Film+

Film+

A 2003-ban indult Film+ dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország vezető filmcsatornája lett. A Cool mellett az RTL Csoport másik zászlós hajója. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

Hungary

TV gidas - Trečiadienis, 2024-05-29

01:15
Álom doktor
Dan Torrance (Ewan McGregor) harminc éve hordozza magában a traumát, amit apja miatt szenvedett el, és harminc éve próbálja rejtegetni különleges képességét, a ragyogást. Egy kisváros jó helynek bizonyul a bujkálásra, de a sorsát senki nem kerülheti el. Egy nap találkozik a tizenéves Abrával (Kyliegh Curran), akinek hasonló képessége van, csak sokkal erősebb. Találkozásuk felfedi Danny inkognitóját, és újra életre kel a rémálom, a lány ereje ugyanis odavonzza Kalapos Rose-t (Rebecca Ferguson) és őrült szektáját, akik olyanokra vadásznak, mint Danny.
hu
05:50
A négy testőr - Ez még nem a vég
Harminc évvel a királyi háznak tett dicsőséges szolgálat után a négy muskétás öregesen tengődik. D’Artagnan (Pierfrancesco Favino) szoknyabolond disznópásztor, fájó ízületekkel, Athos (Rocco Papaleo) extra partikkal szórakoztatja magát, Porthos (Valerio Mastandrea) lefogyott alkesz, aki az ópium és a bor rabja, Aramis (Sergio Rubini) pedig kamu szerzetes egy rendházban, akit hitelezői üldöznek. Amikor Anna királynő (Margherita Buy) újra szolgálatra hívja őket, a muskétások lóra pattannak, és próbálnak új értelmet adni a „,Mindenki egyért, egy mindenkiért!” jelszónak. Az ország sorsa a négy berozsdásodott muskétástól függ.
hu
07:55
Renegátok
Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.
hu
09:55
A szállítmány
Akármilyen vastag a páncél, akármilyen sok a biztonsági kamera, akármilyen ravasz a riasztórendszer, mindegyiknek van egy gyenge pontja: az ember, akit segít. Amikor egy páncélautónak 42 millió dollárt kell rendeltetési helyére szállítani, a cég legjobb, legtapasztaltabb, legmegbízhatóbb embereit rendelik szolgálatba. És egy kezdőt. A három veterán biztonsági őr úgy dönt, hogy megtartja a pénzt. Elég rég dolgoznak ebben a szakmában, hogy tudják, hogyan lehet biztonságosan, nyom nélkül végrehajtani a tervüket. Kénytelenek az új fiút is bevenni, de amikor a tervbe hiba csúszik, a srác mindent összezavar. Az egység tagjai egymás ellen fordulnak. Először csak a veszni látszó pénzért küzdenek. Azután már az életükért.
hu
11:40
Noé
Isten figyelmezteti Noét (Russell Crowe) a közelgő özönvízre, mellyel megtisztítja a Földet a bűntől. Noé és családja a bukott angyalokból lett kőóriások segítségével bárkát épít, és hamarosan özönleni kezdenek az állatok. Ám a gonosz Tubálkain (Ray Winstone) időközben sereget gyűjt, és csak arra vár, hogy eleredjen az eső. Ráadásul Noé kisebbik fia, Hám (Logan Lerman) titokban ígéretet kap Tubálkaintól, hogy Ilához (Emma Watson) hasonló feleséget kap, ha mellé áll.
hu
14:40
Poseidon
Dylan Jones (Josh Lucas) és Robert Ramsey (Kurt Russell) sose lennének jó barátok, egy katasztrófa azonban összehozza őket. Amikor egy viharban váratlanul felborul a luxus óceánjáró, melynek a fedélzetén utaznak, minden megváltozik. A hajótestbe szorult levegőnek köszönhetően néhány utassal és a személyzet néhány tagjával együtt életben maradnak. De reménytelen helyzetben vannak. Csak akkor élhetik túl a katasztrófát, ha összefognak, és a felfordult hajótestben sikerül a vízfelszín fölé jutniuk.
hu
16:40
The Commuter - Nincs kiszállás
Michael MacCauley (Liam Neeson) biztosítási ügynökként éli mindennapjait. Egy nap azonban hirtelen izgalmas fordulatot vesz az élete, amikor egy titokzatos idegen, Joanna (Vera Farmiga) leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
hu
18:40
Öngyilkos osztag
Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S börtönbe zárjaa Batman (Ben Affleck) segítségével a szuperhősök leggonoszabbjait. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo (Jay Hernandez) és a többi gazfickó kénytelenek jót cselekedni a szabadságukért cserébe. Létrejön az Öngyilkos osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már minden lehetőséget kijátszott a megmenekülésre. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok, de mégis a jófiúk mellett állnak - legalábbis úgy tűnik.
hu
21:00
Joker
A szerencsejáték-függő Nick Wild (Jason Statham) személyi kísérőként dolgozik a Las Vegas-i kaszinókban. Amikor barátnőjét brutálisan helyben hagyják egy éjszaka során, Nick segít neki megtalálni az elkövetőt. Ám az csak később derül ki, hogy az alaposan megleckéztetett maffiózó, Danny DeMarco (Milo Ventimiglia) a helyi keresztapa fia. Nick tudja, hogy a menekülésnek nincs értelme, és tisztában van vele, hogy nagyon közel van élete utolsó napja. Ezért mindent egy lapra tesz fel.
hu
22:55
Vírus
Sam Daniels ezredes (Dustin Hoffman) halálos vírust tanulmányoz Afrikában, amely az egyik faluban szinte teljesen kiirtotta a lakosságot. A vírus veszélyesebb, mint a pestis és könnyebben fertőz, mint a nátha. Sam rádöbben, hogy a fertőzés eljuthat az Egyesült Államokba és 48 órán belül megfertőzheti az egész országot. Gyanúja beigazolódik, egy amerikai kisvárosban több ember is szörnyű kínok közt hal meg. A sereg karantént von a város köré, míg Sam volt feleségével a vírus ellenszerét keresik. Azonban váratlanul felettese kizárja az ügyből. Sam hamarosan kénytelen rádöbbenni, hogy a vírust az amerikai hadsereg fejlesztette ki, és le akarja bombázni a várost, hogy így fékezze meg a mutálódott vírust, s hogy eltussolhassa az ügyet…
hu

TV gidas - Ketvirtadienis, 2024-05-30

01:30
A szerencse háza
Egy jó szülő mindent bevállal. Amikor Scott (Will Ferrell) és Kate Johansen (Amy Poehler) rájön, hogy elképesztően rosszul gazdálkodtak a lányuk, Alex (Ryan Simpkins) egyetemi képzésére félretett pénzzel, és nem maradt semmijük, megesküsznek, hogy juszt is taníttatni fogják a gyereküket. Ha kell, hát azt is vállalják, hogy más pénzén. Szerencsére, van egy játékmániás haverjuk. Tőle származik a zseniális ötlet: zugkaszinó! Békés, kertvárosi házuk pincéjét átalakítják, és illegális játékbarlangot kezdenek üzemeltetni benne. A tétek gyorsan emelkednek, a pénz ömleni kezd, de azért az is hamar kiderül, hogy a törvényen kívüli életnek is vannak hátulütői. Esetleg halálosak is.
hu
05:00
Hippolyt
Schneider úr a rendszerváltást követő években vált újgazdag polgárrá, szippantóautója szállítmányának révén "csinált aranyat". Ám a megszerzett vagyon ellenére megmaradt egyszerű kisembernek. A pénz és a feleség azonban kötelez: "rangot" és mellé arculatot kell szerezni. Schneiderné tehát dönt: ha lakáj a divat, hát nekik is szükségük van lakájra. Hamarosan meg is érkezik Hippolyt, aki már diplomáciai szolgálatban is állott, az elegancia és erkölcstan a kisujjában van, csak ki kéne rázni onnan...
hu
06:55
Fedőneve: Oroszlán
Léo Milan (Dany Boon), a pszichiátria egyik betege azt állítja, hogy a Konstelláció titkos ügynöke, és a fedőneve Oroszlán. Kezelőorvosa, Romain (Philippe Katerine) nem veszi komolyan egészen addig, amíg el nem rabolják a barátnőjét. A kétségbeesett doki a rendőrségi megszégyenülés után már csak betegében bízhat. Egy őrült ötlettől vezérelve megszökteti és együtt vállalkoznak Louise (Anne Serra) megmentésére, aki korántsem olyan ártatlan, mint Romain hitte. Bár Léo minden szorult helyzetből kivágja magát, a doki fenntartja a lehetőségét annak, hogy talán ő maga is a megbolondulás útjára lépett.
hu
08:45
Renegátok
Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.
hu
10:45
Noé
Isten figyelmezteti Noét (Russell Crowe) a közelgő özönvízre, mellyel megtisztítja a Földet a bűntől. Noé és családja a bukott angyalokból lett kőóriások segítségével bárkát épít, és hamarosan özönleni kezdenek az állatok. Ám a gonosz Tubálkain (Ray Winstone) időközben sereget gyűjt, és csak arra vár, hogy eleredjen az eső. Ráadásul Noé kisebbik fia, Hám (Logan Lerman) titokban ígéretet kap Tubálkaintól, hogy Ilához (Emma Watson) hasonló feleséget kap, ha mellé áll.
hu
13:40
Én, a kém
Alex Scott (Owen Wilson) a titkos ügynökök James Bondja, új bevetésre indul. Vissza kell szereznie azt a szuper fegyvert, amelyet egy gátlástalan bűnöző, Arnold Gunars (Malcolm McDowell) lopott el az amerikai kormánytól. A fegyverkereskedő szenvedélyes bokszrajongó, aki egy nagy meccset akar összehozni Budapesten a veretlen Robinson (Eddie Murphy) és a regnáló Európa-bajnok között. Az amerikai elnök megkéri a bokszolót, hogy civilként segítse az ügynököt a fegyver felkutatásában. Scottnak így sikerül bejutnia Gunars budapesti főhadiszállására. Az igazi csatát azonban nem itt, hanem a végtelenül beképzelt és kibírhatatlan öklözővel kell megvívnia.
hu
15:40
Superman visszatér
Superman (Brandon Routh) öt év után tér vissza a Földre, hogy leszámoljon ősi ellenségével, Lex Luthorral (Kevin Spacey), aki gonosz tervet eszelt ki a hős legyőzésére. Supermannek hamarosan rá kell döbbennie, hogy a világ megtanult hősök nélkül élni, és akkor sem fogadja el a segítséget, amikor nincs más útja az életben maradásnak. Ráadásul időközben szerelmének, Lois Lane-nek (Kate Bosworth) fia született, aki most ötéves. Superman belevág élete legnagyobb kalandjába, mely az óceán mélyétől az űr távoli sötétjéig vezet.
hu
18:50
Tarzan legendája
John Clayton (Alexander Skarsgård) tíz éve jól nevelt úriemberként él Angliában feleségével, Jane-nel (Margot Robbie), amikor Williams (Samuel L. Jackson) a segítségét kéri a fekete Kongóban zajló szörnyűségek felszámolásához. Clayton odautazik, és hamarosan Rom kapitány (Christoph Walz) fogságában találja magát, aki megegyezett a bosszúra éhes törzsfőnökkel, Mbongával (Djimon Hounsou). A dzsungelben azonban más törvények uralkodnak, és az angol úriemberben újra feltámad Tarzan.
hu
21:00
Törvényre törve
A brooklyni nyomozó, Gino (Steven Seagal) a hatóságok jóváhagyásával, ám saját belátása szerint szerez érvényt a törvénynek. Madano (William Forsythe), a kábítószer-kereskedő a nyílt utcán lelövi Gino barátját. A nyomozó kegyetlen hajtóvadászatra indul Madano ellen, aki esztelenül lövöldözve menekül Brooklynon keresztül.
hu