Nelonen

Nelonen

Viihde on hyväksi! Vain elämää, Haluatko miljonääriksi?, The Wall Temptation Island Suomi, Suomen huutokauppakeisari...

Finland

ТВ водич - недеља, 12.05.2024.

00:10
Utö
Selittämätön tapaturma vie suurimman osan saarelaisten varannoista ja ihmisten välit alkavat rakoilla. Suomen merivoimat tarkkailevat tilannetta, mutta ovat kyvyttömiä auttamaan.
fi
01:10
Panttilainaamon autospesialistit
Danny ja Count's Kustom Crew menevät ylikierroksille ja muuttavat 25-vuotisjuhlavuoden 1978 Corvette Pace Carin kunnon katudemoniksi. Shannonin ja Ryanin tehtävänä on herättää henkiin vahingoittunut vuoden 2005 American Ironhorse - moottoripyörä.
fi
02:05
Arman ja Suomen rikosmysteerit
Marraskuussa 2015 perheenäiti löytyi surmattuna ulkoa. Järjetön henkirikos oli sitä tutkineille poliiseillekin kaikessa raakuudessaan kova paikka.
fi
03:05
Australian rajalla
Lentorahtikeskuksessa tutkitaan epäilyttävää kompressorin osaa suurella hartaudella. Brasilialainen turisti ei välttämättä olekaan pelkästään lomailemassa.
fi
03:35
Australian rajalla
Kiinasta saapuneen parivaljakon laukuista löytyy erikoinen teepakkaus. Muilla lentokentillä hiillostetaan Vietnamista tullutta yrittäjää ja uusiseelantilaista äitiä.
fi
06:00
Bing
Kausi 1. Jakso 7/26. Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:05
Kindi Kids
Kausi 2. Jakso 6/6. Supersuositun lelusarjan ikioma ohjelma koostuu näppäristä viiden minuutin jaksoista, joissa seurataan värikkäiden hahmojen koomisia seikkailuja. Lastenohjelma. (5') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:10
Tuire ja Sateenkaarimaa
Kausi 3. Jakso 10/10. Kun Sateenaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa. Lastenohjelma.
fi
06:35
Miraculous: Ladybugin ja Cat Noirin seikkailut
Kausi 2. Jakso 5/26. Marinette ja Adrien suojelevat kaupunkiaan vihollisilta muuttumalla supersankareiksi nimeltään Ladybug ja Cat Noir! Sarjassa puhutaan suomea. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:00
Tobot Galaxy Detectives
Sorto-tiimin luolasta löytämä meteoriitti sisältää Galaksiase 2:n - voimakkaan olennon, joka jakaa aseita kuin purkkaa. Tyler yrittää vältellä Galaksietsivien uteluita Toboteista ja tutkii UFO-havaintoa Button Cityssä.
fi
07:10
K3
Kausi 1. Jakso 51/52. Virtuaalikonflikti. Maxine määrää X:n vakoilemaan K3:a kuultuaan huhun, jonka mukaan yksi tytöistä olisi jättämässä ryhmän. Huhu ei olisi voinut sattua pahempaan aikaan, sillä K3 aikoo juuri julkaista uuden e-kirjansa. Pian he huomaavat, että kyseessä on juoni, jonka takana on keinoäly Ralph, joka yrittää pyyhkiä internetistä kaikki jäljet heistä, jotta hänen omalla e-kirjallaan ei olisi kilpailijoita. Pystyvätkö tytöt pysäyttämään hänet ajoissa ennen kuin heidät on kokonaan siivottu pois verkosta? Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (11') Ohjelmatekstitys.
fi
07:25
K3
Kausi 1. Jakso 52/52. Karate-K3. K3 lähtee Tokioon ja X menee tapaamaan entistä karatemestariaan, Yamamoto-senseitä. Mutta kun X ei ilmesty paikalle, K3 saa selville, että hänet on siepannut salaperäinen ninja nimeltä "Juonikas Tiikeri". Lyödäkseen vastustajansa ja pelastaakseen X:n Kim, Kate ja Kylie käyvät läpi ihmeellisiä, joskin omituisia harjoituksia vanhan viisaan miehen johdolla. Pystyykö K3 pelastamaan X:n vai onko Tiikerillä lisää juonia hihassaan? Ranskalainen suomeksi puhuttu animaatiosarja. (11') Ohjelmatekstitys.
fi
07:35
S.M.A.S.H!
Kausi 2. Jakso 5/13. S.M.A.S.H!-kesäleirillä supersankarilapset ja heidän supervoimilla varustetut lemmikkinsä oppivat yhteistyötä, ystävvyyttä ja äärimmäisen tärkeitä pelastustaitoja! Lastenohjelma.
fi
07:50
Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 19/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. Lastenohjelma. (21') Ohjelmatekstitys.
fi
08:15
LEGO City Adventures
Fendrich konnineen päättää löytää romuttamon kadonneen aarteen, mutta Harl, Cluster, Shirley ja Tread panevat kampoihin.
fi
08:25
Arthur ja minimoit
Kausi 1. Jakso 18/26. Minimoit juhlivat halikkaa ja antavat toisilleen lahjoja. Sifrat keksii, että paras lahja olisi saada rauha koko seitsemään maahan, mutta sitä varten olisi toimitettava eräs ovela lahja Maltazardille. (23') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
08:50
HS Lasten uutiset
Kausi 2024. Jakso 17/38. Breakdance kasvaa yhä suuremmaksi. Tällä viikolla Lasten uutisissa tutustumme breakdanceen eli breikkiin tuoreen nuorten maajoukkueen tanssijoiden johdolla. Käymme Vermon raviradalla kisaamassa poniraveissa. Lisäksi näemme, miten Riihimäen taidekoululaiset valmistelivat jo talvella teoksiaan uuteen näyttelyyn Helsingin Tekniikan museoon. Lastenohjelma.
fi
09:00
Korkeasaari
Kausi 2. Jakso 5/8. Nuori partakorppikotka on lähdössä maailmalle, kamelit käyvät puntarilla ja Henni pesee berberiapina Mokin hampaita. Ensimmäiset Villieläinsairaalassa hoidossa olleet kuutit pääsevät palaamaan mereen. Kotimainen eläinohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
10:00
Jaksa paremmin
Kausi 13. Jakso 6/14. Kuinka uusi vuode on parantanut toimittaja Ina Mikkolan unta? Unilääkäri Eevert Partinen kertoo unen eri vaiheista. Tytti testaa Puhti-palvelua: mitä kaikkea veriarvot kertovat terveydestä? Kotimainen lifestyleohjelma.
fi
10:30
Huvila & Huussi
Minnan äidin kesämökki on siirtynyt Minnan omistukseen. Edessä on kokonaisvaltainen remontti. Minna toivoo, että mökki olisi remontin jälkeen hänen näköisensä. Mikon ja Villen käsissä mökki kokeekin valtavan uudistuksen.
fi
11:30
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!
Legendaarisen Hyvät herrat -ohjelman kuvauspaikka, jossa hotellin asiakkaat valittavat aamupalasta ja lounaalla ei löydy selkeää linjaa: intialaisen ruoan kaverina tarjoillaan lehtipihviä ja pitsaa. Parkkiin päätettiin tehdä hotellivieraita ja Käpyläläisiä palvelevaa kunnon brunssia. Jaksossa tutustuttiin paikallisiin asukkaisiin vierailemalla puutarhoissa ja kylvetimme Villen kauppaneuvos Paukun henkeen muutaman silmäätekevän vieraan kanssa saunassa ja uima-altaassa.
fi
12:30
Poliisikoira Rex
Viinituvassa tapahtuu kuolema, joka herättää epäilyksiä. Moserin ja Rexin vapaapäivä keskeytyy.
fi
13:30
Koti koiralle
Omistajien muuttuneen elämäntilanteen myötä kotia etsivät lempeä cane corso-dobermanni mix Paula, sekarotuinen energiapommi Tessu sekä huomiota kaipaava chihuahuadiiva Minni.
fi
14:30
IS esittää: Sain sen videolle
Kausi 1. Jakso 20/23. Ilta-Sanomat julkaisee kymmeniä lukijoiden kuvaamia videoita kuukaudessa. Suomalaisen luonnon ihmeet, sattumukset liikenteessä ja arjen erikoiset tilanteet päätyvät usein videolle. Sain sen videolle -ohjelmassa nähdään valittuja paloja IS:n lukijoiden kuvaamista videoista.
fi
14:40
Veikkausliiga
Futiksen nälkään ylivoimasesti paras kattaus on Ruutu ja Veikkausliiga! Kauden jokainen ottelu kotiinkuljetettuna - suorana ja tallenteena - pitää futisfanin kylläisenä aina huhtikuun kauden avauksesta loppusyksyn ratkaisupeleihin asti! Viihdyttävät viikoittaiset studiolähetykset on maustettu asiantuntijoilla suomifutiksen kirkkaimmasta kärjestä. Täältä voit herkutella myös kaikki maukkaat koosteet ja klipit. Urheiluohjelma.
fi
14:45
Korisliiga
fi
17:30
Burgerimiehet Aasiassa
Burgerimiesten Aasian kiertue huipentuu Singaporeen, jossa ajetaan tandemilla päätyyn asti. Matkaoppaana toimii Singapore Sling ja listalta valitaan kaikki kertaa kaikki. Sarja päättyy.
fi
18:30
Haluatko miljonääriksi?
Kausi 9. Jakso 4/8. Miljoonajahti alkaa jälleen! Supersuositun Haluatko miljonääriksi? -kilpailun juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa. Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Kotimainen peliohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi
19:30
Tähdet, tähdet
Äitienpäivän kunniaksi kilpailijat tekevät hyvää Pelastakaa Lasten kanssa ja esittävät kauneimpia rakkauslauluja jousikvartetin säestäessä. Silmät eivät pysy kuivina, kun kilpailijat näkevät tarinoita äidinrakkaudesta Ukrainassa ja muilla kriisialueilla. Myös kilpailu kiristyy, kun yksi esiintyjä putoaa kisasta illan päätteeksi. Katsojat voivat auttaa lapsia kriiseissä osallistumalla Pelastakaa Lasten keräykseen Tähdet, tähdet -kauden loppuun asti. Kotimainen musiikkiohjelma.
fi
21:30
Tulossa: Syke
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma.
fi
21:35
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 133/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys.
fi
21:40
Suuri seikkailu
Seikkailijoilla on edessään viimeinen rankka joukkuekilpailu, joka päättyy Lommoltunturin huipulle. Kumpi joukkue voittaa päättäen samalla koko toisen joukkueen seikkailun? Kisa on täynnä käänteitä ja kadonneita kompasseja. Ohjelmaa juontaa Jaana Pelkonen.
fi
23:10
Tulossa: Murha Hangossa
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma.
fi
23:15
Koskinen
Vanha mies pahoinpidellään julmasti Tampereen Nekalassa, ja Hervannassa tapahtuu tuhopoltto. Tekijöiksi epäillään jengiä, jonka nuorin jäsen on vasta 15-vuotias tyttö. Pian yksi joukon jäsenistä löytyy surmattuna. Koskinen tutkijaryhmineen joutuu selvittämään järjettömältä tuntuvaa rikossarjaa. Tehtävä ei ole helpoimpia, ja tuskissaan ovat myös tapahtumien pyörteisiin ajautuneet nuoret, jotka kuolevat yksi kerrallaan.
fi

ТВ водич - понедељак, 13.05.2024.

01:05
Tulossa: Murha Hangossa
Tulossa Nelonen Median kanavilla.
fi
01:10
Kummeli esittää: Kontio & Parmas
Kuka voi pysäyttää Sirkan ja Saijan? Ei kukaan.
fi
02:05
Arman ja Suomen rikosmysteerit
Heinäkuussa 2014 kotkalainen muusikko ilmoitettiin kadonneeksi. Varsin pian poliisille tuli tieto, että tapaus linkittyi paikalliseen alamaailmaan.
fi
03:05
Australian rajalla
Indonesiasta lentänyt nainen piilottelee tavaroissaan kaikenlaista kiellettyä. Brasilialaisen naisen lyhyt reissu saa rajavartijat epäluuloisiksi. Uusiseelantilaisen miehen menneisyys palaa kummittelemaan.
fi
03:35
Australian rajalla
Iranista saapunut pariskunta on tuonut mukanaan runsaasti evästä. Myös lomalta palaavalla australialaisperheellä on mukanaan muutakin kuin lomamuistoja.
fi
06:00
Bing
Kausi 1. Jakso 11/26. Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:05
Sunny Bunnies
Kausi 3. Jakso 24/26. Viisi ihanan pörröistä pallokaverusta ilmestyvät kaikkialle, missä vain valoa riittää! Jokaisella Sunny Bunniella on oma hauska persoonansa eikä kikatuksesta tule loppua! Lastenohjelma.
fi
06:10
Tuire ja Sateenkaarimaa
Kausi 1. Jakso 1/10. Kun Sateenaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa. Lastenohjelma. (21') Ohjelmatekstitys.
fi
06:35
Smurffit
Kausi 2. Jakso 13/52. Smurffit palaavat entistäkin smurffimpina! Liity rakastettujen sinisten hahmojen seuraan, kun he lähtevät UUSIIN seikkailuihin, jotka vievät alkuperäisen sarjan hurmaavuuden, hullunkurisuuden ja huumorin aiempaakin pidemmälle. Smurffaten matkaan! Lastenohjelma. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:45
Miraculous: Ladybugin ja Cat Noirin seikkailut
Kausi 2. Jakso 9/26. Marinette ja Adrien suojelevat kaupunkiaan vihollisilta muuttumalla supersankareiksi nimeltään Ladybug ja Cat Noir! Sarjassa puhutaan suomea. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:10
LEGO Friends: Tyttöjen tärkeä tehtävä
Kun Olivia menettää ystävyysbussin hallinan, hänen ystävänsä tulevat hätiin ja estävät katastrofia syttymästä.
fi
07:20
LEGO DreamZzz
Unenjahtaajat yrittävät kuumeisesti selvittää koodia, jonka taakse Lunian salaisuudet on kätketty, samalla kun Painajaiskuningas hyökkää Nocturniaan.
fi
07:45
Sonic Boom
Eggmanin puhti on kadoksissa ja hän palkkaa itselleen apuvoimia. Sekään ei tunnu auttavan, vaan ilkeilyn sijasta Eggman jumittuu sohvalle katsomaan telkkaria.
fi
07:55
Angry Birds Toons
Kausi 3. Jakso 14/26. Animaatiosarja tuo eloon suursuosioon nousseen pelin hauskat hahmot! Tässä sarjassa seurataan lintujen ja possujen välistä kahnausta possujen saarella. Onnistuvatko linnut pitämään munansa turvassa niitä himoavilta possuilta vai saako Kuningaspossu viimein unelmiensa omeletin? Suomalainen animaatiosarja.
fi
08:00
Koti koiralle
Bordercolliemix Otto etsii liikunnallista omistajaa, joka tarjoaisi Otolle aktiivisen arjen. Kiinanharjakoira Renttu ei hyväksy perheessä asuvaa kissaa ja tarvitsee uuden kodin, jossa ymmärretään myös turkinhoidon päälle. Pyreneittenkoira Rontti vaatii erittäin koirakokeneen uuden omistajan ja paljon tilaa ympärilleen.
fi
09:00
Suorinta reittiä
Suorinta reittiä -joukkueet valloittavat tällä viikolla Järvenpään. Juuso Mäkilähde eksyy Tunna Milonoffin kanssa kirjaston katolle ja Susanna Laine ajautuu Paula Norosen seurassa päättymättömälle Matti Esko -matkalle.
fi
10:00
Brittien ökyimmät myyntikohteet
Kausi 1. Jakso 5/5. Barbadoksen auringon alla. John havittelee toimeksiantoa Bognos Regisin rannoilta. Guy lähtee Barbadokselle tutustumaan ökyhuvilaan, jossa on yöpynyt varsin nimekkäitä julkkiksia. Englantilainen dokumenttisarja.
fi
11:00
Rikkaat ja rahattomat
Kausi 4. Jakso 4/8. Ratkaisukeskeisyyttä rahalla ja ilman. Yrittäjä Petri Matero jakaa ongelmat niihin, joihin voimme vaikuttaa ja niihin, joihin emme voi. Yhdessä onnelliset Aliisa ja Jussi Turunen ovat kohdanneet elämässään kinkkisiä ongelmia, mutta Petri ja vaihtoviikko tuovat ratkaisun avaimia mukanaan. Kotimainen realitysarja. (41')
fi
12:00
LIVE: Onnenarpa
Onnenarpa televisiossa.
fi
13:55
Valitut Palat Collection
Valitut Palat Collection on ostos-tv ohjelma, jossa esitellään ja myydään mielenkiintoisia kotiin, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä tuotteita. Kotimainen ohjelma.
fi
14:10
Valitut Palat Collection
Valitut Palat Collection on ostos-tv ohjelma, jossa esitellään ja myydään mielenkiintoisia kotiin, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä tuotteita. Kotimainen ohjelma.
fi
14:25
Farmi Suomi
Kilpailu kovenee, kun farmilaiset jaetaan jälleen kahteen leiriin ja he pääsevät mittelemään toisiaan vastaan moniottelussa. Vaakakupissa painaa porkkananpainoinen palkinto. Koti-ikävä kolkuttaa ovella, eikä sitä helpota Pehtoorin tuoma tehtävä.
fi
15:55
Syke
Nuori poika tuo sekavan isänsä Traumapolille. Nikke kokee uhkaavan tilanteen. Leevi on rakkaudennälkäinen.
fi
16:25
Syke
Jokelle käy onnettomuus. Max ei malta olla hehkuttamatta vauvauutista. Sonjan omatunto kolkuttelee.
fi
16:55
Onnenarpa
Onnenarpa televisiossa.
fi
17:00
Haluatko miljonääriksi?
Kausi 9. Jakso 4/8. Miljoonajahti alkaa jälleen! Supersuositun Haluatko miljonääriksi? -kilpailun juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa. Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Kotimainen peliohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi
18:00
Tähdet, tähdet
Äitienpäivän kunniaksi kilpailijat tekevät hyvää Pelastakaa Lasten kanssa ja esittävät kauneimpia rakkauslauluja jousikvartetin säestäessä. Silmät eivät pysy kuivina, kun kilpailijat näkevät tarinoita äidinrakkaudesta Ukrainassa ja muilla kriisialueilla. Myös kilpailu kiristyy, kun yksi esiintyjä putoaa kisasta illan päätteeksi. Katsojat voivat auttaa lapsia kriiseissä osallistumalla Pelastakaa Lasten keräykseen Tähdet, tähdet -kauden loppuun asti. Kotimainen musiikkiohjelma.
fi
20:00
Huvila & Huussi
Katjan ja Kimmon mökiltä löytyy uniikki grillikellari, joka muistuttaa Kimmoa hänen isästään. Grillikellari kaipaa kipeästi kunnostusta, jotta se voisi taas toimia suvun kokoontumispaikkana. Onnistuuko Laura säilyttämään grillikellarin ainutlaatuisen tunnelman?
fi
20:58
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 134/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys.
fi
21:00
Napapiirin sankarit 3
Janne on eksynyt elämänsä keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään Lappiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Ja eipä aikaakaan kun asiat alkavat mennä taas katastrofaalisen pieleen. Samaan aikaan toisaalla: Inari pyrkii takaisin työelämään.
fi
23:10
Veikkausliiga
Futiksen nälkään ylivoimasesti paras kattaus on Ruutu ja Veikkausliiga! Kauden jokainen ottelu kotiinkuljetettuna - suorana ja tallenteena - pitää futisfanin kylläisenä aina huhtikuun kauden avauksesta loppusyksyn ratkaisupeleihin asti! Viihdyttävät viikoittaiset studiolähetykset on maustettu asiantuntijoilla suomifutiksen kirkkaimmasta kärjestä. Täältä voit herkutella myös kaikki maukkaat koosteet ja klipit. Urheiluohjelma.
fi
23:15
Kaikki synnit
Kausi 1, 3/6. Pienen paikalla. Sanna saa pelkäämänsä huonon uutisen. Lauri lohduttaa työkaveriaan ja tekee läpimurron tutkimuksissa. Suru yhdistää uskovat, mutta toisaalla yltyy väkivalta.
fi