o scoala trebuie salvata de la inchidere. Oare cine sunt profesorii trimisi sa ridice nivelul de pregatire a elevilor?
ro
08:30
Polițist la ananghie 3
Niciodată nu ai un polițist în preajmă când e nevoie de unul, dar când acest polițist este în preajmă totul e ca și rezolvat. Inspectorul Chan Ka Kui (Jackie Chan) este trimis sub acoperire în China pentru a desființa o rețea de traficanți de droguri. Primește și o mână de ajutor, de la frumoasa directoare a INTERPOL, Jessica Yang (Michelle Yeoh).
ro
10:40
Blestemul florii de aur
Regizorul filmelor Hero si House of Flying Daggers prezinta un film epic uluitor despre nebunia razboiului si dezmembrarea unei familii sub povara iubirii neîmpartasite, a tradarilor imposibil de iertat si a setei nesfarsite de putere. Absenta Împaratului(Chow Yun Fat) a generat povesti de dragoste ilicite, aliante periculoase si conspiratii malitioase care ameninta sa îl rastoarne de la putere. Iar cand acesta se intorce pe neasteptate la Imparateasa sa(Gong Li) si la cei doi fii ai lor, tensiunile se contureaza clar în acest regat al opulentei. În timp ce secretele familiei imperiale ies la iveala, Palatul este atacat de o armata de razboinici. Totul evolueaza spre un punct culminant spectaculos, întretesut cu actiuni uimitoare si tragedii de proportii epice.
ro
13:05
League of Gods
Bazat pe romanul chinezesc din secolul al XVI-lea, Feng Shen Yan Yi (Investitura zeilor), povestea relatează cum regele Zhou din Shang devine un tiran din cauza vicleniei lui Daji, un spirit malefic care deghizat ca una dintre concubinele sale.
ro
15:15
Insula din vis
Orice se poate întâmpla pe INSULA DIN VIS, un loc în care imaginația nu cunoaște opreliști, iar aventura comandă. Aici, o tânără curajoasă pe nume Nim (Abigail Breslin), înconjurată de animale exotice care-i sunt prietene și, inspirându-se din legende și cărți, duce o viață tropicală uimitoare, care o oglindește pe cea a eroului ei preferat: Alex Rover, cel mai mare aventurier din lume. Când insula ei e amenințată, ea îi cere ajutor lui Alex.
ro
17:15
Speed 2: Croazieră infernală
Atunci când îi ascuzi iubitei adevărata ta identitate, reacția ei ar putea fi dezaprobarea. Când ești membru al trupelor speciale SWAT, s-ar putea chiar să te părăsească, dar dacă-i propui o vacanță în Caraibe, s-ar putea să te ierte. Numai că șase zile de iubire și odihnă se pot transforma în șase zile de calvar și groază. Zis și făcut! "Legăturile intime care se stabilesc într-o situație extremă nu pot avea un final fericit". Asta este filosofia de viață a lui Annie Porter. Ea știe mai bine decât oricine, pentru că fostul ei iubit, polițistul Jack, nu era chiar genul bărbatului romantic, motiv pentru care au fost obligați să se despartă. Dar acum și-a găsit alesul, alături de care este fericită, și care este convinsă că nu o minte. Așa crede ea! Alex, noul ei iubit, este membru al trupelor speciale SWAT, dar îi ascunde acest lucru lui Annie de teamă să nu o piardă. Numai că minciuna iese întotdeauna la suprafață, iar Annie descoperă adevărul. Rezultatul este lesne de anticipat, numai că Alex ar face orice să-și recucerească iubita. În cele din urmă, cumpără două bilete pentru ceea ce el îi promite că va fi o vacanță de vis. Destinația: Caraibe, la bordul unuia dintre cele mai luxoase vase de croazieră. Șase zile de romantism, odihnă și relaxare! Sună prea bine ca să fie adevărat. Si nici nu este...
ro
19:55
Regatul de foc
Un pui de dragoni care scuipă foc iese din pământ și începe să dea foc la tot, stabilind dominația asupra planetei.
ro
22:00
Sport sângeros
Bazat pe un fapt real, filmul prezinta povestea vietii lui Frank Dux (Jean-Claude Van Damme), un luptator de arte martiale, care si-a petrecut cea mai mare parte a vietii incercand sa devina cel mai bun sub indrumarea maestrului Tanaka. Pentru a aduce un omagiu profesorului sau, Frank intra in circuitul celui mai dur concurs de arte martiale: Kumite, acolo unde luptatorii se infrunta pana la ultima suflare. Pentru a ajunge la Kumite, Frank ignora ordinele superiorilor sai din armata si pleaca spre Hong Kong pentru a-l intalni pe Chong Li, un luptator cu un trist renume, care a ucis deja cativa concurenti in ring.
ro
23:55
Cursa terorii
Steven Seagal revine in actiune cu acest thriller incendiar pe care l-a coprodus si gandit in calitate de co-scenarist. Seagal joaca rolul lui Jake Hopper, un agent CIA in retragere, care vrea sa se bucure de linistea primelor zile de pensionare. Numai ca planurile sale vor fi brutal date peste cap cand fiica sa este rapita de un grup terorist, supranumit Abu Karaf. In timp ce CIA declanseaza o investigatie de rutina, Hopper decide sa ia totul pe cont propriu pentru a-si gasi fiica si a-i pedepsi crunt pe rapitori. Regizorul Ching Siu Tung este un maestru al filmelor de actiune produse pe filiera Hong Kong.
ro

TV-guide - onsdag, 2024-05-29

01:50
Peninsula
Ne găsim la patru ani după infectarea masivă din filmul anterior, Train to Busan. Peninsula Coreeană este acum devastată. Jung Seok, un fost soldat care a reușit să traverseze marea, primește misiunea de a reveni în peninsulă. Spre suprinderea lui, bărbatul vă întâlni supraviețuitori ai dezastrului.
ro
04:10
Drumul spre Paloma
Eroul povestii este un nativ american de neoprit în dorința de a răzbuna asasinarea mamei sale. În timp ce gonește prin pustiu cu motocicleta, el descoperă că justiția are un cost. Dorința lui de face dreptate va aduce la lumină secrete nebănuite și îl va purta într-o călătorie cu întorsături neașteptate.
ro
06:00
Zoom In - Cruella
An: 2021 / Durata: 00:13
ro
06:10
Close Up
An: 2011 / Durata: 00:32
ro
06:45
Close Up
An: 2017 / Durata: 00:33
ro
07:15
Femeia muschetar
Valentine D'Artagnan visează să calce pe urmele tatălui său, cel mai mare și faimos muschetar al Franței. Dovedindu-și curajul și ignorând eticheta, Valentine ajunge în poziția de a primi o misiune specială din partea regelui Franței: de a dejuca un complot și de a salva viața celei cu care acesta urmează să se căsătorească.
ro
09:10
Femeia muschetar
Valentine D'Artagnan visează să calce pe urmele tatălui său, cel mai mare și faimos muschetar al Franței. Dovedindu-și curajul și ignorând eticheta, Valentine ajunge în poziția de a primi o misiune specială din partea regelui Franței: de a dejuca un complot și de a salva viața celei cu care acesta urmează să se căsătorească.
ro
10:55
Gangsteri de ocazie
Luptătorul Charlie Smith și vânzătorul de înghețată, Sonny, sunt confundați de un gangster local cu niște asasini periculoși. Pentru a supraviețui, cei doi intră în joc, până când gangsterul le ordonă să măcelărească o familie nevinovată.
ro
13:30
Cum ți-e scris
In adolescenta, lui Faith i se ghicise de doua ori ca cel care ii este sortit poarta numele de Damon Bradley, dar nu avusese niciodata ocazia sa cunoasca pe cineva cu acest nume. Mai multi ani, acesta a fost pentru Faith singurul indiciu despre presupusa ei "jumatate". Insa a venit si vremea sa renunte la acest vis de adolescenta, pentru a accepta oferta mai concreta a unui medic. Cu cateva zile inainte de casatorie, Faith primeste un telefon de felicitare de la un fost coleg al logodnicului ei, care ii suna din aeroport inainte de a se urca in avionul spre Venetia. Numele lui?
ro
15:50
La limita extremă
Los Angeles. O banda de hoți atacă o bancă, purtând pe fețe măștile unor foști președinți: Reagan, Carter, Nixon, Johnson. Pentru a obține informații și pentru a anihila banda, FBI infiltrează în banda de hoți, pasionați de surf, pe tânărul agent Johnny Utah. Dar, în timpul unui jaf armat la o bancă, hoții află adevarata identitate a lui Johnny. Va reuși el să scape de furia răzbunării și mai ales de cea a șefului bandei, Bodhi?
ro
18:25
Judecătorul
Într-un viitor distopic, Joseph Dredd, cel mai faimos judecător (un ofițer de poliție cu puteri judiciare instantanee pe teren), este condamnat pentru o crimă pe care nu a comis-o și trebuie să se confrunte cu omologul său criminal.
ro
20:30
Mythica: Tărâmul zeilor
In cel de-al cincilea şi ultimul film din seria "Mythica", Marek, Dagen şi prietenii lor eroi se pregătesc de confruntarea finală cu marele lor duşman Szorlok şi cu armata lui de strigoi. Din fericire, zeii sunt de partea tinerilor aventurieri şi, în cele din urmă, binele va ieşi învingător.
ro
22:55
Lupul
Pentru cei ce nu iubesc genul, un film de groaza cu varcolaci nu pe deplin veridic fiindca incanta mai degraba prin umor si sofisticare decat prin coeficientul de spaima.
ro