Nelonen

Nelonen

Viihde on hyväksi! Vain elämää, Haluatko miljonääriksi?, The Wall Temptation Island Suomi, Suomen huutokauppakeisari...

Finland

ТВ водич - субота, 18.05.2024.

01:30
Koskinen
Vanha mies pahoinpidellään julmasti Tampereen Nekalassa, ja Hervannassa tapahtuu tuhopoltto. Tekijöiksi epäillään jengiä, jonka nuorin jäsen on vasta 15-vuotias tyttö. Pian yksi joukon jäsenistä löytyy surmattuna. Koskinen tutkijaryhmineen joutuu selvittämään järjettömältä tuntuvaa rikossarjaa. Tehtävä ei ole helpoimpia, ja tuskissaan ovat myös tapahtumien pyörteisiin ajautuneet nuoret, jotka kuolevat yksi kerrallaan.
fi
03:20
Raskaan kaluston pelastajat
Kausi 3. Jakso 8/20. Myrskyn kourissa. Carl joutuu nostamaan kaatunutta perävaunua keskellä rajua Ciara-myrskyä. Lisäksi Stig joutuu ojasta allikkoon, kun hän saa jälleen kerran pelastaa hajonnutta jäteautoa pulasta. Englantilainen dokumentaarinen sarja.
fi
06:00
Bing
Kausi 1. Jakso 11/26. Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:05
Kindi Kids
Kausi 3. Jakso 1/1. Supersuositun lelusarjan ikioma ohjelma koostuu näppäristä viiden minuutin jaksoista, joissa seurataan värikkäiden hahmojen koomisia seikkailuja. Lastenohjelma. (5') Ohjelmatekstitys.
fi
06:10
Tuire ja Sateenkaarimaa
Kausi 1. Jakso 1/10. Kun Sateenaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa. Lastenohjelma. (21') Ohjelmatekstitys.
fi
06:35
Miraculous: Ladybugin ja Cat Noirin seikkailut
Kausi 2. Jakso 9/26. Marinette ja Adrien suojelevat kaupunkiaan vihollisilta muuttumalla supersankareiksi nimeltään Ladybug ja Cat Noir! Sarjassa puhutaan suomea. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:00
Tobot Galaxy Detectives
Keren pistää Kingien perheen järjestämään synttärit naapurilleen, rouva Jamesille. Sorto-tiimi kaappaa lentokentän ja pakottaa lentokoneen pysymään ilmassa. Tyler ja Tobotit rientävät apuun.
fi
07:10
Tashi
Kausi 1. Jakso 25/52. Tashi ja taivasrosvot. Kun pelätyt taivasrosvot saapuvat kylään noutamaan verojaan, Jackin videopeli joutuu heidän saaliikseen ja sitä tavoitteleva Jack päätyy vahingossa mukaan rosvojen ilmalaivaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:25
Tashi
Kausi 1. Jakso 26/52. Tashi ja jymyjuttu. Kun pojat kyllästyvät kylän äänekkäisiin uutiskuulutuksiin, he perustavat oman sanomalehden. Mutta tuoreiden uutisten löytäminen ajoissa onkin hankalampaa kuin luulisi... Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:35
S.M.A.S.H!
Kausi 2. Jakso 6/13. S.M.A.S.H!-kesäleirillä supersankarilapset ja heidän supervoimilla varustetut lemmikkinsä oppivat yhteistyötä, ystävvyyttä ja äärimmäisen tärkeitä pelastustaitoja! Lastenohjelma.
fi
07:50
Legends of Chima
Kausi 1. Jakso 20/20. Chiman valtakunta oli kerran koskematon luonnonparatiisi, mutta nyt siitä on tullut kahdeksan eläinheimon taistelutanner. Parhaista ystävistä on tullut vihollisia. Eläimet taistelevat Chiksi kutsutun luonnonvaran hallinnasta. Se on voimakkas elementti, joka on sekä elämän että mahdollisen tuhon lähde. Vain harvat urheat Chiman sankarit ymmärtävät Chin todellisen luonteen, ja sen väärinkäytöstä koituvan mahdollisen Chiman kaatumisen. Heidän tuhoamiseensa pyrkivien tarinat tunnetaan nimellä Chiman legendat. Lastenohjelma. (21') Ohjelmatekstitys.
fi
08:15
LEGO City Adventures
Snake ja Daisy käyttävät hyväkseen Treadin kilpailuhenkeä ja huijaavat hänet keikkakuskikseen.
fi
08:25
Arthur ja minimoit
Kausi 1. Jakso 19/26. Seidejuonien vuoksi Arak hermostuu ja laskeutuu kylään. Kutojaa hätistäessään Arthur taikoo Gwidalian kasvin, joka alkaa elää omaa elämäänsä. Lisäksi seidetkin ovat valmiina hyökkäämään! (23') Ohjelmatekstitys.
fi
08:50
Angry Birds Stella
Sajassa seurataan pikkuista Stellaa, joka yhdessä ystäväjoukkonsa kanssa yrittää pitää kurissa possujen kuningatar Galea.
fi
08:55
Angry Birds Toons
Kausi 3. Jakso 14/26. Animaatiosarja tuo eloon suursuosioon nousseen pelin hauskat hahmot! Tässä sarjassa seurataan lintujen ja possujen välistä kahnausta possujen saarella. Onnistuvatko linnut pitämään munansa turvassa niitä himoavilta possuilta vai saako Kuningaspossu viimein unelmiensa omeletin? Suomalainen animaatiosarja.
fi
09:00
Tähdet, tähdet
Kuusi kilpailijaa on selvittänyt tiensä kohti kiristyvää loppusuoraa. Tänään nostalgisoidaan leffaklassikoiden ja tv-tunnarien parissa. Toiset ovat valinneet esitettäväkseen koskettavia ikivihreitä, kun taas toiset lähestyvät aihetta humoristisemmalla otteella. Kuka hurmaa tuomaristossa istuvat Juuso Mäkilähteen, Lilli Paasikiven ja Sami Yaffan, kuka laulaa tiensä studioyleisön sydämiin ja kenen matka Tähdet, tähdet -lavalla päättyy?
fi
10:30
Farmi Suomi
Farmilla käänteet ja sattumat yllättävät jo ennen kuin kukko ehtii kiekaista. Pehtoori tuo aamutuimaan uutisia, jonka myötä osa farmilaisista lähtee savottaretkelle. Matkaan tarttuu jotain muutakin, mitä Farmille kuuluisi ja sekös närkästyttää tiluksille jääneitä farmilaisia. Käänteet eivät ota loppuakseen, sillä Farmi tarvitsee myös torpparin. Areenalla nähdään kamppailu, jossa on panoksena useamman kuin yhden farmilaisen jatko kilpailussa.
fi
12:00
Poliisikoira Rex
Kausi 1. Jakso 3/14. Pako kuolemaan. Levähdyspaikan jäteastiasta löytyy paperiton ruumis, mikä johdattaa Moserin ja kumppanit vaarallisen rikollisliigan jäljille. Saksalainen rikossarja.
fi
13:00
Koti koiralle
Loppuelämän koteja etsivät Venäjältä Suomeen tullut valloittava pentu Luna, taaperolta rauhaa ja liikuntaa kaipaava Marce sekä Ukrainan sodan jaloista Suomeen tullut valkoinenpaimenkoira Alma
fi
14:00
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 9/20. Crème anglaise. Crème anglaisesta syntyy monenlaisia jälkiruokia. Anna näyttää, kuinka se toimii kastikkeena haudutetuille päärynöille ja marenkisaarille sekä pohjana upealle hunaja-laventeliuunijäätelölle.
fi
14:30
Remppa vai muutto
Kausi 10. Jakso 16/18. Ateljeeta vailla. Jim rakastaa 1920-luvulla rakennettua taloaan, mutta Luc haluaa uuden alun. Häntä stressaa yhä 15 vuoden takainen remontti. Nyt hän on aloittanut maalausharrastuksen ja tarvitsee siksi ateljeen työlleen. Hilary voisi tehdä taloon ateljeen, mutta Luc ei halua maalata kellarissa. David sen sijaan voi löytää talon tai huoneiston, jossa on riittävästi huoneita ateljeeksi. Kanadalainen lifestyleohjelma.
fi
15:30
Remppa vai muutto
Kausi 10. Jakso 17/18. Hankala portaikko. Anju ja Kieran asuvat 222 neliön kaupunkitalossa kahden lapsensa kanssa. Talo on jäänyt vanhaksi ja kaipaa uudistamista. Asuttuaan talossa kaksi vuotta Anju on valmis muuttamaan, mutta Kieran on toista mieltä. Iso ongelma on, että talossa on kolme kerrosta, ja lapset ravaavat portaita jatkuvasti, myös öisin, koska he haluavat nukkua vanhempiensa kanssa samassa huoneessa. Hilaryn pitää uusia portaikko ja David joutuu etsimään uutta taloa, jonka pitäisi sijaita samalla seudulla kuin nykyinen. Kanadalainen lifestyleohjelma.
fi
16:30
Lomasankarit
Koko perheen vauhdikkaassa toimintaseikkailussa 15-vuotias Toni (Nuutti Konttinen) ihastuu perhelomalla kreikkalaiseen sukeltajatyttöön, Adrianaan (Ifigeneia Tzola). Kun rosvojoukko sieppaa Adrianan sukeltamaan merenalaista aarretta, Toni päättää lähteä yhdessä velipuoliensa kanssa pelastamaan tyttöä. Elokuva on kuvattu kokonaan Kosin saaren luonnonkauniissa maisemissa. Pääosissa: Nuutti Konttinen, Ville Myllyrinne, Laura Malmivaara, Veikka Vanikka, Ifigeneia Tzola, Emil Auno. Ohjaus: Taavi Vartia. (83') Ohjelmatekstitys.
fi
18:15
Veikkausliiga
Futiksen nälkään ylivoimasesti paras kattaus on Ruutu ja Veikkausliiga! Kauden jokainen ottelu kotiinkuljetettuna - suorana ja tallenteena - pitää futisfanin kylläisenä aina huhtikuun kauden avauksesta loppusyksyn ratkaisupeleihin asti! Viihdyttävät viikoittaiset studiolähetykset on maustettu asiantuntijoilla suomifutiksen kirkkaimmasta kärjestä. Täältä voit herkutella myös kaikki maukkaat koosteet ja klipit. Urheiluohjelma.
fi
18:20
IS esittää: Sain sen videolle
Kausi 1. Jakso 21/23. Ilta-Sanomat julkaisee kymmeniä lukijoiden kuvaamia videoita kuukaudessa. Suomalaisen luonnon ihmeet, sattumukset liikenteessä ja arjen erikoiset tilanteet päätyvät usein videolle. Sain sen videolle -ohjelmassa nähdään valittuja paloja IS:n lukijoiden kuvaamista videoista.
fi
18:30
Tähdet, tähdet
Kuusi kilpailijaa on selvittänyt tiensä kohti kiristyvää loppusuoraa. Tänään nostalgisoidaan leffaklassikoiden ja tv-tunnarien parissa. Toiset ovat valinneet esitettäväkseen koskettavia ikivihreitä, kun taas toiset lähestyvät aihetta humoristisemmalla otteella. Kuka hurmaa tuomaristossa istuvat Juuso Mäkilähteen, Lilli Paasikiven ja Sami Yaffan, kuka laulaa tiensä studioyleisön sydämiin ja kenen matka Tähdet, tähdet -lavalla päättyy?
fi
20:00
Suuri seikkailu
Semifinaalissa neljä seikkailijaa kohtaa tiukkaakin tiukemmassa kolmiottelussa vesiareenalla. Kaksintaisteluareenalle kamppailuun viimeisestä finaalipaikasta päätyy luottopari, kunnes jotain odottamatonta tapahtuu. Ohjelmaa juontaa Jaana Pelkonen.
fi
21:30
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 139/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys.
fi
21:35
Haluatko miljonääriksi?
Kausi 9. Jakso 5/8. Miljoonajahti alkaa jälleen! Supersuositun Haluatko miljonääriksi? -kilpailun juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa. Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Kotimainen peliohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi
22:35
Tulossa: Murha Hangossa
Tulossa Nelonen Median kanavilla.
fi
22:40
Erikoisjoukot
Fyysisesti vaativan päivän päätteeksi kokelaat saavat viestin, joka saa osan murtumaan kyyneliin. Kouluttajat antavat tehtävän, joka osoittautuu käänteentekeväksi.
fi
23:40
Utö
Veden loppuminen uhkaa saarelaisia, jotka kokoontuvat yhteen saadakseen turvaa toisistaan, mutta kaikki eivät ole yhteistyökykyisiä. Saaren historiasta alkaa selvitä pelottavia asioita.
fi

ТВ водич - недеља, 19.05.2024.

00:45
Utö
Laivasto etenee tutkimuksissaan saaren poikkeuksellisiin olosuhteisiin. Nälkä, väsymys ja pelko alkavat lyödä kiilaa saarelaisten väliin.
fi
01:45
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 9. Jakso 10/10. Pyöräperinteitä. Shannon löytää osia isänsä Jimmyn vanhasta pyörästä ja ryhtyy rakentamaan muistojen chopperia isänsä kunniaksi. Lisäksi maalataan patrioottihenkistä pintaa kolmipyöräiseen Harley-Davidsoniin. Amerikkalainen sarja.
fi
02:45
Raskaan kaluston pelastajat
Kausi 3. Jakso 9/20. Sepeliä ja salatemppuja. Steven tiimi saa tehtäväkseen kiskoa raskaan sepeliauton ojasta yön pimeydessä. Kev taas törmää Range Roveriin, jonka käynnistäminen vaatii melkoisia taikakeinoja. Englantilainen dokumentaarinen sarja.
fi
06:00
Bing
Kausi 1. Jakso 12/26. Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:05
Kindi Kids
Kausi 4. Jakso 1/3. Supersuositun lelusarjan ikioma ohjelma koostuu näppäristä viiden minuutin jaksoista, joissa seurataan värikkäiden hahmojen koomisia seikkailuja. Lastenohjelma. (4')
fi
06:10
Tuire ja Sateenkaarimaa
Kausi 1. Jakso 2/10. Kun Sateenaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:35
Miraculous: Ladybugin ja Cat Noirin seikkailut
Kausi 2. Jakso 10/26. Marinette ja Adrien suojelevat kaupunkiaan vihollisilta muuttumalla supersankareiksi nimeltään Ladybug ja Cat Noir! Sarjassa puhutaan suomea. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:00
Tobot Galaxy Detectives
Kun Tyler ja Sukkula korjaavat viallista satelliittia, he huomaavat, että vaurion on tehnyt Maata kiertävä avaruusromu, jota putoaa myös kohti Maata. Monsterin on tällä välin päihitettävä Sorto-tiimi omin voimin.
fi
07:10
Tashi
Kausi 1. Jakso 27/52. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:25
Tashi
Kausi 1. Jakso 28/52. Näyttävässä animaatiosarjassa seikkailee rohkea ja utelias poika Tashi ja hänen serkkunsa Jack. Serkukset suojelevat Tashin kylää erilaisilta vaaroilta ja eksyvät unohtumattomille seikkailuille ympäri Tashin eksoottista asuinpaikkaa. Sarja perustuu Barbara ja Anna Fienbergin suosittuun lastenkirjaan. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (12') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:35
S.M.A.S.H!
Kausi 2. Jakso 7/13. S.M.A.S.H!-kesäleirillä supersankarilapset ja heidän supervoimilla varustetut lemmikkinsä oppivat yhteistyötä, ystävvyyttä ja äärimmäisen tärkeitä pelastustaitoja! Lastenohjelma.
fi
07:50
LEGO Ninjago: Wun teepuoti -kooste
Koostejakso muutaman minuutin mittaisista Lego Ninjago -jaksoja, jotka kertovat Wun teekaupasta. (22') Ohjelmatekstitys.
fi
08:15
LEGO City esittää
Kausi 1. Jakso 1/2. Lego-lyhäreitä sisältävissä pidemmissä koostejaksoissa seikkaillaan ympäri vilkasta kaupunkia, jossa poliiseja työllistää niin roistojen toilailut kuin erilaiset sattumukset milloin missäkin. Lastenohjelma. (10') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
08:25
Arthur ja minimoit
Tarash aikoo nukuttaa Arthurin saadakseen taikamiekan, mutta kun Halkihammas ei suostu auttamaan, Tarash sieppaa noitaparan. Seuraukset ovat kuitenkin yllättävän lemmekkäitä
fi
08:50
HS Lasten uutiset
Kausi 2024. Jakso 18/38. Ristiriitaiset Euroviisut. Tämän viikon Lasten uutisissa pureudutaan Euroviisuihin, jotka herättivät tänä vuonna ristiriitaisia tunteita yleisössä. Tutustumme myös vauhdikkaaseen skuuttaukseen ammattiskuuttaja Helmeri Pirisen johdolla. Lisäksi näemme helsinkiläiskaverusten kehittämän korttipelin, joka on nimeltään Otus. Lastenohjelma.
fi
09:00
Korkeasaari
Kausi 2. Jakso 6/8. Aamu alkaa Korkeasaaren portilla varhain. David vastailee Villieläinsairaalan puhelimeen, ja Pelastuslaitoksen eläinpelastusyksikkö kuljettaa hoitoon uusia potilaita. Persianlammaskaritsat ovat muuttaneet yhteen afrikanpikkuvuohien kanssa. Kotimainen eläinohjelma. (41') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
10:00
Jaksa paremmin
Kausi 13. Jakso 7/14. Tutustumme vaatesuunnittelija Bakari Diarran arkeen ja nukkumiseen. Lisäksi opimme sijoittamisesta Merja Mähkän johdolla ja selvitämme, millainen laji on potkunyrkkeily. Kotimainen lifestyleohjelma.
fi
10:30
Huvila & Huussi
Katjan ja Kimmon mökiltä löytyy uniikki grillikellari, joka muistuttaa Kimmoa hänen isästään. Grillikellari kaipaa kipeästi kunnostusta, jotta se voisi taas toimia suvun kokoontumispaikkana. Onnistuuko Laura säilyttämään grillikellarin ainutlaatuisen tunnelman?
fi
11:30
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!
Fine dining -tyyppinen luomu- ja lähiruokaan panostava lounasravintola, joka toimii ympäri vuoden. Ongelma on kannattavuus, omistaja harrastaa hyväntekeväisyyttä pitämällä ruoan raaka-aine kustannukset ja työvoimakustannukset korkealla ja lounaan hinnan matalana.
fi
12:30
Poliisikoira Rex
Vanha nainen katoaa jäljettömiin, ja pian alkaa selvitä muitakin samanlaisia katoamistapauksia.
fi
13:30
Koti koiralle
Venäjäntoykaksikko Prinssi ja Niki reagoivat kerrostalon ääniin ja yksinoloon. Espanjasta Suomeen adoptoitu corgi-saksanpaimenkoira mix Tonto kaipaa rauhallisempaan asuinympäristöön.
fi
14:30
Remppa vai muutto
Kausi 10. Jakso 18/18. Bungalow järven rannalla. Michelle ja Quincy muuttivat taloonsa poikansa kanssa ja saivat kaksi poikaa lisää. Quincyn mielestä talossa on parasta lyhyt kävelymatka järvelle. Siksi hän haluaisi mieluusti jäädä vanhaan taloon Hilaryn remontin jälkeen, mutta Michelle haluaa muuttaa, etenkin kun talon eteen on rakennettu uusi kiertoliittymä, jossa on jatkuvasti raskasta liikennettä. Davidin pitääkin löytää uusi talo läheltä järveä, ja Hilaryn pitää löytää talosta tilaa, johon vanhemmat voivat vetäytyä rentoutumaan. Kanadalainen lifestyleohjelma.
fi
15:30
Kung Fu Panda
Po on nuudeleita maiskutteleva unelmoija, jonka täytyy hyväksyä itsensä vikoineen kaikkineen, jos hän mielii kehittyä legendaariseksi lohikäärmetaistelijaksi.
fi
17:20
IS esittää: Sain sen videolle
Kausi 1. Jakso 21/23. Ilta-Sanomat julkaisee kymmeniä lukijoiden kuvaamia videoita kuukaudessa. Suomalaisen luonnon ihmeet, sattumukset liikenteessä ja arjen erikoiset tilanteet päätyvät usein videolle. Sain sen videolle -ohjelmassa nähdään valittuja paloja IS:n lukijoiden kuvaamista videoista.
fi
17:30
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!
Fine dining -tyyppinen luomu- ja lähiruokaan panostava lounasravintola, joka toimii ympäri vuoden. Ongelma on kannattavuus, omistaja harrastaa hyväntekeväisyyttä pitämällä ruoan raaka-aine kustannukset ja työvoimakustannukset korkealla ja lounaan hinnan matalana.
fi
18:30
Haluatko miljonääriksi?
Kausi 9. Jakso 5/8. Miljoonajahti alkaa jälleen! Supersuositun Haluatko miljonääriksi? -kilpailun juontajana jatkaa Antti Holma, mikä tarkoittaa sitä, että miljoonan euron pääpotin tavoittelu on sekä jännittävää että hauskaa. Haluatko miljonääriksi? -ohjelma on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista television tietokilpailuformaateista. Kotimainen peliohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi
19:30
Tähdet, tähdet
On aika kaivaa esiin festarimuistot sekä hiekkateillä kiitävät mopedit ja painaa kaasua, sillä tässä jaksossa Tähdet, tähdet -kilpailijat tuovat lavalle kesän! Illan aikana pyörähdetään diskon pyörteissä, takerrutaan kesähittien korvamatoihin ja räjäytellään paukkuja, kuin kesäiltana konsanaan. Artistit puhaltavat yhteen hiileen ja avaavat illan kesäisen yhteiskappaleen voimin. Ketkä kilpailijoista selvittävät tiensä kohti seuraavan viikon semifinaalia?
fi
20:58
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 140/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys.
fi
21:00
Suuri seikkailu
Semifinaalissa neljä seikkailijaa kohtaa tiukkaakin tiukemmassa kolmiottelussa vesiareenalla. Kaksintaisteluareenalle kamppailuun viimeisestä finaalipaikasta päätyy luottopari, kunnes jotain odottamatonta tapahtuu. Ohjelmaa juontaa Jaana Pelkonen.
fi
22:35
Tulossa: Murha Hangossa
Tulossa Nelonen Median kanavilla.
fi
22:40
Koskinen: Vilpittömässä mielessä
Kesälomien keskellä Tammerkoskesta nostetaan hukkuneen miehen ruumis, jonka ranteissa on sitomisjälkiä. Lisäjännitettä Koskisen tiimin tutkintaan tuovat kyseenalaisen musiikkimanagerin yliajo ja mystinen Carl Friedrich. Näsijärvestä löytyy jälleen uusi ruumis ja uhrien välinen yhteys alkaa selvitä. Tapauksia pohtiessaan Koskinen lähtee purjehtimaan poikansa Antin kanssa ja hänen vaistonsa osoittautuvat oikeiksi, mutta samalla hän saattaa tahtomattaan Antin suureen vaaraan.
fi