FilmBox Extra

FilmBox Extra

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

Guia de TV - sexta, 31/05/2024

00:55
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
02:55
BERKELEY
Spre supărarea tatălui său Sy (Henry Winkler - The Waterboy, Happy Days), Ben încearcă să-şi dezvolte pasiunea de a scrie şi mai precis de a crea poezii cu ajutorul profesoarei sale Hawkins (Bonnie Bedelia).Totuşi, studiile asupra literaturii trec repede pe planul al doilea, pe primul plan aflîndu-se epoca Războiului de Vietnam de care Ben se interesează sub influenţa câtorva cunoştinţe precum Sadie (Laura Jordan) - o intelectuală în haine decolorate ce l-a sedus Ben în timpul primei lor plimbări de la universitate spre casă, Henry (Jake Newton) - prietenul din copilărie care a devenit un Marxist devotat, Alice (Sarah Carter) - fiica decanului Universităţii Berkley care profită de radicalismul proaspăt al lui Ben pentru a-l supăra pe tatăl său şi Blue (Tom Morello din grupul Rage Against the Machine) - colegul de cămin şi de trupă care se dovedeşte a fi un veteran al Războiul din Vietnam plin de amărăciune.
ro
04:20
PRECIOUS: BASED ON THE NOVEL PUSH BY SAPPHIRE
regizor: Lee Daniels; premiera: 2009; producător: USA; timp: 105 min;
ro
06:25
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
08:00
HEIDI (2015)
Îndrăgita poveste a lui Heidi vine pe marele ecran! Cu peste 50 de milioane de exemplare de cărţi vândute în toată lumea şi tradusă în peste 50 de limbi, Heidi este un star internaţional. O poveste înduioşătoare despre copilărie şi prietenie pentru toată familia.
ro
09:50
LA DELICATESSE
O franțuzoaică îndoliată pentru moartea soțului ei cu trei ani înainte este curtată de un coleg de muncă suedez.
ro
13:00
LOVE NOTES
Filmul prezintă povestea unui bărbat şi a unei femei care, atraşi în vârtejul pasiunii, petrec noaptea împreună şi consecinţele unei clipe de neatenţie. Nora Flannery (Laura Leighton) e critic de muzică clasică, Jamie Derringer (Antonio Cupo) este în schimb un talentat şi popular cântăreţ de country. Cei doi se lasă în voia simţurilor, petrec împreună ceea ce ar trebui să fie o fierbinte, nebună aventură de o noapte, plină de pasiune. Totuşi, relaţia lor nu se va putea limita la atât. Sarcina nedorită îi va obliga pe amanţi să ia o decizie serioasă, care le va schimba radical viaţa de până atunci.
ro
14:30
TRATTORIA #1
Această dramă amuzantă și emotionantă desfășurată în captivanta scenă culinară din San Francisco îl urmărește pe Sal Sartini, un bucătar dependent de muncă, care trebuie să învețe să reînsuflețească pasiunea pentru gătit și dragoste și să repare legătura cu fiul său înainte de a risca să piardă totul din nou.
ro
15:50
I COULD NEVER BE YOUR WOMAN
O mamă se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr, în timp ce fiica ei se îndrăgostește pentru prima oară. Mama Natură se joacă cu destinele lor.
ro
17:25
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
19:05
GRAND THEFT PARSONS
Câteodată trebuie să îngropi morţii. Dar nu şi acum.
ro
20:30
WINE FOR SUMMER, THE
Vincent este scos din tranșee, de față cu oamenii săi, fiind arestat sub acuzația de viol.
ro
22:00
CRIMINAL ACTIVITIES
Patru tineri fac o împreună investiţie riscantă, care le crează probleme cu mafia.
ro

Guia de TV - sábado, 01/06/2024

01:15
WAKE
Carys are o metodă neconvenţională de a trece peste momentele grele. În momentul în care viaţa ei devine insuportabilă, femeia merge la înmormântările oamenilor necunoscuţi. Într-o zi, în timpul unei înmormântări, Carys face cunoştinţă cu Tyler care o înmormântează pe logodnica sa. Deşi prietena fetei - Shane şi colega de cameră - Lili o avertizează, Carys intră într-o relaţie profundă cu bărbatul. Cautând rezolvarea cea mai bună a dilemei, Carys se întâlneşte cu mama ei ca să se confrunte cu trecutul. După această întâlnire, Carys începe să-şi dea seama că deschizându-se în faţa iubirii, ea riscă mai mult decât să-şi frângă inima.
ro
02:50
CITIZEN JANE #1
Jane Alexander, o femeie atletică, atractivă din San Francisco se bucură de o viață confortabilă în Pacific Heights cu bărbatul pe care îl iubește, frumosul, carismaticul Tom O'Donnell. Viața idilică a lui Jane este spulberată atunci când iubita sa mătușă, Gertrude McCabe, este ucisă cu brutalitate în San Jose. Suferința lui Jane se transformă în groază când un detectiv de poliție genial, Jack Morris, o convinge până la urmă că ucigașul este nimeni altul decât iubitul ei adorat, Tom O'Donnell. Jane pornește într-o călătorie epică pentru a-l prinde și a-l condamna pe vicleanul și energicul O'Donnell, uimind atât poliția, cât și procurorii cu subtilitatea și tenacitatea ei. În cele din urmă, folosind în mare măsură dovezile circumstanțiale strânse de Jane Alexander și Jack Morris, Tom O'Donnell este condamnat pentru omor deosebit de grav.
ro
04:20
ABDUCTION (2018)
Un bărbat se trezeşte în fântâna parcului din oraşul Ho Chi Minh fără să-şi amintească cine este sau de unde a venit. În timp ce rătăceşte prin oraş, punând cap la cap indiciile despre trecutul său, este urmărit în permanenţă de nişte personaje misterioase.
ro
05:55
VISÂND IMPOSIBILUL
regizor: Timothy Hutton; premiera: 1998; producător: SUA; timp: 95 min min;
ro
07:35
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
09:30
FAME
O nouă versiune a musicalului anilor 80, care se axează pe viețile studenților de la New York Academy of Performing Arts.
ro
11:15
LEONIE
Povestea vieţii jurnalistei şi redactoarei americane Leonie Gilmour care a trăit la începutul secolului al XX-lea şi care s-a îndrăgostit de un poet japonez Yone Noguchi. Din această relaţie s-a născut Isamu care a devenit un sculptor şi arhitect de renume. Filmul acesta este o poveste despre o femeie neobişnuită care ştia să se descurce în orice situaţie. Un film cu muzica excelentă a lui Jan A.P. Kaczmarek.
ro
14:30
Coco avant Chanel
Un portret fascinant al legendarei Coco Chanel,  marii revoluționare a modei. Ea a permis femeilor să poarte păr scurt,  bijuterii false şi pantaloni.  A creat un model de eleganţă extremă,  lansând nemuritoarea "Little Black Dress"  şi cel mai seducător miros  din lume - Chanel No. 5.  Trăirile  unei femei  reci care aparent ar face orice pentru a atinge succesul, dar care printre cele mai ascunse dorințe are nevoia de a fi iubită cu adevărat. Povestea unei femei a cărei singurătate a fost la fel de mare ca faima sa.  Un rol de neuitat al fantasticei Amelii- Audery Tatou.
ro
16:20
VIY 2: JOURNEY TO CHINA
Călătorul englez Jonathan Green este însărcinat de Petru cel Mare să cartografieze Orientul Îndepărtat. Încă o dată pleacă într-o călătorie lungă şi plină de aventuri incredibile care în cele din urmă îl vor duce în China. Cartograful va face în mod neaşteptat o mulţime de descoperiri uluitoare, se va confrunta cu creaturi bizare, va întâlni prinţese chineze şi se va confrunta cu maeştri de arte marţiale, şi chiar cu regele tuturor dragonilor - Regele Dragonului. Ce poate fi mai periculos decât să te întâlneşti faţă în faţă cu Viy, cu excepţia faptului să te întâlneşti iar? Ce va învinge de data aceasta - scepticismul ferm al omului de ştiinţă sau vechea magie neagră care a pus stăpânire pe ţările estice?
ro
18:20
BERNIE
BERNIE este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului The School of Rock) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care, spre necrezarea locuitorilor din Carthage, a fost arestat pentru o crimă serioasă.
ro
20:00
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
22:00
RULES OF ENGAGEMENT, THE
Un avocat apără un poliţist aflat în proces, pentru ordinul dat subalternilor săi, de a împuşca civilii care au luat cu asalt ambasada S.U.A.,într-o ţară din lumea a treia.
ro