MTV Aitio

MTV Aitio

Finland

TV-vodič - torek, 28. 05. 2024

00:20
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Streets Is Watching. Elliot Stable palaa New Yorkin poliisiin taistellakseen rikollisjengejä vastaan ja rakentaakseen elämänsä uudelleen tragedian jälkeen. Pääosissa nähdään Christopher Meloni (Kova laki: Erikoisyksikkö) ja Dylan McDermott (Oikeus ja kohtuus).
fi
01:00
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Friend or Foe. Kausi päättyy. Stabler kohtaa totuuden isästään, ja hänen toiminnallaan on yllättäviä seurauksia toisella rintamalla. Tiimi yrittää jäljittää Webbin.
fi
01:40
Mystery Road: Origin
Jayn on vaikea päästä yli isänsä kuolemasta, ja hän riitaantuu perheensä kanssa. Jay alkaa epäillä, oliko kyse itsemurhasta, ja alkaa tutkia asiaa.
fi
02:35
Mystery Road: Origin
Jay palaa marihuanaviljelmälle saadakseen selvyyttä isänsä kuolemaan ja asettuu vastakkain Sputtyn kanssa. Mary ja Jay lähtevät ensitreffeilleen.
fi
03:30
Yellowstone
Grass On The Streets. Kausi päättyy. Duttonin perheelle juuri perhe on kaikkein tärkein, mutta uudet havainnot uhkaavat heidän yhteenkuuluvuuttaan.
fi
04:50
Star File
Julia Roberts. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
04:55
Star File
Brad Pitt. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:05
Star File
Ben Affleck. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:15
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
05:40
 Mitt liv som hundIMDB 7.6/10
Ingemar asuu veljensä ja sairaan äitinsä kanssa. Hänellä on vaikeaa, mutta ei niin vaikeaa kuin Laika-koiralla avaruudessa. Ingemar lähetetään kesäksi maalle isoäitinsä luokse. Siellä hän tapaa ihmisiä, jotta muuttavat hänen elämäänsä.
fi
07:20
The SummitIMDB 6.9/10
Vaikka K2 on vain maailman toiseksi korkein vuorenhuippu, se on vaarallisin. Elokuussa 2008 24:stä kiipeilijästä 18 pääsi K2:n huipulle. 48 tuntia myöhemmin heistä oli kuollut 11. Mitä tuona kohtalokkaana päivänä tapahtui?
fi
09:00
 Sune på bilsemesterIMDB 3.6/10
Tällä kertaa saamme seurata, miten likkojenhurmaaja Lasse ja hänen perheensä lähtevät automatkalle halki Euroopan. Kohteena on pieni etelätirolilainen kylä, jossa hänen isänsä ja äitinsä ovat olleet häämatkalla 20 vuotta aiemmin. Kylässä asustaa paitsi Lassen unelmatyttö, myös taiteilija, joka voisi tehdä perheestä satumaisen rikkaan. Tarvitaan vain hänen allekirjoituksensa. Mikä muka voisi mennä pieleen?
fi
10:30
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
12:25
Fake Patient
Ilska. Albin kieltäytyy puhumasta isänsä kanssa, ja Anita ottaa asian hoitoonsa. Albin törmää ex-ystäväänsä Chippeniin. Cissi ilmestyy yllättäen kaupunkiin.
fi
12:50
Fake Patient
Ett år tidigare. Albin ja Chippen asuvat yhdessä ja uneksivat näyttelemisestä. He tekevät yhdessä töitä sairaalassa loistavana valepotilasparina.
fi
13:15
Astrid & Lilly Save the World
A-borg. Itsepintainen hirviö pakottaa kaikki kokemaan uudelleen pahimmat lapsuudenmuistonsa.
fi
14:00
Astrid & Lilly Save the World
Toenail. Rehtori Varshidi joutuu demonin riivaamaksi, ja Astrid ja Lilly joutuvat harjoittamaan eksorsismia.
fi
14:45
SolsidanIMDB 8.1/10
Hirviö. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:10
SolsidanIMDB 8.1/10
Yllätys. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:35
Five BedroomsIMDB 7.8/10
Nine Carats. Heather lähestyy tutkintoaan, mutta maailma romahtaa hänen saadessaan tietää Benin petoksesta. Timmy tukee äitiään ensimmäistä kertaa elämässään.
fi
16:25
Tervetuloa Sjölyckaniin
Perintö. Kausi 3, 1/6. Tomas ja Klara hermostuvat perinnostä saatuaan tietää, että Berndt on mennyt naimisin Söderbergin kanssa. Tomas on Zionin uuvuttama. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
16:50
Tervetuloa Sjölyckaniin
Venekauppa. Kausi 3, 2/6. Tomas ja Lily haluavat tehdä omia veneretkiä, mutta Klara haluaa kaikkien olevan yhdessä. Berndt järjestää Söderbergille maailman huonoimman häämatkan. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:15
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Rutjankoski ja ajattarat. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:40
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Vain tämä kesä. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
18:05
Bert
Les enfants terribles. Bert hiillostaa ranskanopea, ja Alicia kiinnostuu. Bert lähtee kovan tyttöjengin kanssa galleriaan ja juttelee kaikesta ja kaikista. Thora huolestuu.
fi
18:30
Bert
Cup & Joe. Bert rakastuu suinpäin Eliniin uuden kahvilan kassalla. Valitettavasti sinne on mentävä Lydia-serkun kanssa, koska kaverit hengaavat muualla.
fi
18:55
Irralliset
Mathilda jättää Nathanin ja satsaa suhteeseen Johanneksen kanssa. Jos tämä vaan ei olisi niin tarkka ja mariseva. Nora juhlii uutta työtä New Yorkissa
fi
19:45
DikDek - Painajainen majatalossa
Kausi 1, 7/7. Appi kiehuu. Vesivahinko pakottaa Annan kutsumaan isänsä majataloon, jotta tämä voisi lainata rahaa. Isässäkin olisi Tapsalla kestämistä, mutta tämän mukana tulee uusi naisystävä, joka on Annallekin liikaa.
fi
20:10
Mun maailma
Eteenpäin mennään, vaikka välillä kompastutaan. Aron opettelee asumaan yksin. Elli lähtee ottamaan kielilävistystä. Fuge kertoo haaveistaan. Mauro tapaa hyvän ystävän poikaa Eliasta. Hannan YO-päivä koittaa.
fi
20:35
Mun maailma
Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Hanna lähtee Balille. Aron kuvaa lyhytelokuvaa. Mauroa turhauttaa. Elli saa uuden aktiivituolin ja lähtee Rockfesteille. Elli kokee olevansa pitkästä aikaa onnellinen.
fi
21:00
Heels
High Flying. Kausi päättyy. Tilanne kärjistyy, kun DWL kohtaa Dystopian. Voivatko Jack ja Ace antaa toisilleen anteeksi ja pitäytyä päätöksessä? Vai uhkaako kaaos?
fi
21:55
Victoria's Secretin nousu ja tuho
Tarnished Angels. 3/3. Victoria's Secretillä oli vaikeuksia pysyä muuttuvien aikojen mukana, kun kilpailijat alkoivat korostaa moniarvoisuutta ja markkinoida tuotteitaan kaikenkokoisille naisille. Yhtiön mainetta eivät parantaneet sen pomon Les Wexnerin kytkökset seksuaalirikoksista syytettyyn Jeffrey Epsteiniin. Myös yhtiön sisällä esitettiin syytöksiä seksuaalisesta häirinnästä. Dokumenttisarja kertoo legendaarisen alusvaatebrändin monivaiheisen ja skandaalinkäryisenkin tarinan.
fi
22:50
MacGruber
Through the Looking Glass. Vicki on saamassa Brimstonen käsiinsä, kun MacGruber tulee väliin. Fasoosen vinkki johtaa Macin sooloretkelle Enos Queethin päämajaan, kosto mielessä.
fi
23:20
MacGruber
The Storm. Tiimi on hajalla, kun kostonhimoinen MacGruber hyökkää Queethin päämajaan. Macin on käytettävä kaikkia mahdollisia temppuja selvitäkseen hengissä.
fi
23:45
The Girl in the Woods
One Door Closes. Carrie joutuu kohtaamaan häikäilemättömän ex-mentorinsa, Nolan taistelee ei-toivotun muutoksen kanssa ja Tasha joutuu itse pahuuden eteen.
fi

TV-vodič - sreda, 29. 05. 2024

00:15
The Girl in the Woods
Vast Gehenna. Carrie etsii epätoivoisesti tietoa vuodon tukkimiseksi ja palaa painajaisten maahan kohdatakseen tytön, jonka kerran petti. Tashaa seuraa hirviö.
fi
00:40
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Gimme Shelter - Part One. Kausi alkaa. Nuori nainen ammutaan. Tiimi huomaa pian, ettei kyseessä ole tavallinen murha. McCoy ja Price yrittävät pysäyttää kansainvälistä liigaa.
fi
01:20
Kova laki: Järjestäytynyt rikollisuus
Everybody Knows the Dice Are Loaded. Kaupungin ensimmäisen kasinon rakentaminen alkaa Stablerin tutkiessa vanhan ystävän murhaa. Tämän haluttomuus myydä taloaan viivytti rakentamista.
fi
02:00
Mystery Road: Origin
Patrick on lannistunut toistuvien ryöstöjen takia ja kääntyy Jayn puoleen. Voiko hänen perheensä olla maalitaulu? Jay alkaa kehittää teoriaa...
fi
02:55
Mystery Road: Origin
Kausi päättyy. Jengin aikeet huipentuvat ammuskeluun kultamalmilastin saapuessa. Mary on aivan liian lähellä Joshin murhaajaa, ja Jay alkaa ymmärtää.
fi
03:50
Hightown
Good Times. Osavaltion poliisi Jackie Quiñones on alkanut taas juoda ja elää villiä elämää. Ray on noussut uratikkailla ja Frankie hankkinut uuden kumppanin.
fi
04:40
Star File
Melissa McCarthy. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
04:50
Star File
Channing Tatum. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:00
Star File
Ben Kingsley. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:10
 Änglagård - Tredje gången gilltIMDB 4.7/10
Fanny (Helena Bergström) palaa kotikyläänsä viimeisen kerran selvittääkseen, kuka oikeastaan on hänen isänsä.
fi
07:05
PavarottiIMDB 7.5/10
Huipputenori Pavarotti oli poikkeuksellinen yhdistelmä persoonallisuutta, neroutta ja julkisuutta, jolla oli ainutlaatuinen kyky tuoda ooppera viihteellisesti lähemmäksi kaikkia musiikin ystäviä.
fi
08:55
 Sune i fjällenIMDB 3.9/10
Mitä Lasse tekee havaitessaan, että hänen rakas Sophiensa matkustaa tunturiin makean urheilijakaverin Santosin kanssa? Yksinkertaista! Hän suostuttelee koko Anderssonin perheen mukaan, vaikka heillä ei ole sen enempää rahaa kuin hiihtotaitoakaan.
fi
10:25
 Knives OutIMDB 8.0/10
Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey löydetään kuolleena kartanostaan. Etsivä Benoit Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä, koittaen paljastaa totuuden.
fi
12:30
Fake Patient
Förhandling. Albin herää sairaalassa. Lääkäri kertoo pelätystä aivokasvaimesta, ja Albin joutuu hätäleikkaukseen. Felix tapaa Cissin ja kertoo tilanteesta.
fi
12:55
Fake Patient
Depression. Syöpähoito jatkuu, mutta Albin ei halua Yvonnen tukiryhmään. Cissi ilmestyy Albinin syntymäpäiville ja tämä pakenee metsään, mistä Gunnar hänet hakee.
fi
13:20
Astrid & Lilly Save the World
Lips. Kuolettava intohimo herää henkiin, kun kaupunkiin tulee seksikäs uusi hirviö.
fi
14:05
Astrid & Lilly Save the World
Hair. Lillyn painajaishirviö herää eloon jälki-istunnon aikana, mutta ehkä on jopa vielä pahempi riidellä Astridin kanssa?
fi
14:50
SolsidanIMDB 8.1/10
Suojahuone. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:15
SolsidanIMDB 8.1/10
Polttarit. Solsidanin kahdeksannella tuotantokaudella puhaltavat muutoksen tuulet. Alex ja Anna ovat eronneet ja yrittävät totutella uuteen elämäänsä, johon kuuluvat lapset joka toinen viikko, deittailu ja yksinäiset arki-illat. Schillerin perheessä lähenevät Viktorin lakkiaiset. Esikoinen muuttaa kotoa, eivätkä hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ole ihan vanhempien odotusten mukaisia. Ove ja Anette ovat rikastuneet viime kauden jälkeen ja päättävät perustaa yksityisen esikoulun ja hankkia maaseutuasunnon. Kaiken tämän lisäksi nähdään ilmastoahdistusta potevia lapsia, turvahuoneen rakentava Fredde ja päähenkilöitä ravisteleva teatteriesitys.
fi
15:40
Five BedroomsIMDB 7.8/10
One Kiss. Liz saa yhteydenottoja monesta lakitoimistosta mutta saa samalla tietää ex-pomonsa järjestävän hänelle kunnianosoituksen. Ben muuttaa pesutupaan.
fi
16:25
Tervetuloa Sjölyckaniin
Teinivieraat. Kausi 3, 3/6. Klara, Rille ja Tomas haluavat esiintyä maailman parhaina teinien vanhempina, kun Ruthin poikaystävä ja Noahin tyttöystävä tulevat käymään. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
16:50
Tervetuloa Sjölyckaniin
Barb was here. Kausi 3, 4/6. Lily on puhdistuskuurilla, ja kaikki saavat tutustua hänen alter egoonsa. Tomas täyttää vuosia ja on tyytymätön juhliin. Ludde huolettaa Klaraa ja Rilleä. Ruotsalaisessa komediasarjassa eri sukupolvet viettävät kesää saaristoparatiisissa, ja yhteentörmäyksiltä ei voida välttyä.
fi
17:15
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Elämää on suojeltava. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
17:40
Ronja RyövärintytärIMDB 7.8/10
Villipetojen kohtaaminen. Myrskyisenä yönä ukkosen pauhatessa salama iskee Matiaksenlinnaan ja halkaisee sen kahtia. Samana yönä syntyy ryöväriruhtinas Matiakselle tytär, joka saa nimen Ronja. Tyttö kasvaa Matiaksen, Loviisan ja ryövärijoukkion valvovien silmien alla. Kun Ronja on tarpeeksi vanha, hän saa luvan lähteä itsekseen tutkimaan ympäröivää metsää.
fi
18:05
Bert
Treb Shadowwalker. Ruotsalainen komediasarja teini-ikäisestä Bertistä ikuisine rakkausongelmineen. Sarja perustuu Anders Jacobssonin ja Sören Olssonin kirjoihin.
fi
18:30
Bert
Jeesus-dieetti. Bert iloitsee uimaopetuksesta vähäpukeisten tyttöjen takia. Thora kertoo tyttöjen kurkkivan poikia yhtä paljon, Bert panikoi ja löytää ihmedieetin.
fi
18:55
Morran ja Tobias
Morran yrittää tehdä omenahilloa, mutta tuloksena on hillosota. Tobiasin mielestä Morran tarvitsee terapiaa, mutta terapeutti on ihan kuin Tobias.
fi
19:10
Morran ja Tobias
Kausi päättyy. Tobias huomaa, että Morran kävelee unissaan, ja asentaa juoksumaton energian hyödyntämiseksi. Morran kuitenkin haluaa myös hiihtää.
fi
19:25
Mun maailma
Eteenpäin mennään, vaikka välillä kompastutaan. Aron opettelee asumaan yksin. Elli lähtee ottamaan kielilävistystä. Fuge kertoo haaveistaan. Mauro tapaa hyvän ystävän poikaa Eliasta. Hannan YO-päivä koittaa.
fi
19:50
Mun maailma
Kun yksi ovi sulkeutuu, toinen avautuu. Hanna lähtee Balille. Aron kuvaa lyhytelokuvaa. Mauroa turhauttaa. Elli saa uuden aktiivituolin ja lähtee Rockfesteille. Elli kokee olevansa pitkästä aikaa onnellinen.
fi
20:15
Karkurit
Guru. Pidätysmääräystä pakoileva joogaguru on Karkuriyksikön tähtäimessä. Tuore tiimin jäsen Santiago ottaa peitepoliisin taitonsa käyttöön. Lori tunnistaa Karitan luo tunkeutuneen murtovarkaan.
fi
21:00
Trigger Point
Lena rikkoo sääntöjä auttaakseen Alexia, koska tietää, ettei tällä ole ketään muuta. Tiimi tekee järkyttävän löydön jahtaamastaan terrorisolusta.
fi
21:45
Trigger Point
Kausi päättyy. Lana on mahdottoman valinnan edessä terroristien siepattua hänet. Täyttääkö hän velvollisuutensa vai pelastaako tärkeimmät ihmisensä?
fi
22:30
MacGruber
The Architect. Queethin ilkeä suunnitelma ei ole vielä kariutunut. MacGruberin on selvitettävä, kuka on hyökkäysten takana, ja löydettävä tapa niiden estämiseksi.
fi
22:55
MacGruber
Kausi päättyy. Tiimi on yhdessä, ja kaikki etsivät Havencroftia. MacGruber, Piper ja Vicki taistelevat selviytyäkseen ja pelastaakseen maailman.
fi
23:30
The Girl in the Woods
Weapon against the Shadow. Hälyttävä totuus saa Carrien ja Tashan tekemään lopullisen päätöksen. Yhdessä he taistelevat pelastaakseen rakkaansa Gehennan vaikutukselta.
fi
23:55
The Girl in the Woods
Angel of the Dawn. Kausi päättyy. Kaupungin kohtalo painaa Carrien ja Tashan harteilla, kun he yrittävät paeta aseistettuja opetuslapsia ja heidän on pelastettava Nolan.
fi