Duo 4

Duo 4

2008. aasta märtsis tegevust alustanud Kanal 11 pakub oma vaatajatele maailmatasemel programmi, sh populaarsete briti telekokkade Jamie Oliveri, Nigella ja Gordon Ramsay kokandussaateid ja kirgi kütvaid tõsielusarju nagu „Poissmees”, Armastuse saar” ja hiljuti lisandunud rahvusvaheline menuk “Kardashianid”. “Parema elu teisipäevad” toovad vaatajateni praktilisi nippe nii ilu- kui tervisemaailmast.

Estonia

Programguide - torsdag, 16. mai 2024

kl. 00 +0300
 Orange Is the New Black 5
Linda kasutab jõumänge. Piper otsib Alexi kohta teavet ja naised saavad esimest korda osa aastakümneid kestnud kambritevahelisest vaenust.
et
kl. 01 +0300
Love Island Australia 2
Sophie Monk on võõrustajaks Byron Bay'st, kui Armastuse saare villasse saabub uus seltskond romantikat otsivaid vallalisi.
et
kl. 02.30 +0300
 Katie Fforde: Herzenzache
Taksojuhina töötav Audrey on kolleegide ja klientide seas väga hinnatud. Keegi ei aima, et naine kaotas vaid aasta tagasi õnnetuses poja Nicholase. Audrey otsustas poja organid loovutada ja nüüd tuksub Nicholase süda ühe teise noormehe rinnus. Kui Audrey noormehega kohtub, tekib tal kahtlus, kas tegu oli ikka õige, sest võõras ei näi enda elu üldse hindavat.
et
kl. 04 +0300
Postimees.ee
Uudised, 1982 episood, Eesti
et
kl. 06 +0300
Minu kodu on parim
Lisa ja Andy tumedatest tellisest õudusunenäo täielik muutumine on ära nähtud. Kohtunikud Jamie Durie, Laurence Llewelyn-Bowen ja Wendy Moore peavad otsustama, kas meeskonnad on järginud kõiki olulisi kodureegleid.
et
kl. 07.15 +0300
 Vana silla saladus
Hernando väldib Lucíat. Eusebio alandab Cristóbali avalikult. Fe on lohutamatu.
et
kl. 08.10 +0300
 Keelatud vili
Cagatayd üllatab Enderi ettepanek, ent ta ei soovi naisega koostööd teha ja loodab Dogani vaenlase poja Ekini peale. Ekin pole aga sugugi selline mees, keda Cagatay ette oli kujutanud. Kumrule on toeks ta hea sõbranna Meric, kes saabub välismaalt.
et
kl. 09 +0300
 Home and Away 36
Mackenzie saabub koju ja leiab eest üllatuskülalise. Kas John jõuab Irene'ini? Harper on ärevil.
et
kl. 09.30 +0300
 Igavene armastus
Nihan teeb Emiri dokumentidest koopia ja viib Kemalile. Kemal ei võta neid vastu, sest kardab, et Nihan saab karistada. Ta lahendab probleemi oma võtetega. Emir asub tegutsema Kemali venna ja õe kaasabil, tahtes talle sel moel kätte maksta.
et
kl. 10.25 +0300
 Pilvede all 20
Mari ei tea, kuidas Valteriga tekkinud ebamugavast olukorrast välja tulla. Siiri üritab teha kõik, et ema tagasi koju sõidaks. Albert keeldub Sirjet aitamast. Kiku püüab Liisale toeks olla. Madis püüab Kertut veenda abieluettepanekut vastu võtma.
et
kl. 11.20 +0300
 Kõmutüdruk . Väike J
Kuigi Blair väljendas väga selgelt, et väike J pole pärast Chuckiga voodijagamist Manhattanil teretulnud, ei suuda Jenny vastu panna ainukordsele võimalusele kohtuda moeasjatundja Tim Gunniga, kes võib muuta ta tulevikku. Serena avastab oma uue kallima Colini kohta seiku, mis võivad nende suhtele takistuseks saada.
et
kl. 12.10 +0300
 Katie Fforde: Nõiduslik suvi
New Yorgis töötav vanglapastor Gwen peab ametialase rikkumise tõttu töökohta vahetama. Ipswichis ei oodata teda aga mitte avasüli. Vana pastor ei taha abilist ja ainus inimene, kes on Gwenile valmis tuba üürima, on kohalik selgeltnägija. Peagi sukeldub Gwen veidra väikelinna saladustesse ja puututama ei jää ka tema enda lähikondsed.
et
kl. 14 +0300
Telehommik 1
"Tere hommikust, Telehommik alustab," ütlevad saatejuhid Kristjan Gold ja Romi Hasa teile Kanal 2 otsestuudiost. Igal argipäeval toome teieni uudised, ilmateate ja kõige huvitavamad jututeemad Eestist ja maailmast.
et
kl. 16.30 +0300
 Saladused . Armastuse pärast
Südamlik lugu sõprusest ja armastusest, kus õnnetu juhtum muudab terve sõpruskonna elu. Ühelt poolt süümepiinad, teiselt poolt sõbra valu ja teadmine, et ta ei ole enam kunagi võimeline oma jalgadel liikuma.
et
kl. 17 +0300
Õhtu!
Eesti hinnatuimad saatejuhid Piret Laos, Jüri Butšakov ja Robert Rool toovad igal argiõhtul televaatajate kodudesse mõnusat meelelahutust ja positiivsust. Värskeimate uudistega külastavad "Õhtu!" stuudiot jätkuvalt eesti parimad meelelahutajad, näitlejad, muusikud, kellele saatejuhid koos tiimiga toredaid ülesandeid välja mõtlevad ja lõbusalt juttu vestavad.
et
kl. 18 +0300
First Dates Hotel 2
Clare reisib Itaaliasse, et leida endale romantiline mees, kellega koos tantsupõrandaid vallutada. Reisihimuline seenior Alexandria läheb kohtingule Geoffiga, kes meenutab talle ta suurimat iidolit Sean Conneryt. Kinnisvaramaakler Georgia otsib mitmekülgset partnerit, kuid talle jääb silma hoopis Rachael, mis tähendab armukolmnurga potentsiaali.
et
kl. 19 +0300
 Home and Away 36
Mali paneb oma sõna maksma. Kas Irene seisab silmitsi oma sünge reaalsusega? Mackenzie paljastab vale.
et
kl. 19.30 +0300
 Endless Love
Nii Nihan kui Kemal püüavad omal moel saatuslikul ööl juhtunusse selgust tuua. Nihan külastab Banut, kellele saadetud foto näib viitavat Emiri kuriteole.
et
kl. 20.30 +0300
Bachelor Australia 7
Matt reisib ringi mööda Austraaliat, et kohtuda nelja viimase vallalise neiu sõprade ja perekondadega. Üks pingelisest vestlusest saab kõigi aegade kõige plahvatusohtlikum kodulinna külasstus.
et
kl. 22.10 +0300
 Killing Eve 2
Juurdluse toppamine tekitab Carolynis meelehärmi. Eve otsib märke Villanelle'i asukohast. Villanelle ja Dasha moodustavad surmava liidu. Konstantin hakkab pingele alla vanduma.
et
kl. 23.05 +0300
 Friends 4
Joey saab peaosa filmis, mida vändatakse Las Vegases. Rachel pabistab enne silmaarsti juurde minemist.
et
kl. 23.35 +0300
 Friends 4
Kõik otsustavad minna Vegasesse Joeyt üllatama. Chandler ja Monica tähistavad ühe aasta möödumist oma suhtest, kuid miski pole enam roosiline.
et

Programguide - fredag, 17. mai 2024

kl. 00.05 +0300
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
kl. 00.35 +0300
 Orange Is the New Black 5
Aleida näeb vaeva, et tööd leida. Nurka surutud Nikki pöördub oma kohtuasjaga Redi poole. Taystee küsib abi Caputolt.
et
kl. 01.40 +0300
Love Island Australia 2
Saarlased tunnevad end villas koduselt, kuid ei lähe kaua, kui üks kaunitar neid omavahel tülli ajab.
et
kl. 02.40 +0300
 Katie Fforde: Nõiduslik suvi
New Yorgis töötav vanglapastor Gwen peab ametialase rikkumise tõttu töökohta vahetama. Ipswichis ei oodata teda aga mitte avasüli. Vana pastor ei taha abilist ja ainus inimene, kes on Gwenile valmis tuba üürima, on kohalik selgeltnägija. Peagi sukeldub Gwen veidra väikelinna saladustesse ja puututama ei jää ka tema enda lähikondsed.
et
kl. 04.10 +0300
Postimees.ee
Uudised, 1983 episood, Eesti
et
kl. 06.05 +0300
Minu kodu on parim
Kõik meeskonnad on teinud kõvasti tööd Lisale ja Andyle Põhjamaadest inspireeritud kodu loomiseks. Kuidas aga hindab oma värskelt renoveeritud kodu Adelaide'i paar?
et
kl. 07.15 +0300
 Vana silla saladus
Hernando tunnistab Camilale tõtt. Lucía soovitab Beatrizil Matíase eest võidelda. Marcelal on tööl raskusi.
et
kl. 08.10 +0300
 Keelatud vili
Kõik üritavad oma meetoditega võtmeisiku Ekinini jõuda. Kumru ponnistused Dogan ja Yildiz lahku ajada annavad hoopis vastupidise efekti. Yildiz vihastab Enderi järjekordselt välja.
et
kl. 09.05 +0300
 Kodus ja võõrsil
Mali paneb oma sõna maksma. Kas Irene seisab silmitsi oma sünge reaalsusega? Mackenzie paljastab vale.
et
kl. 09.35 +0300
 Igavene armastus
Nii Nihan kui Kemal püüavad omal moel saatuslikul ööl juhtunusse selgust tuua. Nihan külastab Banut, kellele saadetud foto näib viitavat Emiri kuriteole.
et
kl. 10.30 +0300
 Pilvede all
Mari püüab Valteriga juhtunut heastada. Eriku ootamatu külaskäik ajab Kertu segadusse. Madise käitumine tekitab küsimusi. Andres püüab soojendada suhteid Siiri ja Joosu vahel. Indrek tunnistab üles, millega ta Mari selja taga hakkama on saanud.
et
kl. 11.25 +0300
 Kõmutüdruk . Rooside sõda
Blairi tabab oma sünnipäevapeol ebameeldiv üllatus. Serenal ja Nate'il on Chucki ja Blairi mängudest kõrini ja nad otsustavad ise sekkuda. Serena ja Colin üritavad oma kirge teineteise vastu ohjeldada.
et
kl. 12.15 +0300
 Katie Fforde: Minu poeg ja tema isad
Karen ei suuda enam teismelise poja Luke'i eest tõde varjata ja räägib ausalt ära, et poisi isaks on anonüümne spermadoonor. Luke põgeneb seepeale kodust. Kareni elukaaslane Daniel pole samuti vaimustuses. Ainsaks lahenduseks jääb Luke'i tegeliku isa leidmine ja Karen asub agaralt otsima. Paraku tuleb kõne alla rohkem kui üks mees.
et
kl. 14.05 +0300
Telehommik
"Tere hommikust, Telehommik alustab," ütlevad saatejuhid Romi Hasa ja Neeme Raud teile Kanal 2 otsestuudiost. Igal argipäeval toome teieni uudised, ilmateate ja kõige huvitavamad jututeemad Eestist ja maailmast.
et
kl. 16.35 +0300
Reede ÕHTU! 3
Eesti parima meelelahutussaate tiitliga pärjatud "Reede Õhtu!" saates on lisaks vaatajatele südamelähedaseks saanud ülesannetele ka kaks humoorikat ja kaasahaaravat vooru, mis paneb kolmele saatejuhile Piretile, Robile ja Jürile pinge peale valida enda kõrvale just see õige tuntud kaasvõistleja. Tänases saates panevad oma oskused proovile legendaarses teleseriaalis "Õnne 13" abielupaari mängivad Anne Veesaar ja Raivo E.Tamm. Reede ÕHTU! paneb töönädalale lustlikult punkti ja juhatab meeleolukalt sisse nädalavahetuse.
et
kl. 18 +0300
First Dates Hotel 2
Juhuslikult kohtunud Rachel ja Georgia lähevad küll kohtingutele ettenähtud meestega, kuid nad ei suuda vastu panna ka omavahelisele sidemele. Vanavarakaupmees Alex otsib ooperilauljanna Hannahist arusaajat kaasat. Taksojuht Josie ja torumees Martini kohting läheb suurepäraselt, kuniks ootamatu ülestunnistus muudab kogu dünaamikat.
et
kl. 19 +0300
 Home and Away 36
Felicity kahekordistab oma valet. Leah ei suuda leppida Justini kaotusega. Alf nõuab vastuseid.
et
kl. 19.30 +0300
 Endless Love
Emir ütleb Ozanile, et Kemal ihkab kättemaksu. Ajal, kui Zeynep Emiri kingitud kleidi üle rõõmustab, teatab Kemal vanematele, et Salih ja Zeynep kavatsevad abielluda. Önder tahab välja selgitada, mis saatuslikul ööl juhtus. Önderi plaanidest kuuldes laseb Emir avalikustada salvestise, kus kahtlusaluseks on Ozan.
et
kl. 20.30 +0300
 Royal Rendezvous
Cat saab kutse valmistada Iirimaal kuninglik õhtusöök. Selgub, et tal oli olnud teda palganud lord Jamesiga üheöösuhe. Kuna õhtusöök on puhtalt äri, võtab Cat kutse vastu. Iirimaal tutvub ta aga nägusa majahaldaja Roryga ja selgub, et ta meeldib nii Jamesile kui Roryle. Kumma ta valib?
et
kl. 22.15 +0300
 Friends 9
Ross joonistab Racheli näole vuntsid, mida enam maha ei saa pesta. Monica ja Chandler otsustavad abielluda, purjus Ross ja Rachel saavad aga hakkama millegi sootuks ootamatuga.
et
kl. 22.45 +0300
 Friends 9
Ross ja Rachel ärkavad pärast rasket ööd Vegases ega oska arvatagi, et nad abielus on. Monica ja Chandleri abieluisu on nüüd nagu peoga pühitud.
et
kl. 23.15 +0300
Naked Attraction Finland 2
Soome versioon omanäolisest kohtingusaatest, kus valik tehakse aeglaselt paljastuvate alasti kehade põhjal.
et
kl. 23.45 +0300
 Orange Is the New Black 5
Santijad tekitavad halloweeniööl kaost. Luschek teenib koos teiste valvuritega punkte. Kuna Linda seisab silmitsi kriisiga, muutuvad Donutsil ja Pennsatuckyl plaanid.
et