MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

TV-vodič - petek, 24. 05. 2024

00:00
The Girl in the Woods
The Door in the Woods. Demonit jahtaavat uusia uhreja samalla, kun hahmo Carrien menneisyydestä uhkaa Carrien ja ystävien välistä luottamusta. Sitten Nolanin perhe katoaa.
fi
00:25
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Dead Presidents. Kun Webbin työntekijältä varastetaan miljoonia, Webb antaa Stablerin ja Donnellyn tehtäväksi löytää varas ja saada rahat takaisin.
fi
01:05
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Elliot Stable palaa New Yorkin poliisiin taistellakseen rikollisjengejä vastaan ja rakentaakseen elämänsä uudelleen tragedian jälkeen. Pääosissa nähdään Christopher Meloni (Kova laki: Erikoisyksikkö) ja Dylan McDermott (Oikeus ja kohtuus).
fi
01:45
Mystery Road: Origin
Sarja alkaa. Vuonna 1999 nuori poliisi Jay Swan saapuu uuteen vanhaan kotiinsa Jardineen. Hän joutuu suoraan töihin ja hoitamaan isänsä asioita.
fi
02:40
Mystery Road: Origin
Autonkuljettaja ryöstetään asuntovaunussaan autiomaassa, ja Jay epäilee sen liittyvän kahteen muuhun ryöstöön. Isänsä luona Jay huomaa jotain kauheaa.
fi
03:35
Yellowstone
No Such Thing As Fair. John ja Beth riitelevät toistensa käytöksestä. Garrettin menneisyys ei ole Jamielle eduksi. Cowboy-koulu on Jimmyn osalta ohi.
fi
04:30
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:00
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:25
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:50
 DrömkåkenIMDB 5.5/10
Suosikkikomediassa Björn Skifs ja Suzanne Reuter. Kun Göranin perhe on purjehtimassa, hän ostaa puuhuvilan pakkohuutokaupasta ja alkaa tarmokkaasti remontoida sitä. Unelmahökkelissä piilee kuitenkin hengenvaarallinen salaisuus...
fi
07:25
 The ProgramIMDB 6.5/10
(The Program, draama, Iso-Britannia, Ranska, 2015) Irlantilainen urheilujournalisti David Walsh (Chris O'Dowd) epäilee moninkertaisen Tour de France -voittaja Lance Armstrongin (Ben Foster) puhtautta ja ryhtyy selvitystyöhön osoittaakseen, että kaikkien aikojen maantiepyöräilijän ura on ollut alusta alkaen valetta ja saavutukset vääryydellä hankittuja. 95 min. Ohjaus: Stephen Frears. Pääosissa: Ben Foster, Lee Pace, Guillaume Canet, Jesse Plemons, Chris O'Dowd, Dustin Hoffman, Bryan Greenberg.
fi
09:05
 Lyckligare kan ingen varaIMDB 5.9/10
Elokuva kertoo viidestä eri-ikäisestä pariskunnasta, joiden elämät nivoutuvat toisiinsa toisaalta sattuman ja toisaalta tarkkaan harkittujen valintojen seurauksena.
fi
10:55
 En man som heter OveIMDB 7.7/10
59-vuotias Ove on kärttyinen naapurikyttääjä. Koominen ja sydämellinen tarina saa alkunsa, kun viimeisillään raskaana oleva Parvaneh muuttaa perheineen vastapäiseen taloon ja peruuttaa päin Oven postilaatikkoa.
fi
12:45
LIKEA
Vuoden somevaikuttajagaalassa Rut huomaa pian jonkin olevan pielessä. Cajsa yrittää suunnistaa kalliiden drinkkien ja tiukkojen vahtien keskellä.
fi
13:05
LIKEA
Kausi päättyy. Cajsa saa houkuttelevan työtarjouksen. Rutin maailma romahtaa gaalasotkun jälkeen. Miten kohdata myrsky ilman parasta ystävää?
fi
13:25
Astrid & Lilly Save the World
Tontoom. Astrid ja Lilly inhoavat elämäänsä, mutta ainakin heillä on toisensa. Avattuaan vahingossa portaalin he joutuvat jahtaamaan hirviöitä.
fi
14:10
Astrid & Lilly Save the World
Teeth. Astrid ja Lilly joutuvat valitsemaan puolensa hirviön hyökätessä kiusaajien kimppuun. Liittyäkö hirviöön vai taistella sitä vastaan?
fi
14:55
SolsidanIMDB 8.1/10
Kesä vieraissa. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät panostaa yksityiseen esikouluun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:20
SolsidanIMDB 8.1/10
Onnettomuus kupissa. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:45
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Zero Logic. Kausi alkaa. Ben siirtyy B&B-markkinoille rahoittaakseen Heatherin opinnot. Paineet kasvavat, kun hänen teinityttärensä Mia haluaa muuttaa taloon.
fi
16:35
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Maailman huonoin äiti. Kausi 2, 5/8. Klaralle selviää, että Ruth on estänyt hänet Instagramissa, ja lisäksi tyttö tuntuu viihtyvän paremmin Lilyn ja Tomaksen seurassa kuin omien vanhempiensa kanssa. Lily saa päähänsä muuttaa maalle ja yrittää taivutella Tomaksen puolelleen järjestelmällä heidät työharjoitteluun maatilalle. Rille odottaa kuumeisesti tilaamaansa pakettia. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:00
Tervetuloa SjölyckaniinIMDB 5.7/10
Isä ja poika. Kausi 2, 6/8. Tomas tulee mustasukkaiseksi huomattuaan isänsä olevan hyvää pataa Matsin kanssa ja yrittää päästä lähentymään tämän kanssa. Klara puolestaan on huolissaan isänsä terveydentilasta ja rakkauselämän vaikutuksesta siihen. Lily tuskailee yksityisyyden puutetta tullessaan yhtenään häirityksi. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:25
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Muutto luolaan. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:50
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Kutsumattomia vieraita. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
18:15
Pidätä hengitystä!
Team Bearclaw! Kausi päättyy. On leirin viimeinen päivä. Hyvästit ovat vaikeita, ja Ruben miettii, miten ilmaista itsensä. Onko triolla tulevaisuutta saaren jälkeen?
fi
18:30
Bert
Jätetty. Sarja alkaa. 14-vuotias Bert on tullut jätetyksi ja on täysin alamaissa. Elämä jatkuu bändiharjoitusten merkeissä, ja matkalla kotiin Bert rakastuu.
fi
18:55
Salatut elämätIMDB 3.7/10
Jakso 4584 Ajattelen, siis olen. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
fi
19:20
Salatut elämätIMDB 3.7/10
Jakso 4584 Peukaloitsijan retket. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
fi
19:45
Salatut elämätIMDB 3.7/10
Jakso 4585 Jotain mätää TaalasmaallaPihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
fi
20:10
Salatut elämätIMDB 3.7/10
Jakso 4587 Sinun filmiesi tähden. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
fi
20:35
Salatut elämätIMDB 3.7/10
Jakso 4588 Eva työntää kostoskärryjä. Pihlajakadun asukkaista kertovassa sarjassa kuljetaan kiehtovien tarinoiden poluilla koskettavia tai arkojakaan asioita kaihtamatta.
fi
21:00
Omerta 6/12
Valtion virkamiehet. Pakosuuunnitelma kääntyy päälaelleen Valko-Venäjällä ja iskun todelliset syyt alkavat paljastua Sylvialle ja Morelille. Tanner aloittaa epätoivoisen pelastusoperaation yksin.
fi
21:45
Sokaistuneet
Dagbladetissa syntyy eturistiriita, kun Bea pyytää saada jatkaa tutkimuksiaan. Bea ei suostu lopettamaan vaan etsii käsiinsä Jonasin äidin.
fi
22:30
 12 Years a SlaveIMDB 8.1/10
Solomon Northup on vapaa mustaihoinen mies, joka työskentelee muusikkona 1840-luvun Washingtonissa. Hän joutuu orjakauppiaiden kidnappaamaksi ja päätyy plantaasille Louisianaan. Alkaa 12-vuotinen epätoivon täyteinen elämä orjana, joka yrittää löytää keinon päästä takaisin perheensä luo.
fi

TV-vodič - sobota, 25. 05. 2024

00:40
 Greenland
Katastrofi-toimintatrilleri, jossa maapalloon uhkaa iskeä komeetta. Atlantassa tapaamme insinööri John Garryn, joka yhdessä vaimonsa Allisonin ja poikansa Nathanin kanssa kamppailee paetakseen ja jäädäkseen eloon nähdessään tulevan tuhon laajuuden.
fi
02:35
BeckIMDB 5.9/10
Kuolemanloukku. Poliisikokelas Vilhelm Beck on harjoittelussa ohjaajansa kanssa, kun hän tavallisen murtojutun yhteydessä löytää rikospaikalta kuolleen 17-vuotiaan pojan. Tapaus siirtyy suoraan Alexille, Martinille ja muille Beck-ryhmäläisille.
fi
04:05
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
04:30
Star File
Keira Knightley. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
04:40
Star File
Michael Keaton. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
04:50
Star File
Carey Mulligan. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:00
Star File
Anne Hathaway. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:10
 Hoppa högstIMDB 5.9/10
Albin ja Stig ovat tasaveroisia. Eivät ainoastaan mitä tulee kastematojen syömiseen, vaan myös korkealle hyppäämisessä. He hyppivät sahalla, joella ja puissa ja lyövät lopuksi vetoa kaikkein hurjimmasta - kuka uskaltaa hypätä ladon katolta?
fi
05:40
 Göta kanal 3 - Kanalkungens hemlighetIMDB 2.6/10
Kolmas osa äärettömän suositussa ruotsalaisessa komediasarjassa venejupakoista ja huijauksista Göta-kanavalla ja sen rannoilla.
fi
07:10
 Eva & Adam
Adam on luokan uusi tulokas, kun hän tapaa Evan. Eva on juuri alkanut vastustaa poikia parhaan ystävänsä kanssa, koska kaikki pojat ovat lapsellisia. Mutta mikään ei voita ensirakkautta. Kun Eva ja Adam tapaavat, tunteita on vaikeaa estellä.
fi
08:30
 Tjorven, Båtsman och MosesIMDB 6.3/10
Saltkråkanilla on kesä ja Pampula on ikionnellinen saadessaan Vestermanilta hylkeenpoikasen. Hylkeen nimeksi tulee Mooses ja kaikki saariston asukkaat pitävät siitä. Vesterman haluaa hylkeen takaisin saatuaan tietää, että voisi myydä sen hyvällä hinnalla, mutta siihen Pampula ei aio suostua vaan yhdessä Pellen ja Stinan kanssa hän piilottaa Mooseksen.
fi
10:00
 Sune i fjällenIMDB 3.9/10
Mitä Lasse tekee havaitessaan, että hänen rakas Sophiensa matkustaa tunturiin makean urheilijakaverin Santosin kanssa? Yksinkertaista! Hän suostuttelee koko Anderssonin perheen mukaan, vaikka heillä ei ole sen enempää rahaa kuin hiihtotaitoakaan.
fi
11:30
 The King's SpeechIMDB 8.0/10
Oscar-palkitussa draamassa kuningas Yrjö VI (Colin Firth) nousee yllättäen valtaan, mutta tämän paha puhevika vie kaiken huomion. Avuksi tulee ronski puheterapeutti (Geoffrey Rush). Elokuva sai 4 Oscar-palkintoa: parhaan elokuvan, ohjauksen, käsikirjoituksen sekä miespääosan.
fi
13:25
 Margin CallIMDB 7.1/10
Margin Call vie katsojan vuoden 2008 talousromahduksen käynnistäneen kriisin ytimeen, ja kuvaa vallankahvassa olleiden pelureiden elämää yhden kohtalokkaan vuorokauden ajan.
fi
15:10
The Great BusterIMDB 7.5/10
Tuore dokumenttielokuva mykän elokuvan suuresta mestarista Buster Keatonista. Mukana ihailuaan osoittamassa ovat muun muassa Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-vuotias Norman Lloyd ja Jackassin Johnny Knoxville. Ohjaus Peter Bogdanovich. (The Great Buster: A Celebration, USA 2018)
fi
16:50
 Dumplin'IMDB 6.6/10
Tarkoituksenaan ravistella äitiään – entinen missi, jonka kanssa Willillä ei ole juuri mitään yhteistä – Will ilmoittautuu paikalliseen kauneuskilpailuun.
fi
18:45
Kämppikset
Kausi 1, 3/10. Hei sun heiluvilles. Raimo ei osaa regoida oikein, kun Hanne säntäilee tunnemyrskyssään häpeällisestä tilanteesta toiseen. Jesse muuttaa taloon ja kuolevan naisen melkein viimeinen toive johtaa teinin humalaan
fi
19:30
Karkurit
Ghost. Karkuri on kummituksen tavoin liikkuva palkkamurhaaja, joka on yksikön perässä. Tiimin nuorin jäsen Lori joutuu näytönpaikkaan. Pertti lähtee Ruotsiin selvittämään kadonneen tiimiläisen mysteeriä.
fi
20:15
Pahan väri
Äideistä parhain. Kaius punoo verkostoja ja tapaa paikalliset merkkimiehet. Leena haluaa saada kuristajan hoitoon, muuten Jani tappaa jälleen. Kuristajan isä pitää poikaansa vaarallisena, mutta herkkänä.
fi
21:00
P-Valley
Snow. Rikosdraama, joka sijoittuu suositun strippiklubin kulissien taakse syvälle Mississippin suistoalueelle. Täällä kokoontuu joukko toiveikkaita, eksyneitä, murtuneita ja värikkäitä tyyppejä, jokaisella erilaiset unelmat, kokemukset ja salaisuudet.
fi
21:55
P-Valley
Mississippi Rule. Kausi päättyy. On suuren finaalin aika. Chucalissassa vuorottelevat uudet alut ja tarinoiden loput.
fi
23:00
 DreddIMDB 7.1/10
Yhdysvallat on ydinsodan jäljiltä autiomaata. Mega City Onen kaoottiset kadut ovat rikollisten hallussa. Järjestystä ylläpitävät ainoastaan tuomareiksi kutsutut poliisit, jotka toimivat myös pyöveleinä.
fi