FilmBox Extra

FilmBox Extra

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Guia de TV - domingo, 26/05/2024

01:15
HAMMER, THE #1
“Ciocanul” este o dramă despre sport care înfăţişază lupta şi sucesul lui Matt Hamill în drumul lui spre titlul de campion. Crescut printre cei care puteau auzi, Matt se trezeşte exclus şi din Comunitatea Surzilor. Cu determinare, îşi va folosi dizabilitatea ca un atuu pentru a ajunge primul luptător de wrestling campion naţional şi pentru a fi un exemplu pentru surzi şi pentru cei normali deopotrivă.
ro
05:00
TWO NIGHT STAND
După o regretabilă aventură de-o noapte, doi străini se trezesc înzăpeziţi după ce un viscol a înghţat Manhattan-ul. Acum sunt prinşi într-un mic apartament, fiind obligaţi să se cunoască mult mai mult decât ar fi trebuit după o aventură de o noapte.
ro
08:25
PRINCE AND ME 2: THE ROYAL WEDDING
,,Eu şi Prinţul 2: Nunta regală" este continuarea poveştii de dragoste din 2003 ,,Eu şi Prinţul". În filmul anterior, Paige (Julia Stiles) - o studentă din vestul mijlociu - se îndrăgosteşte de Edvard (Luke Mably), fără să-şi dea seama că este de fapt prinţul Danemarcei. În aceast film, Paige (jucată acum de Kam Heskin) şi Eddie se confruntă cu un edict danez vechi de secole, potrivit căruia dacă un prinţ danez se căsătoreşte cu o persoană de rând, trebuie să abdice de la tron.
ro
10:00
RAILROAD TIGERS
Un lucrător la căile ferate din China în 1941 conduce o echipă de revoluţionari împotriva japonezilor pentru a face rost de mâncare pentru săraci.
ro
12:00
OLD MAN AND THE GUN, THE
Bazat pe povestea adevărată a lui Forrest Tucker (Robert Redford), de la evadarea lui curajoasă din San Quentin la vârsta de 70 de ani, la o serie de furturi fără precedent care au pus autorităţile în dificultate şi au captivat publicul. Prinşi în urmărire sunt detectivul John Hunt (Casey Affleck), care este captivat de dedicarea lui Forrest pentru ceea ce face, şi o femeie (Sissy Spacek), care îl iubeşte în ciuda profesiei lui.
ro
13:30
BITTER/SWEET
Un maestru de renume mondial în arta cafelei este nevoit să aleagă între viața comodă alături de o logodnică frumoasă și o aventură nesigură care îi umple inima cu fericire. Brian are o viață fără griji, un serviciu bun și o logodnică minunată. Într-o bună zi, bărbatul  pornește într-o călătorie în Thailanda unde face cunoștință cu frumoasa Ticha, cea care îl ajută să cumpere cele mai bune boabe de cafea. După scurt timp relația lor nu mai este una profesionsita și între cei doi apar sentimente profunde. Brian trebuie să aleagă între viața plină de pasiune alături de Ticha și viața comodă împreună cu logodnica lui.
ro
16:45
BRAD'S STATUS
Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.
ro
18:25
I COULD NEVER BE YOUR WOMAN
O mamă se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr, în timp ce fiica ei se îndrăgostește pentru prima oară. Mama Natură se joacă cu destinele lor.
ro
20:00
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
23:40
BEACH BUM, THE
Un consumator de droguri rebel pe nume Moondog trăieşte după propriile reguli.
ro

Guia de TV - segunda, 27/05/2024

01:15
SYMPATHY FOR DELICIOUS
Un Dj care a paralizat recent, descoperă mai multe decât şi-ar fi putut imagina, prin intermediul lumii care practică vindecarea prin credinţă.
ro
02:55
MEN WHO STARE AT GOATS
În timpul războiului din Irak, încercatul reporter Bob Wilton caută subiectul pentru reportajul vieţii lui. În momentul în care trage cu urechea la convorbirile corespondenţilor de război face cunoştinţă cu agentul secret Lyn Cassady şi găseşte mai mult decât s-ar fi aşteptat. Noua sa cunoştinţă îi povesteşte lui Bob despre experimentul armatei americane al cărei scop este de a pune capăt războiului. Planul este destul de neobişnuit pentru că de data aceasta New Earth Army nu foloseşte o armă ci forţa minţii pentru a-l învinge pe inamic.
ro
04:25
SANDMAN, THE
Într-o dimineaţă, Benno se trezeşte în pat plin de nisip. La început, bărbatul hotărăşte să ignore această situaţie neobişnuită. Totuşi, după scurt timp situaţia scapă de sub control pentru că apartamentul lui Benny se transformă într-o adevărata groapă de nisip. Benno, care nu se descurcă deloc în această situaţie, solicită ajutor Sandrei care este proprietara unei cafenele din apropiere. Deşi Benny n-o poate suporta pe Sandra, ea este ultima sa şansă de a se scăpa de problemă. Pe neaşteptate, Benno începe să o viseze pe Sandra. Oare femeia are ceva în comun cu nisipul din apartamentul lui Benno?
ro
06:45
VIY 2: JOURNEY TO CHINA
Călătorul englez Jonathan Green este însărcinat de Petru cel Mare să cartografieze Orientul Îndepărtat. Încă o dată pleacă într-o călătorie lungă şi plină de aventuri incredibile care în cele din urmă îl vor duce în China. Cartograful va face în mod neaşteptat o mulţime de descoperiri uluitoare, se va confrunta cu creaturi bizare, va întâlni prinţese chineze şi se va confrunta cu maeştri de arte marţiale, şi chiar cu regele tuturor dragonilor - Regele Dragonului. Ce poate fi mai periculos decât să te întâlneşti faţă în faţă cu Viy, cu excepţia faptului să te întâlneşti iar? Ce va învinge de data aceasta - scepticismul ferm al omului de ştiinţă sau vechea magie neagră care a pus stăpânire pe ţările estice?
ro
08:45
HEIDI (2015)
Îndrăgita poveste a lui Heidi vine pe marele ecran! Cu peste 50 de milioane de exemplare de cărţi vândute în toată lumea şi tradusă în peste 50 de limbi, Heidi este un star internaţional. O poveste înduioşătoare despre copilărie şi prietenie pentru toată familia.
ro
10:35
HEROES
Un bărbat conduce cu viteză pe o șosea de țară pentru a ajunge la o întâlnire de afaceri importantă. Mintea lui este preocupată de gânduri asupra prezentării pe care va trebui să o facă pentru un client important – o prezentare care ar putea fi un punct de cotitură în cariera sa. El nu este pregătit pentru întârzieri sau surprize dar soarta are multe lucruri pregătite pentru el. Un corp în mijlocul străzii – un copil. Bărbatul apasă cu putere frânele și reușește să oprească mașina exact la timp. Din fericire copilul este teafăr dar confuz. Bărbatul ar vrea să îi dea o mână de ajutor dar clienții lui îl așteaptă. Curând după această întâlnire întâmplătoare, bărbatul întâlnește o tânără care poartă un rucsac și care se îndreaptă spre Barcelona. El se oferă să o ducă cu mașina – nesuspectând faptul că s-au cunoscut la un moment dat. Mai târziu ei reușesc să stabilească o conexiune și își amintesc cele mai romantice și emoționale zile din copilăria lor...
ro
12:20
PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD, THE
Proiectul se bazează pe romanul lui Charles Dickens şi oferă o abordare modernă a personajului principal, în timp ce acesta călătoreşte într-o lume haotică pentru a-şi găsi locul. Titlul original ,,David Copperfield" a fost publicat în 1850 şi descrie călătoria protagonistului - care a fost modelat după Dickens însuşi. De la o copilărie săracă la un autor de succes, totul datorită perseverenţei şi în ciuda lipsei disciplinei personale.
ro
15:50
LOVE NOTES
Filmul prezintă povestea unui bărbat şi a unei femei care, atraşi în vârtejul pasiunii, petrec noaptea împreună şi consecinţele unei clipe de neatenţie. Nora Flannery (Laura Leighton) e critic de muzică clasică, Jamie Derringer (Antonio Cupo) este în schimb un talentat şi popular cântăreţ de country. Cei doi se lasă în voia simţurilor, petrec împreună ceea ce ar trebui să fie o fierbinte, nebună aventură de o noapte, plină de pasiune. Totuşi, relaţia lor nu se va putea limita la atât. Sarcina nedorită îi va obliga pe amanţi să ia o decizie serioasă, care le va schimba radical viaţa de până atunci.
ro
17:20
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
18:55
ALL ROADS LEAD TO ROME
MAGGIE (Parker) este o mamă singură și o profesoară înfumurată de colegiu din New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă problematică SUMMER (Day), Maggie decide să pornească în călătorie la Toscana, la satul pe care îl vizita des în tinerețe. La sosire, Maggie îl întâlnește pe LUCA (Bova), fostul ei iubit frumos, un burlac care locuiește cu mama lui în vârstă de optzeci de ani CARMEN (Cardinale). Summer (căreia îi e dor de iubitul ei "bad boy"  din New York) și Carmen (care planifică în secret nunta cu MARCELINO, iubirea ei adevărătă din Roma, împotriva dorinței lui Luca) fură mașina lui Luca și fugă spre Roma. Maggie și Luca decid să-le urmărească, ceea ce le permite să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă, iar celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună.
ro
20:25
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
23:20
RESISTANCE (2019)
Rayne luptă împotriva naziştilor din Europa în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, confrântându-se cu Ekart Brand, un lider nazist care vrea să-l injecteze pe Adolf Hitler cu sângele lui Rayne, încercând să-l transforme într-un dampir ?i să devină nemuritor.
ro