Veronica / Disney XD

Veronica / Disney XD

Overdag de kids en 's avonds de mannen Bij Veronica is het leven een feest! Speciaal voor jong volwassenen heeft Veronica een breed aanbod aan films en populaire series. Tot 18.00 uur zie je op deze zender Disney XD.

Netherlands

TV-guide - måndag, 2024-04-29

00:42
FBI: Most Wanted
Een drugsdeal tussen twee tieners wordt onderbroken wanneer een vrouw van middelbare leeftijd hen onder schot ontvoert en de taskforce op jacht stuurt om hen te redden. Nina en Scola hebben een discussie over opvoedstijlen.
nl
01:25
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Wanda implementeert een wet die stelt dat honden aangelijnd moeten zijn. Hond heeft het daar nogal moeilijk mee, want de opties die voor hem overblijven zijn niet zo aantrekkelijk.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Hond geeft toe dat hij kleurenblind is. Dit motiveert de kinderen om hem te helpen de wereld te zien zoals zij. Muis ontwerpt een speciale bril voor Hond, die zo is weggeblazen door alle kleuren dat hij schilder wordt.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Muis is helemaal klaar met de routine van altijd alles hetzelfde doen. Meisje wil wel meedenken, en stelt voor dat Muis moet beginnen met buiten vaste kaders te denken en zo zijn leven anders te in te vullen.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje besluit om een opdracht voor school te doen over Kat. Kat is erg mysterieus en het zou leuk zijn meer over haar te weten te komen. De rest besluit om Meisje te helpen en ze beginnen Kat nauwlettend te volgen.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Kat spuugt een magische haarbal uit. De rest gebruikt deze om alle keuzes voor hen te maken. Als deze keuzes echter leiden tot het weggeven van al hun bezittingen beginnen ze twijfels te krijgen.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Als de kinderen op een dag de deur open doen ontmoeten ze Wedgie. Ze is het missende stukje in de laboratoriumpuzzel van Kaas dat hen beide tot leven heeft gewekt. Wedgie is blij eindelijk haar familie gevonden te hebben.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Chrome zet de stad op een bietendieet. Rita komt in opstand door Monster Fizz Dipper uit te delen, maar dit zorgt voor vreemde bijwerkingen. De kinderen helpen Gustav te kleden voor het bal.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
De geheime opdracht van Osmo en Gustav maken Rita boos. Osmo vraagt de hulp van een monster.
nl
05:50
Viking Skool
Op de Vikingskool zijn de voorbereidingen voor de clanvergadering in volle gang. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen de twaalf koningen, de leiders van de Viking-clans, samen bij de school en zweren ze de school open te houden.
nl
06:13
Viking Skool
Terwijl Arni kiezelstenen verzamelt op het strand, komt hij een kiezelsteentrol tegen. Hij begint het wezen te bestuderen en hoopt een trollenexpert te worden, zodat hij indruk kan maken op zijn klasgenoten.
nl
06:35
Droners
De Tiki's staan tegenover de Cold Kings op het Marsh-circuit en ontdekken dat het bevolkt wordt door de verschrikkelijke Lionuphares. Enki confronteert zijn onwetendheid en besluit alleen de jungle in te gaan.
nl
07:00
Groen in de grote stad
De familie Groen zoekt een boek voor Cricket, maar de bibliothecaresse waarschuwt dat ze stil moeten zijn. Chip overweegt of hij werkelijk de mislukking is die Cricket zegt dat hij is.
nl
07:24
Groen in de grote stad
Chip Whistler haalt de gebouwen rond het huis van de Greens neer om een winkel te bouwen. De vraag is of de Greens Chip kunnen dwarsbomen voordat hij hun huis vernietigt.
nl
07:50
DuckTales
Donald en Penumbra ontsnappen uit de maangevangenis en sturen een waarschuwing naar de aarde over de aankomende invasie. Dewey en Lizzy ontdekken een sinister complot tegen hun familie.
nl
08:15
DuckTales
Hoewel Lena vastzit als een schaduw, probeert ze Webby toch te beschermen voor haar verdachte nieuwe vriendin Violet, tijdens een logeerpartijtje.
nl
08:41
Viking Skool
Na jaren in de natuur te hebben gewoond, heeft Ylva er nog steeds moeite mee om zich aan te passen aan de 'beschaving'. Ze voelt zich vooral niet op haar plaats in de diplomatieklas van juffrouw Tendon.
nl
09:07
Viking Skool
Om het uitstapje naar de Trifröst Glade niet te missen, ontkent Erik dat hij de geitengriep heeft. Het resultaat is dat de hele school de ziekte oploopt die gekenmerkt wordt door niezen, blaten en vooral zin hebben in groenten.
nl
09:33
De Geweldige Yellow Yeti
Ned geeft Osmo een huisdier dat een monster blijkt te zijn. Risa wordt competitief.
nl
09:59
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav moet daden verrichten om de lente aan te laten breken.
nl
10:24
Phineas en Ferb
Als majoor Monograam ziek is en in bed ligt, leest Carl hem een verhaal voor waarin een middeleeuwse Phineas en Ferb (of Ferb-a-lot) op pad gaan in een epische zoektocht naar het legendarische zwaard Excaliferb.
nl
10:49
Phineas en Ferb
Jeremy geeft Candace een cadeau, dat ze per ongeluk in de afvoer laat vallen. Phineas en Ferb bouwen een speciale mierenboerderij waardoor mieren groter worden. Daarna dopen ze zichzelf in mierenferomonen zodat de mieren ze lekker zullen vinden.
nl
11:14
Amphibia
Anne en de Plantars moeten zich geleidelijk aanpassen aan het leven op aarde en de nieuwe omgeving.
nl
11:36
Amphibia
Anne brengt de Plantars naar het winkelcentrum voor een spoedcursus overleven op aarde. Sasha en Grime ontsnappen uit Andrias en verstoppen zich in Wartwood.
nl
12:01
DuckTales
Magica heeft het gemunt op Dagobert om zijn favoriete muntje te bemachtigen. Lizzy en Turbo proberen Donald en de jongens over te halen om niet uit Duckstad te vertrekken.
nl
12:26
DuckTales
Magica's schaduwleger zorgt voor chaos in Duckstad. De familie moet samenwerken om Dagobert te redden. De kinderen willen bewijzen dat ze net zulke goede avonturiers zijn als de volwassenen.
nl
12:50
DuckTales
Govert Goudglans vormt zijn eigen team bestaande uit alle grootste schurken van Dagobert, in een poging de familie voor eens en altijd te verslaan.
nl
13:14
DuckTales
Een onverslaanbaar monster wordt vervloekt om de rijkste eend ter wereld te vinden en te vernietigen. Dagobert moet vluchten.
nl
13:36
DuckTales
De maan valt Duckstad binnen en dwingt Dagobert zijn krachten te bundelen met een onwaarschijnlijke bondgenoot. Dumbella, Kwik, Kwek en Kwak gaan op zoek naar versterking.
nl
14:01
DuckTales
De maan valt Duckburg binnen en dwingt Scrooge zijn krachten te bundelen met een onwaarschijnlijke bondgenoot in een poging om de aarde te redden. Della en de kinderen zoeken de hele wereld af naar versterking.
nl
14:26
Pokémon the Series: DP Sinnoh League Victors
Als ze aankomen bij het huis van Dawn in Twinleaf Town voordat ze hun eigen weg gaan, krijgen de helden de kans om na te denken over de goede tijd die ze samen hebben gehad en plannen te maken voor nieuwe goede ervaringen in de toekomst.
nl
14:51
Pokémon: Black & White
Bij aankomst in Unova, krijgt Ash te maken met het wegvallen van Pikachus krachten.
nl
15:16
Droners
Na het winnen van de Whale Cup helpen de Tiki's Whale bij het ontwikkelen van een systeem om Nuï te beschermen tegen de stijgende zeespiegel. Maar Whale beseft dat er meer nodig is dan alleen het redden van de eilanden op TerrAqua.
nl
15:41
Droners
Na de kwalificatierace is Maroro behoorlijk gehavend en heeft hij dringend reserveonderdelen nodig. Deze kunnen echter niet op Tortuga worden gekocht, maar moeten ze in een duel winnen.
nl
16:07
Droners
Corto komt op voor Manta als Pavel hem belachelijk maakt. De koningin merkt dat de Tiki's niet gesteld zijn op de Blizzard-bazen en besluit de twee tegenover elkaar komen te staan in de volgende race.
nl
16:32
Het huis van de uil
King neemt een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat zijn vrienden ongedeerd blijven. De heksen lijken hun krachten te verliezen tijdens de zonsverduistering op de Dag van de Eenheid.
nl
17:00
Gravity Falls
Mabel daagt Pacifica uit tot een minigolftoernooi. Die loopt al snel uit de hand, wanneer enkele mensen aanbieden om te helpen.
nl
17:25
Groen in de grote stad
Het is bijna Halloween. Tilly heeft medelijden met Bill die teleurgesteld is over de slechte opbrengst van zijn pompoenveld. Tilly vindt een oplossing om de pompoenen van Bill groter te laten worden.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Tilly wil indruk maken op Andromeda, die is geobsedeerd door complottheorieën, door te zeggen dat ze stenen waterspuwers tot leven heeft zien komen.
nl
18:01
Greatest at #Home Videos
Cedric the Entertainer toont de nieuwe generatie van vrolijke en creatieve virale homevideo's.
nl
18:07
Schitt's Creek
Alexis en Johnny bedenken een plan om indruk te maken op een invloedrijke hotelrecensent. David en Patrick gaan in de tussentijd op zoek naar een nieuw appartement.
nl
18:35
Two and a Half Men
Een draagmoeder overweegt Walden en Alan als adoptieouders voor haar ongeboren kind. Herb, Barry en Larry vergezellen Walden en Alan bij het vieren van dit nieuws.
nl
19:03
Two and a Half Men
Walden en Alan nemen een 6-jarig pleegkind genaamd Louis in huis. Ze doen hun uiterste best om het kind zich thuis te laten voelen, dit verloopt echter niet zoals verwacht.
nl
19:31
The Big Bang Theory
Kripke heeft bewijs dat Dr. Pemberton plagiaat gepleegd heeft met zijn scriptie op de universiteit. Sheldon en Amy weten niet zeker of ze dat moeten aangeven. Wolowitz hoort dat Bernadette niet de enige serveerster was die verliefd op hem was.
nl
19:58
The Big Bang Theory
Leonard is verrast wanneer Beverly op bezoek komt en erg vriendelijk naar hem is. Al snel ontdekt hij de ware reden waarom zij langskomt. Denise en Stuart blijven te lang bij het huis van Wolowitz.
nl
20:26
Accused
Sam's moeder heeft voor zijn broer Jiro gezorgd sinds het auto-ongeluk waaraan hij traumatisch hersenletsel overhield. Maar wanneer hun moeder sterft, moet Sam beslissen wat belangrijker is - zijn broer of zijn vrijheid.
nl
21:24
Accused
Nadat ze een scheiding heeft aangevraagd van haar controlerende echtgenoot, worden een goedhartige lerares en haar nieuwe vriend er ingeluisd voor drugsbezit.
nl
22:30
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl
23:30
Sydney Harbour Force
Officieren van de visserijen gaan undercover om illegale stropers te vangen. De politie moet duiken om ervoor te zorgen dat illegale drugs niet in de verkeerde handen terecht komt.
nl

TV-guide - tisdag, 2024-04-30

00:29
Sydney Harbour Force
De kustwacht doet zijn best om een ongeluk op hoge snelheid te voorkomen. Een reddingsteam moet tevens uitrukken om vijf mensen te redden die in een bootcrash hebben gezeten.
nl
01:22
Veronica Offside
Talkshow waarin het laatste voetbalnieuws door wisselende tafelgasten wordt besproken. Met een biertje op tafel en amateurclubs in tenue in het publiek is het altijd gezellig in deze 'voetbalkantine'.
nl
02:16
Loop: Hart van Nederland
Het nieuws van Nederland. Mis niets van het gesprek van de dag.
nl
04:00
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Meisje leent de laatste uitvinding van Muis om haar familie te vermaken. Dit is leuk voor zolang het duurt, maar de uitvinding dreigt om de hele familie op te slokken als elk familielid een diepe verbintenis meent te voelen.
nl
04:11
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De juwelen van Vrouwe Bubbelmans zijn gestolen. De kinderen komen erachter dat Kat de schuldige is. Hoewel, Kat mag misschien wel schuldig zijn, maar ze was zich niet bewust van haar daden. De kinderen willen het rechtzetten.
nl
04:22
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen worden gevraagd om op de hamster van de buren te passen. Ze krijgen hele specifieke instructies en mogen de hamster niet uit zijn kooi laten. Muis vindt echter dat dieren niet in kooien horen en laat de hamster stiekem vrij.
nl
04:33
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
De kinderen werken samen om een geweldige kerstverrassing voor hun ouders te organiseren.
nl
04:44
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Mama en papa kondigen aan dat ze gaan trouwen. De twee families gaan nu samenwonen. De ruzies van de kinderen lopen echter uit de hand en brengen het huwelijk van de ouders in gevaar.
nl
04:55
Jongen Meisje Hond Kat Muis Kaas
Mama en papa blikken terug op hun bruiloft en hoe iedereen één grote familie is geworden. De kinderen beseffen dat mama en papa ongelukkig zijn als ze niet bij elkaar zijn, maar ze weten niet hoe ze dit kunnen oplossen.
nl
05:06
De Geweldige Yellow Yeti
Het trio gaat Regenboogsneeuw zoeken. Zorgen voor een kitten blijkt geen gemakkelijke taak.
nl
05:28
De Geweldige Yellow Yeti
Gustav moet daden verrichten om de lente aan te laten breken.
nl
05:50
Viking Skool
Op een ochtend worden de jonge leerlingen wakker en beseffen ze dat alle leraren verdwenen zijn. Nu niemand meer de leiding heeft, is er niemand die deze wilde kinderen in toom kan houden.
nl
06:13
Viking Skool
Erik heeft genoeg van de tegenslagen die zijn familie voortdurend moet doorstaan. Als hij een geluksmunt opgraaft, lacht het geluk hem toe, maar dit houdt ook in dat de mensen om hem heen ongeluk ervaren.
nl
06:35
Droners
Als hij het mes van drie guillotines op rij probeert te ontwijken, gaat Corto's drone doormidden.
nl
07:01
Groen in de grote stad
Wanneer Gloria's ouders op bezoek komen, verleidt ze de Greens te liegen over haar succes.
nl
07:25
Groen in de grote stad
Op oudejaarsavond dringt Cricket erop aan om Gloria te helpen haar voornemen te volbrengen om haar oude liefde, Kevin, te benaderen. Cricket en Remy dagen Vasquez uit voor een sneeuwballengevecht en Tilly creëert een sneeuwpop.
nl
07:49
DuckTales
Kwik, Kwek en Kwak ontdekken samen met de kleindochter van mevrouw Beakley, Webby, lang bewaarde familiegeheimen uit het epische verleden van Dagobert, waardoor de familie op escapades over de hele wereld gaat.
nl
08:14
DuckTales
Dagobert en Goldie bundelen hun krachten om een kleine stadje in het wilde westen te redden. Ze doen zich voor als bandieten om te doen alsof ze een overval plegen op de corrupte zakenman John D. Rockerduck.
nl
08:40
Viking Skool
Arni neemt zijn vrienden mee naar de kelder en moet zijn angsten onder ogen zien.
nl
09:06
Viking Skool
Ylva wil, net als Turid, een Valkyrie worden, met andere woorden: de crème de la crème. Maar Astrid en Turid betwijfelen of ze het in zich heeft. Ylva wil zichzelf bewijzen door op een vliegend paard te rijden.
nl
09:32
De Geweldige Yellow Yeti
Wanneer de drie vrienden vast komen te zitten in een gondel, bedreigen paniek en paranoia hun vriendschap. Bovendien is Chrome depressief sinds Osmo Winterton in het geheim aanbood om de Olympische Spelen te organiseren.
nl
09:58
De Geweldige Yellow Yeti
Als Gustav doet alsof hij een knuffel is, ziet een meisje hem aan voor een enorme teddy-yeti.
nl
10:24
Phineas en Ferb
Paul de bezorger reist rond naar al zijn adressen: Phineas en Ferb's huis, Doofenshmirtz's Evil Inc, en OWCA, en hij helpt de stad te redden. Geïnspireerd door Ferb's anti-zwaartekracht apparaat, hangt Phineas trampolines op in de hele stad.
nl
10:49
Phineas en Ferb
Wanneer mam wil dat iedereen zo stil mogelijk is zodat ze haar bei-examen kan afleggen, maken Phineas en Ferb ninja outfits. Baljeet gaat de Danville Berg beklimmen zonder enige hulp van uitvindingen.
nl
11:13
Amphibia
Sprig probeert af te komen van een foodtruck die het familiebedrijf bedreigt. De Plantars bieden zich aan als vrijwilligers om Domino naar de dierenarts te brengen.
nl
11:35
Amphibia
Anne en de Plantars proberen een museum te beroven. De Boonchuys nemen de Plantars mee naar de Thaise tempel.
nl
12:00
DuckTales
De familie is zich er niet van bewust, maar ze ontdekken al snel dat de geplande familiefotoshoot onderdeel zou kunnen zijn van een grotere wens die mis is gelopen.
nl
12:24
DuckTales
Huey racet tegen Violet in een uitdaging om Senior Young Beaver te worden. Scrooge en de familie gaan op zoek naar de geheime schat van de marmot.
nl
12:50
DuckTales
Een spionage-videogame wordt gevaarlijk echt wanneer Launchpad en Paco het plan van F.O.W.L. Agent Steelbeak moeten stoppen.
nl
13:15
DuckTales
De familie sluit zich aan bij een zeemeerminnengenootschap om een vermist object te vinden, maar Louie is ervan overtuigd dat de schijnbaar onschuldige zeemeerminnen zelf schurkachtige plannen hebben.
nl
13:37
DuckTales
Donald en Luis misleiden Daisy om de Three Knights zover te krijgen dat ze deelnemen aan een feest.
nl
14:02
DuckTales
Kwik, Willie en Karel nemen een slecht functionerende GASD mee terug naar het lab waar hij in Japan is gemaakt. Terwijl Kwik een band opbouwt met de robotjongen, dreigt een geheim uit Willie's verleden de stad te vernietigen.
nl
14:28
Pokémon: Black & White
Ash en Iris stuitten op een hotel waar een familie dringend hulp nodig heeft.
nl
14:53
Pokémon: Black & White
Ash en Iris treffen een indringer aan bij de vechtclub van Don George.
nl
15:18
Droners
Oro wil heel erg graag net zoals de andere Terranen gaan worden.
nl
15:44
Droners
De Tiki's moeten het opnemen tegen Nurato, een verschrikkelijke draaikolk, in een spannende race.
nl
16:10
Droners
Whale heeft iets heel speciaals bedacht voor Pocamourus Day. De teams vliegen in teams van twee en de drone moet ook een hybride drone van beide teams zijn. Corto hoopt dat hij zo dichter bij Sun kan komen.
nl
16:35
Het huis van de uil
Luz voelt zich schuldig over het feit dat Eda haar krachten is verloren. In een poging het Owl House te helpen, besluit ze uit te varen en op zoek te gaan naar een lucratieve premie.
nl
17:00
Gravity Falls
De Pines proberen weer terug te keren naar een normale situatie, nadat het uit de hand loopt met Gideon, door een feest te organiseren.
nl
17:26
Groen in de grote stad
Gloria opent een nieuw café en probeert haar perfecte recensies hoog te houden, en laat geen middel onbeproefd. Bill wil zijn familie dwingen een positievere houding aan te nemen, trouw aan zijn motto.
nl
17:48
Groen in de grote stad
Op zijn eerste tripje koopt Cricket een zingende vis, die hij Barry Cuda noemt. Het steeds maar herhalende liedje irriteert iedereen, tot iemand hem voorgoed wil laten zwijgen.
nl
18:00
The Big Bang Theory
Leonard is verrast wanneer Beverly op bezoek komt en erg vriendelijk naar hem is. Al snel ontdekt hij de ware reden waarom zij langskomt. Denise en Stuart blijven te lang bij het huis van Wolowitz.
nl
18:16
Schitt's Creek
Johnny valt steil achterover van de prijs van Moira's avondjurk voor de rode loper tijdens de première van haar film. Ondertussen neemt Stevie David onder valse voorwendselen mee op een roadtrip.
nl
18:43
Two and a Half Men
Alan komt er achter dat Louis hem, op de een of andere manier, cool vindt. Hij wil dit graag zou houden, hiervoor zal hij echter wel Waldens regels moeten overtreden.
nl
19:08
Two and a Half Men
Walden en Alan raken bevriend met een groep van drie moeders, dit gaat goed totdat Walden gevoelens begint te ontwikkelen voor één van de dames.
nl
19:34
The Big Bang Theory
Sheldon en Amy wachten op belangrijk nieuws van de Nobelprijscommissie. Penny en Leonard proberen hun geheim te bewaren. Ondertussen laten Bernadette en Wolowitz hun kinderen voor de eerste keer achter.
nl
19:57
The Big Bang Theory
Bernadette en Wolowitz laten hun kinderen voor het eerst alleen achter. Penny en Leonard proberen een geheim te bewaren. Sheldon en Amy blijven bij elkaar. Koothrappali krijgt een nieuwe vriend.
nl
20:25
Old
Een idyllische vakantie verandert in een nachtmerrie wanneer een gezin een strand bezoekt waar ze om de een of andere reden snel ouder worden. Hun hele leven wordt gereduceerd tot één dag.
nl
22:34
Fantasy Island
De geheimzinnige Mr. Roarke laat op zijn tropisch eiland de wensen van zijn gasten uitkomen. Maar als deze fantasieën in nachtmerries veranderen, moeten de bezoekers ineens vechten voor hun leven.
nl