FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV műsorújság - vasárnap, 2024-05-26

05:55
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
07:50
LUCKY DRAGON
Un tânăr dragon chinez pedepsit de către zei a fi un simplu muritor este trimis pe pământ. El este obligat să trăiască într-un ținut straniu până când, la un moment dat forțele malefice îi descoperă adevărata identitate. Luați parte la o lume plină de imaginație în timp ce urmăriți călătoria unui dragon neastâmpărat care este fost transformat prin magie într-un băiețel și exilat din lumea lui pentru a trăi printre oameni. Când forțele binelui și ale răului deopotrivă află că un dragon a sosit, acestea îl caută fiindcă el este singurul care poate să găsească sabia magică – al cărei stăpân poate să conducă universul! Oare va găsi la timp sabia înainte ca aceasta să cadă în mâini nepotrivite? Oare va deveni din nou un dragon?
ro
09:25
REGINA
Pentru Regina, în Islanda, petrecerea vacanţei de vară fără a face nimic incitant reprezintă un lucru de neconceput. Dacă mama sa, o asistentă socială văduvă ar putea să întâlnească pe cineva special, ar putea oare să fie trimisă într-o tabără de vară?!
ro
10:55
SUITS ON THE LOOSE
Povestea a doi adolescenţi rebeli care reuşesc să fugă de la o tabără de supravieţuire. Ty şi Justin nu pot înţelege conceptul puterii şi nu au de gând să se supună nimănui. Fiind înlănţuiţi, sub regimul riguros al generalului Wilkins, cei doi inventează un ingenios plan de evadare. Când în calea lor întâlnesc câţiva misionari mormoni naivi, adolescenţii le fură maşina pentru a-şi putea continua călătoria. Furându-le şi identitatea, Ty şi Jason trec fără probleme de posturile de poliţie. Odată ajunşi la New Harmony şi fiind consideraţi drept misionari sunt întâlniţi foarte prietenos. Ce se va întâmpla când locuitorii orăşelului îşi vor da seama că misionarii lor sunt de fapt nişte rebeli care trăiesc în contradicţie cu legea?
ro
12:30
SOCCER NANNY
Atunci cînd Helen Hazelton îl angajează pe Oddmund, un jucător de fotbal norvegian, să lucreze ca bonă pentru cei doi fii ai săi, Oddmund aduce voia bună în casă şi împărtăşeşte dragostea pentru fotbal cu micul oraş din Kansas
ro
14:05
RASPBERRY MAGIC
"Raspberry Magic" este o poveste de maturizare despre Monica Shah în vârstă de 11 ani care crede că trebuie să câştige competiţia ştiinţifică pentru a-l readuce înapoi pe tatăl ei care şi-a părăsit familia. Ea se învinovăţeşte pentru problemele părinţilor ei şi preia controlul atunci când mama sa cade într-o depresie puternică. Realizat pe fundalul unei frumoase păduri, experimentul Monicăi utilizează terapia tactilă pentru a ajuta zmeura să se coacă mai repede. Ea se întreabă dacă natura sau nutriţia sunt cele care fac intr-adevăr o fiinţă să crească. Dar oare contează? În succesele şi dezamăgirile alături de familia sa ea învaţă că aceasta este o întrebare complexă iar răspunsul nu este atât de simplu.
ro
15:25
PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD, THE
Proiectul se bazează pe romanul lui Charles Dickens şi oferă o abordare modernă a personajului principal, în timp ce acesta călătoreşte într-o lume haotică pentru a-şi găsi locul. Titlul original „David Copperfield” a fost publicat în 1850 şi descrie călătoria protagonistului - care a fost modelat după Dickens însuşi. De la o copilărie săracă la un autor de succes, totul datorită perseverenţei şi în ciuda lipsei disciplinei personale.
ro
17:20
ALL ROADS LEAD TO ROME
MAGGIE (Parker) este o mamă singură și o profesoară înfumurată de colegiu din New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă problematică SUMMER (Day), Maggie decide să pornească în călătorie la Toscana, la satul pe care îl vizita des în tinerețe. La sosire, Maggie îl întâlnește pe LUCA (Bova), fostul ei iubit frumos, un burlac care locuiește cu mama lui în vârstă de optzeci de ani CARMEN (Cardinale). Summer (căreia îi e dor de iubitul ei "bad boy"  din New York) și Carmen (care planifică în secret nunta cu MARCELINO, iubirea ei adevărătă din Roma, împotriva dorinței lui Luca) fură mașina lui Luca și fugă spre Roma. Maggie și Luca decid să-le urmărească, ceea ce le permite să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă, iar celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună.
ro
18:50
SANDMAN, THE
Într-o dimineaţă, Benno se trezeşte în pat plin de nisip. La început, bărbatul hotărăşte să ignore această situaţie neobişnuită. Totuşi, după scurt timp situaţia scapă de sub control pentru că apartamentul lui Benny se transformă într-o adevărata groapă de nisip. Benno, care nu se descurcă deloc în această situaţie, solicită ajutor Sandrei care este proprietara unei cafenele din apropiere. Deşi Benny n-o poate suporta pe Sandra, ea este ultima sa şansă de a se scăpa de problemă. Pe neaşteptate, Benno începe să o viseze pe Sandra. Oare femeia are ceva în comun cu nisipul din apartamentul lui Benno?
ro
22:00
SERIOUS MOONLIGHT
O avocată de succes îl leagă pe soţul său infidel şi refuză să-i dea drumul... Între timp, în casa lor apar nişte hoţi...
ro
23:25
LA DELICATESSE
O franțuzoaică îndoliată pentru moartea soțului ei cu trei ani înainte este curtată de un coleg de muncă suedez.
ro

TV műsorújság - hétfő, 2024-05-27

06:25
TRAIN MASTER
Jeremiah Wilson, în vârstă de 62 de ani, este cu adevărat şeful de tren pe calea ferată Wilamette Western. Calea ferată este viaţa lui. Atunci când Brett Banner, moştenitorul în vârstă de 32 de ani al căii ferate New York Eastern îl convinge pe tatăl său să cumpere Wilamette Western, se produce un conflict imediat între el şi Jeremiah. Jeremiah este concediat de către Brett cu doi ani înainte de pensionare şi se transformă într-un bunic nervos şi deprimat. Atunci când Justin, fiul lui Brett în vârstă de 9 ani, îşi dă seama că Thomas, nepotul lui Jeremiah, poate să conducă o locomotivă, el răpeşte dinozaurul preferat al lui Thomas şi îl păstrează ca răscumpărare. Justin, Thomas şi alţi 3 copii se urcă într-o locomotivă veche adusă pentru reparaţii şi o transformă din greşeală într-o locomotivă fără control cauzând evenimente cu reacţie în lanţ.
ro
08:00
WHISPER ISLAND
Sam Dalton, o fată în vârstă de 14 ani, este hotărâtă să salveze singura casă pe care a avut-o vreodată, ferma românească abandonată și prăfuită a Prințesei. Sam îi scrie unei rude îndepărtate a mătușii sale Christine sperând că aceasta va preveni ca ferma să fie retrocedată. Însă doar tânărul J. T. Swinton apare. Într-un moment de disperare, ei apelează la o speranță aparent inutilă și anume comoara din Insula Șoaptelor. Dar oare comoara din timpul Războiului Civil chiar există? Răspunsul pare a fi încuiat în halucinațiile iluzorii ale matușii Christine. În timp ce tinerii caută comoara într-o cursă contra-cronometru ei trebuie să caute de asemenea trecutul mătușii Christine și să dezlege o rețea de dragoste, intrigă și trădare care se întinde pe durata unei vieți și dincolo de ea. Ceea ce găsesc le va schimba viețile pentru totdeauna.
ro
09:20
SPY KIDS: ALL THE TIME IN THE WORLD IN 4D
Robert Rodriquez (Sin City, Machete) unul din primii regizori care a realizat filme tridimensionale ca "Spy Kids 3D: Game Over", revine la sectorul său de activitate în valoare de 450 de milioane de dolari, dotat cu cea mai nouă tehnologie tridimensională pentru a crea "SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD 4D". În acest film superba Jessica Alba joacă rolul principal al unui super agent care s-a retras, Marissa Wilson, o femeie care încearcă să se adapteze la viaţa din afara acţiunilor de spionaj, alături de familia ei care nu ştie nimic despre fosta ei profesie. Se înţelege de la sine că Jessica descoperă că viaţa în jurul casei poate avea mai multe provocări decât cele mai dificile misiuni de spionaj ale sale! Iar atunci când o bijuterie scumpă de familie menită să o aducă mai aproape de copiii ei îl atrage pe rău-făcătorul Custodele Timpului, Marissa trebuie să îşi lege hamul pentru copii şi să se întoarcă la acţiune. Acum, aruncaţi într-o lume pe care nu au vazut-o decât la televizor, copiii Marissei, Cecil şi Rebeca, sunt pe urmele Custodelui Timpului însuşi. Cu puţin antrenament din partea vechilor Copii Spioni, ei devin unica speranţă de a-şi salva familia şi lumea de la planurile de distrugere a lumii ale Custodelui Timpului.
ro
12:25
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
14:00
PRINCE AND ME 2: THE ROYAL WEDDING
,,Eu şi Prinţul 2: Nunta regală" este continuarea poveştii de dragoste din 2003 ,,Eu şi Prinţul". În filmul anterior, Paige (Julia Stiles) - o studentă din vestul mijlociu - se îndrăgosteşte de Edvard (Luke Mably), fără să-şi dea seama că este de fapt prinţul Danemarcei. În aceast film, Paige (jucată acum de Kam Heskin) şi Eddie se confruntă cu un edict danez vechi de secole, potrivit căruia dacă un prinţ danez se căsătoreşte cu o persoană de rând, trebuie să abdice de la tron.
ro
15:35
RAILROAD TIGERS
Un lucrător la căile ferate din China în 1941 conduce o echipă de revoluţionari împotriva japonezilor pentru a face rost de mâncare pentru săraci.
ro
17:35
WAY BACK HOME, THE
Spencer Krane se mută de la New York într-un orăşel din Florida unde a crescut. Bunica sa a avut un atac vascular cerebral. Ceea ce pare să fie o simplă vizită devine o lungă călătorie spre cele mai ascunse vise şi dorinţe. Bărbatul se întoarce acasă după 8 ani. Se împrieteneşte cu Sara, văduvă după fratele lui Spencer, cu fiul ei. Anume Sarei îi povesteşte pentru prima dată ce s-a întîmplat cu soţia sa. Alături de Sara se simte fericit. Însă nu este uşor să uiţi de bogata viaţă de la New York cu care te-ai obişnuit, chiar dacă asta e cea mai mare dorinţă a bunicilor şi prietenilor eroului...
ro
19:05
10 THINGS WE SHOULD DO BEFORE WE BREAK UP
După ce Abigail, o mamă singură cu doi copii rămâne însărcinată în urma unei aventuri cu Ben, cei doi încearcă să-şi dea o şansă unul celuilalt.
ro
22:00
THAT EVENING SUN
Un bătrân fermier din Tennessee se întoarce la ferma sa şi trebuie să înfrunte o trădare a familiei, reapariţia unui duşman mai vechi şi pierderea fermei sale.
ro
23:50
TALEA
E vară. Toţi se bucură că vor merge în vacanţă în Italia. Toţi, în fară de Jasmin. Jasmin doreşte ceva. Ea vrea să fie cu Eva, mama ei, de care fusese separată de mult timp. De săptămâni, Jasmin încearcă să se apropie de Eva. Ea nu renunţă, chiar dacă este refuzată. După o ceartă, Jasmin fuge de la familia adoptivă şi o convinge pe Eva să plece împreună într-o excursie. Cele două se apropie, uneori ca prietene, alteori ca mamă şi fiică. Prima ţigară fumată împreună, un dans într-un sat disco sau plimbându-se prin pădure. Dar aşteptările şi nevoile fetei şi mamei devind rapid divergente atunci când un bărbat atrage atenţia Evei şi deranjează apropierea dintre mamă şi fiică.
ro