Duo 4

Duo 4

2008. aasta märtsis tegevust alustanud Kanal 11 pakub oma vaatajatele maailmatasemel programmi, sh populaarsete briti telekokkade Jamie Oliveri, Nigella ja Gordon Ramsay kokandussaateid ja kirgi kütvaid tõsielusarju nagu „Poissmees”, Armastuse saar” ja hiljuti lisandunud rahvusvaheline menuk “Kardashianid”. “Parema elu teisipäevad” toovad vaatajateni praktilisi nippe nii ilu- kui tervisemaailmast.

Estonia

Programguide - søndag, 12. mai 2024

kl. 00.25 +0300
Alasti ahvatlus
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
kl. 00.55 +0300
Armastuse saar: Inglismaa
Osalejad õpivad lapsevanemate rasket rolli tundma - neid äratavad karjuvad beebid. Kaks osalejat peab koju minema.
et
kl. 01.50 +0300
 Polaarpoiss
Eesti menufilm. Abiturient Mattias plaanib välismaale fotograafiat õppima minna, kuid tormiline armumine hulljulgesse Hannasse lööb kõik plaanid segamini. Bipolaarse häirega Hanna tõmbab Mattiase ohtlikku sündmustekeerisesse - püüdes tüdrukut päästa, sooritab poiss kuriteo, mis ähvardab ta aastateks trellide taha viia. Karistusest pääsemiseks on ainult üks viis - teeselda ainsat psüühikahäiret, mida ta tunneb. Bipolaarsust...
et
kl. 03.25 +0300
Postimees.ee
Uudised, 1978 episood, Eesti
et
kl. 06.35 +0300
 Win, Lose or Love
Romantikafilm! Clara ja Alex on kaks üksikvanemat, kel laste kasvatamisest üsnagi erinevad arusaamad. Elu viib nad kokku rivaalitsevatel tingimustel kooli lastevanemate hoolekogus, kus nad on kohustatud koostööd tegema. Aja jooksul selgub, et neil on teineteiselt nii mõndagi õppida. Esmasest mittemõistmisest hakkab arenema austus ja armastus. Kaotada pole midagi, aga võita oi kui palju.
et
kl. 08.15 +0300
Eat Well for Less? 7
Gregg ja Chris on Šotimaal abistamas noort perekonda, kes sööb peamiselt valmistoitu. Pereisa Ajaz tahaks vürtsikaid roogasid, kuid pereema Aliyah eelistab mahedamaid maitseid. Kas poistel õnnestub nende maitseid ühendada ja seeläbi ka kokku hoida?
et
kl. 09.25 +0300
Aedniku aabits 4
Tänases saates jagab rooside istutamiseks kogemusi ja nippe Rein Joost. Samuti räägime viljapuudest. Mida peaks teadma ja arvesse võtma viljapuude ostmisel?
et
kl. 09.55 +0300
Hooaeg 19
Hooaja saade viib meid kurssi ilu- ja elustiili teemadega. Kindlasti leiab saatest uusimat infot nahahooldustoodete kohta, aga ka uudiseid moetrendide,- kodu ja tervise vallast!
et
kl. 10.25 +0300
Rita köök
Hooaja viimane saade, emadepäeva eri! Rita köögiseiklustele teleekraanil paneb südamliku punkti kooskokkamine Rita ema, laulja ja teatritegelase Marta Ojaga. Rita on öelnud, et tema ema ongi põhjus, miks naisest retseptimeister ja kokk sai. Isiklikus ja soojas saates tehakse koos hapendatud sidrunite marinaadis ahjukana ning tervislikku kinoasalatit. Kuid enne veel üllatab Rita oma ema uhke pannkoogitordiga.
et
kl. 10.55 +0300
James Martin: Home Comforts 2
Oma Hampshire'i kodu hubases keskkonnas valmistab James aeglaselt küpsevaid hõrgutisi, mis on ootamist väärt.
et
kl. 11.50 +0300
House Hunters Renovation 10
Sõjaväepere seisab silmitsi mitmete probleemidega, mis on seotud disaini, hallituse ja isegi tervisega, renoveerides oma unistuste kodu Austinis, Texases.
et
kl. 12.45 +0300
The Bachelorette 19
On esimene ööbimistega kohtingute nädal. Gabby jätab Erichi juhuse hooleks ja asub seiklema koos Johnnyga. Racheli panused on Tino peal.
et
kl. 14.25 +0300
 Change of Heart
Romantiline mängufilm. Teleprodutsent Diane McCarthy sattub tööreisil halbade ilmaolude tõttu pisikesse hostelli. Siin on iga külastaja oodatud ja koheldud kui pereliige. Diane'i inspireerib majaperenaine Helen niivõrd, et ta otsustab oma järgmise teleprojekti hoopis siin hostelis ellu viia. Kohalikke inimesi tundma õppides hakkab ta nende eludele kogu hingest kaasa elama ja ühel hetkel tundub talle, et saatus pole teda siia sugugi niisama juhtinud. Üks vihmane ilm võib olla lausa elumuutev!
et
kl. 16.05 +0300
 Casa Vita
Romantiline mängufilm. Suur armastus kipub ellu sisenema ikka siis, kui seda kõige vähem parasjagu otsid. Nii ristuvad ka noore pesapalluri Early'i ja restoranis kokana töötava Ariana teed. Mõlemad on oma erialadel kirglikud, kuid enesekindlust kipuvad pärssima nende enda vanemad. Pidev enesetõestamine ei kahanda aga nende indu professionaalidena läbi lüüa.
et
kl. 17.50 +0300
Eat Well for Less? 7
Seitsmeaastase Williami toiduallergiad on tema perele pannud tõsised piirangud toidu osas, mida nad saavad tarbi. Gregg ja Chris aitavad neil laiendada nende toitumisampluaad.
et
kl. 19 +0300
My Kitchen Rules Australia
See on võistluse viimane kodurestoran, kuhu õed Patricija ja Brigita toovad kokakunsti, mida võistlusel pole kunagi varem nähtud - see on Leedu.
et
kl. 20.35 +0300
 Dear John
Romaanil põhinev romantiline film kahest noorest, Johnist ja Savannah'st, kes armusid pööraselt juba esimesest silmapilgust. Paraku peavad nad oma suhte ootele panema, sest John on sõjaväelane ja tal tuleb kodulinnast eemal teenida. Nad hoiavad ühendust kirjade kaudu, kohtudes väga harva. Kas nende suhe elab üle kõigi suurima katsumuse: ajaproovi?
et
kl. 22.45 +0300
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
kl. 23.15 +0300
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
kl. 23.45 +0300
Love Island Australia 2
On aeg osalejad proovile panna oma partnerite tundmises. Üks paar teatab, et nende suhe on tõsine. Armastus on õhus.
et

Programguide - mandag, 13. mai 2024

kl. 00.45 +0300
 Dear John
Romaanil põhinev romantiline film kahest noorest, Johnist ja Savannah'st, kes armusid pööraselt juba esimesest silmapilgust. Paraku peavad nad oma suhte ootele panema, sest John on sõjaväelane ja tal tuleb kodulinnast eemal teenida. Nad hoiavad ühendust kirjade kaudu, kohtudes väga harva. Kas nende suhe elab üle kõigi suurima katsumuse: ajaproovi?
et
kl. 02.30 +0300
Postimees.ee
Uudised, 1979 episood, Eesti
et
kl. 06 +0300
House Rules Australia 7
Kohtunike hinded on käes, kuid nõudlikud majaomanikud Pete ja Courtney võivad kogu mängu pea peale pöörata. Kuidas nemad oma kallist kodu hindavad?
et
kl. 07.15 +0300
 El Secreto de Puente Viejo
Cristóbal ähvardab Carmelot. Hernando palub Lucíal lahkuda. Beatriz lubab Matíase unustada.
et
kl. 08.10 +0300
 Yasak Elma 5
Enderile pole sugugi meeltmööda, kui kuuleb, et Dogan tõttas helikopteriga Yildizit päästma. Cagatay tunnistab Feyzale, miks ta tegelikult Kumruga abiellub ja väärtuslik info satub Enderi kätte. Käes on Cagatay ja Kumru pulmapäev. Enderi pulmakink toob tõe päevavalgele ja Kumru loobub Cagatayga abiellumast, ent kodus ootab naist veelgi suurem šokk.
et
kl. 09 +0300
 Home and Away 36
Kaalukausil on elu. Kirby võitleb süsteemi vastu. Felicity püüab Tane ootusi täita.
et
kl. 09.30 +0300
 Endless Love
Emir otsib paaniliselt taga Kemalit ja Nihanit, kes peatuvad majakeses metsa sees. Ta kuuleb lastekodust, kus Nihan oli käinud ja läheb sinna kohale.
et
kl. 10.25 +0300
 Pilvede all 20
Kertu sõidab Haapsallu, et Albertiga nõu pidada. Sirje ja Urmase vahel toimuv tekitab küsimusi ja kahtlusi. Mari püüab tütrega suhted korda saada. Siiri ehmatuseks saabub ootamatult külla ema Asta. Erik otsustab Madisega kohtuda ja arved õiendada.
et
kl. 11.20 +0300
 Gossip Girl 3
Blair üritab Columbias pääseda eksklusiivse Hamilton House'i liikmeks, aga teda ootavad ees üllatused. Serena kahtlustab, et Juliet saboteerib teadlikult tema elu ja see on kuidagi Nate'iga seotud. Rufus on Dani pärast mures ja otsustab ohjad oma kätte võtta.
et
kl. 12.10 +0300
 Katie Fforde: Du und ich
Charlotte ja Alec on edukas New Yorgis elav paar, kes on hiljuti abiellunud. Charlotte satub õnnetusse, milles küll keegi viga ei saa, kuid ometi mõjutab see paari elu sedavõrd, et otsustatakse aeg maha võtta. Koos suundutakse puhkusele, kuid ootamatult tekib Charlotte'i jalgades tuimus. Kas õnnetus hakkab siiski tunda andma? Ehk on mängus tema tulevik?
et
kl. 14 +0300
Telehommik 1
"Tere hommikust, Telehommik alustab," ütlevad saatejuhid Kristjan Gold ja Romi Hasa teile Kanal 2 otsestuudiost. Igal argipäeval toome teieni uudised, ilmateate ja kõige huvitavamad jututeemad Eestist ja maailmast.
et
kl. 16.30 +0300
 Saladused
Kogu elu kitsastes oludes vaevelnud 25-aastane Trevor teeb pärast puidufirmast koondamist meeleheitliku katse oma elu lõpuks ometi edenema upitada vahendeid selleks valimata. Ta otsustab võltsitud diplomi, kokkuluuletatud CV ja isikliku sarmi abil, maksku mis maksab endale prestiizne töökoht leida.
et
kl. 17 +0300
Õhtu! 6
Eesti hinnatuimad saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool toovad igal argiõhtul televaatajate kodudesse mõnusat meelelahutust ja positiivsust. Värskeimate uudistega külastavad "Õhtu!" stuudiot jätkuvalt eesti parimad meelelahutajad, näitlejad, muusikud, kellele saatejuhid koos tiimiga toredaid ülesandeid välja mõtlevad ja lõbusalt juttu vestavad.
et
kl. 18 +0300
First Dates Hotel 2
Juuksur ja üksikema Amie otsib kaaslast, kes muudaks ta pere täielikuks. Tema kohtingukaaslane paistab kui taeva kingitus ja nad leiavadki kohe ühise keele. Müügimees Matt otsib sihikindlalt armastust, kuid tema otsekohesus võib turundusspetsialist Dania eemale peletada. Giid Simon loodab leida oma unistuste printsi häbelikus näitlejas Jamesis.
et
kl. 19 +0300
 Home and Away 36
Zara käib Malile ja Rose'ile peale. Felicity nullib Tane'i unistused lapsest. Kas Marilyn on valmis Roo nimel valetama?
et
kl. 19.30 +0300
 Endless Love
Salihi laev pandi põlema ja ta kahtlustab selles Emiri. Kui Nihan sellest teada saab, arvab ta, et süütamise taga on hoopis tema vend Ozan.
et
kl. 20.30 +0300
Bachelor Australia 7
Mõisa saabuvad endised Austraalia vallaliste paarid. Samal ajal, kui Matt saab nõuandeid varajasematelt poissmeestelt, suunduvad nende partnerid mõisa, et välja valida kaks võistlejat tähtede õhtusöögile.
et
kl. 22.05 +0300
 Killing Eve 2
Eve püüab Nikoga suhteid siluda; Villanelle saab häid uudiseid oma oodatud ametikõrgenduse kohta, kuid ometigi tunneb, et midagi on ta elus puudu; Dasha otsib Villanelle ettearvamatuse vastu rohtu.
et
kl. 23 +0300
 Friends 4
Joey näeb unes Monicat. Phoebe leiab kohvikust politseiniku ametimärgi. Ross ostab sohva, kuid sellega tekib raskusi.
et
kl. 23.30 +0300
 Friends 4
Rachel suudleb kogemata töövestlusel oma intervjueerijat. Moncia ja Chandler tõestavad, et on kuumemad kui Phoebe ja Gary.
et